Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih učinka na izpostavljenost . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Razstava
"Osvetlitev Flash", izpostavlja pridelka krogih, je več kot 10 18 -krat večja od običajne fotografije
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Znanstvenik je nekako pokoren fantka. Nekaj ​​od znanstvenika, vsak majhen deček. Drugi odrasti, znanstveniki v zavetišču, vendar malo fantje za vse življenje.  G.Wald
Inteligenca je sposobnost, da se prilagodijo spremembam. S.Hawking
Edina stvar, ki je resnično pomembno je prizadevanje. A.S.Exupery

Pridelka krogih , rastline krogi Vpliv izpostavljenosti (Fotografija)

PagPh
Moto: Crop Circles, in vse druge oblike so najprej v strukturi rastline ("mreža") na področju velikih pretokov energije "izpostavljenih" (neopazno poškodbe rastlin), in šele po dolgem času, ki ga uporabljajo "naravno razvija proces" ( slabi rastline in vlaganju , upogibanje stebla do tal prikazani.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

To poglavje obravnava podrobno s analogiji proces ustvarjanja oblik v zrnju (pridelka krogih) opozarja. To se lahko primerja s procesom izpostavljenosti fotografije in posledično odpoklic. Pomeni klasičen fotografski proces, z želatino sloj razpršenih halogenidov srebrno in njihova občutljivost na svetlobo. Zanimiva pa je mogoče navesti, da je izpostavljenost proizvodnem krogu se zgodi, ko "flash luči", ki bi lahko, recimo, 10 18 -krat višja (in še več), v primerjavi s svetlobo, ki so jim izpostavljeni navadnih fotografij.

 

Obvestilo

Kako je stalno izpostavljena v številnih mestih po celem svetu, ne le ustvaril podoben proces rednih vzorcev zrnja, a skoraj brez izjeme vsi sploščen , zrnje, ki leži na tleh po vsem svetu. Redni vzorci pojavljajo zelo naključno prepletanje številnih dejavnikov, v enem od več milijonov primerih, ko gre za področje strele razrešnico. V enem primeru več milijonov evrov. V vseh drugih primerih pa je "le" za vložitev , upogibanje v stebel koruze na tleh. Lahko zelo grobo podobno razmerje izraziti razmerje med površino žita na leto, "so običajno Polehňa , ukrivljene stebla do tal, "(0,5 do 1,5 milijona kvadratnih kilometrov območja vložena , zrnje, ki leži na tleh, in območje, ki je sploščen , slamice ležal na tleh v obliki rednih oblik (manj kot en kvadratni kilometer, v kombinaciji skupna površina vseh pravilnih oblik na svetu).

 

Opredelitev

že dolgo nazaj izrazil let velikega mojstra:

"S to trditvijo trdimo, da so protestirali proti njej, ampak to je vse, kar spada zraven ali proti njej, lahko naredimo."

( theatresand , ohlapno kotirajo)

 

Analogija z akcijskimi fotografijami in drugih vplivov

 

Omemba korona izpustov

 

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Bistvo filma izrezati. Kombinacija spektakularne posnetke ali slike ljudi v čustvenih trenutkov, ali splošne slike skupaj v nekakšno mešanico alkemijske. F.F.Coppola
Znanstveniki lahko najsrečnejši moški.  G.Wald
Če lahko sanjaš o tem, lahko pa se tudi uresniči. W.Disney
z