Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-δημιούργησε-με-αστραπή-επιφάνεια-Διεξαγωγή . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Αγώγιμη επιφάνεια
Πριν από την εκτροπή τρέχουσα σύντομες περιόδους μπορούν να κινηθούν ζιγκ-ζαγκ κοντά στην επιφάνεια μέσω του αέρα, όπως Παρόμοια
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Το πεύκο είναι υψηλές oftenest Shaken από τους ανέμους, υψηλές πύργοι πέφτουν με ένα βαρύτερο συντριβή? Και ο κεραυνός χτυπά το ψηλότερο βουνό.  Horace
Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πάρει λιγότερο όταν μπορείτε να πάρετε περισσότερες.  K.Hubbard
Οι Αλχημιστές στην αναζήτησή τους για το χρυσό Ανακαλύφθηκε πολλά άλλα πράγματα μεγαλύτερης αξίας. A.Schopenhauer

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Διεξαγωγή πάνω από την επιφάνεια

PagPh
Όταν η ώθηση RS μέτωπο αγγίζει την επιφάνεια της γης εμφανίζεται στη θέση του ένα τεράστιο πλεόνασμα του ηλεκτρικού φορτίου που είναι μερικές φορές "scurries από όλες τις πλευρές." Σε μερικά σχέδια είναι σαφώς διακριτές.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Διεξαγωγή ρεύματα πάνω από την επιφάνεια της Γης

προτιμάται σε χώρους με μικρότερη αντίσταση (ανάμεσα σε άλλα συμπτώματα απεικονίσει σπορά)

  Αρχικά, η τρέχουσα αγωγή πραγματοποιείται περισσότερο ή λιγότερο τυχαία, οφείλεται σε ένα τεράστιο πλεόνασμα της ενέργειας και φορτίου στο σημείο πρόσκρουσης. Τοπική θέρμανση και ιονισμού εμφανίζονται στην ιστοσελίδα και όχι τυχαία αγώγιμα μονοπάτια, μέσα από τις οποίες είναι η τρέχουσα απαλλαγή διεξαχθεί. Μέχρι Μέσα σε λίγα μέτρα από την ενέργεια κρούσης ομοιόμορφα Πραγματοποιήθηκε μακριά, κατά προτίμηση με τη βοήθεια των αγώγιμων διαδρομών που υπάρχουν στην περιοχή. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές Είδη, Σύμφωνα με τη μέθοδο της εγκατάστασης:

(Είναι Ταξινόμηση Σύμφωνα με την ηλικία από τα παλαιότερα)

1) Γεωλογική (μεταξύ πολλών άλλων επηρεάσει τη διανομή της υγρασίας στο υπόγειο)

2) Αρχαιολογικό

3) Βιομηχανική (κοινής ωφέλειας)

4) Καλλιέργεια

5) Τοπικά, τυχαία, που προκαλείται από τον ιονισμό και υλικά θέρμανσης σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου:

 

Μερικώς Διεξαγωγή τυχαία απαλλαγή πάνω από την επιφάνεια της Γης

(Συνέχεια της απαλλαγής σπίθα από τυχαίες κατευθύνσεις για κάποιο χρονικό διάστημα)

Είναι Ισχύει για παράδειγμα στην φωτογραφία κάτω από τα πνευματικά δικαιώματα. Ακριβώς σε αυτό το σημείο, ακόμη και σε οποιαδήποτε θέση Παρόμοια κανείς ποτέ δεν ήταν, ούτε τίποτα εκεί ακριβώς Παρατηρήστε Όταν Το σχέδιο προήλθε εκεί. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να ομολογήσω ότι ακόμη και η θεωρητική δυνατότητα, ότι μέσα από την τεθλασμένη γραμμή, που ακολουθείται από ένα ελαφρώς καμπύλο τμήμα του περίπου 30 m, πέρασε αστραπή μπάλα. Όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτες εκτιμήσεις διαφέρουν κυρίως από την άποψη της φαντασίας, είναι αυτό δυνατό πρόσκληση για να βοηθήσει μόνο στην αρχή του κάθε επιστημονική εργασία, τότε θα πρέπει να ακολουθείται από τον στόχο επαλήθευση.

 

Εξηγώντας οποιοδήποτε φαινόμενο είναι δύσκολο να εξηγηθεί μέσα από ένα άλλο δύσκολο να εξηγηθεί το φαινόμενο είναι η ίδια η μέθοδος Breakneck και σίγουρα δεν ανήκουν σε mezi σοβαρές επιστημονικές μεθόδους. Έχει αναφερθεί ως ένα πολύ οριακό, περισσότερο ή λιγότερο, όπως το απίθανο ενδεχόμενο. Υπάρχουν πιο ίσιες γραμμές στο σχέδιο, Αν και πολύ μικρότερη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα κάποια δημιουργήθηκε από τη διασύνδεση του χτυπήματος κοντά όπλα εκκένωσης. Όλοι οι κύκλοι δημιουργήθηκαν από τον αντίκτυπο από τα πολλά όπλα διακλαδισμένης πολύ απαλλαγής, μερικά από τα οποία είχαν διασυνδεθεί στο έδαφος, καθώς και η απαλλαγή είναι πιθανό να συνεχίσει πάνω από την επιφάνεια (σύντομο χρονικό διάστημα ζιγκ-ζαγκ, τότε σχεδόν ευθεία) και πέρα ​​θερμοκρασία όπως συνηθίζεται σε Παρόμοιες περιπτώσεις.

 

Σημείωση: Υπάρχει μια φωτογραφία που περιέχει ένα Αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά γραμμή - ένα χερσαίο ταξίδι από το μοτίβο σε απόσταση, όπου η πιθανότητα της έκθεσης της αστραπής μπάλα πιο πιθανό, αν και φυσικά εντελώς ανεξέλεγκτη. Επίσης, μπορεί να είναι η μόνη διαδρομή αγωγιμότητα ηλεκτρικού ρεύματος από την απόρριψη πάνω από την επιφάνεια της γης.

 

Στο μέρος όπου οι επιτυχίες στο μέτωπο της RS, μόλις ακριβώς τη στιγμή και το σημείο Εμφανίζεται τεράστια υπέρβαση του ηλεκτρικού φορτίου. Αυτό θα μπορούσε να εκτραπεί υπόγεια Αμέσως μόνο με ένα πολύ καλός αγωγός. Αν κάτι σαν ένα πολύ καλός αγωγός δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, η οποία είναι στον τομέα πιθανώς καλά πάνω από 99% των περιπτώσεων, ψάχνει για ένα μονοπάτι έξω από την περιοχή της σύγκρουσης θα επίσης μακριά κάθε περισσότερο ή λιγότερο τυχαία κατεύθυνση. Αυτό συμβαίνει σχεδόν δεν έχει σημασία, στην κατεύθυνση προς την οποία η αντίσταση είναι μικρότερη, επειδή η πολύ μεγάλη γι 'αυτό τα ρεύματα που υπάρχουν εκεί, μεταφορικά μιλώντας, δεν υπάρχει αντίσταση είναι αρκετά μικρό. Η αγωγιμότητα της εν λόγω σε οποιοδήποτε υλικό που συμβαίνουν σημείο είναι για Σκοπούς των ρευμάτων αγωγιμότητας των Χιλιάδες Αρκετές εκατοντάδες αμπέρ είναι πολύ χαμηλή. Τοπική θέρμανση, περιβάλλον ιονισμού μπορεί να αγωγιμότητα σε μερικές κατευθύνσεις πολύ ακαριαία Αύξηση (διάσπασης διηλεκτρικών). Στη συνέχεια, η υπόλοιπη ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση αρκετά γρήγορα Διευθύνει σε υπόγεια.

 

Μερικές φορές με το σημερινό υπόγειο συμπεριφερθεί πολύ άσχημα (μπορεί να είναι σχετικά χαμηλή υγρασία), και τα ρεύματα στη συνέχεια εξαπλωθεί πάνω από το έδαφος πολύ περισσότερο, δημητριακά και προκαλούν ζημιές σε καλλιέργειες πολύ περισσότερο. Το πεδίο μπορεί τότε να πεπλατυσμένη (κατεστραμμένο, Αποδυναμωθεί) μέχρι περίπου 90%. (photo)

 

Μερικές φορές, η απαλλαγή μπορεί να πάρει το υπόγειο μονοπάτι, το οποίο προσεγγίζει τη δομή των ριζών των δέντρων. Πάντα είναι μια φράκταλ δομή. Ένα τέτοιο φράκταλ μπορεί να μοιάζει κάτι σαν γύρισε ανάποδα και βυθίστηκε στο έδαφος κωνοφόρων - έλατο, πεύκο, αλλά επίσης μερικά φυλλοβόλα δέντρα - λεύκας, φλαμουριάς. Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο αυτή είναι επίσης εξάπλωση γύρω από την περιοχή της σύγκρουσης σχετικά ακριβή κυκλική περιοχή, όπου είναι παρούσα σε απειλητική για τη ζωή τάσεις βήμα. Είναι να απορεί κανείς πάρα πολύ, διότι η σε μικρή απόσταση από την επίδραση των ηλεκτρικών εκκενώσεων (δεκάδες μέτρα), θα είναι κάποιος σε θανάσιμο κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Βήμα Ολόκληρες τάση στην περιοχή του κύκλου είναι σταθερή Περίπου, πέρα ​​από το άμεσο κύκλο μειώνεται στο μηδέν. (sketch)

 

Επίδραση από υπόγειες κατασκευές στην αγωγιμότητα ηλεκτρικής ενέργειας

 σε ένα κοντινό υπόγειο (αρχαιολόγοι, γεωλόγοι, εκβιομηχάνιση - Utilities)

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Σελίδα υπό κατασκευή

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Αν κάποιος λέει ότι μπορεί να σκεφτεί για την κβαντική φυσική, χωρίς να πάρει ζαλισμένος, που εμφανίζει μόνο δεν έχει κατανοήσει το πρώτο πράγμα γι 'αυτούς.  N.Bohr
Ποια είναι η Lightning κάτι, πάλι, εμείς θα προτιμούσε να αποφύγει. R.Branson
Η φύση δεν βιάζεται, αλλά όλα είναι Lao Tzu επιτυγχάνεται.
z