Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrn so ustvarili-po-izpusti-strele strele na Polich . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Strele na področju
Skoraj v vsakem koruznem polju pride vn stolpce, ki privlačijo strele vodo kot goba.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Včasih se mi zdi, kot neke vrste droga strele. Povzročijo ljudje odzivajo, veš? Resno. Howard Stern
Ljubil sem šolo. Študiral sem kot nor. Bil sem pravi cepec. Maya Lin
Študija narave tako v globino, in zdaj razumem vse bolje.   Albert Einstein

Crop krogi , krogi pridelka Divišův strelo

PagPh
Postopoma bo GPS baze objavljeno v zrnatih vzorcih, saj okrog leta 1990, po vsem svetu. S preslikavo prijav lahko spremljate na območje vsakega od njih. ( Google maps , Bing zemljevidi )

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Lightning.

Je to res tako težko predstavljati, da mast na sliki iz avtorskih pravic, udari strela? To ni. Flash in njegovi spremljevalni ramena ni le ustvaril vse predmete na sliki, vključno s skoraj ravne črte desno. To bi lahko sodijo v načelu ustvarjanja, kot je opisano na strani črtah pšenica , vendar ni nujno tako. Ni izključeno, da nekateri podatki so dejansko nastali na podoben način, zaradi kovine ali druge predmete vodivějším ni zelo globoko pod zemljo, vendar pod globokim oranjem. To lahko vključuje tudi vodo prepojen les, majhne lokalne vire vlage ali kakšno 1 Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier in Junkers , neenakomerno razpršene pod zemljo. (Več informacij na strani Lines v zrnju)

 

Strela je povzročila tudi vse nepravilnosti, ugotovljenih pri rasti zrn, na sliki predstavlja kot območja z nepravilno polehlým , stebla ukrivljen na tla koruzo, oziroma od točke, pri kateri je tako kot zrnje "nečesanih" ali brušeno na stran. To je ena od redkih posnetkov vseh trenutnega predmeta raziskovanja in Circles Crop fotografije, na katerih je mogoče opazovati poleg povsem položi , ki leži na tleh nekaj zrn razvojna faza pred vložitvijo , upogibanje stebla do tal, ki lahko prepreči ga že dolgo pred koruze Polehna , ohne zalezuje površja Zemlje. Take slike bi bilo mogoče prešteti na prste. Veliko več podrobnosti ali bo pojasnjeno v naslednjih fazah glavni strani in kronologija podstrani oddelku, in so, ali pa bo prišlo tudi podrobno analizirali nekatere druge podobne slike. Tukaj je prikazana slika prikazuje žita že v precejšnji meri zrelosti in kraji, ki so le delno ali pa sploh ne ploska , slamic ki ležijo na tleh, tudi če je vidno poškodovana, tako da bom verjetno trajala do trgatve. Takšni primeri pa so precej redkejše. To je lahko skoraj zagotovo rečemo, da slika ni zrna ječmena, saj stopnja zrelosti, v katerem zrno je na sliki, ki leži na tleh za 20 do 30% celotnega področja.

 

Ta stran se bo osredotočila predvsem veliko število fotografij pridelka krogih, ki so skoraj kot začinjena strele.

 

V nekaterih fotografij, izgleda, da so tujci, ki so iztovorjeni neposredno na visoko napetostnih kablov.

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku. Zato lahko obnašajo tako kot igla na kompasu, tako da je veliko elektromagnetnih sil izpusti trenutek prisili odvrnila v smeri urnega kazalca ali nasprotni smeri, odvisno od medsebojnega razmerja, polarnost in postopno odmikanje toka. Začasna mehanske spremembe in stres lahko povzroči tudi nevidno še smerno usmerjene mehanske poškodbe. Ti mikroskopsko smerno usmerjene odškodnine postopno Akrecija poškodovanih tkiv lahko kasneje povzroči postopno smerno usmerjeno nagiba vse peclje v eni smeri (CW ali CCW). Magnetno polje povprečne bliskavico razrešnice na neki točki vsaj 10.000-krat močnejši od magnetnega polja Zemlje. Drugi del lahko naredimo ogromno elektrostatične sile, zaradi katerih so listi in stebla rastlin obnašati kot listi in stebla elektroskopi. Premer kroga, ki označuje približno elektromagnetnih sil razelektritev. Na vrhu, ki pa je pridelek vzorec se pojavlja vsaj nekaj dni, včasih tudi do nekaj tednov po strelo izpustov. To je zato, ker so bile prizadete tkiva sredstva oslabi zelo počasi, zaradi velike vztrajnosti in posledično zelo počasi tekočih sprememb v rastlinah ( EPP , Kronologija ). Ker včasih na kraju poteka v zelo kompleksnih posegov in resonance, včasih ustvarja zelo zapleten vzorec. En udar strele Razrešnica izžareva energijo, ki električno lokomotivo potoval več tisoč kilometrov. Povprečje (!) Razrešnica. (Poenostavljeni razlaga)

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

V EU brez rojstnega lista ne more niti prdniti počasi, ampak v Ameriki je lahko s svojo očitno prirejanja, ukázaným tri leta po volitvah, naj nadaljuje kariero predsednika. Jan Zeman
Kot pa Seizmograf, raje bi strelovod  K.Kesey
Fotografija ni le sporočilo za javnost, temveč tudi oblikovanje. A.Adams
pz