Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-žita-zdravje-težave . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Zdravstvene posledice
Na področju, kjer je udarila strela, lahko pričakujemo nekaj zelo nevarnih strupov: CO , ZNJ , psihoaktivnih snovi
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Ustvarjalci vedeti, da je popolnost ni dosežen, ko ne ostane nič dodati, ko pa ni nič, da se odstranijo A.de Saint-Exupery
Nikoli ne smeš obupati. Zmagovalec nikoli ne bo dal gor, in tistih, ki prezgodaj opustijo, nikoli ne zmaga. Ted Turner
Na vse v naravi je nekaj čudovitega. Aristoteles

Crop krogi , krogi pridelka zdravstvene posledice in tveganja

PagPh
Zelo resno opozorilo!   Ne glede na lokacijo naokrog obiska na lastno odgovornost. Lahko so prisotni v zelo visokih koncentracijah nevarnih strupov, CO (ogljikov monoksid - brez vonja). Tudi dioksid, veliko organskih strupov, kompleksne spojine ogljika in silicija.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Predstavitev

Lightning izcedek, ki pošilja v primeru osebkov nadpovprečno energije, ki bi še lahko veliko tovora natovorjen vlak večkrat gostoval po vsem svetu, je sposobna proizvesti količino podzemnih strupenih kemikalij, ki bi bila sposobna uničiti populacije celotna mesta. Samo zaradi dejstva, da so bili sproščeni na površje zelo počasi, tudi zaradi dejstva, da velika večina od njih so zelo reaktivne snovi, ki v nekaj centimetrov gibanju podzemne konstrukcije takoj reagirajo s svojim okoljem in med seboj, zato je velika večina izmed njih (na srečo ) zrekombinuje za proizvodnjo izdelkov precej manj nevarne ali pa popolnoma nestrupeno, dolguje veliko ljudi, ki so kdaj obiskali pridelka krogih za vedno živi.

 

Značilni simptomi zastrupitve so nekateri

Vendar pa lahko kar nekaj strupenih snovi v podzemlje še vedno najdejo tudi med svojimi obiski. To je mogoče opaziti, da so nekateri ljudje na teh mestih se obnašajo zelo nenavadne načine.

"Nekdo v obliki meditira, nekdo moli, kdo snuffle zemlja, itd "

 

Na primer, eden od najbolj znanih pojav se imenuje pozorovatelek pridelka krogih, Lucy Pringle, opisuje na eni ali obeh straneh spletnega mesta v celoti tipični simptomi zastrupitve, subletalnih odmerki smrtonosnih snovi ali zdravil, je mogoče vprašati toksikolog.

 

Kakorkoli že, vsi so pod vplivom, ker lahko pride ogljikov monoksid CO (in zelo verjetno je res). Mnogi so opisane čustva in vedenje ljudi, ki v resnici spominja nekaj simptomov strani za toksikologijo publikacij, kot so jajca.

 

Stran je lahko tudi preveč ogljikovega dioksida CO2 , tako da so lahko opazovalci prisotni nekoliko zasut, in posledice v tem primeru so lahko tudi zelo podoben delovanju zdravil. Simptomi opisana tudi v toksikologiji publikacij. (CO2 - običajna vsebnost zraka 0,03%, 2% - prvi znaki zastrupitve, 5% - glavoboli, 20% - smrt).

 

Glavni razlog je verjetno mesto 2 se lahko pojavijo v besedilu zgoraj naštetih plinov, je dejstvo, da bi pod zemljo imajo veliko organskega materiala spali - ostanki rastlin, humus, korenine že zdavnaj podrtih dreves. Gradivo v podzemlje, lahko še vedno gorijo, tudi med obiskom nekaterih opazovalcev, kot kup v proizvodnji oglja, z vsemi posledicami le-teh. Povečana CO in CO2 v opisanem mestu lahko prizadene vsakogar, ki je prisoten na kraju samem. To je jasno dokumentirani in znano dejstvo je, da se lahko živali, bi jih nekaj raziskovalci, se obnašajo zelo zaskrbljen. Verjetno bi bilo koristno, če boste nosili kanarčka v kletki (glej Red Dwarf, epizoda Kassandra).

 

Zelo močna priporočila za vse obiskovalce pridelka krogih kadarkoli v prihodnosti. Vsaj si lahko meter CO in CO 2 v zraku (ptičje). Pravilno, vendar ni mogel udeležiti takih krajev je treba najprej bi morali dopustiti nadzor resnično strokovnjaki pooblaščenega laboratorija toksikologijo. Ker záhadologové vendar ni uradne meritve in osebje ne prizna, in raje zabil vse svoje rilci na stvari, ki jih ne razumejo na vse, bi morali izvajati vsaj meter. Vsak megleno z čudnimi palice sciolist, kompas ali dozimeter, ki je vene v krogu pridelkov, kot v transu, oči valjani navzdol, medtem ko se tu in tam vzklika WOW! ali super!, ni res sposoben objektivno merjenje koncentracije smrtonosne snovi. Samo teči okrog poškodovanega zrnja kot bluebottles za en drek, in njihova brezmejna fikcije nagajati javnosti.

 

Včasih se kasneje opisal druge simptome, ki jih ni mogoče uporabljati samo za CO in CO2 . Na primer, kovinski okus v ustih, ki je tipičen primer za zastrupitve s svincem (ki naj bi zaostrila polje je bilo komaj mogoče iskati), pa tudi nekatere organske spojine, ki so izpostavljeni velikim energije, visoke napetosti, elektrolizo in toplotnem procesi humusom lahko ustvarijo.

 

Možno je, da pogled na straneh, kot so Lucy Pringle. Desetletja večkrat Vodil gosji zanima v krajih, kjer lahko najdejo povišane koncentracije posebej nevarne strupe, ki so lahko od opisanih simptomov dokaj enostavno odkriti (nekateri simptomi, kot so uživalci drog padel iz jajc). Toksikologijo podobne dejavnosti, bo zagotovo pohvaliti. Kot lokalne pijavke, ki verjetno nekoč posledice lokalne razmere na njihovih "morskih prašičkov" posvetoval.

 

Piloti, ki showered černobilski reaktor iz helikopterja pesku, ko se trije helikopterji prelete spotaknil in šel v grmovje na bruhanje, čutiti v ustih kovinski okus. Vendar pa je mogoče vprašati, ali samo tiste, ki so živeli na ta dan.

 

Možno je tudi, da je v tleh zaradi elektrolize, visoke napetosti in visoke temperature razpada ustvarja znatne količine vodika v pripravi, ki so znani, da se odzove hitreje in lahko povzročijo nastanek različnih rastlinskih in živalskih organizmov nevarnih spojin. Del tega je lahko prisoten le kratek čas v obliki plazme.

 

Zagotovo je to zelo enostavno preveriti dejstva, da lahko vplivajo na mestu udara strele pride veliko "zelo posebne spojine", prosti radikali, spojine iz katerega koli elementa v tleh z velikim številom oksidacije, ki se pogosto pojavljajo tam. To so ponavadi navadno veliko bolj strupene, zaradi veliko večje oksidacije - redukcionistični morebitnega: brez kisika v obliki O 2 , življenje ne bi obstajal, medtem ko so vsi spojine, v katerih več kot dvovalentno so zelo strupeni. Lahko se tudi zgodi da ozon O 3 in njegove reakcijske produkte in podobno plinastih silikati zdravje zelo koristne snovi. Zanimivo je, da so v zvezi s tem še ni začelo tesnejše interes za izdajo varnostnih organov, ko so na podobnih mestih slézají otroci cvetja od drog squats, kot ščurki za pivo poplavljena območja vzdolž če je bilo pivo. Morda Njeno veličanstvo, da vključite nekaj tajno službo, James Bond ni treba kaj storiti, inšpektor Cluseauovi omenil.

 

Kot je bilo omenjeno na drugih straneh te spletne strani, najboljša lastnost dejavnosti, ki jih velika večina obiskovalcev vzorcev precej podzavestno želela je "izpostavljenost subletalne doze smrtonosnih kemikalij", ki je v večini primerov skoraj ne razlikuje od učinkov izpostavljenosti zdravilu. Prav tako so vsa zdravila so v resnici strupene snovi (kot so nikotin, alkohol), služili v subletalne doze. Oni človek v stanju, v katerem je umrl je veliko bližje kot v drugih okoliščinah (nekdo reče adrenalin) in hitrosti čudaki radi uživajo v tem položaju in večkrat.

 

Nimamo izbire, ampak za vse obiskovalce pridelka krogih po vsem svetu močno opozarjajo, da si res dal veliko pozornosti. Imeli so, da imajo še zelo subtilno, predvsem pa precej nezavedno, pripravljen, da ga preoblikovali v hitrosti freaks (natančneje, tisti, ki niso). Dobra novica za njih je lahko obvestilo, da se po branju in razumevanju tega odstavka se lahko nadaljuje, da je povsem zavestno.

 

Simptomi zastrupitve z ogljikovim monoksidom

Pri koncentracijah 20% carboxyhemoglobin kaže zbolijo glavobol, tiščanje v prsih, pri 40-50% se doda slabost, okus, bruhanja in glavobola so izslediti. Obstajajo motnje vida, spremembe v obnašanju. Več kot 50% koncentracije postane žrtev carboxyhemoglobin nezavesten, je znižanje krvnega tlaka, razširjene zenice, se lahko pojavijo motnje srčnega ritma. Ko so zastrupitve z ogljikovim monoksidom opazili osebnostne motnje in spomin, se lahko razvije ekološko psychosyndrome

Medicinska prva pomoč , J. Pokorny , Galen 2005, str.231

 

Drugi viri:

Velika večina simptomov zastrupitve so nespecifične težave, skupne drugih bolezni (prehladi, ki se začnejo z virusnimi okužbami, prebavne motnje, zastrupitev s hrano, možganska kap, itd)

Med drugim se pogosto pojavi razbijanje srca aritmije.

 

Simptomi bivanje v okolju z višjo vsebnostjo CO2

hitro dihanje, potenje toplo kožo, glavoboli, visok krvni tlak, zaspanost, nezmožnost jasnega mišljenja, izgubo in epileptične napade vědoní

(Opomba: v primeru nekaterih posameznikov, odrevenelost in nesposobnosti očitno misliš, da je popolnoma brez posebnega govora, ki nima nobene povezave z bivanjem v okolju z višjo vsebnostjo CO2 )

 

Kovinski okus v ustih: Tipičen primer za zastrupitve svinca, kot tudi veliko organskih strupov, ki ne vsebujejo kovine. Pridite, na primer, po Enciklopediji Rattlesnake ugriz za toksikologijo, četrti zvezek Set, 1-4, Wexler et al., Str.142

ISBN13: 9780127453545

 

bigvanidi (str. 272): bruhanje, slabost, krči v trebuhu, izguba apetita, nestrpnost do določene hrane, sitost, preobčutljivost na svetlobo, prebavne motnje, slab okus v ustih (kovinski okus), zmedenost in letargijo

 

Ciklofosfamid (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Onkologija; Neosar - Pharmacia)

(Stran 396, Dodatek 2 - zdravilo se uporablja pri kemoterapiji)

Akutni učinki: slabost in bruhanje, Tip 1 (anafilaktoidne), preobčutljivost na obrazu pekoč občutek in kovinski okus, zamegljenost vida

Kronični učinki: depresija kostnega mozga, alopecija, hemoragični cistitis, neplodnost (lahko začasno), pljučni infiltrati in fibrozo, hiponatriemija, levkemija, mehurja, neprimerno izločanje ADH, srčna toksičnost, amenoreja

 

Koprino - Zdravilna učinkovina ENGINEERING (Hnojník) črnilo

Simptomi: kovinski okus v ustih, zardevanje obraza, tresenje, bruhanje in driska

(Posebna toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, dr)

 

Lullman - Farmakologija in toksikologija

KAJ: vrtoglavica, šumenje v ušesih, utrujenost, razširjene zenice (str. 581)

 

CO2 : (str. 592) Ko povečanje koncentracije razvija hitro dihanje, glavobol, potenje, nemir, zmedenost in razdražljivost udejanjajo. Sledijo lahko apatija, krče in komo.

 

No, to je res glina, katerega Willies ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicology kemičnih bojnih strupov, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, stran 593

že prebrali sami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Znanstvenik, ki ne morejo razložiti, kaj je prišel, ni izumil ničesar.  Walter Reisch
Nič zapeljati Discoverer zašel lažje kot prenagljeno našla na pol resnice. J.Rostand
Če kdo reče: "Jaz ne gre za denar, ampak za načelo", potem je to samo zaradi denarja.        Kin Hubbard
pz