Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-žita-list-znanstveno polje, velja do razlaga-of-načelo . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Znanstveni, naravne metode
ki se uporablja za postopno odkrivanje vzrokov za vsak vložen , ranjenih leži na tleh koruze kjerkoli na svetu
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Prepustite se dnevno požirek, in medtem ko vleče moj 80, še vedno imam srce kot beli dan, in jeter kot kamen!
Od kod bat, naj hurozený mirni rake gospodu GRAY pérdéli!
Kdo je najstarejši, ki je najstarejši, ki se imenuje jedenasedmdesátiletý Johann Strauss in utrip na mizo z osebno izkaznico.

Narava in ZNANOST - Matere temeljnih raziskav

PagPh
Nekatera polja so navedeni spodaj nikoli ne uporablja, njihova uporaba pa je še vedno v zelo zgodnji fazi. Nekateri izmed njih uporabljajo podrobnega pregleda počaka, vendar se stisnemo.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Približna seznamu več naravnih, znanstvenih in tehničnih področjih raziskav, ki se lahko uporabljajo poleg kmetijstvo in botaniko , da pojasni načela objektov vložili , ki ležijo na tleh zrna:

 

Fitopatologija, obrat anatomija, morfologija in fiziologija, biologija, biokemija, biofizika, biomehanika, fizika, kemija, pedologija, hidrodinamika, statistika, mikroskopija, spektroskopija, fotogrametrija, Elektromehanika, elektrostatika, fizika in dozimetrije elektromagnetnega in ionizirajočega sevanja, elektrotehnike, hidrologija, geofizika , fizike, resonanca in motenj optika, kristalografija, magnetohydrodynamics, Hidrometeorološkega, elektrodinamika, fizikalne kemije, termodinamike, kvantne kemije, termokemija, hidrostatika, kinetika eksplozija, dinamika tekočin, fotografije, geometrija, toksikologija, jamarstvo, magnetizem, dendrologija, fraktalna geometrija, radiobiologija , seizmologija, aerodinamike, mehanike, fotometrija, arheologija, agronomija, matematika, geologija, elektromagnetizma, mineralogija, hidrogeologija, geokemija

 

tako kot mnogi drugi, ki so pogosto interdisciplinarno, prepletena in medsebojno discipline.

 

Seznam ne bo več še razširiti, čeprav so nekatere znanstvene discipline in raziskovalna področja bi še lahko dodali. Lahko pa je tudi samo dodeli kateri koli od navedenih splošnih področjih.

 

Naravni procesi in logično, znanstveno obraniti razlaga

Narava, logika, znanost in raziskave, predvsem temeljne in uporabne, ampak seveda - smrtonosni bič za vse psevdoznanosti, junk znanost, pavědce, pseudovědce in tujcev

Seznam je "malo več". Te naravne metode in znanstvene postopke, ki se uporabljajo za razlago vzrokov in procesov, ki vodijo do nastanka kjerkoli in kadarkoli vložilo , ki ležijo na tleh žito. Tako kot včasih (zelo redko) precej podobni ali enaki postopki lahko bolj ali manj naključno, s pomočjo in sodelovanjem mnogih drugih, je zelo težko ugotoviti, vendar po vseh predvidljivih razlogov, privedla do zelo rednih vzorcev, sprva povsem nerazumljivo in neverjetno. Vsak od teh postopkov in disciplin se lahko v vsakem trenutku za zbiranje in ponovno predloži dokaze, ki podpirajo procese zemljišč vložilo , ki leži na tleh zrnja.

 

 

Ogromna zavore znanstveni napredek in raziskave so:

Verovanje v tujcih, skrivnosti, junk znanost, psevdoznanost, ljubiteljstva, diletantizem, poleg tega pa:

Ena od največjih zavor so idioti napredek pridne.

 

Verovanje v tujcev je velik korak naprej, saj zavirajo zaupanje v človeštvo samo. Ne verjamem, da bi bilo dokazati sebi in razložiti vse, brez tujcev dejavnosti. Ne verjamem, da lahko katera koli od greste na modri planet, kjer živijo na vrsto opice polidštěnými človeštva potekalo brez posredovanja nezemljanov. Ne verjamem, da je vse na tem planetu in okolici se je zgodilo, ko je brez zadržkov zaradi energije, ki jih je glavni izvajalec - osrednja zvezda - ne Manjši delež, manj kot 1%, daje planet sam, kot toplotne energije iz jedra (kjer globus je na geotermalno energijo). Kopiči pod vplivom trenja površine, plimske sile in radioaktivni razpad.

 

Ko kdaj pojavi kjerkoli kaj neverjetno in nerazumljivo, da so tukaj. Primitivni idioti, ki se imenujejo tujci. Njihova tehnika ( morajo biti ), na milijone ali milijarde let naprednejše od človeštva. Člen neomejen vir energije. Mogoče zato tako zelo pogosto pristali na električnih vodih se lahko, kot je razvidno na primer tukaj . Pogosto tudi ne morejo postaviti sliko na zaslonu, ki ga izbere njih, tako da so vsi primerni tam, kot je navedeno tukaj . Ena beseda - gradnikov. Neomejeno vera v njih verjetno presega vse razumevanje ljudi, saj bodo nepojasnjene stvari vedno pojavljajo. Lažja ljudje potrebujejo preprostejše rešitve. Zato je za nekatere pojasnilo humaniziran opica je bolj zapleteno in težko razložljivo težave s posredovanjem nezemljani res preprosta rešitev. Če bi radi, da je njihova deified, občudovali in hvalili svoje prijatelje, tako da Vsemogočni tujci včasih niti ne more pravilno zadeti koruznega polja s površino več sto hektarjev, je verjetno najboljši na svojem neumnem veri, da bo.

 

Bili so že uporablja na tisoče pseudoscientific neposredno pavědeckých UGOTOVITVE in metode desetletja raziskuje fenomen Crop Circles. V mnogih letih oblike zrn raziskovalci v skoraj pozabili, da obstaja nekaj takega kot botanike in kmetijstva , kaj šele desetine drugih znanstvenih disciplin uporabne standardne, ponovljivi, merljivi, preverljivi , objektivne raziskovalne metode in naravne metode. Glede na to, da je nekaj takega kot znanost, kaj šele, da bi temeljni raziskovalni povsem pozabili. Najbolj verjetno predvsem zaradi zastrupitve z dejstvom, da je celoten pojav tako nerazumljivo, zmedena, nerazumljiva, nerazložljivo, zapleten, nepredvidljiv, velika, zmedeno, nepredvidljivo, skrivnostno, presenetljivo, zmedeno, neizmerljiva, da skrivnostno skrivnost.

 

Večina od njih so našteti na začetku te strani. Vse, absolutno vse to dokaj obsežen seznam metod znanstvenega raziskovanja, so koristni, in sicer se bo postopno uporabljati, tukaj na tem mestu pojasniti načelo oblikovanja in položi , ki leži na tleh koruze, in pojasnilo o razlogih, zakaj se včasih v zelo izjemnih naključij in naključno struktura vložena , ležečega na tleh zrna, ki bo redno vzorcem, pojav, imenovan pridelka krogih. Seveda, razlaga ne bo v celoti uporabljena na enaki ravni, ne ob istem času in ne takoj. Absolutno vse, ampak zagotovljena. Medtem ko so nekateri le malo bolj za zabavo, drugi pa res močna, celovito.

 

Poleg tega: možnost, da je bil del njihovega "izvaja" skrivnost do znanosti nikoli zares pojasnil, njihovi raziskovalci naravnost strah. Pojasnjena zanimiva uganka izgubi zastrupitve, neodgovornosti in ni dal, da zaslužiti kovancev. Zanimivo je, da se bo v nadaljevanju naslednjo sliko objavljeno eksperiment, ki je spremljati in prikaže na učinek udarca električnega naboja v zemeljski površini. Razrešnica energija, ki se uporablja pri preskusu je 2500J. Energija skupno fotografiranje strele je približno 5 bo J. je na voljo tudi počasno snemanje filmov. Fotografije in video sta še vedno le v zaprtem delu svetovnega spleta, ki je dostopna na izbranih strokovnjakov. Skrivnostno ljubitelji in psevdoznanost bodo morali počakati nekaj časa. Res zaskrbljeni posamezniki lahko ogledate tako video posnetkov tukaj. Njene posledice so podrobno preučiti, ocenjena razrešnice energija je večja od 25 megajoulov. Zapis je jasno, da umazanija letenje v vseh smereh, na primer, ne pa z navedbo mestu požara, verjetno predvsem zaradi vlage, ki je prisotno v mestu.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Če ne morete okostnjaki iz svojih omar izognil, se morate naučiti plesati z njimi. G.B.Shaw
Zavist vedno traja več kot srečo mu zavisti. Heraclitus
Jaz sem besen alkohola in drog uporabnik. Ne bi rad, da bodo imeli priložnost gledati svoje otroke v podobnem položaju.  Ozzy Osbourne
pz