Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-νοημοσύνη-υπηρεσία . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Για Υπηρεσίες Πληροφοριών
σε όλο τον κόσμο, κατασκοπεία, counterspionage οποιασδήποτε κυβέρνησης και στρατιωτικής έρευνας
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με εξωγήινη ζωή να κρύψει, και δεν υπάρχουν μυστικά σχέδια για να το ερευνήσω.  O.Hatch
Όλες οι γενικεύσεις είναι ψευδείς, συμπεριλαμβανομένου αυτού.  M.Twain
Επιστήμη μπορεί να περιγραφεί ως η τέχνη της συστηματικής υπεραπλούστευση. K.Popper

αγρογλυφικά. Ένα μήνυμα, για τις υπηρεσίες πληροφοριών

PagPh
Συνέχεια - up μήνυμα που προκύπτει από την έρευνα. Υποπροϊόν.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή - Για Σημείωση και των υπηρεσιών πληροφοριών

Αγαπητοί Υπηρεσίες Πληροφοριών, και των μυστικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο ολόκληρο. Ακόμη και εκείνοι που είναι τόσο μυστικό, ότι για την ύπαρξη απόλυτης κανείς τους δεν ξέρει τίποτα. Ακόμη και εκείνοι που είναι τόσο μυστικό, ότι μόνο για τον εαυτό τους τελικά τίποτα δεν θα γνωρίζουν καν τη δική τους.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Κυβέρνηση, Στρατιωτικά, και οποιεσδήποτε άλλες μπορεί να φανταστεί κανείς, επίσης εντελώς αφάνταστα μυστικών υπηρεσιών. Είστε το θύμα, στην πραγματικότητα όλοι έπεσαν θύματα, όλης της ανθρωπότητας, η συνεχής και αδιάκοπη κυνήγι για Sensations. Το απλό γεγονός ότι για κάθε δύσκολο να εξηγηθεί γεγονότα και φαινομενικά υπερφυσικό αίνιγμα με πολλά άτομα (αποκαλούν τους εαυτούς τους ως ένα μυστήριο-Explorers) όπως η δύναμη και η εκπρόσωπος της αιτιότητας σε κάποιο αλλοδαπό, εξωγήινη, ξένη δύναμη, υπεραισθητική Δυνάμεων, άγνωστα ρεύματα, την αντίληψη, τη δύναμη ή οποιαδήποτε άλλα μέχρι στιγμής ανεξήγητη ενέργεια ή διαδικασία μεταφοράς. Όπως Ενώνουν τις δυνάμεις μαζί αφελείς αφελείς, οι κυνηγοί αίσθηση, intriguers των θεωριών συνωμοσίας και δεν είναι πολύ συμπαθητικό, και ως εκ τούτου πολύ πιο ύποπτες στρατιωτικές τους εργαζόμενους στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και προσωπικού και αντικατασκοπία και αντι-counter νοημοσύνη, αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος πράγματι ζυθοποιίας μεγάλη και σκάφη ζυμώματος.

 

Λύση και εξηγήσεις

αγρογλυφικά είναι πραγματικά αν και de facto Αυτό, τι Ίσως κάποιοι από εσάς θα Περιστασιακά Θεωρείται. "Πειράματα" με απομακρυσμένη μετάδοση της ισχύος από απόσταση. Τεράστια ενέργεια (gigajoules, terajoules). Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και θα ολοκληρωθεί. Ποτέ δεν διαρκούν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ουρανό-έστειλε την ενέργεια, «από τα πάνω», από τον ουρανό. Από το ύψος ή σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων, αλλά μερικές φορές πιο 20ης Καθόλου οποιαδήποτε εργασία οποιουδήποτε εσωτερικού ή εξωτερικού εχθρού, τρελός επιστήμονας, πόσο μάλλον οποιαδήποτε ανόητοι ή οποιαδήποτε άλλα φρικιά, ούτε εξωγήινοι. Είναι μόνο και μόνο το έργο της Μητέρας Φύσης. Φέρτε γύρω από τρεις από αυτούς Δισεκατομμύρια Ετησίως όλο το κόσμο. Μερικοί απ 'αυτούς χτύπησε σε ένα πεδίο καλλιέργειας και στη συνέχεια, αυτό συμβαίνει έτσι. Πράγματι πολύ σπάνια, μια Εκτιμώμενη μία περίπτωση Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες (από εκείνες τις περιπτώσεις όπου χτύπησε σε ένα πεδίο καλλιέργειας).

 

Άλλες περιπτώσεις, όπου χτύπησε σε ένα πεδίο καλλιέργειας, θα συμβεί "μόνο" σαν αυτό. Ήταν ακριβώς το ίδιο πείραμα, πλήρως και με επιτυχία εκτελεστεί, το ίδιο μεταφορά ενέργειας, με τον ίδιο τρόπο. Μόνο ότι τα ηλεκτρομαγνητικά γραμμές του πεδίου στην εμφάνιση ράστερ των μίσχων, ή παρεμβολή, με κάποιον τρόπο το "δεν λειτουργεί έξω." Η φύση δεν είναι ένα εργαστήριο, όπου οι επιστήμονες δείχνουν γραμμές του μαγνητικού πεδίου στα μαγνητικά υλικά. Επομένως, η φύση Αντικαταστάθηκε ελλείψεις σε Μεταχειρισμένα εργαστηριακό εξοπλισμό με τον αριθμό των εργαστηριακών πειραμάτων. (100 φορές ανά δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο)

 

Μια ερώτηση για το Radio Ερεβάν:

Είναι κυρίως η φύση προσπάθεια να εμφανίσει κάποιες από τις γραμμές Απαλλαγή Lightning μαγνητικό πεδίο σε ράστερ των μίσχων των καλλιεργειών στον τομέα όσο το δυνατόν καλύτερα, ή μάλλον προσπαθεί να κάνει τους ανόητους ανθρώπους;

 

Ράδιο Ερεβάν απάντηση:

Δεν είναι σαφές αν η φύση είναι σαν να προσπαθείς Περιστασιακά δημιουργήσετε το πεδίο σε ένα κανονικό σχέδιο, ή κάνει τους ανθρώπους ανόητος. Αρκετά σαφής είναι μόνο ότι είναι πολύ επιτυχής όσον αφορά και τους δύο.

 

Οθόνη στην παγίδα

Για παράδειγμα, στρατιωτικό προσωπικό και έρευνα για την ασφάλεια γύρω από ολόκληρο χώρες έχουν πολύ συχνά θεωρείται ως θέμα ως παρέμβαση των κρατών εχθρός των εργαζομένων και των στρατιωτικών τους και έρευνα για την ασφάλεια (Ιαπωνικά Κινέζικα, Ρώσικα Μογγόλοι, Βρετανική Γαλλική, Αμερικανική Καναδοί, οι Αυστριακοί γερμανική, πολωνική Τσέχοι, Ούγγροι της Σλοβακίας, οι Ισλανδοί Εσκιμώοι, οι Αυστραλοί Νεοζηλανδούς, και το αντίστροφο). Οι περισσότεροι είχαν μοτίβα Θεωρείται ως θέμα της στρατιωτικής έρευνας και των πειραμάτων με τη μετάδοση της ενέργειας από απόσταση. Επειδή σχεδόν πάντα ήταν μια πολύ μυστική έρευνα, θα ήταν κατάλληλο από τη γέφυρα να μην φανταστεί κανείς, τι ποτέ ευρήματα θα μπορούσαν να επιτευχθούν.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ερευνητές που εξέτασε κάποια μοτίβα, όπως μελέτες και πειράματα, καθώς και απόδειξη της εξ αποστάσεως μεταφοράς ενέργειας, όταν στην πραγματικότητα η μεταφορά της ενέργειας από τόπο σε τόπο που πραγματικά ήταν. Μια μέση απόσταση 2 χλμ, σε ορισμένες περιπτώσεις, λιγότερο από 100 μέτρα, μερικές φορές και πάνω από 20 χιλιόμετρα. Στιγμιαία ισχύς της απαλλαγής αστραπή μπορεί να είναι μια ακριβή Ιδιαίτερη στιγμή του χρόνου πολύ πάνω από 10 15 J / s Απαλλαγή διαρκεί μόνο Αρκετές δεκάδες εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, έτσι Εκπομπή Αυτό είναι μόνο ελαφρώς Μεταξύ 10 10 - 10 12 J, ακόμη και αν μερικές φορές πολύ περισσότερο.

 

Τα βασικά καθήκοντα των στρατιωτικών και μη στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών, καθώς και κάθε επίσης δραστηριότητες αντικατασκοπείας με την παραγωγή της παραπληροφόρησης. Πέτα λύκοι και των οστών (δημοσιογράφοι ή κάποιος προσπαθεί να εξηγήσει κάτι ανεξήγητο), ώστε να μπορούν να ροκανίζω σε αυτό. Τέτοια σαφές ότι τα πράγματα συμβαίνουν, και δεν θα συζητηθεί εδώ περισσότερο. Οι περισσότεροι από αυτούς σήμερα μπορούν να ταξινομηθούν μεταξύ των διαφόρων θεωριών συνωμοσίας.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Κάθε μεγάλη και βαθιά Δυσκολία φέρει από μόνη της τη δική του λύση. Δεν μας αναγκάζει να αλλάξουμε τη σκέψη μας για να το βρείτε. αυτό.  N.Bohr
Η μουσική είναι η θρησκεία μου.

 

Jimi Hendrix
Εδώ είναι η δοκιμή για να βρείτε αν η αποστολή σας στη γη έχει τελειώσει: αν είσαι ζωντανός, δεν είναι. Richard Bach
z