Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-νερό-επιφανειακής τάσης-αποτελέσματος . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Νερό Επιφανειακή Τάση
(Εισαγωγικό περιγραφή)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

Βλακεία σηκώνεται νωρίς? Γι 'αυτό τα γεγονότα έχουν συνηθίσει να συμβαίνουν το πρωί.  K.Kraus
Ένας μορφωμένος τούβλο είναι μεγαλύτερη από ένα τούβλο άγνοια ένα. B.Franklin
Ένα καλό σχέδιο βίαια εκτελεστεί τώρα είναι καλύτερο από ένα τέλειο σχέδιο εκτελεστεί την επόμενη εβδομάδα.  G.S.Patton

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, νερό Επιφανειακή Τάση

PagPh
Motto: Ακόμη και πριν από το εξασθενημένο στελέχη των καλλιεργειών λυγίσει στο έδαφος, αποφεύγετε τους μερικώς μέσα ότι το γεγονός ότι αυτά Ελαφρώς κλίση και να αρχίσει να αγγίξει το άλλο περισσότερο. Η δομή τους θα ενισχύσει λίγο.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Λίγο καιρό μετά τις ζημίες που προκλήθηκαν από το πέρασμα της τρέχουσας αποδυνάμωση του φυτού φτάνει αυτό το επίπεδο και το φυτό αρχίζει να κλίση προς τη μία πλευρά. Blade, Χαμηλότερη Ειδικά το μέρος, είναι ήδη τόσο αδύναμη που δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία, και αρχίζει σιγά-σιγά λυγίζουν στο έδαφος. Μόνος στέλεχος των καλλιεργειών, δεν υποστηρίζονται από οποιαδήποτε άλλη, θα ήταν σχετικά γρήγορα ορίσει στο έδαφος. Ειδικά μετά και την εξουδετέρωση Ορισμένες γωνία κλίσης του ορίου για το έδαφος, το οποίο ήδη αποδυναμωθεί ιστού του ακριβώς πάνω από τη γη δεν μπορεί να κρατήσει επίδραση του βάρους του (ισχύς είναι αυξημένη πολλές φορές από τη δράση μοχλού). Μία τέτοια λεπίδα μπορεί τότε να κάμπτονται εντελώς κάτω στο έδαφος σε δευτερόλεπτα, το πολύ δεκάδες δευτερόλεπτα.

 

Η επίδραση της επιφανειακής τάσης του νερού (πρόσφυσης)

είναι ένα από μια σειρά διεργασιών Το άλλο σε κάθε βρόχο ένα μετά το άλλο, που ακολουθείται μετά από εξασθένηση των φυτών με την απαλλαγή κεραυνού στην περιοχή πολλών τετραγωνικών μέτρων, η επίδραση οδηγεί τελικά σε κάμψη μίσχοι στο έδαφος. Σειρά τους είναι ή θα πρέπει να εκπονηθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρονολόγηση της σελίδας. Είναι η δράση του van der Waals δυνάμεις, οι οποίες αντικατοπτρίζονται σε άμεση γειτνίαση των αντικειμένων (που περιέχει ένα ορισμένο ποσοστό υγρασίας), ή άμεση επαφή τους (φύλλα, κοτσάνια).

 

Προσωρινή δομή των φυτών στηρίζουν ο ένας τον άλλο

Εκείνη τη στιγμή, ατομικά φυτά αρχίζουν αγγίζοντας με το άλλο από μίσχους, φύλλα τους και αιχμές εμφανώς περισσότερα από ό, τι πριν. Ακριβώς απλό γεγονός ότι για κάποιο χρονικό διάστημα Προσωρινά περιορίσει περαιτέρω κλίση προς το έδαφος. Η κατάσταση αυτή αντανακλά το γεγονός ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια τριγωνική σκηνή αποτέλεσμα. ΑΜΕΣΑ επίσης ξεκινά σε μεγάλο βαθμό Εμφανής επίδραση της επιφανειακής τάσης του νερού, η οποία προκαλεί την επαφή με τα φύλλα και τους μίσχους, χάρη στην επίδραση του να προσκολληθούν με μετρήσιμη δύναμη, τι δεν θα συνέβαινε χωρίς να περιέχει νερό. Σε στενή γειτνίαση με αρκετά δέκατα του χιλιοστού από ένα ζωντανό φύλλο του φυτού οποιασδήποτε υγρασίας φτάνει το 100% της αξίας (όπως ήθελε, όπως και κάθε άλλο μέρος που περιέχει νερό της), και εκδηλώνει την αυξημένη πρόσφυση σε οποιοδήποτε θέμα αγγίξει σε άμεση γειτνίαση. Η επανειλημμένη εμφάνιση της Ανώτατης ποσότητες νερού σε μορφή δροσιά ή βροχή σταγόνες που ακολουθείται από ξήρανση ακόμη και τα φύλλα και μίσχους μπορεί να επικολλάται μαζί εν μέρει, εντελώς που εμποδίζει κάθε μεταγενέστερη τους κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας). Ως εκ τούτου δεν είναι ποτέ Ανακαλύφθηκε πολλούς τακτικούς πρότυπα των καλλιεργειών. Σε μερικές εικόνες των αγρογλυφικών είναι πραγματικά δυνατό να βρεθεί ένα μέρος των περιοχών και Παρόμοια κατάσταση. Εικόνα 9 Ιουλίου 2006, Χιλ Charlbury, Oxfordshire, φωτογραφία Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL μοντάζ

 

 

Η δύναμη της επιφανειακής τάσης

Δύναμη φτάνει το ισοδύναμο βάρος λιγότερο από ένα χιλιοστόγραμμο ανά τετραγωνικό εκατοστό, αλλά υπάρχουν αγγίζουν το ένα το άλλο δεκάδες εκατομμύρια κοτσάνια και φύλλα ανά εκτάριο, και μόνο αυτό ξεπεραστεί θα ήταν απαραίτητο ισχύ ισοδύναμα δεκάδες χρήση των τόνων. Αυτό στην προκειμένη περίπτωση το σημείο, όπου δύο αντικείμενα σε επαφή μεταξύ κατασκεύασμα άλλα, η υγρασία βρίσκεται όχι μόνο ως του νερού που περιέχεται μέσα στο φυτό, αλλά σαν σταγόνες δροσιάς ή βροχή, αναφερόμενος Παρόμοια εξουσία που κατέχουν από κοινού δύο αντικείμενα είναι μέχρι και αρκετές χιλιάδες φορές Μεγαλύτερος. Το γεγονός αυτό είναι δυνατόν να γίνει με ένα απλό πείραμα. Η ύπαρξη μιας δύναμης, που συχνά λειτουργούν με τα φυτά ως αποτέλεσμα της προσκόλλησης που προκαλείται από την επιφανειακή τάση του νερού, και μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους, είναι δυνατό να βρεθεί σε ένα απλό πείραμα, καθώς και το πώς να αυξήσει την πρόσφυση θα Η αύξηση της υγρασίας.

 

Σαν τα φύλλα, μίσχους και τα αυτιά μπορούν να αποδίδουν κάθε κατασκεύασμα άλλα χάρη στη δράση της επιφανειακής τάσης του νερού (δυνάμεις van der Waals), η σύλληψη του εαυτού δύναται επίσης αγάνων κριθής με μικροσκοπική άγκιστρα.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ο ηθοποιός πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσει το σύμπαν στην παλάμη του χεριού του. Laurence Olivier
Ομορφιά και τρέλα είναι παλιά συντρόφους. B.Franklin
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν μεγάλο στήθος κάνει μια γυναίκα ηλίθιο. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο: μια γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος κάνει άνδρες ηλίθιοι. Rita Rudner
z