Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-αδιαχώριστα-κείμενα . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

 

 

          Μέρος 1         Μέρος 2        Μέρος 3        Μέρος 4        Μέρος 5

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

Μέρος 1

 

27 Ιουν 2010, 10:06:35 Αρχή της γραφής

(Ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2011, μερικές parragraphs - παρατήρησε - προστέθηκε αργότερα)

 

Για τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για το θέμα της CCwill είναι το καλύτερο όχι, προσπαθήστε να βρείτε στο κείμενο αναφέρονται τα έγγραφα ταινία οπουδήποτε στο Διαδίκτυο ούτε Παρατηρήστε τους, θα υπάρξει ανάγκη για κάποια από αυτά και Ανάκτηση για αρκετούς μήνες από αυτό. Αλλά υπάρχει ένα πλεονέκτημα αναφέρεται στις δημιουργίες - (μερικές φορές) περιέχουν μια σειρά από εναέρια πλάνα, που μπορεί να παρέχει δυνατότητα και την εκτίμηση της κατάστασης της βλάστησης γύρω, επίσης μακριά από τα πρότυπα, κάποια στιγμή θα επίσης πεδία γειτονικές και σε μεγαλύτερες αποστάσεις, σε αντίθεση με τη φωτογραφία του "καλλιτέχνες" που παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στο διαδίκτυο ή σε βιβλία των εκδόσεων, οι οποίες λόγω του "ματαιότητα" σχετικά συχνά πολύ προσεκτικοί απαλλαγούμε από. Δεν είναι όλα και όχι πάντα, μερικοί από αυτούς είναι σε θέση σε τουλάχιστον 50% των φωτογραφιών τους παρέχουν θέα στη γύρω εξοχή, τι είναι ήδη δυνατό να θεωρηθεί ως επαρκής. Πολύ καλύτερα θα περιμένει μέχρι τα φαινόμενα που αναφέρονται θα πρέπει να προμηθεύονται από φωτογραφίες και ιστοσελίδες σχετικά με τα αγρογλυφικά και τοποθετούνται αντικείμενο εδώ (αντίγραφα όλων των δημοσιευμένων άρθρων θα εμφανιστούν σε κάποια υποσελίδα cropcirclesonline.com ή lightningsymbols.com , τόσο στην ακριβή μορφή της τυπωμένο κείμενο , αλλά επίσης συνδέσεις και νεότερες εκδόσεις Κυρίως συμπληρώνεται με άλλες σημαντικές και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, φωτογραφίες εξήγηση για την προέλευση και τον τρόπο με τον πειράματα.

 

Ένα από τα καλύτερα Πιθανή εισαγωγή σε ακανόνιστες δομές που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια, προσφέρουν τις σελίδες της ιταλικής αγρογλυφικά Explorers. Δείχνουν εικόνες στις ιστοσελίδες τους, χωρίς καμία περικοπή, όπως Είχαν συλληφθεί. Επίσης, προφανώς Νωρίτερα Άρχισαν να καταλάβουν, ότι μεταξύ των προτύπων στην καλλιέργεια πρέπει να είναι επίσης που περιλάμβανε όλα πολύ ακανόνιστο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη) περιοχές (αργότερα κατά την περίοδο 2005-2007, επίσης Νωρίτερα). Πιθανές οφειλόταν στην έλλειψη του πιο τακτική σχήματα σε αυτά τα χρόνια, με άφθονη την εμφάνισή τους εδώ και χρόνια volgende Θα χαλάρωσε κάπως στις προσπάθειές τους. Ακόμα κι αν αυτό είναι απαραίτητο για πάρα πολύ να τους ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στην αποκάλυψη της πραγματικής ένοχος, καθώς και εξερευνητές του Wylatowo, οι εικόνες των οποίων ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ επίσης θαυμάσια επηρεαστεί το περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό, το 99% όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχει την ευκαιρία να φωτογραφίσει και να εξερευνήσετε στεγνώσει ένα ακανόνιστο ισοπέδωσε (βλάβη, Εξασθένηση) δομές των καλλιεργειών, ως επί το πλείστον, χωρίς να αφήσει περισσότερο από ένα μίλι από το σπίτι τους. Ακόμη και σε ξηρό ακανόνιστες δομές Θα βρείτε όλες τις λεγόμενες "τυπικές αλλαγές» Ανακαλύφθηκε σε δείγματα που λαμβάνονται από τα αγρογλυφικά. Bent και εκτεταμένη κόμβους, επίσης φαινόμενα τα λεγόμενα εξερράγη κόμβους ή εξεδίωξε κοιλότητες. Αυτό ατυχές πείραμα τυφλή , ΠΟΥ καλλιέργεια Explorers κύκλους, όλα Μεθυσμένοι από την mysteriosity του φαινομένου αυτού, δεν το εκτελέσει ακόμα και αυτά περίεργο χρόνο ...

Αλλά, όπως αναφέρθηκε, η Blue Planet κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα. Εκείνο το ένα τοις εκατό είναι ακινητοποιημένο, ή τεμπέλης άτομα.

 

Γλυκό ανθρωπότητα! Έτσι, ήδη, σας συγγραφή και πάλι. Έκπληκτος, που ακόμα δεν έχουν λάβει τίποτα από μας; Δεν είναι λοιπόν περίεργο, δεν είχαμε ποτέ να σας στείλουμε τίποτα. Ήταν μία φορά, σε αυτές τις πρώτες φορές (περίπου Φεβρουαρίου 2008) ξεκίνησε ξηρασία και γραπτή ειδοποίηση, είναι σίγουρα πάνω από δύο χρόνια. (Προστέθηκε 13 Φλεβάρη του 2011 -.. Το τρίτο έτος ολοκληρώθηκε Ζήτω)

 

Το πρώτο έργο δεν ήταν καθόλου: πλήρης και δημοσιεύει (σε ​​μια παγίδα, κομμουνιστική φορές επίσης πολύ συχνά χρησιμοποιούμενος όρος έρθουν κοντά και να πάρει μπροστά), το αντίστροφο. Υπήρχε γραπτή, και στη συνέχεια περισσότερο, διαφόρων τύπων, περισσότερο ή λιγότερο σαν προπόνηση, αλλά με μοναδικό στόχο: την έναρξη γραφής, βαρέλια Ίσως ακόμη ολοκληρωθεί, και στη συνέχεια, ένα χρόνο τουλάχιστον χρόνια μόνο. Το όλο υλικό πραγματικά έκανε κοιτάξουμε λίγο "καυτό" και ακόμη και από επιστημονική άποψη, είναι λίγο περίπλοκο, από το να το παρουσιάσει στο κοινό μόνο σε ξηρό και ακατέργαστη μορφή, και θα μπορούσε να είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί, τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει. Ήταν ερυσίβη και «πολύ εκτεταμένη αναζήτηση" για μια τεράστια ποικιλία των σκέψεων και των πειραμάτων. Μπορεί να θεωρηθεί πιθανό ότι πάντα. Τελικά έφυγε Για περισσότερο από δύο χρόνια.

 

Προστέθηκε 18 του Ιουλίου 2010: Φαίνεται πολύ πιθανό ότι βρίσκεται μπορεί να μείνει άλλο ένα ή δύο χρόνια ...

 

Παρεμπιπτόντως, ότι ένα χρόνο ήταν πραγματικά ακριβώς ακολουθούν (και το έτος και μία ημέρα), και η βασική ιδέα, μια πολύ σύντομη δήλωση, πραγματικά ακριβώς μια απόλυτη βάση, που δημοσιεύθηκε, Αν και χωρίς καμία δημοσιότητα στη σελίδα www.lightningsymbols.com (σήμερα κάνει δεν εφαρμόζονται, αντίγραφο της εν λόγω δήλωσης βρίσκεται εδώ ) Η ημερομηνία είναι εκεί, είναι ακριβώς ένα χρόνο και μια μέρα μετά την έναρξη της έρευνας (θα εξηγηθεί). Όμως, αυτό μετρά ως δημοσίευση, ακόμα κι αν μόνο γνωρίζουν λίγα άτομα (κατά προσέγγιση). Πιθανές δείτε, ότι δύο χρόνια ήταν quiete πολύτιμη μέθοδο. Για παράδειγμα, δεν υπήρχε κανένα σημάδι από ένα «φαινόμενο ντόμινο» σε όλη την θεωρία πριν από λίγες εβδομάδες (άνοιξη - καλοκαίρι 2010), και σήμερα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέρον μέρος της όλης θεωρίας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την θεωρία της διπλής απορρίψεις Στον ίδιο χώρο τουλάχιστον αρκετές Μέσα σε λίγες μέρες, αλλά μάλλον εβδομάδες. Η Αρχαιολογία Αεροπορίας άρχισε να μας δείξει ενδιαφέρον γνώσεις του για το έτος 2011 ...

 

 

Στις αρχές του 2011 ήταν δυνατό να καταβάλει τόκους σε εναέρια αρχαιολόγους. Κάποια ιδέα της δυνατότητας παρέμβασης των αρχαιολογικών κειμηλίων και αντικειμένων στη δομή ορισμένων στοιχείων στον τομέα υπήρχε από την αρχή της έρευνας (σε όλες τις γραμμές σε καλλιέργεια, οι αλλαγές στην υπόγεια αντίσταση και η βασική υπόθεση ότι κάθε υπόγειος αντικείμενα μπορεί να δανείζει και το χέρι ...) 2011 - τρία χρόνια μετά την έναρξη της έρευνας ... Τι περιμένει εκεί πάνω;

 

Η θεωρία του τι; Εδώ τοποθετείται αντικειμένου και τον αριθμό μηνυμάτων μία (είναι ένα σύνολο από δύο, και μόνο Αυτά τα δεύτερα, θα είναι πραγματικά και βόμβες): Οποιαδήποτε λεγόμενο αγρογλυφικά (CC) και όχι από τον άνθρωπο, (Ποια είναι, Αν και είναι απίστευτο, σχεδόν χωρίς εξαίρεση όλα, Παρά το γεγονός ότι σε ορισμένες ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην αγρογλυφικά προβληματική Θα μοιάζει ακριβώς απέναντι), δημιουργούνται μέσω ηλεκτρικών εκκενώσεων στο πεδίο Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

 

Απόσπασμα από τη μεγαλύτερη ιδιοφυία της ανθρωπότητας, Jaroslav Cimrman (δεν είναι απολύτως ακριβής απόσπασμα, αλλά πνευματικά συμφωνεί, τα λεγόμενα Cimrman του Jerry αξίωμα): Μπορούμε να διαφωνούμε με αυτό, μπορούμε να αμφιβάλλουμε, μπορούμε να διαμαρτυρηθούν για αυτό, αλλά αυτό είναι για όλους, ό, τι Είναι δυνατόν να με αυτό ή ενάντια σε αυτό.

 

Σε αυτό το μήνυμα θα γίνει (βέβαια, εντελώς μάταια) τεράστια αντίθεση από τους εξερευνητές του αγρογλυφικά φαινόμενο, ΠΟΥ θα συνεχίσει να αγωνίζεται σαν λιοντάρια για την υπερφυσική αρχή του, ιπτάμενους δίσκους, οι αλλοδαποί, τα παραφυσικά φαινόμενα, νοημοσύνη των καλλιεργειών, σκέφτηκε Διεργασίες πυρήνα της Γης, ακατάληπτο και ασυδοσίας, σε ολόκληρο τον κόσμο, διαπλανητικά και ολόκληρο το σύμπαν-διάνοια. Σε volgende (ή ακόμα και σε κάποιο Συνεχίζοντας, είχε αρχικά προγραμματιστεί σύντομο άρθρο Σαφώς περισσότερο χωρίζεται σε περισσότερα από επιλογή τριών) προσφέρονται από τη δυνατότητα, πώς να ελέγξετε τα πάντα (αρκετά αντικειμενικά και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά), και αυτό είναι μόνο ένα θέμα από το αν Θα το χρησιμοποιήσετε.

 

Οι φίλοι και οι υποστηρικτές του κάθε πρώην υφισταμένων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη μη-επιστημονική εξήγηση και ψευδοεπιστήμη μπορεί, επιπλέον, να προσπαθήσει να εκτελέσει τον ισχυρισμό, ότι σε κάθε σημείο, όπου βρισκόταν μια γνήσια αγρογλυφικά ποτέ, πριν συμβεί με την αστραπή στο πεδίο , ή ακόμα και ότι δεν υπήρχε θύελλα από τότε όταν το πεδίο σπάρθηκε, μέχρι το μοτίβο ανακαλύφθηκε. Ακόμη και πριν αρχίσει την περίπλοκη και δύσκολη έρευνα, είναι δυνατόν να εξακριβωθεί Them αρκετά αξιόπιστη, ώστε να ξηραίνονται αρχεία θα βρείτε σχεδόν ποτέ.

 

Δεξιά από την αρχή, καθορίζεται ένα πολύ σημαντικό γεγονός, ότι όλες αυτές οι ενστάσεις προσπάθειες και δεξιά στην αρχή Βρίσκει δημιουργούν σχεδόν αδύνατο: ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία (από την πρακτική έρευνα στον τομέα και εργαστηριακά επιβεβαιωμένες πολλές φορές, ακόμη και από τον Συχνές Explorers το φαινόμενο των αγρογλυφικών οι ίδιοι, χωρίς να το συνειδητοποιούν) του συνόλου της θεωρίας με το γεγονός, ότι μεταξύ των κεραυνών, και τη δική του δημιουργία - πραγματική εμφάνιση των μοντέλων, αντίστοιχα οπτικοποίηση του, πράγμα που σημαίνει κάμψη της καλλιέργειας στο έδαφος, μπορεί επίσης να έως και αρκετές εβδομάδες, και όλα τα μέρη του δεν χρειάζεται να προκύψουν κατά την ίδια ώρα, ανάλογα με την έκθεση (ο πρώτος αγώνας με φωτογραφία), η οποία μπορεί να εκφραστεί ως η ένταση του επιζήμια (ως το πρώτο βήμα που προκαλούνται από την ηλεκτρική ενέργεια) της μεμονωμένες εγκαταστάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν εκτός από όλες τις άλλες δυνατότητες επίσης από το ηλεκτρικό ρεύμα, που ήταν μόνο προκληθεί στο εσωτερικό τους. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο μία απαλλαγή, αλλά τα χέρια του ολόκληρο το σύστημα Συμπεριλαμβανομένων μεταγενέστερες ηλεκτρικών εκκενώσεων, μεταξύ των οποίων και δημιούργησε μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές, ηλεκτροστατικές και μηχανικές παρεμβάσεις και αντηχήσεις. Καταιγίδες προηγούνται μερικές φορές την ανακάλυψη των προτύπων, καθώς και περισσότερα από δύο μήνες, αμέσως μετά το μοτίβο καταιγίδα Εμφανίζεται μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί επίσης.

 

Τα φυτά Αποδυναμωμένη στο σχέδιο, η κατάσταση τους είναι πολύ παρόμοια με το ξεθώριασμα των φυτών, ( δείτε ) Ως εκ τούτου, λυγισμένα προς το έδαφος, μπορεί να οφείλεται στην αποδυνάμωση που έχει πληγεί από δευτερεύοντα παράσιτα, Αυτό θα αποδυναμώσει περισσότερο Them. Επειδή αυτά κάμπτονται κάτω ως αποτέλεσμα της εξασθένησης και Μείωση της μηχανικής αντοχής των μίσχων (Ιδιαίτερα κοντά στο έδαφος, επειδή η κάτω στις ρίζες μεταναστεύουν όλες τις Δηλητήρια, Αυτό Εντός Them δημιουργήθηκαν με ηλεκτρόλυση, το κάτω μέρος του φυτού που πράγματι επομένως Θυσίες για την επιτυχή ανάπτυξη των απογόνων), δεν ραγισμένο ή σπασμένο (με λίγες εξαιρέσεις, κυρίως στις άκρες του σχεδίου), επειδή το σπάσιμο τους Εμφανίζεται μετά από όλα από τη δράση ενός μεγάλου μηχανικές δυνάμεις, όπου το άθροισμα των βαρών μεταξύ των πολλές σειρές από τα στελέχη, που έχουν σημαντική κλίση και κλίση σε ένα άλλο, ακόμη και μέχρι πολλά κιλά.

 

Πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα , αλυσιδωτή αντίδραση: αμέσως μετά τα στελέχη απαλλαγή αστραπή των σιτηρών έχουν Αμετάβλητη μηχανική αντοχή και μπορεί να αντέξει ακόμα και στις ισχυρότεροι άνεμοι, καθώς και άθικτο. Παρά το γεγονός ότι είχε ήδη καταστραφεί από την αισθητή ηλεκτρικής ενέργειας, στα κύτταρα και τους ιστούς τους δεν έχει ακόμα αισθητή μια εκτεταμένη ξηρά Φυσιολογικές και ανατομικές αλλαγές, που επηρεάζουν σημαντικά τις φυσικές ιδιότητες τους. Εν τω μεταξύ, υπάρχει Θα Be Πιθανές Ενηλίκων βρει μικροσκοπικές αλλαγές, και οι μεταβολές των μηχανικών ιδιοτήτων στην περιοχή από το πολύ ένα μικρό ποσοστό, τι είναι Εντός της τιμής ανοχής και στατιστικά σφάλματα ακόμη Σχετικά Στενά παρακείμενης μονάδας αντικειμενικά σχεδόν μη ανιχνεύσιμα. Ακόμα και μια μικρή απευθυγράμμιση του μίσχου κατακόρυφη θέση στο κέντρο του Περίπου ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ χρειάζονται ισοδυνάμου πίεσης δεκάδων γραμμαρίων ανά εκατοστό, κοντά στο έδαφος πιο ικανοποιητικά, και Αμέσως μετά την ύφεση της δυνάμεως αμέσως γυρίζει πίσω. Κατά τη διάρκεια των ημερών και των εβδομάδων στο εσωτερικό τους τη στιγμή σε εξέλιξη φυτοπαθολογικού επεξεργασία αυτή μηχανική αντοχή αποδυναμώσει σημαντικά, και ίσως το περισσότερο μέρος του στελέχους είναι πιο κοντά στο έδαφος. Καθόλου εξίσου, επειδή το η σημερινή κατανομή πραγματοποιήθηκε οφείλεται σε διάφορους τυχαίους παράγοντες είναι πολύ δυσανάλογα, αλλά περίπου σε ένα κύκλο (δεν χρειάζεται να είναι αρκετά ακριβής) επίδραση από το σημείο εκκένωσης σε απόσταση, για παράδειγμα περίπου 10 m, μίσχοι είναι πληγεί από μια μεγάλη ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά σε μεγαλύτερη απόσταση σχεδόν ανεπαίσθητη (επίσης ίσως χάρη στην κορώνα εκκένωσης ). Οι περισσότεροι επηρεάζονται και στη συνέχεια θα αποδυναμωθεί στελέχη στη μέση, και μετά από λίγες μέρες θα γίνει, μερικοί από αυτούς που δεν είναι ήδη σε θέση να κρατήσει το βάρος τους και άπαχο εναντίον ότι σχετικά υγιείς, εξακολουθεί να στέκεται κάθετα. Εκείνη την εποχή, οι μηχανικές ιδιότητες των φυτών είναι εκτιμάται σε περίπου 10% των υγιών φυτών ακέραια ή λιγότερο. Ακόμα κι αν ξηρό Εξασθένηση στελέχη Θα εξακολουθούν να κατέχουν το δικό τους βάρος, αλλά άθροισμα των βαρών των πολλών άλλων δεν είναι πλέον, και θα ξεκινήσει εκ τούτου επίσης άπαχο προς την πλευρά της, άπαχο όλο και περισσότερο, και ξαφνικά τα πάντα αργά ωθεί προς τα κάτω στο έδαφος. Μπορεί επίσης δωρεά και σημαντική αύξηση του βάρους οφείλεται στην υγρασία, μόνο η πρωινή δροσιά ή ομίχλη, πάνω σε δεκάδες τόνους ανά εκτάριο. Ως εκ τούτου στελέχη ως επί το πλείστον δεν είναι λυγισμένα, σπασμένα, η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει δεκάδες λεπτά, αλλά επίσης σημαντικά μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ξεκίνησε με μόνο μερικά από τα πιο αδύναμα άτομα, που αυτή, αναφέρεται σε: έχουν προστεθεί δεκάδες και εκατοντάδες άλλα, Αυτό και μόνο θα έχουν ακόμα αντέχει, Ως εκ τούτου ένα ισοδύναμο μιας αλυσιδωτής αντίδρασης. Ατομική κάμψη μεγαλύτερα συμπλέγματα μπορεί να τραβήξει προς τα κάτω με όλο και περισσότερα άλλα, τα οποία είναι όλα πέφτουν κάθε βρόχο κάτω από ένα άλλο, δημιουργώντας μια κατάσταση, που δεν θα D & D ούτε οποιοσδήποτε από τους οπαδούς τους μιμηθούν μπορούσε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είτε τα κοτσάνια τοποθετούνται αντικειμένου δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, λιγότερο ή περισσότερο εξαρτάται από τυχαίες συνθήκες και στο σημείο, όπου η κάμψη κάτω έχει αρχίσει. Μπορεί να συμβεί ακόμη, ότι ένα μέρος των μίσχων του έναν κύκλο μπορεί να τοποθετηθεί αντικείμενο δεξιόστροφα, αριστερόστροφα άλλο. Επίσης, είναι δυνατόν, ότι οφείλεται σε ένα φαινόμενο ντόμινο αρκετά σημαντική τελειοποιεί τα σύνορα δεν Πλήρως ακρίβεια "Exposed" κύκλο . Είναι επίσης πιθανό ότι η Domino Effect είναι Συχνά, η κύρια αιτία των ομάδων μίσχων στέκεται στη μέση των κύκλων. Στην πρώτη περίπτωση ότι οι όγκοι των μίσχων να μην αρχίσει κάμψη Jost στο κέντρο του προτύπου, οι ομάδες των μίσχων δέσμες πέφτουν σαν είναι σε τροχιά γύρω από το κέντρο. Μόνιμη κέντρο είναι επίσης οφείλεται σε ορισμένες, όπως δεν έχει ακόμη μηχανικά ή ηλεκτρομαγνητικά Explored - ηλεκτροστατικά φαινόμενα, που εμφανίζεται λίγο πριν από τις επιπτώσεις της απαλλαγής υπό την επήρεια αφάνταστα ισχυρές ηλεκτροστατικές και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις για αρχή, όταν δεν τα κοτσάνια στο κέντρο πλήττονται από την ξηρασία μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας και το περιβάλλον τους. Παρόμοια φαινόμενο μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από την, ότι η μηχανική ή ηλεκτροστατικές δυνάμεις Αιτίες για μια στιγμή, που παραμονεύει Προσωρινά δημιουργήσει κάτι σαν όγκο ή σε μια δέσμη διαμέτρου περίπου ενός μέτρου, και τα στελέχη μέσα που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ όσο μια στελέχη γύρω από την περίμετρο, η ηλεκτρική ενέργεια που ασκείται κυρίως από την περίμετρο της δέσμης (άγρια) Παρόμοια καθώς, όπως θωρακισμένο ηλεκτρικό καλώδιο. Ο αντίκτυπος της πολύ έντονη ώθηση κάθετη από την κορυφή δεν παρέμβει στις μηχανικά με τα φυτά ακριβώς στο κέντρο της επιφάνειας κρούσης όσο εντατικά στην γύρω περιοχή. Μπορεί να προκληθεί από την εν λόγω κατεύθυνση της μηχανικής επίδραση των κρουστικών κυμάτων ακριβώς στο σημείο της πρόσκρουσης είναι ακριβώς κάθετη, και έχει Παρά το γεγονός ότι υπάρχει η μεγαλύτερη δύναμη, φυτά επίδρασή της δεν χρειάζεται να εκτρέπεται τόσο πλάγια, όπως σε μια ορισμένη απόσταση από το σημείο κρούσης, όπου η διεύθυνση του κύματος πίεσης ακολουθεί την κατεύθυνση επιφάνεια του εδάφους.

 

Ένα άλλο έργο για τα αγρογλυφικά ερευνητές: φωτογραφίζοντας το σχέδιο από την ημέρα της ανακάλυψής της, από μια θέση με περίπου εβδομαδιαία διαστήματα μέχρι τη συγκομιδή, επίσης Ενδεχομένως ακόμη και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά από αυτό. Αν με κάτι σαν πιθανότητα ότι ήδη υπήρχε, θα ήταν πολύ καλό, αλλά μετά από μελέτη και controll πολλών Χιλιάδες επίσης στο διαδίκτυο στην λογοτεχνία διαθέσιμες φωτογραφίες από διάφορες «σκηνές εγκλήματος" Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δηλώσουν το αντίθετο . Αν κάποιος θα είχαν παρόμοιες ανήκει μια σειρά από φωτογραφίες, σχεδόν σίγουρα θα ήθελε πάρα πολύ τη δική σάλπιγγες χτύπημα του. Αυτό θα ήταν δυνατόν να Εύκολα παρατηρήσουμε τα εξής για τον τόπο όλο και περισσότερο αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) θέσεις, μόνο αυτή τη φορά ήδη αρκετά ακανόνιστη. Θα ακολουθήσει την κατεύθυνση των γραμμών του τραμ και εμφανίζονται συχνά κοντά στο κέντρο του ένα τέταρτο ή μερικές στροφές "πάνω από ένα τέταρτο στροφές." Ικανοποιήστε άλλη επιλογή παρά μόνο με πολύ Σπάνια υπάρχουν φωτογραφίες των αγρογλυφικών ορισμένες τοποθεσίες, η γέφυρα συχνά από διαφορετικούς συγγραφείς, που λαμβάνονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. (foto- Ιταλία + Google ...)

 

Πολύ συχνά επιπλέον φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις σχετικά συχνό φαινόμενο που συμβαίνουν στον τομέα των καλλιεργειών που επηρεάζονται από την ηλεκτρική ενέργεια των κεραυνών - φυτά που πλήττονται περισσότερο είναι η μεγαλύτερη απόσταση από τις πίστες τρακτέρ, που είχαν πληγεί από την τρέχουσα προέρχονται από δύο πλευρές. Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς των καλλιεργειών είναι μερικές φορές παρούσα εργασία Ξεχωριστή δύο περιπτώσεις «διπλό χτύπημα», μερικές φορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι κομμάτια στη μέση της απόστασης των τροχών του ελκυστήρα (2,5 - 3 m), μερικές φορές στο μέσο της απόστασης μεταξύ του τρακτέρ διέρχονται - εξισώνει περίπου 20 μ. Ένα άλλο πολύ μεγάλο βαθμό από την ηλεκτρική ενέργεια και Επηρεασμένος υποβαθμισμένων περιοχών είναι, πολύ συχνά η γέφυρα σε απόσταση περίπου 10 μ. από τις πίστες στην άκρη του πεδίου, προς το εσωτερικό, όπου όλοι ότι η υπονόμευση του ηλεκτρικού ρεύματα αθροίζονται όλω στην μεγαλύτερη ποσότητα. Κάτι παρόμοιο είναι Πιθανές βρείτε τη φωτογραφία από Ανκόνα - Ιταλία σε κάποια επόμενη παράγραφο. Θα τοποθετηθεί εδώ φωτογραφίες από όλες αυτές τις περιπτώσεις. Από τη μία πλευρά είναι δυνατόν να τα βρείτε μέσα μερικές φωτογραφίες των αγρογλυφικών, στο περιβάλλον τους, ο επίσης δίπλα και πιο μακρινά πεδία, αλλά ακόμα και αν είναι δυνατόν Τα πεδία γιαΤΟ αγρογλυφικά φωτογραφίες βρείτε ποτέ. Σχεδόν μια ατελείωτη πηγή των φωτογραφιών είναι ξηρό Google Earth , καθώς και κάθε άλλη διαθέσιμη πηγή των αεροφωτογραφίες (εναέρια αρχαιολόγοι μπορούν να βρουν πολλά μέσα από τα αρχεία τους). Φυσικά επίσης Πιθανές βρείτε και να τραβήξετε φωτογραφίες από παρόμοια παραδείγματα κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένηση) σε κάθε τομέα, που χτυπήθηκε από κεραυνό. Σταδιακά, θα είναι εδώ, αλλά κυρίως σε πολλές άλλες σελίδες αυτού του site Τοποθετημένο παραδείγματα από όλα ότι πριν απαριθμούνται επιλογές. αγρογλυφικά και η Google μόλις βρείτε μόνο και τοποθετήστε εδώ, αυτά είναι έτοιμα. Η τελευταία περίπτωση - Ίσως μεταξύ των περίπου 18.000 φωτογραφίες, που έγιναν και συσσωρευμένη μόνο κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ετών από παρατηρήσεις και έρευνες Μεταξύ 2008 - 2010, "κάτι" θα ήταν δυνατό να βρεθεί. Ειδικά Αυτά είναι τα πλάνα των αγρών με εργαλειακά Μετρημένες και είναι νηολογημένα ηλεκτρικών εκκενώσεων μερικές ημέρες πριν από (ημερομηνία, ώρα, GPS, ρεύμα σε kA, τύπος - CG, αγρογλυφικά). (Σχέδιο ήphoto ή και τα δύο)

 

Αγρογλυφικά - αναζήτηση της αλήθειας , 1:09:53 πάνω δεξιά του πεδίου - οι φωτεινές περιοχές - ένα κλασικό ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών μετά την αστραπή, χωρίς παρεμβολές τακτική σχήμα. Στα αριστερά του σχήματος, κάτω και προς τα δεξιά - Πιο σκούρο πράσινο περιοχές - επίσης πληγείσες περιοχές, αλλά δεν έχει ακόμη υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) ωρίμανσης πολύ πιο αργά, πιο κατεστραμμένο και πρέπει να υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, αποδυναμωμένες) στο μέλλον . Πολύ περισσότερες πληροφορίες θα είναι στη σελίδα Χρονολόγιο και υπομενού

 

Ανκόνα, Ιταλία 29 του Ιούνη του 2008 Upstairs κοντά στα σύνορα του τομέα, αλλά volgende επίσης κάτω τις γραμμές τραμ, επίσης μέσω του προτύπου, εμφανή είναι πολύ φυσιολογικό, ακανόνιστες επιδράσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων στον τομέα, και Διεξαγωγή της επαγωγής και μέσω της τροχιογραμμές και στην περιοχή τους. Αν υπήρχαν δεν βρίσκεται στον κανονικό σχέδιο Αυτό το μέρος, επομένως πολύ παρόμοια εμφάνιση όπως και κάθε άλλο κοινό πεδίο των καλλιεργειών μετά την αστραπή, χωρίς ένα κανονικό σχήμα (αλλά ως επί το πλείστον από αρκετές ημέρες, ή ακόμη και πολύ περισσότερο αργότερα). Τοποθεσίες με τα φυτά που πλήττονται περισσότερο από την ηλεκτρική ενέργεια, και πιο προφανώς κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση), πολύ συχνά με αρκετή ακρίβεια ακολουθούν την κατεύθυνση της γραμμές τραμ, το οποίο μέσω και κοντά σε αυτό ήταν πιο συνήθως διεξάγονται τη μεγαλύτερη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Το πιο καταστραφεί από την καλλιέργεια ηλεκτρικής ενέργειας είναι κοντά στις εν λόγω εγγύς τροχιογραμμών περιοχές, στο οποίο ο ελκυστήρας γυρίζει, πολύ συχνά μόνο ακριβώς στο κέντρο της καμπής τέταρτο κύκλο. Αν κάπου τυχαία στον τομέα Εμφανίζεται "πάνω από ένα τέταρτο του κύκλου», ως επί το πλείστον είναι ακριβώς η πιο πληγείσα καλλιέργεια, και μια παρόμοια κατάσταση, όπου οι γραμμές τραμ συγκλίνουν.

 

(2010 Μεταξύ Kostomlaty και προϊόντων Stone, προς τα δεξιά από τον σιδηροδρομικό σταθμό προς την κατεύθυνση KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Αρκετά πολλά εξαρτώνται από το χρόνο που πέρασε από τα πρώτα σημάδια του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση).

 

Μια ενδιαφέρουσα ανάλογα αναφερθεί αρκετές φορές στο κείμενο volgende και σε πολλές άλλες σελίδες, είναι μια σύγκριση, μια εικόνα της δημιουργίας στην κλασική ασήμι αλογόνου ευαίσθητο στρώμα του φωτογραφικού υλικού. Αμέσως μετά το ηλεκτρικό ρεύμα μέσω διεξαγωγή ιστούς, η επίδραση των μηχανικών δυνάμεων, IR ακτινοβολία, μικρές μηχανικές βλάβες που προκαλούνται από την ταχεία ανατροπή των φυτών και την επιστροφή τους πίσω, όλες οι ηλεκτρικές και μηχανικές επιδράσεις που προκαλούνται των ηλεκτρικών εκκενώσεων, όπως συμβαίνει και στη φωτογραφική υλικού για τη δημιουργία μόνο λανθάνουσα - αόρατη εικόνα. Κυρίως εξασθένηση των φυτών από το ηλεκτρικό ρεύμα μέσω Διεξαγόμενες φυτικούς ιστούς και κύτταρα και βλάπτουν τους, για παράδειγμα με ηλεκτρόλυση, τα προϊόντα αποβλήτων της. Ίσως επίσης λόγω θερμικές επιδράσεις του ηλεκτρικού ρεύματος που διέρχεται, αλλά με πολύ λιγότερο πιθανό (Επεξήγηση εδώ ). Λόγω της τεράστιας αδράνεια των Διαδικασιών στα φυτά θα γίνει οπτικά παρατηρήσιμες αλλαγές και επιπτώσεις ( κατάλυμα (βλάβη, αποδυνάμωση) των φυτών και η επακόλουθη κάμψη και την επέκταση των κόμβων σε περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια τους να στέκεται πίσω μέχρι και με την επίδραση των αρνητικών γεωτροπισμός ) Κατά μέχρι πολλές ημέρες. Επίσης, χάρη Αυτή είναι η συνολική ισχύς εκκένωσης και ένα τεράστιο ηλεκτρικό ρεύμα εξάπλωση δυσανάλογα ανάμεσα σε πάρα πολλές Εκατομμύρια φυτών, usuall πεθαίνουν εντελώς μόλις ένα μικρό ποσοστό (κάτω του 10%, το οποίο είναι οπτικά σχεδόν μη παρατηρήσιμη). Η άλλη επιβιώνουν, αν και σε Σημαντική βλάβη. Προσφέρει τη δυνατότητα της σύγκρισης, με ζώα. Manu των Them μετά τη συνάντησή του με μια ματιά κεραυνών, όπως ότι για την φωτογραφία που συνοδεύει Κατά τη διάρκεια της δεύτερης

 

Για διασκέδαση (στην περίπτωση του κύκλου ιθύνοντες επίσης πολύ ισχυρή προειδοποίηση): Παρόμοια πολύ σαν τα ζώα σε αυτό το picutre Θα μόνο να μοιάζει με οποιαδήποτε πραγματική συνάντηση των λεγόμενων hoaxers, κύκλος-οι κατασκευαστές ή οι υπεύθυνοι για τη χάραξη κύκλο με εκείνο που είναι το πρώτο και μόνο ένας πραγματικός συγγραφέας του αγρογλυφικά - αυτή θα είναι η πρώτη τους, και το παρόν η μόνη και τελευταία επαφή μεταξύ τους ... (Χειραψία?)

 

Added Νοέμβριος 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Μια σημείωση για circlemakers (κύκλος ιθύνοντες, hoaxers):

 

Αγαπητοί κύκλο ιθύνοντες!

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλες τις προσπάθειές σας, μια προσπάθεια να εξηγήσει τη διαδικασία, που ήταν αρκετά άγνωστο και ανεξήγητο ότι σε περιόδους, και ως εκ τούτου έχετε αποφασίσει να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, όπως τη δουλειά σας. Πρόσφατα, αναφορικά με: ξεκινά εμφανίζονται, Αυτός ο αληθινός και πραγματικός συγγραφέας, μέχρι σήμερα, αρχικά Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ, πολύ δειλά, αλλά ακόμα μόνο μια έκθεση την έναρξη των εργασιών του σε στυλ

 

"Όπως μερικές φορές μπορούμε να πούμε λίγο εδώ και εκεί, Αν και οι περισσότεροι πραγματικά μόνο κατ 'εξαίρεση, επιτρέπεται να Beed κάτι ..."

Για παράδειγμα, το φθινόπωρο του 2011 στο Pardubice, αλλά ότι εξακολουθεί να είναι εντελώς ανεπιβεβαίωτη μήνυμα και δεν μπορεί να Επιβεβαιώθηκε τελικά Ούτε.

 

Henco, αγαπητέ circlemakers, στο μέλλον μάλλον ποτέ δεν κάνουν ακόμη ένα βήμα στο πεδίο των καλλιεργειών. Θα ήταν προτιμότερο υπάρχει κανείς ποτέ πραγματικά παρούσα σε κάθε τομέα καλλιέργεια, που δεν έχει καμιά δουλειά εκεί. Ανήκει Υπάρχουν μόνο αγρεργάτες και οι βοηθοί τους, ή γεωργικών - επιστημονική και ερευνητική τους εργαζόμενους. Κυρίως οι άνθρωποι στον τομέα που εκτελεί κάτι χρήσιμο. Πάνω απ 'όλα, οι μόλις και λογικοί άνθρωποι. Με απόλυτο σεβασμό, κάτι που ποτέ δεν ήταν πραγματικά, δεν είστε, και ποτέ δεν θα είναι. Δεν είναι μόνο ότι πραγματικά δεν είναι άνθρωποι στους τομείς της εκτέλεσης τίποτα χρήσιμο, επειδή το έχετε, όπως λέει και η παροιμία, μια ουγγιά της κοινής λογικής δεν παίρνουν.

 

Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, θα ήταν ίσως ακόμη και μερικές από τις προσπάθειές σας Χρηματοδοτείται από τις στρατιωτικές ή μυστικές υπηρεσίες, ή, το πιθανότερο, υπηρεσίες διατριβή γίνεται κάτι τέτοιο από μόνες τους για πειραματικούς λόγους. Το βασικό καθήκον της κάθε μυστική υπηρεσία έχει πάντοτε ήταν, είναι και θα είναι η δημιουργία disinformations, στον αγώνα με οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική εχθρό. Τους χρησιμοποιούν για να γελοιοποιήσει ή να αναβάλει τη μυρωδιά Συχνά Ενηλίκων Υποψία εχθρός, αλλά πολύ συχνά επίσης να αποσπάσει την προσοχή από τη δική τους ανικανότητα. Δεν Συχνά ακόμη και να ξέρει, ποιος πραγματικά είναι ότι ο εχθρός, κατά τους οποίους, όπως ακριβώς αγωνίζονται επιμελώς. Σε περίπτωση που ένα στεγνό, συχνά οι περισσότεροι πιστεύουν, ότι αγωνίζονται ενάντια κάποιες άλλες μυστικές υπηρεσίες, επιτυχία τους, αποκρύπτοντας την ταυτότητα. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση που περιγράφεται εδώ. Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και ότι ορισμένα συστατικά ορισμένων μυστικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, που εργάζονται στην Υψηλότερη μυστικότητα, είναι εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζονται εναντίον άλλων συνιστωσών του κάθε μυστικών υπηρεσιών της ίδιας της κυβέρνησης, που εργάζονται σε ακόμα πιο απορρήτου. Τίποτα δεν συμβαίνει, τσέπες του φορολογούμενου είναι απύθμενο. Πιθανώς κυρίως επειδή εξακολουθούν να είναι γεμάτο τρύπες. Κατά πάσα πιθανότητα, που περιγράφεται Δραστηριότητες σε οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν, σήμερα και αύριο ήταν, είναι και θα είναι εντελώς άχρηστο.

 

Μια σημείωση εδώ - αυτό το μήνυμα μέχρι τώρα, βέβαια, ήταν που σχετίζονται με ειδικά εκείνοι κύκλος-κατασκευαστές, που μερικές φορές πραγματικά πήγε σε ένα τομέα που κάτι εκεί. Αυτοί στην πραγματικότητα ήταν πραγματικά μόνο ένα μικρό ποσοστό, και ειδικά με τις κάμερες και τους φωτογράφους στο πίσω μέρος (δηλαδή για την παραγωγή των χρημάτων, καθιστώντας επίσης κυρίως για τη δική τους προβολή). Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις, πολύ περισσότερο άλλοι δεν ήταν παρόντες σε κάθε καλλιεργειών, αυτά είναι ακριβώς που προσπαθεί να υπογράψουν μόνο θα μεγαλοστομίες ενέργειες τους εξ ολοκλήρου από κάποιον άλλο. Αν και, φυσικά, πολύ συχνά μόνο για τη δική σας χρήματα και την προβολή τους. Στην πραγματικότητα, ήταν μόνο η λεγόμενη αυτο-ανακήρυξη κύκλο-κατασκευαστές, που δεν έχουν ποτέ πραγματικά ήταν πιο μακριά από την στρόφιγγα στην παμπ Than μόνο λίγα μέτρα τους, όπου πολλά πόσιμο ήταν ίσως η μόνη αιτία της επινοήματα τους . Μια τέτοια δραστηριότητα δεν είναι ακόμα όσο χρειάζεται ηλίθιο. Ως εκ τούτου, είναι δυνατή από μια τεχνολογική άποψη, να διαιρέσει τον κύκλο ιθύνοντες ως περιττό ή ηλίθιος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, Έχουν ακόμη και από ηλίθιο Γίνε άχρηστα (καλά παιδιά, έχουν προαχθεί σε υψηλότερη θέση), επειδή η αίσθηση ξηρά Ήταν ένα εξυψωμένο από επινοήματα από τη δική τους, ότι ακόμη και πήγε σε ένα πεδίο και έκανε ένα μοτίβο εκεί. Αλλά ήταν εντελώς περιττή δραστηριότητα, στην περίπτωση τους θα είναι αρκετό, αν είχε παραμείνει στη θέση του ηλίθια ..

 

Αν και μάλλον δεν θα είναι αναγκαστική και σύνθημα «Circle κατασκευαστές όλων των χωρών, ενωθείτε!", Πρέπει κανείς να εξετάσει, ότι οι κατασκευαστές των αγρογλυφικών οπουδήποτε στον κόσμο ήταν πάντα, είναι, και θα είναι άχρηστο και ηλίθιο. Προσπαθούν να περπατήσει στα παπούτσια του αυτό, ποιος θα ήταν σε κάθε συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο στον τομέα, χωρίς κανένα δισταγμό, επί τόπου και άμεσα κατά ένα κλάσμα του δευτερολέπτου από τους σκοτώσει.

 

Λίγο πριν τελικά και εντελώς Τους λένε αντίο για πάντα, είναι δυνατόν να τους παραπέμψει ένα μήνυμα στους Αλλοδαπών (ET) , υπάρχουν πολλές ιδέες αρκετά κοινά με αυτό το μήνυμα σε CM.

 

Δικός σας

 

Η απαλλαγή Lightning

 

Πάντα έτοιμοι να συναντηθούμε μαζί σας και οπουδήποτε, χειραψία μαζί σας, κρατώντας πάντα εκεί ξηρασίες και μεγάλη ποσότητα ενέργειας, σε θέση να οδηγήσει μια ηλεκτρική μηχανή έλξης σε απόσταση από Χιλιάδες αρκετά χιλιόμετρα σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

 

Ισως μόνο στο τέλος, όταν το πρώτο σύνθημα απέτυχε,

"Τσάι Circle όλων των χωρών, άντε γαμήσου!"

 

Howgh.

 

Τέλος κείμενο προστίθεται το Νοέμβριο του 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ παρατήρησης Νωρίτερα, αρκετές ημέρες πριν από την υποβολή (επιζήμια, αποδυναμώνοντας), μέχρι σήμερα που παρατηρείται κυρίως κριθής, άλλων σιτηρών με πιθανώς δεν Επίδειξη Σχεδόν τόσο πολύ (barley). Φυτά με "κεφάλια κάτω" (ή τα αυτιά κορυφαίους φύλλα, σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης το τελευταίο φύλλο, ακολουθούμενο από την πλήρη ονομασία) επηρεάστηκαν από την ηλεκτρική ενέργεια από κεραυνό, και άλλα εφέ που συνοδεύει, και μέσα σε μερικές μέρες ή εβδομάδες Μπορούν να σκύψει το έδαφος. Μερικές φορές, ίσως ακόμη και ώρες, ας πούμε μία νύκτα, εξαρτάται κυρίως από την ένταση της ζημίας. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) τα φυτά στο περιβάλλον τους, επηρεάζονται λιγότερο, αλλά και πάλι πριν από όλα ότι «κεφάλια κλίση." Κάτι τέτοιο υγιή φυτά του κριθαριού στη φάση της ανάπτυξης διατριβή ποτέ δεν παρουσιάζουν, (εαρινό κριθάρι, από την αρχή μέχρι το τέλος του Μαΐου, λίγο πριν από την πλήρη τίτλο και μετά από αυτό), όταν είναι ακόμη πράσινα και τα φυτά για τη φωτογραφία. Στην οριζόντια θέση (κάθετος στο κατακόρυφο λεπίδα) φτάσει στα αυτιά του κριθαριού δεν επηρεάζεται και καταστραφεί μέχρι λίγο πριν ωρίμανσης (φάση ανάπτυξης μόλις πριν από 69 περίπου κριθαριού την άνοιξη στο τέλος του Ιουνίου ή αργότερα) Όταν τα φυτά αρχίζουν να κιτρινίζουν πολύ Σαφώς , ή είναι ήδη εντελώς κίτρινο.

 

Περιγράφεται το φαινόμενο είναι πιθανώς σε άλλα δημητριακά (σιτάρι, σίκαλη, τριτικάλε), λόγω του συντάγματος (σταθερή) δεν εμφανίζει στα αυτιά, ή κατά πολύ όχι τόσο πολύ, αλλά τα φύλλα πρέπει να είναι ορατός ..

 

Σημείωση: Η περιστροφή του αυτιού προς τα κάτω Ανήκει στην ωρίμανση του σιταριού, της σίκαλης και του κριθαριού και παρεμφερείς ή που προέρχονται από καλλιέργειες εντελώς αδιαχώριστα, είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο (κατά πάσα πιθανότητα), τόσο μεγαλύτερη συμμετέχει συνεχή μηχανική καταπόνηση κοντά στο στέλεχος που συνδέει το αυτί, τόσο φυσικά όσο μορφολογικές αλλαγές Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Πολύ εύκολα ελεγχθούν, αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αυτό ισχύει ακόμα και το φθινόπωρο του 2011th Θα πρέπει να ελεγχθεί. Η εξέταση γίνεται με βάση το γεγονός, ότι για παράδειγμα ο μίσχος του κριθαριού είναι τόσο λίγο στερεό, που ακόμα και με την παραμικρή Αυξημένη μηχανική καταπόνηση κοντά στο αυτί ή βλάβη (μαρασμού) το σύνολο των φυτών τα αυτιά αρχίζουν να περιστρέφονται μειωθεί σημαντικά αισθητή πριν, Than Ήταν κατά τη διάρκεια της φυσικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης τους. Από την αντίθεση, το σιτάρι χαρακτηρίζεται από το στέλεχος κάτω ακριβώς από το στάχυ είναι τόσο παχύ και στερεό, ότι του κλείνουν αυτί κατά την ωρίμανση μπορεί να μην συμβεί ποτέ, αν δεν είχε υπάρξει Διευκόλυνση και φυσικό ανατομικές, φυσιολογικές ή μορφολογικές αλλαγές. (photo)

 

31.7.2010: Άλλες εκτιμήσεις - είναι πιθανό ότι κάποια από τα αγρογλυφικά δημιουργούνται από επανειλημμένες απορρίψεις αστραπή στο ίδιο μέρος - την πρώτη θέση πάει εκεί λίγο πριν από κάτι σαν - έκθεση (και πάλι: ποια είναι η ομοιότητα με τη φωτογραφική διαδικασία, πόσες φορές πάλι!), και σημαντικό μέρος της και στον τομέα είναι μόνο αποδυναμωθεί, αλλά δεν κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Ίσως μόνο περιστασιακά. Όπως Πρόσφατα οι επιτυχίες δευτερόλεπτα απαλλαγή του τόπου (σημαντικά πιο ευαίσθητα σε μηχανικές ωθήσεις), όπου είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα μοτίβο, για παράδειγμα, έναν κύκλο, και σχεδόν αμέσως, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Η ιδέα χρονολογείται από το 2008, η ημερομηνία είναι μόλις γράψει φορά εδώ

 

Στο κείμενο volgende (αλλά κυρίως σε άλλες υποσελίδες) είναι ή θα είναι μερικά από τα στοιχεία διατριβών πιο σημαντική προσδιορίζεται επακριβώς, εδώ μόνο για λίγο. Ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά η απαλλαγή αστραπή είναι τεράστια. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται κατά τη στιγμή των ηλεκτρικών εκκενώσεων είναι τεράστια. Η μηχανική δύναμη που παράγεται από την απαλλαγή κεραυνού είναι τεράστια. Όλα αυτά τα σύμβολα είναι μεταβλητές με τη σειρά της σε λιγότερο εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη, επίσης πολύ περισσότερο, από οτιδήποτε άλλο, όπως ένα άτομο είναι σε θέση να δημιουργήσει σε ένα εργαστήριο ή τη βιομηχανία. Τίποτα ακόμη και σαν μια υπόδειξη ότι δεν είναι δυνατόν να παρασκευάζονται ακόμη και στις πιο τεράστια σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του κόσμου. Ίσως μόνο για λόγους σύγκρισης, Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης (only!) με μέσο αστραπή (διάρκειας 100 - 150 εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου) είναι πάνω από το έδαφος, υπόγεια επίσης ακτινοβολούμενη ενέργεια, χάρη στο ότι θα μακρά και φορτωμένο φορτηγό τρένο (Ποσά σε χιλ. τόνους) Αρκετές δεκάδες ταξίδια χιλιομέτρων, και ένα πλήρες φορτωμένο φορτηγό (δεκάδες τόνοι) Χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιόμετρα. Στην περίπτωση του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση) Αρκετές δεκάδες έως εκατοντάδες στρέμματα σιτάρι εκεί μπορεί να λάβει χώρα και η μετεγκατάσταση ως επί το πλείστον Αρκετές εκατοντάδες κιλά υλικού από απόσταση δεκάδων εκατοστών, ακόμα και χωρίς καμία μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. ..

 

Μια μικρή Λεπτομερής ανάλυση της τρέχουσας καμπύλης Κατά τη διάρκεια των ηλεκτρικών εκκενώσεων μπορεί να εντοπίσει, ότι το πιο σχετικό μέρος της ενέργειας, που ακτινοβολείται κατά τη διάρκεια αυτής (99% περισσότερο) Μεταφορά βρίσκεται Κατά τη διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 10 μικροδευτερόλεπτα. Η ταχύτητα αύξησης του ρεύματος είναι μεταξύ 30 000 (η πρώτη RS) έως 200 χιλ. (κάποιες μεταγενέστερες RS) αμπέρ ανά μικροδευτερόλεπτο. (pic - norm), Short Φθίν.

 

Περιγράφεται στοιχεία σχετικά με τις μέσες ηλεκτρικών εκκενώσεων (ρεύμα αιχμής από 10 έως 30 χιλιάδες αμπέρ). Υποθέτοντας ότι, όπως και αλλού στην ηλεκτρική μηχανική πράξη, είναι αλήθεια Ποσοστό, η μεταφερόμενη ενέργεια είναι ανάλογη με το τετράγωνο του ρεύματος (ακόμα κι αν αυτό είναι μια ακραία περίπτωση και τυχαία θα ισχύουν διαφορετικοί κανόνες), τότε η ενέργεια από την ξηρά αστραπές (σε όλες τις Αυτές οι τρεις περιπτώσεις ήταν τα λεγόμενα θετικά αστραπή, που είναι πολύ πιο ισχυρό και εντυπωσιακό ακόμα και πολλά χιλιόμετρα από το σύννεφο καταιγίδας, χωρίς βροχή Συχνά, ως «κεραυνός εν αιθρία»), οι οποίες μετρήθηκαν 6, Αυγ 2010 κοντά στο χωριό Morkovice -Slížany (ένα από τα 115 χιλιάδες αμπέρ, η ώρα 10:39 περίπου, που κλείνουν με ένα άλλο 133 000 αμπέρ, ώρα 10:40 περίπου) ή λιγότερο από ένα μίλι πάνω από το βόρειο άκρο του Austerlitz, περίπου 10:40 CEST, 219 Χιλιάδες αμπέρ, ίσως ο κύκλος τρένο τον κόσμο θα Αρκετές φορές ...

 

Σημείωση: τόπο επίσκεψης (Austerlitz), τεκμηριώνονται. Ορισμένες αλλαγές σε φυτικό υλικό (αραβόσιτος) ήταν ορατός, αλλά μόνο ασήμαντες, σε σύγκριση, τι έχει συμβεί πάνω από το πεδίο. Για να γίνει, υπάρχει μια διαδικασία φυτών κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση), πρέπει να είναι κεραυνός χτύπησε τα πράσινα φυτά κάποια φάση της καλλιέργειας, όταν θα υπάρχει ορατός μερική βλάβη και διατάραξη της μεριστωματικών ιστούς, που θα αναλάβει την πάροδο του χρόνου μόνο ένα επίδραση σε διαταραχές της ανάπτυξης. Τον Αύγουστο, τα φυτά έχουν ήδη ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την επίτευξη της πράσινης στάδιο ωριμότητας και όλο το ύψος της παραγωγής, τερματίζεται ανάπτυξη, ανάπτυξη meristatic ιστοί είναι ήδη ανενεργά κύτταρα και τους όχι για τον διαχωρισμό, υπάρχει σε εξέλιξη απλά μόνο η διαδικασία ωρίμανσης. Ήταν ίσως ένα από τα τέλη της υψηλής ανάπτυξης ποικιλία, δεν ερευνήθηκαν λεπτομερώς. Αλλά και πάλι πρέπει να τονιστεί, ακόμη και αν η κατάσταση έγινε η Περιγράφεται πολλές εβδομάδες πριν, και τα φυτά, για παράδειγμα, μόνο το μισό ύψος Αμέσως μετά την ύφεση της απαλλαγής αστραπής θα ήταν σχεδόν παρατηρήσιμα τίποτα, Παρά το γεγονός ότι η πιο πάνω τομέα υπάρχει πραγματικά συνέβη δικαίωμα γνήσια και πυροτεχνήματα.

 

Είναι αναγκαίο να ληφθεί υπόψη η τεράστια αδράνεια των διαδικασιών εγκατάστασης. Ακόμη και το σιτάρι, το οποίο είναι πολύ γρήγορα εντελώς σκότωσε (ηλεκτρική ενέργεια, χημικά), δεν είναι στις πρώτες ημέρες σχεδόν δυνατό να γίνει διάκριση από Surviving Αυτό, ή σχεδόν ακέραια και intacted, στέκεται πολύ κοντά του. Σίγουρα θα ήταν δυνατόν να εκτελέσει Αυτό ακριβώς θα το ήδη δεν παρουσιάζει κανένα μεταβολισμό. Μόνο μετά από μερικές ημέρες αρχίζει να μαραίνονται, και μετά από μερικές εβδομάδες, και διασπάται κυριολεκτικά σε σκόνη. Αλλά τα αγρογλυφικά δεν είναι η περίπτωση, όπου μόνο γέφυρα εμφανίζονται αποδυναμωμένοι καλλιέργεια. Ως παράδειγμα θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση του κάθε ζιζανίων ή ανεπιθύμητα φυτά για αρκετές ημέρες μετά την εφαρμογή του ζιζανιοκτόνου - Φαινομενικά σαν τίποτα δεν συνέβη, αντικειμενικά Παρά το γεγονός ότι τα φυτά είναι ήδη πλήρως και εντελώς νεκρός, χωρίς οποιοδήποτε σημάδι του μεταβολισμού, και αυτό το γεγονός θα είναι σίγουρα ανιχνεύσιμα αντικειμενικά, Όταν ταξιδεύετε, αλλά σε τομείς, που παίρνει ένα χημικό εργαστήριο σε μια τσάντα ...

 

Μια παρόμοια περίπτωση είχε ήδη φωτογραφηθεί για το 2008 - ήταν μια απαλλαγή αστραπή στην κρουνό και συνολική θάνατο της καλλιέργειας (κριθάρι) σε θέσεις ακριβώς πάνω από το μεταλλικό σωλήνα αποθηκεύεται υπογείως. (foto) Πόσο καιρό θα πάρει το λουλούδι στο βάζο βλέμμα σαν ζωντανό; (Τα λουλούδια Immortelle για πάντα)

 

Προστέθηκε Οκτωβρίου 2011:

ως παράδειγμα της βραδύτητας των διαδικασιών Τα φυτά στο εσωτερικό μπορεί να χρησιμεύσει το κιτρίνισμα γρασίδι στο Pardubice ιππόδρομο, το φθινόπωρο του 2011 - Όπως αναφέρθηκε, η εφαρμογή των ζιζανιοκτόνων πρέπει να συνέβη τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από το κιτρίνισμα. Παρεμπιπτόντως, είναι πιθανό ότι υπάρχει ακόμη και συνέβη σε μια αστραπή χτύπησε στο χορτάρι, μια μικρή καταιγίδα φθινόπωρο ήταν ορατός. Θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι ένα μήνα πριν από το κιτρίνισμα γρασίδι. Θα ήταν απαραίτητο να ζητήσει από τους μετεωρολόγους. Αν πραγματικά υπάρχει συμβεί σε έναν κεραυνών, οι εργαζόμενοι αγώνα παρατήρησα ότι Βέβαια, ακόμη και αν δεν έχουμε ένα κράτος δίπλα του, Ευτυχώς γι 'αυτούς. Θα μπορούσε να αφήσει επίσης ένα εφέ σε κάποια δέντρα στέκονται εκεί (σημάδια του χτυπήματος για τη φυλή, νεκρά κλαδιά). Ζιζανιοκτόνα δεν παρατηρήθηκαν. Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους, υπήρχε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα. Αν πραγματικά δεν είχε να συμβεί και αστραπή χτύπησε το χορτάρι πεθαίνει εντελώς την πάροδο του χρόνου, αλλά ο τόπος θα είναι αρκετά σε θέση εύκολα εκ νέου σπορά, χωρίς συνέπειες, που σε νέα χορτάρι. Δείτε τη σελίδα ονομάζεται Pardubice - κύκλους γρασίδι.

 

Γιατί η καλλιέργεια Explorers φαινόμενο οι ίδιοι κύκλοι προφανώς δεν θέλουν να θέσουν σε γεγονότα διατριβή πλαίσιο, όταν στην περιοχή είναι πολύ συχνά βρίσκονται μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα φαινόμενα, τα οποία μπορούν να είναι απολύτως χωρίς εξαιρέσεις με όλα τα συμπεριλαμβανόμενα mezi φαινόμενα και Συνοδευτικά Μετά την απόρριψη αστραπή ;

 

Δυσλειτουργίες των ηλεκτρονικών συσκευών - Ερείπια του στατικού ηλεκτρισμού.

 

Πυξίδα - για παράδειγμα LIRM (βλ. wiki). Πιθανές Επίσης βρείτε, για παράδειγμα, σε Uman : Η απαλλαγή αστραπή , σελίδα 7 (Η Σύγχρονη Εποχή)

... "Το πρώτο ρεύμα του κεραυνού μέτρηση έγιναν από pockels (1897, 1898, 1900) στη Γερμανία. Ανέλυσε το υπόλοιπο μαγνητικό πεδίο που προκαλείται από βασάλτη σε κοντινή απόσταση το ρεύμα του κεραυνού και με αυτόν τον τρόπο ήταν σε θέση να εκτιμήσει τις αξίες αυτών των ρευμάτων" ...  

(Σημείωση - το 1900, οι ερευνητές ήταν το περπάτημα γύρω από τα πεδία των καλλιεργειών πάνω από το υπέδαφος βασάλτη με μια πυξίδα και μαγνητόμετρο, και δεν εξεπλάγησαν ούτως ή άλλως ότι οι θέσεις που πρόσφατα χτυπήθηκε από κεραυνό, και φαίνεται να υπάρχει απόκλιση από το κανονικό μαγνητικό πεδίο ήταν. Πιθανές απλά να ρωτήσω, ή να διαβάσετε μερικά βιβλία λίγο ...)

 

Τα νεκρά ζώα, έντομα - θανατώνονται από ηλεκτροπληξία, στην περίπτωση των εντόμων μπορεί μερικές φορές να είναι μόνο το επαγόμενο ρεύμα. Πώς είναι ότι τα νεκρά έντομα στα φυτά δεν βρέθηκαν σε οποιαδήποτε θέση και τα αγρογλυφικά, ακόμη και σε οποιαδήποτε θέση με πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) καλλιέργεια; Γιατί, αντικειμενικά μιλώντας, Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι τα έντομα που βρέθηκαν απολύτως παντού. Επειδή αυτό είναι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την αστραπή χτύπησε το μέρος κάτι Ότι όλα τα έντομα Είτε παλέψουν σε ένα καταφύγιο (επερχόμενη καταιγίδα, άνεμος, βροχή), ή απλά να φυσήξει μακριά (ισχυρός άνεμος), ή πλύνετε τα κάτω. Νεκρά έντομα με συνέπεια από αυτά βρίσκονται μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, όπου είχε γίνει ότι είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, όπως είναι η αστραπή από το μπλε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε Αρκετές εκατοντάδες περιοχές, όπου το πεδίο χτυπήθηκε από κεραυνό 2008 - 2010, ήταν ο τόπος όπου τα νεκρά έντομα επίσης βρεθεί, ανακαλύφθηκε μόνο μία φορά. Από την άλλη πλευρά, ήταν μιά ξηρή περίπτωση, όπου δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αμφιβάλλει για την αιτία της Πιθανές κατάστασή τους. Κάθε συλληφθεί δείγμα των εντόμων έλαβαν μια δόση του τουλάχιστον μερικές joules της ενέργειας, αλλά ίσως και πολύ περισσότερο. Παρ 'όλα αυτά τα φυτά στο ότι ήταν πιθανόν να βρίσκεται Επέζησε όλα αυτά.

 

Σωματίδια οξειδίου του σιδήρου και του σιδήρου στο έδαφος, Ίσως επίσης στις ακίδες μίσχος, και σπόροι: καθοδική αναγωγή και πυρόλυση, τα σωματίδια θα μπορούσε να είναι εν μέρει τετηγμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζουν το μαγνητισμό, τι είναι πραγματικά δεν αποκλείεται, ότι το τι συνέβη ήταν εκεί. Εξερευνητές ποτέ αξιόπιστη τεκμηρίωση, πως ο μαγνητισμός τους Εικαζόμενη βρεθεί ή να μετρηθεί αυτό. Με την ευκαιρία, δεν υπάρχει πραγματικά καμία ανάγκη για την αναζήτηση μετεωριτών προέλευση του σιδήρου, σε γεωργική γη μόνη της δεν υπάρχει μόνο λόγω της φυσικής περιεκτικότητας του σε ένα εκτάριο και μόνο σε βάθος 10 cm Περιέχεται από 7.500 έως 10.000 τόνους. Εάν η γεωργική γη θα είναι κάποια στιγμή έστω και στιγμιαία Εκτεθειμένα σε περίπου 30.000 βαθμούς Κελσίου, και ηλεκτρικό ρεύμα που μερικές φορές πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες αμπέρ, μερικά νέα τήξη σωματίδια (Μειωμένο), του σιδήρου σε Σίγουρα θα ήταν δυνατό βρεθεί εκεί. Τίποτα και κανείς δεν Αποτροπή κανέναν, να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο στο εργαστήριο, Επίτευξη Σίγουρα κάποια αποτελέσματα με πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία και τα ρεύματα. (photo) Μετά το πείραμα δεν είχε Πραγματοποιήθηκε με γεωργικό έδαφος, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει ως επίδειξη αντικειμένου. Η φωτογραφία είναι καθαρό οξείδιο του σιδήρου, καθιζάνει από το διάλυμα του χλωριούχου σιδήρου από την αμμωνία, πλύθηκε με αποσταγμένο νερό και ξηραίνεται. Στην αριστερή πλευρά στην αρχική του κατάσταση και για το δικαίωμα μετά από επανειλημμένη έκθεση σε σπινθήρες με ένταση των 0,03 J στρογγυλά, 2500 V σε άμεση γειτονία του (και τα δύο είναι ένα και το ίδιο δείγμα πριν και μετά το πείραμα). Η αλλαγή του χρώματος μπορεί να προκαλείται από μία μερική αλλαγή μείωσης ή τροποποίηση, που δεν έχει ακόμη διερευνηθεί πιο κοντά. Ποσότητα Fe2O3 ήταν περίπου 0,3 γραμμάρια και η ποσότητα των σπινθήρες Αρκετές δεκάδες. Το πείραμα είναι αρκετά εύκολα εκτελέσιμο και επαναλαμβανόμενη κάθε χρόνο. Απαλλαγή δύναμη που χρησιμοποιήθηκαν στο πείραμα με 10 περίπου 12 φορές λιγότερο από το μέσο όρο της ενέργειας φλας (χίλια δισεκατομμύρια φορές ή εκατομμύρια εκατομμύριο φορές μικρότερο). Πιθανές να φανταστεί κανείς ότι ακόμη και "Slightly και" Stronger Than απορρίψεις, όπως περιγράφεται στο πείραμα (1000 φορές, 10000 φορές) Θα επιλέξει μέσο γίνεται με πολύ πιο εκτεταμένες ποιοτικές και ποσοτικές αλλαγές. Fe είναι Περιέχεται σε γεωργικά εδάφη στο ισοδύναμο του λίγο πάνω από το 3% Κυρίως ως ένυδρα οξείδια. 

 

Η εμφάνιση των διαφόρων Δηλητήρια και επιβλαβείς χημικές ουσίες. Αν και ποτέ δεν τους επισκέπτες να τα αγρογλυφικά πραγματοποιημένα, αλλά τη μαρτυρία τους και την εμπειρία κάθε τοξικολόγος μπορεί να μην έχουν καν την παραμικρή αμφιβολία, και πρέπει είναι προσεκτικοί, αλλά δυνατά αναφερθεί. Πολλοί επισκέπτες περιγράφουν τα κλασικά συμπτώματα της δηλητηρίασης από διάφορες χημικές ουσίες ή επικίνδυνες ενέργειες των παραισθησιογόνων ουσιών - που προκαλούνται από τη δραστηριότητα και τη μεταφορά τεράστιων του ποσού της ηλεκτρικής ενέργειας, που είναι σε θέση να μετατρέψει εκατοντάδες κιλά εκεί αβλαβείς εντελώς φυσικό Αρχικά ουσίες που βρίσκονται εκεί σε πολύ επικίνδυνες χημικές ουσίες. Ηλεκτρόλυση, υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση, πυρόλυση, υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία Διαχωρισμού, Θερμικές Διεργασίες και συνδυασμός τους και πολλοί άλλοι Διεργασίες volgende. Σχετικά με την τοποθεσία μπορεί να συμβεί κυρίως πολύ σημαντικά αυξημένες ποσότητες των χημικών διατριβής: διοξείδιο του άνθρακα CO2 (θανατηφόρες Συγκεντρώσεις από περίπου 20% σε αέρα), Μονοξείδιο του άνθρακα CO (θανατηφόρος συγκέντρωση στον αέρα λίγο πάνω από 0,2%), Υδροκυάνιο ή κυανιούχα ( LD γύρω 300mg). Θα πρέπει να προσδιορίζεται επακριβώς. Πέρα από αυτό που ονομάζεται τρία παραδείγματα μπορεί να συμβεί εκεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Χιλιάδες άλλων επικίνδυνων χημικών ουσιών. Μπορούν Arise μέσω των διαδικασιών Το μόνο που απαριθμήθηκαν από αρκετά Αλλιώς τι βρίσκεται φυσικά στο χώμα σε ένα εντελώς αβλαβή μορφή. Σε τυχαία μπορεί να ονομαστεί για παράδειγμα οργανοφωσφορικά.

 

Ο ισχυρισμός αυτός δεν έχει ακόμη επαληθευτεί πειραματικά, είναι αποκλειστικά και μόνο για τα λεγόμενα εκπαιδευμένη εικασία. Όποιος Θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, δεν εμφανίζονται ή δεν θα συμβεί εκεί, μπορεί να προσπαθήσει να το εκτελέσει κοντά σε σχέδια για το μέλλον. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ισχυρισμό, θα προστεθούν εδώ την πάροδο του χρόνου λεπτομερώς πολλά άλλα συμπτώματα της δηλητηρίασης Κυρίως theese Έθεσε τρία χημικά (σε κάποιες άλλες περιοχές αυτές είναι ήδη εισηγμένες). Η συντριπτική πλειοψηφία του τους έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές Sensations αντιλήψεις, συναισθήματα, εντυπώσεις και τις προτιμήσεις ή ακόμα και παραισθήσεις των επισκεπτών για τα αγρογλυφικά τα τελευταία χρόνια στους τομείς των μάρτυρες τεκμηριωμένα σχέδια. Ως παράδειγμα - μεταλλική γεύση στο στόμα - τυπικό παράδειγμα για δηλητηρίαση με κυανιούχα, αλλά επίσης πολλά άλλα εξαιρετικά επικίνδυνα δηλητήρια. Κυανιούχα (στην περίπτωση του υδροκυάνιο HCN) ήταν κατά κύριο λόγο επιλέχθηκε ως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση Διότι, ότι και οι τρεις συνιστώσες της - H, C, N επίσης, αυτός ο τόπος αυτός είναι, εξ ολοκλήρου χωρίς καμία αμφιβολία, Αδιαμφισβήτητη παρόν, και για το εκκένωσης του κεραυνού και της ενέργειας δεν είναι κάθε πιθανό Ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα συνδέσετε μαζί ("το μαγειρέψετε σε ένα φυσικό υπόγειο αυτόκλειστο"). Ως εκ τούτου κάποιες αγρογλυφικά επισκέπτες μπορούν να ανήκουν κάτω από μια πολύ σπάνια ομάδα ανθρώπων, που ήταν σε θέση να περιγράψουν τα συναισθήματα και το μερίδιο τους με κάποιον γι 'αυτούς μετά από δηλητηρίαση με κυανιούχα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, που πάντα είχαν δηλητηριαστεί από ιόντα κυανίου, ήταν σε θέση να μοιραστούν με κάποιον για τα συναισθήματά τους, σχεδόν ποτέ πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι μερικά δευτερόλεπτα, το πολύ δύο λεπτά.

 

προστεθεί Νοέμβριος 2011

Σύμφωνα με ορισμένες θέσεις για το μαρτυρία των αγρογλυφικών συμβαίνουν Περιστασιακά άτομα, που "μυρίζει το έδαφος» (όπως περιγράφεται στο "bara μετοχές Κλάρα" (CZ) ή κάτι τέτοιο). Αυτά είναι ίσως τα άτομα που προσπαθούν να δράσουν σαν καναρίνι σε ένα κλουβί που ξεκίνησε στο κάτω μέρος του ορυχείου. (Red Dwarf, σειρά 8 EP 4 -. Κασσάνδρα)

 

Μονοξείδιο του άνθρακα και διοξείδιο του άνθρακα μορφή μια ειδική υποκατηγορία των τοξικών χημικών ουσιών, οι οποίες μπορεί να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και προήλθε κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψης του αγρογλυφικά Explorers, πολλές ημέρες μετά την απαλλαγή αστραπή. Στο υπόγειο κάτω από το βαθύ όργωμα μπορεί να υπάρχουν διάφορα ξύλινα αντικείμενα - μέρος των αρχικών κτηρίων, κοπούν δέντρα ριζικό σύστημα, χούμο ή τύρφη καταθέσεις. Οποιαδήποτε από αυτά τα στοιχεία μπορούν να αναφλεγούν από το πέρασμα του κεραυνού, ακόμη και σε μια κατάσταση πολύ υψηλή υγρασία, και να κάψει (σιγοκαίει) τον αριθμό των ημερών, Παρόμοια με το σωρό της παραγωγής άνθρακα, χωρίς αυτόν τον όρο είναι πάνω από το έδαφος δεν έχει σημασία πόσο σημαντικά εκδηλώνεται, και παρατήρησης. Κάτι θα μπορούσε πιθανώς να ανιχνευθεί από θερμικής απεικόνισης, το οποίο σίγουρα θα εμφανιστούν επίσης πολλά για τη θερμότητα, διαχέεται στο υπόγειο μόνο από Διενεργήθηκε Ενέργειας και ηλεκτρικό ρεύμα. Θερμικές Κάμερες (θερμογραφία) δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπου τα αγρογλυφικά βρέθηκαν, έτσι, αγαπητοί ερευνητές, στο μέλλον δεν θα διστάσει να το δοκιμάσετε! Αυτό είναι ένα πολύ Κατάλληλο μέθοδο της παρατήρησης, έτσι ονομάζεται μακρινό, έτσι ώστε ο παρατηρητής δεν έχουν εκδοθεί για όλους τους πιθανούς κινδύνους, που μπορεί να συμβεί στο χώρο του ξενοδοχείου. Για τις φτωχότερες Explorers θα είναι κάπου στην ιστοσελίδα μπορούν να βρουν και αρκετά λεπτομερή περιγραφή, τον τρόπο χρήσης και σχετικά απλή και φθηνή φωτογραφική μηχανή (<$ 100) και θερμικής απεικόνισης (> $ 3000) ότι είναι δυνατό Τουλάχιστον εντοπίσει ένα over -παροχή θερμότητας οφείλεται σε υπόγεια Stored Διευθύνει και διαχέεται ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Προστέθηκε το φθινόπωρο του 2011: Δεδομένου ότι οι ανωμαλίες που εμφανίζονται στην αγρογλυφικά είναι περιοχές που μερικές φορές περιγράφεται μηχανοκίνητα οχήματα αποτυχίες στην περιοχή τους, ίσως ακόμη και αεροπλάνα κινούνται από πάνω τους. Κινητήρες για τις δραστηριότητές τους με μια σειρά από ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί να επηρεαστεί από την υπολειμματική στατικό ηλεκτρισμό και επαγωγή, όπως περιγράφεται αλλού. Ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να επίσης επηρεάζουν άμεσα με τη λειτουργία του συστήματος ανάφλεξης. Ο στατικός ηλεκτρισμός, η οποία μπορεί να είναι στεγνή απαλλαγή αστραπή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε τυχαία αποθηκεύεται υπογείως φυσικό πυκνωτή απομονωθεί από υψηλής απόδοσης διηλεκτρικό (μερικές πέτρες) μπορεί να αντιπροσωπεύουν πολλά κιλοβατώρες (megajoules). Στους συμβατικούς πυκνωτές σε εξοπλισμό με Φυλάσσεται σε γέφυρα και μερικές milijoules, κατ 'εξαίρεση, λίγο περισσότερο, τις περισσότερες φορές πολύ λιγότερο. Μια άλλη πιθανή αιτία της αποτυχίας των κινητήρων εσωτερικής καύσης για Περιγράφεται τις ιστοσελίδες θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παρουσιάσει η ποσότητα του οξυγόνου που περιέχεται στον αέρα (Ποσοστό) ότι παρόμοιες συσκευές που απαιτούν, και χωρίς προβλήματα δραστηριότητες. Μειώθηκε Ποσοστό οξυγόνου επίσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη από άλλες συσκευές που λειτουργούν με αυτό τον τόπο, όπως τα ανθρώπινα και ζωικά Οργανισμών. Τέτοιες αποτυχίες επίσης περιγράφεται συχνά. Όπως και σε πολλές περιπτώσεις σε αυτό το site, είναι (μόνο) Κυρίως (όχι πολύ) εκπαιδευμένη εικασία.

 

Σχεδόν κάθε ομάδα ή άτομο, που προσπαθούν να καταβάλει έστω και λίγο την προσοχή, στο διαδίκτυο ή σε βιβλίο για την καλλιέργεια φαινόμενο κύκλους, αφιερώνει τουλάχιστον μία ιστοσελίδα ή ένα κεφάλαιο του βιβλίου "Ανεξήγητη" φαινόμενα στο χώρο της ανακάλυψης , ενώ είναι απολύτως χωρίς εξαίρεση, απολύτως όλα διατριβές Φαινομενικά ανεξήγητα φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν μέσω της δράσης του πολύ έντονη ηλεκτρική εκκένωση κοντά στον τόπο τους από την ανακάλυψη πριν από μικρό χρονικό διάστημα, και η έκθεση σε εξαιρετικά ισχυρές ηλεκτροστατικές και ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, όπως η απόρριψη είναι Lightning. Δείτε ανωμαλίες .

 

Ένα άλλο κεφάλαιο της "ανεξήγητα φαινόμενα" αγρογλυφικά από το σημείο των ανωμαλιών των καλλιεργειών θέα Explorers "Ποια προς το παρόν θα πρέπει να αγνοηθεί εντελώς. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του λυγισμένα και εκτεταμένη κόμβων είναι μια απολύτως φυσιολογική αντίδραση του Εξασθένηση την πάροδο του χρόνου και ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) (που βρίσκεται στο έδαφος) τα φυτά, ως εκ τούτου, δεν είναι πραγματικά οποιεσδήποτε ανωμαλίες σε όλους, δείτε κόμβων .

 

 

Ακόμα και τα φώτα θα πρέπει μάλλον να εξηγηθεί από υπολείμματα συνεπειών του στατικού ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών υπόγειο - απορρίψεις, Τετ Φωτιά, σπινθήρες Elmo του. Σε οργανικές ουσίες μπορεί να παρουσιάσει υπόγεια επίσης Arise Παρόμοια με κάποιο αέριο έλος, CO, H 2 , O 3 , επίσης ορισμένες από αυτές με εξαιρετικά ιονισμένο άτομα και τα μόρια. Οι Μυστηριώδεις φώτα πιθανότατα προκαλείται από πάρα πολύ ζωηρή φαντασία των παρατηρητών. Κυρίως λόγω της σχετικά εύκολα επαληθεύσιμο γεγονός ότι σημαντικό ποσοστό από αυτούς θα μπορούσε να είναι πραγματικά "κάτω από κάποια επιρροή". Μόνο εν μέρει από τη δική τους υπαιτιότητα. Από την θέση μπορεί να συμβεί στην προσθήκη σε άλλες ξηρές χημικές ενώσεις ( βλέπε ), ότι οι εγκέφαλοι τους μπορεί να λειτουργήσει με εντελώς διαφορετικά "εργαλεία" θερμοκρασία ως συνήθως, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αναρωτηθούμε, σε ορισμένες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δούμε ότι τα πράγματα έχουν συμβεί καθόλου.

 

Συχνά υπάρχουν εκτιμήσεις σχετικά με την πιθανότητα έναρξης ισχύος αστραπή μπάλα, ανάλογα κύκλος - μπάλα φαίνεται πραγματικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η πραγματικότητα μοιάζει πολύ πιθανό να είναι απλούστερη, η παρουσία ενός κεραυνού μπάλα στην περιοχή είναι πιθανόν να μην είναι απαραίτητη σε όλους. Είναι πολύ πιθανό ήταν μόνο ένα από τα πολύ παραδοσιακά, χρησιμοποιείται αρκετά συχνά αδιέξοδα της ανθρωπότητας, ενώ προσπαθεί να "εξήγηση ενός από άλλο ανεξήγητο φαινόμενο, συχνά πιο ανεξήγητο." Οι αλλοδαποί θα μπορούσε πιθανότατα να είναι σε θέση να πει μεγάλες ιστορίες γι 'αυτό.

 

Για ορισμένα, έστω και πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που περιγράφονται σε δεκάδες σελίδες και εκατοντάδες σημεία αυτής της ιστοσελίδας, τα αγρογλυφικά είναι πιθανό να είναι σε θέση που δημιουργήθηκε από οποιαδήποτε αστραπή. Όλες οι δυνάμεις από το σημείο πηγή, επίσης γραμμική κάθετα πηγές περιστατικό, σε κυκλική διάδοση κυμάτων στην επιφάνεια στην οποία επλήγησαν. Μια τέτοια επιφάνεια είναι πιο Συνήθως το όριο φάσης. Η επιφάνεια του πεδίου καλαμποκιού σε ένα ύψος όπου φθάνουν τα στελέχη, μπορεί να Θεωρείται ως πολύ ακριβής προσέγγιση της διεπαφής φάσης. Wind κύματα μπορούν να ταξιδέψουν στην επιφάνειά του, καθώς και τα κύματα στο νερό (youtube - κύματα ανέμου). Όπως επίσης και οι επιπτώσεις του κάθε στοιχείου στο νερό δημιουργεί ένα κυκλικό κύματα, και Πολλά στοιχεία Δημιουργεί παρεμβαίνει κυκλική κύματα, τις επιπτώσεις των όπλων Αρκετά από τα ίδια απαλλαγή κεραυνό, σε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους, τον ίδιο χρόνο ή κατά διαστήματα δεκάδων σε εκατοντάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου, δημιουργούν στην επιφάνεια των καλλιεργειών παρεμβαίνει το κυκλικό κύματα, τα οποία μπορεί να χτυπήσει, και, συνεπώς, να καθορίσει άλλη μεταγενέστερη απορρίψεις, που μαζί επίσης μπορεί να έχουν απήχηση και να δημιουργήσει παρεμβολές. Οι επόμενες απορρίψεις ηλεκτρικής ενέργειας ασκείται κυρίως από Προσωρινά δημιουργήσει δομές των κεκλιμένων στελέχη των καλλιεργειών που έχουν πολλές χιλιάδες φορές χαμηλότερη αντίσταση από εκείνη της στέκεται όρθια, επειδή η εκεί είναι πολύ περισσότερα σημεία επαφής μεταξύ τους και είναι πολύ πιο έντονα συνθλίβεται. Δημιουργεί μια προσωρινή δομή για παράδειγμα Προσομοίωση τους κύκλους πάνω στο νερό, με τα φυτά που βρίσκονται μέσα που τους θα λάβει πολύ μεγαλύτερη από το ποσό της ενέργειας της επόμενης απαλλαγής. Αμέσως μετά την ύφεση του συνόλου των μηχανικών ερεθισμάτων, αναφερόμενος στην: Θα αποκατασταθεί πλήρως χάρη στην ελαστικότητα του τη δική τους αρχική θέση τους. Η «εικόνα», η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τους έτσι μεγαλύτερη ζημιά πολύ τους κατά των φυτών στο άμεσο περιβάλλον τους, είναι εντελώς αόρατο, λανθάνουσα. Αυξάνει την ζημιά τους την πάροδο του χρόνου, λόγω των διαδικασιών ανάπτυξης, που λαμβάνουν χώρα σε αυτά, και στελέχη συνεχώς μέχρι να αποδυναμώσει τελικά λυγίσει κάτω - έχει υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη). Επομένως, είναι όντως συμβεί μόνο πραγματικά ότι η απεικόνιση της τακτικής, αλλά επίσης οποιοδήποτε ακανόνιστο σχήμα. Το πρόβλημα με αυτό ή σύντομα θα εκπονηθεί σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε άλλες σελίδες του δικτυακού τόπου, όπως το Microsoft Χρονολόγιο και υποσελίδες.

 

Προστέθηκε το φθινόπωρο του 2011:

Λόγω των ειδικών ιδιοτήτων του κριθαριού μπορεί να είναι μερικές φορές ένα σχέδιο ορατό πριν κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας), η οποία είναι η περίπτωση του προτύπου ..., (photo) Στην οποία στελέχη δεν βρίσκονται στο έδαφος σε όλα, είναι ακόμα αρκετά στέκεται κάθετα. Μοτίβο είναι ορατό, κυρίως λόγω της κλίσης του αυτιού και τα φύλλα και άνω σε μια εντελώς διαφορετική θέση σε σύγκριση με τα γύρω φυτά. Αυτό είναι πραγματικά ένα ισοδύναμο ή μια μορφή των φυτών Μαρασμό μακριά, επίσης κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) είναι στην πραγματικότητα μόνο μορφή Ορισμένες μαρασμός μακριά, το έδαφος είναι μόλις κάμψη και σοβαρές ζημιές και εξασθενεί έτσι (μαραμένα) τα φυτά. Ομοίως, μπορεί να συμπεριφερθεί επίσης το φύλλο ανώτατο μόνο (photo) Ίσως ακόμα και σε άλλα δημητριακά. Περιγράφεται η συμπεριφορά των αυτιών είναι πραγματικά ακριβώς μια ειδικότητα του κριθαριού. Πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, θα είναι και πάλι στο χώρο Χρονολόγιο και άλλοι. Αυτό δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση των αγρογλυφικών, όταν το κριθάρι, παρουσίασε ένα παρόμοιο συμπεριφορά, αλλά αποτελεί μάλλον εξαίρεση, Καθ 'όλη τη μακρά ιστορία των αγρογλυφικών σε περίπου 30 χρόνια, συνέβη μόνο μερικές παρόμοιες περιπτώσεις. Το κριθάρι, μεταξύ άλλων, Ικανός Επίδειξη Παρόμοια συμπεριφορά και πιθανώς πολύ συχνά, ειδικά κατά την περίοδο από το Μάιο έως τον Ιούνιο. Ίσως Κυρίως κατά την περίοδο αμέσως πριν και μετά από την πλήρη επικεφαλίδα - κριθάρι άνοιξη σε περίπου μέσα Μαΐου. Εμποδίζει Αυτό δεν είναι τίποτα από αυτή την άποψη θα γίνει στο μέλλον και στατιστικώς σημαντικού αριθμού επιπλέον παρατηρήσεις, αλλά δεν υπάρχει nees για τη διεξαγωγή τους σε τακτά πρότυπα μόνο. Επίσης πιθανό ότι, στα πρότυπα κριθάρι βρίσκονται στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ αργά, λίγο μετά την κατάθεση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας), αλλά θα ήταν δυνατόν να τους βρείτε νωρίτερα. Επίσης, είναι δυνατόν, ότι η περίοδος της μόνο τα αυτιά κλίση στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πραγματικά πολύ μικρό, και εντελώς αδύνατο να εγγραφείτε. Σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παίρνει μόνο σε περιπτώσεις αρκετά μοναδική, λόγω της ενδεχόμενης συμβολής κάποιου άλλου, για παράδειγμα, της έντασης Επίδραση Επιφανειακών Υδάτων , που βοηθά τα κοτσάνια για να μείνει επάνω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Ίσως να είναι περισσότερο από 99% σίγουρος, ότι στελέχη στο πρότυπο αναφέρεται αργότερα λυγίσει κάτω από το έδαφος, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, αλλά αργότερα ποτέ φωτογραφίες σε οποιαδήποτε τοποθεσία Explorers κύκλους των καλλιεργειών εμφανίστηκε. Γιατί, αναφερόμενος στην: Όταν έχουν ήδη «όλα γίνονται». Ακόμα και μετά από περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας, δεν κατάλαβαν, ότι ακολουθούν την ιστορία, που συχνά έχουν ήδη αρχίσει Αρκετούς μήνες πριν Ήρθαν για να τραβήξετε φωτογραφίες, και συνεχίζεται για αρκετούς μήνες μετά, μέχρι τη συγκομιδή και μετά, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να φωτογραφία, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψει, παρατηρήσιμες αλλαγές έχουν λάβει χώρα σχεδόν κάθε μέρα. Ακόμα μία φωτογραφία Εβδομαδιαία Θα είναι αρκετό. Ίσως, αναφορικά με: μπορεί να βρεθεί κάποια επισκέπτη, ο οποίος επισκέφθηκε και φωτογράφισε την εικόνα αργότερα.

 

Δαχτυλίδι Vortex πολύ συχνά προκύπτει μετά από μια συμβατική έκρηξη ακριβώς πάνω από το έδαφος ή στον αέρα, είναι απολύτως πάντα μετά από πυρηνικά, και αρκετά συχνά πιθανόν να δημιουργηθεί για λίγα δευτερόλεπτα μετά την απαλλαγή κεραυνό, δεδομένου ότι αυτό που συμβαίνει εκεί από μηχανική άποψη. Αμέσως μετά την απόρριψη αστραπή μπορεί να κινηθεί πάνω από το σημείο του αντίκτυπου και δαχτυλίδι δίνη Αρκετά από τα μέτρα για δεκάδες μέτρα διάμετρο, το οποίο περιέχει ένα μεγάλο ποσό του ηλεκτρικού φορτίου του, και σε ορισμένες στιγμές μπορεί να «ίδια εκτύπωση" στη δομή κάτω από αυτό (καλλιέργεια). Μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω αρκετά δαχτυλίδια σε κοντινή απόσταση, ομόκεντρη και έκκεντρη, τα τέλη τους μπορεί να προσθέσετε και να αφαιρέσετε. Συγκρίνοντας μερικά από τα σχήματα τους μπορεί να προτείνει μια ιδέα για μερικά από αυτά που θα μπορούσε να δημιουργηθεί από ένα αρκετά πολύπλοκο σύνολο του στροβίλου δαχτυλίδια, κινείται πάνω από το έδαφος σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τα μέρη του οποίου εμφανίζονται σε ορισμένες στιγμές στη δομή της καλλιέργειας. Μπορούν να κλίνει υπό διάφορες γωνίες.

 

Είναι ακόμα μόνο ένα πολύ θεωρητικοί εξέταση. Σε κάποιες άλλες περιοχές Σίγουρα θα υπάρξουν πολλά γράφονται γι 'αυτό. Δαχτυλίδι Vortex είναι πολύ συχνά παρατηρείται Ορισμένες Αμέσως μετά τις εκρήξεις. ((photo/) Στο σημείο όπου κεραυνών συμβαίνει, υπάρχουν σε εξέλιξη πολύ Παρόμοια έκρηξη διαδικασίες. Πράγματι, πολύ λίγοι από παρατηρητές που είναι σε θέση αφήσει ξηρό μέρος με δικά τους πόδια (ζωντανά). Μερικές περαιτέρω λεπτομέρειες θα είναι εδώ .

 

μόνο για τους αναγνώστες Αγγλικά:

Ήταν συννεφιά Φλεβάρη το πρωί, μια μέρα, και όπως κάθε άλλη, και απολύτως τίποτα προαναφέρθηκε, ότι πραγματικά πολύ σύντομα αυτό ακριβώς μπορεί να συμβεί στο μέλλον μια λύση ένα από τα μυστήρια της μεγαλύτερες της ανθρωπότητας του 20ου αιώνα, που χωρίς ίχνος μιας λύσης Συνέχεια στον εικοστό -πρώτο αιώνα. Προγράμματα έχουν προγραμματιστεί, έγγραφα τεκμηριώνεται, καταγράφηκαν τα αρχεία, ταινίες γυρίστηκαν και φωτογραφίες φωτογραφήθηκαν. Υλικά προβολής προστίθεται σε συσκευές προβολής, μονοπάτια μετάδοσης ενεργοποιηθεί, δέκτες έλαβε, μεταδίδοντας προθερμασμένο σωλήνες. Ήταν η 12η, Φεβρουαρίου 2008 ... Για να συνεχιστεί ...

 

Τέλος, Μέρος 1

 

 

          Μέρος 1         Μέρος 2        Μέρος 3        Μέρος 4        Μέρος 5

 

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z