Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-πρόβλεψη . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Πρόβλεψη αγρογλυφικά
Πότε και πού καλλιέργεια Εμφάνιση κύκλους είναι σχεδόν αδύνατη. Καθορίστε όπου δεν θα εμφανιστούν είναι δυνατόν.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Ο επιστήμονας είναι ένας εραστής της αλήθειας για την ίδια την αγάπη της αλήθειας ίδια, Όπου μπορεί να οδηγήσει.  Luther Burbank
Πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν είναι για το μέλλον.          N. Bohr
Η επιστήμη είναι πάντα λάθος, ποτέ δεν λύνει ένα πρόβλημα χωρίς να δημιουργήσει τη θέα.           G. B. Shaw

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Δυνατότητα πρόβλεψης

PagPh
Αυτή η σελίδα θα περιγράψει μερικές από τις δυνατότητες του Προβλέποντας (μη) εμφάνιση (ir) τακτική σχήματα στο μέλλον. Εδώ θα είναι έντονες προβλέψεις συνοδευτικά φαινόμενα, τα οποία θα πρέπει να είναι στο μέλλον όποτε είναι δυνατόν σε σχέση με την ανακάλυψη των προτύπων σε αγρογλυφικά καλλιεργειών που πραγματοποιούνται ή να διαψεύσουν.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Σε αυτή τη σελίδα δεν θα εμφανιστεί όταν εμφανίζονται οι προβλέψεις για το πού και αυτούς τους κύκλους

Θα είναι εδώ Εμφανής προβλέψεις που προκύπτουν από διάφορες παρατηρήσεις, τα λεγόμενα προβλέψεις, ανεκτίμητη βοηθοί της επιστήμης και της έρευνας. Μερικές από τις μορφές τους μπορεί να επίσης Ονομάζεται πρόγνωση, αλλά ο όρος πρόβλεψη είναι απολύτως επαρκής. Τι είναι αυτό;

 

Βασικά, η πρόβλεψη είναι μια μορφή πρόβλεψης, με βάση κάποια μορφή του στόχου παρατηρήσεις, που καθιστά δυνατή για να φτάσουμε σε κάποια συμπεράσματα. Επειδή αυτό δεν είναι από τις Αυταπάτες ή FABRICATIONS, που εκδίδεται από όλα τα είδη του μυστηρίου-πιστών "δυνατότητες" που έχουν σχεδόν χωρίς εξαίρεση, ένα πράγμα κοινό: δεν είναι δυνατόν Them καθόλου με οποιοδήποτε τρόπο ούτε να επιβεβαιώσει ούτε διαιτητές.

 

Παρόμοιες θεωρίες μπορεί Συνεπώς, όλες οι πιστοί-μυστήριο κολλήσει μαζί σε μαλάκες ο άνθρωπος μυστήριο τους.

 

Εδώ θα έντονες προβλέψεις όλοι, χωρίς εξαίρεση, να είναι επαληθεύσιμη βάση λογικές υποθέσεις, και γενικά δεν θα σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον την πρόληψη τους με οποιοδήποτε τρόπο να επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται για το αντίθετο.

 

Οι προβλέψεις είναι δυνατόν να ελεγχθεί εκ των υστέρων, δηλαδή να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή τους, που είναι περιπτώσεις έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν και ελέγξτε αν θα ήταν πιθανό ότι οι προβλέψεις της ξηρασίας θα έχουν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ή διέψευσε.

 

Όχι Πρόβλεψη. 1

Γνήσια αγρογλυφικά δεν θα εμφανιστούν ποτέ στο χώρο όπου δεν προηγήθηκε από μια καταιγίδα, πιο συγκεκριμένα, όπου η απαλλαγή δεν αστραπή χτύπησε στον τομέα ακριβώς στο σημείο όπου εμφανίστηκε αργότερα κύκλους ή οποιαδήποτε άλλη τακτική διαδικασία.

 

Η δήλωση ότι είναι γνήσια αγρογλυφικά που δημιουργούνται από την απαλλαγή αστραπή είναι μια πρόβλεψη του προηγούμενου άρρηκτα Συνοδευτικό φαινόμενο. Όποιος θέλει να διαιτητές της ξηρασίας και της απαίτησης, έχει τη δυνατότητα. Θα είναι πραγματικά μια ανάγκη για πολλή δουλειά, σκληρή δουλειά, αλλά υπάρχει η δυνατότητα. Τέλος πάντων, είναι μια τέλεια Στόχος Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι αρκετά Επιβεβαιώθηκε πλήρως ή διαψευστεί, και υπάρχουν αρκετά Στόχος τεχνικά μέσα για να το ενεργοποιήσετε.

 

Ένα άλλο, πρόσθετες ή επακόλουθες σκευάσματα: Γνήσιο αγρογλυφικά θα βρεθεί μόνο όταν το πεδίο ήταν ακριβώς ακριβώς σε εκείνο το σημείο που επηρεάζονται από την απόρριψη αστραπή. Θα πρέπει ποτέ να Ανακαλύφθηκε πριν από την πρώτη καταιγίδα άνοιξη, ή κάπου όπου η καταιγίδα δεν ήταν καθόλου.

 

Όχι Πρόβλεψη. 2

Τα στάχυα στο σημείο της πραγματικής αγρογλυφικά ποτέ δεν θα λυγίσει στο έδαφος, κατά συνέπεια, ότι τους Εκείνη τη στιγμή ακριβώς σε κάποια λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο Πυκνό μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Το σχήμα δημιουργήθηκε στο εσωτερικό τους ήδη πολύ καιρό πριν, και κάμψη στο έδαφος ακριβώς όπου αυτό το σχήμα δημιουργήθηκε από την επιζήμια και ως αποτέλεσμα της αποδυνάμωσης που παραμονεύει. Θα κάμψη στο έδαφος οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι θα αποδυναμωθεί. Καλύτερα να πούμε, θα εξασθενήσει ώστε θα είναι σε θέση να λυγίσει την επιφάνεια του εδάφους λόγω της πολύ ασθενέστερες δυνάμεις, πηγάζει υγιή ακέραια που είναι σε θέση να αντέξει χωρίς προβλήματα (έως και 100 φορές πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική μηχανικά, μπορεί να αντέξει 100 φορές περισσότερο Μεγαλύτερη δυνάμεις).

 

Λεπίδες από τη θέση των προτύπων θα είναι έτσι που αποδυνάμωσαν Δεν θα μπορούσε ακόμη και να είναι σε θέση να φέρουν το δικό τους βάρος. Αυτούς που usuall δυνάμεις μπορούν να δράσουν σημαντικά μεγαλύτερη (ένα συνδυασμένο βάρος των πολλών δέσμες στελέχη, Domino Effect , το βάρος των μίσχων αυξήθηκαν κατά περισσότερο από δύο φορές την υγρασία από δροσιά ή βροχή, οι επιπτώσεις του ανέμου.

 

Η αποδυνάμωση των μίσχων στα πρότυπα μπορεί να επαληθευτεί με μηχανικές δοκιμές, και είναι εντελώς το ίδιο αποδυνάμωση των μίσχων που εμφανίζεται (αυτό θα συμβεί) σε οποιαδήποτε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια στον κόσμο, καθώς και εντελώς παράνομα. Είναι ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) από τον ίδιο ακριβώς λόγο, αποδυναμώνοντας προκαλείται από τη διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος Δημοσιεύθηκε Αυτό είναι το σημείο από απορρίψεις αστραπή, ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο από την επαγωγή.

 

Όχι Πρόβλεψη. 3

Στην περίπτωση που ανακαλύψει ότι θα είναι αρκετά σύντομα μετά την απόρριψη της αστραπής που τους δημιούργησε, θα είναι δυνατή σε κάθε σημείο της αγρογλυφικά εμφάνιση από θερμικές εικόνες ΕΤΣΙ εντοπίσει και να ελέγξει την παρουσία υπολειπόμενης ενέργειας θα Δημοσιεύθηκε από την ηλεκτρική εκκένωση, αποθηκεύονται προσωρινά υπόγειο και συσσωρευμένη θερμότητα. Σε προχωρημένο στάδιο της έρευνας θα είναι δυνατός ο προσδιορισμός του πεδίου, η οποία επλήγη από κεραυνό, με θερμικές κάμερες αμέσως μετά την καταιγίδα και έτσι υπάρχει μια αυξημένη πιθανότητα εκείνοι που καλλιεργειών θα λυγίσει κάτω. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για επίσης για να βρείτε το μέρος όπου κεραυνός χτύπησε, με την ακρίβεια των δεκάδων μέτρων, φωτογραμμετρίας και θα επιτρέψει κάτι παρόμοια με ακρίβεια εκατοστού.

 

Όχι Πρόβλεψη. 4

Αργά ή γρήγορα, θα συλληφθούν φωτογραφικά αστραπή, που χτύπησε ακριβώς το μέρος όπου δημιουργήθηκε αργότερα ένα κανονικό σχέδιο στην καλλιέργεια. Το πιο πιθανό, αυτό θα συμβεί στις παλιές καλές Αγγλία. Για να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των stormchasers είναι σε αυτό το σημείο Κρίθηκε ότι:

Ο πρώτος φωτογράφος Απαλλαγή Lightning, που θα συλλάβει με επιτυχία ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα ή να προβεί σε βίντεο της απαλλαγής Lightning, Αυτό exaxtly προσγειώθηκε στο σημείο, όπου αργότερα, κατά συνέπεια, άρχισε να λειτουργεί και regullar μοτίβο, τον κύκλο των καλλιεργειών, θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Προσέγγιση Εκτιμώμενη αμοιβή θα είναι περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Εκτός από την αθάνατη δόξα του να είναι η πρώτη στον κόσμο που κατάφερε κάτι τέτοιο, θα λάβει από τα χέρια του και αυτόν τον συντάκτη Συμβολή τσέπη του Γεωσκώληκες (καραμέλα), και αληθινή αυτοδημιούργητος ψευδή υπογραφή της παρούσας συγγραφέας δοκίμιο, κολλημένα μεταξύ τους από τις επιστολές που έχει αποκοπεί από τα Δικαιώματα του Red (κομουνιστές από φύλλο 80). Stormchasers από όλες τις χώρες γύρω από ολόκληρο τον κόσμο, ενωθείτε!

 

Με τη φωτογράφηση των ηλεκτρικών εκκενώσεων που ασχολούνται με αριθμό Ειδικοί σε όλο τον κόσμο. Βλέπε, για παράδειγμα, η Google (stormtrackers, stormchasers). Πρόκειται για ένα subbranch ενδιαφέρον τους, την παρακολούθηση ακραίες καιρικές συνθήκες. Μερικοί απ 'αυτούς ακόμη και φωτογραφίας Λειτουργία και παρακολούθηση Πλήρως αστραπές ως προτιμώμενη, το κύριο ενδιαφέρον. Ως προσθήκη, ξηρό παρατηρήσεις, μετρήσεις, την τεκμηρίωση, την παρακολούθηση και τα αρχεία των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι επίσης ασκεί Πλήρως επίσημη επιστημονική πειθαρχία Ονομάζεται υδρομετεωρολογία.

 

Όχι Πρόβλεψη. 5

Στην περίπτωση που ανακαλύψει ότι θα είναι αρκετά σύντομα μετά την απόρριψη της αστραπής που τους δημιούργησε, θα είναι σε θέση ορισμένων κύκλων ή άλλες τακτικές μορφές Πλήρως αποδεδειγμένα ανιχνεύονται ποιοτικώς και ποσοτικώς και επαλήθευσε αυξημένες συγκεντρώσεις πολύ επικίνδυνη, ακόμα και θανατηφόρα τοξικά χημικά. Πρώτα απ 'όλα, CO2 , CO, αλλά ίσως κάποιοι άλλοι, πολύ χειρότερα (HCN), και μερικά οργανικά ιδιαίτερα επικίνδυνες χημικές ουσίες. Ίσως επίσης ενώσεις του πυριτίου, οργανοφωσφορικά (αλλά που δεν προέρχονται από τα ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και μονάδα επεξεργασίας)

 

Σε χώρους με Συνήθως κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργούμενα φυτά θα βρεθεί εντελώς αδιακρίτως συμπτώματα, τα οποία βρίσκονται στα σχέδια

 

Πρόβλεψη: Αν κύκλο ιθύνοντες να μην αφήσει αμέσως και άνευ όρων παράφρων τις δραστηριότητές τους, αργά ή γρήγορα θα Ένας από αυτούς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος σκοτώθηκαν από κεραυνό την απαλλαγή, η μόνη αληθινή και νόμιμη συγγραφέας των αγρογλυφικών. Είχαν προειδοποιήσει.

 

ίσως αναπτύξει κάτι σαν μια παγκόσμια μερική αγρογλυφικά πρόβλεψη - ποτέ και πουθενά αλλού, όπου ό, τι ήταν σε μεγάλο βαθμό με καταιγίδες και αστραπές, και εμφανίζονται κυρίως στην περιοχή των τεχνητών και φυσικών αλεξικέραυνα - ηλεκτρικές γραμμές, eng. δίκτυα, η κοπριά, τα δέντρα, θάμνους, έδαφος πηγή νερού

 

(Επίσης, στη φυσική), αλλά σε μάλλον καλύτερα αν δεν προσπαθούν να εφεύρουν ένα διαφορετικό είδος ηλίθιο. Όταν η φύση, αντί απλώς ότι "επιτρέπεται" ή να αφήσει, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ποικιλία από τακτικές και φράκταλ δομές. Η ίδια η φύση μας λέει μερικές φορές, πώς το κάνει πραγματικά. Αν έχουμε λίγη τύχη, ίσως κάποιοι από εμάς να επιτύχει στη διαμόρφωση Mathematicall ικανότητά του χρησιμοποιώντας κάποια προγράμματα προσομοίωσης. Για να ξεκινήσετε θα είναι εντελώς αρκετή εξήγηση ορισμένων μικρά πράγματα άρρηκτα συνοδευτικά στοιχεία, κατά το παρελθόν και το μέλλον (μερική, που προέρχονται από την πρόβλεψη των φαινομένων Συνοδευτικά)

 

Στη συνέχεια σε προβλέψεις: Ηλεκτρομαγνητισμός, στατικό ηλεκτρισμό. Προβλέψτε Αυτό είναι κάτι πολύ γνωστό, είναι ανέντιμη και αντιαθλητική, θα έλεγα Mirek Dusina. Αλλά το μυστήριο Οι ανόητοι οπαδοί ήταν ήδη ανάγκη σε Όσοι από μισοάδειο σφυρήλατο κάποιος παπαρούνες τους έπρεπε να συμπληρώσουν όταν ήδη απέτυχε να συνδεθεί με τον εαυτό τους. (... Uman ... Το Απαλλαγή Lightning ...) ήταν μόλις αρκετή για να ρωτήσω. Ένα από τα άτομα με «ειδικοί» από όλο τον κόσμο που είναι τόσο χαρούμενος όργανα που εκπροσωπούν "τεχνογνωσία" της έρευνάς τους, σχεδόν λίγο θλιβερό. Αλλά αυτό είναι μόνο επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι Ενοχλήθηκα Ποτέ δεν μελετά ακόμη και οποιαδήποτε επαγγελματική βιβλιογραφία. Σε αυτή την περίπτωση, πραγματικά δεν έχουν να ενοχλεί πολύ. Page 7 είναι πραγματικά μάλλον περισσότερο και για την έναρξη του βιβλίου.

 

"Μπορεί κανείς να προβλέψει την εμφάνιση τους" - περισσότερο με την πρώτη Δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια πότε, πού ακριβώς και τι ακριβώς αριθμητικά στοιχεία στους τομείς εμφανίζονται. Αντ 'αυτού, είναι επίσης δυνατόν να προβλεφθεί πολλά φαινόμενα άρρηκτα Συνοδευτικά, την ανακάλυψη των προτύπων που θα προηγηθούν, να συνοδεύει και να ακολουθήσουν. Είναι πολύ επίσης εύκολα να εξηγήσει το γιατί. Όλα αυτά τα φαινόμενα έχουν ένα μόνο κοινό χαρακτηριστικό. Εντελώς αναπόσπαστα με ένα από τα φαινόμενα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την απαλλαγή αστραπή. Έτσι, είναι πιθανό να προβλέψει αρκετά ακριβώς τι είναι σε σχέση με την ανακάλυψη των λεγόμενων γνήσια αγρογλυφικά στο μέλλον οπουδήποτε στον κόσμο λαμβάνουν χώρα στη θέση τους, τι θα βρεθεί εκεί και γιατί.

 

ραγισμένα πέτρες

 

Γραμμές στην καλλιέργεια -

Πρώτα ευθεία

Δεύτερος Σύμφωνα με το τρακτέρ κομμάτια στη μέση μεταξύ τους πυκνότητα σποράς είναι πολύ προσδιοριστεί με ακρίβεια, και, αν τα πράγματα δεν πάνε στραβά, τα φυτά αναπτύσσονται χωρίς προβλήματα, πολύ ομαλά και χωρίς κατάθεση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας). Απαλλαγή Lightning στο πεδίο πηγαίνει στραβά αρκετά, "φυτεύονται στο πεδίο" αριθμός των επιβλαβών χημικών ουσιών. Φυτά για πολλές εβδομάδες πριν που μεγάλωσε ακριβώς σύμφωνα με το ποσό των θρεπτικών ουσιών στο έδαφος, αν και η αστραπή η απαλλαγή δεν εμφανιστεί επίσης στον τομέα, σε πολύ τακτά πλέγμα τους θα διαιρεθεί μεταξύ τους τα θρεπτικά συστατικά ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Μετά την απόρριψη του κεραυνού, που αφορούν: τα φυτά σε μια μεγάλη έκταση καταστραφεί, και της ηλεκτρικής ενέργειας έρχεται να τους κυρίως μέσα από τα κομμάτια του τρακτέρ, και είναι τόσο ομοιόμορφα κατανεμημένη σε μια μεγάλη περιοχή. Τα περισσότερα φυτά καταστραφεί, στα οποία η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από τις δύο πλευρές, ακριβώς στα μισά του δρόμου μεταξύ των κομματιών. Τα φυτά στη συνέχεια προσπαθεί να απαλλαγούμε από Ακατάλληλο χημικές ουσίες, και όπου είναι η γέφυρα, Το κάνουν άσχημα. Γεωπονίας, καλλιέργεια πυκνότητα περιστροφή, λίπανση, φροντίδα και σπορά - ό, τι υπολογίζεται για τις υψηλότερες αποδόσεις, και αυτό είναι δοκιμασμένη στο χρόνο, είναι να εκτρέφονται επίσης συνεχώς νέες ποικιλίες.

 

"Οι οπές για τον πείρο"

 

Fulgurites

 

νεκρά ζώα

 

Ενημέρωση και επέκταση των προτύπων την πάροδο του χρόνου,

 

Η προηγούμενη κατάσταση το κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση)

 

 

Halfprediction - παραδέχεται η δυνατότητα κάποια αποτυχία:

Γνωστά κινεζική σύμβολο του Γιν - Γιανγκ προέρχεται από τις παρατηρήσεις των αγρογλυφικών και επανασχεδιάσετε μορφές τους στην αρχαιότητα. Είναι σχεδόν αδιανόητο ότι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αργά ή γρήγορα, θα είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί ότι από μελέτες γνώμη των υλικών αρχείο. Δεν θα, Παρά το γεγονός ότι με την πραγματική έννοια της γραμματικής γράψει ένα υλικό αρχειοθέτησης χαρτί, αλλά τα αρχεία ξηρασία λαξευμένη σε πέτρα. Πιθανές Απλά κοιτάξτε για. Ίσως θα είναι δυνατό κάποια στιγμή στο μέλλον να εκτελέσει Κατά τη διάρκεια μιας βέβαιο ότι το είδος της κατευθυνόμενης ελεγχόμενη έκρηξη, κατά την οποία οι πιο πιθανό εμπίπτει σε μία θέση η θετική (γιν) και κοντά στο αρνητικό (yang) απαλλαγή αστραπή (ακριβέστεραReturn Stroke, Επίσης υπάρχουν διπολική αστραπή), Μπορούν στο περιβάλλον τους για να δημιουργήσουν μια στιγμιαία δίνες αέρα, και Ιδιαίτερα για ξηρό Αυτός ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και παρόμοιο σχέδιο θα μπορούσε ο Άρης.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Μέρος 2

 

 

Είναι δυνατό, προβλέπεται η δημιουργία γνήσια αγρογλυφικά;

Αυτό κάποια επιλεγμένα χαρακτηριστικά ναι, αν και φυσικά δεν είναι αρκετά ακριβώς ..

Πρώτον, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί πού και πότε δεν θα εμφανιστεί. Δεν θα εμφανιστούν ποτέ, όπου δεν υπήρχε μια καταιγίδα και το πεδίο δεν χτυπήθηκε από κεραυνό. Φυσικά, πολύ πιο συχνά θα εμφανίζονται σε δροσερό και ξηρό χώρο αρκετά ακανόνιστα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) καλλιεργειών. Σε όλο τον κόσμο μπορεί να εκτιμηθεί κατά προσέγγιση ένα εκατομμύριο περισσότερες περιπτώσεις επίσης από εκείνες περιοχές που βρίσκονται σε τακτική διαδικασία. Περίπου το 10% της συνολικής καλλιεργούμενης έκτασης ετησίως. Αν υπάρχει Κατά τη διάρκεια της "προσγείωσης", η επίδραση της ότι η τεράστια ενέργεια ηλεκτρική εκκένωση, στην επιφάνεια του τομέα των καλλιεργειών, πιθανό να γίνει περισσότερο ή λιγότερο δύσκολο να οριστούν και χάρη σε μια μάλλον τυχαία αλληλεπίδραση των περιστάσεων, μπορεί να δημιουργηθεί και κανονικό σχέδιο.

 

Αντίθετα η καλλιέργεια σχεδόν θα υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Αμέσως μετά την απόρριψη της αστραπής. Επίσης, είναι ένα από τα πιο θεμελιώδες γεγονός ότι η γέφυρα ή συγχέει τα λάθη των ενδεχόμενων Explorers κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών. Είτε είναι κάποια αυτοαποκαλούμενη «Εξερευνητές-μυστήριο" των διαφόρων τύπων, κλπ. ουφολόγοι. Ή, αντιθέτως, μερικοί άνθρωποι που θα ήθελαν να προσπαθήσουμε να εξετάσουμε το θέμα σε λίγο λιγότερο από την άποψη του κάθε πραγματική επιστήμη ή έρευνα. Ρεάλ επιστήμονες και ερευνητές που καταβάλλεται προσοχή στην έρευνα για τα αγρογλυφικά προβληματική μόνο με μια πραγματικά μεγάλη απόσταση, επειδή το είχε καμία σοβαρή έρευνα μέσα από μια ποικιλία από «επαγγελματίες», όπως μυστήριο που ονομάζεται Explorers, ουφολόγοι και άτομα που ασχολούνται με διάφορες ψευδο-επιστήμες, ή sciolisms οιονεί επιστήμες σε ένα τρομερό τρόπο απαξιωθεί. Αυτό ακόμα σε όλα πατρότητα addition των διαφόρων μοντέλων άρχισε να αναφέρει όλα τα είδη των παράφρων άτομα του τύπου D & D, που θα μπορούσε δυνητικά οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και πολύ πιο αναξιόπιστο. Πιθανές να πω, ότι αυτό θα ήταν τυχόν περαιτέρω σοβαρές επιστημονικές έρευνες σε αυτόν τον τομέα ακριβώς πραγματικά σίγουρα, και τελικά λυθεί οριστικά. Κάποια άλλα άτομα στη συνέχεια, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το μυαλό τους ήταν παράφρων Ικανός μεταφοράς εκτός από τα στοιχεία που το μόνο που όλες οι κύκλοι εργασιών των καλλιεργειών τους ανθρώπους, πραγματικά κάποια μάλλον πρωτόγονες μορφές δημιουργήθηκαν.

 

Το γεγονός ότι η καλλιέργεια θα λυγίσει στο έδαφος πολύ αργότερα από την γενεσιουργό που έχει προκαλέσει είναι δυνατόν να αποκαλούμε «φυσικό μιμητισμός". Πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την προσέγγιση αλληλουχία των γεγονότων που τελικά οδηγούν σε κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) καλλιέργεια, βρίσκεται στο Χρονολόγιο .

 

Μερικές φορές το κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) της καλλιέργειας Εμφανίζεται σε ξηρές καιρικές συνθήκες και όμορφη, τι οι αγρότες θα φανταστείτε ως το καλύτερο για την καλλιέργειά του. Σχετικά με την καταιγίδα, που ήταν ήδη σε εξέλιξη αρκετές εβδομάδες πριν, κανείς δεν είναι σε θέση να το θυμάστε. Αντίθετα, αμέσως μετά την καταιγίδα, ακόμη Λεπτομερής Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η καλλιέργεια φάνηκε ότι συνέβη τίποτα, και χαλάζι δεν έπεσε. Αλλά ακριβώς Αμέσως μετά την καταιγίδα είχε ήδη στην πραγματικότητα «όλα έτοιμα» για το μεγάλο κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) τουλάχιστον δεκάδων μέτρων από το σημείο όπου η αστραπή τελείωσε, μερικές φορές πολύ περισσότερο. Τα φυτά εξακολουθούν να μοιάζουν ότι Φαινομενικά σχεδόν τίποτα δεν συνέβη, πολλές ημέρες μετά το ηλεκτρικό ρεύμα περάσει μέσα από αυτά, μερικές φορές ακόμη και μόλις που προκαλείται. Ακόμα και αν περάσει μέσα από αυτά ξηρασία και μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας ότι ήταν εντελώς Αμέσως και σκοτώθηκε από αυτό.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Θέλω να πω, έχω κληρονομήσει την ασθένεια του αλκοολισμού, και έμαθα νωρίς για να λάβετε βοήθεια όταν την χρειάζονται. Πάντα πήγε σε ανθρώπους που ήξεραν περισσότερο από ό, τι έκανα. L. Minnelli
Η ώρα για δράση είναι τώρα. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να κάνουμε κάτι.  Antoine de Saint-Exupery

Η άγνοια δεν είναι ποτέ καλύτερη από τη γνώση. E. Fermi

z