Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-αστραπή-κυνηγός . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Lightning Hunter
Ο ευκολότερος Δυνατότητα, πώς να συλλάβει αστραπή, είναι μια φωτογραφία. Περικοπή κύκλος είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Η δημιουργική πράξη διαρκεί αλλά μια σύντομη στιγμή, μια στιγμιαία αστραπή του δούναι και λαβείν, ακριβώς αρκετό καιρό για να το επίπεδο και τη φωτογραφική μηχανή για να παγιδεύσει το θήραμα φευγαλέα σε μικρό κουτί σας.  H.C.Bresson
Το μόνο πραγματικό πολύτιμο πράγμα είναι διαίσθηση. A.Einstein
Η επιστήμη του σήμερα είναι η τεχνολογία του αύριο.  E.Teller

Πιάσε Lightning; Μόλις δυνατόν. Σύλληψη Ναι.

PagPh
Σύλληψη κατά την έννοια του αρκετά ακριβής προσδιορισμός (μέτρα, δεκάδες μέτρα) ή πολύ ακριβή (cm) σημείο πρόσκρουσης, πολικότητα, την ενέργεια, τον τύπο (σύννεφο - εδάφους, σύννεφο - σύννεφο) και πολύ ακριβή χρόνο εκκένωσης (νανοδευτερόλεπτα).

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό θέσεις παρακολούθησης και μέτρησης της έντασης της αστραπής θα τοποθετηθεί αργότερα αντικείμενο εδώ, μέχρι τώρα εδώ είναι μια ιδιαίτερη εξήγηση των ομοιοτήτων των καλλιεργειών κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένηση) και φωτογραφική διαδικασία

 

Φωτογραφία Lightning είναι ένα αρχείο το φως των απορρίψεων.

Κύκλο των καλλιεργειών είναι ένα ρεκόρ από τις φυσικές συνέπειες των ηλεκτρικών εκκενώσεων - φυσικό φωτογραφία.

 

Αγρογλυφικά είναι κάτι σαν "Φωτογραφία Φύση".

Φωτογραφικό γαλάκτωμα είναι ένα σύστημα κοτσάνια καλαμποκιού (υλικό εγγραφής με μια διασπορά των έως και αρκετές χιλιάδες pixels ανά τετραγωνικό μέτρο). Η έκθεση λαμβάνει χώρα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, ίσως εν μέρει λόγω της επαγωγής, εν μέρει με συνεχές ρεύμα αγωγιμότητας, καθώς επίσης και με τα αποθηκευμένα στους ιστούς των φυτών κατά την πρώτη μόνο ως προϊόντα της ηλεκτρόλυσης, και την επακόλουθη μερική βλάβη τους. Ως ένας προγραμματιστής χρησιμοποιούν μεθόδους της Φύσης - ηλεκτροχημεία πρώτη, ακολουθούμενη από τη χημεία, βιοχημεία, βιολογία, εξασθένηση των ιστών, Φυτοπαθολογίας. Η διαδικασία της ανάπτυξης διαρκεί αρκετές εβδομάδες κατά μέσο όρο και είναι πολύ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - πρώτα τα στελέχη Πλησιέστερα κάμψη στο σημείο του χτυπήματος, και μέρα με τη μέρα μπορούν να προστεθούν άλλοι. Σε ορισμένα είδη φυτών είναι συχνά δυνατό να ανιχνεύσει παρατηρήσιμες αλλαγές σε λίγες μέρες ή εβδομάδες πριν από την υποβολή (επιζήμια, αποδυνάμωση) (τυπικά σε αυτό το κριθάρι π.χ. σεβασμός).

 

Η διαδικασία του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση), σε ορισμένες φάσεις ή εντελώς μοιάζουν με τη διαδικασία του Μαρασμό Όταν τα φυτά εκτίθενται σε διάφορες συνθήκες στρες, όπως η έλλειψη της Microsoft γέφυρα της υγρασίας. Συμπεριφορά της ανάπτυξης των φυτών σε αντίξοες συνθήκες (έλλειψη υγρασίας, η έλλειψη ή η ανεπαρκής διατροφική τους σύσταση, pH, υψηλή θερμοκρασία) επεξεργάζεται λεπτομερώς για παράδειγμα στο Εγχειρίδιο του στρες των φυτών και των καλλιεργειών , Mohammad Pessarakli , CRC 2010α Παρόμοια έκθεση των φυτών σε συνθήκες στρες μπορεί να μιμηθούν και να εξακριβωθεί Διαδικασίες διατριβή. Είναι δυνατό να εξακριβωθεί η συμπεριφορά των φυτών μετά την πάροδο ενός ορισμένου ποσού ηλεκτρικής ενέργειας μέσω εγκαταστάσεων ή τμημάτων τους - δεν βλάπτουν, φονική, θανατηφόρος, πάνω από θανατηφόρα και ιδιαίτερα θανατηφόρος δόση πάνω. Θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε άλλες σελίδες. Ως παράδειγμα θα μπορούσε αυτό να σημειωθεί για παράδειγμα ότι μετά το πέρασμα του πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ overlethal δόσεις της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ή κοντά σε οποιοδήποτε μέρος του φυτού είναι αρκετά συχνά βλέπω πιθανό ότι μέρος καίγεται ξηρό ;-)

 

Από άλλα πειράματα είναι δυνατό να καθοριστεί ότι οι εξαιρετικά overlethal μετά που διέρχεται από τα μέρη των φυτών δόσεις που δεν έχουν άμεση σημασία για τη φωτοσύνθεση και την αναπαραγωγή, σε περίπτωση Poaceous για παράδειγμα τα μέρη του στελέχους, ακόμα κι αν σε όλη τη διάμετρο του, τα κύτταρα μπορεί να επηρεαστεί σε ξηρασία μέρη φυτών εντελώς πεθαίνουν. Αλλά ξηρασία και μέρος του φυτού είναι ακόμη πλήρως σε θέση να συνεχίσει την εκτέλεση της λειτουργίας του αγγειακού ιστού, και το εργοστάσιο μπορεί χωρίς αρνητικές επιπτώσεις σχεδόν πλήρη καλλιεργητική περίοδο.

 

Σταδιακή (μεγάλο χρονικό διάστημα) κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) μπορεί να παρατηρηθεί Ειδικά στην περίπτωση των παράνομων κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση). Στην περίπτωση των περιοδικών σχέδια μπορεί μερικές φορές κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα, εν μέρει επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως συμμετέχει κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο εντατική απαλλαγή κατά μέσο όρο φυσιολογικό, ακόμη κι αν είναι να συμμετέχουν φαινόμενο της πεταλούδας (βλέπε), Domino Effect ( δείτε) και την επίδραση δύο απορρίψεις (βλ.).

 

Lightning είναι μια πολύπλοκη απαλλαγή Σχετικά φυσική διαδικασία.

  Αποτελείται από έναν αριθμό διαδοχικών φάσεων, Σπάνια συνολικό μήκος τους υπερβαίνει ένα δευτερόλεπτο. Η ώρα του μεγαλύτερου μέρους της ενέργειας,Return Stroke, Κατά την οποία ακτινοβολούν Περισσότερο από το 99% του συνόλου της ενέργειας εκκένωσης, είναι περίπου 10 μικροδευτερόλεπτα, όχι περισσότερο από μερικές δεκάδες. Διάφορες φυσικές επιπτώσεις της είναι Πιθανές ρεκόρ με διαφορετικούς τρόπους, ως επί το πλείστον ως ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αν και σχετικά σύντομη, αλλά για τους σκοπούς της έρευνας που διεξάγεται εδώ επαρκής ανάλυση και περιγραφή της κάθε φάσης του βρόχου περιλαμβάνεται στο μενού και υπομενού Lightning, με πληροφορίες σχετικά με τους πόρους. (Θα πρέπει να διευρυνθεί σημαντικά)

 

Μέτρηση και μελέτη των ιδιοτήτων των ηλεκτρικών εκκενώσεων Συμμετέχει σε διάφορα ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Συχνά αυτό είναι το έργο που συνδέεται με την παραγωγή ενέργειας ισχύος, επειδή οι εργαζόμενοι έχουν τους θέματα τους ενδιαφέρουν ακριβώς από μια απλή αρχή. Πρώτον, φυσικά, να ενδιαφέρονται για το πώς ηλεκτρικής ενέργειας παράγει τον ανταγωνισμό τους. Ένας άλλος παράγοντας είναι εξίσου σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ των συστημάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και απορρίψεις Lightning, τα οποία είναι δύο ειδών: άμεση χτύπησε και επαγωγικά ρεύματα. Πιο λεπτομερείς πληροφορίες θα τοποθετηθεί και πάλι αντικείμενο στο μενού και υπομενού Lightning.

 

Ακριβώς όπως ένα θέμα ενδιαφέρον: ορισμένα φυτά και τα μέρη τους μπορεί να χτυπηθεί και να καταστραφεί μόνο από τις επαγωγές της ηλεκτρικής ενέργειας στο σώμα τους (διευθυντής ορχήστρας), μετά την απόρριψη της αστραπής. Τρέχουσα μετά την επαγωγή Απαλλαγή Lightning σε αγωγούς ασχοληθεί Σχετικά Λεπτομερής Ηλεκτρολόγων Πρότυπα, EN 62305, αλλά Εξυπηρετούν και την προστασία της ασφάλειας των ηλεκτρικών γραμμών και ηλεκτρικές συσκευές από το ρεύμα του κεραυνού, που προκαλείται από την άμεση ή. Τέλος πάντων, το φυτό είναι επίσης σύρμα, ισχύει για τους ίδιους νόμους της φυσικής και την ποσότητα της ενέργειας thatmay να προκληθεί στο εσωτερικό, μπορεί να είναι αρκετό για μελλοντικές ζημίες του. Φυσικά το φυτό με το γειωμένο αγωγό.

 

Να προσκομίζουν στοιχεία που τα αγρογλυφικά σχηματίζονται μετά την απαλλαγή αστραπή, είναι απαραίτητο οθόνη πολλά φαινόμενα και τις επιπτώσεις της απαλλαγής αστραπής και συνοδευτικά volgende. Αλλά είναι πολύ πιθανό ότι πραγματικά πολύ μεγάλη ποσότητα των αποδεικτικών στοιχείων που μέχρι στιγμής αρκετά ασυναίσθητα, μυστήριο Explorers του φαινομένου αυτού οι ίδιοι, χωρίς να το συνειδητοποιούν κατάψυξη.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Υπάρχουν ασήμαντο αλήθειες και οι μεγάλες αλήθειες. Το αντίθετο της τετριμμένη αλήθεια είναι σαφώς ψευδής. Το αντίθετο από μια μεγάλη αλήθεια είναι επίσης αλήθεια.  N.Bohr
Αγγίξτε ένα επιστήμονα και αγγίζετε ένα παιδί. R.Bradbury
Κάθε φορά που ένας άνθρωπος κάνει καλά ηλίθιο πράγμα, είναι πάντα από τα ευγενέστερα κίνητρα.         O.Wilde
z