Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje Benátecký-Vrutice-2008 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Lightning registrirana vizualno in akustično, 1800 m od kraja dopadu.Návštěva v nekaj urah
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Znanstvenik je spodbudila predvsem radovednost in želja po resnici. I.Langmuir
Ljudje so tako dobri, kot njihovi tehnični razvoj omogoča, da so. G.Orwell
Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.  W.Churchill

Pridelka krogih , rastline krogi Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Takojšnji kontrolne točke strele

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

To je bila izjemno močna nevihta z dežjem. Kraj obiskal vsaki dve ali tri ure, polje sploščen , ki leži na tleh ocenjenih 80%. Okoli polja nespremenjena, skoraj brez vložitve , upogibanje stebla do tal, in najbližje sosednje preko makadam. Natančneje, njihov status nespremenjen že od sploščen , ki leži na tleh površino, na njih so bili prej vsi nenehno evidentirati in dokumentirati. Posvetovanje z lokalnim kmetom, ki nadzira zbirko takoj po neurju pokazala, da pred nevihto polje leži na tleh ali britvice. Preostali del polja v več kot 95% sploščen , slamice je ležal na tleh v prihodnjih tednih.

 

Fotografije sprejme približno tri ure po tem, ko strele izpustov. Hvala za informacije iz lokalne kmeta ugotovi, da je polje popolnoma nepoškodovana pred nevihto. Druga polja, čez cesto v bližini ta, je ostal skoraj nespremenjen. Strele zadetka ni zelo močna (temenski tok 6000 lahko označimo kot "male"), vendar je bil zelo močan dež in ostre, nekaj deset milimetrov padavin v manj kot eni uri. Mogoče je bistveno spremenila (zmanjšala), bi lahko električna upornost zemlje in rastlin, zato pride do velike spremembe v nekaj minutah, saj je električni tok opravil povsem skozi površino za celotno področje, tako da je opazno rastline prizadela skoraj celotno površino.

 

V průběhu přibližně 30 minut spadlo několik desítek mm srážek, polehlo celé políčko o přibližné rozloze 6 hektarů, velmi nepravidelného tvaru. Fotografie doprovázející tento odstavec byla na stejném místě pořízena o 4 dny později. Konzultací s místním zemědělcem, který se nacházel přímo na místě a kontroloval následky bouřky, zjištěno, že před bouřkou na poli neleželo na zemi ani stéblo. Jak se vyjádřil, během sklizně budou muset u kombajnu asistovat chlapi s vidlemi. Obilí (ječmen) polehlé téměř kompletně, 80 - 90 %, místa která polehlá nebyla rozmístěna jen velmi náhodně. Okolní pole netknuta, respektive jejich stav nezměněn, předtím jejich stav několikrát ověřen a pravidelně kontrolován. Včetně nejbližších, vzdálených jen o šířku polní cesty, kroupy by se nedokázaly strefit tak selektivně do jediného pole, ještě k tomu tak nepravidelného.

 

Bliskavica je mogoče spremljati in vizualno slišati naslednje grom Miata vpliv šoka leži 1800 metrov zračne črte, od laboratorija.

 

Ponovno je treba poudariti, kljub ekstremnih padavin je bila druga polja nedotaknjena, vendar polje zadela strela sploščen , ki leži na tleh, skoraj v celoti po celotni površini (ocenjen na več kot 80%). Področje je precej kompleksno obliko, glej priloženo skico in zemljevida, tako da je skoraj nemogoče, lokalna akcijska lokalni meteorološki pojav, tako da vpliva le na to področje, brez večjega posredovanja sosednjih področjih, ki ju ločuje le makadam.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Sem zelo inteligenten, ne morem storiti ničesar. Izumil sem lasten parfum in hotelsko verigo. Jaz sem živ dokaz, da blondinke niso neumne. Paris Hilton
Obožujem tako neumne eksperimente, je še vedno počne. C.Darwin
Maščevanje je sladko in ne pitanje za njo. Alfred Hitchcock
z