Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-περίληψη . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Αγρογλυφικά - Περίληψη
Web παρουσιάζει μια σχετικά απλή εξήγηση για το πώς μπορούν να προκύψουν τόσο "μυστηριώδης" αγρογλυφικά
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

Τα αντικείμενα μπορούν να ταξινομηθούν επιστημονικά σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: σε αυτούς που δεν εργάζονται, εκείνους που διασπώνται και εκείνων που χάνονται.  R.Baker
Κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος να σφάλουν, μόνο ένας ανόητος επιμένει σε λάθος.  M.T.Cicero
Να γίνεις υπεύθυνος για πάντα, για ό, τι έχετε εξημερώσει. A.S.Exupery

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Συνοπτικό Ερευνητικό

PagPh

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Αυτή η ιστοσελίδα εκτός από μια σχετικά απλή εξήγηση των κύκλων που προκύπτουν αρχή φέρνει Ίσως κατανοητή εξήγηση, ότι όλες οι κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειες στον κόσμο Εμφανίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο - εξασθένηση των φυτών (μερική ξεθώριασμα τους) με πέρασμα μέσω ηλεκτρικής ενέργειας μετά ηλεκτρικών εκκενώσεων. Ένα ενδιαφέρον φαινόμενο είναι αποτέλεσμα επίσης, Ότι όλοι κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) δεν μπορεί να συμβεί αμέσως μετά την καταιγίδα, σε opposiion Αυτό είναι μέχρι και πολλές ημέρες μετά την απόρριψη, πολύ συχνά κατά τη διάρκεια όμορφο καιρό. Στην περίπτωση των τακτικών σχέδια συνδυάζονται διάφορες επιρροές, που συμβάλλουν στην κανονικότητα του προτύπου, επίσης Γεγονός, φαίνεται ότι πολύ γρήγορα usuall, στη Γέφυρα Μέσα σε λίγες ώρες ή πολύ νωρίτερα. Τα φαινόμενα αυτά εκπονούνται σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πολλές άλλες υποσελίδες.

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όπου κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών δεν δημιουργεί τακτικές δομές, ξεκινά στροφή στο έδαφος πολλές ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά την απόρριψη της αστραπής. Ανάλογα με την ένταση της ζημίας προσθέτοντας σταδιακά όλο και περισσότερες περιοχές σε συγκομιδή. Η ένταση της βλάβης μειώνεται ως επί το πλείστον με την απόσταση από το σημείο της αστραπής, έτσι ώστε σταδιακά κάμψη στις περιοχές του εδάφους σε ένα όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από το πρωτεύον σημείο της απεργίας.

 

τα φυτά (καλλιέργειες, στελέχη), μπορεί να γίνει βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς τρόπους - γρήγορα ή σταδιακά.

1) - Γρήγορη κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση)

Στην πρώτη περίπτωση, τα φυτά συσσωρεύουν επιβλαβείς ουσίες μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα παράγεται σε μεγάλο βαθμό από την ηλεκτρόλυση, καθώς και μονάδων παραγωγής σταδιακά εξασθενεί. Ωστόσο, διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάθετη θέση. Μόνο Όταν Το ξηρό εξασθένιση φτάνει μια ΒΑΘΜΟ, το στέλεχος των φυτών ακριβώς πάνω από το έδαφος (όπου, χάρη στην επίδραση του μοχλού είναι η πιο ισχυρή δύναμη) δεν μπορεί πλέον να αντέχει τις δυνάμεις, αυτό είναι πιεστική. Τις περισσότερες φορές είναι η ενέργεια του ανέμου, αλλά επίσης μπορεί να είναι το δικό τους βάρος των φυτών. Τα υγιή φυτά επιβιώνουν Θα κάτι σαν αυτό χωρίς συνέπειες. Με τη δράση του μίσχων δυνάμεων κάμψης χωρίς θραύση ακριβώς πάνω από το έδαφος, usuall περίπου 2-5 cm, και τα φυτά ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ψέματα. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές φορές μόνο μερικά δευτερόλεπτα, άλλα πρακτικά φορές, όχι περισσότερο από ώρες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αμέσως μετά είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα ευθεία στελέχη των καλλιεργειών, κοντά στο έδαφος λυγισμένα χωρίς να σπάσει . Ένα μικρό μέρος από τα στελέχη, που δεν υπερβαίνει το 10%, κυρίως στα σύνορα του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) περιοχές, μπορεί να είναι κοντά στο σπασμένο έδαφος, και όχι μόνο κάμψη. Είναι προκαλούνται από τη κοντά στα σύνορα του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) περιοχή βρίσκονται στελέχη που δεν έχουν καταστραφεί σε μια έκταση ξηρά, και σε άλλες περιπτώσεις θα παραμείνουν στέκεται καλά. Βρίσκονται υπό υψηλή πίεση neighborging γρήγορα κάμψης μίσχοι, που απορρέουν από ένα από το άλλο και σχηματίζουν μία συνεχή επομένως βαριά μάζα. Βάρος του συστήματος κοτσάνια καλαμποκιού, ακουμπάει ένα άλλο, κάνει ακριβώς σε μια περιοχή της πλατείας δεκατόμετρα Αρκετές πολλά κιλά. Μια τέτοια δέσμη θα αποτελέσει την κλίση στελέχη ως επί το πλείστον από μια περιοχή περίπου 30 με 50 εκατοστά μεταξύ τους, τι σημαίνει στην περίπτωση του πράσινου σιτάρι με μόλις δημιουργήσατε ακίδα ή λίγο πριν ζυγίζει περίπου 6-7 κιλά. Το μέσο βάρος των καλλιεργειών σιταριού με ένα πλήρως ανεπτυγμένο Ωρίμανση αυτί είναι περίπου 7 κιλά ανά 1 m 2 , χωρίς επιπλέον βάρος της υγρασίας Εξοπλισμένο με βροχή ή δροσιά, που μπορεί να προσθέσει ακόμα περισσότερο από ένα άλλο 50%.

 

Σε ολόκληρη την περιοχή, δεν μπορεί να Περιγράφεται γρήγορη κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) πάντα συμβαίνουν την ίδια ώρα. Κάμψη στιγμή κάθε μίσχο τσαμπί μπορεί να ποικίλει από έναν αριθμό ημερών. Αυτό Περιγράφεται Αμέσως μετά γρήγορη κάμψη κάθε δέσμης βρόχου ξαπλωμένοι στις εδάφους ευθεία στάχυα από σιτάρι κατά μια γωνία περίπου 90 μοίρες λόγω της κανονικής. Επίσης, εμφανίζεται αμέσως η δεύτερη φάση - στελέχη στέκονται πίσω, μέσω των κόμβων. Κόμβοι, σε αντίθεση με τα μεσογονάτια, περιλαμβάνουν μεριστώματα, και είναι σε θέση να αλλάξει την κατεύθυνση, χάρη Αυτό είναι το εργοστάσιο, ή τουλάχιστον ωρίμανση διατήρηση στελέχη είναι όρθια. Το πρώτο μεσογονατίου, πάνω από το έδαφος (Αυτό λυγισμένα), ποτέ δεν αλλάξει κατεύθυνση πλάτη σε όρθια θέση. Το δεύτερο και το τρίτο παραπάνω θα usuall επίσης παραμονή ξαπλωμένο στο groung. Αντιστρόφως μεσογονατίου δίπλα στο στάχυ σχεδόν πάντα ισιώνει επάνω, και κάποιοι άλλοι κάτω από αυτό, τουλάχιστον εν μέρει. Υγιείς καλά αναπτυγμένη σιτάρι έχει 6 με 7 μεσογονάτια. Για τους σκοπούς της αλλαγής της κατεύθυνσης των κόμβων μεσογονάτια αλλάζουν σχήμα. Από την πλευρά την αντίθετη προς την κατεύθυνση της Επιθυμητή ίσιωμα, ο αριθμός των κυττάρων Αύξηση (μη αναστρέψιμα), τα διογκώνεται κόμβο, πυκνώνει και αρχίζει να κάμπτεται στο Επιθυμητή κατεύθυνση. Περιγράφεται η διαδικασία αρχίζει Αρκετά λεπτά μετά την κατάθεση (επιζήμια, αποδυνάμωση). Επίσης κόμβους, παραλείποντας να Ανυψώστε το εργοστάσιο (δηλαδή, τις πρώτες 3-4 από το έδαφος) είναι μονίμως προσπαθούν να κάνουν αυτό, αλλά σε συνεπειών της ότι είναι αύξηση στο μήκος μόνο. Αυτό καθιστά δυνατή μετά κάποιο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, στο κριθάρι βρίσκουν κόμβους 5 φορές περισσότερο ενάντια κανονικό.

 

2) Σταδιακή κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση)

Στην περίπτωση αυτή, τα φυτά κάμψης στο έδαφος πολύ αργά, και η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο Than 14 ημέρες. Στην περίπτωση αυτή, το σύνολο ευθείας μίσχο του φυτού θα θέσει ποτέ στο έδαφος, επειδή οι ​​επιμέρους μεσογονάτια της κατευθυνόμενη από Μέσα Συνεχής κόμβων με μήκος τουλάχιστον ένα αυτί κατευθύνθηκε όσο Πιθανές κατακόρυφα προς τα άνω. Στο ισόγειο βρίσκεται λιγότερο από καταμέτρηση των μεσογονάτια, μερικές φορές μόνο μία, και μάλιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μέρη των φυτών είναι πολύ λιγότερο κατεστραμμένο από την υγρασία και Συνέπειες που απορρέουν από αυτό.

 

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της σταδιακής κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση), καθώς και το γεγονός ότι το σχήμα της που απορρέουν μοτίβο με μεγαλύτερες περιόδους εντελώς δυσδιάκριτη. Στη συνέχεια, έρχεται ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο διαρκεί αρκετές ημέρες, η οποία είναι σχεδόν δυσδιάκριτη. Αλλά υπερβεί το όριο, κατά τη διάρκεια αυτής δεν ήταν ορατός σε όλους, και προσεκτικός παρατηρητής παρατήρησης θα το είχε. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, και πάλι σε λίγες ημέρες, υπερβαίνει ήδη το όριο, όταν είναι σχετικά εύκολο αισθητή.

 

Drawings, diagrams

 

Η διαδικασία, που ως επί το πλείστον Συμμετέχει περιγράφονται τα γεγονότα, είναι ( δείτε ) αρνητική γεωτροπισμός (βαροτροπισμός). Στην περίπτωση της ταχείας στελέχη κίνηση στο έδαφος μπορεί να αλλάξει πιθανώς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των φυτών Ορισμένα μέρη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ επίσης φωτοτροπισμός.

 

Η σημαντικότερη έννοια όλων των διαδικασιών που περιγράφονται με τα αυτιά για την προστασία της ωρίμανσης που περιέχει κόκκους από την υγρασία του εδάφους, ή από υπερβολική υγρασία από τη βροχή, Αυτό είναι σε συνεχή μάζα των φυτών που βρίσκονται Παραμένοντας πολύ μεγαλύτερη θερμοκρασία, όπως στην περίπτωση των μόνιμων εγκαταστάσεων. Ως εκ τούτου συμβάλλει πολύ σημαντικά στην επέκταση των καλουπιών και σήψη, η ξηρασία και κατεστραμμένα φυτά μπορούν στη συνέχεια να εισβάλει στη συνέχεια με κάποιες άλλες ασθένειες και τα παράσιτα. Μέρη φυτών, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ξαπλωμένος στο έδαφος είναι πραγματικά αξιοσημείωτη επίθεση από καλούπια και σήψη, αλλά τα αυτιά μπορούν να εξακολουθούν να ωριμάζουν Σχετικά με επιτυχία. Named προνομιακή φυτοπαθολογικών παράγοντες και οι οπαδοί τους δεν είναι σε θέση να φθάσουν θέμα, ας πούμε, «εγκαίρως», πριν από τη συγκομιδή. Σπόροι σε αιχμές, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ξαπλωμένος στο έδαφος μέχρι τη συγκομιδή, είναι σχεδόν ποτέ πλήρως ωριμάσει, και δείχνουν μια έλλειψη ουσιαστικής ωρίμανσης. Τίποτα δεν έχει σημασία, παραμένουν μη συγκομιδή.

 

 

Περίληψη - μερικά βασικά σημεία

Δεύτερος Οι αγρότες έχουν σχεδόν πάντα γνωστό, ότι η απαλλαγή αστραπή στους τομείς προκαλέσει μια αισθητή εξασθένηση των φυτών μέχρι θανάτου και πάνω από Μεγαλύτερη περιοχή (δεκάδες τετραγωνικά μέτρα), είναι απολύτως αντικειμενικά και επαληθεύσιμα Γεγονός, που συμβαίνει σε εκατοντάδες άρθρα και επιστημονικές δημοσιεύσεις .

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα (photos, links)

 

Δεύτερος Οι αγρότες σχεδόν πάντα γνωρίζει ότι τα φυτά που επηρεάζονται από κεραυνό αρκετά συχνά παρουσιάζουν μη ειδικά συμπτώματα της αδυναμίας και δευτερευόντως Επίθεση από ασθένειες και παράσιτα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση με άλλες αιτίες, και μερικές φορές ακόμη και η κύρια αιτία παραμένει απαρατήρητα. Ισχυρισμός που αναφέρονται μπορεί να αποδεικνύεται μέσω πολυάριθμα άρθρα και επιστημονικές δημοσιεύσεις. Σχεδόν πάντα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής Αιτίες επανειλημμένα τονίσει (βλ. ...)

ορισμένα παραδείγματα (photos, links)

 

Τρίτος Οι αγρότες, φυσικά, εκτός από όλα τα άλλα, πολύ πριν ανακαλύψει ότι οι χαρακτήρες που παρατίθενται τη διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κεραυνού κοντά στα φυτά σε ορισμένες, αλλά όχι όλες τις περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν αρκετά ακριβώς σε έναν κύκλο. Ως εκ τούτου για το γεγονός αυτούς που τα αγρογλυφικά που προκαλούνται από κεραυνούς απαλλαγή, δεν σημαίνει σχεδόν καμία έκπληξη. Είναι δυνατό να θεωρηθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών Παρόμοια μερικά πολύ απλή εξήγηση είναι πάντα το αναμενόμενο. Για τους λόγους που αναφέρονται αλλού, ποτέ δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν.

 

Παράδειγμα - ηλιοτρόπια. Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ένα παράδειγμα ενός φυτού και μία δημοσίευση (link). Επιπλέον, η δημοσίευση αναφέρει μονοθεματικό Αυτό καλλιεργειών (Grass - Poaceae) κεραυνού σε ένα υψηλό ποσοστό επιβίωσης, σε αντίθεση με τις καλλιέργειες με σημαντικά χαμηλότερη πυκνότητα σποράς. Ως ένας πιθανός λόγος μπορεί να θεωρηθεί ότι η ογκώδης φυτά μπορεί να επηρεαστεί από την ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρωτικά, που σχετίζονται με την περιοχή γύρω από το τετραγωνικό μέτρο, που καταλαμβάνουν. Μεμονωμένες εγκαταστάσεις του περιπτέρου Poaceae, όπου ένας από αυτούς μπορεί να καταλάβει τίποτε περισσότερο από την επιλογή ενός τετραγωνικού εκατοστού, μπορεί να επηρεαστεί πολύ άνισα. Ενώ μερικοί μπορεί να λάβει θανατηφόρες δόσεις εκατοντάδες φορές, εκατοντάδες άλλοι σε άμεση γειτνίαση με τους προστατεύεται από επομένως μεγαλύτερη ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας. Φυτών και επηρεάζεται από πολλούς ενήργησε ως μια μικρογραφία αλεξικέραυνο. Αν και οι επίσης άλλα φυτά που επηρεάζονται, αλλά όχι θανατηφόρα, και έτσι επιβιώνουν, έστω και με μια αξιοσημείωτη εξασθένηση. Έτσι είναι δυνατή κάποια στιγμή μετά από κεραυνό τηρούν ορισμένους λέπτυνση της καλλιέργειας. Ακόμη κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Ικανός Συχνά τα φυτά αυξάνονται δεκάδες εκατοστά πίσω χρησιμοποιώντας φωτοτροπισμός και γεωτροπισμός γνωστό μέσω της λειτουργίας μεσογονάτια κόμβους στροφή προς τα πάνω, μέχρι που τελικά μπορεί να συγκομισθεί με επιτυχία και να ωριμάσει.

 

4ο Κάθε σοβαρή γεωργική έρευνα στην περιοχή των ζημιών στις καλλιέργειες και κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) με τη μορφή της κάθε μοτίβα, συχνά σε έναν κύκλο, ήταν για δεκαετίες προς τα εμπρός σε μια πολύ άσχημη αναξιόπιστο τρόπο και σχεδόν σταμάτησε από δύο μεθυσμένους γεροντική, τα ονόματα των οποίων είναι Doug Bower και Dave Chorley. Ως εκ τούτου θα προσφερθούν στους αγρότες σε όλο τον κόσμο και χείρα βοηθείας από μια αμερόληπτη παρατηρητής και περιστασιακή ερευνητής, ο οποίος δεν ανήκει ακριβώς μεταξύ «εργασίας στη γεωργία." Αυτό επιτρέπει τον, από την άλλη πλευρά, για να ζητήσει βοήθεια πολλών άλλων, πολύ μακρινά και συχνά φαινομενικά άσχετες σχεδόν εξ ολοκλήρου στους τομείς της έρευνας, της επιστήμης και της πρακτικής. Ένα δείγμα των επιστημονικών και ερευνητικών πεδίων, η οποία από μόνη αυτό addition agrobiologist διαδικασίες και τα συναφή, να το δοκιμάσετε με χρήση Πιθανή εξήγηση για αυτό το μυστηριώδες και δεν Ιδιαίτερα Σχετικά κατανοητό φαινόμενο, βρίσκεται εδώ

 

Ονόματα Doug και Dave σημαίνει για τη γεωργική έρευνα του τέλους του εικοστού και στις αρχές του 21ου αιώνα σχεδόν η ίδια, όπως και τα ονόματα Όλγα Borisovna Lepesinska και Trofim Denisovich Lysenko εννοούσε για τον κόσμο της γενετικής στα μέσα του εικοστού αιώνα. Δηλαδή αν ποτέ D & ​​D οργάνωσαν ενέργειες δυσφημίζουν τους, οι γεωργοί θα έχουν όλη την μυστηριώδη υπόθεση πολύ καιρό πριν επιλυθούν από μόνα τους. Χρησιμοποιώντας αρκετά φυσική εξέλιξη της παρατήρησης και Έκπτωση Εκτιμώμενη τελευταία στα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα. Όπως και σε πολλές άλλες παραγράφους της παρούσας ιστοσελίδας επανειλημμένα αναφερθεί, πολύ παρόμοια φαινόμενα Έχουν πάντα σε επαρκή βαθμό και παρατήρησης και τεκμηριωμένα σε επαρκή αριθμό από άρθρα των επαγγελματικών και επιστημονικών δημοσιεύσεων. Είναι εξασφαλίζοντας Ότι όλα μαζί αποτελούν ένα επαρκές υλικό για το κυρίαρχο θέμα του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση) των καλλιεργειών, είτε στην κανονική είτε εντελώς ακανόνιστη σχηματισμούς, έχασε μόλις ένα μικρό βήμα. Ένα τέτοιο βήμα δεν έχει ποτέ γίνει, κυρίως επειδή οι ​​ερευνητές που θα ήθελαν να ασχοληθούν σοβαρά κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε τουλάχιστον οριακά καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) στην τακτική διαδικασία. Αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να φροντίσει σοβαρά για το θέμα, το οποίο έχει Αυτό θα ήταν τόσο πολύ δύο νοητικά καθυστερημένα άτομα στην ξηρασία και αποτρόπαιο τρόπο απαξιωθεί.

 

Το νεοσύστατο όνομα για το D & D: Ψυχική επιβραδυντές

Προφανώς Ισχύει για Ποιος Θα ποτέ κάποιος θελήσει να τους ακολουθήσει

 

D & D είχαν και εξακολουθούν να έχουν ίσως κάποια οπαδούς, αλλά κανείς δεν τους ξέρει. Αναφερόμενος στο: οι δύο ήταν πάντα το μεγαλύτερο, το πιο διάσημο και το πιο σημαντικό. OBL και TDL φίδι Σίγουρα σε μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά από τους πολλούς οπαδούς, τα ονόματα των οποίων κανείς δεν γνωρίζει σήμερα. Στα χνάρια του OBL και TDL τώρα Ευτυχώς κανείς πραγματικά με τα πόδια. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, και τα βήματα του D & D Σίγουρα θα περπατήσει σύντομα επίσης κανείς. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, και τα βήματα του D & D Σίγουρα θα περπατήσει σύντομα επίσης κανείς. Αν όχι, αργά ή γρήγορα, θα ήταν πραγματικά οποιοδήποτε από τους οπαδούς τους με τον πραγματικό συγγραφέα του χειραψία. Θα Σίγουρα δεν επιθυμούσε κανείς σ 'αυτόν, πράγμα ξηρό και δεν θα πρέπει να επιθυμεί να κανέναν, ακόμη και αν ο εγκέφαλός του ήταν άσχετα με το πόσο τρελός ...

 

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με το γεγονός. Αυτό ως ένα χαρακτηριστικό όλων των δραστηριοτήτων τους (D & D) ολόκληρη η ύπαρξή τους στον κόσμο, και έχουν γίνει εκεί το έργο, είναι δυνατόν να παραθέσω ένα κλασικό:

"Θα θέλαμε εμετό"

 

Ακριβώς η ίδια κατάσταση είναι, φυσικά, δυνατό να χρησιμοποιηθεί για τον χαρακτηρισμό Δραστηριότητες OBL και TDL.

 

 

------------ Τέλος μερικά σημεία σύντομη περίληψη ------------------------------- ---

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Μερικές σκέψεις μεταφραστεί από παλαιότερη έκδοση

Brand νέα θεωρία, χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους πραγματικό Αυστηρά, εντελώς δωρεάν από κάθε έρευνα ή ψευδοεπιστημονικές θεωρίες.

 

Ικανός να εξηγήσει περισσότερο από τρία κλασικά, πολύ καλό χαρακτηριστικό γνωστό "ανεξήγητα μυστήρια" μπορείτε να βρείτε σε κάθε "κανονική", φυσικά διαμορφωμένη αγρογλυφικά.

 

(Γράφει κατά την περίοδο Μάιος-Ιούνης 2008 Σταδιακά προστέθηκαν άλλοι, επίσης σε άλλες σελίδες, και το 2011 είναι ήδη δυνατό να υποστηριχθεί ότι τα φαινόμενα ξηρασίας, είναι δυνατόν να εξηγήσει πλήρως όλα αυτά.)

 

δεν μικροκύματα, αλλά κανονική ηλεκτρικές δυνάμεις επίσης (θερμότητα του Joule) subminiature μηχανικές δυνάμεις σε ιστούς και κύτταρα (πίεση αερίου λόγω του φυσικού αερίου που παράγεται από electrochemic διαδικασίες), αλλά πολύ πιο πιθανό λόγω της αυξανόμενης των κατεστραμμένων ιστών και επηρεάζονται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το έργο της φυσικής είναι να μάθετε πώς η φύση είναι. Φυσική Αφορά ό, τι λέμε για τη Φύση.   N.Bohr
Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή είναι να γνωρίζουμε ότι ακόμα και ανόητοι είναι σωστό μερικές φορές. Horace
Το πραγματικό σημάδι της νοημοσύνης δεν είναι η γνώση, αλλά η φαντασία. A.Einstein
z