Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje tajne službe . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Sporočilo tajnih služb
po vsem svetu, vojaško kontrarozvědkám, pa tudi vladi in vojaške raziskave
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Zvezna vlada skriva vse informacije o zunajzemeljskih življenja, in mislim, da ni nobenih skrivnih projektov na tem področju.  O.Hatch
Vse posplošitve so napačna, vključno s to.  M.Twain
Znanost je mogoče opisati kot umetnost sistematično poenostavljanje. K.Popper

Pridelka krogih , žitne kroge tajnih komunikacijskih storitev

PagPh
Povezana sporočila, ki izhajajo iz raziskav. Stranski produkt.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Spoštovani tajne službe po vsem svetu. Tudi tisti, ki so tako skrivnostna, da je vaš obstoj nihče ne ve ničesar. Tudi tisti, ki so tako skrivnostna, da je sam na koncu sploh nič ali pa sami ne vedo.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Vlada, vojaške in druge Zasnov, prav tako popolnoma nepredstavljivo tajne službe. Ste postali žrtev, pravzaprav smo vsi postali žrtve, vse človeštvo, stalno in nenehno lov za senzacionalizem. Preprosto dejstvo, da je za vsako težkih pojasnljivih dejstev in navidezno nadnaravne Enigma po številnih posameznikov (v češkem jeziku okolju verjetno raje sebe imenujejo záhadologové) zelo veseli, da nekatere tuje, tuje, zelene moških, Marsovci, nadčutnimi pooblastila, tokov, zaznavanje, energija ali katero koli drugo še nepojasnjenih pohod ali prenos energije. Ko se je pridružil sil lahkoverni prosťáčci, lovci zarote senzacija spřadatelé teorije in ne zelo simpatična in s tem bolj sumljive militárního delavcev in varnost osebja sektorja obveščevalne skupnosti, kot tudi boj proti kontrarozvědek kontrarozvědek, velika napaka kuha v res velikem Dizi.

 

Rešitve in Obrazložitev

Crop krogi so resnične, čeprav je dejansko tisto, kar so morda nekateri izmed vas občasno šteje. "Poskusi" o prenosu energije na daljavo. Ogromno energije (gigajoulih, terajoul). Uspešno opravljena in zaključena. Nikoli ne trajajo dlje kot drugi. Energija vrnil "od zgoraj" (iz nebes). Od višine ali razdaljo približno 2 km, včasih pa več kot 20 km in drugod . Ampak oni niso del vsakega notranjega ali zunanjega sovražnika ali nori znanstvenik, kaj šele přitroublíků ali katere koli druge spake, in zagotovo ne celo vsi tujci. Ti in samo del matere narave. Jih opravlja približno tri milijarde letno po vsem svetu. Nekateri od njih so z zadetki v žitnih poljih ali travnikih (približno milijardo letno), nato pa bi se izkazalo kot. Vsekakor pa zelo redko, ocenjenih v enem primeru od več sto tisoč (tistih primerih, ko so zadetki na tem področju).

 

Drugi primeri, kjer zadetki na tem področju, sodijo »samo« način. To je popolnoma enaka, vendar je poskus, na enak način in uspešno izvedenega prenosa energije. Samo s prikazom silnic v mreži stebla, ali ovira, da nekako "ne dela". Narava ni laboratorij, kjer znanstveniki kažejo magnetnih silnic v magnetnih materialov. Zato je narava nadomesti s pomanjkljivostmi pri uporabi laboratorijske opreme, več laboratorijskih poskusov. (100-krat na sekundo po vsem svetu)

 

Vprašanje dneva:

(Vprašanje na Radiu Erevan)

Gre predvsem za naravo, da bi jo nekateri poskusi kažejo, da magnetno polje vrstice v mreži koruznih stebel so bili tudi na tem področju, oziroma, da bi ljudje iz norec?

 

Radio Erevan odgovori:

To sploh ni jasno, da je narava bolj zanima področje občasno proizvajajo s pravilnim vzorcem, ali bi ljudje neumni. Ampak to je precej jasno, da je zelo dobro, tako početje.

 

Okno v preteklost

Na primer, vojaško osebje in varnostne raziskave različnih državah po svetu že od nekdaj med številnimi drugimi razlagami menda včasih šteje vprašanje za uslužbence držav sovražne intervencij in njihove vojaške in varnostne raziskave (kitajski Japonci, Rusi, Mongoli, britanski, francoski, Američani, Kanadčani, Nemci, Avstrijci, Poljaki, Čehi, Slovaki, Madžari , Islandci, Eskimi, Avstralci Zelandije Nova in obratno). Pogosto so bile slike morda obravnava kot zadeva vojaške raziskave in poskuse z energijo prenos razdalji. Ker je skoraj vedno je zelo skrivna raziskave, bo najbolje, da ne spadajo Raje ne, kaj ugotovitve se lahko kdaj dosegel.

 

Ni presenetljivo, da so raziskovalci upoštevati nekatere vzorce za poskusov, kakor tudi dokaz o prenosu na velike razdalje energije, v resnici prenos energije iz kraja v kraj v resnici. Razdalja 2 km v premeru, v nekaterih primerih manj kot 100 metrov, včasih celo več kot 20 km. Trenutna moč razelektritev lahko na neki točki precej več kot 10 15 J / s Razrešnica traja le nekaj deset milijoninkah sekundo, tako da je le sevana od 10 10 - 10 12 J, včasih pa še veliko več.

 

Temeljne naloge civilnimi in vojaškimi obveščevalnimi dejavnostmi in protiobveščevalne je proizvodnja napačnih informacij. Vrzi vlčákům kosti (novinarji, ali kdorkoli poskuša pojasnili nepojasnjene nič), na katerega se lahko grize. Takšne stvari se dogajajo jasno, in ne bodo razpravljali še naprej. Večina od njih se še danes uvrščajo med različnimi teorijami zarote.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Vsak velik in bistveni problem skriva svojo rešitev. To nas sili, da ponovno razmislimo, tako da smo ga objevili.  N.Bohr
Glasba je moja vera. Jimi Hendrix
To je test, da ugotovi, ali vaša naloga na zemlji, ki se je končalo: Če to berete, si živ, tako da ni. Richard Bach
pz