Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-χορηγία . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Πιθανές Χορηγίες
Τα αγρογλυφικά δημιουργούνται από αστραπή, νέα απλή και κατανοητή θεωρία - Ψάχνετε για χορηγούς
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

Πόσο υπέροχο Αυτό που έχουμε συναντήθηκε με ένα παράδοξο. Τώρα έχουμε κάποια ελπίδα για την επίτευξη προόδου. N.Bohr
Κανείς δεν ξεχνά ποτέ, όπου έθαψαν το τσεκούρι. Kin Hubbard
Η πεποίθηση ότι ότι θα μπορούσαμε, αν θέλαμε να είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί καλά μυαλά είναι σε αδράνεια.  G.C.Lichtenberg

Κύκλοι Περικοπή , Περικοπή στοιχεία Χορηγίες Πιθανές

PagPh
Με αυτή τη βοήθεια θα είναι σε θέση να ρευστοποιήσει οποιαδήποτε εξωγήινη εισβολή των εισβολείς.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα απαιτούν χρηματοδότηση, και κάθε πρόσωπο, επίσης οργανισμός έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στην έρευνα αιχμής, εξηγώντας ότι είναι ένα από τα παγκοσμίως μεγαλύτερα μυστήρια όλων των εποχών.

 

Συμπληρώστε βασική επιστημονική έρευνα, η θεμελιώδης έρευνα, Διερεύνηση. Ένα πλήρες νέο είδος της επιστήμης που δημιουργούνται για ερευνητικούς σκοπούς - Electro-Φυτοπαθολογίας - δείτε το μενού. Περιγράφει δράση της ηλεκτρικής ενέργειας στους ιστούς των φυτών. Ούτε καν ένα ενιαίο πειραματιστής μοναχικός έγινε μέχρι τώρα, αν τα φυτά έχουν υποστεί ζημιά από την ηλεκτρική ενέργεια. Ναι, είναι. Αλλά το 90% περισσότερο δεν σκοτώνονται, μόνο ζημιά - Αποδυναμωμένη. Εξαρτάται από την ένταση, με το σύνολο της ποσότητας ενέργειας, και πώς η ενέργεια διασκορπίζεται στο φυτό και τους ιστούς.

 

Δύο πλήρεις επιστημονικές ανακαλύψεις (ίσως και περισσότερο)

Ένα ολοκαίνουργιο scientivic Ιδρύθηκε επιστημονική πειθαρχία (ηλεκτρο-Φυτοπαθολογίας)

 

Η δεύτερη ανακάλυψη της έρευνας: Εντελώς καλλιέργεια όλους, που βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους (. Όχι μόνο καλλιέργεια - παπαρούνα, canola, κλπ.) Σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα και βρίσκεται σε απόλυτη Αυτό ακανόνιστα σχήματα, (επίσης εκατομμύρια φορές περισσότερη έκταση μεγαλύτερη από εκείνη των τακτικών σχήματα - Εικονογράμματα - Τα αγρογλυφικά) δημιουργήθηκε από αστραπές. Γύρος και αστραπή χτυπά δισ. ευρώ στα πεδία των καλλιεργειών και χώρους πρασίνου ετησίως. Όλη αυτή η καλλιέργεια έχει πληγεί από ηλεκτρική ενέργεια στέκεται όρθια πολλές ημέρες, εβδομάδες, βαθμιαία αποδυνάμωση και έσκυβε μία ημέρα. Πιθανές ντόμινο, δείτε το μενού. Πολύ περισσότερο που εμπλέκονται αποτελέσματα.

 

Η δεύτερη ανακάλυψη της έρευνας είναι στην πραγματικότητα το πρώτο, επειδή η Αυτή ήταν η βασική αρχή της όλης έρευνας κίνημα.

 

Η ανακάλυψη των αγρογλυφικών είναι μόνο ένα ανά προϊόν, σκουπίδια, πολύ περισσότερο από εκτεταμένη έρευνα.

 

Γίνετε χορηγός της πιο ρεαλιστική αγρογλυφικών, απολύτως απίστευτο θεωρία, σε σχέση με τολμηρή, αλλά το πρώτο και το μόνο που εργάζονται με:

 - Ρεάλ Φυσική και Φυσική πραγματικό δυνάμεων και των αποτελεσμάτων, χημεία, βιολογία, κ.λπ..

  - Το πρώτο και μόνο μία θεωρία επαληθεύσιμη και επιστημονικά αποδείξιμη.

  - Το πρώτο και μόνο μια θεωρία που επιτρέπει τον έλεγχο της ανασκευάσιμο.

  - Διαθέσιμο οποτεδήποτε και επαληθεύσιμη επαναλαμβανόμενες δοκιμές και πειράματα.

 - Δεν υπάρχει ανάγκη από οποιαδήποτε ενέργεια ή ανόητη εξωγήινη δύναμη 

 

Επαληθεύσιμη επαναλαμβανόμενα πειράματα και παρατηρήσεις - βασικά και οδηγεί θεμελιώδεις αρχές της έρευνας και της επιστήμης

 

Περισσότερα 40 υποκαταστήματα της επιστήμης και της βασικής έρευνας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά μέρη αυτής ακριβώς aborning, πρόσφατα ανέπτυξε τη θεωρία

 

Εκκαθαρίστε, σκοτώνουν τη δική Εξωγήινη σας. (Μέχρι τώρα θεωρείται ως η αποκλειστική καλλιέργεια συγγραφείς κύκλους)

 

Κάθε Συμβολή έστειλε εδώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, μεταξύ πολλών άλλων, για να νικήσει, αφανίζοντας, anihilating οποιαδήποτε Εξωγήινη, ET επίσης θεωρία στον κόσμο.

 

Το όνομά σας θα είναι ανεξίτηλα και citated πάντα Σήμανση ως δολοφόνος του Εξωγήινοι, καταστροφέας των εξωγήινων, ET - Annihilator, ET - Γόμα, ET - Destructor, δολοφόνος σκοπευτής των εξωγήινων .

 

Θα βοηθήσει να αποτρέψει την ανθρωπότητα θα είναι αισθητή αύξηση της αυτοπεποίθησης από μία από τις χειρότερες απειλή - Εξωγήινοι (Hawking λέει).

 

Θα βοηθήσει στην εξάλειψη κάθε σκέψη για τυχόν αλλοδαπών, εξωγήινους - ΕΤ από το μυαλό τους κάθε σύγχυση των ανθρώπων.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

 

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες. ΕΤΣΙ Μπορούν να ενεργούν σαν μαγνητισμένα βελόνες πυξίδα, και οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις εκτροπής Them στιγμιαία στο έδαφος σε ένα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα κατεύθυνση, ανάλογα με την σχετική αναλογία, την κατεύθυνση και την διαφορά φάσης των ανακαλλιέργεια ηλεκτρικά ρεύματα. Προσωρινή μηχανικές αλλαγές και εντάσεις μπορεί να δημιουργήσει κάποια επίσης Εν τω μεταξύ αόρατο μηχανική βλάβη, προσανατολίζεται στην κατεύθυνση. Η μικροσκοπική κατευθυνόμενης προσανατολισμό ζημιές είναι σε θέση να ΣΤΑΔΙΑΚΗ αύξηση των κατεστραμμένων ιστών αργότερα να προκαλέσει σταδιακή κάμψη κατευθυνόμενης προσανατολισμό όλων των μίσχων σε μία κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά). Τα μαγνητικά πεδία της κατά μέσο όρο ηλεκτρικών εκκενώσεων είναι τουλάχιστον δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή του μαγνητικού πεδίου της Γης. Ένα άλλο μέρος της εργασίας μπορεί να γίνει με τεράστιες ηλεκτροστατικές δυνάμεις, χάρη στο ότι τα φύλλα και τους μίσχους των φυτών συμπεριφέρονται όπως τα φύλλα και τους μίσχους του ηλεκτροσκοπίων. Οι διάμετροι των κύκλων αντιπροσωπεύουν περίπου το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων αστραπή απαλλαγή. Εκτός από όλα αυτά, που αφορούν: το πρότυπο των καλλιεργειών συμβαίνει τουλάχιστον αρκετές ημέρες, μερικές φορές έως και αρκετές εβδομάδες μετά το χτύπημα κεραυνού. Είναι επειδή οι ​​πληγείσες φυτικούς ιστούς αποδυναμώσει πολύ αργά, λόγω των τεράστιων αδράνεια και, κατά συνέπεια, πολύ αργά-θα αλλαγών στα φυτά ( ΕΛΚ , Χρονολόγιο ). Επειδή μερικές φορές με την περιοχή μπορεί να γίνει πολύ σύνθετη παρεμβολές και αντηχήσεις, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μερικές φορές ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο. Μια ενιαία απαλλαγή αστραπή ακτινοβολεί ενέργεια στο ηλεκτρικό ατμομηχανή η οποία θα ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα. Μέσος όρος (!) Απαλλαγή. (Απλοποιημένα εξήγηση)

 

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά αστείο - μυθοποίηση, έξυπνο τέχνασμα, θα Αυτή ήταν η Μητέρα Φύση δουλεύεις όλη την ανθρωπότητα μπερδεμένο εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια.

 

Με τις ιδέες που αναφέρονται είναι δυνατό να μην συμφωνούν, επίσης Πιθανή διαμαρτυρία εναντίον τους, αλλά ίσως πραγματικά ότι είναι δυνατόν για να να με ή κατά. Έτσι Ονομάζεται Jerry Cimrman του αξίωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Είναι τόσο ευχάριστο να συναντήσετε τους ανθρώπους πιο ηλίθιο από τον εαυτό μας. Τους αγαπάμε ταυτόχρονα για να Σάβ. J.K.Jerome
Δεν μπορεί να δώσει την ελπίδα μόνο και μόνο επειδή είναι απελπιστική. Πρέπει να το ελπίζουμε ακόμη περισσότερα!
Επιστήμη πρέπει να έχει τις ρίζες της στην αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. T.Carlyle
z