Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje učinek-2-SHOCK . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Učinek 2 CC-razrešnica
Dva popolnoma neodvisna pretokov v dveh različnih neurij, ki ločuje časovno obdobje mnogih dneh
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Znanstvenik ne narave, saj je koristno, ampak zato, ker je to že ima in ga ima, saj je čudovito. H.Poincare
Neumnost se lahko vključijo med osnovne fizikalne sile, ki potres ni tekmec. K.Kraus
Na koncu je vse šala. C.Chaplin

Pridelka krogih , rastline krogi učinek dveh izpustov

PagPh
Moto: žita, po strelo izpustov polehnout (bend stebla do tal), je precej hitrejša v primeru, ko so bili prej slabi strele med drugim neurja, ki je bil pred njo z drugo bliskavico na število dni, ki je mnogo več tednov.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

V nekaterih primerih je možno, da redno vzorec nastane zaradi skupnega učinka dveh popolnoma neodvisnih izpustov v dveh različnih časovnih nevihte, ki ločuje nekaj dni ali nekaj tednov. Med drugim, kasneje nevihta udari na istem mestu ali izpustni sistem, sestavljen iz ene in več nadaljnjih izpustov + njihova ramena paralelno, med katerimi ustvarja različne mehanske in elektromagnetne motnje. Zadetki področje, na katerem je bila ustvarjena že davno veliko površino poškodovane žita (vsaj nekaj sto kvadratnih metrov), ki je sicer še vedno niso sploščene , stebla ležijo na tleh, vendar je zaradi prejšnjega oslabela električnega udara, posuši, in toliko bolj občutljiva za vse mehanske dražljaje, kot so sistem nedotaknjen in zdrave rastline. Potem pa ni izključeno, da v primeru pičlih mehanskih dražljajev strelo izpustov iz drugega neurje, in njihovo poseganje in resonanca, še vedno vpliva na zrno je takoj in zagotovo lažejo. Seveda, v večini primerov, vendar ne v celoti, brez izjeme, so lopatice tik nad tlemi samo sklonil in ni zlomljena.

 

Kar zadeva geotropismu in fototropismu, fiziki in biologiji

Takoj po vložitvi bo upogibanje stebla do tal, v nekaj minutah povzroči negativen geotropismu učinek ali fototropismu in vozle, da je bila hrana , upogibanje stebla na tla in le nekaj minut po tem, ko je bila prvotno popolnoma nespremenjena, opravljajo svoje delo. To je ena od nalog, za katere so podanem tkiva (meristems) določi, na primer, poleg podaljšanja internodes in uspešno izvedli že milijone let. Ker se nikoli ne da povsem sploščen , ki leži na tleh strukturi odkril takoj po vložitvi , upogibanje stebla do tal, seveda vedno na njih mora vsak opazovalec neizogibno pojavljajo skrivljene in razširjenih vozlišč. Njihova stopnja odstopanja od normalnega stanja odvisna samo in le od časa, ki je pretekel od vložitve , upogibanje stebla do tal, absolutno nikoli in nikjer na karkoli drugega. Ne škodi energije, ne izhlapevanje vode (aka "eksplodirala" vozlišča). Sicer pa je dejstvo, da je bil obrat izhlapi in le minimalna količina vode, ki bi dokazal povzročajo mehanske poškodbe, cela rastlina morali prejeti količino energije, ki bi varno ubil (pravzaprav večkrat), in po nekaj dneh ko je ugotovila, da je vzorec bi morale biti po njenih ostankov v stanju pripravljenosti ali v njihovi bližini. Podrobnejša analiza energetske bilance, ki bi bila potrebna za vzpostavitev "eksplodirala vozlišč" in električne ali toplotne energije na določeno količino živega rastlinskega materiala, poškoduje ali ubije, vključno količinskih izračunih in eksperimentalno dokazov se bo pripravil v oddelku fiziko . Kaj raziskovalci pridelka krogih že desetletja povsem napačno imenuje kot eksplodirala vozlišč (izdihavanje votline), v resnici pa je zelo počasi in zelo naravno zorenje spremembe rasti rastlin, ko so prvi popolnoma nevidna mikroskopske spremembe v tkivih (zrela, počasi izsušitev in umiranje) postopoma spreminjajo zelo počasi, spremembe v makroskopskem in opazovati. V primeru upogibnih vozlišč predvsem geotropismu (negativno), malo manj fototropismu, vendar nikoli pod vplivom katere koli energije. Ali se lahko zaradi različnih mehanskih lastnosti (trdota, trdnost, prožnost), takoj zraven tkiva med seboj in mehansko in delno tako škodljive, vendar brez negativnih posledic. Poškodovana in umirajo ostajajo le dele rastlin, ki niso v najmanj negativnega vpliva na nadaljnjo rast in zorenje, so le naravna posledica njegovega. Bo treba izdelati bolj podrobno, vključno z naravno rastjo fotografij spremembe rastlinskih tkiv brez oskrbuje vse energije na strani biologijo .

 

Izjeme takoj pokazala vlaganja , upogibanje stebla do tal

Vsaj dva primera iskanju strukture polehlých katerih peclji leži na tleh rastlin, ki so sledili takoj po vložitvi , je bil upogibanje stebla do tal so opisane v preteklosti. Eden od njih je v bližini Stonehenge Julia Set (leto, fotografija), druga pa je primer opisan v filmu The Mayan Prophecy - žitne kroge, kjer se opazuje in opisuje napredek vzorcev, znane kot (leto fotografiji). Mimogrede, v tistem filmu opazovalcev niti opazil incident, verjetno drugega strela razrešnice, vendar pa ni vedno ustrezno oceniti, kaj se je dejansko dogajalo v resnici. Čeprav objektivno gledano strele izcedek, ki opozoriti, da morda sploh ne bo tisti, ki vse "naslikal" ne more več biti samo spodbuda, ki je služila kot metulj , ki je sprožil plaz tečaja Učinek Domino . V zo V obeh primerih gotovo za opazovalce po prihodu na slamice in našli točno vozlišč v državi, kar ustreza času od opazovane vložitve , upogibanje stebla do tal. Če brisalci pri iskanju vseh vozliščih z bistveno spremenila, je bil zagotovo povsem izjemnih primerih, popolnoma iz statistične verjetnosti, da pa v takšnem zvišanem stanju tukaj že več dni, popolnoma različnih naključnih vzrokov. V prvem primeru (Julia Set) je moral biti ravne slamice in vozlišča skoraj nespremenjene, v tem primeru lahko pride do rahlega odstopanja, ki ustreza pretečeni čas (v jutro je minilo nekaj ur).

 

Možni vzroki vpliva 2 strobes

Eden od razlogov, zakaj včasih sodijo med različnimi strele nevihto večkrat na skoraj istem mestu lahko skupna nesreča. Povprečno število utripov na kvadratni kilometer na Češkem 2-4 na kvadratni kilometer na leto. V krajih, kjer je večina pridelka krogih se pojavljajo (Velika Britanija, Italija, zelo pogosto pojavlja in nekdanji tovariši iz NDR), ti podatki ne bodo bistveno drugačni. V dveh različnih strele nevihte padla, ne več kot 30 metrov, je prišel do precej naključje (lahko pa se tudi šteje, da določimo, kako pogosto okolici lahko kaj zgodilo, in da bo rezultat).

 

V nekaterih primerih je lahko pojav povsem nenaključnega. Šok je mogoče večkrat pritegnila na istem mestu iz različnih razlogov, bodisi naravne ali industrijske narave. Kot bomo pojasnili v nadaljevanju na kratko, in še veliko več podrobnosti na drugi strani, ni majhen delež je verjetno, da sodelujejo pri nastanku tega arheološkega značaja. Tudi Geologija je lahko zelo pomemben prispevek. Možno je, da omenim Dowsing - občutljivi posamezniki lahko pojavi kapljica stvari. Ampak ne zavedaš, da lahko poleg svojih drugih čutil zelo močno reagirajo na podzemnih objektov, kot da so geološke ali arheološko značaja. Vendar pa, kot že omenjeno, na primer tukaj (opice), podobne študije na katerem koli mestu, ki je nujno potreben za popolno odpravo vseh namig cilj raziskave. Poleg tega, da je veliko bolj verjetno, da dowsers dejansko veliko bolj odzivajo na nekatere na kraju samem in se nahaja (na srečo začasno) Strupi bi bilo, in namesto da bi raje palice v mestu prinesla tudi kanarčka v kletki, precej na tleh.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Tehnologija napreduje tako napredovala, da je vse bolj vplivajo na naš jezik in terminologijo. Ali bomo za vožnjo, ali nimajo druge izbire, kot da molči.  J.G.Ballard
Shoot, da je pomembno, da se mu Susan Sontag
Stopala počuti nogo v največji možni meri, ko stoji na tleh.  Buddha
z