Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje znanstveno resničnost (sci-re) . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Znanstveni realnost (Sci-Re)
Vse trenutne raziskave o pridelka krogih se je preselil v sci-fi, znanstvena fantastika
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Znanstvenik v laboratoriju ni samo tehnika: to je kot otrok, ki raziskuje naravne pojave, ki lahko deluje kot da bi bil v pravljici. Marie Curie
Največji vseh ljudi greh je neumnost. O.Wilde
Električna energija je res samo organizirani strele. George Carlin

Crop krogi so šele zdaj gibljejo od fikcije v realnost

PagPh
To ni enostavno, vendar so združene sile dela, bi morda lahko nastane, ker je zelo resen sum, da je oseba, ki je bila proizvodnja pridelka krogih najbolj sumljive, kar pomeni, Mmimozemšťané ne samo ne proizvaja nobenega nikoli, nikoli pa še to zelo zanimivo modri planet - zemlja, naseljena samo lokalnih, domačih, zemeljskih pošasti v vsej svoji dolgi zgodovini obiskal.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Crop Circles - sporočilo tujci

Dragi naši, tako dragi, tako razvajali, vendar še vedno tako nesrečen tujci, in različne zelena mužíčci sluzaste pošasti! Zelo, zelo, zelo veliko in zelo iskreno hvala za vse vaše trenutne nego, truda, pomoči in nege, s katerim ste bili, namenjenega poskusom, da se povzroči katerega koli člana družine vtis človeštva, da je edini vzrok za kakršno koli pridelka krogih, so na voljo na vsakem času na vse zemeljska koruza polje ti. To je že zdelo, da dlje ste res sploh ni napet. Najverjetneje je iz sedanjosti, temveč tudi kadarkoli v prihodnosti, med drugim tudi glavni namen kakršnega koli pojasnila načela rednih oblik v koruzo, kar je približno najpogosteje uporabljene čas kroga pridelka, pojdi okoli (mi, humanost, Zemljani, človeštva) brez vašega nadaljnjega okrepljenega in naporna dela.

 

Nehaj, prosim končno daje vtis, da si ne obstajajo, v skupinah različnih samooklicane "poznavalci" záhadologů, Ufologija, Psihologija, pseudovědců, confessors v veri v tujcev, pavědců in drugih škodljivcev.

 

Z drugimi besedami, če povem nekoliko poenostavljeno, bi želeli, da se posvetujte z zelo močno o tem, da so pospravili vse svoje fidlátka, ličila, nahrbtniki, kufříčky, plastične vrečke. Ti Strpati v njih vse svoje psychotronic naprave, medgalaktični poskusov in vse druge njihove fizikalno - kemijsko - biološka - mentalno - Psihofiziološki in parapsihološke eksperimentalni material.

 

Prihranite svoj sedež in vse svoje strune. Magnetroni, phasers, masers, Naser, laserji, Poser, tasers, ciklotrone, pizda, sinhronizacija, phasotron, granátosery, Roentgenova svetilke, mikrovalovni oddajniki, elektronski topovi in ​​vse druge naprave, ki si jih storil, ko je naš dragi kmetje polje odpuščen ali kako drugače uredili. Vključno z orodjem pomanjkanje dovolj koncentrirana in trenutne mentalne sposobnosti.

 

Obremenjevali vaše vozilo na zračno blazino, čolni, hadraplány, letečih krožnikov, Babeta, čolni, plovila, veslanje, washtub, motorna kolesa, mopedi, medplanetarnih ladje, kot tudi vse druge niz ali prestavljanjem napravo, in končno povlecite rit.

 

P.S. Ne ste že kdaj videli, da bi zemljišče neposredno na žice visokonapetostnih daljnovodov dokazujejo samo idiot?

 

Splošne informacije

Absolutno vse prejšnje teorije o izvoru Crop Circles so jih do sedaj uporabljali nekaj sci-fi pojasnilo. NLP, nezemljani, skrivnostne sile, nadnaravne učinke, letečih krožnikov. Cosmic, medgalaktični, medzvezdni, medplanetarni in kozmične energije. Paranormalno pooblastila, pooblastila misli, nadnaravne sile, geopathic cone, nadčutnimi zaznavanje. Miselni procesi rastlin.

 

Edini pravi dobavitelj energije v tem primeru ne (tudi Zemlja, a le malo - veliko manj kot 1% - geotermalna energija). Ne neumno tujci, nič zunaj sončnega sistema.

 

Vsaka od teh teorij lahko oditi.

 

Vsaka od teh sil in teorijo je zdaj končno mogoče dokončno vrgel v gnoju. Mimogrede, nikoli nisem imel karkoli od tega v kateri koli drugi lokaciji, ali je pripadala.

 

Zdaj prihaja znanstveno resničnost, resničnost Znanstvena (Sci - Re), ki edina možna razlaga za prave narave, ki uporabljajo samo resnične naravoslovne vede, da mnogi od njih zelo interdisciplinarno.

 

Eno takšnih interdisciplinarnih znanstvenih disciplin je bila dejansko ustvarjena samo za ta namen, in poskuša Kanonizovati vzrokov za poškodbe in shranjevanju , poškodbe, slabi žitaric, temveč tudi vse druge pretežno monokulture pridelkov

 

(Electro-Called fitopatologija EFP )

 

Prvi poskusi in pripombe so bili sprejeti, nekatere druge pa so tek, glejte novice .

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Domišljija je začetek ustvarjanja. Predstavljajte si, kaj hočeš, da postane tisto, kar mislite, in nato ustvarite, kar želite.  G.B.Shaw
Pisanje, da je najbolj zabavno ne moreš storiti. T.Pratchett
Izkušnja je, kar ste, potem ste pozabili, kako se imenuje. M.Berle
pz