Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-forståelse-kort . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
game over.

 ... tryk på en tast ...

... at fortsætte ...
Spillets navn:

CropCircleGatee

(Crop cirkel Disinformation)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler - forståelse - kort version

Med sit eget incredibility, er sandheden fastholdende sig fra at få anerkendt. (Heraclitus)

Intet er umuligt. Ikke hvis du kan forestille dig det. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Thunderbolt piloter alle ting. (Heraclitus)

Den første, kun naturen, forklaring om  korncirkler  oprindelse, ved hjælp Gennemprøvet, gentagelig, verificerbar Statistisk videnskab og forskningsmetoder. Plantepatologi, fysiologi, biologi, anatomi, kemi, arkæologi, fysik, hydrometeorology, geologi, Huleforskning, elektricitet, magnetisme og mange andre lignende måde, ofte brede tværfaglige afdelinger.

Crop Circles Mystery Fundet endeligt.

Den lyn udledning er den ene eneste grund af enhver afgrøde cirkel , helst placeret på enhver afgrøde felt

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Den skematiske Billedet til højre viser en af en række meget interessante korncirkler analogier og fysiske egenskaber af lyn udledning . Similarity No.1. Lightning udledning i strukturen af korn (raster) Optagne sine elektromagnetiske feltlinier. Processen er som at lave lignende billeder. Mange dage behovet for at udvikle fotos.

Den lyn udledning er den ene eneste grund af enhver afgrøde cirkel , helst placeret på  enhver afgrøde felt

 

Dette er virkelig meget forkortet version af siden, til stede ved korncirkler forståelse , og mange andre undersider af hele web cropcirclesonline.com .

 

Indeholder kun Adskillige, de mest basale vilkår

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Som en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge Wikipedia - Korncirkler . De fleste af de forklaringer Indsendt der, selv om næsten omfatter eller falder næsten udelukkende Inden for pseudovidenskab ( junk science ), men i det mindste kan tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

For det første er det nødvendigt at anbefale til alle, der ønsker at se på TV sjælløse løgnehistorie " Mayan profetier og Crop Circles ", eller Gud forbyde nogen allerede set det, for at forsøge at lægge alle påstande der, set ud fra påstandene her.

 

Gælder dette naturligvis som enhver anden "kunstnerisk mesterværk", der nogensinde er blevet udnævnt til emnet Indiceret. Random, tør som " korncirkler: Quest for Truth ", eller" hvad i alverden Inde i Crop Circle Mystery? "

 

Komplet nyt indblik i korncirkel problematikker

 

Korncirkler - forståelse - korte version.

 

Enhver, der påstår, at de korncirkler er skabt af udlændinge (UFO, flyvende tallerkener), er en idiot.

 

Enhver, der siger, at korncirkler er skabt af mennesker, er en idiot.

 

Enhver, der påstår, At korncirkler er skabt af elektrisk ladede hvirvler luft plasma, dannet ved at flytte luft og ioniserede partikler og SAALEDES og elektrificeret, thar er aldrig set "in action" Observeret heller ikke efterlignes eller Mathematicall - Fysisk simuleret, med "Lidt momentant desorienteret."

 

Enhver, der påstår, At korncirkler, når og hvor blev skabt af ham, og med Monstrous idiot. (D & D)

 

Enhver, der har været ført bag lyset af denne største vittighed af Moder Natur så perfekt ("Kunne ikke dette nogensinde ske af sig selv, naturligvis, var det blevet lavet af mennesker"), at han gik ind i enhver afgrøde felt til at skabe noget lignende i med henblik på at understøtte hans påstande, at selv fjollet enfoldige.

(Gælder ikke videnskabelige forsøg og eksperimentel verifikation af feasibility)

 

Enhver, der hævder, at en lyn decharge ikke kan skabe på jordoverfladen inde i en markafgrøde Lignende noget lignende virkning på den ledsagende foto, er en idiot.

Se Tilhørende Flere andre billeder endnu at blive offentliggjort (Primært som referencer). Er det muligt at takke den italienske opdagelsesrejsende for dem. Tusindvis af offentliggjorte og ikke-offentliggjorte billeder af sådanne "tegn på menneskelig aktivitet" - "hul til stift."

 

Enhver, der påstår, At korncirkler er skabt af nogle mærkelige, uforståelige og ukendte elektro - magnetisk - mekaniker energi, takket være hvis søgsmål er på plads og tør, selv efter en relativt lang tid, muligt at registrere en række usædvanlige fænomener og effekter, såsom Microsoft LIMA - Lightning Inducerede magnetiske anomalier (Compass afvigelser), infrarød stråling (varme akkumuleret), usædvanlige reaktioner fra mennesker og dyr, svigt mikroelektronik (ved udsættelse for den resterende elektrostatiske ladning), og er i stand til at udlede, at denne den eneste tørre naturligt forekommende, eksisterende og løbende fænomen er lyn udledning, er en idiot.

 

crop circlescrop circlesEnhver, som er i stand til at sige, at dette absolut typisk fraktal mønster, forgrening til siderne præcis Ifølge reglerne for adfærd på gnistudladninger, der udkom en dag inde i korn felt i Tjekkiet, Novy Jicin 1999, 3. juli, Ville skabes ved andre processer temperatur som lyn udledning, er en idiot.

 

Et af de mest typiske karakteristika for lyn udledninger er deres fraktal struktur, efterhånden forgrening i stadigt mere sarte strukturer.

En af de mest almindelige Karakteristik af regelmæssige former - Er Deres korncirkler, vent et øjeblik, hvad det egentlig er?

Hvad med deres fraktale strukturer?

 

Enhver, som er i stand til at sige, at døde fluer, ofte findes i korncirkel steder, også andre døde insekter eller andre døde dyr, blev dræbt af noget andet, end lyn udledning, er en idiot.

 

Enhver person, der ikke er i stand til at forstå, at absolut alt, uden undtagelse, såkaldte "anomalier" Det er i mange steder af korncirkler vises, kan forklares med tørke og Det sted blev for nylig ramt af lynet udledning, er en idiot.

 

Først og mest fremtrædende eksempel på tørre anomalier, geomagnetiske felt afvigelser

Lightning Induceret magnetiske anomalier, Lightning Induced Remanent magnetisme, Lightning Induced Magnetisme - tusindvis af forretningsbøger, tusindvis af tons af skriftlige og trykte papirer.

 

Enhver, der undlader at indse, at den egentlige årsag ikke blot af alle korncirkler og regelmæssig resonans og interferensmønstre i korn, men næsten alle indleveret korn `skal være i verden, hvorved de er ledsaget uadskilleligt med skader på elektricitet fra lyn udledninger og gradvis svækkelse af planter, er en idiot.

 

Af den måde, kender Farmers det meget godt, men af indlysende grunde, de tilsammen (vi) ikke at kommunikere (videregive) det væk. Det er helt naturligt, at de er en eller anden måde bedre og mere naturligt forbundet, forenet med naturen, og de ​​er i stand til at vurdere, er orienteret i det mindste nogenlunde, instinktivt, hvad der sker der, meget bedre end resten af publikum. De har brug for det til ikke beskæftige sig med det heller ikke for meget strøm. Absolut ikke behøvede at forklare det til uuddannede fjolser som ufologer og "mystery forskere", "eksperter" på en række paranormale fænomener. Tusindvis af videnskabelige og tekniske, landbrugsmæssige artikler, publikationer. Et eksempel på mange links på gennemprøvede videnskabelige ressourcer og landbrugsprodukter Specialized publikationer for eksempel her .

 

Bolden er på din side af banen, gutter dumme ufological, mysterium Explorers. Prøv at ramme det i hvert fald. Men, vil du aldrig tilbage til vores halvdel af legepladsen ...

 

For eksempel kan du prøve at udføre, at netop på de steder, (se GPS-database ), hvor nogensinde korncirkel dukkede op, hvilket resulterer i tørke og naturlig måde, som beskrevet på denne hjemmeside (det er et godt stykke over 99,9% af alle tilfælde), Der var ikke flere minutter, timer, dage eller uger før dens fysiske synlighed (opdagelse), der optræder virkningen af lyn udledninger. Den mulighed eksisterer, altid var og vil være. Det var nok til at spørge meteorologer. Ha, Ha, Ha. Hej, Hej, Hii .

 

Hvis du ikke vælger at bruge denne nemmeste måde at prøve det i det mindste at Udfør din sandhed, og ethvert forsøg på at benægte, at kravet er placeret på denne side, så du vil virkelig fortjent det for nogen virkelig sparke din røv. Vi er også meget nysgerrig om hvordan villigt du vil fortælle os om dine resultaterne af denne test.

 

GPS-database - den største samling af GPS steder af korncirkler fundet, nogensinde har været samlet i verden. Den indeholder ikke kun mange GPS-sites, der er kendt og har allerede blevet opdaget af nogle observatører i billeder af kort over forskellige applikationer, og offentliggøres. Først og fremmest selvfølgelig Earth Google , fordi det gør det muligt de steder, hvor tørke kort til rådighed, se status i forskellige tidsperioder, men også for eksempel på Bing Maps eller Yahoo maps.

 

Bestemt indeholder mindst 20 lokaliteter, at han udnævnte kortet over dokumenter beskrevne anvendelser er til rådighed, men som endnu ikke er offentliggjort eller opdaget.

De fleste af dem sandsynligvis fra Italien.

Bestemt ikke udnyttes alle muligheder og opmærksomme observatører han offentliggjorde specialer steder eller i nærhed Deres Bestemt vil finde nogle flere.

 

Selvfølgelig findes der steder, hvor der er korncirkel er optaget på Kortgrundlag fotografier, men er aldrig blevet placeret ved jorden forskning, har menneskeheden aldrig vidste om og opdage dem (for eksempel mange fra Italien, en i Tjekkiet - vil være offentliggjort af Time)

Ligeledes er det ofte muligt at lave en lokal undersøgelse ved hjælp af Google Earth til at opdage mange interessante fakta og punkter relateret til korncirkler fundet, i nærheden af dem, han også mere fjerntliggende steder. Igen, f.eks. En række tørre tilfælde fra Italien, men ikke kun der

 

GPS-database indeholder hovedsagelig en række præcise GPS-data om forskellige korncirkler fundet, fra hele verden, hvis nøjagtige GPS-position er aldrig blevet offentliggjort (hundreder).

 

------------

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

For en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge hjemmesiden Wikipedia - Korncirkler. De fleste af de forklaringer, selv om der indgivet eller falder næsten udelukkende ligger inden for Pseudovidenskab (Junk science), tilhører den Kategori:Pseudovidenskab, men i det mindste tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

Frem for alt skal det understreges, at der serveret en forklaring, eller en side på denne hjemmeside, i hvert fald ikke beskæftige sig med begreber eller marker med menneskelige aktiviteter, såsom Esoterisme, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fænomener, Ufologi, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Troen på udlændinge, Udenjordisk liv, herunder Rumvæsen, Eksobiologi, E.T., Ufo (objekt), Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøgende fra Ydre rum, Universet, Galakse, Mælkevejen.

Magi, Sort magi, Witchcraft, Heks, Supranaturalisme fænomener, Mirakel. 2012-fænomenet, Poltergeist, Konspirationsteori, Psykokinese, Shamanisme, Mystik, eller ethvert andet område Pseudovidenskab eller Junk science fra Kategori:Pseudovidenskab.

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

korncirkler - gåde løst.

Mystery debunked.

Én gang for alle.

Utroligt primitive, og man kan sige, latterlig forklaring. Elskere af UFO mysterium, psykiske, flyvende tallerkener, ukendt og ikke-eksisterende nonsens lignende energi og transport kan få sig selv til uendeligt. Med andre ord kan de kysse deres stinkende røv og gå til helvede .

Næsten det samme Mulig sige om rumvæsener .

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

z