Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-duhovi zrn (duchove-uaaaaa-boj-bojing) . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - "Spirit"
Če strele razrešnice res izjemno močna, si lahko ogledate v senci sliko v naslednjem letu, sneg ali žita
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Kako prijetno je izpolniti nešteto ljudi neumnejši od nas samih. Rad jih imam samo za dejstvo, da te obstajajo. J.K.Jerome
Zdaj morate obupati, tudi če je popolnoma brezupno. Imate upanje!
Znanstvene raziskave so v veliki meri temelji na občutku, da nekaj ni v redu.       T.Carlyle

V leto prstnih zimske ali naslednji vzorci v snegu ali zrnu

PagPh
Vse je odvisno od energetske razrešnice. Če izredno visoka, kar je mogoče videti sence deformiranega obliko v snegu in drugih posevkov leto. V zelo redkih primerih so opazili po 2 letih (Kozárovce)

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Lightning odvajanje - ustvari "žganje", fantomi, spektralne entitete, kopije

Kako se je to zgodilo? Nekaj ​​podobnega sence, zrcaljenje, prstnih odtisov - v zimskem snegu ali naslednje leto, isti vzorec, ki je podoben, vendar zelo malo namignila ...

 

Povzroča vse vrste - kemija, fizika, biologija. V kleti so bile opravljene obsežne fizikalne in kemične spremembe. Bili razviti znatne količine topnih kemikalije, ki se razlikujejo od normalnih pogojih. Izjemno visoka količina električne energije, ki jih je veliko impulzom strele razrešnice povzroči elektrolizo organskih in anorganskih snovi v podzemnih visokonapetostnih razkroja in razpada hlapov tekočine in trdne snovi v kleti, še večje kemične spremembe - pirolize prišlo v toploto, ki jo proizvaja isti impulzom (i Fizika - dehidracija). Veliko število kemičnih snovi, škodljivih za rastline, proizvedene neposredno v rastlinah in se izločajo v tla korenine, ali priti po oranju.

 

Strele razrešnico lahko ustvari veliko količino onesnaževal v tleh (ne samo rastline, ampak tudi za ljudi, glej Opozorilo). Nekatere od teh škodljivih kemikalij lahko ostanejo v tleh več kot pol leta, in povzroči podoben vzorec v naslednjem letu slabitev razvoj rastlin in poslabšanje pomanjkljivo rast.

 

 

Določena količina energije se lahko shrani v tleh zaradi kemičnih sprememb toplotnega (ali pa samo fizično) zgradbo spojin, ki jih vsebuje. Silikati, železov oksid, ferosilikáty, alfa - beta eksotermne in endotermni spremembe spremembe strukture, spremenili količino vode kristal (dehidracija) in drugih podobnih povratnih toplotnem sprememb. Podobno spremenjene kemične spojine (predvsem fizične spremembe), lahko vztrajajo pod površjem zemlje za več mesecev, in ko pride do sprememb vlage in temperature, na primer po napadal sneg, so obsevanje absorbira toplotno energijo (kot je na primer suho bakrovega sulfata po dodajanju Odvajanje vode, veliko energije, stalno fizično sprememba je močno eksotermna). Sproščena toplota se odraža zelo hitro ustvarjanje oblik v snegu.

 

Število spojin v tleh se lahko odvzame s kristalno vodo med praznjenjem skozi ogromno energije, ki jo izžareva. Ko napadajo lahko sneg absorbira zaradi pomanjkanja vode in sproščanje energije, ki jo absorbira med njim.

 

Na primer, priložena fotografija je iz Kozárovice, Slovaška

GPS: N 48 ° 17'56 0,33 "E 18 ° 31'46 0,53" 

Bogata dokumentacija tukaj , zelo podroben opis,

zelo podrobno risbo;

pričakovani datum 11. julij 2009 ( hrana , upogib stebla do tal

 

opazno vzorec v snegu pozimi 2009/2010, posilstvo v rastni sezoni 2010 in opazni znaki pojavila v zelenem leta 2011. Nad področju bi lahko med nevihto se je zgodilo pravi ognjeni pekel (pričakovani datum nevihte maj-junij 2009), in da ni nemogoče, da strela, ki je prizadel škatlo in njeno vmešavanje vzorec pobarvan, veliko višji od 500.000 amperov. Možno je, da je to lahko eden od najmočnejših strelo izpustov, kdaj izmerili na svetu. Oblika, njegova oblika pa je med tako imenovanimi "tipe motorjev", ki so vzorci, ki spominja gledalec zgodi poteka znotraj valja ali dizelski motor z notranjim izgorevanjem (lahko najdemo na primer na Youtube, optični bralnik z visoko hitrostjo).

 

Če želite dodati.

 

Webmaster www.uforevue.sk je treba pohvaliti za zelo prefinjen kritje pridelka krogih, povsem objektivnih, neobremenjenih z vsemi nadnaravnimi, zunajzemeljskih ali ezoterične razlogov, kar je skoraj presenetljivo, saj je mesto v prvi vrsti ukvarja z razmišljanjem o NLP-ji in Paranormal pojavov. Vse njihovo zajetje oblik v koruzo, ampak iz drugih podobnih razlogov popolnoma jasno usmerja, in to ni edina oblika, v Kozárovice. Vse dopolnjuje bogato fotografsko dokumentacijo, GPS podatki, Podatki na zemljevidu, zelo natančnih in podrobnih oblik črpanja. Zato je mogoče, da njihovo zajetje oblik v koruzo razglasi popolnoma neprimerljivo kot svet obstaja. Najprej podatki GPS na voljo, je to eden od najbolj pomembnih podatkov, skoraj vse obstoječe strani, namenjeni vprašanjem pridelka krogih menijo, nekaj povsem nepotrebno, skoraj odpadkov, in ga ni motilo s priloženimi slikami. Seveda obstajajo izjeme, kot so nekateri nemški strani v zadnjem času na tem področju zelo discipliniran, in prav gotovo ne bo več.

 

Za vse pohvale impartible objektivno poročanje o tokovih v zrnju se lahko dodeli avtorjem spletni strani slovaškega uforevue.sk 1 +, ena z zvezdico (1 +)

 

Obvestilo o GPS: avtorjeva lastna spletna stran je verjetno eden največjih zbirk potrjenih podatkov GPS za ugotovitev pridelka krogih z vsega sveta (500 +), Anglija, Nemčija, Danska, Nizozemska, Italija, Češka, Slovaška, ZDA in drugih

 

Še več, samo v Angliji obstaja že več kot 1000.

 

Čas bo vzpostavljen stran ( tukaj ), da bodo plačali več.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Znanstveniki verjamejo, da je primarna biološka funkcija prsi je, da moški neumni.  D.Barry
Biti bedak, to ni poceni stvar. Neumni ste, bolj je zelo drago.S.Brown
Nikoli ni treba analizirati, kaj je že naredil. Treba je paziti predvsem o tem, kaj je še treba narediti. M.Curie
z