Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-αρχαιολόγους . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Εναέρια Αρχαιολογία
Αρχαιολογία - κάτω προς τα τοπογραφικά ανασκαφές. Εναέρια Αρχαιολογία-τοπογραφικά από την παραπάνω φωτογραφίες
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Το αεροπλάνο έχει αποκαλυπτήρια για μας το πραγματικό πρόσωπο της γης. A.de Saint-Exupery
Ένα καλό πράγμα δεν τελειώνει ποτέ. Mick Jagger
Ο πραγματικός επιστήμονας είναι έτοιμη να φέρει στερήσεις και, αν χρειάζεται να είναι, πείνα και όχι από χρόνια κάποιος επιλογή Υπαγόρευση Ποια κατεύθυνση για τον έργο του πρέπει να λάβει. A.S.Gyorgyi

Αρχαιολογίας, επίσης εναέρια, σε σχέση με τους κύκλους των καλλιεργειών

PagPh
Motto: Με τον τρόπο αυτό, η βλάστηση Πράξεις κάπως με τον τρόπο της ανάπτυξης των χημικών Exposed φωτογραφικές πλάκες: ρίχνει τις εικόνες λανθάνουσα. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Αρχαιολογία, εναέρια Αρχαιολογίας.

 

Εναέρια Αρχαιολογία και Αρχαιολογίας Φέρνοντας μαζί δύο ακραίες κλάδους της ανθρώπινης νόησης. Καλύτερη ας πούμε, ένας τύπος της γνωστικής λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε τις δύο ακραίες διαφορετικούς τύπους αναγνώρισης. Αρχαιολογία σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται με αντικείμενα, που βρίσκεται υπόγεια, εναέρια και αρχαιολογία βοηθά να αποκαλύψει με τη θέα από πάνω. Σύμβολα κοπής, snowmarks, soilmarks σήματα και σκιά. Επίσης, σημάδια υγρασίας, αντίσταση σημάτων.

 

Ότι η Αρχαιολογία εξετάζει την ιστορία της ανθρωπότητας «από τα κάτω», με την ανασκαφή, Εναέρια Αρχαιολογία βοηθά και να κοιτάξετε μέσα από το παραπάνω. Στις αεροφωτογραφίες μπορούν να ανιχνευθούν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές διαφορετικές οπτικές ανωμαλίες, να αξιολογεί και, όπου Βρίσκονται μια ποικιλία από υπόγειες αρχαιολογικά ευρήματα.

 

Σύμβολα κοπής.

Snowmarks.

Soilmarks.

Σκιά σήματα.  

Επίσης διαφορετικά σήματα υγρασία. Θα εξηγηθεί εν συντομία λίγο αργότερα, Πιθανές βρουν μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Διαφορετικά σημάδια αντίστασης.

 

Νέα έρευνα:  

Ειδικό κεφάλαιο μορφή διαφορετικά σήματα αντίστασης του εδάφους: ανεξάρτητα ακόμη ταξινομηθεί ως μη ανιχνεύσιμα από εναέρια αναγνώριση, αυτά ελέγχονται και μετράται κατά τη διάρκεια της επίγειας, αναγνώριση του εδάφους, με τη μέτρηση της αντίστασης του εδάφους αξίες. Με την εναέρια αναγνώριση θα πρέπει να είναι επαληθεύσιμη Εκείνοι Συνοδευόμενος από κλασικά σύμβολα κοπής (ή άλλου τύπου-σήματα). Αναφερόμενος στο: Διεξαγωγή των ρευμάτων κεραυνών μπορεί να απεικονίσει ακόμη και ένα ωμικό συμπτώματα που θα μπορούσαν να μην Διαφορετικά καθόλου ή σχεδόν καθόλου αντανακλάται, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι ανιχνεύσιμα από επίγεια αναγνώριση. Βλάβη στις ρίζες, ή απλά αλλάζοντας μόνο τις ιδιότητες του εδάφους μπορούν να οπτικοποιούνται πολύ ουσιαστικώς - αλλάζοντας το χρώμα του (μείωση της ανάπτυξης και της ωρίμανσης), και αργότερα Μπορούν να καμφθεί με το έδαφος (σε περίπτωση περισσότερων Εκτεταμένες ζημιές) ή ακόμη και να πεθάνουν (στην περίπτωση πολύ πιο εκτεταμένη ζημιά) (pic). Ηλεκτρική ενέργεια προτιμότερο συγκεντρώνεται στα σημεία των κάτω αντίσταση, Ελαφρώς μπορεί να βλάψει τα φυτά και να προκαλέσει στασιμότητα της ανάπτυξης, ή ακόμα και να τους σκοτώσουν. Ή απλά να αλλάξετε προσωρινά τις ιδιότητες του εδάφους με ηλεκτρόλυση, (μεταβολή του pH, η συγκέντρωση των διαλυτών ουσιών) και τα φυτά Προσωρινά συμπεριφέρονται παρόμοια με τη μεταφύτευση. Ως εκ τούτου μπορεί να γίνει ορατό ακόμη και ξηρασία σημάδια αντίστασης, που θα είναι πολύ δύσκολη η εξεύρεση από επίγεια αναγνώριση (διερευνητική γεώτρηση σε βάθος ένα μέτρο, δύο ή περισσότερα), που βρίσκονται σε αυτά τα χρόνια με καμία ενέργεια δεν Δημοσιεύθηκε από την απαλλαγή αστραπή Εμφανίζεται σε όλα, είναι πάρα πολύ βαθιά από τη βλάστηση και στην δική τους ούτε θετικά ή αρνητικά επηρεάζει το ριζικό σύστημα του ή να τροποποιήσετε τις ιδιότητες του εδάφους. 

 

Lightning σύμβολα κοπής Induced

(Ελάχιστο Επίδραση Αντίσταση Εμφανίσεις με ταχύτερη και ηλεκτρικής ενέργειας) Τύπος 1: Lightning Induced σύμβολα κοπής της καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας, τη γεωργία και την καλλιέργεια του χαρακτήρα. (Πολύ πιο συχνά, όλες τις δυνατότητες θα εξηγηθεί αργότερα) (photosec) 

Τύπος 2: Lightning σύμβολα κοπής Induced του υπόγειου χαρακτήρα δομή. (photosec) 

 

(Ενδεχομένως να πω, ότι κάθε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών (περισσότερα εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια ετησίως), επίσης αγρογλυφικά και συνοδευτικά σχήματα τους (πολλές χιλιάδες τετραγωνικά μίλια ετησίως) είναι Lightning Induced σύμβολα κοπής, κυρίως τύπου 1, τύπου 2 λιγότερο 

 

Als θητεία ως Πιθανές επιφανειακά και υπόγεια LIC LIC 

 

Η απόρριψη της αστραπής, και της ηλεκτρικής ενέργειας που προμηθεύεται θα ήταν, επομένως μπορεί προσωρινά (για τις υπόλοιπες περιόδους της καλλιεργητικής περιόδου) να προκαλέσει την εμφάνιση του σύμβολα κοπής, που σε άλλα χρόνια μπορεί να μην εμφανιστεί καθόλου. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ότι ορισμένα επιλεγμένα χαρακτηριστικά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό, πόσο έντονη ήταν η «τροφοδοσία» τρόποι μέσω των οποίων πραγματοποιήθηκε και υπόγεια στην επιφάνεια και από όπου διεξήχθη στο πεδίο. Ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να είναι σε επιφάνεια της γης και υπόγεια Δημοσιεύθηκε με διάφορους τρόπους: 

 

1) Μια άμεση χτύπημα στο πεδίο από ένα ή περισσότερους βραχίονες από μία εκκένωση κεραυνού, ή μετέπειτα της Return Strokes (Όλα συμβαίνουν στο χρόνο, usuall που δεν υπερβαίνει το ένα δευτερόλεπτο). Υπάρχει Σχετικά μοναδική ευκαιρία που έχει το ίδιο πεδίο Κατά τη διάρκεια ενός καταιγίδα θα χτυπήσει αρκετές αστραπές Αρκετές κατά διαστήματα δευτερόλεπτα σε δεκάδες λεπτά. Αναφερόμενος στο: τότε η κατάσταση είναι πολύ παρόμοια με το πεδίο, σαν να χτύπησε με ενιαία, πολλαπλασιάζονται διακλαδισμένης αστραπή. Ηλεκτρική ενέργεια από κεραυνούς σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, περνά στην παρανομία, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μέρος της ενέργειας μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από την υπόγεια Προώθ κατανεμημένη σε όλη την επιφάνεια, προτιμότερη τροχιογραμμών και το άμεσο περιβάλλον τους. Μια ελαφρώς Υψηλότερες αγωγιμότητα μπορεί να εμφανίζουν επίσης Αυτός θέσεις έχουν περάσει με μία μηχανή σποράς δύο φορές («δόντια» στην άκρη του πεδίου). Ενώ έχουν τα κομμάτια τρακτέρ και θέσεις σε άμεση γειτνίαση τους (μέχρι δεκάδες εκατοστά) (φωτογραφία) Βέβαια πολλές φορές υψηλότερο αγωγιμότητα κατά το υπόλοιπο του τομέα, που περιγράφεται θέσεις που δημιουργούνται από μηχανή σποράς μπορεί να εμφανίζουν αυξημένη αγωγιμότητα σε δεκάδες τοις εκατό. Κατά τη διάρκεια της underground διανομή μπορεί να περάσει την ενέργεια και να Επηρεασμένος από μια ποικιλία των πιο αγώγιμων δομών και των δομών όλων των αγώγιμων διατριβών τόσο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια ή υπόγειες πολύ περισσότερο μπορεί να παρουσιάσει διάφορους βαθμούς ζημιών στις καλλιέργειες. Σε ορισμένα σημεία η επιφάνεια του εδάφους μπορεί να εξαπλωθεί η περίσσεια ενέργεια απαλλαγή θα επίσης κανάλια σχετικά ανεξάρτητη από την αντίσταση, τυχαίες διαδρομές Προσωρινά η οποία δημιουργεί τον ιονισμό των υλικών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα ή διαδικασίες που θα μοιάζουν διάσπασης διηλεκτρικών. (Φωτογραφία, φωτογραφία, φωτογραφία) 

 

2) Πατήστε στο φυσικό ή τεχνητό αλεξικέραυνο, που βρίσκεται στον τομέα (κυρίως στον τομέα γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, δέντρο, θάμνος), από την οποία η ηλεκτρική ενέργεια ομοιόμορφα απελευθερώνεται στο υπόγειο όπου μπορεί να περάσει και να Επηρεασμένος από πιο αγώγιμων δομών, όπως στην περίπτωση πρώτα Αναφερόμενος στο: η ζημιές στις καλλιέργειες μπορεί να μην είναι σε αυτή την περίπτωση τόσο Επηρεασμένος από τις δομές επιφάνεια με χαμηλή αντίσταση που προκύπτουν από την καλλιέργεια. Φυσικά, ένα μέρος της ενέργειας από πληγείσες μπορεί να διαδώσει αγωγός κεραυνού πάνω από την επιφάνεια του πεδίου, προτιμάται στις δομές που αναφέρεται στο σημείο 1, αλλά όχι με τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά Ίδιο όπως στο άμεση παρέμβαση. (photo, Φωτογραφία, φωτογραφία)  

 

Σημείωση: Το ακριβές χτύπημα από οποιοδήποτε αλεξικέραυνο στον τομέα με έναν ή περισσότερους κλάδους Lightning θα είναι ανάμεσα στα φαινόμενα και όχι σπάνια, πολύ πιο πιθανό να συμβεί παράλληλα με παρέμβαση και αστραπές στον τομέα επιφάνεια του αγωγού, έτσι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός των σημείων 1 και το δεύτερο Κάθε αλεξικέραυνο μοναδικό στον τομέα, Αν αστραπή μπορεί να προσελκύσει τους μπορεί να είναι όταν είναι πιο κοντά στη βαθμιδωτή Leader Θετική Streamer να πάρει, μερικές φορές ονομάζεται επίσης Σύνδεση Leader κινείται προς τα πάνω-Leader (βλέπε) και όταν έρχονται σε επαφή διασύνδεση συμβαίνει - Συνημμένο διαδικασία, η οποία μετά ακολουθεί ακριβώς τοReturn StrokeΠοια εκπέμπει περίπου 99% του συνόλου της ενέργειας εκκένωσης, και πράγματι είναι αυτό δυνατό δουν (και να ακούσουν αργότερα, το αργότερα τόσο το καλύτερο). Επειδή μεσολαβεί από τη στιγμή προκύπτουν Θετική Streamer, που εμφανίζεται μετά από τη διασύνδεση Αυτό συμβαίνει και μετάReturn Stroke, Γιατί και σε άμεση γειτνίαση με το σημείο που συμβαίνουν πολύ δυναμικές ενέργειες (συχνά δυνατός αέρας) δεν μπορεί να μην χτυπήσει καθόλου Return Strokeπίσω στο σημείο όπου ισχύσουν Leader Σύνδεση. Τις περισσότερες φορές όταν πλησιάζει η βαθμιδωτή αυξήσεις Leader σε άμεση γειτνίαση Αρκετές από PS, αλλά διασυνδέονται με μόνο ένα, ή το όχι όλα. Παρουσιάζεται επειδή ένα φαινόμενο που ονομάζεται Ημιτελής κινείται προς τα πάνω-Leader, αλλά σίγουρα Αυτό μπορεί να σκοτώσει ορισμένα από τα έντομα. (pic) Η τάση είναι παρών στην περιοχή είναι κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο βολτ / μέτρο) 

 

Hit της απαλλαγής αστραπή στη δομή, που δεν συνδέονται άμεσα στον τομέα των καλλιεργειών, αλλά αμέσως δίπλα (δέντρο, θάμνος, μονοπάτι, το όριο). Από εκεί η ηλεκτρική ενέργεια που διεξάγονται τόσο στην επιφάνεια, εν μέρει υπόγεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί να συμβεί θα συμβεί, οι οποίες περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2, μόνο με σημαντική λιγότερη ένταση. Πολύ συχνά, σε αυτή την περίπτωση είναι η πιο πληγείσα το τραμ, Σύμφωνα με αιχμή του πεδίου, και το άμεσο περιβάλλον του. Πολύ συχνά ζημιές των καλλιεργειών είναι μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Το τραμ στην άκρη του πεδίου είναι rutted σαφές ότι η γέφυρα και ως εκ τούτου έχει τη χαμηλότερη αντίσταση. 

 

(4) Σε σπάνιες περιπτώσεις, το πεδίο ή το άμεσο περιβάλλον του, δεν επηρεάζεται καθόλου, αλλά υπάρχει Εξοπλισμένο Σε Αυτό είναι ένα μικρό κλάσμα της ενέργειας που έπληξε ένα διπλανό πεδίο, και ότι δεν επηρεάζεται γειτονικές Δημοσιεύθηκε από ένα υπόγειο μεταλλικό σωλήνα . (Φωτογραφία) 

 

σε ένα διαφορετικό μέρος (βιολογία, φυσιολογία, τη γεωργία): Μεταμόσχευση έχει ισχύ για κάποιο χρονικό διάστημα και την αρνητική επίδραση που ακόμα και τα φυτά σε ένα χρόνο στεγνώματος, όταν είναι εντελώς άθικτο Στόχος φυτά μεταφερθεί εξ ολοκλήρου σε καλύτερες συνθήκες. Hydroponically φυτά (και έτσι δεν υπάρχει απώλεια του ριζικού συστήματος) είναι αυξημένη απότομα θρεπτικών Συγκεντρώσεις των μερικών δεκάδων τοις εκατό, δηλαδή σε 160% ή 200% της αρχικής τιμής, όταν Είχαν Προηγουμένως διατηρείται για κάποιο χρονικό διάστημα περισσότερο σαν το «μέτρια Ο υποσιτισμός ", και η μικρή έλλειψη θρεπτικών ουσιών, για παράδειγμα, μόνο το μισό της βέλτιστης αξίας. Παρά το γεγονός ότι η αύξηση των συγκεντρώσεων θρεπτικών στοιχείων σε σταθερές pH της συμμόρφωσης θα πρέπει να ανταποκριθεί στην άμεση ανάκαμψη της ανάπτυξης και της ζωτικότητας για ένα χρόνο (usuall Αρκετές ημέρες) Ελαφρώς μαραίνονται. Θα αντανακλά εργοταμίνης και αλλαγή της οσμωτικής πίεσης μεταξύ του θρεπτικού διαλύματος και των ενδοκυτταρικών και εξωκυτταρικών υγρών στο φυτό, Ποια μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση και βλάβη σε μερικά κύτταρα. Για ένα διάστημα, ακόμη και το νερό ρέει έξω από το φυτό, το αντίθετο θερμοκρασία κατεύθυνσης, ως συνήθως, μέχρι καλά ισορροπημένο οσμωτική πίεση στο εσωτερικό των κυττάρων με ένα διάλυμα των θρεπτικών ουσιών. 

 

Η κίνηση φράση στο Σταυρό-θέση: Ανώτατη πυκνότητα ρεύματος σε περιοχές με μικρότερη αντίσταση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σημαντική ζημιά στο ριζικό σύστημα των φυτών σε άμεση γειτνίαση, που μπορεί να αντανακλάται επαρκώς στη ζωτικότητα των υπέργεια μέρη του φυτού. Για παράδειγμα, καλαμπόκι ριζικό σύστημα εισχωρεί σε βάθος από 1,5 έως 3 m, μερικές φορές πάνω από 4 μέτρα (Μονογραφία του καλαμποκιού, Ing Jaroslav Hruska et al, SZN, UVTIZ 1962.).  

 

Σε χώρους όπου η ενέργεια αστραπή περνά μέσα από υπόγειους αγωγούς (χωρίς παγετό βάθος, δηλαδή, περίπου ένα μέτρο ή Deeper Underground) είναι συχνά το all-out θάνατο των καλλιεργούμενων φυτών πολύ καλά σε αυτόν τον αγωγό. Η περιβάλλουσα βλάστηση δεν εμφανίζει κανένα σημάδι της ηλεκτρικής ενέργειας που ρέει μέσω. 

 

Στην ιστορία των αρχαιολόγων Περιγράφεται αεροπορία είναι ένας αριθμός από περιπτώσεις όπου τα τοπία στην ανάπτυξη της βλάστησης για πολλά χρόνια δεν έδειξε σημάδια σύμβολα κοπής, ακόμη και σε άλλες (χιόνι, σκιά, χώμα, υγρασία). Ξαφνικά κάποια σύμβολα κοπής εκπληκτικά εμφανίστηκε αυτός ο τόπος Εντός ενός έτους. Οι περισσότεροι Περίσταση Συχνά αυτό οφείλεται στις επιπτώσεις της ξηρασίας (βλ.). Αναφορικά με: Είναι πιθανό ότι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ήταν δυνατή με την παρέμβαση ενός κοντινού αντίσταση αστραπής και τα συμπτώματα της απεικόνισης Αυτό μερικές φορές να μην δείξει τίποτα καθόλου, και σε άλλες χρήσεις, χωρίς παρέμβαση της ηλεκτρικής ενέργειας ήταν εντελώς αόρατο. 

 

Αρχαιολογικό συλλογισμός

Γιατί τα αγρογλυφικά προβάλλοντας έτσι συχνά στην περιοχή των προϊστορικών οικισμών;

1) Ως μία από τις πιθανές (ίσως λιγότερο σημαντική, θα συνεχίσει Πιθανές κάποια καλύτερη) για να προσφέρουν μια εξήγηση για τη συλλογιστική ότι οι προϊστορικοί κάτοικοι χρειάζονται το νερό για να επιβιώσουν. Δεδομένου ότι το ποτάμι δεν τους έδιωξαν από αναμφίβολα λόγω της ετήσιας πλημμύρες, έτσι ώστε κατά πάσα πιθανότητα αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να εγκατασταθούν κοντά σε μια πηγή, η οποία θα μπορούσε να είναι για τον τόπο ακόμα περισσότερο. Η συχνή παρουσία των ελατηρίων στη θέση του γεωλογικό ρήγμα. Μόνιμη παρουσία της υγρασίας στο έδαφος Αυξάνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα του κατά αρκετές τάξεις μεγέθους, τότε σίγουρα είναι ξηρό και πολύ καλύτερη θέση προσέλκυση αστραπές, και αυτή η κατάσταση επί του εδάφους μπορεί να επιμείνει να παρουσιάσει ημέρες. Επιδράσεις των κεραυνών, ενώ στην αγαπημένη μας αυτόχθονες κάπως μαντρώνονται σε απόσταση, αλλά όχι πάρα πολύ μακριά. Για να μην αναφέρουμε ότι η παρουσία του νερού την άνοιξη έχει γίνει σίγουρα αποτελεί πόλο έλξης για όλα τα είδη των ζώων, και να τα τοποθετήσετε για να χρησιμεύσει ως μια άφθονη huntingground. Είναι επίσης πιθανό ότι Περιστασιακά, μετά την καταιγίδα έχουν βρεθεί κοντά την άνοιξη μερικά κομμάτια μερικώς μαγειρεμένα ζώα. Λόγω του γεγονότος ότι κατά την αρχαιότητα ήταν καλοί τρόποι και κοινωνικά έθιμα σήμερα σε ξηρασία και τις υψηλές levellike σήμερα, είναι πιθανό ότι επίσης καταναλώνεται Περιστασιακά κάποιο μέλος της φυλής τη δική τους, που δεν κατάφερε να αποφύγει αρκετό χρόνο πριν από την καταιγίδα πίσω στη σπηλιά . Bon Appetit! 

 

2) Περαιτέρω, η ίδια η φυσική-based συλλογιστική αφορά το γεγονός ότι οι αρχαίοι κάτοικοι των Οικισμών συνεργάστηκε με διάφορα μέταλλα - Εποχή του Σιδήρου, μπρούντζο, ορείχαλκο, να οδηγήσουν, από χάλυβα (Fe, Cu, Sn, Pb). Είχαν Smelting λειτουργεί μετά από αυτούς και έμεινε γύρω από αυτόν τον αριθμό αμέτρητες τόνους σκουριάς, που είναι τώρα υπό τεντωμένο καλλιεργήσιμης γης. Ακόμη και ορισμένα από αυτά τα μεταλλικά αντικείμενα παρέμεινε. Σκωρίες περιέχει σημαντικές (κάποτε δεκάδες) τοις εκατό καθαρό, μείωσε, αλλά την πρώτη, δεν obttained, unutizable μέταλλο (σε περασμένες εποχές, ανεπάρκειες της σύγχρονης Διεργασιών), που μειώνουν την αντίσταση τους ακόμη περισσότερο από έξι τάξεις μεγέθους, βοηθώντας έτσι πολύ απότομη αγωγιμότητας από το ρεύμα εκφόρτισης σε βαθιά υπόγεια. Απαλλαγή τότε πάνω από το έδαφος, ακόμη και κάτω από το Δρα ως μαέστρος, η οποία περνά μέσα από το "μαξιλάρι" (επιφάνεια του εδάφους) κατά τη διάρκεια της σχολικής φυσικής προσπάθεια στη δημιουργία ενός προτύπου του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου γραμμές σε ροκανίδια μέταλλο. Ένα παρόμοιο σχέδιο είχε πράγματι δημιουργήθηκε στην καλλιέργεια, αλλά είναι ακόμα αρκετά αόρατη, μόνο "Exposed", "καταγράφονται" και θα εμφανιστεί μέχρι αφού πολλές ημέρες (ΕΛΚ, Χρονολόγιο). 

 

(Αυτό μπορεί ήδη να τεθεί σε αντικείμενο φυσικής, μηχανικής, και μόνο σύνδεση εδώ, ή εδώ πολλά να απλοποιήσει και να αφήσει συνδέσεις)  

Στο σχολείο εργαστήριο των περίπου 10 αμπέρ ρεύμα που δημιουργείται στον κύκλο ροκανίδια με διάμετρο Αρκετές εκατοστά (photo), Ρεύματα από 40 ή 400 000 αμπέρ (ακόμη περισσότερο) Ηχογραφημένο στον κύκλο των καλλιεργειών με διάμετρο περίπου δεκάδων μέτρων (ph). Εμφανίζεται επαγωγή στα γύρω καλώδια (φυτά), η ενέργεια έφερε σε αυτά, και στελέχη κατά τη στιγμή της απαλλαγής εκ τούτου ενεργεί ως μαγνητική ρινίσματα, ή τη βελόνα της πυξίδας (ph). Αναφερόμενος στο: Ότι συμβαίνει όλα τα περιέγραψε σε μόνο "ρεκόρ", "εκθέτουν" και κατευθυντικά προσανατολισμένη μικροσκοπική βλάβη των ιστών, τα οποία αυξάνουν λόγω της αυξανόμενης Μέσα σε λίγες μέρες. Επίσης, λόγω της αδράνειας των βιολογικών διεργασιών Η θέληση και Σχετικά σοβαρές ζημιές στα φυτά στις μηχανικές ιδιότητες τους δείχνουν να αρχίσει μόνο μετά από πολλές μέρες, και ζημιών που οφείλονται σε κατευθυντικό προσανατολισμό αρχίσει σταδιακά κάμψη σε μία κατεύθυνση (CW, CCW). Την πάροδο του χρόνου, κάποια από αυτά μπορεί να λάμες τόσο μεγάλη που υπερβαίνει το όριο γωνία, η οποία αποδυναμώνει συνεχώς ιστού στο κάτω μέρος των μίσχων ακόμα σε θέση να διατηρήσει. Η επίδραση του βάρους του στελέχους με κάθε βαθμό της απόκλισης βρόχου Αυξάνει την επίδραση του μοχλού, και σε κάποιο σημείο, ο μίσχος μπορεί Σχετικά γρήγορα κάμπτονται στο έδαφος. Ας υποθέσουμε ότι ενώ οι πρώτες 45 μοίρες κάμψης στέλεχος παίρνει αα μερικές ημέρες, ένα επιπλέον 10 βαθμούς Αρκετές ώρες και τα υπόλοιπα λίγα μόνο λεπτά. 

 

Όλοι οι χρόνοι είναι κατά προσέγγιση, φυσικά, αλλά κάτι πολύ παρόμοια Περιγράφεται από τη θέση αστραπή Λαμβάνει χώρα πραγματικά. Συγκεκριμένους χρόνους των Περιγράφονται οι διαδικασίες είναι πολύ εξαρτάται από την ένταση της παρέμβασης. Επιπλέον, αναφορικά με: ότι πρέπει να σημειωθεί το πρώτο στάδιο, από την πρώτη σχεδόν ανεπαίσθητη κάμψη στελέχη στο έδαφος, usuall Εμφανίζεται μετά από πολλές ημέρες. Οι πρώτες ημέρες Αμέσως μετά τα στελέχη απαλλαγή μοιάζουν σαν να μη συνέβη τίποτα, και δεν θα τους παρατηρήσιμα, μετρήσιμα ή σχεδόν οποιαδήποτε σημάδια αδυναμίας των μηχανικών. Είναι ένα Συνέπεια μιας πολύ αργής διαδικασίας της υποβάθμισης των φυτικών ιστών, που έχει πληγεί από ηλεκτρική ενέργεια, και το τεράστιο αδράνεια των βιολογικών και φυσιολογικών Διεργασίες στις φυτά. Στο τελευταίο στάδιο θα μπορούσε να παίξει και το ρόλο της Domino αποτέλεσμα, και στους παρατηρητές θα δούμε εντελώς τίποτα, γιατί πάντα η γλιστρά κάτω στο έδαφος σαν χάρτινος πύργος, μόνο όταν κανείς δεν ψάχνει. Πιο Συχνές ακόμα στο σκοτάδι, νωρίς το πρωί, όταν το βαρύ στελέχη μεγαλώνει με δροσιά, το οποίο, όπως είναι γνωστό πεταλούδα ξεκινά το υπόλοιπο της όλης διαδικασίας. Κάθε παρατηρητής έχει το πρωί μετά από μια νύχτα άγρυπνος με το κεφάλι να σηκώνεται μπάλα, θολή όραση και με το αλκοόλ, έτσι όταν εδώ και πολύ καιρό δεν κοιμάται, όμως δεν βλέπει τίποτα καλά. 

 

Επίσης, λίγο Αλλού  

Τεράστια αδράνεια των διεργασιών των εγκαταστάσεων είναι δυνατό να αποδειχθεί με έναν πολύ απλό πείραμα. Αποτελέσματα από αυτό, ότι επίσης φυτικούς ιστούς, Αυτό θα ήταν η ηλεκτρική ενέργεια σκότωσε σχεδόν αμέσως, μπορεί πολλές ημέρες μετά το πέρασμα ενός θανατηφόρου δόσης της ηλεκτρικής ενέργειας φαίνεται σχεδόν αδιακρίτως από τους ιστούς τελείως ανέπαφος. Περιγράφεται Ακόμη και αν το μέρος του ξηρού φυτού έλαβε ηλεκτρική ενέργεια από το ποσό, που υπερβαίνει κατά πολύ το ποσό του απαιτείται για την πλήρη θάνατό του. Είναι δυνατόν να εύκολα να δείξουν έτσι τη δυνατότητα να βλάψουν κάποια μέρη του φυτού από την ηλεκτρική ενέργεια, που δεν είναι μόνο εντελώς Συνεχίζεται Απαραίτητη για την επιβίωση και την εκτέλεση της φωτοσύνθεσης. Στην περίπτωση της, για παράδειγμα Poaceae, ορισμένα μέρη των μίσχων. Είναι επομένως Πιθανές να καταδειχθεί η δυνατότητα της ζημίας σε ορισμένα μέρη του φυτού από την ηλεκτρική ενέργεια, αφού το φυτό Which μπορεί να επιβιώσει και να συνεχίσει στην καλλιέργεια και ωρίμανση, έστω και αν σε μια ελαφρώς παραμορφωμένη μορφή. Αν πρόκειται για ένα Poaceae, για παράδειγμα, ορισμένα μέρη των μίσχων, αλλά επίσης μέρη φύλλων ή ακίδα. Ακόμη και μετά το θάνατο και τη συνολική και μικρό τμήμα του φυτού σε ολόκληρη τη διατομή τους, δεν χρειάζεται να μαραίνονται επίσης το υπόλοιπο του φυτού πάνω από αυτό, επειδή ο ο νεκρός ιστός είναι σε θέση να με επιτυχία να συνεχίσει την εκτέλεση των λειτουργιών του αγγειακούς ιστούς και τη διαχείριση του μεταβολισμού των φυτών μεταξύ των ριζών και του υπόλοιπου του φυτού. Μέρη θανατώνονται από την ηλεκτρική ενέργεια δεν λειτουργεί για το υπόλοιπο των φυτών ως πηγή φυτού της μόλυνσης και η νέκρωση ιστών δεν προχωρήσει μακρύτερα από Them ούτε διαδίδονται μακριά. (photo, 2, 3)

 

Με τον καθορισμό των θανατηφόρες δόσεις της ηλεκτρικής ενέργειας για ορισμένα φυτά ή μέρη τους, από την άποψη του βάρους και ξηρό βάρος, ή την επιρροή της δράσης κυματομορφές ρεύματος και τάσης θα ασχολείται χρησιμοποιείται σχετικά λεπτομερή τρόπο στην ηλεκτρο-Φυτοπαθολογίας τμήμα. ( ΕΛΚ ) Ακριβώς όπως η συμπεριφορά των φυτών ή μετά επηρεάζει τμήματα του διάφορες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας τους - από ένα μικρό κλάσμα από τις θανατηφόρες δόσεις ΠΟΛΥ πάνω από θανατηφόρα (οι φορές, εκατό φορές). 

 

3) Το σχήμα και την αρχιτεκτονική του κύκλος μπορεί να είναι άμεση Βάση για ορισμένα αγρογλυφικά, μέχρι τριπλή τάφρο (photo)  

Εκτός από τις αρχιτεκτονικές μορφές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της προηγούμενης ανέγερση οικισμών μπορούν να συμμετέχουν στα σχήματα που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) δομές των καλλιεργειών φορά παρόντες επί τόπου πηγάδια, αλώνι, λίμνες κήπων, συντριβάνια, αρχιτεκτονική κήπων  

 

κρατήρες από βόμβες έκρηξη Κατά τη διάρκεια του πολέμου - πολύ Ακριβής κύκλους (καλύτερα από ό, τι ένα αλώνι) 

 

(Επίσης, δεν ανήκει μόνο στους αρχαιολόγους, περισσότερο σαν φυσική, ηλεκτρολογία) 

4) Ηλεκτρική ενέργεια από κεραυνούς μπορεί να απεικονίσει ένα φαινόμενο που ενισχύει και αρχαιολογικά χαρακτηριστικά ως επί το πλείστον σε βλάστηση με τη μορφή σύμβολα κοπής (τουλάχιστον ως αλλαγή στο χρώμα, διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης και ωρίμανσης, αποδυνάμωση των φύλλων και των βλαστών και την επακόλουθη κάμψη στελέχη), η οποία Θα χωρίς την επιρροή της, "βοηθήσει" Διαφορετικά εμφανίζονται καθόλου ή μόνο με τη μορφή του σχεδόν ανεπαίσθητη επίδραση. Όλα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών μπορεί να θεωρηθεί ως μια μορφή σύμβολα κοπής. Όχι πολύ μακριά σε όλα, αλλά μερικά από αυτά, και μπορεί να είναι από αρχαιολογικά και σημάδια. Κάποια άλλα γεωλογικά, βιομηχανική. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό μόνο αποτέλεσμα των ρευμάτων, η οποία έλαβε χώρα στην επιφάνεια της γης. Σε ένα σχετικά μεγάλο αριθμό των υποθέσεων που είναι κατά πάσα πιθανότητα μόνο το αποτέλεσμα των ρευμάτων, που έγιναν πάνω από την επιφάνεια της γης, αν λόγω της μειωμένης αντίστασης που προκαλείται από την καλλιέργεια, ή εντελώς χαοτικό, οφείλεται σε υπερβολική πλεόνασμα του ηλεκτρικού φορτίου από κεραυνό στην έρευνα τοποθεσία.  

 

Εισηγμένες Αυτό φαινόμενα προκαλούν ένα διαφορετικό χρώμα, ή η καλλιέργεια στάδιο ωρίμανσης, στελέχη των καλλιεργειών ή κλίση, ακόμη ολοκληρώσει κάμψη στο έδαφος από τα συμπτώματα που προκύπτουν κατά την καλλιέργεια, τα κάποτε προκαλούνται από την άνοδο ηλεκτρική αγωγιμότητα σε γραμμές τραμ ή επικαλύψεις των μηχανών σποράς. Καμιά φορά δημιουργούνται σχεδόν μόνο τη χαοτική κίνηση της υπερβολικής ηλεκτρικό φορτίο, ως επί το πλείστον στην πλησιέστερη απόσταση από το σημείο χτύπημα κεραυνού. Όλοι τους είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ως ένα σχετικά αξιόπιστα και ακριβή σημεία και πιστοποιητικά του γεγονότος ότι στον τομέα των καλλιεργειών επλήγη από κεραυνό, και ακόμη Πιθανές δοκιμάστε να αναζητήσετε εκεί, επίσης σε γειτονικά πεδία, άλλα παρόμοια συμπτώματα. Είτε το χρώμα, την ανάπτυξη, ή κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας), ή το ξεθώριασμα ή αποδυνάμωση, η οποία θα μπορούσε Beed την παρουσία αντικειμένων ή δομών υπόγειο, που εκδηλώνεται με τις αλλαγές στην ηλεκτρική αντίσταση του εδάφους σε άμεση γειτνίαση τους. 

 

Ο βασιλιάς Κριθάρι

Ένα από τα σιτηρά, τα οποία μεταξύ άλλων είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα στις επιδράσεις από το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος, με το κριθάρι, ο βασιλιάς των χρωμάτων και των αντιθέσεων. Μηχανική αντίσταση των μίσχων του συγκρίνεται με σιτάρι Λιγότερο από το ένα τρίτο. Είναι πολύ πιο ευαίσθητη σε οποιαδήποτε διαταραχή στην καλλιέργεια, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις επιδράσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Από την άλλη πλευρά, για κάθε παρατηρητή, και προσφέρει ένα είδος «ανταμοιβής», όπως μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από χρώματα και χρωματικές αντιθέσεις, που δεν μπορεί να προσφέρει σχεδόν οποιαδήποτε άλλη καλλιέργεια. Με εξαίρεση έντονο χρώμα ανθοφόρα φυτά, όπως το Microsoft canola, σινάπι, παπαρούνα. Όμως, σε περιπτώσεις τους είναι "περίοδος" οι μόνες υψηλής αντίθεσης και σχετικά σύντομη, μόλις πάνω από 14 ημέρες (photo, Link). Αντίθετα χρώμα είναι φυσικά πολύ υψηλότερες, αλλά πολύ περιορισμένης διάρκειας.  

 

Μετά την έκθεση της ηλεκτρικής ενέργειας από τις απορρίψεις αστραπή είναι στην περίπτωση του κριθαριού Πιθανή πρόωρη Παρατηρήστε τις αλλαγές στη γωνία των αυτιών περιστροφής στο έδαφος (θα εξηγηθεί σε περισσότερα μέρη του ΕΛΚ, τη βιολογία, τη γεωργία, τη χρονολογία, κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) , αποδυνάμωση των μίσχων και των φύλλων, κλίνοντας στελέχη, στελέχη δημιουργία δεσμών. πληγείσες περιοχές Αυτός είναι γεμάτο πριν από τον τίτλο δυνατό να παρατηρηθεί εξασθένηση της ανώτατης φύλλο (foto). Αυτά είναι όλα Ότι φαινόμενα συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της εξασθένησης μίσχοι και ολόκληρα φυτά λόγω της δραστικότητας του ηλεκτρικού ρεύματος. Όλοι τους είναι ορατός σε αεροφωτογραφίες, επίσης από επίγειες παρατηρήσεις. Καλλιέργεια κριθαριού παρέχει έναν πολύ διακριτικό χρώμα και αντιθέσεις σκιά, τόσο κατά πλήρη τίτλο, επίσης Κατά τη διάρκεια της περιστροφής του αυτιού και στελέχη κλίση προς το έδαφος. (photo)  

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική λόγω των επιπτώσεων της ηλεκτρικής ενέργειας από λίγο καιρό μετά την αρχική παρατηρήσεις περιγράφονται τα συμπτώματα της αποδυνάμωσης των ξηρών στελέχη που τελικά λυγίσει στο έδαφος. Μερικά από Περιγράφεται φαινόμενα μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακά μοιάζει ότι τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε περίπτωση δυσμενών συνθηκών υδρομετεωρολογικών ξηρό και ξηρασία. Ομοίως επίσης μπορεί να συμβεί, για παράδειγμα Ειδικά το weakeing των φύλλων και το ξεθώριασμα. Αναφερόμενος στο: Οι συνέπειες είναι σχεδόν πλήρως αναστρέψιμα, και μετά τη μείωση των φυτών στην ξηρασία usuall ανακάμψει πλήρως. Μόνο στην περίπτωση πραγματικά ακραίες ξηρασίες, κάποιες μη αναστρέψιμες αλλαγές, ότι τα φυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν. Από την άλλη πλευρά, Κατά τη διάρκεια της δράσης της πραγματικά ακραίας ξηρασίας μίσχων των καλλιεργειών κάμπτονται σχεδόν ποτέ στο έδαφος. Δεν είναι μηχανικά Αποδυναμωμένη Αυτό θα ήταν, δεν περιέχουν κατεστραμμένα και τους νεκρούς ιστούς και τα κύτταρα, υποφέρουν μόνο από την έλλειψη νερού, και ακόμη και τα τελευταία υπολείμματα της υγρασίας σε αυτές είναι πολύ κατανέμεται ομοιόμορφα, με σχεδόν όλα επιβιώσουν μέχρι την τελευταία στιγμή Πιθανές. Μόνο όταν οι επιπτώσεις της ξηρασίας υπερβαίνει ένα καθορισμένο οριακές τιμές, αυτές αρχίζουν να πεθαίνουν, και αυτό θα συμβεί σχετικά γρήγορα. Μετά την επίτευξη της οριακής τιμής είναι το θέμα του θανάτου ένα θέμα ωρών, ενώ πριν από το εργοστάσιο που επέζησαν υποφέρουν Συνέπειες της μερικές εβδομάδες. Είναι αναγκαίο να ληφθούν υπόψη, ότι η ξηρασία στην άγρια ​​φύση είναι κάτι τελείως διαφορετική θερμοκρασία, όπως η ξηρασία σε μια κατσαρόλα, όπου το φυτό χωρίς πότισμα μπορεί να πεθάνουν μετά από μερικές ημέρες. Στην άγρια ​​φύση είναι μεγάλες προμήθειες του νερού αποθηκευμένου επίσης Σχετικά βαθιά υπόγεια. Για παράδειγμα, ο αραβόσιτος είναι Ικανός να λάβει τις ρίζες καθώς επίσης σε ένα βάθος πάνω από 4 μέτρα, και ακόμα κι αν τα περισσότερα μέρη του φυτού Παρέχεται με νερό και θρεπτικά συστατικά από βάθος 20-50 cm, Κατά τη διάρκεια της έλλειψης υγρασίας Βαθύτερη ρίζες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα «αποθεματικό το τελευταίο." Σε περίπτωση που οι επιπτώσεις της ξηρασίας δεν ήταν τόσο καταστροφικές, τα φυτά είναι σε θέση σχεδόν πάντα ανακάμψει γρήγορα μετά την ύφεση του. 

 

Αντίθετα, ένα φυτό που εκτέθηκε σε ηλεκτρική ενέργεια, έχει σχεδόν από την αρχή Βρίσκει ένα ορισμένο ποσοστό των κατεστραμμένων και τα νεκρά κύτταρα, που τελικά ακόμη και να αυξήσει ελαφρώς. Αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει σε κάποιο σημείο και σχεδόν δεν συνεχιστεί, ή μόνο πολύ ασήμαντο. Η αποδυνάμωση των ιστών, που προκαλείται από Περιγράφεται από τα φαινόμενα, συνεχίζεται καθ 'όλη την υπόλοιπη καλλιεργητική περίοδο. Από την Αντίθετα, στην αρχή, Αμέσως μετά το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος, και ακόμη και πολλές ημέρες μετά, η κατάσταση Περιγράφεται στις μηχανικές ιδιότητες των φυτικών μερών έχει σχεδόν καμία επίδραση, ακόμη και αν το φυτό ήταν από τη δράση του ηλεκτρικού ρεύματος Σχετικά σοβαρές ζημιές ακόμη και σκοτώνονται. 

 

Εκτός από τις χρωματικές αντιθέσεις μπορεί επίσης να συμβεί ότι οι αντιθέσεις των αποχρώσεων, πιθανότατα αντανακλάται παρέμβαση του πόνου κατά τη διάρκεια διαφόρων φάσεων της περιστροφής του αυτιού. Εκεί συμβαίνουν και αλλάζουν από το στάδιο της «κατ 'ευθείαν επάνω" αυτή η κατάσταση "κατ' ευθείαν προς τα κάτω», ένα σύνολο 180 γωνιακή βαθμούς. 

 

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο είναι το χρώμα και σκιά διαφορές εμφανίζονται ότι κατά τη διάρκεια πλήρη τίτλο του κριθαριού. Μεταξύ πλήρη και όχι την πλήρη επικεφαλής επικεφαλής κριθάρι Συμβαίνει τεράστια αντίθεση και χρωματική διαφορά τόνου. Στον τομέα δεν φαίνεται όπου εμφανίζεται οποιαδήποτε υπόγεια φαινόμενα που θα επηρεάσουν σημαντικά την ταχύτητα της ανάπτυξης και ωρίμανσης, έχει περίπου ομοιόμορφη υγρασία του εδάφους (βρείτε ένα στεγνό τομέα είναι μάλλον σπάνιο) Παρουσιάζεται πλήρης τίτλος του κριθαριού Σχετικά ομοιόμορφα. Η μεγαλύτερη αλλαγή χρώματος Εμφανίζεται τότε για ολόκληρο το πεδίο και όχι ομοιόμορφα πάνω Αρκετές ώρες. Στα πεδία, που περιέχουν διάφορες υπόγειες ανομοιομορφίες, αν γεωλογική, αρχαιολογική ή βιομηχανικό χαρακτήρα, ξηρό Ως εκ τούτου οι ανισότητες είναι κατά την περίοδο της πλήρους τίτλο Εμφανίσεις σχετικά καλά, όπως ακριβώς το χρώμα και την απόχρωση και τον τόνο αντιθέσεις. 

 

Αρχαιολόγοι, πετάξει μέχρι Παρατηρήστε το κριθάρι! Άνοιξη καλλιέργειες στα μέσα Μαΐου, χειμερινές καλλιέργειες λίγο νωρίτερα. Πρόκειται για μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις περιόδους τίτλο χρόνο. Αναφερόμενος στο: καλλιέργεια κριθαριού παρέχει Σχετικά ενδιαφέρουσα σκιά και το χρώμα έρχεται σε αντίθεση Σχεδόν όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. 

 

Άλλες «ακίδα τύπου" δημητριακά, δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, τριτικάλε Τελικά, σχεδόν να μην εμφανιστεί κάτι τέτοιο μετά από οποιαδήποτε βλάβη σε ηλεκτρική ενέργεια. Ίσως μόνο το ξεθώριασμα του φύλλου ανώτατο, αλλά και το φαινόμενο της ξηρασίας θα ήταν απαραίτητο να εξακριβωθεί από μια πιο μακροπρόθεσμη παρατήρηση. 

 

Μετά την απόρριψη του κεραυνού μπορεί να συμβεί πολύ συχνά φαινόμενα, τα οποία θα Διαφορετικά, ποτέ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες έχουν συμβεί αυθόρμητα. Μπορεί να είναι: 

 

Οπτικοποίηση (μερική, συμβουλές) του τελευταίου έτους ή τελευταίο έτος πριν από γραμμές τραμ. (photo) Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα σταδιακή επέκταση των αυτοματοποιημένων συστημάτων, που χρησιμοποιούνται φαινόμενο του περασμένου έτους κομμάτια καλλιέργεια που θα μπορούσε να παραποιήσει και κάθετα προς τα κομμάτια σε volgende χρόνο, σιγά-σιγά παύει να υφίσταται Επειδή μηχανήματα καλλιέργειας θα πρέπει ποτέ να αντιγράψετε τις προηγούμενες - CTF - Ελεγχόμενη κυκλοφορίας γεωργία. Μπορεί να απεικονιστεί χρησιμοποιούνται τα κομμάτια τρακτέρ Κατά τη διάρκεια της σποράς (εύρος 6m), επειδή η διάρκεια της καλλιέργειας των φυτών που ήδη χρησιμοποιούνται μόνο κάθε τρίτο από αυτούς (εύρος 18m). Ηλεκτρικές ιδιότητες του εδαφικού πεδίου επιφάνεια θα είναι πιο σύνθετες στις σελίδες για παράδειγμα τη γεωργία, τη φυσική και Ηλεκτρομαγνητισμού. 

 

Οπτικοποίηση των δομών που βρίσκονται σε ξηρό και το βάθος που διαφορετικά δεν θα είναι ορατό, δομές ή ακινήτων των οποίων διαφορετικά δεν θα εμφανίζονται σαν σύμβολα κοπής καθόλου ή σχεδόν καθόλου. Για παράδειγμα, που προκαλούν τις δομές και σημαντικές αλλαγές στην αντίσταση του εδάφους, αλλά δεν χαρακτηρίζονται από τις σημαντικές αλλαγές με την υγρασία ή ξηρή αποθήκευση των θρεπτικών συστατικών στο περιβάλλον τους (για τους πυροβολισμούς αέρα από διάφορες περιόδους δεν είναι παρατηρήσιμες είτε ως soilmarks, σύμβολα κοπής ή snowmarks) . Μεγαλύτερο και μπορεί να είναι μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται κάτω από το επίπεδο του βαθιά άροση, ξύλο εκμετάλλευση υγρασία. 

 

Η παρατήρηση των συμπτωμάτων σποράς (σπορά) που διαφορετικά θα σε βλάστηση δεν είναι καθόλου ή ελάχιστα ορατός (βλ.). Αυτά τα μικρά τμήματα στο μηχανισμό Ποια σπαρτική μηχανή τράβηξε πάνω από το διπλάσιο. Πάνω απ 'όλα, τα "δόντια" στην άκρη του πεδίου, όπου στην άκρη του πεδίου σπαρτική μηχανή μαίανδρο διασταυρώνονται με εκτάσεων περνώντας πάνω άκρη του πεδίου (φωτογραφία). Μια άλλη ηλεκτρική αντίσταση μπορεί να επίσης εμφανίζονται σε γραμμές τραμ, όπου πέρασε σπαρτική μηχανή. Το φάσμα των σπαρτική μηχανή είναι 6m, περαιτέρω Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης περιόδου των καλλιεργειών βλάστηση καλλιεργούνται με 18m σειρά ψεκαστήρα, το οποίο είναι επίσης μια σειρά από γραμμές τραμ παρατήρησης για τις αεροφωτογραφίες. Αποδεδειγμένα Υψηλότερες δείχνουν αγωγιμότητα κομμάτια στην άκρη του πεδίου, επειδή η Αυτά διέρχονται μέσω περισσότερες φορές, και σε στενή εγγύτητα είναι ελκυστήρες στροφές. Στην περιοχή τους είναι καλύτερα αντανακλάται Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα του ηλεκτρικού ρεύματος πέρασμα μέσα από τα φυτά και επίσης καταστροφικές ρεύματα που διενεργούνται μέσω αυτών με την μεγαλύτερη απόσταση. 

 

Το φαινόμενο είναι ακόμα εν μέρει μόνο Explored, θα δοκιμαστεί περαιτέρω σε μακροπρόθεσμη βάση. Η παρατήρηση είναι ακόμα στο στάδιο της ειδική εκτίμηση. (Αρκετά χρόνια από παρατηρήσεις και μετρήσεις, η αξιολόγηση των εναέρια πλάνα Αρκετές χιλιάδες Αντίστοιχη με την κατάσταση της βλάστησης) 

 

Πολύ πιθανό είναι ένα σύμπτωμα της εκκένωσης ρεύματος που περνά μέσω Σχετικά συχνή σπαρτική μηχανή "Οπτικοποίηση επικαλύψεις» (σπορά σήματα). Το έδαφος είναι εκεί πέρασε με σπαρτική δύο φορές, Ως εκ τούτου σαφές ότι υπάρχει διαφορετική (μεγαλύτερη) αγωγιμότητα, δύο φορές τα φυτρωμένα σπέρματα, amout υψηλότερη από φυτικό υλικό και Τριτοβάθμιας Ως εκ τούτου Ποσό υγρασία εκεί. Ακόμα, χωρίς τις επιπτώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος κατά πολύ πιθανόν να μην εμφανίζονται ξηρό Οπτικοποίηση σπαρτική μηχανή επικαλύψεις ("δόντια" στην άκρη του πεδίου, τρυπάνι τρέχει σε θέσεις που ήδη έχουν σπαρθεί). Επειδή η καλλιέργεια είναι σε θέση να Διαφορετικά διαφορετικές τοπικές συνθήκες και Τριτοβάθμιας (διπλό) πυκνότητα σποράς στο σημείο της επικάλυψης να προσαρμοστεί πολύ καλά, δημιουργεί ένα χαμηλότερο αριθμό παραφυάδες και χωρίς τη δράση της ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι οι διαφορές χρώματος Σχεδόν αόρατος, σχεδόν μηδέν. Μετά την δράση της ηλεκτρικής ενέργειας είναι πολύ πιο πληγείσες εγκαταστάσεις σε χώρους με διπλό αερισμού και σποράς, με σημαντικά χαμηλότερη ηλεκτρική αντίσταση του εδάφους, και θα εμφανιστεί ως άνω Αρκετές ημέρες καθυστέρηση στην ανάπτυξη. Φυτά που επηρεάζονται από την ηλεκτρική ενέργεια συμπεριφέρονται σαν μετά τη μεταφύτευση, και για κάποιο χρονικό διάστημα να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν την καλλιέργεια σχεδόν. Σπορά συμπτώματα δεν ανήκουν στους αρχαιολόγους που εξηγείται αλλού, αλλά θα βοηθήσει τον προσδιορισμό του πεδίου των καλλιεργειών, η οποία τουλάχιστον εν μέρει επηρεάζονται από την απόρριψη της ενέργειας αστραπή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν το πεδίο δεν επηρεάστηκε άμεσα από κεραυνό, η ηλεκτρική ενέργεια ήταν μόνο εκεί από κοντά Αγόμενες μονοπάτια και γραμμές τραμ, στελέχη δεν χρειάζεται να σκύψει καθόλου. EFP - δράση της ηλεκτρικής ενέργειας κάτω από το επίπεδο του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση), τα οποία όμως είναι ακόμα δυνατό να προκαλέσει επιβράδυνση της ανάπτυξης και τις διαφορές στο ρυθμό ωρίμανσης. Πιθανώς μόνο μερικά τοις εκατό θανατηφόρα δόση, ανάλογα με τον τύπο του φυτού. 

 

Λιγότερο επιθετική επιδράσεις του ηλεκτρικού ρεύματος σε δράσεις που περιγράφονται στη βλάστηση των καλλιεργειών δεν χρειάζεται να είναι σχεδόν τόσο καταστροφικές, όπως στην περίπτωση της απευθείας χτύπημα στο πεδίο, μπορεί να απαλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου ή χωρίς κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) (photo). Είναι μόνο μια δευτερεύουσα και πολύ ασθενέστερες επιδράσεις της ηλεκτρικής εκκένωσης από κεραυνό που έπληξε μόνο τις δομές στην άκρη του πεδίου ή κοντά σε αυτήν, και άμεσα στον τομέα των καλλιεργειών δεν λειτουργούσε. Τα δέντρα, οι θάμνοι, τα όρια, μονοπάτια χωράφι κοντά στο πεδίο. Παρά το γεγονός ότι ορισμένες μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας διανεμήθηκαν πάνω από το πεδίο μέσα από την επιφάνεια του εδάφους, και πολύ πιο προτιμότερο από θέσεις με χαμηλότερη αντίσταση - γραμμές τραμ, επικαλύψεις σπαρτική μηχανή. Περιγράφεται Σε περίπτωση που δεν είναι τόση ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας). Αλλά μπορεί να προκαλέσει μέτρια επιβράδυνση, καθυστέρηση ανάπτυξης και ωρίμανσης των φυτών Περιγράφεται σε περιοχές με μικρότερη αντίσταση (μεταξύ τους καθώς και τα σημεία ανήκουν υπόγειο, όπου μπορούν να βρίσκονται καλύτερα διάφορα αγώγιμων δομών). Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να συμβεί επίσης αύξηση της αντίθεσης σύμβολα κοπής, που προκαλούνται από τα αρχαιολογικά και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται φύλλο υπόγειο, των οποίων οι επιπτώσεις στην καλλιέργεια Διαφορετικά δεν θα είχε καθόλου ορατός. Εκθέτουν σχεδόν μόνο αλλαγή της ηλεκτρικής αντίστασης στην άμεση γειτονία τους, και Διαφορετικά καθόλου ή σχεδόν καθόλου. Μέσα από το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή τους μπορούν να ΕΤΣΙ Ο ορατός ως σύμβολα κοπής Αυτός είναι επίσης δομές που βρίσκονται στην ξηρά και βάθος, ότι η παρουσία τους μέσα από παρατηρήσιμες αλλαγές στη δομή, το χρώμα, την απόχρωση και την εμφάνιση της καλλιέργειας στα άλλα έτη δεν έχει καμία επίδραση. Τα φυτά μπορεί να είναι επίσης ελαφρώς ξεθωριασμένα, αλλά σε αντίθεση με απευθείας χτύπημα στην περιοχή της πραγματικής τομέα των καλλιεργειών, είναι σε θέση να ανακτήσει με επιτυχία από ασθενέστερη ζημιά. Στην περιοχή γύρω από γραμμές τραμ κοντά στα σύνορα πεδίο μπορεί επίσης σε περίπτωση ξηρασίας και αποτέλεσμα των καλλιεργειών σε κάμψη στο έδαφος. (photo) Τα αποτελέσματα του ηλεκτρικού ρεύματος, διάφορες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας (κάτω από θανατηφόρα, πολύ κάτω από θανατηφόρα, δεν είναι αισθητή, θανατηφόρος, πάνω από θανατηφόρα, ιδιαίτερα θανατηφόρος παραπάνω) θα είναι πολύ πιο σύνθετες στην ενότητα Λεπτομερής ΠΠΕ. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να βρίσκεται μερικές φωτογραφίες από τα πειράματα δείχνουν ότι πολλά και είναι σε θέση να συμβάλει σημαντικά στην κατανόηση των διαδικασιών που περιγράφονται. 

 

Μετά από ένα άμεσο χτύπημα από κεραυνό απαλλαγή στους χώρους πεδίου είναι στη μέση περίπου μεταξύ τους γραμμές τραμ (photo) Ποια είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε Αγόμενες ρεύματα από δύο κατευθύνσεις, καθώς και θέσεις στην άκρη του πεδίου, Αεριούχος δύο φορές (photo) Κατά τη διάρκεια της σποράς διαδικασία τυπικές θέσεις mezi που πλήττονται περισσότερο, εκεί όπου με Συχνά κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σημείο της απεργίας, πολύ συχνά, ακόμη και γύρω από τα συνολικά όρια των αγρών. Στην αρχή η σπαρτική μηχανή περνά γύρω από το όριο του πεδίου και μετά από αυτό σταδιακά τρέξιμο-πίσω εκεί από τις τυπικές γραμμές τραμ παράλληλα. (photo

 

Στην περίπτωση της άμεσης χτύπημα στο πεδίο συνεπώς μπορεί να γίνει ορατή από την απαλλαγή αστραπή ως σύμβολα κοπής της αρχαιολογικής προέλευσης επίσης ξηρό δομές που διαφορετικά δεν θα είναι ορατό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι επειδή είναι πάρα πολύ βαθιά, ή ήδη έχουν πάρα πολύ μικρή αντίθεση, έτσι δεν μπορεί να είναι χωρίς τη βοήθεια της ηλεκτρικής ενέργειας αναγνωρίζεται σε κάθε περίπτωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απεικονιστεί άμεσα κάποια αρχαιολογικά και άλλα αντικείμενα, είτε ως μέρος της τακτικής σχήματα στην καλλιέργεια, ή ως και μέρη κατασκευών από κοινού κατέθεσαν `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, αλλά μόνο αν αυτά δεν έχουν χάσει εντελώς mezi άλλα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένα, Εξασθένηση) καλλιέργεια και μείνετε ακόμη λίγο αναγνωρίσιμες. Μερικές φορές είναι δυνατό να παρατηρηθεί ξηρό ένα αντικείμενο επίσης Μεταξύ συνήθως ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών, επειδή το εξωτερικό ενώ η καλλιέργεια είναι "μόνο" που βρίσκεται στο έδαφος, ακριβώς πάνω από αυτό μπορεί να είναι εντελώς νεκρός, χάρη σε μια πολύ υψηλότερη αγωγιμότητα του έδαφος γύρω από το θέμα και πολύ υψηλότερα ρεύματα που δρουν στο βλάστηση. Αμέσως μετά την κατάθεση (επιζήμια, εξασθένηση) και ξηρασία κατάσταση δεν μπορεί ακόμη να είναι σχεδόν αναγνωρίσιμες, αλλά μετά από λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η σειρά των καλλιεργειών κίτρινο, και την πάροδο του χρόνου πεθαίνει τελείως. Νεκρά στελέχη δεν θα είναι πλέον ακόμη και την αύξηση εν μέρει χάρη φωτοτροπισμός πίσω και γεωτροπισμός, σε αντίθεση με όλα τα άλλα.  

 

Μερικές φορές μπορεί να είναι μόλις πέσει υπολείμματα της γεωργικής τεχνολογίας, που βρίσκεται κάτω από το βαθύ όργωμα. Μερικές φορές επίσης Μπορούν να καταστραφεί μέρη αεροπλάνων από τους πολέμους κόσμο επίσης Αυτό μπορεί να είναι σε ξηρασία και βάθος, δεν θα ήταν που εμφανίζονται σαν σύμβολα κοπής χωρίς την απαλλαγή αστραπή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και μεταξύ Συνήθως κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών μπορεί να είναι κάποιες υπόγειες κατασκευές αναγνωρίσιμες, όπως για παράδειγμα, ενώ στις περισσότερες περιοχές είναι η μόνη καλλιέργεια συνήθως ξαπλωμένος στο έδαφος, πάνω από τον υπόγειο μεταλλικό αντικείμενο μπορεί να είναι εντελώς νεκρός. 

 

Μεταφράστε Περιγράφεται αντικείμενα έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό. Αν Μέσα σε απόσταση αρκετών μέτρων (υπολογίζεται σε όχι περισσότερο από 20 Σπάνια λίγο περισσότερο) να φαίνονται από την απαλλαγή αστραπή στο πεδίο της παραγωγής και, συνεπώς ότι αντικατοπτρίζει την ζωντάνια της, είναι πάντα ορατά, και πολύ παρόμοια με το Το ίδιο ακριβώς χώρο. Αυτό συμβαίνει ακόμη και μετά usuall Αρκετές ημέρες, ακόμα και εβδομάδες, μετά την απόρριψη αστραπή. Επειδή μια μέση πυκνότητα των ηλεκτρικών εκκενώσεων σε ξηρά εύκρατες περιοχές παρατήρησης φορά δεν ήταν ακόμη, επειδή η ξηρασία κάθε αντικείμενο περιμένει να επανεμφανιστεί κατά μέσο όρο περίπου 500 χρόνια. Ότι ακόμη ότι, στην εύκρατη ζώνη συμβαίνουν εκεί Σχετικά αποδεδειγμένα μέρη όπου απορρίψεις αστραπή χτύπησε Συχνά λίγο περισσότερο, και πολλές απορρίψεις είναι πολλαπλές διακλαδισμένης, δεν μπορεί να είναι απαραίτητη σε ορισμένες περιπτώσεις να περιμένουν τόσο πολύ, αλλά μόνο περίπου 50 έως 100 χρόνια. Ακόμα κι έτσι, η εμφάνιση αυτών των στοιχείων θα πρέπει να αναφέρονται στις προβλέψεις (πρόγνωση), επειδή η δεν είναι απολύτως απαραίτητο να περιμένετε για 50 ή 300 χρόνια, μέχρι κάποια νέα επανεμφανίζεται απαλλαγή αστραπή στον τομέα. Είναι επαρκής Dig Them Up, έτσι ώστε το πρώτο να ζητήσει άδεια από την κατανόηση αγρότη, μετά τη συγκομιδή αρπάξει μια αξίνα και να πάει. 

 

Μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες μπορεί να ανακαλύψει σε αρχεία εναέρια αρχαιολόγοι τους. Πετούν πάνω από όλα κοντά και πάνω από τα αντικείμενα ενδιαφέροντος τους λίγο περισσότερο, και ήδη πολύ περισσότερο από εκείνους που ενδιαφέρονται για τα αγρογλυφικά. Αν και αυτά είναι κοντά και πάνω από κάθε Ανακαλύφθηκε αγρογλυφικά μετά συρρέουν σαν σφήκες, αλλά είναι αντίθετη στη σκοποβολή τοπία και τοπία από ψηλά ήδη από κανένα ενδιαφέρον. Δεν είναι καθόλου αποκλειστεί ότι εναέρια αρχαιολόγων στα αρχεία τους έχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες σύμβολα κοπής, ακόμη και αν μόνο ο πρώτος τύπος (επιφάνεια), η οποία απλώς αποφάσισε ότι όλες οι αυτο-δήλωσε ότι η καλλιέργεια Explorers ποτέ κύκλους δείχνουν, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. 

 

Μια άλλη ομάδα ερευνητών που θα μπορούσε να βρει κάτι σε φωτογραφικά αρχεία τους, επαγγελματίες στρατιωτικούς είναι εναέρια έρευνα. Σφηνάκια ΘΑ αποχαρακτηρίσει το πρώτο. Σίγουρα είναι πολύ πιθανό να βασιστείτε στο γεγονός ότι, αν έχουν ποτέ κάτι τέτοιο για τους πυροβολισμούς που βρέθηκαν, καλλιέργεια Explorers κύκλους Θα είναι οι τελευταίοι που θα Ποιον κάτι που έχουν δείξει.

Τέλος εκτιμήσεις των αρχαιολογικών

 

 

Τρεις μυστικές συναντήσεις των αεροναυτικών αρχαιολόγων

Εναέρια αρχαιολόγοι ΘΑ ΕΧΟΥΝ φωτογραφίες τους που σίγουρα δει ήδη πολλά. Ακριβώς δυνατόν να έχουμε μια ματιά για παράδειγμα σε μερικά από τα χιλιάδες πλάνα τους. Φημολογείται ότι διασημότητες σε όλο τον κόσμο εν λόγω συμφωνία με εναέρια αρχαιολόγοι, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα των αγρογλυφικών τις τελευταίες τρεις μυστικές συναντήσεις. Επειδή οι συνεδριάσεις ήταν μυστικές, δεν είναι γνωστό ημερομηνία τους, αλλά μερικά από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα των συζητήσεών τους ήταν για το κοινό πάνω από όλα διεισδύσει μόνο. 

 

Με την ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που σαφώς μπορεί να θεωρηθεί ως ο ιδρυτής της κεραίας αρχαιολόγων, Osbert Guy Stanhope Crawford, πέρασε τα παιδικά και εφηβικά στο Χάμπσαϊρ στη νότια Αγγλία. Ήδη Κατά τη διάρκεια των εφηβικών ετών ήταν εντυπωσιασμένος με ταφικούς τύμβους, Ramparts πηλό και τάφρους, διάσπαρτα σε όλη την τοπίο. Ως εκ τούτου Νότια Αγγλία είναι δυνατόν να καλέσει ένα διπλό loci ιδιοφυΐα του Εναέρια Αρχαιολογία, γιατί η ολόκληρη η περιοχή είναι εκεί το αρχαιολογικό φύλλο οντότητες που βρίσκονται υπόγεια, κυριολεκτικά διανθιστεί με. 

Τα κύρια κέντρα των περιστατικών αγρογλυφικά μπορούν να εντοπιστούν, η διασταύρωση των Avebury Διακανονισμών, και από το 8 χιλιόμετρα νότια Alton Barnes. Αυτή είναι μια περιοχή που είναι από την άποψη της αρχαιολογίας και εναέρια αρχαιολογία πραγματικά «πολύ ζωντανό». Μέσα σε μια ακτίνα 125-170 χλμ. από την υπάρχουν σχεδόν όλα τα αγρογλυφικά ότι οι ιστοσελίδες έχουν ποτέ ανακαλυφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Hampshire βρίσκεται περίπου 45 χλμ νοτιοανατολικά από αυτούς. Ακριβώς δίπλα στο Wiltshire, όπου βρίσκονται Αυτό Ανέφεραν δύο οικισμούς. 

 

Στην αρχή, αυτά ορίζεται η βασική ιδέα:

Χαρακτηριστικά του εξερευνητές που ασχολούνται με Αγρογλυφικά:

Αγρογλυφικά Explorers ως επί το πλείστον μόνο ημιμαθής μόνο ημι-διανοούμενοι, τα μισά-μορφωμένοι, που παρασιτούν μόνο πολλά χρόνια στο "αγρογλυφικά έρευνα." Μπορούν να μην κάνει τίποτα άλλο από αυτό που είναι "εξερεύνηση" τα μυστήρια, για τα οποία μόνο οι ίδιοι πιστεύουν, ότι είναι για όλη την ανθρωπότητα μια για πάντα εντελώς άλυτο. Κατά τη γνώμη του τα αγρογλυφικά Explorers με τη δυνατότητα για την επίλυση του προβλήματος των αγρογλυφικών που κυμαίνονται εντελώς έξω από τις δυνατότητες και ορίζοντα της έρευνας ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ποτέ κανείς σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να τα επιλύσουμε, διότι η Καθ 'όλη τη μακρά περίοδο δεν είναι σε θέση να κάνει ότι ακόμη και οι ίδιοι, "Great αγρογλυφικά Explorers". Σύμφωνα με την άποψή τους για τις "Great αγρογλυφικά Explorers" δεν υπάρχει κανένας άλλος σε όλο τον κόσμο που θα είναι σε θέση να κατανοήσει το μυστήριο της τακτικής σχήματα στην καλλιέργεια καλύτερα από ό, τι οι ίδιοι. Ωστόσο, ακόμη και τους εαυτούς τους απέχουν πολύ από το να είναι σε θέση να ανιχνεύσει τη μεγάλη πλειοψηφία των μοντέλων που έχει ποτέ εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. (Παράδειγμα -photo - Μινιατούρα - πηγή: Google Earth ) Αντί tryng στη βάση κάποιων αντικειμενικά ευρήματα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο τρόπο σε πραγματικές λύσεις, Υπομονετικά εμπλακεί ολοένα και περισσότερο σε ιστούς αράχνης Από τη δική αυταπάτες και φαντασιώσεις τους, με τον οποίο διαχειρίζεται το σχεδόν για κρεμάστε τον εαυτό τους. 

 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση, επαγγελματίες εναέρια αρχαιολογία μεταξύ άλλων, εισήχθη ένας τον άλλον με μερικές φωτογραφίες των ερευνών τους από διάφορες χώρες. Πήραν ειδικό λογαριασμό της νότιας Αγγλίας, όπως το Microsoft Ειδικά γύρω Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury και πολλούς συναφείς τομείς. Θα διερευνηθούν μια σειρά από ιστορικές αεροφωτογραφίες από τους αναφερόμενους τομείς. Σε σύγκριση με μια ποικιλία από σύμβολα κοπής ότι ο αισθητός ήταν εκεί. Οι πραγματικές φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση, δεν είναι γνωστές, αλλά ως ένα παράδειγμα θα μπορούσε να χρησιμεύσει δύο εικόνες, που δημοσιεύθηκε στις πτήσεις δημοσίευση Into Χθες, Leo Deuel, St, του Martin Press, 1969. 

 

F1Ένα χρονολογείται 1949:  

Ένα από τα δύο κυκλικά αντικείμενα εικονική (henges) σε Hutton Moor στο Ripon στο Γιορκσάιρ, όπως αυτά εμφανίστηκαν στον τομέα σιτάρι, το καλοκαίρι του 1949 

 

F2άλλο δεν είναι χρονολογημένο, Εκτιμώμενη από ένα χρόνο Μεταξύ 1945 - 1955  

Crowmarsh στο Oxfordshire, στη νότια Αγγλία: πάνω από χαντάκια γεμάτο σύμβολα κοπής αποκαλύπτουν την ύπαρξη τους ταφικούς τύμβους της Εποχής του Χαλκού, εντελώς επίπεδη με το έδαφος, μεταξύ των οποίων και δύο παράλληλες ευθείες γραμμές. 

 

Με τη σύγκριση των σύμβολα κοπής σε μια σειρά αεροφωτογραφιών από διάφορες περιόδους οι συμμετέχοντες οι πρώτες συναντήσεις μυστικό επιτευχθεί εναέρια αρχαιολόγους να καθορίσει το τελικό πρωτόκολλο, που ήταν:  

1) "Το σύνολο των μέτρων των επιτόπιων δειγματοληπτικών ερευνών αρχαιολογίας ότι τα αγρογλυφικά": 

Κάθε ερευνητής, ο οποίος είναι έκπληξη το γεγονός ότι σε ορισμένους τομείς των καλλιεργειών, κυρίως στη νότια Αγγλία, είναι μερικές φορές που βρέθηκαν τακτική, ως επί το πλείστον κυκλικό, αλλά και άλλα σχήματα επίσης, και τους ίδιους ή παρόμοιους σχηματισμούς, ακόμα κι αν με λιγότερη συχνότητα, βρίσκονται σε επίσης πολλούς άλλους τομείς με δημητριακά σε όλο τον κόσμο, και περαιτέρω θεωρεί Αυτό που για την εμφάνιση του σε παρόμοιες δομές, δεν είναι δυνατό να βρεθεί κάποια λογική εξήγηση, θα πρέπει να είναι μια για πάντα και αιώνια ονομάζεται " A little Tomnoody

 

Αρκετά χρόνια μετά, το Οργανωμένο τη δεύτερη συνάντηση, η οποία ασχολήθηκε με την εξέταση από το άλλο αρχειακό αεροφωτογραφίες στις οποίες ήταν η πρώτη τελική έκθεση είναι κάπως τροποποιημένη:  

2) "Αλλαγή Το σύνολο των μέτρων της κεραίας" ... Αγώνες περαιτέρω με την πρώτη, μόνο στο τέλος του ορισμού ήταν " Ένα μικρό Tomnoody "άλλαξε σε" Tomnoody ". 

 

Μετά από λίγα χρόνια η τρίτη συνάντηση διοργανώνεται, όπου φωτογραφίες εξετάστηκαν κυρίως από τα τελευταία χρόνια. Η τελική έκθεση και πάλι αλλάξει.  

3) «Η δεύτερη δέσμη μέτρων, την ανασυγκρότηση της κεραίας" ... Συνεχίζοντας και πάλι τους αγώνες, καθώς και ο ορισμός του « Tomnoody "άλλαξε σε" Μεγάλη Tomnoody ".  

Στη συνέχεια οργάνωση άλλων Εναέρια συναντήσεις αρχαιολόγοι, σε συνεργασία με το ζήτημα των αγρογλυφικών, εγκαταλείπεται οριστικά. Μερικές μεταφράσεις άλλο, αντί να χρησιμοποιεί τον όρο " Μεγάλη Tomnoody "Συνεγκατάσταση και τη χρήση των λέξεων" Μεγάλη Idiot "

 

 

Μετά την παράγραφο δεν ανήκει άμεσα σε αρχαιολόγους, αλλά σχετίζεται με την ιστορία

 

Κρατήρες στους τομείς:

Σε πολλά μέρη του κόσμου συμβαίνουν σε τομείς Σχετικά βαθιά υπόγεια εκραγεί βόμβες, που θα Ποτέ δεν πρέπει να οργώνονται (αρκετά κάτω από 80 εκατοστά), με κάποια προηγμένη αποσύνθεση του φακέλου και το περιεχόμενο, και καταστράφηκε ολοσχερώς μηχανισμός ενεργοποίησης. Μερικά ακόμη εκραγεί πιθανόν να οφείλεται σε μια επιτυχή Σαμποτάζ για παράδειγμα στην Πλζεν Skoda εργοστάσιο Οο. και άλλοι, έπεφταν χωρίς την ενεργοποίηση μηχανισμού, ή μηχανισμών αναποτελεσματική και εντελώς μειωμένη. Απαλλαγή Lightning, που διεξάγεται στο υπόγειο ακριβώς ακριβώς μέσα από αυτά, θα ήταν απλώς να ενεργεί ακριβώς όπως η ξηρασία και ο μηχανισμός σκανδάλης. Προϊόντα αποσύνθεσης του κελύφους βόμβα (σίδηρος) Συμβολή στην αύξηση πολλαπλές αγωγιμότητα του εδάφους στην περιοχή του σκουριάζει βόμβες. 

 

Με τον τρόπο: κάθε κρατήρα στον τομέα, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από τον αντίκτυπο των βομβών αέρα Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου, που δημιουργήθηκε στον τομέα της υψηλής ακρίβειας κυκλικό κρατήρα. Όταν αργότερα γεμάτο με κάποιο έδαφος και οργωμένο (σχέδιο), σε υπόγεια δομή του παρέμεινε σε ορισμένα επιλεγμένα χαρακτηριστικά διατηρούνται δομή του βομβαρδίστηκε Circle, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με την καλλιέργεια, όπως το κλασικό Cropmark, και όπου η επίδραση του αστραπή στην απαλλαγή περιοχή της ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικής ενέργειας ενισχύεται σύμπτωμα βλάστηση επιταχύνθηκε cropmark. (Έκρηξη -. Ένας κύκλος Η απαλλαγή Lightning είναι επίσης και έκρηξη) 

 

 

Αρχαιολογικό συλλογισμός 2

Στα αρχεία των Ιδρυμάτων εναέρια αρχαιολογία μπορεί να βρίσκεται πολλές εικόνες από ποτέ ανακαλύψει την αγρογλυφικά. Εναέρια αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο σχεδόν από την ίδρυσή της πολύ συνεργάζεται στενά με τη στρατιωτική εναέρια έρευνα, εκείνο για το οποίο Σκοπούς (συχνά μόνο γι 'αυτούς) Αποχαρακτηρισμένο μια τεράστια σειρά από αεροφωτογραφίες της επιφάνειας της γης (βλ.). Μπορεί να υπάρχουν πολλά να βρίσκονται ποτέ δεν δημοσίευσε τα αγρογλυφικά, που ποτέ δεν επαγγελματίες εναέρια αρχαιολογία προσπάθησε να αναδείξει και να δημοσιεύσει. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας απολύτως λόγος του, διότι η αρχαιολογία η αεροπορία έχει πάντα ανήκουν εξ ολοκλήρου Μεταξύ αξιοσέβαστη κλάδους της επιστήμης και της έρευνας. Η ύπαρξη και η εξερεύνηση των αγρογλυφικών εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά αμφίβολη δραστηριότητα, η οποία πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό ήταν ιδιαίτερα ύποπτες και αμφίβολες άτομα (που είναι σίγουρα η μεγαλύτερη αλήθεια). Η δημιουργία τους οφείλεται σε ιδιώτες, ακόμη και αμφίβολη και πολύ περισσότερο ύποπτες. 

 

Μάλλον πλησιάζει η στιγμή που το θέμα της εξερεύνησης παρόμοιες δομές θα είναι η θέση της Αμφίβολα άτομα αδίστακτα και εντελώς σίγουρα απαγορεύεται, ενδεχομένως ακόμη και με τη βοήθεια της αστυνομίας. Θα πιθανώς να αποτραπεί από την επίσκεψη ξηρούς χώρους, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όταν υπάρχουν αποδεδειγμένα παρόν απειλητική για τη ζωή χημικές ουσίες, δηλητήρια και τα ναρκωτικά. Αντικείμενα που θα εξεταστούν τόσο χαρούμενος, και, μέσω της "έρευνες" τους για μεγάλο χρονικό διάστημα στις τάξεις του υπόλοιπου πληθυσμού πλανήτες Ονομάζεται Globe προκαλέσει μια γενική εντύπωση ότι η διαπίστωση των αιτίων της καταγωγής τους είναι σχεδόν αδύνατη. Αντικείμενα μπορεί να είναι σε θέση να Αιώνια ήδη στο μέλλον να περιλαμβάνει μόνο Μεταξύ των λεγόμενων σύμβολα κοπής, τα συμπτώματα. Υποκατηγορία που προκαλούνται από τις διαφορές της ηλεκτρικής αντίστασης των υλικών και το περιβάλλον, που βρίσκεται στο χώρο όπου Προέρχεται Ήταν, και από υπερφόρτιση του ηλεκτρικού φορτίου και της ενέργειας. 

 

Στη συντριπτική πλειονότητα είναι μερικές από τις διαφορές που περιγράφονται παραπάνω ανακτηθεί μόνο και μόνο επειδή συνέβη στο χώρο ξηρό περίσσεια ηλεκτρικού φορτίου, ότι για πρώτη φορά μετά το χτύπημα στο μέτωπο της RS Παρόμοιες διαφορές στην αγωγιμότητα περιβάλλον που δημιουργήθηκε σχεδόν χαοτικά. Μερικές φορές, ακόμη και αρκετά τακτικά χάρη στην απήχηση και παρέμβαση από μόνη της, χάρη στην τεράστια υπέρβαση του ηλεκτρικού φορτίου και της ενέργειας. Με απλά λόγια, υπάρχει μια υπέρβαση του ξηρού φορτίου ηλεκτρικής ενέργειας και, Αυτό είναι για κάθε ηλεκτρική αντίσταση των υλικών παρουσιάζουν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο. Αρχικά, οι προσπάθειες για να συνεχίσει ο ίδιος «θα τους δικούς τους τρόπους" σε απόσταση αρκετών μέτρων. Σε ορισμένες περιοχές η αντίσταση του πλησιέστερου περιβάλλοντος θα Μειώνει στιγμιαία αρκετές τάξεις μεγέθους (διασπαστική απόρριψη ώθηση διάσπασης διηλεκτρικών), κυρίως η στιγμιαία ιονισμού και θέρμανση έως και αρκετές χιλιάδες βαθμούς Κελσίου επίσης Φαρενάιτ. 

 

Έπειτα από την αρχική περισσότερο ή λιγότερο χαοτική κίνηση του ηλεκτρικού φορτίου, ενέργεια γίνεται Συνεχίζοντας ήδη σε ένα κοινό τρόπο, ειδικά μέσα από τους χώρους με τη χαμηλότερη ηλεκτρική αντίσταση. Είναι δυνατόν να γίνει από την επιφάνεια της γης και ακριβώς κάτω ότι κάποια στιγμή, ακόμη και εκατοντάδες μέτρα, η γέφυρα Συχνά Μέσα σε ένα μόνο τομέα των καλλιεργειών. Κατά τη διάρκεια της μετάβασής του επηρεάζει, και ορισμένα επιλεγμένα φυτά και τα χαρακτηριστικά ζημιά εκεί ανέφερε ακριβώς θέσεις με μικρότερη αντίσταση. Μερικοί από αυτούς χάνουν τη ζωή τους, αλλά Σπάνια αριθμός τους υπερβαίνει ένα μικρό ποσοστό το πολύ, που δεν θα ήταν ίσως αντικειμενικά προσδιορίσιμες, λόγω των φυσικών ανισοτήτων. Τα φυτά θα καταστραφεί μόνο αρχίζουν να δείχνουν μετά από κάποιες αλλαγές του χρόνου, Ειδικά ωρίμανση και καθυστέρηση της ανάπτυξης, να αποδυναμώσει, επίσης μπορεί να λυγίσει στο έδαφος. Αυτές οι αλλαγές είναι ήδη σε ολόκληρη την περιοχή ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ορατός καλά, κατά προτίμηση από απόσταση ή από πάνω. Αυτές οι αλλαγές είναι ήδη σε ολόκληρη την περιοχή παρατηρήσιμα πολύ καλά, κατά προτίμηση από απόσταση ή από πάνω, με τη χρήση κλασικών μεθόδων εναέρια παρακολούθηση αρχαιολόγων. Περιοχές με χαμηλότερη ηλεκτρική αντίσταση που προκαλείται από τα υπόγεια έργα τέχνης μπορεί να είναι αρκετά αξιόπιστη σήμανση. Θα άλλη μέθοδος θα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο. 

 

Ως παράδειγμα εδώ θα εμφανιστεί μια αεροφωτογραφία την επιφάνεια της Γης, ​​που αποκτήθηκε μέσω του Google Earth . Εκεί βρίσκεται Σχετικά τυπικό παράδειγμα ενός σχηματισμού, που είναι τώρα, ίσως μόνο προσωρινά ονομάζεται «Κύκλος των καλλιεργειών». Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ, η καλλιέργεια Explorers κύκλους, πόσο μάλλον Explored. Εκείνοι με σχηματισμούς από στεγνό είναι σχεδόν συνεχώς ασχολούνται, επειδή ο νομίζουν ότι διερευνούν κάτι μυστηριώδες. Αλλά πρέπει πρώτα να μπορούν να τα βρουν. Ως παράδειγμα εδώ θα εμφανιστεί μια αεροφωτογραφία την επιφάνεια της Γης, ​​που αποκτήθηκε μέσω του Google Earth . Εκεί βρίσκεται Σχετικά τυπικό παράδειγμα ενός σχηματισμού, η οποία είναι τώρα, ίσως μόνο προσωρινά, με την ονομασία "αγρογλυφικών". Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ από τα αγρογλυφικά Explorers, πόσο μάλλον Explored. Τα άτομα με ξηρό σχηματισμοί είναι σχεδόν συνεχώς ασχολούνται, επειδή ο νομίζουν ότι διερευνούν κάτι μυστηριώδες. Αλλά πρέπει πρώτα να μπορούν να τα βρουν. 

 

Τέλος εκτιμήσεις των αρχαιολογικών 2

 

Μια σημείωση εκτός των αρχαιολόγων: Δεν είναι, βέβαια, εντελώς αληθές ότι το σχέδιο δεν είχε ποτέ δει από κανέναν Ούτε Ανακαλύφθηκε. Όσοι έχουν δημοσιευθεί ποτέ ότι το μοτίβο των καλλιεργειών Σίγουρα είδε ήταν ο κ. συνδυάζουν χειριστή. Πώς είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς, ο κ. Συνδυάστε Χειριστή δεν αποκαλούν σχέδιο Ανακαλύφθηκε κάθε δημοσιογράφος ούτε εξερευνητής μυστήριο. Ο κ. Συνδυάστε oOperator δεν είναι διανοητικά ελαττωματικό. 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Παρά το γεγονός ότι Αλχημεία έχει πλέον πέσει σε περιφρόνηση, και μάλιστα Θεωρείται είναι ένα πράγμα του παρελθόντος, η physicain δεν πρέπει να επηρεάζεται από judgements.ts ξηρασία. Παράκελσος
Το λιγότερο είναι περισσότερο μόνο όταν δεν είναι πιο καλή. FLWright
Η μειονότητα είναι μερικές φορές δεξιά, η πλειοψηφία είναι πάντα λάθος.        GBShaw 
z