Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-προειδοποίηση . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Πολύ ισχυρή Προσοχή!
(Crop Circle και άλλα Pattern Τακτικοί επισκέπτες είναι αρκετά αγνοία εκτεθειμένοι σε μεγάλο κίνδυνο)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Μπορούμε να επιτρέψει δορυφόροι, πλανήτες, ήλιους, σύμπαν, ή μάλλον ολόκληρα συστήματα σύμπαντα, πρέπει να διέπεται από τους νόμους, αλλά το μικρότερο έντομο, θέλουμε να δημιουργηθούν ταυτόχρονα με ειδική πράξη.  Charles Darwin
Ο άνθρωπος που δεν έχει φαντασία δεν έχει φτερά.   M.Ali
Κάθε άνθρωπος πεθαίνει. Δεν είναι κάθε άνθρωπος ζει πραγματικά.   W.Wallace

Ακραία ποσά της πράξης ενέργειας ως επικίνδυνη ακραίες

PagPh
Οι επισκέπτες των αγρογλυφικών άθελά τους εκτίθενται σε σχετικά μεγάλες ποσότητες τοξινών, πιο πιθανό είναι CO (μονοξείδιο του άνθρακα), επίσης πολλά άλλα εξαιρετικά επικίνδυνα δηλητήρια και παραισθησιογόνα. Όλα ενεργεί σαν ινδικά χοιρίδια.

Ισχυρή προειδοποίηση πριν δύσκολο αναμενόμενα Συνέπειες

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ειδικά για τις έγκυες γυναίκες, αδιαθεσία, άκυρο, αδιάθετο

Παρόμοιες περιπτώσεις ή τους ανθρώπους: δεν επισκεφθείτε οποιοδήποτε αγρογλυφικό !

 

Ειδικά για τα άτομα με βηματοδότες:

Ποτέ, ποτέ, ποτέ ποτέ, ποτέ επισκεφθείτε οποιοδήποτε αγρογλυφικό !

(Ενδεχομένως με έναν απινιδωτή σε ένα σακίδιο και συνοδούς κηδεία στην πλάτη σας)

 

 

Ειδικά για τους νέους: πολύ συχνή επίσκεψη ή του

αγρογλυφικό φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει στειρότητα!

 

Ειδικά για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία (μεταξύ ... και ...): πρότυπο κανονικότητα του κύκλου σας μπορεί να καταστραφεί άσχημα χάρη στην επίσκεψη των αγρογλυφικών  φαινόμενα!

 

Ειδικά για τους άλλους, ανεπίδεκτος μαθήσεως και διακινδυνεύοντας ανθρώπους: την επίσκεψη του κύκλου καλλιέργειας μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας και να σας microelecronics (ίσως μικροηλεκτρονικής σας Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από σας για την υγεία σας)

 

Εδώ μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από ένα κοινό εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας (2000MW, Temelin, Τσεχία)

 

Καλύπτει μια έκταση αρκετών τετραγωνικών χιλιομέτρων, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πυρηνικό εργοστάσιο, ισχυρότερη ή ασθενέστερη, μεγαλύτερο ή μικρότερο

 

Ως θέμα του ενδιαφέροντος: σε πλήρη ισχύ 2000MW (2x10 9 W) Θα γεννήτριες του σε μια τάση τροφοδοσίας του ενός εκατομμυρίου βολτ ηλεκτρικού ρεύματος του 2000 αμπέρ, διατριβές αριθμούς, παρακαλούμε να θυμάστε καλά

 

Κάθε επισκέπτης μέσα σε ένα κύκλο καλλιέργειας, είναι παρούσα σε τόπο, όπου κάποτε πριν (ίσως αρκετές ώρες) εργάστηκε πολλά παρόμοια ηλεκτρικά Εκατομμύρια μονάδες ηλεκτροπαραγωγής. Μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πολλές εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, αλλά το έκανε.

 

Στο σημείο εκκίνησης λειτούργησε στην πλατεία περιοχή smaller.These πολύ περίεργο τότε τετραγωνικό μέτρο ( ! ), ακόμα λιγότερο τ.μ. εκατοστό, και όχι περισσότερα από cubature περίεργο κυβικό μέτρο, λίγο πιο μετά, αλλά όχι πολύ (μέγιστη Αρκετές εκατοντάδες τ.μ., τις περισσότερες φορές λιγότερο). Πραγματικά έκανε.

 

Αν κάποιος πιο ογκώδες ζώο ήταν πραγματικά εκεί "από κοντινή απόσταση" και πραγματικά "just in time" Θα μοιάζουν με τα ζώα για τα συνοδευτικά φωτογραφίες.

 

Με τη θέση μπορεί να βρίσκεται μέχρι Απρόβλεπτη μεγάλο αριθμό πολύ επικίνδυνες χημικές ουσίες, σε τοξικολογικά πρακτική που είναι γνωστή ως εξαιρετικά επικίνδυνη Poissons, για την αποθήκευση και τη μεταφορά τους δημιουργήθηκε μια από τις πιο αυστηρούς κανόνες, συνειδητοποίησα τι ήταν ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Σε αυτό το μέρος είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα περιορισμό, με τα πόδια τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα, όπως στον παραλιακό δρόμο, σαν να Πήγαν στην παραλία έξω από την πόλη. Η απόφαση τους.

 

Εκτός από όλα ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνες Poissons, πολλοί από αυτούς μέσα στην αέρια κατάσταση, μπορεί να βρίσκεται υπόγεια μεγάλο ποσό του στατικού ηλεκτρισμού (εκατ. Joules και περισσότερο), και πολύ περισσότερο συσσωρευμένη θερμότητα. Και οι δύο διατριβές τιμών μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω διαμόρφωση των ελεύθερων ριζών, ιδιαίτερα συγκινημένος άτομα και μόρια, το όζον και άλλες ενώσεις με πολύ μεγάλη μείωση ή οξειδωτικό δυναμικό, που συμβάλλουν περαιτέρω στο τοξικό χαρακτήρα της εν λόγω έρευνας τόπων.

 

Αυτό είναι ένα πολύ τοπικό ζήτημα, σε αντίθεση, για παράδειγμα, χημική ή ραδιενεργό μόλυνση πλήρη έκταση, ζώα και ξηρά μέρη είναι προφανώς νευρικά Αποφυγή (παρατήρησης), σε αντίθεση με τους ανθρώπους. Φυτά Θα στεγνώσει και μάλλον επίσης θέση Αποφύγετε Σίγουρα, αν Είχαν πόδια, συνεπώς, να μην, έτσι ώστε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε πρόκειται να πεθάνουν ή "να καταναλωθεί".

 

Ειδικά στα μέταλλα (σίδηρος) υπόγειες σωληνώσεις, μαζί τους σημαντικό μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικά, Πραγματοποιήθηκε κάποια στιγμή, παρέμεινε λίγο "παραμένοντα μαγνητισμό» ( Περισσότερες πληροφορίες θα είναι εδώ). Ομοίως, τα διάφορα συστατικά του σιδήρου και εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των τριβή των μηχανών καλλιέργεια σιδήρου, τα οποία για αιώνες αγρότες καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, και που προκύπτει από σίδηρο - οξείδιο του σιδήρου (σκουριά - Ένυδρο κάπως, αλλά ακόμα αρκετά μαγνητικό υλικό). Αλλά αυτό είναι όλα μόνο ένα μικροσκοπικό του ποσού σε σύγκριση με την φυσική περιεκτικότητα σιδήρου στο έδαφος (3%). Όλες οι ενώσεις του μπορεί να είναι κατά χάρη απαλλαγή καθοδική και πυρολυτική μείωση για κάποιο χρονικό διάστημα να μετατραπεί ξανά σε μεταλλικό σίδηρο.

 

Ο μόνος λόγος που το περιέγραψαν ότι όλες οι αλλαγές, τις χημικές ουσίες και τις ανωμαλίες που προκλήθηκε με τη χορήγηση απαλλαγής Lightning . Μολονότι σημαντικό μέρος της ενέργειας (Πάνω από 99%), ακτινοβολείται πάνω από το έδαφος, διότι η ακόμη και στην περίπτωση ενός μέσου εκκενώσεως το ενέργειας ήταν περίπου ένα δισεκατομμύριο (10 9 ) Joules, υπάρχουν ακόμη πολλά αφήνεται για τον υπόγειο. Στην περίπτωση των πιο ισχυρών απορρίψεων Μεταφερόμενο ενέργεια υπάρχει έστω 10 Περισσότερες από 12 Joules. Μερικά πολύ σπάνια, εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτρικών εκκενώσεων μπορεί να ακτινοβολήσει ενέργεια μέχρι και 10 14 , 10 Ίσως ακόμη και 15 J.

 

Επίσης πιθανό ότι αυτός ο τόπος αυτός είναι ακόμα παρουσιάσει υψηλή περιεκτικότητα Παραμένοντας στατικό ηλεκτρισμό. Πιθανές να το μετρήσει. (picture)

 

Ο καθένας κατά τη διάρκεια μια προσπάθεια υπολογισμού του, θα αισθανθείτε σαν να προσπαθεί να μετρήσει την απόσταση μεταξύ των gallaxies, έχουν αγοράσει και δαγκάνα ...

 

Υπάρχει μεγάλη επίσης του ποσού της θερμότητας συσσωρευμένη Undergroud (όχι και τόσο επικίνδυνο, αλλά?). Πιθανές να το μετρήσει. Θερμική κάμερα, θερμοβίζιον, Θερμική εικόνων, Θερμική Απεικόνιση, Night Vision, Κάμερα υπερύθρων Συστημάτων.

 

Υπάρχει επίσης Υπόλοιπο παρόν μαγνητικό πεδίο (ανωμαλίες πυξίδα, δεν είναι τόσο επικίνδυνο, αλλά?) Λόγω της προηγούμενης πραγματικά πολύ μεγάλη ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς.

Παλμός που ονομάζεται LEMP και του μαγνητισμού που ονομάζεται LIRM, LIM - Lightning Induced (Remanent) Μαγνητισμός

 

Η μόνη αιτία που δημιούργησε όλα theese πέρα από κάθε κατανόηση των γεγονότων, (συμπεριλαμβανομένων των αγρογλυφικών) ονομάζεται LIGHTNING

 

Lightning επίσης παράγει μικρές ammount του Roentgen και ακτίνες γάμμα και ανεπιβεβαίωτες μηνύματα Beed, ότι η αστραπή στο πλάσμα (30 000km γύρο) επίσης Πιθανές κάποιο είδος της πυρηνικής σύντηξης (μεταξύ υδρογόνου - δευτερίου ή πρωτόνια - ένα πρωτόνιο συν ένα νετρόνιο)

 

Πιθανές διαβάσετε αυτό το βιβλίο:

Φωτισμοί: Φυσική και εφέ , Βιρτζίνια Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Πολλά από τα εν λόγω "πέρα από κάθε κατανόηση των φαινομένων" είναι δυνατόν βρείτε σε αυτό το βιβλίο.

Για παράδειγμα Lightning ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (LEMP), καταιγίδα στατικό ηλεκτρισμό.

 

Lightning Induced (Remanent) Μαγνητισμός, LI (R) M επίσης Πιθανές βρείτε χρησιμοποιώντας το Google, για παράδειγμα, ο www.archaeophysics.com   (και πολλά άλλα)

 

Πολύ ενδιαφέρον γεγονός, ότι δεν υπάρχει καμία βρέθηκαν fulgurite σε ή γύρω από τα αγρογλυφικά. Αναφερόμενος στο: όπου κανείς δεν ψάχνει για κάτι, δεν υπάρχει επίσης μπορεί κανείς να βρει ποτέ τίποτα. Απτές θέμα με το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του εμφάνιση αγρογλυφικών δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη και ελάχιστες εργασίες εκσκαφής, και fulgurites Σίγουρα βρέθηκαν είναι πολύ πιο υπόγεια. Ταυτόχρονα, είναι ή θα είναι σε κάποιες άλλες σελίδες ρητά, ότι σε ορισμένα σημεία, όπου τα αγρογλυφικά που βρέθηκαν, ή στο άμεσο περιβάλλον τους, θα είναι πραγματικά σε ρηχά υπόγεια (αλλά κάτω από το βαθύ όργωμα) που βρίσκεται θα μπορούσε να είναι πραγματικά κάτι ενδιαφέρον ( Αρχαιολογία ) και μερικά από διατριβών τοποθετεί ακόμη και σήμερα κάτι αποδεδειγμένα πραγματικά είναι. Δίκτυα Utility - δείτε γραμμές περικοπής σε , ή κάποιοι (πιθανώς μεταλλικό) Αντικείμενα στο Underground , όπως αναφέρεται σε μία παράγραφο της ίδιας σελίδας.

 

Τουλάχιστον κάτι παρόμοιο με fulgurites Ίσως μετά από όλα ήταν ποτέ βρεθεί κάπου, αναφορά θα τοποθετηθεί αντικείμενο εδώ αργότερα. (SiO 2 σφαίρες που φαίνεται να παρουσιάζουν σημάδια της λειτουργίας των Θερμοκρασίες Αρκετές χιλιάδες βαθμούς)

 

Δυνατού, ότι στο σημείο εκκίνησης, υπάρχει μια διαφορά δυναμικού (pd) Περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια ηλεκτρονιοβόλτ (5x10 9 V) και η μέγιστη ρεύματα Τριτοβάθμιας ίσως αμπέρ από πεντακόσιες χιλιάδες (5x10 5 Α).

 

Τμήμα της ενέργειας, μετακόμισε από ένα πρότυπο, η μέση αστραπή, είναι από 10 9 έως 10 10 J, και μια πλήρη - φορτωμένο φορτηγό θα κινηθεί πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα από αυτό.

 

5 x 10 9 J είναι περίπου 1400 kWh και μπορεί να ανασταλεί περίπου. έως 140 λίτρα καυσίμου ντίζελ, ή 1 τόνο ΤΝΤ. Η μέση μέγιστη τιμή του ρεύματος κεραυνού είναι 000A 30.

 

Σε περίπτωση εξαιρετικά υψηλή, ανώμαλη απαλλαγή, που θα Έγινε πολύ σπάνια, μόνο λίγο φορές ανά έτος, όχι φορτηγό, αλλά εμπορευματικό σταθμό, και δεν Αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα, αλλά πολλές φορές γύρω από πλανήτη ...

 

Σχετικά με Δηλητήρια είναι ήδη σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες πολύ πιο περιγραφικές πληροφορίες, βρείτε και αντιγράψτε εδώ. Μάλλον ξεκινήσει. Το είδος υπόλοιπα καλύτερα.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Όταν ένας ηθοποιός έρχεται σε μένα και θέλει να συζητήσει τον χαρακτήρα του: - «Είναι στο σενάριο». - «Αλλά τι είναι το κίνητρο μου;" - «Ο μισθός σας. " A.Hitchcock
Μην Θαύματα, στην πραγματικότητα, να σπάσει τους νόμους της φύσης.       CSLewis
Ο άνθρωπος μπορεί να πιστέψει το αδύνατο, αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει το απίθανο.       Όσκαρ Ουάιλντ
z