Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-δημιούργησε-με-αστραπή-ηλεκτρικής ενέργειας . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Ηλεκτρισμός Lightning
(Ενέργεια, συμπεριφορά, διεξαγωγή, ομοιότητα)
Learn about thunderstorms RSS feed

Καλύτερη κριθάρι, ζυθοποιίας, βύνη, ζυθοποιίας, μπύρα.

Για να έχετε μια μεγάλη ιδέα, έχουν πολλά από αυτά. Thomas A. Edison  
Μπορούν Ποιος μπορεί να δώσει μέχρι και απαραίτητη ελευθερία για να αποκτήσετε μια μικρή προσωρινή ασφάλεια αξίζουν ούτε ελευθερία Ούτε ασφάλεια. Benjamin Franklin
Λένε ότι μια μικρή γνώση είναι επικίνδυνο πράγμα, αλλά δεν είναι το μισό τόσο κακό όπως πολλοί από άγνοια. Terry Pratchett

LIKE SUPERNOVA- ενέργεια συγκέντρωση στην απαλλαγή

PagPh
Σημείωση: εννοούσε τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα από μια έκρηξη σουπερνόβα, κατά τη διάρκεια της ακτινοβολεί σχεδόν όλη την ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει τότε είναι ενεργητικός από άποψη σχεδόν δεν ενδιαφέρουσα, αν και πολύ καιρό ορατός.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Μια άλλη παρατήρηση: ανάλογα με το σουπερνόβα φαίνεται κυρίως ως περιέργεια, αλλά για λόγους σύγκρισης,: σχηματισμός για την εικόνα προς τα δεξιά κάτω από πνευματικά δικαιώματα σχηματίστηκε μετά από μια έκρηξη σουπερνόβα (16 χρόνια αργότερα), όταν το ωστικό κύμα έφτασε στα νέφη αερίου, που αφέθηκαν ελεύθεροι από το μητρικό άστρο 20.000 χρόνια πριν. Ενδεικτικό εικόνα αυτής της σελίδας στην κορυφή δεξιά δείχνει ένα κανονικό σχήμα του κόκκου, επίσης που δημιουργήθηκε με κάποιο τρόπο συμμετέχουν ωστικό κύμα που σχηματίζεται από την απαλλαγή αστραπή. Η έκθεση διήρκεσε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

 

Τελευταία επεξηγηματική σημείωση: Η εικόνα κάτω από πολύ πνευματικών δικαιωμάτων καταδεικνύει σαφώς την κινητική της έκρηξης (κυρίως λαμβάνει χώρα στο επίπεδο, δηλαδή 2D, όπως στην επιφάνεια ενός πεδίου των καλλιεργειών ...).

 

Ηλεκτρική συμπτώματα των ηλεκτρικών εκκενώσεων

Ο σχεδιασμός της σελίδας είναι μόλις στην αρχή,

για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επεκταθεί.

 

Το θέμα είναι πολύ περιεκτική, επειδή η διάρκεια της απαλλαγής αστραπή είναι πραγματικά ένα τεράστιο ποσό της ενέργειας που μεταφέρεται από ένα σημείο σε ένα άλλο, που πραγματοποιείται Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η μέθοδος είναι αρκετά πολύπλοκη και μπορεί να χωρίζονται σε αρκετές υπο-τμήματα. Λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του όλου ζητήματος είναι δεδομένη επίσης να είναι ένας αριθμός από άλλα υπο-σελίδες, συμπεριλαμβανομένου αυτού. Κύρια σελίδα γονέας είναι η φυσική των ηλεκτρικών εκκενώσεων , είναι γενικότερα Συνεχίζοντας Αφιερωμένο σε αυτό, για παράδειγμα, κάποια ενότητα υποσελίδες της επιστήμης-πραγματικότητα . Η βασική περίληψη του μέσου όρου των ιδιοτήτων απαλλαγής είναι δυνατό να βρεθεί εδώ . Ο πίνακας αυτός έχει ληφθεί από Φωτισμοί: Φυσική και Εφέ (2007), οι συγγραφείς Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , τόσο από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα , Τμήμα LIGHTNING ερευνητική ομάδα

 

 

Η ύλη είναι ευρέως περιγράφονται στην επιστημονική βιβλιογραφία. Στη σελίδα Βιβλία με πιθανές βρείτε πολλές αναφορές στη βιβλιογραφία σχετικά με τις απορρίψεις αστραπή, εκ των οποίων ξεχωρίζει Ιδιαίτερη έχει ήδη αναφερθεί Φωτισμοί: Φυσική και Επιδράσεις , Vařáková, M.Uman (2007). Περίληψη του περιεχομένου , σύνδεση με το Google Books . Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γραφτεί ποτέ σχετικά με τις διαδικασίες των ηλεκτρικών εκκενώσεων (687 σελίδες, πάνω από 6000 αναφορές). Επίσης, κάθε άλλο βιβλίο των δύο συγγραφέων περιέχει μεταξύ άλλων Περιεκτική υλικό αναφοράς. Για παράδειγμα, η απόρριψη Lightning , Μ. Uman (2001) - πάνω από 1200 αναφορές (οι αναφορές στο Google βιβλία ).

 

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει πριν και μετά, το πιο σημαντικό (και το ισχυρότερο) μέρος της απαλλαγής με την Return Stroke. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας απαλλαγής (99%), αλλά θεωρεί συντομότερο χρονικό διάστημα (λιγότερο από 10 εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, τουλάχιστον πιο σημαντικό μέρος της αυτό). Για το λόγο αυτό, επίσης έχει έναν πολύ σημαντικό μηχανικές επιδράσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας απαλλαγής επίσης Μεταφορά Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία ονομάζεται Συνεχίζοντας ρεύμα (Εμφανίζεται μόνο μερικές φορές). Ορισμένες Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως αρκετά δευτερόλεπτα, usuall μερικά δέκατα. Η τρέχουσα, που λαμβάνουν χώρα μεταξύ του νέφους και του εδάφους κατά τη διάρκεια του είναι περίπου χίλιες φορές ασθενέστερη, από Rs. Δεδομένης της διάρκειας Συνεπώς επομένως μπορεί να φέρει και σημαντικό μέρος της ενέργειας. Χάρη στο ότι δεν υπάρχει Διενεργήθηκε ξηρασία και ασθενών ρευμάτων - "μόνο" εκατοντάδες αμπέρ, κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην περίπτωση του RS, και έχει μηδενικό ποσοστό της αύξησης, μηχανικό Πιθανές επιπτώσεις της, σε σύγκριση με την RS, για να θεωρηθεί ως μηδέν, τίποτα επίσης επάγεται προς το περιβάλλον. Αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει αισθητή ζημιά, λόγω θερμικών επιπτώσεων για παράδειγμα σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ή αεροσκάφη θα κατευθύνει χτυπήσει. Ομοίως, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι μπορεί να εμπλέκονται σε βλάβες στα φυτά, αλλά όχι με την επαγωγή. Πιθανώς εξαρτάται από τις διαδρομές με το ρεύμα διαμέσου Διενεργηθείσες και πώς έχει εξαπλωθεί σε τυχαία μονοπάτια.

 

Χάρη στην τρέχουσα Συνεχίζοντας εμφανίζεται περιστασιακά πολύ μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ ορισμένων εκ των υστέρων απαλλαγή της RS ίδιο, οι οποίες τείνουν να μέση απόσταση 50 - Σπάνια υπερβαίνει 60ms και 250ms. Λόγω της δυναμικής κίνησης στην ατμόσφαιρα (κανάλι ταξίδια του ιονισμένου αέρα πρύμα), μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ξηρά μετά την εκκένωση Περισσότερα από δεκάδες ή εκατοντάδες μέτρα από την πρώτη RS, και μέσω ηλεκτρονικού εξοπλισμού μέτρησης που χρησιμοποιείται για Η αξιολόγηση των επιπτώσεων των θέσεων κεραυνών δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως μέρος της ίδιας απαλλαγής.

 

 

 

Αλεξικέραυνα

Αλεξικέραυνα στην καλλιέργεια επίσης πεδία εμφανίζονται σε μια ξεχωριστή σελίδα - Αλεξικέραυνα

Στη σελίδα Η εικόνα Κυρίως υπάρχει τεκμηρίωση των τοπικών θέσεις των αγρογλυφικών, αλλά επίσης (κυρίως) ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών ( RDF ). Είναι αρκετά σαφές ότι Beed, που εύκολα εντοπίσιμη αλεξικέραυνα, που μπορεί να στρέψουν την απαλλαγή αστραπή ομοίως, όπως η μυρωδιά της μπίρας ένας αλκοολικός, βρίσκονται στα πεδία σε ένα πολύ Εκτεταμένες Η. Είναι ως επί το πλείστον στήλες των γραμμών τροφοδοσίας. Επίσης, συχνά υψηλής τάσης καλώδια, που προσέλκυσε την απαλλαγή, και στη συνέχεια έπεσε κάτω από αυτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι στήλες είναι σχεδόν ένα μέρος των προτύπων, και στην περίπτωση των κάποιες φωτογραφίες είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστεί κανείς, Αυτό το μοντέλο ήταν η ίδια θερμοκρασία με διαφορετικό τρόπο Προέρχεται από μια απαλλαγή από atracted γείωση παρουσιάσει εκεί.

 

 

 

Earthground

αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κάθε αλεξικέραυνο βρόχου, επίσης πόλους ηλεκτρικής ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την αγωγή του ρεύματος εκφόρτισης μέσα στο έδαφος καθώς το δυνατόν γρήγορα, για να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη. Όσο καλύτερη είναι η γείωση και χαμηλότερη αντίσταση του αγωγού, το λιγότερο τάση που δημιουργήθηκε για να περνούν Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης ρεύματος και ακτινοβολείται λιγότερη θερμική ενέργεια, η οποία δεν βλάπτει το άμεσο περιβάλλον σε βαθμό ξηρά, όπως θα ήταν στην περίπτωση της τριτοβάθμιας αντίσταση. Το θέμα της γείωσης είναι αρκετά λεπτομερής τεχνική σε Ηλεκτροτεχνικής Πρότυπα EN62305. Είναι απολύτως βέβαιο ότι κάθε (εργασίας) τα πεδία της γραμμής τροφοδοσίας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με αυτές και να επιθεωρούνται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα.

 

Οι Αλεξικέραυνα προτείνονται και έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ρεύματα αιχμής 200.000 αμπέρ. Τέτοια ηλεκτρικών εκκενώσεων έχουν ήδη βρει μια πραγματικά σπάνια, αλλά υπάρχουν. Εντελώς Ετησίως θα λάβει χώρα στην ατμόσφαιρα για περίπου τρία δισεκατομμύρια των ηλεκτρικών εκκενώσεων, η τρέχουσα αξία κορυφή καμπύλη των 30.000 αμπέρ είναι η μέση τιμή των περισσότερων από αυτούς. Αλλά οι περισσότεροι δεν σημαίνει όλα.

 

Επιπλέον, στους τομείς της καλλιέργειας, υπάρχουν πολλά «μη-Τυποποιημένα" αλεξικέραυνων - το ένα χέρι του τεχνητού χαρακτήρα, γίνονται από ανθρώπους, Αν και σε καμία περίπτωση για γείωση: ύδρευση, άρδευση διανομή του. Διαφορετικές γραμμές χρησιμότητας, Αυτό ούτε να παρεμβαίνει στην επιφάνεια, αυτά αποθηκεύονται εντελώς υπόγεια. Ο χαρακτήρας του διατάραξη του εδάφους από την Χωματουργικές εργασίες, εκσκαφές, τοποθέτηση κοινής ωφέλειας, προστατευτικά στρώματα και την εκ νέου πλήρωση. Θωράκιση, γείωση και προστατευτικά στρώματα, ή Συνοδευτικό υγρασία στην περίπτωση των υπόγειων Παροχετεύσεις μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της αγωγιμότητας του εδάφους και της επιφάνειας του εδάφους Ακριβώς πάνω Αρκετές θέμα κατά τάξεις μεγέθους.

 

Επιπλέον αξιοσημείωτο είναι αλεξικέραυνα σωρούς από κοπριά. Μπορούν ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ Σημαντικές ποσότητες διαλυτών ηλεκτρολυτών (ουρία, νιτρικά, νιτρώδη, προϊόντα αποδόμησης του φυτικού υλικού). Υπάρχουν πολλές τάξεις μεγέθους περισσότερο αγώγιμο, Than Κανονικά παρόντα στο έδαφος υπεδάφους νερό. Στην προσθήκη, εκεί να προκύψει από χημικές και σχετικές διεργασίες Η σημαντική θέρμανση λαμβάνει χώρα ενάντια εξάτμιση και περιβάλλουν, έτσι Αυτός ο αέρας κορεσμένος με ιόντα και σημαντικά περισσότερο αγώγιμο έως πολλών δεκάδων μέτρων. Ηλεκτροστατική Διεργασίες Κατά τη διάρκεια προκαταρκτική ανάλυση μπορεί να προκαλέσει μια πολύ σημαντική Διεξαγωγή εξουσία πάνω τους, αυξάνοντας έτσι περαιτέρω την ποσότητα του αγώγιμου ιόντων λόγω ιονισμού ηλεκτρικό πεδίο, και μπορεί να οδηγήσει σε προνομιακή διεξαγωγή της Stepped Leder (SL) σε δροσερό και ξηρό χώρο, καθώς και πολύ ευκολότερη από ξηρά μέρη εγείρει Θετική Streamer (PS), που μετά την σύνδεση με το SL (Διαδικασία Συνημμένο) Δημιουργεί τελικά ένα αγώγιμο μονοπάτι τελικά συνδέεται mezi σύννεφο και έδαφος και διεξαγωγή του πρώτου thrReturn Stroke στο έδαφος, το οποίο μπορεί να ακολουθηθεί μετά από ένα διάστημα με πολλές περισσότερες των επόμενων εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Μια άλλη γείωση, γίνονται από ανθρώπους, που είναι δυνατό να βρεθεί στη θέση, αλλά εντελώς ασυναίσθητα, είναι τμήματα των αεροσκαφών καταρρεύσει (ως επί το πλείστον WW2), που βρίσκεται σε βάθος κάτω από το υπέδαφος όργωμα, καθώς μπορεί να υπάρχουν βρίσκονται επίσης μια ποικιλία από αρχαιολογικά κατάλοιπα (Εποχή του Σιδήρου, Χαλκού, συμπεριλαμβανομένης της σκωρίας κλιβάνου), ή πέσει και ξεχασμένες περιοχές των γεωργικών μηχανημάτων ή οτιδήποτε βιομηχανική δραστηριότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ξηρά συστατικά Γίνετε αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των τακτικών ή άτακτων ρυθμών, να διευκρινιστεί εδώ και εδώ . Προκαλεί Δηλαδή στο έδαφος ακριβώς από πάνω τους, και των τοπικών αύξηση της αγωγιμότητας του αρκετές τάξεις μεγέθους, και σε περίπτωση ξηρασίας και πάνω από αυτά τα φυτά δεν είναι μόνο Αποδυναμωμένη από την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά καταστράφηκαν ολοσχερώς και εντελώς νεκρός (Κατά λεπτά, το πολύ ωρών μετά το απαλλαγή). Δημιουργήστε αντικείμενα πάνω από τις υπόγειες πιστοί theit Αποτυπώματα (ένσημα) στο Overground καλλιεργειών. Σε περίπτωση που ένα ξηρό καλά και πραγματικά δεν έχουν άλλη επιλογή, προτείνουμε Than Explorers - σκάβουμε, Eugene εδώ. Αν Δεν σκάφτηκαν από υπόγεια μέχρι τώρα, Βρίσκονται εκεί μέχρι αυτό το daystill. (Φωτογραφία, GPS)

 

Είναι κάτι παρόμοιο, αλλά όχι ταυτόσημες, όπως σύμβολα κοπής , ανατρέξτε αρχαιολόγοι. Η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση να μειωθεί χάρη ηλεκτρικής ενέργειας από εβδομάδες ή μήνες για ώρες ή μέρες και είναι πολύ πιο εντατική και καλύτερα Παρατηρήσιμες. Επίσης, υπάρχει Γίνεται γενιά της δευτεροβάθμιας σύμβολα κοπής, λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας, πάρα πολύ. Μερικοί απ 'αυτούς δεν θα γινόταν ορατό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ποτέ. Δευτεροβάθμια σύμβολα κοπής στις περισσότερες περιπτώσεις, απλώς ακολουθήστε τα σχήματα των γραμμές τραμ και είναι πιο εντατική, όπου τα ρεύματα θα τους έφερε τα σωρευτικά. Σε άλλους χώρους Μπορούν Αντιπροσωπεύει Κυρίως τη θέση της επαφής κεραυνού (ων) προς το έδαφος και εγγύς γειτονιά. Τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακολουθήσει διάφορες υπόγειο αρχαιολογικό (και γεωλογικές ή βιομηχανική) δομές, οι οποίες διαφορετικά θα χωρίς τη συμβολή της ηλεκτρικής ενέργειας είτε παρουσιάζουν σημαντικά χαμηλότερη ένταση, μόνο ελάχιστη ή καθόλου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν στις σελίδα αρχαιολόγοι και μέρος της δευτεροβάθμιας σύμβολα κοπής

 

Παρόμοια Αποτυπώματα - γραμματόσημα προκύπτουν συχνά ακριβώς πάνω από τις γραμμές του υπόγειου σιδηρόδρομου, κυρίως αποχετεύσεις, σωλήνες νερού, αλλά μπορεί να είναι από οποιαδήποτε δίκτυα κοινής ωφελείας. Μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της τακτικής μοτίβο, αν Δημιουργούνται. Μπορούν μόνο Γίνετε μέρος του ακανόνιστα ισοπέδωσε (ζημιές, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών, και έτσι παραμένουν εντελώς απαρατήρητη. Πιθανές Επίσης, ότι πέρα από τα (γραμμές κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) ή νεκρά καλαμπόκι) δεν δημιουργείται τίποτα άλλο, και για άλλη μια φορά ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ αγνοείται εντελώς. Σε περίπτωση ξηρασίας και θεωρούνται ότι είναι μόνο μια νέα γραμμή τραμ, Αν και δεν είναι καθόλου να ακολουθήσουν την κατεύθυνση τους. Μπορούν να εκληφθούν ως μονοπάτια μέσα στον τομέα των καλλιεργειών, διατηρούνται ως ένα παραδοσιακό Ειδικά στη Βρετανία με χόρτο-κόπτες. Με παρόμοιο τρόπο προκαλείται μονοπάτια - γραμμές που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) ή τελείως νεκρό καλλιέργεια - θα είναι εντελώς ανεξάρτητα περιγράφεται στην σελίδα γραμμές στην καλλιέργεια (και υποσελίδα των ανωμαλιών)

 

Φυτά σε ξηρό μέρος και κιτρινίζουν και καφέ πολύ νωρίτερα από το περιβάλλον, μόνο ζημιά όχι, νεκρός βλάστηση, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εξαφανίζονται εντελώς (επειδή έχουν διαλυθεί). Ενεργούν όπως για παράδειγμα την αρχική βλάστηση μετά από Ploughed πατάτες. Προηγουμένως πράσινο, με τους πανύψηλους ύψος, ισχυρή και υγιή φυτά Γίνεται Κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, καστανόξανθο, μαραμένο, ελαφρώς εύκαμπτο, μαλακή και άμορφη μάζα, και μετά από λίγες μέρες κανείς δεν θα αναγνώριζε, ότι στον τομέα έχει αυξηθεί ποτέ πατάτες. (Φωτογραφία πείραμα ξήρανση)

 

Αλλιώς είναι δυνατό να αναφέρουμε τα γειώσεων και αλεξικέραυνα του φυσικού χαρακτήρα - δέντρα, θάμνους, δεξαμενές νερού, πηγές, γεωλογικά ρήγματα. Με τον τρόπο αυτό, όλες οι ραβδοσκόποι, που σε κάθε ταινία ή έγγραφο σχετικά με τα αγρογλυφικά είναι τόσο απασχολημένος με το μικρό μέλισσα και ράβδοι Dowsing στα χέρια τους περιστρέφονται σαν Ανεμοδείκτες. Ποτέ δεν ήταν σε θέση απλή-minded εγκεφάλους τους, ούτε των παρευρισκομένων ή του πληρώματος, δεν ήταν σε θέση να Συνειδητοποιήστε το πιο σημαντικό πράγμα: Τι απαντούν αισθήσεις τους που είναι μόνο πηγές και γεωλογικά ρήγματα, ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα υπόγεια, η οποία συνέβαλε σημαντικά Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ηλεκτρικών εκκενώσεων. Στον ίδιο βαθμό που μπορεί να συμβάλει αντίληψη τους και την κίνηση ράβδων πολλές επακόλουθες συνέπειες, που προκαλούνται από κεραυνό χτύπησε σε εκείνο το μέρος. Μαγνητισμός, Λείψανα του στατικού ηλεκτρισμού, επικίνδυνες χημικές ουσίες που δημιουργούνται από την ηλεκτρόλυση και την πυρόλυση. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η κίνηση των ράβδων προκαλούνται από επίσης υποκειμενική, ασυνείδητη οπτική αντίληψη - η παρουσία ακατανόητη τακτική διαδικασία. Σε κάθε παρόμοιο έγγραφο δεν αποδείχθηκε με δεμένα μάτια και ραβδοσκόπο. Στην τοποθεσία όπου τα αγρογλυφικά είναι παρόντες, θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ένας εκπαιδευμένος πίθηκος με επιτυχία Dowsing, αν δεν με κλειστά μάτια.

 

Ο τελευταίος τύπος της γείωσης Πιθανές (επίσης πραγματικά αλεξικέραυνο) Αυτό μπορεί να αναφερθεί, είναι γραμμές τραμ. Μπορούν να θεωρηθούν Στα μισά του δρόμου μεταξύ των τεχνητών και φυσικών. Συγκεντρώνουν και να κρατήσει το νερό και την υγρασία για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, από την άμεση τους γύρω, έτσι είναι πολύ καλύτερος αγωγός ρεύματος. Χιλιάδες φωτογραφίες. Όπως αναφέρεται σε πολλές άλλες σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να είναι πολύ επίσης συνέβαλε σημαντικά στην όλη διεξαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας θέσεις του πεδίου, όπου ηλεκτρικών εκκενώσεων, δεν είχε αντίκτυπο σε όλους.  γραμμές τραμ είναι μια σελίδα, όπου καταβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Καλύτερη ουίσκι, βύνη, κριθάρι, ζυθοποιίας, μπύρα, ζυθοποιίας.

 

Καλύτερη κονιάματα, ζυθοποιείο, κριθάρι, ζυθοποιίας, ουίσκι, μπύρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Πολλοί οι τραυματισμοί και οι θάνατοι μπορούν να αποφευχθούν μέσω της κατανόησης των κινδύνων  R.Neal από γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, ηλεκτρικές συσκευές, τα καλώδια επέκτασης, και κεραυνούς.
Μια ευφυής κόλαση θα ήταν καλύτερο V.Hugo από έναν ηλίθιο παράδεισο.
Ποτέ δεν έκανε την εργασία μιας ημέρας στη ζωή μου. TAEdison ήταν όλα διασκέδαση.
z