Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-electro-Φυτοπαθολογία-πρόκληση-σε-φυτά . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Επαγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος σε εγκαταστάσεις
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Ποτέ μην πει στους ανθρώπους πώς να σε πράγματα. Να τους πει τι να κάνουν και αυτά θα σας εκπλήξει με την ευρηματικότητά τους.  G.S.Patton
Θα θέλαμε όλοι να ψηφίσουν για τον κουμπάρο, αλλά ποτέ δεν είναι υποψήφιος.   Kin Hubbard
Αυτό γνωρίζουμε ότι η φύση της ιδιοφυΐας είναι να παρέχουν ηλίθιοι με τις ιδέες είκοσι χρόνια αργότερα.     L. Aragon

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Ηλεκτρικά Επαγωγή

PagPh
Ποιος δεν κλαίω δεν είναι Κορέας

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

Εισαγωγή

Σε αυτή τη σελίδα θα αποδειχθεί ένα πείραμα, τα αποτελέσματα της οποίας Ξεκίνησε Συνεχίζοντας όλες τις μεταγενέστερες έρευνες για Δυνατότητα κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένηση) και τη φθορά των καλλιεργειών και άλλα φυτά, λόγω των ηλεκτρικών εκκενώσεων. Ήταν μια δοκιμασία για το αν είναι δυνατό, ότι στο εργοστάσιο μέσω της επαγωγής ηλεκτρικό θα είναι η ξηρασία δημιούργησε ένα ποσό της ηλεκτρικής ενέργειας, που θα μπορούσε να σημαντική ζημιά. Αν είναι δυνατό, θα υπάρχει έστω και ένα ελάχιστο τα αποτελέσματα της διάδοσης της ενέργειας κάτω από την επιφάνεια του εδάφους προς τα πλάγια και επιζήμια ρίζες επομένως, ότι μετά από μια απόρριψη αστραπή στο πεδίο καλλιεργειών έχουν καταστραφεί αμέσως επίσης Φορείς φυτό σε απόσταση δεκάδων μέτρων για να των μέτρων από την απαλλαγή. Διάμετρος του καναλιού εκκένωσης κεραυνού μόνο Σπάνια υπερβαίνει τα 5 mm. Μερικοί πόροι παρουσιάζουν μια τιμή από 10 έως 20 mm, ίσως, ανάλογα με το ακριβές χρονικό σημείο μέτρησης, που μπορεί να διαφέρουν σε νανοδευτερόλεπτα. Για παράδειγμα Μεταξύ του χρόνου της τρέχουσας μέσης vs. μέγιστο (peak) πέρασε "πολύ χρόνο", το οποίο μάλιστα εκφράζεται σε μικροδευτερόλεπτα, αλλά μπορεί Κατά τη διάρκεια της διαμέτρου του καναλιού να αλλάξει αρκετές φορές. Μέσος ρεύμα ίσως δύο περιπτώσεις - αύξηση και φθίνουσα τμήμα της καμπύλης, και η διάμετρος σε δύο υποθέσεις θα είναι εντελώς διαφορετική. Το πιο σημαντικό είναι η διαπίστωση ότι δεν διάμετρος του ξεπερνά μερικά εκατοστά.

Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα των πειραμάτων που καθορίστηκε, ότι η επαγωγή στα φυτά είναι πραγματικά δυνατή .

Απλά επηρεάζουν και την αποδυνάμωση των ριζών Θα πιθανώς δεν οδηγεί σε γενική αδυναμία και την υποβάθμιση των υπέργεια μέρη των φυτών και η επακόλουθη κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση), το αποτέλεσμά της θα είναι μόνο η μείωση της απόδοσης. Τα υπάρχοντα μικρόβια σπόρων Θα ωριμάσουν μόνο κάτω του μέσου όρου σε μέγεθος. Ο ισχυρισμός είναι βέβαια μια απλή υπόθεση, αλλά είναι βέβαια πάντα Πιθανές Στατιστικά και πειραματικά επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτό. Που θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια ειδική Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Προφέρεται στο φόντο της πολλές παρατηρήσεις από τα φυτά εκτίθενται σε ορισμένες συνθήκες με αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη και ωρίμανση.

 

 

Μια ερώτηση για τους αναγνώστες από Φιλιππίνες

Γιατί είστε τόσο καλά ενδιαφέρει στην πρόκληση της ηλεκτρικής ενέργειας για τα φυτά;

Πιθανές να γράψει μια απάντηση εδώ: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Δομή των φυτών από την άποψη της ηλεκτρικής αγωγιμότητας

Φυτικών ιστών ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ μερικά ηλεκτρικά αγώγιμα υλικά, κυρίως ηλεκτρολύτες. Είναι επίσης δυνατό, ότι είναι η ξηρασία και κακοί αγωγοί, ότι η συμβολή τους είναι ξηρό και ελαφρώς Σημαντική (υποσυνείδητα επιζήμια), η επαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας στους ιστούς των φυτών. Ως εκ τούτου, αυτό είναι το πρώτο αναγκαίο να καθοριστεί αν ένα σημαντικά διαφορετικό περιβάλλον, όπως το Microsoft ηλεκτρολυτών στη δομή των φυτικών ιστών, κατά μέταλλο, μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτρική επαγωγή. Ένα τέτοιο γεγονός είναι δυνατόν να μην θεωρούν αυτόματα, επειδή ο τρόπος που η διεξαγωγή του ρεύματος μέσω ενός ηλεκτρολύτη είναι από Διενέργεια σύρμα (κυρίως μέταλλα) είναι πολύ διαφορετικές. Σε μέταλλα με ρεύμα που προκαλείται από αγωγιμότητας ηλεκτρονίων σύννεφο, οι οποίες κινούνται ελεύθερα ηλεκτρόνια του Υψίστου σφαίρα σθένους, ότι, ηλεκτρολύτες με ηλεκτρικό ρεύμα Αγόμενες χάρη σε ανιόντα και κατιόντα, κινούνται σε λύσεις. Αν γινόταν σχηματίζεται εφαρμόζοντας μια ηλεκτρική τάση mezi κύτταρα και κάποια φραγής (ισοδύναμο του ηλεκτρολυτικού φραγμού) Θα Be Διεξαγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω της επαγωγής του φυτικού υλικού εντελώς αδύνατη. Η απλούστερη μέθοδος για να πείσει την ξηρασία και υποθέσεις, είναι ένα πρακτικό πείραμα.

 

Σχόλιο:

Η τρέχουσα αγωγιμότητα μέσω των φυτών είναι Πιθανές, φυσικά, ηλεκτρική αντίσταση των μίσχων και φύλλων των καλλιεργειών είναι Πιθανές να μετρηθεί και στην κατάσταση των πράσινων φυτών είναι περίπου Αρκετές Megaohms ανά εκατοστό. Ιστούς των φυτών θα ενημερώσει σχετικά με κάθε άλλο κράτος τους με ηλεκτρικά σήματα, όπως ιστούς των ζωικών οργανισμών. Οι προσφορές για το θέμα με την επιστημονική πειθαρχία Ονομάζεται Plant Ηλεκτροφυσιολογίας. Λεπτομέρειες μπορεί να Αποφασισμένος για παράδειγμα σε Plant ηλεκτροφυσιολογία: θεωρία και methodss , Γεώργιος Αλέξανδρος Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Η διάταξη του πειράματος

Για το σκοπό της Επαλήθευση η Δυνατότητα του ηλεκτρικού ρεύματος επαγωγής στα φυτά δομήθηκε και μετασχηματιστή, όπου ήταν η κύρια πλευρά και πέντε σπείρες χαλκού PagPhσύρμα και στη δευτερεύουσα πλευρά 2,5 στροφές χτισμένο από φυτικό υλικό. Καθώς το φυτικό υλικό και φύλλο Μεταχειρισμένα φρέσκου κρεμμυδιού (Allium schoenoprasum) Τοποθετημένο σε ένα μονωτικό σπαγγέτι. Η ηλεκτρική αντίσταση της σχοινόπρασο και βρέθηκε περίπου 2,5 MOhm / εκατοστό. Εντός του πρωτεύοντος πηνίου του μετασχηματιστή συνδέθηκε σήμα 1kHz Περίπου 0,3 V. Το σήμα της πρωτογενούς και δευτερογενούς πηνίου εφαρμόζεται στην είσοδο των δύο παλμογράφο δοκού. Μερικά περισσότερες φωτογραφίες θα τοποθετηθούν αργότερα αντικείμενο εδώ. Τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν το Μάιο 2008α

 

Πριν από αυτό το πείραμα Πραγματοποιηθέν ένα πείραμα ελέγχου, όπου είχε Χρησιμοποιείται ως το δευτερεύον πηνίο υλικού χαλκού - 2,5 στροφές καθώς και. Τέλος πραγματοποιημένα ήταν ένα άλλο πείραμα ελέγχου, και την καθορίζουν Εξαλείψτε την παρασιτική επαγωγή των άμεσων καλώδια εισόδου, αν και ορισμένα ξηρά επαγωγές υπήρχαν. Κάτι τέτοιο δεν είναι απλά αυτομάτως αποκλείει πιθανές, επειδή η διαφορά μεταξύ της αντίστασης των καλωδίων που οδηγούν και φυτικό υλικό μπορεί να εκτιμηθεί σε 10 εννέα φορές χαμηλότερα. Στην τελευταία περίπτωση η Χρησιμοποιείται Επομένως αντί του χαλκού μη αγώγιμου σύρματος ίνες νάυλον. Όλα τα τρία πειράματα ήταν εντελώς πανομοιότυπα διατεταγμένη στο χώρο.

 

Στην περίπτωση της σχοινόπρασο μετρήθηκε τάση λίγα εκατοστά του mV, στην περίπτωση του χαλκού - Περίπου 0.15ν, νάιλον - μετρήθηκε ήταν τίποτα, ούτε ίχνος από έναν θόρυβο. Αυτό ήταν προφανώς οφείλεται στην Μεταχειρισμένα της τεχνικής μέτρησης. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι δυνατότητες του κάθε παρασιτικών επαγωγών ήταν επαρκώς Κατά τη διάρκεια του πειράματος Αποκλεισμός Μετρημένες ρεύματα και είχε στην πραγματικότητα προέρχονται από επαγωγή σε Used λεπίδα από φρέσκο ​​κρεμμύδι. Στην περίπτωση των πρόσθετων πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά σαν "εγκατάσταση του εξοπλισμού μέτρησης που χρησιμοποιείται" για την τιμή 0 (μηδέν διόρθωση) και 100%. Ήταν στην πραγματικότητα δύο φορές-και εκτέλεση ενός τυφλού πειράματος. Δεν πρέπει να συγχέεται με τη διπλή-τυφλή πείραμα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε περίπτωση που η ξηρασία ΘΑ ΕΧΟΥΝ πειράματα για την αξιολόγηση και πλήρως ανεξάρτητο πρόσωπο που δεν θα ήταν καθόλου ενημερωμένοι, τι υλικά χρησιμοποιούνται και σε ποιο του πειράματος. Μια τέτοια πειράματα (διπλή-τυφλή) έχουν ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της ιατρικής. Σε απλή φυσική δεν υπάρχει ένα στεγνό και μεγάλη ανάγκη από τη χρήση αυτής της μεθόδου της έρευνας, λόγω της ξηρασίας δυνατότητες της επανάληψης ενός πειράματος οποιαδήποτε στιγμή σε πολύ πολύ ίδιες ή παρόμοιες συνθήκες, ποιο είναι αρκετή για να χαρακτηριστεί αντικειμενικά τα αποτελέσματα και εξάλειψη υποκειμενικές επιρροές.

 

Από τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν με Πιθανά να συναχθεί, στο εσωτερικό του εν λόγω φυτικό υλικό μπορεί να προκληθεί από την ηλεκτρική ενέργεια ηλεκτρική κοινών κανόνων, και επίσης με Πιθανές ασχολούνται με αυτό. Το πιο πιθανό είναι ότι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αυτό, καθώς και η τρέχουσα αγωγή Κατά τη διάρκεια της thro το εργοστάσιο, παρουσιάζουν υπάρχουν ηλεκτρολύτες. Ισοδύναμο κύκλωμα του φυτού μπορεί να θεωρηθεί ως κυρίως σειριακή σύνδεση των αντιστατών ομάδων. Ρεύματα επάγονται σε φυτικό υλικό, ομοίως όπως σε ξηρό εναέριες γραμμές (βλ. πρότυπο IEC - ΕΝ 62305 1-5). Απλά πρέπει να αναμένεται πολύ μεγαλύτερη αντοχή του φυτικού υλικού.

 

Τα πειράματα είναι πολύ απλά εκτελέσιμο, επαληθεύσιμη και να αναπαραχθεί. Είναι απολύτως, χωρίς καμία εξαίρεση, ένα εκτελέσιμο πειράματα στο σχολείο κάθε φυσικό ή βιολογικό εργαστήριο.

 

Περισσότερα γενικό αποτέλεσμα των πειραμάτων με την εύρεση περιγράφεται ότι ακόμη και σε ηλεκτρολύτες είναι Πιθανές ηλεκτρική επαγωγή. Ακόμη και αν είναι ηλεκτρολυτική αγωγιμότητα. Το πρακτικό αποτέλεσμα των πειραμάτων της ξηρασίας είναι μάλλον σχεδόν κανένας, διότι η Πιθανές είναι σχεδόν απαιτούν από τους κατασκευαστές για την κατασκευή του μετασχηματιστή από το νερό ή το νερό.

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

 

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και του επαγώγιμου ηλεκτρικά ρεύματα, χάρη στο ότι τα μέρη τους μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες και μπορεί να συμπεριφέρεται σαν μαγνητικές βελόνες πυξίδας. Μαγνητικό πεδίο της απαλλαγής αστραπή είναι κατά μέσο όρο σε κάποιο σημείο Περίπου χίλιες φορές ισχυρότερη από το γήινο μαγνητικό πεδίο. Οι ακτίνες των κύκλων Αντιπροσωπεύει περίπου το εύρος των αποτελεσμάτων ηλεκτρομαγνητικών κεραυνών εκκένωσης.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Στόχος ενός επιστήμονα σε μια συζήτηση με τους συναδέλφους του δεν είναι να πείσει, αλλά να διευκρινίσει.  Leo Szilard
Εντιμότητα πληρώνει, αλλά δεν φαίνεται να πληρώσει αρκετά για να ταιριάζουν σε κάποιους ανθρώπους.  Kin Hubbard
Αν νομίζετε ότι το αφεντικό σου είναι ηλίθιος, θυμηθείτε: δεν θα έχουν δουλειά, αν ήταν κάποια πιο έξυπνη.     J.Gotti
z