Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-δημιούργησε-με-αστραπή-ράβδους-σε-πεδία . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Αλεξικέραυνα σε πεδία
Σχεδόν σε όλους τους τομείς των καλλιεργειών, υπάρχουν αρκετές πυλώνες ηλεκτρικής ενέργειας, την προσέλκυση αστραπές
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Μου φαίνεται να είναι κάποιο είδος του αλεξικέραυνου. Απλά ερεθίσει πραγματικά τους ανθρώπους, το ξέρεις; Θα ήθελα πραγματικά μέσα. Howard Stern
Μου άρεσε το σχολείο. Έχω σπουδάσει σαν τρελός. Εγώ  Maya Linήταν μια κλάση Α nerd.
Κοιτάξτε βαθιά στη φύση, και τότε θα undersAlbert Einstein tand ό, τι καλύτερο.

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Αλεξικέραυνα Φράνκλιν

PagPh
Σταδιακά θα δημοσιευθεί βάση δεδομένων GPS από τα αγρογλυφικά, γύρω από το 1990, από όλο τον κόσμο ολόκληρο. Μέσα από διάφορους χάρτες Πιθανές εφαρμογές της κάθε βρόχο γύρω από τις τηρούν. ( Google maps , Bing )

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Αλεξικέραυνα

Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η αλοιφή στην εικόνα περί πνευματικής ιδιοκτησίας, χτυπήθηκε από κεραυνό; Δεν είναι. Συνοδευτικά Lightning και τα όπλα του, όχι μόνο δημιούργησε όλα τα αντικείμενα στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν ευθεία γραμμή κάτω δεξιά. Εκείνοι επίσης μπορεί να ανήκουν στην αρχή της δημιουργίας, όπως εξηγείται στη σελίδα Lines στην Περικοπή, αλλά όχι απαραίτητα Σάβ Αλλά δεν αποκλείεται κάποια από τα μοτίβα πραγματικά δημιουργήθηκε με παρόμοιο τρόπο, με περισσότερο μέταλλο ή άλλα αγώγιμα αντικείμενα, όχι πολύ βαθιά, υπόγεια, αλλά κάτω το βαθύ όργωμα. Επίσης Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το νερό εμποτισμένο ξύλο, μικρές τοπικές πηγές υγρασίας ή οποιαδήποτε Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier ή Junkers , ακανόνιστα διάσπαρτα υπόγεια. (Ανατρέξτε στη σελίδα Γραμμές περικοπής)

 

Lightning προκαλούνται επίσης όλες τις παρατηρηθείσες ανωμαλίες στην ανάπτυξη των καλλιεργειών, που εκδηλώνεται με την εικόνα ως τόποι με ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, ή μέρη όπου η καλλιέργεια δεν είναι ακριβώς όπως "ματ" ή κλίση στην άκρη. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα λίγα πλάνα από όλες τις υπάρχουσες έρευνες και τα αγρογλυφικά φωτογραφία, όπου είναι δυνατό να παρατηρηθεί εκτός από εντελώς κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια κάποιες προηγούμενες φάσεις της ανάπτυξης κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένιση), που μπορεί πολύ προηγούνται πριν από καλλιέργεια ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη). Τέτοιες εικόνες με πιθανές μετράνε στα δάχτυλα. Λεπτομερής Πολύ περισσότερο είναι ή θα πρέπει να εξήγησε ότι φάσεις στην κύρια σελίδα και υποσελίδες τμήμα του Χρονολόγιο, και είναι, ή θα είναι εκεί επίσης περιγράφονται λεπτομερώς κάποιες άλλες Παρόμοιες εικόνες. Εικόνα που εμφανίζεται εδώ εμφανίζει καλλιέργεια ήδη σε σημαντικό βαθμό ωριμότητας, και κατεστραμμένες περιοχές μόνο μερικώς ή και καθόλου. Δεν κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση), ακόμη και αν εμφανείς βλάβες, σε ξηρή κατάσταση ήδη κατά πάσα πιθανότητα θα διαρκέσει μέχρι και τη συγκομιδή. Τέτοιες περιπτώσεις, που αφορούν: Πιθανή περισσότερο αλλά λιγότερο συχνές. Είναι δυνατόν να δηλώνουν σχεδόν βέβαιοι ότι δεν υπάρχει η καλλιέργεια στο κριθάρι εικόνα, επειδή το κριθάρι στο στάδιο της ωριμότητας στο οποίο υπάρχει η καλλιέργεια στην εικόνα, θα ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος 20 έως 30% του συνόλου καλλιεργήσιμης έκτασης.

 

Σε αυτή τη σελίδα θα πρέπει να επικεντρωθεί κυρίως σημαντικός αριθμός αγρογλυφικά φωτογραφίες, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αλεξικέραυνα διανθιστεί με.

 

Σε μερικές φωτογραφίες μοιάζει ότι οι εξωγήινοι είχαν προσγείωση ακριβώς δεξιά για τα καλώδια υψηλής τάσης.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Σελίδα υπό κατασκευή

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά αστείο - μυθοποίηση, έξυπνο τέχνασμα, θα Αυτή ήταν η Μητέρα Φύση δουλεύεις όλη την ανθρωπότητα μπερδεμένο εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια.

 

Με τις ιδέες που αναφέρονται είναι δυνατό να μην συμφωνούν, επίσης Πιθανή διαμαρτυρία εναντίον τους, αλλά ίσως πραγματικά ότι είναι δυνατόν για να να με ή κατά. Έτσι Ονομάζεται Jerry Cimrman του αξίωμα.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Χωρίς πιστοποιητικό γέννησης είναι αδύνατο να γίνει ακόμη μια κλανιά στην ΕΕ, στην Αμερική, μπορείτε να ψεύτικο προφανώς ψευδής εικόνα του αυτό, που παρουσιάζεται μετά από τρία χρόνια, να συνεχίσει ως πρόεδρος. J.Zeman
Θα προτιμούσα να είναι ένα αλεξικέραυνο από ένα  Ken Keseyσεισμογράφος.
Δεν τραβήξετε μια φωτογραφία,  A.Adams να το κάνει.
z