Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje učinek izginevanju-droga . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Vpliv razpada stebla
( Crop Circles - začetni opis)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bolje pivo, slad, ječmen, piva, pivovarne.

Dobro dagerotipija je vedno bolje kot kateri koli drugi možni vrsti obstoječih fotografij  Edward Steichen
Včasih celo odkrili nekaj, kar ni videti sploh.  A.Fleming
Naključja in priložnosti v svetu znanosti in raziskav, še posebej tiste, ki želijo res zelo dobro pripravljeni. L.Pasteur

Pridelka krogih , žitne kroge Fading učinek stebla

PagPh
Moto: slabitev stebla pred polehnutím lahko upogibanje stebla do tal traja več tednov.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Takoj po udaru izpustov na tem področju so milijoni koruznih rastlin (ali druge rastline, znesek odvisen od gostote setve), ki jih je prizadela precejšnje količine električne energije. Lahko se zelo močno poškodovano, celo tako, da neizogibno umre po določenem času, takoj po osvojitvi pa praktično nič, kot da ga ni mogoče upoštevati. Vse te rastline so ponavadi vsaj nekaj ur, vendar v večini primerov tudi do nekaj dni ali celo več, popolnoma razlikuje od rastlin popolnoma neprizadetih in zdravo. Tudi rastline, ki so umrli takoj med udarom strele, ali kvečjemu v nekaj minutah po tem, ponavadi nekaj dni po smrti vizualno in mehansko skoraj ne razlikuje od zdravih rastlin.

 

Bolje pivo, pivovarne, slad, pivo, viski, ječmen.

 

Vpliv razpada stebla

(Vključno z listi in cele rastline, seveda)

Učinek je bil imenovan le izmišljen slabi steblo, saj so le slamice poléhají , bend stebla do tal, ampak slabi učinek na celotno rastlino. Listi za primer zgodi veliko hitreje in je bolj opazna prej. V večini primerov, vendar pa so opazili učinkov po popolnoma položiti , upogibanje stebla do tal. Na posameznih rastlin in skupin rastlin, posledice pa lahko opazimo veliko prej, zahvaljujoč povadnutí listov. Seveda je to odvisno od vrste rastline. Zelo dobro je ta pojav opazili predvsem na ječmena. Tu je še mogoče opaziti še en učinek, ki je prezgodaj, da bi nagnite uho. Klas je za ječmen, pa tudi za druga žita, med zorenjem rotacije do 180 stopinj, od začetnega položaja naravnost navpično navzgor, da se popolnoma na tleh. Električni udar, vendar je to močno zmanjša. To je posledica slabše mehanske strukture ječmenovih zrn slamic proti drugim. Tudi za vložitev , upogibanje stebla do tal je precej manj trpežne. 

 

Boljše viski, pivo, ječmen, pivo, pivo.

 

Kar se tiče pridelka krogih so registrirane skoraj vedno ni popolno vlaganje , steblo sklanjanja rastline. V nekaterih primerih (vključno z letom 2011 - ječmen), so pa poročali pridelka krogih v fazi, ko so rastline ali večina od njih ne sploščeni , ki leži na tleh, je le ovenele liste in druge ušesa izhodišča (večja kot na tla). Opazovalci sploh ni motilo, da komentar na to dejstvo.

 

Ječmen je v primerjavi z drugimi zrni značilne ponovno zelo zanimivo lastnost, zelo dobro spoznavnosti razlike v kotu uho na tla za različne skupine rastlin v polju, saj je zelo očitno na barvo, gledano z razdalje ali fotografiranju z višine. Na primer, ker je posilstvo obdobje visokim kontrastom - Cvetoče omejena le približno dva tedna, ječmen ima zelo močno barvnih kontrastov iz skoraj swept do žetve. Znatno se med seboj razlikujejo na vseh stopnjah - pred vymetením po izmet, pred cvetenjem, med cvetenjem, po cvetenju, in ponuja velik barvni kontrast in vse pozicije zavrtite uho. Če lahko kota ušesa do različnih pojavov barvnih prispevajo motnje svetlobe odvisno od kota awns, polja s čimer se dejansko do neke mere deluje kot difrakcijska rešetke se uporabljajo za širjenje svetlobe v barvnem spektru. ( mikro makro fotografija ) V vseh primerih so razlike opisano zelo dobro vidni tako na opazovanje in fotografiranje od daleč in od zgoraj. Ječmen je bolj verjetno, da se pojavi kot eden izmed najboljših žit, ki se lahko uporabljajo za opazovanje v arheologiji letalstva. Veliko število letalskih posnetkov je tudi zelo možno, da se jasno loči od drugih žit.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Boljše slada, piva, ječmen, pivo, viski, pivo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Najbolj nevarno je neresnica le zelo malo izkrivljene resnice.  G.C.Lichtenberg
Edina omejitev je vaša domišljija in aktivnosti odločnost. T.Robbins
Obstajata dva načina za življenje: kot da ne bi bilo čudeži, ali pa če je vse okoli nas je čudež.  A.Einstein
z