Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, kratek stik, razlaga . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Igra je končana.
(Igra se imenuje naokrog GATE)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - Razlaga - Upokojenci

Res je, da svoje strmine sam odpravlja možnost, da je bila ugotovljena. (Heraclitus)

Resnica je neznanec od vsega eno lahko zamislite. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Flash je povsod. (Heraclitus)

Prva edini naravni razlaga načela oblikovanja  rastlinskih krogov,  z uporabo preizkušene, ponavljajoče statistično preverljive znanstvene postopke in raziskovalnih metod. Obrat anatomija, patologija, fiziologija, biologija, kemija, arheologija, fizika, Hidrometeorološkega, speleologija, geologija, elektrika, magnetizem in drugih, pogosto interdisciplinarne polja.

Skrivnost pridelka krogih se dokončno rešena

Lightning razrešnice - je en sam vzrok vseh kroga v koruzo , je ugotovila, kadar koli v katerem koli področju koruze.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Shematski pogled na desni prikazuje enega od številnih zelo zanimivih analogij v Crop Circles in fizikalnih lastnosti strelo izpustov. Podobnost številka 1 strele izpustiti v strukturi zrnja (raster) zapis njegove elektromagnetnih silnic. , Podoben proces, kot pri snemanju fotografij. Rezultat se prikaže (klici) za določeno število dni.

Lightning razrešnice - je en sam vzrok vseh kroga v zrna , ki se nahajajo v vsakem trenutku na vsakem področju koruze.

 

To je zelo, zelo skrajšano različico strani, ki se nahaja na Crop Circles - razlaga in število podstrani po spletu cropcirclesonline.com .

 

Vsebuje le nekaj zelo osnovnih gesel.

 

Najprej je treba priporočam vsakomur, ki želi gledati na TV brezdušnih skovanka " Mayan prerokbe in žitne kroge ", ali bog ne daj, da kdo že pogledal, da bi poskušali dati vse, kar je z vidika obtožbe tukaj dajo pojasnilo. Mimogrede, tisti tupouni popolnoma zaveda, da obstajajo prikazuje nastanek naokrog z udarom strele. To je bila strela z jasnega, "strela z jasnega", ki se lahko skoraj slišal (ni oblakov in več refleksije zvoka med njimi in zemljo). Toda, ko je kamera operater pijan in smrčanje, ne bi slišal normalno vihar, in ni čudno, da ga je treba zamenjati snemanje material mora opozoriti strele razrešnico.

 

To seveda velja, figments katere koli druge podobne »umetniške mojstrovine", ki je bil kdaj koli imenovan na temo navedeno. Naključno, kot so " Crop Circles: Quest for Truth «ali» Kaj na zemlji v notranjosti skrivnosti naokrog ".

 

Za osnovni uvod v zgodovinski perspektivi o izdaji pridelka krogih lahko ogledate na spletni strani Wikipedia - žitne kroge . Večina pojasnil, čeprav je bila vložena, ali skoraj v celoti v psevdo (junk znanost), najmanj pa služi kot osnovne informacije o trenutnem pogledu na celotno vprašanje.

 

 

Nov pogled na vprašanje pridelka krogih

 

Crop Circles - razlaga - zelo skrajšana verzija.

 

Kdor trdi, da pridelka krogih ustvarili tujci (UFO, letečih krožnikov), je idiot.

 

Kdor pravi, da so žitne kroge ustvarjajo ljudje, je neumno.

 

Kdor pravi, da žitne kroge ustvarjajo plazmo, z električnim nabojem, zrak vrtinci, imenovano vortexes nikoli videl niti nenapodobil ali matematično - fizikalno nesimuloval se "trenutno rahlo zmeden."

 

Kdor trdi, da žitne kroge, kjerkoli in kadarkoli ustvari ali ustvariti, pošasten piflar. (D & D)

 

Vsakdo, ki ima največji šalo znižal za matere narave tako popolno ("to ne kdaj pride samo po sebi, je bilo, da bi ljudje"), je odšel na področju žit za ustvarjanje kaj takega, da bi podprla svojo trditev, da je neumno preprosta mislečimi.

(Ni znanstvenih poskusov in eksperimentalno preverjanje izvedljivosti)

 

Kdor trdi, da je strela razrešnica ne more ustvariti nekaj na površini, kot so vpliv na spremnem fotografiji je idiot.

Oglejte si nekaj drugih spremljajočih slike ni treba objaviti (predvsem kot sklicevanje). Ali je mogoče, jim zahvalil italijanski raziskovalci. Na tisoče objavljenih in neobjavljenih fotografij takega "dokaz človekovega delovanja" - "luknja za iglo."

 

Kdor pravi, da so žitne kroge ustvaril nek čuden, nerazumljivo in neznano elektro - magnetno - mehanske energije, zaradi katere delovanje je v takem kraju, tudi po relativno dolgem času, se lahko registrirate več nenavadnih pojavov in vplivov, kot so Lima - Lightning induciranih magnetnih anomalij (kompas odmik), infrardeče sevanje (vročina nabrali), nenavadne odzive človeka in živali mikroelektronike motnje (z izpostavljanjem preostale elektrostatičnega naboja) in lahko sklepala, da je le tako naravno, obstoječe in tekoče pojav strele izcedek je neumno.

 

crop circlescrop circlesNew Jičín, 3 7. 1999. Vsakdo, ki je sposoben reči, da je to povsem tipičen vzorec lahko fraktal, razvejane na straneh popolnoma v skladu s pravili ravnanja izpustov svečke, ki so se pojavile en dan v področju žit, v Češki republiki je treba ustvariti z nobenim drugim postopkom razen razelektritev je idiot.

 

Eden od najbolj tipičnih značilnosti strelo izpustov je njihova fraktalna struktura, postopoma podružnic v vse lepši strukture.

Ena izmed najpomembnejših lastnosti rednih vzorcev v njihovem žita, počakajte malo, kaj je v resnici, zdaj pa se nekako ni opremiti ...

To je bila njihova fraktalne strukture?

 

Vsakdo, ki si upa reči, da je mrtve muhe, ki se pogosto nahajajo v krajih iskanju pridelka krogih, kot tudi vse druge mrtvi insekti ali katere koli druge mrtve živali pokončane z nekaj drugega kot razelektritev neumno.

 

Vsakdo, ki ne morejo razumeti, da je popolnoma vse, brez izjeme, se lahko ti "nepravilnosti", ki v mnogih krajih pridelka krogih se pojavljajo, je mogoče razložiti s tem mestu v zadnjem času, ki strela izpustov, je idiot.

 

Prvi in ​​najbolj očiten primer takšnih anomalij na področju geomagnetnih

Strele induced magnetnih anomalij , strele, sprožene remanentno magnetizma , strele, sprožene magnetizma , remanentno magnetizem - tisoče tehničnih knjig, opisane 1000 ton potiskanega papirja.

Vse naštete geslo vpišete v iskalnik Google

Morda bi ravno dovolj, da se naučijo nekaj angleščini, Kuci luskasta ufological záhadologický ...

 

Kdor ne zavedaš, da je vzrok ne samo vseh krogov in redno resonanca in interferenčnih vzorcev v zrnju, ampak skoraj vse vložene žita na svetu, ki je neločljivo spremlja poškodbe električne energije iz strelo izpustov in postopno slabitvijo rastlin je idiot .

 

Mimogrede, to so kmetje dobro vedo, ampak precej očitnih razlogov, da pustimo (dopust), za sebe. To je povsem naravno, glede na dejstvo, da so nekako boljši in bolj naravno zlil z naravo in s poudarkom Ocenjujemo, vsaj približno, nagonsko, kaj se tam dogaja, veliko bolje kot preostali del občinstva. Ni treba ukvarjati z njim, vendar ne preveč ponosen. Prav gotovo ne bi bilo treba pojasniti in polovzdělaným neizobražene bedake, kot ufologists in záhadologové "strokovnjakov" o različnih paranormalne pojave. Na tisoče kmetijskih znanstvenih in strokovnih člankov, publikacij. Veliko povezav na preverjenih znanstvenih virov in strokovnih publikacij, kot so kmetijstvo tukaj .

 

Žoga je na tvoji strani sodišča, ti Kuci gnjidama ufological záhadologický. Poskusite ga je zadel vsaj. Na naši polovici igrišča, ampak je nikoli ne ...

 

Morda boste morali poskusiti dokazati, da natanko lokacije ( GPS podatkovne baze ), če kdaj naokrog pojavili, kar po naravni poti, tako naravno, kot je opisano na tej spletni strani (to je več kot 99,9% vseh primerov), ni bilo več minut, ur, dni ali tednov pred svojo fizično vidljivosti (odkritje) udarca strele izpustov. Priložnost je tukaj in vedno bo. To je bilo dovolj, da zahteva meteorologov. Ha, ha, ha. Hi, hi, hi .

 

Če se odločite za uporabo najlažji način, da vsaj poskušali dokazati svojo resnico, in poskus, da zavračamo trditve, ki se nahaja na tej strani, VKPZU , potem ste res zasluži, da vas kot nekoga lepo rit strel . To bo zelo zanimivo, kako so pripravljeni objaviti rezultate takšne preiskave povedati.

 

GPS - podatkovna baza - največja zbirka mest GPS najdeni pridelka krogih vedno sestavljeni v svetu. Vsebuje veliko, ne samo GPS mesta, ki so znana in nekateri opazovalci so že bile odkrite v slikah zemljevidih ​​različnih aplikacij, ki jih objavijo. Najprej, seveda, Google Earth , saj omogoča krajev, kjer ti na voljo zemljevidi, pregledovanje stanja v različnih časovnih obdobjih, pa tudi na primer na zemljevidih ​​Bing ali Yahoo Maps.

 

Seveda vsebuje najmanj 20 spletnih mest, ki jih imenuje zemljevidov dokumente, ki so opisane aplikacije so na voljo, vendar še niso ugotovili, ali razkriti.

Najverjetneje iz Italije.

Vsekakor niso bile izčrpane vse možnosti, in pozorni opazovalci v teh krajih razkriti ali skoraj zagotovo pojavijo več.

Seveda obstajajo kraji, kjer je tudi fotografije krog pridelka posnete na zemljevidih, ampak razlog raziskave ni nikoli locirano je človeštvo nikoli ne vemo o njem (kot mnogi iz Italije, 1 iz Češke republike - bo v času)

Podobno je pogosto mogoče lokalno lokalni raziskava z uporabo programa Google Earth , da odkrijete veliko zanimivih dejstev, povezanih v bližnje in daljne kraje. Še enkrat, na primer, število takšnih primerov iz Italije, vendar ne samo tam.

 

GPS zbirka večinoma vsebuje vrsto natančnih podatkov GPS, ugotovljenih na različnih krogov pridelkov z vsega sveta, je bil natančen GPS lokacijo nikoli objavljena (sto). Objavljen bo v polni različici v naslednjih nekaj dneh, do konca leta 2012 (tj. kmalu po koncu sveta)

 

Drug primer nadaljevanje tukaj .

 

-----------

 

VKPZU - če Kuci gnjidama záhadologický ufological

 

Stran pripravljena za vas in vse zakona teorijo in trdi, zelo dobro praktično in teoretično preveriti

 

Jan Ledecký

 

Crop krogi - skrivnost razkrita.

 Enkrat za vselej, na veke vekov.

Neverjetno primitivna, kot bi rekel neumno, sramotno 1 ali celo neumno razlaga. UFO navdušenec, skrivnost, Parapsihologija, letečih krožnikov, neznanih in neobstoječa energije in podobne neumnosti, poskrbi, da odtransportovat No Return (neskončnost).

Z drugimi besedami, lahko potegnite v rit .

Enako lahko rečemo za nezemljani .

Vključno Paroubek Marťanů.Také lahko povlečete ...

pz