Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-ντόμινο . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
 αγρογλυφικά Domino
Δέσμες των φυτών, υποστήριξη ο ένας τον άλλον, όλο και πιο αδύναμη, πέφτουν σαν ντόμινο
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Χωρίς πρόσθετη χρηματοδότηση Ελλάδα μπορεί να διαγράψει τα χρέη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα φαινόμενο ντόμινο σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία
Η Ευρώπη δεν πρέπει να υποτιμούμε Η επίδραση ντόμινο θα μπορούσε να προκληθεί από την κρίση χρέους στην Ελλάδα. E.Venizelos
Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα, αλλά οι αγορές φοβούνται ένα ντόμινο   (todanoticia.com)

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, ντόμινο

PagPh
Domino αποτέλεσμα είναι μάλλον ο θεμελιώδης λόγος, γιατί τα αγρογλυφικά είναι τόσο Εμφανής γρήγορα, ίσως κάποια στιγμή Μέσα σε λίγα λεπτά, το πολύ δεκάδες λεπτά έως ώρες. Εξερευνητές τρομερά σοκαρισμένος, τρομαγμένος από αυτό.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Κατά τη διάρκεια μια ορισμένη περίοδο μετά την απαλλαγή αστραπή δημιουργούνται σε χώρους που επηρεάζονται από ομάδες Εξασθένηση φυτά, τα περισσότερα από τα οποία εξακολουθούν να στέκονται όρθιοι, όπως περιγράφεται με περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα που περιγράφει το εφέ ένταση των επιφανειακών υδάτων . Αυτή τη στιγμή Όταν η δυναμική ενέργεια και η γωνία ότι μόνο μία από πολλές ομάδες υπερνικά δύναμη, ότι κρατά όρθια, κάνει δεν διαρκούν περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα η διαδικασία, κατά τη διάρκεια αυτής θα πηδάει στο έδαφος. Κατά τη διάρκεια που αγγίζει ένα ή περισσότερα περιβάλλον, Ότι όλοι άλματα προς τα κάτω με παρόμοιο τρόπο όπως το ντόμινο, το φαινόμενο του ντόμινο. Επειδή, όμως, μια ομάδα μπορεί να προκαλέσει πτώση κατά του (μέσος όρος) που υπάγονται κάτω από περισσότερο από το ένα το άλλο (κάτι εκτίμηση Μεταξύ 01.02 έως 01.03), Πιθανές φαινόμενο της ξηρασίας και συγκρίνετε με μια αλυσιδωτή αντίδραση (πυρηνική, χημική αλυσιδωτή αντίδραση είναι πολύ πιο απλά σαν ένα ντόμινο αποτέλεσμα, όπως αντίδραση της Microsoft ριζών, ο πολυμερισμός αλυσίδα)

 

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους δέσμες των μίσχων μπορεί να συναρμολογηθεί ένα άλλο ενδιαφέρον πάνω από κάθε βρόχο, θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ένα φαινόμενο ντόμινο. Αντιστοιχεί σε μερικές πολύ σπάνιες, Αν και ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες από ανθρώπους που πραγματικά θα παρατήρησης τα μάτια τους η δημιουργία ενός μοτίβου. Περιγραφή τους ότι η κατάσταση του ήταν στεγνό και σε αυτή την περίπτωση με Θεωρητική Τεκμήριο πολύτιμα και πολύ κατανόηση. Και πάλι, αναφέρεται σε: πρέπει να επαναληφθεί ότι η πραγματική δημιουργία των μοντέλων, έκθεση έλαβε χώρα στις περισσότερες περιπτώσεις, πολλές εβδομάδες πριν, και ακολούθησε το τελικό αποτέλεσμα Όταν, μετά από πολλές μέρες της σταδιακής αποδυνάμωσης των καλλιεργειών στελέχη τελικά κατέρρευσε στο έδαφος.

 

Τυχαία παρατηρητές με ένα ανοικτό σαγόνι Muzz στόμα

Αν και ξηρά διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, και παρατήρησης με τυχαία παρατηρητές ατύχημα με ανοιχτό Muzz στόμα είναι αρκετά λογικό, ότι δεν ήταν απολύτως κατανόηση, τι πραγματικά συμβαίνει εκεί Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης τους και ό, τι προηγήθηκε πριν Ότι όλοι. Αυτό είναι αρκετά λογικό Είναι αρκετά αδυνατούν ακόμη ενταχθούν στην συνεχιζόμενη δράση με την καταιγίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα ή και περισσότερο.

 

Επίδραση του ανέμου

Ένα άλλο φαινόμενο, ότι οι τυχαίες παρατηρητές είναι εντελώς ανίκανος καταλάβει, με το γεγονός ότι στελέχη που mezi καλλιέργεια φαίνεται να κινείται αργά και μυστηριώδη ανεμοστρόβιλος, αυξάνοντας τη σκόνη, που θα μοιάζει να είναι το πρότυπο για Φαινομενικά Αυτό το μέρος δημιουργία. Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί πάνω απ 'όλα, ότι στην περίπτωση των paterns, που σχηματίζεται από διάφορες κύκλους με διάμετρο πάνω από ένα μέτρα, πέφτει στο έδαφος σχετικά γρήγορα πολλές εκατοντάδες κιλά του υλικού από ένα μέσο ύψος 50 εκατοστά γύρο, σε περίπτωση μεγαλύτερο σχήμα από αυτό μπορεί να είναι έως πολλών τόνων. Η ταχεία κίνηση των υλικών προκαλεί ήδη κάποιες περιδίνηση του αέρα. Εκατοντάδες κυβικά μέτρα, ο συντελεστής του τουλάχιστον 5 έως 10 χιλιόμετρα ανά ώρα, ακόμη περισσότερο. Σύννεφα σκόνης στροβιλίζονται ότι πάνω απ 'όλα, κινείται γύρω από τις παραπάνω θέσεις, όπου η καλλιέργεια είναι απλά πέφτουν στο έδαφος. Ακόμη, επειδή η Προσωρινά δημιουργηθεί "ντόμινο" από την καλλιέργεια (βλ. την επιφάνεια του νερού Επίδραση ένταση) είναι πραγματικά εμπίπτουν σε σχήμα κύκλου, δεν έχει σημασία αν δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα περιστροφή, ροή του αέρα που προκαλείται από αυτούς θα πράγματι να είναι σχεδόν αναπόφευκτη και μοιάζουν συμπεριφερθεί σαν ένα πραγματικό κυκλική ανεμοστρόβιλος. Όποιος βλέπει κάτι τέτοιο, μπορεί να εξετάσει πραγματικά το γεγονός ως ένα υπερφυσικό φαινόμενο.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Εγκύκλιος ιστορίες, γεγονότα και αριθμοί

Υπάρχουν περίπου δύο δωδεκάδες αυτόπτες μάρτυρες των κύκλων που σχηματίζουν. Όλα Παρόμοια περιγράφουν γεγονότα, μια αόρατη δύναμη που βγαίνει πουθενά Διαφορετικά, σε συνθήκες ηρεμίας και γυρίζοντας τις καλλιέργειες κάτω Μέσα σε δευτερόλεπτα, usuall με έκπληξη βίας - ακόμη μικρή βλάβη βρίσκεται στην χαλαρή καλλιέργεια. Tornado-όπως χοάνες, το φως και τα φαινόμενα υψηλής συχνότητας ήχους Whistling επίσης έχουν αναφερθεί (*) .

 

Βιολογική σχηματισμούς κύκλος Αλλαγή Περικοπή εμφανίζονται συχνά σε canola (ελαιοκράμβη) πεδία. Αυτό το φυτό έχει μια συνέπεια, όπως το σέλινο (**) . Αν το στέλεχος κάμπτεται Πάνω από 45-μοιρών, να ασφαλίσει χώρια. Ωστόσο, σε ένα "γνήσιο" σχηματισμός των αγρογλυφικών οι μίσχοι Συχνά λυγισμένα σε επίπεδα 90-μοιρών. Καλά βοτανολόγος ή άλλος επιστήμονας δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτό, ούτε έχει ποτέ αντιγραφεί από έναν άνθρωπο (***) .

 

(*) Εφέ φωτισμού και οι ήχοι είναι ή θα είναι σε μια πολύ μεγαλύτερη επιλογή Επεξήγηση χαρακτηριστικά στη σελίδα ή εδάφια των Ανωμαλίες

 

(**) Στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης, αλλά αργότερα πολύ μεγαλύτερες και ισχυρότερες γύρο 1,2 έως 1,5 m ύψος, στέλεχος διαμέτρου 20 mm περισσότερο, και για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τη συγκομιδή σχηματίζει πολύ πυκνό σχεδόν αδιαπέραστο Άλσος σχηματίζονται από τα φυτά, και στην οποία άνθρωπος χωρίς ένα μαχαίρι ήταν δυνατή η μετακίνηση σε μερικές δεκάδες μέτρα ανά ώρα και μπορεί μόνο να περάσει μέσα από την θεριζοαλωνιστική μηχανή, JL σημείωμα

 

(***) 9 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν πειράματα με το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των φυτών ελαιοκράμβης (το καλοκαίρι του 2011, μετά τη σπορά πατάτες). Τα αποτελέσματα θα πρέπει να εμφανιστεί μέσα σε λίγες ημέρες. Θα είναι η πρώτη επιτυχής προσπάθεια Παρόμοια στον κόσμο πραγματοποιείται σε ένα είδος των φυτών ελαιοκράμβης. Καλά, δεν το έκανε, η κατεστραμμένη τρακτέρ Κατά τη διάρκεια της κοπριάς γονιμοποίηση. Δεν έχει σημασία, θα πρέπει να επαναληφθεί σύντομα.

 

Μια άλλη canola (ελαιοκράμβης) differenciess

Λόγω της διαφορετικής μηχανικής συγκρότηση της κάνολα είναι σχεδόν Πιθανόν όχι να εφαρμόζουν ντόμινο της βλάστησης σε ξηρό σε ένα ΒΑΘΜΟ, ή σε ένα λίγο διαφορετικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, οι διαφορές στα χρώματα Κατά τη διάρκεια της περιόδου άνθησης, θα δοθεί η δυνατότητα στην εμφάνιση των μοντέλων στην πλήρη ομορφιά του πράσινου έγχρωμη εικόνα σε κίτρινο φόντο (χάρη στην Καθυστερήσεις στην ανάπτυξη και την ανθοφορία των φυτών που επηρεάζονται από την ηλεκτρική ενέργεια), και αργότερα στο μορφή του ίδιου, αλλά και η αρνητική εικόνα του κίτρινο χρώμα σε πράσινο φόντο, όταν δεν επηρεάζονται περιοχές που έχουν ήδη ξεθωριάσει πίσω στο πράσινο, και πληγείσες περιοχές μόνο για την αρχή ότι θα γυρίσει κιτρίνισμα λουλούδια. Η έγχρωμη εικόνα μπορεί να συμβεί χωρίς κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση), ή ακόμη και πολύ πριν από αυτό. Ο βιασμός είναι επίσης πιθανό να είναι, ότι κατά τη δημιουργία μοντέλων δεν μπορεί καν να υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καθόλου, προσβεβλημένα φυτά παρουσιάζουν μόνο οι αλλαγές στην εποχή της ανθοφορίας, ίσως επίσης καθυστέρηση της ανάπτυξης. Φυσικά υπάρχουν τομείς που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) βιασμό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αργά κάμψη στην groung (επίσης Πιθανές πιο γρήγορα) ολόκληρο το κουβάρι των φυτών κάθε φορά και όχι στα τσαμπιά. Στο έδαφος φυτών ελαιοκράμβης είναι περίπου κάμψη ταυτόχρονα, ως μια σχετικά συνεχή, αλλά Αποδυναμωμένη Άλσους. Επίσης πιθανό ότι τα φυτά είναι κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) στη συνέχεια, μετά το γεωμετρικό σχήμα για πρώτη φορά εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου ανθοφορίας. Καμιά φορά, ακόμα και μετά από επίσης ξεθώριασμα κάτω μπορεί να αρχίσει να δείχνουν πιο σημαντικά αυξανόμενη διαφορές ανάμεσα - canola φυτών που έχουν προσβληθεί και καταστραφεί από την ηλεκτρική ενέργεια θα αυξηθεί σημαντικά λιγότερο, μπορεί να είναι μέχρι και δεκάδες τοις εκατό.

 

 

Ένα μοναδικό φαινόμενο για μια κοινή καλλιέργεια (Poaceous)

Σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, τριτικάλε

Από την άλλη πλευρά, πολύ σπάνια Παρά το γεγονός ότι, μερικές φορές εμφανίζονται στα πρότυπα των καλλιεργειών, δεν κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση), μόνο Τα φυτά έχουν χαμηλότερη ανάπτυξη. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν κεραυνός χτυπά ένα πεδίο απαλλαγής από νωρίς χρόνο μετά τη βλάστηση, τη διάρκεια ή ακριβώς αυτό. Φυτά που επλήγησαν, αλλά επέζησε, να παρουσιάζει σημαντικά χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης. Φυσικά, βλάστηση για την πληγείσα περιοχή έχουν σημαντικά μικρότερη πυκνότητα, γιατί ο κεραυνός χτύπησε Σχεδόν όλα τα φυτά να επιβιώσουν. Εμφάνιση εικόνα από τον Καναδά. Δεν γίνονται Στελέχη κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση), επειδή η, κατά το χρόνο της απαλλαγής αστραπής Δεν υπάρχουν ακόμα, και τους θα μπορούσε να επηρεαστεί ιστούς και Αποδυναμωμένη από τα ρεύματα που διενεργούνται μέσω αυτών. Έκθεμα χαμηλότερη ανάπτυξη Επειδή το έδαφος περιέχει χημικές ουσίες που προκαλούνται από κεραυνούς απορρίψεις, μερικοί απ 'αυτούς μπορεί να είναι επιβλαβής, γι' αυτό δείχνει μια μερική επιβράδυνση της ανάπτυξης εκεί. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι επίσης η αστραπή, η οποία προκάλεσε Παρόμοια αποτελέσματα εμφανίζονται πριν από μπορούσε βλάστηση, ή ακόμα και πριν από τη φύτευση.

 

Βελτίωση των σχημάτων

Μια από τις πολύ πιθανές συνέπειες του ντόμινο μπορεί να είναι αρκετά σημαντική από βελτιώσετε το σχήμα της ξηρασίας οι προκύπτουσες μορφές, και κύκλο, καθώς και άλλα σχήματα. Θα αποδειχθεί σε ένα απλό μοντέλο - δεν είναι πολύ ακριβής κύκλος.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Η Ελλάδα πήρε Ευρώπη 110 δισεκατομμύρια πακέτο διάσωσης, με μηδενική απόσβεση. Domino κύβους είναι πιθανό να έχουν αρχίσει να πέφτουν και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι που στέκεται στο αμέσως παρακάτω και δεν θα μπορέσει να το συνειδητοποιήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρώτον και κύριον, ο κ. "Sharkezy" και η κα Η Μέρκελ, που οι ίδιοι προκάλεσαν Them πτώση, προσπαθώντας να τους ανέβει.
z