Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-χρονολογία-των-βασικών-διαμονή . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Χρονολόγιο του καταλύματος
Περικοπή κατάλυμα είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, κατά την οποία ακολουθούν διαδοχικά μια σειρά από διαδοχικά βήματα
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Είμαι έκπληκτος από τους ανθρώπους που θέλουν να «γνωρίζει» το σύμπαν όταν αυτό είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας γύρω από την Chinatown.  W.Allen
Το ξέρω, αλλά μία ελευθερία, και Αυτός είναι η ελευθερία του νου.   A.S.Exupery
Βλακεία είναι μια επίσης δώρο του Θεού, κακή χρήση, αλλά δεν πρέπει να είναι. τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Χρονολόγιο του καταλύματος

PagPh
Ένα από τα χειρότερα λάθη των προηγούμενων κύκλων όλες έρευνα με το γεγονός, ότι μετά από πολύ λεπτομερείς αρχική Surveyors εξερεύνηση Them πλήρωσα σχεδόν καμία απολύτως συνέχεια προσοχή. (Με αμελητέα εξαιρέσεις)

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Αγρογλυφικά: Χρονολόγιο των κατάλυμα

 

Βασική περίληψη του ζητήματος του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση) χρονολογία τώρα επεξεργαστεί λεπτομερώς επαρκής αιτιολογία Φάσεις του καταλύματος διαδικασία - Χρονολόγιο .

 

Υπάρχει ένα αντίγραφο του κειμένου που σταδιακά δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Sci Fi www.sarden.cz (Χρονολόγιο ήταν το τρίτο μέρος). Σύνδεσμοι σε άλλα μέρη εδώ .

 

Αργότερα θα μεταφερθούν σταδιακά εδώ και δημιουργούνται συνδέσεις με άλλες υποσελίδες για Χρονολόγιο, όπου θα εκπονηθούν Κάθε φάση της διαδικασίας σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Είναι πολύ πιθανό ότι όλα τα σχήματα έχουν αργότερα που εμφανίζονται στη δομή των καλλιεργειών να είναι στη δομή τους "Exposed" στο πράσινο περίοδο πριν την ωρίμανσή τους. Με άλλα λόγια, Κατά τη διάρκεια της βλαστικής ανάπτυξης. Πράσινα κύτταρα και τους ιστούς μπορεί να καταστραφούν μετά το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ σημαντικά, νεκρών ιστών Ελάχιστα μόνο ή σχεδόν καθόλου. Επιπλέον, οι πράσινες ιστούς που επηρεάζονται από την ηλεκτρική ενέργεια (ένα πάνω από το όριο της δόσης, που θα καθοριστούν αργότερα στο τμήμα του ΕΛΚ) θα αποδυναμώσει και εξαφανίζονται συνεχώς, λόγω της αποδυνάμωσης και μπορεί, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τα φυτά να ισοπεδωθεί (βλάβη, Αποδυναμωμένη). Όταν αποδυναμώσει πριν Than μίσχοι τους είναι σχεδόν στεγνό. Με την ξήρανση των ιστών περισσότερο στην ενίσχυση. Το πράσινο είναι η περίοδος της ωριμότητας για διάφορα σιτηρά και διάφορα φυτά, χειμερινές καλλιέργειες, καλλιέργειες άνοιξη, καλαμπόκι και ούτω καθεξής. Αλλά είναι δυνατόν να ζητήσει από τους αγρότες ή έξυπνη ματιά στα βιβλία. Για να υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Ικανός είναι πραγματικά σχεδόν κάθε στέλεχος / στέλεχος / λεπίδα τύπου εργοστάσιο, για παράδειγμα, παπαρούνες.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

Σελίδα υπό κατασκευή

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Έχω παρατηρήσει ακόμη και άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένο, και ότι μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξει, πριν εξετάσουμε αυτά διασχίζουν το δρόμο. S.Hawking
Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της ανθρώπινης βλακείας. R.A.Heinlein
Δεν έχω αποτύχει. Έχω βρεθεί μόλις 10.000 τρόπους που δεν θα λειτουργήσει.   T.A.Edison
z