Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-κινδύνων για την υγεία συνέπειες . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Επιπτώσεις κίνδυνος για την υγεία
Στον τομέα, όπου το χτύπημα κεραυνού, και αναμενόμενο αριθμό επικίνδυνων δηλητηρίων: CO , EDP , Ενώσεις Ψυχοδραστικές
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Ένας σχεδιαστής ξέρει ότι δεν έχει την τελειότητα επιτυγχάνεται όταν δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω, αλλά όταν δεν υπάρχει πια τίποτα να πάρει. A.de Saint-Exupery
Ποτέ δεν μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα. Οι νικητές δεν εγκαταλείπουν ποτέ, και quitters δεν κερδίζουν ποτέ. Ted Turner
Σε όλα τα πράγματα της φύσης υπάρχει κάτι το υπέροχο. Aristotle

Περικοπή κύκλους , εικόνες Περικοπή, Εφέ κίνδυνος για την υγεία

PagPh
Πολύ σοβαρή προειδοποίηση!   Επισκέπτεστε οποιοδήποτε μέρος των καλλιεργειών κύκλο με δική σας ευθύνη. Μπορεί να υπάρχουν σήμερα υψηλές συγκεντρώσεις Δηλητήρια πραγματικά πολύ επικίνδυνο, κυρίως CO (Μονοξείδιο του άνθρακα - Invisible Killer). Επίσης, το διοξείδιο του άνθρακα, οργανικές κίνδυνο poissons, περίπλοκη και ενώσεις πυριτίου του άνθρακα.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Απαλλαγή των κεραυνών, το οποίο μεταδίδει σε περίπτωση άνω του μέσου όρου ξηρασία δείγματα και την ποσότητα της ενέργειας, χάρη στα πολλά που θα φορτωθεί εμπορευματικές αμαξοστοιχίες κύκλο Αρκετές φορές σε όλο τον κόσμο, με τις ξηρασίες σε θέση να παράγει μια μεγάλη ποσότητα τοξικών χημικών ουσιών υπόγειο, Αυτό θα είναι σε θέση να μεθάω και να σκοτώσει όλο τον πληθυσμό των πόλεων. Μόνο λόγω του γεγονότος ότι είναι κυκλοφορήσει προς την επιφάνεια με πολύ αργούς ρυθμούς, και επίσης Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πολύ δραστικές ουσίες, ότι μέσα σε λίγα εκατοστά του κινήματος μέσα από υπόγειες κατασκευές Αμέσως αντιδρούν με το περιβάλλον και μεταξύ τους και χάρη στην ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Them (Ευτυχώς) ανασυνδυάζεται για να σχηματίσει προϊόντα σημαντικές λιγότερο επικίνδυνα ή εντελώς μη τοξικά. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους, ότι είναι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν επισκεφθεί ποτέ τα αγρογλυφικά, οφείλουν για την εν λόγω thay είναι ακόμα ζωντανοί.

 

Τυπικά συμπτώματα της δηλητηρίασης Ορισμένες

Αναφορικά με: ένα μεγάλο αριθμό τοξικών ουσιών στο υπόγειο μπορεί να συνεχίσει να διαμένει, κατά την επίσκεψή κάθε παρατηρητή. Είναι δυνατό να παρατηρηθεί ότι μερικοί άνθρωποι σε θέσεις μέρη συμπεριφερθεί σε πολύ ασυνήθιστους τρόπους.

"Someones είναι σε σχήμα διαλογισμό, άλλοι προσεύχονται, κάποιος snuffling έδαφος κλπ. .. "

 

Για παράδειγμα, ένα από τα πιο διάσημα παρατηρητή του φαινομένου που είναι γνωστό ως αγρογλυφικά, Lucy Pringle, Περιγράφει σε μία ή δύο σελίδες του δικτυακού τόπου παιχνίδια συμπτώματα δικαίωμα αρκετά χαρακτηριστικό των ανθρώπων που δηλητηρίασε με θανατηφόρες δόσεις των θανατηφόρων τοξικών ενώσεων ή τα ναρκωτικά, είναι δυνατόν να ζητηθεί για το ότι κάθε τοξικολόγος.

 

Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι υπό την επήρεια, μπορεί να συμβεί και να επηρεάσει Μονοξείδιο του άνθρακα - CO (και πολύ πιθανόν να είναι πραγματικά εκεί). Περιγράφεται Πολλά συμπτώματα είναι παρόμοια με εκείνη από Τοξικολογικές δημοσιεύσεις, σαν να είχαν αντιγραφεί από εκεί.

 

Επίσης, μπορεί να υπάρχει περίσσεια διοξειδίου του άνθρακα CO2 , το παρόν με παρατηρητές που μπορούν εύκολα να πνίγονται λίγο, και Συνέπειες σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι πολύ παρόμοια με τις επιπτώσεις των ναρκωτικών. Συμπτώματα επίσης Περιγράφεται στο Τοξικολογικές δημοσιεύσεις. (Κανονική περιεκτικότητα του αέρα σε - 0,03% 2% - πρώτα συμπτώματα της δηλητηρίασης, 5% - πονοκέφαλος, 20% - θάνατος).

 

Ο κύριος λόγος, γιατί CO και CO2 μπορεί στον τόπο πιο πιθανό να συμβεί, με την Πραγματικότητα, στο υπόγειο που θα ήταν ένα μεγάλο ποσό του οργανικού υλικού κάψει: τα υπολείμματα των φυτών, χούμο, τις ρίζες των δέντρων σφαγής εδώ και πολύ καιρό. Το υλικό στο υπόγειο μπορεί ακόμα να κάψει ακόμα και κάποιες επισκέψεις Κατά τη διάρκεια των παρατηρητών, όπως το σωρό για την παραγωγή του άνθρακα ξύλο, με όλες τις συνέπειες αυτής. Η αυξημένη περιεκτικότητα του CO και CO2 που περιγράφεται στην ιστοσελίδα μπορεί να προκαλέσει σε όποιον βρίσκεται εκεί. Σαφώς είναι γνωστό και τεκμηριωμένο γεγονός, που έφερε τα ζώα θα υπάρξουν μερικά από αυτά Explorers, συμπεριφέρονται πολύ ανησυχεί. Ίσως θα ήταν χρήσιμο εάν εκεί φορούσε ένα καναρίνι σε ένα κλουβί (βλ. Red Dwarf, επεισόδιο ...)

 

Πολύ ισχυρή σύσταση για όλους τους επισκέπτες των αγρογλυφικών ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Πάρτε εκεί CO και CO2 μέτρα συγκέντρωση στον αέρα, ή απλά προτιμούν να καλέσει και των εργαζομένων και Εργαστηρίου Τοξικολογίας.

 

Κάποια στιγμή αργότερα, εδώ θα πρέπει να αναφέρονται περισσότερα συμπτώματα, που δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί μόνο ως αποτέλεσμα των εκπομπών CO και CO2 . Μεταλλική γεύση, επίσης περιγράφεται στην ιστοσελίδα LP, η οποία είναι τυπική για παράδειγμα όταν δηλητηρίαση από μόλυβδο (Ποιανού ενώσεις στον τομέα Θα είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί). Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να εμφανίζονται επίσης εξαιτίας ορισμένων οργανικών ενώσεων, που θα είναι εκτεθειμένες στο έδαφος δημιούργησε αυτό το τεράστιο ενέργεια, υψηλή τάση, ηλεκτρόλυση και θερμοχημικών διεργασιών.

 

Δείτε για παράδειγμα Lucy Pringle σελίδες. Δεκαετίες συνοδεύει επανειλημμένα Οι ενδιαφερόμενοι σε χώρους, όπου μπορεί να εμφανίζονται υψηλές συγκεντρώσεις των εξαιρετικά επικίνδυνων δηλητηρίων, τι μπορεί να ανιχνευθεί από σχετικά εύκολα περιγράφονται τα συμπτώματα (μερικά από αυτά είναι πραγματικά πολύ χαρακτηριστική για abusement φάρμακο). Παρόμοια τοξικολόγους δραστηριότητα σίγουρα δεν θα επαινέσω. Καθώς και ένα τοπικό sawbones, η οποία ήταν πιθανό μερικές φορές ζητήθηκε η γνώμη σχετικά με τις επιπτώσεις της έκθεσης ότι οι τοπικές συνθήκες για να "ινδικά χοιρίδια" πηγαίνει εκεί.

 

Οι πιλότοι που πλημμύρισε αντιδραστήρα του Τσερνομπίλ με ελικόπτερο και άμμο από τη στιγμή που κλιμακώνονται μετά από τρεις υπερπτήσεις από ένα ελικόπτερο και μπήκε μέσα στους θάμνους για να κάνει εμετό, μόλις περιέγραψα και μεταλλική γεύση. Είναι δυνατόν να ζητήσει μόνο εκείνους που επέζησαν στις μέρες μας.

 

Επίσης Πιθανές, Ότι στο έδαφος λόγω της ηλεκτρόλυσης, υψηλής-τάσης και υψηλής-θερμοκρασίας διαστάσεως δημιουργείται από σημαντικές ποσότητες του ατομικού υδρογόνου, είναι γνωστό ότι αντιδρούν πολύ πιο εύκολα και μπορεί να Induce εμφάνιση μιας ποικιλίας επικίνδυνων ενώσεων για φυτικά και ζωικά Οργανισμών . Μέρος από αυτό μπορεί να είναι παρούσα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ως πλάσμα.

 

Σίγουρα είναι πολύ εύκολα επαληθεύσιμο γεγονός ότι στην περιοχή που πλήττονται από κεραυνούς μπορεί να συμβούν πολλά «πολύ συγκεκριμένες ενώσεις" ελεύθερες ρίζες, οι ενώσεις του όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στο έδαφος με υψηλό αριθμό οξείδωσης, Αυτό usuall υπάρχουν απόντες. Είναι γενικά πιο τοξικά πάντα σημαντική, χάρη στο πολύ υψηλότερο δυναμικό οξειδοαναγωγής: χωρίς οξυγόνο με τη μορφή του O 2 Δεν θα ζωής υπάρχουν, ενώ όλες οι ενώσεις του, όταν είναι περισσότερες από δισθενές είναι ΠΟΛΥ τοξικά. Μπορεί να συμβεί επίσης όζον O 3 και τα προϊόντα της αντίδρασης, αέρια πυριτικά άλατα και άλλες ουσίες, πολύ βλάπτουν την υγεία. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ασφάλεια σε αυτό το Αρχών σεβασμός δεν έχουν αρχίσει ακόμα πιο ενδιαφέρον σε αυτό το θέμα. Λουλούδι παιδιά του φαρμάκου με καταλήψεις επισκέπτονται Αυτό θέσεις ως εάν υπήρχε μπίρας που διανεμόταν δωρεάν - χωρίς χρέωση, δωρεάν, αδικαιολόγητα, buckshee. Αυτής Μεγαλειότητος θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί κάποια παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών, ο James Bond έχει τίποτε άλλο να κάνεις, για να μην αναφέρω του Επιθεωρητή Κλουζό.

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε άλλες σελίδες από αυτό το site, το καλύτερο χαρακτηριστικό του δραστηριότητες, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών αγρογλυφικά είναι αρκετά ασυναίσθητα επιδίδεται σε, είναι "η έκθεση θανατηφόρες δόσεις των θανατηφόρων δηλητηριώδεις χημικές ουσίες", που στις περισσότερες περιπτώσεις σχεδόν αδιακρίτως από το επιπτώσεις της έκθεσης φαρμάκου. Όλα τα φάρμακα είναι πραγματικά θανατηφόρα δηλητηριώδεις ουσίες (για παράδειγμα νικοτίνη, αλκοόλ), που σερβίρεται σε θανατηφόρες δόσεις. Δηλώνουν άνθρωπος στην κατάσταση κατά την οποία ο θάνατος είναι πολύ πιο κοντά σ 'αυτόν ό, τι σε άλλες περιπτώσεις (κάποιος λέει αδρεναλίνη), και φρικιά ταχύτητα είναι στην ευχάριστη θέση να επιδοθούν σε αυτή την κατάσταση, επίσης επανειλημμένα.

 

Δεν υπάρχει τίποτα για όλους τους επισκέπτες στους κύκλους των καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο από έντονα προειδοποιούν ότι τίθεται πραγματικά πολλή προσοχή. Θα έπρεπε να έχουν, αλλά πολύ υποσυνείδητα, και πάνω απ 'όλα εντελώς ασυναίσθητα, τείνει να καταστεί ένα από τα φρικιά ταχύτητα (πιο συγκεκριμένα, εκείνους οι οποίοι δεν είναι ακόμη). Τα καλά νέα γι 'αυτούς μπορεί να είναι το μήνυμα, ότι μετά την ανάγνωση και την κατανόηση των πληροφοριών που ήδη Μπορούν να συνεχίσουν συνειδητά.

 

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με μονοξείδιο του άνθρακα

Σε συγκέντρωση 20% των ανθρακυλαιμοσφαιρίνη αναφέρονται πονοκεφάλους, σφίξιμο στο στήθος, στο 40-50% με προσθήκη ναυτία, εμετό και την επιθυμία ότι οι πονοκέφαλοι γίνονται όλο και πιο σημαντικά. Γίνετε οπτικές διαταραχές, αλλαγές στη συμπεριφορά. Πάνω από 50% του θύματος πέφτει σε κώμα, υπόταση, μυδρίαση, αρρυθμία μπορεί να συμβεί. Μετά από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα έχουν αναφερθεί διαταραχές της προσωπικότητας και της μνήμης, μπορεί να αναπτυχθεί οργανικά ψυχοσύνδρομο

Ιατρικές πρώτων βοηθειών , J. Pokorny , ο Γαληνός 2005, p.231 ( Ιατρική Πρώτες Βοήθειες )

 

Άλλες πηγές:

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπτωμάτων της δηλητηρίασης από Μονοξείδιο του Άνθρακα (CO) είναι nonspecific προβλήματα, ίδιο με άλλες άλλες κοινές ασθένειες (κρυολογήματα, αρχίζοντας με ιογενή λοίμωξη, εντερικά προβλήματα, τροφική δηλητηρίαση, εγκεφαλικό, κ.λ.π.).

Μεταξύ άλλων, έρχεται συχνά επίσης αίσθημα παλμών, και αρρυθμίες.

 

Τα συμπτώματα της διαμονής σε ένα περιβάλλον με αυξημένη περιεκτικότητα του CO2

Υπεραερισμός, ιδρωμένο δέρμα θερμά, πονοκεφάλους, υπέρταση, νωθρότητα, αδυναμία σαφούς σκέψης, κώμα και σπασμούς

(Σημείωση: στην περίπτωση ορισμένων ατόμων και μπορεί Αδυναμία νωθρότητα του καθαρή σκέψη σημαίνει αρκετά αόριστος σύμπτωμα, η οποία δεν εξαρτάται καθόλου με αυξημένη περιεκτικότητα του CO2 σε ένα περιβάλλον)

 

 

Μεταλλική γεύση: Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως δηλητηρίαση από μόλυβδο, αλλά πολλές οργανικές επίσης Δηλητήρια, δεν περιέχουν κανένα μέταλλο. Για παράδειγμα, μετά από ένα τσίμπημα κροταλία.

Εγκυκλοπαίδεια της Τοξικολογίας , Wexler et αϊ ., σελ. 142

ISBN13: 9780127453545

 

διγουανίδια (σελ. 272): έμετος, ναυτία, κράμπες στην κοιλιά, απώλεια της όρεξης, δυσανεξία σε ορισμένες τροφές, κορεσμού, φωτοευαισθησία, δυσπεψία, δυσγευσία (μεταλλική γεύση), διανοητική σύγχυση και λήθαργο

 

Κυκλοφωσφαμίδη (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Ογκολογίας? Neosar - Pharmacia)

(Σ. 396, προσάρτημα 2? Που χρησιμοποιούνται στη χημειοθεραπεία)

Οξεία τοξικότητα: Η ναυτία και ο εμετός? Τύπου 1 (αναφυλακτικές) υπερευαισθησία, κάψιμο του προσώπου και μεταλλική γεύση, θάμβος όρασης

Καθυστέρηση τοξικότητα: καταστολή του μυελού των οστών, αλωπεκία, αιμορραγική κυστίτιδα, στειρότητα (μπορεί να είναι προσωρινή), πνευμονικές διηθήσεις και ίνωση, υπονατριαιμία, λευχαιμία, καρκίνο της ουροδόχου κύστης? Ακατάλληλο έκκριση ADH, καρδιακή τοξικότητα? Αμηνόρροια

 

Coprin - δραστική ουσία του Coprinus 

Συμπτώματα: μεταλλική γεύση, κάψιμο του προσώπου, τρόμος, έμετος και διάρροια

(Ειδική toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας)

ζάλη, εμβοές, εξάντληση, μυδρίαση (σελ. 581)

CO2 : (σελ. 592) Κατά τη διάρκεια αυξημένες συγκεντρώσεις εξελίσσεται ταχύπνοια, πονοκεφάλους, εφίδρωση, ανησυχία, σύγχυση και υπερδιέγερση. Μπορεί να ακολουθήσει την απάθεια, σπασμούς και κώμα.

 

Ω, Θεέ μου, Θεέ μου, ω κολασμένων! Αυτό είναι ψύξη, πραγματικά ανατριχίλα ...

Gupta, RC, Εγχειρίδιο Τοξικολογίας των παραγόντων χημικού πολέμου, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, σ. 593

διαβάστε το για τον εαυτό σας, από τη δική σας, παρακαλώ.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ένας επιστήμονας που δεν μπορεί να κάνει ό, τι έχει καταφέρει, έχει καταφέρει τίποτα.  Walter Reisch
Τίποτα δεν οδηγεί τον επιστήμονα, έτσι παραπλανάται ως μια πρόωρη αλήθεια.  J.Rostand
Όταν ένας συνάδελφος λέει, "δεν είναι τα χρήματα αλλά η αρχή του πράγματος,« είναι τα χρήματα. Kin Hubbard
z