Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-χρονολογία-timelapse . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Αγρογλυφικά - Timelapse
Συνεχής μηχανή πάροδο του χρόνου και προσφέρει ενδιαφέρουσα ευκαιρία μετά την ανακάλυψη ενός σχηματισμού
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Πιστεύω ότι συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορεί να εξηγηθεί, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται αποφασισμένη να εξηγεί τους. Ο καθένας έχει μια απάντηση για αυτούς. Είτε αλλοδαπών ή πράγματα από τον κόσμο των πνευμάτων. H.Ramis
Είναι πάντα πολύ νωρίς για να σταματήσουν το κάπνισμα. N.V.Peale
Σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης δεν διδάσκουν κατανόηση. Ηράκλειτος

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Timelapse Capture

PagPh
Το ανεξήγητο μυστήριο οριστικά Επεξήγηση

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Όλα τα αγρογλυφικά Surveyors αρκετά λανθασμένα πιστεύουν ότι μετά την εύρεση εμφάνιση του πρότυπα και ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει την πιο σημαντική φάση (δημιουργία του). Στη συνέχεια, είναι δυνατή μόνο για να τεκμηριώσει και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να κάνει. Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αληθές, διότι τα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πολύ απλά θα συμβεί την επόμενη ημέρα (εκτός από - τα πλήθη των περίεργων θεατές, σπεύδουν το πεδίο). Δεν είναι δυνατή η εγγραφή Ολόκληρη η διαδικασία από την αρχή, αλλά ότι αυτό που θα ακολουθήσει, δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα, αντίστροφα. Η πρόοδος μπορεί να εντοπιστεί μέχρι τη συγκομιδή, μερικές φορές επίσης λίγο αργότερα.

 

Χρονοεγγραφή κάμερα

Στην ανάπτυξη

 

Λάθη από τα αγρογλυφικά Explorers

Ένα από τα άλλα μεγάλα λάθη που έγιναν καλλιέργεια Explorers κύκλους, η υπόθεσή τους ότι ο σχηματισμός των αγρογλυφικών οπουδήποτε στον κόσμο είναι ένα θέμα λεπτών, που υπολογίζεται σε περίπου 5-10, 20-30 στη γέφυρα, και ακόμη και πριν ούτε μετά στον τομέα ήδη δεν συμβαίνει τίποτα. Στην πραγματικότητα, η όλη ιστορία, αυτό που συμβαίνει στο σύνολο, καταλαμβάνει σωρευτικά 1000 - 1500 φορές περισσότερο χρόνο. Αρκετούς μήνες. κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) του φυτού (Αυτή η πρωτοβάθμια, Παρατηρήσιμες γέφυρα), κατά την οποία αληθινά και εντελώς Εμφανίζεται φυσικά, είναι usuall μόνο ένα μικρό ποσοστό του συνόλου περιόδους, αλλά επίσης καλά κάτω από το ένα τοις εκατό. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί εκεί ισοπέδωση (επιζήμια, αποδυνάμωση) της καλλιέργειας πραγματικά ήδη κατά τη διάρκεια της (αμέσως μετά) την απαλλαγή αστραπή, αλλά είναι πραγματικά ένα πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις. Ειδικά όταν υπάρχει πιθανώς συνέβη ήδη εντελώς διαφορετική απαλλαγή στο πεδίο των καλλιεργειών ίδιο Αρκετές εβδομάδες πριν (δύο απορρίψεις σε ένα μέρος). Αλλά ακόμα και αν το μοναδικό και εξαιρετικά ισχυρή απαλλαγή συνέβη, όλα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε ένα άλλο τρόπο, και όχι "Προκάτοχος" χρειάζεται.

 

Μηχανικές ιδιότητες των καλλιεργειών ακέραια

Αν και δεν μπορεί να είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, εντελώς άθικτο υγιών καλλιεργειών μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες (άνεμος), και αμέσως μετά το εκρηκτικό κύμα, το οποίο αντιστοιχεί στην έκρηξη των Αρκετές εκατοντάδες κιλά ΤΝΤ κοντά στα πεδία επιφάνεια πάνω από το πεδίο σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου στο παρακάνετε Αρκετές εκατοντάδες χλμ / ώρα. Η έκρηξη wavw σημαντική Περικοπή μπορεί προς στιγμήν λυγίσει χωρίς να σπάσει σχεδόν στο έδαφος, τα στελέχη Αμέσως μετά την ύφεση αμέσως να επανέλθει σε όρθια θέση. Τα φυτά έχουν ένα ξηρό, αλλά φυσικά μια εξαιρετικά έντονη μηχανική ώθηση "θυμόμαστε" στους ιστούς τους μπορεί να συμβεί και να βλάψει Deform (κατεύθυνσης) τα μέρη των ιστών, μερικά κύτταρα, αρχικά Παρά το γεγονός ότι εντελώς μη παρατηρήσιμα, μικροσκοπική, αλλά ότι κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα αρχίζει να να αυξηθεί σε μακροσκοπική διαστάσεις.

 

Μηχανική βλάβη

  Προφανής είναι στα φυτά μέχρι σχετικά ακριβείς και οριακή απόσταση από τις επιπτώσεις της απαλλαγής, μάλλον ακριβώς σε έναν κύκλο, πιο μακριά απόσταση πέραν αυτών που σχεδόν σε όλη αυτή την απόσταση δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια Σχετικά καθορίζεται από την ένταση της απόρριψης. Αυτό είναι δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ, σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο. Απαλλαγή συνέβη mezi απόσταση μεταξύ τους σημεία κατά μέσο όρο από 2 χιλιόμετρα. Ξεκινώντας ένταση μεταξύ του νέφους και του εδάφους θα μπορούσε να είναι αρκετά δισεκατομμύρια βολτ, το ρεύμα Πραγματοποιήθηκε για μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου (το πιο ενεργητικό μέρος), και κατά τη διάρκεια της απαλλαγής που συνέβη, τη διαδρομή μεταξύ ουρανού και γης (υπάρχουν πράγματα Μεταξύ Ουρανού και γη) εκτέθηκαν Αρκετές μεγαβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας. Περιγράφεται η μέση ή άνω του μέσου όρου αστραπή Ελαφρώς Σε περίπτωση εξαιρετικά ισχυρή απαλλαγή μπορεί να είναι σε εξέλιξη και περισσότερη αξία μεγαλύτερη χίλιες φορές.

 

Ακτινοβολημένα ηλεκτρική ενέργεια τα τελευταία λίγα μέτρα σε δεκάδες μέτρα της απαλλαγής πάνω από το πεδίο που προκαλείται εν μέρει στα φυτά (σε μια σχετικά ακριβή κύκλο από το σημείο πρόσκρουσης) και καταστραφεί Θεμ. Αυτή η βλάβη, αναφέρονται: ήταν Αμέσως μετά την απαλλαγή εντελώς οπτικά παρατηρείται, και Αρκετές ώρες μετά καμία επίδραση επί των φυτών, τη μείωση της μηχανικής αντοχής, την ευελιξία, αντοχή εφελκυσμού, αντοχή σε θραύση και να σπάσει. Αλλά μετά από μερικά χρόνια εβδομάδας ημέρες μόνο, μικροσκοπικές αλλαγές αρχίζουν να αναπτύσσονται αισθητή ακόμη και μακροσκοπικά, και οι αλλαγές θα είναι για τα φυτά οπτικά και μηχανικά Παρατηρήσιμες.

 

Οι αγρότες θα είναι σε θέση να μετρήσει theirrselves τυχερός ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ενέργειας εκπέμπεται στην πορεία απαλλαγής Μεταξύ Ουρανού και επιφάνεια της γης, το κανάλι κεραυνού του οποίου το πλάτος είναι περίπου 5 mm, και μάλιστα στην πιο ακραία απαλλαγή αστραπές δεν υπερβαίνει τα 10 mm ( πηγές διαφέρουν, υπάρχουν πληροφορίες επίσης 10 έως 20 mm, εξηγείται αλλού). Αυτό το πλάσμα καναλιού με μια θερμοκρασία 30000 βαθμούς C Περίπου αυτή τη στιγμή Όταν το ρεύμα κεραυνού περνά μέσα από αυτό, Δρα ως αντίσταση Περίπου 1 ohm ανά μέτρο. Πρόκειται για μια πρόχειρη προσέγγιση, αλλά προς το παρόν αυτό είναι αρκετό εξήγηση. Εάν η τιμή της αντίστασης καναλιού ήταν πολύ χαμηλότερη, λένε οι φορές, σχεδόν κάθε ενέργεια της απαλλαγής θα πρέπει να ακτινοβολείται μόνο μετά το άγγιγμα της απαλλαγής (Return Stroke) Μέτωπο προς το έδαφος, και οι αγρότες θα είναι σε ξηρό μέρος σε μια σημαντική περιοχή των ξηρών καλλιεργειών, αντί της συγκομιδής και κάρβουνο.

 

Στην προσθήκη στο επάγεται ενέργειας μπορεί να είναι κάποια ενέργεια Αγόμενες επίσης μέσα στα φυτά μέσω του εδάφους, ως ένα ισοδύναμο του λεγόμενου αναβάθμιση τάσης. Χάρη σε αυτή μπορεί να επηρεαστεί κυρίως ορισμένα τμήματα των φυτών ριζικό σύστημα, ανάλογα με τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής αντίστασης και υπόγεια στρώματα του εδάφους, για άλλη μια φορά σχετικά συχνά με ακρίβεια σε έναν κύκλο.

 

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να ότι η συμπεριφορά ενός ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στα φυτά σε κάποια απόσταση από το σημείο απόρριψης μέτωπο των επιπτώσεων, με το στέμμα (κορώνα εκκένωσης). ΠεριβάλλειReturn Strokeως καλύψει μέχρι μια ορισμένη απόσταση, όπως έναν αγωγό περιβάλλεται από ένα μονωτικό υλικό (θήκη - Θήκη Corona, βλ. μηχανές αναζήτησης). Διάμετρος του στέμματος εξαρτάται μόνο από το ρεύμα εκφόρτισης (κορυφή), τόσο υψηλότερη είναι η τρέχουσα κορυφή, ο μακρύτερα εκτείνεται. Κάνει επαφή των φυτών με ηλεκτρικό ρεύμα με πολύ μεγάλη ακρίβεια με την ακτίνα απόσταση του στέμματος, βεβαίως, σε ένα κύκλο. Είναι εκεί βρίσκεται μεταξύ ακροατήριο PT πια "σκεπτικιστής", οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι οι απορρίψεις αστραπή είναι σε θέση να δημιουργήσει στον τομέα και τον κύκλο των κατεστραμμένων φυτών, ότι αργά ή γρήγορα πεθαίνουν, ή μόνο λυγίσει στο έδαφος δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα;

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

   Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες. ΕΤΣΙ Μπορούν να ενεργούν σαν μαγνητισμένα βελόνες πυξίδα, και οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις εκτροπής Them στιγμιαία στο έδαφος σε ένα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα κατεύθυνση, ανάλογα με την σχετική αναλογία, την κατεύθυνση και την διαφορά φάσης των ανακαλλιέργεια ηλεκτρικά ρεύματα. Προσωρινή μηχανικές αλλαγές και εντάσεις μπορεί να δημιουργήσει κάποια επίσης Εν τω μεταξύ αόρατο μηχανική βλάβη, προσανατολίζεται στην κατεύθυνση. Η μικροσκοπική κατευθυνόμενης προσανατολισμό ζημιές είναι σε θέση να ΣΤΑΔΙΑΚΗ αύξηση των κατεστραμμένων ιστών αργότερα να προκαλέσει σταδιακή κάμψη κατευθυνόμενης προσανατολισμό όλων των μίσχων σε μία κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά). Τα μαγνητικά πεδία της κατά μέσο όρο ηλεκτρικών εκκενώσεων είναι τουλάχιστον δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή του μαγνητικού πεδίου της Γης. Ένα άλλο μέρος της εργασίας μπορεί να γίνει με τεράστιες ηλεκτροστατικές δυνάμεις, χάρη στο ότι τα φύλλα και τους μίσχους των φυτών συμπεριφέρονται όπως τα φύλλα και τους μίσχους του ηλεκτροσκοπίων. Οι διάμετροι των κύκλων αντιπροσωπεύουν περίπου το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων αστραπή απαλλαγή. Εκτός από όλα αυτά, που αφορούν: το πρότυπο των καλλιεργειών συμβαίνει τουλάχιστον αρκετές ημέρες, μερικές φορές έως και αρκετές εβδομάδες μετά το χτύπημα κεραυνού. Είναι επειδή οι ​​πληγείσες φυτικούς ιστούς αποδυναμώσει πολύ αργά, λόγω των τεράστιων αδράνεια και, κατά συνέπεια, πολύ αργά-θα αλλαγών στα φυτά ( ΕΛΚ , Χρονολόγιο ). Επειδή μερικές φορές με την περιοχή μπορεί να γίνει πολύ σύνθετη παρεμβολές και αντηχήσεις, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μερικές φορές ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο. Μια ενιαία απαλλαγή αστραπή ακτινοβολεί ενέργεια στο ηλεκτρικό ατμομηχανή η οποία θα ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα. Μέσος όρος (!) Απαλλαγή. (Απλοποιημένα εξήγηση)

 

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά αστείο - μυθοποίηση, έξυπνο τέχνασμα, θα Αυτή ήταν η Μητέρα Φύση δουλεύεις όλη την ανθρωπότητα μπερδεμένο εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια.

 

Με έντονες ιδέες είναι δυνατόν να μην συμφωνούν, επίσης Πιθανή διαμαρτυρία εναντίον τους, αλλά ίσως πραγματικά ότι είναι δυνατόν για να να με ή κατά. Έτσι Ονομάζεται Jerry Cimrman του αξίωμα.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Η επιστήμη μπορεί να καθαρίσει τη θρησκεία από λάθος και δεισιδαιμονία. Η θρησκεία μπορεί να καθαρίσει την επιστήμη από την ειδωλολατρία και ψευδείς απόλυτα ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια χαμένη μέρα.  
Αν βλακεία μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι, τότε γιατί δεν μπορεί να μας βγει; W.Rogers
z