Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-δημιούργησε-με-αστραπή-εντοπισμού . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
 Εντοπισμός Απαλλαγή
Η πιο απλή απόδειξη της σύνδεσης με τακτικά σχέδια με τον εντοπισμό των ηλεκτρικών εκκενώσεων
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Η επιστήμη έχει αποδείξεις χωρίς καμία βεβαιότητα. Οι δημιουργιστές έχουν Βεβαιότητα χωρίς καμία απόδειξη. C.E.Montague
Τα γεγονότα είναι ο αέρας των επιστημόνων. Χωρίς αυτούς δεν μπορείτε ποτέ να πετάξει. Linus Pauling
Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ανόητοι, αλλά η αστραπή που δεν είναι κατανεμημένα δεξιά. M.Twain

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, τοπική προσαρμογή για την απαλλαγή

PagPh

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Απαλλαγή Lightning Localisation

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γράψω μεγάλα κείμενα για τον εντοπισμό αστραπή. Οι πιο σημαντικές πληροφορίες που είναι ο εντοπισμός αστραπή είναι διαθέσιμο και δυνατό. Μετρημένες ηλεκτρικά, καθώς και τα ραδιοσήματα, και με τη χρήση τριγωνομετρικών αξιολόγησης. Δυνατή ακρίβεια είναι σε μέτρα. Πολλές άλλες πληροφορίες διαθέσιμες. Ένταση - σε kiloamperes, για παράδειγμα 6, αλλά ίσως και λιγότερο, αλλά επίσης ίσως πολλά άλλα - μερικές φορές πολύ περισσότερο από 250 000 Πολικότητας, το είδος (CG, CC). Αν πολλαπλασιάζεται, από τον αριθμό και την ένταση των επόμενων απορρίψεις.

 

Realtime EUCLID αστραπή χάρτη δεδομένα

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Τεχνολογία

Προς το παρόν, το πλήρες δίκτυο αποτελείται από περίπου 140 αισθητήρες, Συμβολή στην ανίχνευση της αστραπής.

Όλα τα δεδομένα κεραυνού ανιχνεύεται με Μέσα ηλεκτρομαγνητικών αισθητήρων, πού αποστολή ακατέργαστων δεδομένων σε ένα κεντρικό αναλυτή. Συμμετέχει με την τεχνολογία που παρέχεται από Vaisala (Τούσον, Αριζόνα). Κάθε αισθητήρας ανιχνεύει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα που εκπέμπεται από τη διαδρομή επιστροφής αστραπή.

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί δορυφορικά σήματα GPS για πληροφορίες χρονικό διάστημα.

Για κάθε κατασκευή είναι οι κύριες παράμετροι κεραυνός Ηχογραφημένο, ο χρόνος της ερυσιβώδους περίπτωση, το σημείο πρόσκρουσης (γεωγραφικό μήκος και πλάτος), την ένταση του ρεύματος και πολικότητα, και τον αριθμό των μετέπειτα εγκεφαλικά επεισόδια.

Τα στοιχεία όλων των αισθητήρων througout του δικτύου συγκεντρώνονται σε πραγματικό χρόνο σε δύο Ευκλείδης κεντρική επιχειρησιακά κέντρα. Έχουν υπολογιστεί αμέσως εκεί για να υπολογίσει τις θέσεις αστραπές και Βελτιστοποίηση της ποιότητας των δεδομένων. Τα δεδομένα που προκύπτουν αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των Ευκλείδης επιχειρησιακά κέντρα εξυπηρέτησης. Αυτό οδηγεί σε μία πλήρη εικόνα της δραστηριότητας κεραυνού σε πραγματικό χρόνο. Όλες οι αστραπές που συλλέγονται δεδομένα αρχειοθετούνται, καθώς και για την ανάλυση μετά από καταιγίδα.

 

Χρήσιμα links

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ LIGHTNING
ALDIS - η Αυστριακή Ανίχνευση Lightning & Δικτύων
METEORAGE - πάροχος λογισμικού για το χειρισμό των δεδομένων αστραπή και διευθυντής του γαλλικού δικτύου ανίχνευσης αστραπής
MeteoFrance - Γαλλική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - ιδιοκτήτη του γαλλικού δικτύου ανίχνευσης αστραπής
BLIDS - "Πληροφορίες Blitz γερμανικό δίκτυο Dienst der von Siemens« ανίχνευση κεραυνών, που ανήκει από τη Siemens
SCALAR - Σλοβενίας δίκτυο ανίχνευσης Lightning
Instituto Nacional de Μετεωρολογία - Ισπανικό Εθνικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο, ιδιοκτήτης του ισπανικού δικτύου ανίχνευσης αστραπής
SINTEF - Νορβηγική Εθνικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο - ιδιοκτήτη του δικτύου Νορβηγική lightnnig ανίχνευση
Η φινλανδική Μετεωρολογικό Ινστιτούτο (FMI) - ιδιοκτήτης του δικτύου της Φινλανδίας lightnnig ανίχνευση
CESI SIRF - αυτός Ιταλικά Ανίχνευση Lightning & Δικτύων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ καταιγίδες και αστραπές
tigger.uic.edu Lightning Ερευνητικό Πρόγραμμα τραυματισμών
www.lightningsafety.com Lightning Εθνικό Ινστιτούτο για την ασφάλεια
www.usatoday.com USAToday, εφημερίδα ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες και συνδέσμους σχετικά με αστραπές
bat.nmt.edu Εργαστήριο Langmuir, ΗΠΑ εργαστηριακή έρευνα για ακραία καιρικά φαινόμενα και αστραπές
wwwghcc.msfc.nasa.gov Παγκόσμια κλίμα και Hidrology Center, ένα θεσμικό όργανο της NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, ένα θεσμικό όργανο της NOAA
www.nssl.noaa.gov Εθνικό Εργαστήριο Σοβαρή Storm, ένα θεσμικό όργανο της NOAA
Μετεωρολογικά κέντρα
www.magmacom.com Magmacom, συνδέσεις Μετεωρολογική σε περιοχές όλου του κόσμου
www.noaa.gov NOAA Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και ατμοσφαιρικό Διοίκησης - ΗΠΑ
www.meta-office.gov.uk British Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
Διεθνών ομίλων στις Lightnings
www.cenelec.org CENELEC Ευρωπαϊκή επιτροπή για Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης
www.cigre.org CIGRE Διεθνές Conseil des Grands Reseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

 

 

Μάθηση

Τι είναι η αστραπή;

Lightning είναι η μεταφορά του φορτίου Σημαντική Μεταξύ δύο φορτισμένα αντικείμενα. Απορρίψεις Lightning μπορεί να συμβεί cloud-to-cloud (CC), το cloud-to-air (CA), και σύννεφο-εδάφους (CG). Buienradar.nl παρέχει online στοιχεία για αστραπή σύννεφο-εδάφους. Cloud-εδάφους αστραπή έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή. Μια αστραπή μπορεί να σκοτώσει, να καταστρέψει τον εξοπλισμό, ανάβουν φωτιές, και είναι υπεύθυνη για το 70% ενός τυπικού διακοπές ρεύματος.

 

Κτύπημα

Μια εκδήλωση αστραπή προχωρά διάφορα στάδια κατά το πρώτο εκ των οποίων ονομάζεται "ηγέτες" που δεν μπορείτε να δείτε. Αυτοί οι ηγέτες παράγουν ένα αγώγιμο μονοπάτι προς τη γείωση τότε που χρησιμοποιείται για ένα μεγάλο απαλλαγή της ηλεκτρικής ενέργειας. Η απαλλαγή αυτή ονομάζεται «εγκεφαλικό επεισόδιο». Είναι η εκτυφλωτικό λευκό φλας βλέπετε ακολουθούμενη από τη συντριβή του κεραυνού οφείλεται στην υπερηχητική διαστολής του αέρα καθώς αυτή θερμαίνεται. Το πρώτο εγκεφαλικό επεισόδιο είναι συχνά ακολουθείται από μια άλλη αρχηγός / εγκεφαλικό ακολουθία μετά από μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου. Έως 20 ή περισσότερες σειρές από έναν ηγέτη / εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να συμβεί, και γι 'αυτό εμφανίζεται αστραπή τρεμόπαιγμα.

 

Φλας

Όλα τα εγκεφαλικά επεισόδια συμβαίνουν ότι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το πρώτο εγκεφαλικό επεισόδιο ομαδοποιούνται και ονομάζεται "Flash". Αυτό βοηθά στην ομάδα που σχετίζονται Δυνητικά ηλεκτρικά γεγονότα σε ένα ενιαίο εκδήλωση για την προβολή.

 

Σε πραγματικό χρόνο

Σε πραγματικό χρόνο Σημαίνει την επεξεργασία των πληροφοριών, καθώς φτάνει σε ένα κεντρικό σημείο. Μία Αυτή η διαδικασία δεν προχωρήσει σε "πραγματικό χρόνο" θα αποθηκεύσει πληροφορίες Ίσως πριν θέσετε σε λειτουργία σε αυτό. Σε συστήματα ανίχνευσης κεραυνού, τα δεδομένα κεραυνού ανακοινώνεται από έναν αισθητήρα σε ένα κεντρικό σημείο επεξεργασίας.

 

Προβολή

Περίπου Η γη είναι μια σφαίρα. Για να δείτε το σφαιρικό γη στην επίπεδη οθόνη του μόνιτορ Απαιτεί ένα κομμάτι που ονομάζεται φανταχτερό μαθηματικά και προβολή.

 

Time-Zone

Η www.buienradar.nl ιστοσελίδα Υποστηρίζει όλες τις μεγάλες χρονικές ζώνες-σε όλη την Ευρώπη. Παρατηρητής Lightning, Lightning και Lightning Explorer Σύμβουλος χρησιμοποιούν όλες τις μεταβλητές Ζώνη ώρας μπορείτε να εισάγετε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής. Για μια καλή συζήτηση για χρονικές ζώνες, κάντε κλικ εδώ.

 

Ακρωνύμια

EUCLID - Ευρωπαϊκή Συνεργασία για την ανίχνευση Lightning

BLDN - Μπενελούξ Δίκτυο Ανίχνευσης Lightning

CELDN - Κεντρική Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ανίχνευσης Lightning

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες. ΕΤΣΙ Μπορούν να ενεργούν σαν μαγνητισμένα βελόνες πυξίδα, και οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις εκτροπής Them στιγμιαία στο έδαφος σε ένα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα κατεύθυνση, ανάλογα με την σχετική αναλογία, την κατεύθυνση και την διαφορά φάσης των ανακαλλιέργεια ηλεκτρικά ρεύματα. Προσωρινή μηχανικές αλλαγές και εντάσεις μπορεί να δημιουργήσει κάποια επίσης Εν τω μεταξύ αόρατο μηχανική βλάβη, προσανατολίζεται στην κατεύθυνση. Η μικροσκοπική κατευθυνόμενης προσανατολισμό ζημιές είναι σε θέση να ΣΤΑΔΙΑΚΗ αύξηση των κατεστραμμένων ιστών αργότερα να προκαλέσει σταδιακή κάμψη κατευθυνόμενης προσανατολισμό όλων των μίσχων σε μία κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά). Τα μαγνητικά πεδία της κατά μέσο όρο ηλεκτρικών εκκενώσεων είναι τουλάχιστον δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή του μαγνητικού πεδίου της Γης. Ένα άλλο μέρος της εργασίας μπορεί να γίνει με τεράστιες ηλεκτροστατικές δυνάμεις, χάρη στο ότι τα φύλλα και τους μίσχους των φυτών συμπεριφέρονται όπως τα φύλλα και τους μίσχους του ηλεκτροσκοπίων. Οι διάμετροι των κύκλων αντιπροσωπεύουν περίπου το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων αστραπή απαλλαγή. Εκτός από όλα αυτά, που αφορούν: το πρότυπο των καλλιεργειών συμβαίνει τουλάχιστον αρκετές ημέρες, μερικές φορές έως και αρκετές εβδομάδες μετά το χτύπημα κεραυνού. Είναι επειδή οι ​​πληγείσες φυτικούς ιστούς αποδυναμώσει πολύ αργά, λόγω των τεράστιων αδράνεια και, κατά συνέπεια, πολύ αργά-θα αλλαγών στα φυτά ( ΕΛΚ , Χρονολόγιο ). Επειδή μερικές φορές με την περιοχή μπορεί να γίνει πολύ σύνθετη παρεμβολές και αντηχήσεις, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μερικές φορές ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο. Μια ενιαία απαλλαγή αστραπή ακτινοβολεί ενέργεια στο ηλεκτρικό ατμομηχανή η οποία θα ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα. Μέσος όρος (!) Απαλλαγή. (Απλοποιημένα εξήγηση)

 

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά αστείο - μυθοποίηση, έξυπνο τέχνασμα, θα Αυτή ήταν η Μητέρα Φύση δουλεύεις όλη την ανθρωπότητα μπερδεμένο εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια.

 

Με τις ιδέες που αναφέρονται είναι δυνατό να μην συμφωνούν, επίσης Πιθανή διαμαρτυρία εναντίον τους, αλλά ίσως πραγματικά ότι είναι δυνατόν για να να με ή κατά. Έτσι Ονομάζεται Jerry Cimrman του αξίωμα.

 

μερικές σύντομες σελίδες πληροφοριών:

αγρογλυφικά , ακόμη διεθνή αγρογλυφικά - Kornkreise

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

Μερικές σελίδες ή επίσης μέρη τους έχουν δεσμευτεί προκαταρκτικά να δημοσιεύσει κάπου αλλού, έτσι ώστε η πρώτη θα εμφανιστεί εκεί, τότε σύντομα αυτές θα συνδέονται από την σελίδα Κείμενα , και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα φανεί στο τέλος της σελίδας για το οποίο προοριζόταν.

 

Επίσης, σχεδόν όλες οι σελίδες ετοιμάσει μια σειρά από συνοδευτικές φωτογραφίες ή ενδεικτικά γραφικά, τη δική Είτε δημιουργία, ή "Collected έργα" από το Internet. Αυτά τα σημεία, για την τοποθέτηση των υφιστάμενων Αν, αλλά εξακολουθεί να ατοποθέτητος φωτογραφίες, είναι το κείμενο πολύ έντονα χρωματισμένο συνεπώς σημαντική. Πρόκειται κυρίως για τις ονομασίες συγγραφέας του κειμένου από τον εαυτό, να νοιάζονται τελικά στο βήμα για να τα τοποθετήσετε εκεί. Πρόκειται για μια σταδιακή δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας. Η έρευνα διήρκεσε αρκετά χρόνια, γι 'αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο ακόμη. Συχνά επίσης συνέβη, ότι κατά τη διάρκεια της γραφής κάποια σελίδα αυτή τοποθετείται μερικές φορές αντικείμενο των παραγράφων του ένα κείμενο, που θα πρέπει μάλλον να περιλαμβάνονται σε άλλη σελίδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αντιγραφεί ή να μετακινηθεί εκεί.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Δεν είναι καλό να προσπαθήσει να σταματήσει τη γνώση από το να πηγαίνουν προς τα εμπρός. Η άγνοια δεν είναι ποτέ καλύτερη από τη γνώση.  E.Fermi
Ένας Άγγλος νομίζει ότι είναι ηθικό Όταν είναι μόνο άβολα. G.B.Shaw
Λένε Οι γάμοι γίνονται στον ουρανό. Αλλά έτσι είναι βροντές και κεραυνούς. Clint Eastwood
z