Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-forståelse-kort . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
game over.

 ... trykker på en tast ...

... å fortsette ...
Spillet navn:

CropCircleGatee

(Crop Circle Disinformation)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kornsirkler - forståelse - kortversjon

Av sin egen incredibility, er sannheten besøksforbud seg fra å bli gjenkjent. (Heraclitus)

Ingenting er umulig. Ikke hvis du kan forestille deg det. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Thunderbolt piloter alle ting. (Heraclitus)

Den første, bare naturen, forklaring om  avling sirkler  opprinnelse, ved hjelp av utprøvde, repeterbare, etterprøvbare Statistisk vitenskap og forskningsmetoder. Plantepatologi, fysiologi, biologi, anatomi, kjemi, arkeologi, fysikk, hydrometeorology, geologi, grottevandring, elektrisitet, magnetisme og mange andre Similary, ofte brede tverrfaglige grener.

Crop Circles Mystery Oppdaget definitivt.

Den lyn utslipp er en eneste grunn av noen kornsirkel , helst ligger på noen avling felt

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Den skjematisk bilde til høyre viser en av en rekke svært interessante kornsirkler analogier og fysiske egenskaper lyn utladning . Similarity No.1. Lyn utslipp inn i strukturen av kornblanding (raster) Innspilte sine elektromagnetiske feltlinjer. Prosessen er som å lage lignende bilder. Mange dager behov for å utvikle bilder.

Den lyn utslipp er en eneste grunn av noen kornsirkel , helst ligger på  noen avling felt

 

Dette er veldig forkortet versjon av siden, til stede på kornsirkler forståelse , og mange andre undersider av hele web cropcirclesonline.com .

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

 

Inneholder kun Flere, de mest grunnleggende begreper

 

Som en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke Wikipedia - kornsirkler . De fleste av forklaringene Sendt der, selv om nesten inkluderer eller faller nesten helt innenfor området pseudovitenskap ( junk science ), men minst kan tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele problemet.

 

Først er det nødvendig å anbefale til alle som ønsker å se på TV Soulless concoction " Maya Prophecies og kornsirkler ", eller Gud forby noen allerede sett det, for å prøve å sette alle påstander der, fra perspektivet av påstandene her.

 

Dette gjelder selvfølgelig, som alle andre "kunstnerisk mesterverk" som noensinne har blitt utnevnt til temaet indikerte. Tilfeldig, tørr som " Crop Circles: Quest for Truth ", eller" Hva i all verden Inne i Crop Circle Mystery? "

 

Komplett nytt utseende inn i kornsirkler problematikken

 

Kornsirkler - forståelse - kort versjon.

 

Noen som hevder at kornsirklene er skapt av romvesener (UFO, flygende tallerkener), er en idiot.

 

Noen, som sier at kornsirkler er laget av mennesker, er en idiot.

 

Noen, som hevder, at kornsirkler er laget av elektrisk ladde Virvelstrømmer luft plasma, dannet ved å flytte luft og ioniserte partikler og dermed og elektrifisert, thar aldri har vært sett "in action" Observert heller etterlignet, eller Mathematicall - Fysisk simulert, med "Litt øyeblikk desorientert."

 

Noen, som hevder, at kornsirkler når og hvor ble skapt av ham, og med Monstrous idiot. (D & D)

 

Noen, som har blitt lurt av denne største spøk av Mother Nature så perfekt ("Kunne ikke dette noen gang skje av seg selv, naturligvis, det hadde blitt gjort av folk") som han gikk inn i noen avling felt for å skape noe sånt, i for å støtte hans påstander at selv dum enfoldig.

(Gjelder ikke vitenskapelige eksperimenter og eksperimentelle verifikasjon av gjennomførbarhet)

 

Noen, som hevder at en lyn utslippet ikke kan lage på jordoverflaten inne alle felt beskjære Lignende noe sånt effekten på Medfølgende bildet, er en idiot.

Se medfølgende Flere andre bilder ennå ikke publisert (Hovedsakelig som referanser). Er det mulig å takke den italienske oppdagelsesreisende for dem. Tusenvis av publiserte og upubliserte fotografier av slike "bevis på menneskelig aktivitet" - "hole for pinnen."

 

Noen, som hevder, at kornsirkler er laget av noen merkelige, uforståelig og ukjent elektro - magnetisk - mekaniker energi, takket være Whose handling er på plass og tørr, selv etter relativt lang tid, mulig å registrere en rekke uvanlige fenomener og effekter, for eksempel Microsoft LIMA - Lightning Utførte magnetiske anomalier (kompass avvik), infrarød stråling (varme akkumulert), uvanlige responser hos mennesker og dyr, svikt i mikroelektronikk (gjennom eksponering for den gjenværende elektrisitet), og er i stand til å utlede fra at det den eneste tørke naturlig forekommende, eksisterende og pågående fenomen er lyn utslipp, er en idiot.

 

crop circlescrop circlesHvem som helst, som er i stand til å si at dette absolutt typisk fraktalmønster, forgrening til sidene nøyaktig i henhold til reglene for oppførsel av gnist utslipp, som dukket opp en dag inne kornblanding feltet i Tsjekkia, Novy 1999 Jicin, 3 juli, ville være skapt av andre prosesser temperatur som lyn utslipp, er en idiot.

 

En av de mest typiske Kjennetegn på lyn utslipp er deres fraktal struktur, gradvis forgreninger inn stadig mer skjøre strukturer.

En av de vanligste Kjennetegn på vanlige former - er deres kornsirkler, vent litt, hva det egentlig er?

Hva om deres fraktal strukturer?

 

Hvem som helst, som er i stand til å si at døde fluer, ofte funnet i kornsirkler steder, også andre døde insekter eller andre døde dyr, ble drept av noe annet, enn lyn utslipp, er en idiot.

 

Enhver person, som ikke kan forstå, at absolutt alle, uten unntak, såkalte "anomalier" som i mange steder av kornsirkler vises, kan forklares av tørke og at stedet ble nylig rammet av lynet utslipp, er en idiot.

 

Første og viktigste eksempel på tørre anomalier, magnetfelt avvik

Lyn Induced magnetiske anomalier, Lyn Induced Rør magnetisme, Lyn Induced Magnetisme - Tusenvis av profesjonelle bøker, tusenvis av tonn med skrevne og trykte avisene.

 

Hvem som helst, som ikke klarer å innse at årsaken ikke bare av alle kornsirkler og regelmessig resonans og interferensmønstre i korn, men nesten alle korn fast `skal være i verden, der de er ledsaget uløselig, med skader på elektrisitet fra lyn utslipp og gradvis svekkelse av planter, er en idiot.

 

Forresten, Bondens vet det veldig godt, men av åpenbare grunner, sammen De (vi) ikke å kommunisere (avsløre) den bort. Det er helt naturlig at de er noe bedre og mer naturlig sammen, sluttet med naturen, og de ​​er i stand til å anslå, er orientert minst ca, instinktivt, hva som skjer der, mye bedre enn resten av publikum. De trenger det for å ikke takle det heller ikke for mye strøm. Definitivt ikke trenger å forklare det til uutdannede idioter som ufologists og "mystery forskere", "eksperter" på en rekke paranormale fenomener. Tusenvis av vitenskapelig og teknisk, landbruk artikler, publikasjoner. Et eksempel på mange linker på velprøvd vitenskapelige ressurser og landbruk Specialized publikasjoner for eksempel her .

 

Ballen er på din side av banen, dere dumme ufological, mystikk Explorers. Prøv å treffe det minst. Men, vil du aldri returnere det til våre halvparten av lekeplassen ...

 

For eksempel kan du prøve å utføre, at akkurat på de stedene, (se GPS database ), der det er helt kornsirkel dukket opp, noe som resulterer i tørke og naturlig måte, som beskrevet på denne nettsiden (det er godt over 99,9% av alle tilfeller), det var ikke flere minutter, timer, dager eller uker før den fysiske sikt (funn) Vises virkningen av lyn utslipp. Muligheten finnes, alltid var og vil være. Det var nok til å spørre meteorologene. Ha, Ha, Ha. Hei, Hei, Hii .

 

Hvis du ikke velger å bruke denne enkleste måten å prøve det minst som utfører din sannhet, og ethvert forsøk på å benekte at kravet er plassert på denne siden, så du vil virkelig fortjente det for noen å virkelig banke deg. Vi er også veldig nysgjerrig på hvordan frivillig du vil fortelle oss om dine resultater på den prøven.

 

GPS database - den største samlingen av GPSene av kornsirkler funnet, noensinne montert i verden. Den inneholder ikke bare mange GPSene som er kjent og har allerede blitt oppdaget av noen Observatører i bilder av kart over forskjellige applikasjoner, og publisert. Først av alt, selvfølgelig, Google Earth , fordi den tillater de stedene hvor tørke kart tilgjengelig, vise statusen i ulike tidsperioder, men også for eksempel på Bing Maps eller Yahoo maps.

 

Sikkert inneholder minst tjue sider, At han utnevnt kartet av dokumenter Beskrevet programmer er tilgjengelig, men har ennå ikke blitt publisert eller oppdaget.

De fleste av dem trolig fra Italia.

Absolutt ikke utnyttet alle muligheter og oppmerksomme Observers han publiserte avhandlinger steder eller i nærheten av disse Sikkert vil finne litt mer.

 

Selvfølgelig, det finnes steder hvor det er kornsirkel Innspilt på kartet Basis fotografier, men har aldri blitt plassert ved bakken forskning har menneskeheten aldri visste om og oppdage dem (for eksempel mange fra Italia, ett i Tsjekkia - vil være utgitt av Time)

Tilsvarende er det ofte mulig å lage en lokal undersøkelse ved hjelp av Google Earth for å oppdage mange interessante fakta og poeng knyttet til kornsirkler funnet, i nærheten av dem, han også mer fjerntliggende steder. Igjen, for eksempel et antall tørre saker fra Italia, men ikke bare det.

 

GPS database inneholder Hovedsakelig en rekke presise GPS-data på ulike kornsirkler funnet, fra hele verden, som nøyaktige GPS-posisjon har aldri vært publisert (hundrevis).

 

------------

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

kornsirkler - enigma løst.

Mystery tilbakevist.

En gang for alle.

Utrolig primitive, og man kan si, latterlig forklaring. Elskere av UFO mysteriet, psykiske, flygende tallerkener, ukjent og ikke-eksisterende tull Lignende energi og transport kan ha seg til uendelig. Med andre ord, kan de kysse Deres stinkende rumpa og gå til helvete .

Nesten det samme Mulig si om utenomjordiske .

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

pz