Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-διαμονή . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
αγρογλυφικά - κατάλυμα .
ισοπέδωσε ή υποβάλλονται `είναι καλλιέργεια είναι εξασθενημένο - ξεθωριασμένα, που έχει πληγεί από ηλεκτρική ενέργεια, σχεδόν πριν από πολλές ημέρες
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Καλύτερη κριθάρι, μπύρα, βύνη, ζυθοποιείο, ζυθοποιία.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Φύση συνηθίζει να κρυφτεί. Heraclitus
Κάθε επαναστατική ιδέα φαίνεται να προκαλούν τρία στάδια της αντίδρασης. Μπορεί να συνοψιστεί από τις φράσεις: 1 - Είναι εντελώς αδύνατο. 2 - Είναι δυνατόν, αλλά δεν αξίζει να κάνει. 3 - είπα ότι ήταν μια καλή ιδέα σε όλο το μήκος.     A.C.Clarke
Βλακεία είναι μια δύναμη στον εαυτό της.

 `Που υποβάλλεται θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε χωράφι με καλλιέργεια Αποδυναμωμένη

PagPh
Οι πιο σημαντικές ιδέες που περιέχονται σε volgende κείμενο: Ερευνητές (αυτόκλητοι εμπειρογνώμονες) αγρογλυφικά ποτέ δεν έκανε κάτι που είναι επαγγελματίες στον τομέα της έρευνας Ονομάζεται "τυφλό", ή τυφλή πείραμα, και δεν πήγε ματιά στους κόμβους του ότι τα φυτά είναι εντελώς Κανονικά, ακανόνιστα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη), έξω από οποιαδήποτε πρότυπα. (Δηλαδή από τον τόπο όπου κατά τη γνώμη τους δεν υπήρχαν "μυστικό" της ενέργειας.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση). Βασικές αρχές.

Περικοπή κύκλους και κάθε άλλη τακτική πρότυπα δεν περιλαμβάνει τίποτα άλλο από απλά αρκετά συχνά, Κανονικά ισοπέδωσε (Αποδυναμωμένη, κατεστραμμένα) των καλλιεργειών, το ίδιο όπως συμβαίνει οπουδήποτε στον κόσμο. Οι κόμβοι ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θα λυγίσει ή να επεκτείνουν υπό φυσικές συνθήκες στο δρόμο, που είναι usuall βρεθεί σε μοτίβα, είναι μια άσχημη ψέμα. Ως απολογία του Explorers πιθανό ότι δείχνουν στην περίπτωση τους είναι ένα ψέμα εξ ολοκλήρου τις αισθήσεις του, από ένα σοκ, έκπληξη και άγνοια, και κάποια στιγμή επίσης χάρη στην παντελή έλλειψη της εκπαίδευσης και της γνώσης.

 

Καλύτερη κριθάρι, ζυθοποιίας, ζυθοποιείο, η μπύρα, βύνη, το ουίσκι.

 

All That προηγούμενες έρευνες έχουν σε αυτόν τον τομέα Πραγματοποιήθηκε οπουδήποτε στον κόσμο, έγιναν από επαγγελματίες βοτανικό - γεωργική άποψη, ακόμη και στο στάδιο της ερασιτεχνικής πραγματικά πολύ, ερασιτεχνικό τρόπο, καθώς και τα δικαιολογητικά που θα έχουν αυτές οι "ειδικοί" που παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό, Πιθανές σύγκριση με απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτούς, όχι μια υπόδειξη, επειδή η πραγματικά πλήρως σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις Ήταν μια απόλυτη γεωργικών Dilettante και ερασιτέχνες. Αν και μερικές φορές θωρακισμένο πληροφορίες τους διάφορους επαγγελματικούς βαθμούς, επιδέξια τίτλους των μεθόδων έρευνας που διεξάγεται (δείτε), τα ονόματα των ειδικών εργαστηρίων τους βοηθήσει μέσα ότι η έρευνα, ώστε να μπορούν να τεθούν δημόσια αρκετά καλά σύγχυση. Από στατιστική άποψη, όλοι τους έρευνες έχουν αναληφθεί μέχρι στιγμής τελείως ασαφή, Ως εκ τούτου Σχεδόν άνευ αξίας. Για λόγους σύγκρισης,: ο συνολικός αριθμός των μίσχων των καλλιεργειών ανά έτος, που είναι κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) στους τομείς των καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο, είναι δυνατόν να εκφράσουν τον αριθμό 10 15 . Η συντριπτική πλειοψηφία του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο - χωρίς σπασμένα στελέχη, καθώς και από τους ίδιους ακριβώς λόγους όπως και στην τακτική μοτίβα σε - πολλές ημέρες μετά από να καταστραφεί από την ηλεκτρική ενέργεια.

 

Αγρογλυφικά Explorers δείχνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες φωτογραφίες, που δεν υπερβαίνει τα χίλια στελέχη των κατεστραμμένων από τα πρότυπα. (10 12 φορές λιγότερο, και Εκατομμύρια εκατομμύριο φορές λιγότερο). Όλα από τα κανονικά σχέδια, καθώς και για κάποιον άλλο έλεγχο φωτογραφηθεί από ακέραια τμήματα του πεδίου. Δεν είναι μια υπόδειξη, όχι μια ευκαιρία, ούτε καν στις πιο κρυφές γωνιές του μυαλού τους πιστεύουν ότι θα καταστραφεί στελέχη επίσης μπορούν να βρεθούν σε εντελώς παράτυπα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) εκτάσεων, και σίγουρα δεν έχει εμφανιστεί για να πάει εκεί και φωτογραφία κάτι. Η έρευνα, Πιθανές πω ότι ήταν Πραγματοποιήθηκε με Σκόπιμα υποκειμενικό τρόπο, κακότεχνη ειδικός ορολογία.

 

Στελέχη, που έχουν υποστεί ζημία και μοιάζουν ακριβώς όπως σε κάθε κανονικό μοτίβο που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο περίπου ένα εκατομμύριο περισσότερο (σε teh αριθμός των περιπτώσεων επίσης τετραγωνικών) της από εκείνη που βρέθηκε στην τακτική διαδικασία. Άλλη επιλογή από το να πούμε ότι στην περίπτωση της έρευνας Περιγράφεται πιστών μυστήριο πραγματικά τεθεί ένα πόδι λάθος, και τι είναι τυφλό πείραμα (τυφλό πείραμα), κανείς δεν άκουσε ακόμη και σε ολόκληρη τη ζωή τους, ή εάν ένας υπαινιγμός Ίσως ναι, αν ναι, μόλις το εντελώς μπερδεμένη. Για παράδειγμα, στον τομέα της ιατρικής Επαλήθευση τα αποτελέσματα του εικονικού φαρμάκου, αλλά επίσης χρησιμοποιηθούν αλλού στη φυσική - μηδενική διόρθωση, ρύθμιση των οργάνων μέτρησης. Είναι πάντα πρώτα απ 'όλα πρέπει να διερευνήσει τι συνέβη και ποια είναι η κατάσταση στους χώρους ελέγχου, όπου την αναμενόμενη φαινόμενα δεν συνέβη. Για το σημείο ελέγχου είναι επιτακτική ανάγκη, Ως εκ τούτου, θεωρούν όχι μόνο ένα μέρος όπου η καλλιέργεια δεν είναι πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη), αλλά επίσης Αυτό το μέρος όπου η καλλιέργεια είναι πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) αρκετά ακανόνιστα. Αλλά επειδή τα ακανόνιστα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών δεν προκαλεί κανένα μυστήριο και ξένων οργανώσεων, με εξ ολοκλήρου βρίσκεται έξω από κάθε Explorers ενδιαφέρον των αγρογλυφικών. Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον γι 'αυτές πρέπει να είναι εντελώς στην πρώτη θέση.

 

Κανείς δεν θέλει καλλιέργεια ερευνητές κύκλους για να πραγματοποιήσει τις παρατηρήσεις τους σχετικά με το σχετικό αριθμό των μίσχων. Ας υποθέσουμε 10 10 -10 12 , που θα αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών. Όταν Έκαναν το μεγαλύτερο λάθος στις παρατηρήσεις τους σε όλη την παγίδα δεκαετίες και πώς να το αφαιρέσετε σε volgende έτος (2012), καθώς και περαιτέρω θα Ενδείκνυται σε ορισμένες από τις επόμενες παραγράφους.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται από εντελώς όλο το αγρογλυφικά Explorers, πραγματικά εντελώς και πλήρως από όλους αυτούς, για άλλη μια φορά, και, τέλος, απολύτως όλα τα Explorers αγρογλυφικό δεσμευτεί, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη τακτική μοτίβα σε καλλιέργειες, με το Αυτό θέτει γεγονός ότι δεν έκανε λεγόμενη «μηδενική διόρθωση" (επίσης το τυφλό πείραμα, τυφλό πείραμα). Δεν είναι μια υπόδειξη Σκέφτηκαν να φαίνεται και να ελέγξει, πώς φαίνονται Εξετάστε καλλιέργειες στις θέσεις που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) αρκετά ακανόνιστα, εντελώς έξω από τα κανονικά σχήματα, επομένως Φαινομενικά χωρίς δράση τους που θα είναι τόσο Αγαπήθηκε, τόνισε, εντελώς ακατανόητο, ακόμη και πραγματικά μυστηριώδεις δυνάμεις. Ποια θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν Θα υπάρξουν κάπως πραγματικά πολύ περίεργο, ας πούμε πιο συγκεκριμένα λίγο σοκαριστικό γι 'αυτούς.

 

Πολύ σοβαρό λάθος και ήταν ίσως το χειρότερο απ 'όλα, tehy Explorers καλλιεργειών κύκλους αρκετά τακτικά ασκείται από το γεγονός ότι τα κοτσάνια και τα φυτά μελετηθεί μόνο σε δύο σημεία. Στο κανονικό πρότυπα, όπου το καλαμπόκι ήταν ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη), όσο και εκτός, όπου δεν ήταν. Σε άπειρη απλότητα τους Πίστευαν ότι θα εξετάζει και συγκρίνει τις σημειώσεις που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειες έξω από τα πρότυπα και συγκρίσεις, κάτι σαν, τυφλό πείραμα (τυφλό πείραμα) πραγματοποιήθηκε. Σε άπειρη απλότητα τους, εντελώς ξεχάσει ότι ακόμη συγκριτικό πείραμα πρέπει να διεξαχθεί εκεί, όπου το καλαμπόκι είναι πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) αρκετά ακανόνιστα. Κάθε όργανο μέτρησης πρέπει να οριστεί σε 0% και 100%, τότε είναι δυνατόν να μετρηθεί. Η συντριπτική πλειοψηφία των κοινών συσκευών ρυθμιστεί από το εργοστάσιο, έτσι ώστε ουσιαστικά δεν υπάρχει ανάγκη εκτελούν αυτές τις δύο πράξεις. Σχετικά με καλλιέργειες στον τομέα αυτό δεν ισχύει καθόλου, επειδή η εξερευνητές που έχουν ποτέ μετακινηθεί σε αγρογλυφικά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ποτέ ήξερε πού και 0 και 100% είναι, σε αντίθεση με γεωπόνων για παράδειγμα.

 

Ως ένα από τα ισχυρότερα στοιχεία του λυπηρό το γεγονός ότι τα αγρογλυφικά Explorers ποτέ στη ζωή τους, έχουν παρατηρηθεί σε κάθε τομέα της καλλιέργειας σε ένα άλλο μέρος σε θερμοκρασία ως θέσεις των τακτικών πρότυπα, είναι οι κοιλότητες απέλασης (Σχεδιάγραμμα Κόμβοι, δείτε - Google ). Στην πραγματικότητα προκαλούνται Δεν ήταν καθόλου ποιες είναι οι αγρογλυφικά Η έκθεση σχετικά με τους Explorers - Ούτε πίεση, ούτε φυσικό αέριο. Είναι εντελώς φυσικές αλλαγές ανάπτυξης, που συμβαίνουν κατά την καλλιέργεια, ξήρανση κλιμακωτής ωρίμασης και τα μέρη των φυτών. Σχήμα αλλαγές των ιστών, οι οποίες δεν είναι ακόμη πλήρως αποξηραμένα και σκληρύνει, μεσαίου μαλακά, και όταν βρίσκονται υπό πίεση από τους γύρω ιστούς αυξάνεται πιο δύσκολο. Ποτέ η πίεση του αερίου.

 

Σημείωση: η πίεση της αυξανόμενης ιστού είναι τεράστια και είναι σε θέση να διαταράξει εύκολα τοιχοποιία, τούβλα, τσιμέντο, ήταν σε θέση να διακόψουν και πιο εύκολα αναμόρφωση άλλα, πιο μαλακούς ιστούς γύρω από φυτό σε άμεση γειτνίαση τους. Ποια αγρογλυφικά Explorers Ονομάζεται κοιλότητες απέλασης (εξερράγη κόμβοι) είναι αρχικά εντελώς αόρατα, μικροσκοπικά παραμορφώσεις των ιστών. Θα εξαπλωθεί και αύξηση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, συμβαίνει στην περιοχή τους για περαιτέρω ιστό μαρασμό. Το μόνο που μπορεί ήδη να προκαλείται από Απόλυτα φυσική ωρίμανση και ανάπτυξη του φυτού. Ακόμα και σχεδόν στεγνό μέρη του φυτού στην πραγματικότητα συνεχίζουν να πληρούν ένα από τους πιο σημαντική λειτουργία - αγγειακές, αγώγιμο ιστού.

 

(add own pictures)

 

Καλύτερη μπύρα, ζυθοποιία, ζυθοποιείο, το ουίσκι, το κριθάρι, βύνη.

 

Στην αρχή όλων των ζημιών που ήταν αρχικά εντελώς μη παρατηρήσιμες μικροσκοπική βλάβη, με γυμνό μάτι εντελώς δυσδιάκριτη. Τα κύτταρα θανατώνονται άμεσα από ηλεκτρικό ρεύμα και τα προϊόντα της ηλεκτρόλυσης, χωρίς μηχανική βλάβη. Οι περισσότεροι μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα Φαινομενικά προκύπτει από την πίεση του αερίου, είναι απλή αλλαγές ανάπτυξη. Τα τελικά στοιχεία είναι δυνατόν να δημιουργηθούν σε κάθε σχολείο βιο εργοστάσιο εργαστήριο, ή παρτέρια, χωρίς τη δράση του κάθε «μυστηριώδης» και δεν μυστηριώδη δύναμη.

 

Αν τα αγρογλυφικά Explorers στην πραγματικότητα από σύμπτωση πήρε σε κάποιο μέρος με τακτικά σχέδια μέσα σε λίγα λεπτά, το πολύ, μέσα σε δύο ώρες μετά την τακτική δημιουργία σχήμα, καθόλου, πραγματικά κανένας, την τελευταία φορά και πάλι, καθόλου τέτοια ζημία θα μπορούσε να ανακαλυφθεί . Υπάρχουν μόνο τρεις δυνατότητες:

 

     1) Θα πρέπει να βρεθεί σχήμα, που αποτελείται από κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) εκτάσεων, των οποίων η πλειοψηφία των μίσχων (που υπολογίζεται σε πάνω από το 90%) έχουν μόνο τα κοτσάνια λυγισμένα αλλά δεν είναι σπασμένο, σε ύψος έως και 5 εκατοστά πάνω από το έδαφος, Και όλα αυτά είναι σε όλο το μήκος τους ευθεία, χωρίς ίχνος του λυγισμένα ή παρατεταμένη κόμβους. Αυτοί (οι κόμβοι στροφή), αναφορικά με: Εμφανίζονται να ξεκινήσει σχεδόν αμέσως, ακόμη και κατά τις πρώτες ώρες μετά την κατάθεση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

Τα υπόλοιπα στελέχη, κυρίως κοντά στα σύνορα της τακτικής σχήμα, κάτι κάτω από το 10%, έχει σπάσει στελέχη, αλλά εντελώς αντίθετη Πανομοιότυπο σε όλο το μήκος της ευθεία χωρίς κλίση ή παρατεταμένη κόμβους, χωρίς καμία αλλαγή σχήματος. Οποιαδήποτε αλλαγή στο σχήμα, ως επί το πλείστον κόμβων, καθώς και την ανάπτυξη Κατά τη διάρκεια ποικιλοτρόπως στριμμένο και κατεστραμμένα μέρη των φυτών στο σχέδιο θα είναι πραγματικά να δημιουργηθούν κατά τις επόμενες ώρες, ημέρες και εβδομάδες.

 

     2) περίπτωση (καθώς και 3) αφορά κυρίως κριθάρι, λίγο λιγότερο μερικώς ορατός επίσης σε άλλα ξηρά δημητριακά, όπως σιτάρι, σίκαλη, τριτικάλε και βρώμη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ίσως μόνο ένας πρόδρομος, σταδιακά την προηγούμενη τι ήταν πριν περιγράφονται στο (1). Θα αποκαλυφθεί και το σχέδιο των οποίων η πλειοψηφία των μίσχων δεν βρίσκεται στο έδαφος σε όλα, είναι μόνο αισθητή γέρνει προς την πλευρά (κατά μερικούς βαθμούς). Αυτό θα παράσχει σε μια δομή των φυτών από μια φωτογραφική (ή τυπογραφική) άποψη κάτι σαν και σημαντική αλλαγή στη δομή ράστερ. Αυτοί θα είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί, αλλά είναι πολύ καλά ορατός από απόσταση.

(Παραδείγματα των δικτύων Διευρυμένη δύσκολα παρατηρήσιμα, το καλό από απόσταση).

Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ομάδες των φυτών υποστηρίζεται ότι μεταξύ τους, περίπου γειτονικές

 

     3) Το προηγούμενο μπορεί να είναι υπόθεση επίσης 1 δευτερόλεπτο Φυτά μπορεί να μην έχουν ακόμα εκτρέπεται από την κατακόρυφη διεύθυνση ανάπτυξης, αλλά έχουν ξεθωριάσει αισθητή (αλλαγής κατεύθυνσης) το ανώτερο φύλλο, καθώς και κάποια κάτω από αυτό, ή ακίδα Βαριά κλίση έναντι δεν επηρεάζονται φυτά. (Οι αλλαγές στην κατεύθυνση της ακίδα Αφορούν σχεδόν αποκλειστικά κριθάρι). Και πάλι, πολύ καλή παρατηρήσιμα από απόσταση, όπως η αλλαγή του ράστερ.

 

Σημείωση: Η περιστροφή των αυτιών είναι αρκετά αναπόσπαστο Ωρίμανση του κοινού όλα τα σιτηρά εκτός από βρώμη, που έχει τα λατ. Σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, τριτικάλε - Κατά τη διάρκεια των τελικών σταδίων της ωρίμανσης, τα αυτιά τους θα γίνει σταδιακά από το αρχικό πλήρως ευθεία θέση 0 βαθμούς μέχρι την τελική κατάσταση κατά 180 μοίρες, όταν τα αυτιά στράφηκε απευθείας εναντίον του εδάφους. Κριθάρι είναι πολύ ευαίσθητος σε κάθε αλλαγή των συνθηκών, που αντιπροσωπεύουν και σημαντικός παράγοντας για το άγχος, και την περιστροφή των αυτιών μπορεί επίσης να ασκήσει σημαντική Νωρίτερα, για παράδειγμα, μόνο στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές από την εν λόγω ηλεκτροπληξίας. Δεδομένης της δομής και την κατασκευή του αυτιού (αγάνων), ξηρό καλές αλλαγές είναι πολύ αισθητή κατά την περιβάλλει, Ανεπηρέαστη περιοχή. Για το σιτάρι, σίκαλη, τριτικάλε, τα αυτιά αρχίζει πραγματικά καμπής στο τελικό στάδιο της ωρίμανσης, Όταν Οι κόκκοι είναι σχεδόν πλήρως ανεπτυγμένο και τα φυτά είναι σε μεγάλο βαθμό στεγνό. Πολύ καιρό πριν και έχασε σημαντικό μέρος της πράσινο χρώμα και Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης διατηρείται μόνο στερεί την υγρασία (μετά τις εαρινές ποικιλίες για αρχές Ιουλίου). Στο κριθάρι μπορεί να συμβεί εκ περιτροπής αυτί Αμέσως μετά την πλήρη επικεφαλίδα (ποικιλίες άνοιξη γύρω στα μέσα Μαΐου), όταν τα φυτά είναι ακόμα πολύ πράσινο και το σιτάρι στα πρώτα στάδια του σταδίου ωρίμανσης του γάλακτος. Είναι μόλις Εμφανίζεται κυρίως σε σημεία που επλήγησαν από την ηλεκτρική ενέργεια, μετά ηλεκτρικών εκκενώσεων. Για το σιτάρι, σίκαλη, τριτικάλε που έχουν πληγεί από ηλεκτροπληξία από κεραυνό απαλλαγή Εμφανίζεται επιβράδυνση ωρίμανση (Παρόμοια με την επίδραση της μεταμόσχευσης), και τα αυτιά Ως εκ τούτου περιστροφή εμφανίζεται στο Αντίθετα σημαντικά αργότερα.

 

Καλύτερη βύνη, ζυθοποιίας, το ουίσκι, το κριθάρι, ζυθοποιείο, η μπύρα.

 

Αν κάνατε με οποιοδήποτε από αγρογλυφικό μόνο μία φορά σε όλη τη ζωή Explorers τους επίσης επισκέφθηκε το πεδίο σε μέρη όπου η καλλιέργεια είναι Κανονικά, ακανόνιστα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη), χωρίς οποιαδήποτε σημάδια της κανονικότητας, λένε ότι αυτό που τόσο χαριτωμένα κοιλότητες απέλασης θα πρέπει να βρεθεί εκεί. Θα είχε διαπιστώσει ότι ακόμη και σε ένα μέρος όπου, σύμφωνα με τις αξιώσεις τους, ήταν η πλήρης απουσία «μυστηριώδης, υπερφυσική» ενέργειες, αυτό συμβαίνει ακριβώς τις ίδιες αλλαγές της ανάπτυξης και της κάμψης των κόμβων, καθώς και κοιλότητες απέλαση (Σχεδιάγραμμα Nodes) εμφανίζονται στην Τρόπος ίδιο εύκολο.

 

     Σημείωση: είναι εντελώς αδύνατο να μην ότι ορισμένες από τις θέσεις που αναφέρονται Explorers (με Συνήθως, ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών) κάποια στιγμή επισκέφθηκε, και το γεγονός ότι υπάρχουν ακριβώς τα ίδια Παραμορφωμένα κόμβους και τα φυτά, απλώς κρύβεται η επαγγελματική και γενική κοινό. Για κάτι τέτοιο είναι δυνατό να χρησιμοποιούν τον όρο «ένα βρώμικο τέχνασμα του χειρότερου επιπέδου", και να δεσμευτούν να είναι σε θέση μόνο οι άνθρωποι της εξαιρετικά χαμηλό ηθικό ιδιότητες.

 

Εξερευνητές του αγρογλυφικά θα πρέπει να συνιστάται σε αυτό το σημείο ένα καλό συμβουλή. Μπορεί να μην ενοχλεί καθόλου τη λήψη φωτογραφιών από κάθε κατασκευή στέλεχος, διάφορες παραμορφώσεις και τους κόμβους λυγισμένα. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζονται στο Διαδίκτυο κάθε χρόνο αρκετές δεκάδες, εκατοντάδες το πολύ. Οι επαγγελματίες και το ευρύ κοινό μπορεί να είναι κάπως συγχέεται με αυτό. Όλη αυτή η καλλιέργεια Explorers κύκλους Μπορούν να είναι απόλυτα σίγουρος ότι σε όλους τους άλλους τομείς γύρω από ολόκληρο τον κόσμο, όπου η καλλιέργεια είναι πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) εντελώς παράνομα, τα στελέχη είναι ακριβώς το ίδιο. Υπάρχουν "μόνο" λίγο περισσότερα από αυτά από εκείνη που βρέθηκαν στην τακτική διαδικασία. Ένα κατ 'εκτίμηση 10 15 ετησίως. Αυτό δεν θα μπορούσε να φωτογραφίσει τους. Καθ. Αυτό δήλωσε ο Ernest Rutherford στην επιστήμη ποτέ δεν δεν θα πρέπει να ποντάρετε κατά τη διάρκεια Περισσότερα από 10 12 για το πρώτο

 

Είναι δυνατόν να επιχειρήσει ακόμη και σε τυφλούς την ενεργό παρέμβαση του πειραματιστή, ορισμένα φυτά προσεκτικοί λυγίσει σχεδόν στο έδαφος, το βάρος, αφήστε τους να αυξάνεται για κάποιο χρονικό διάστημα σε μια αλλαγμένη θέση, και Παρατηρήστε πώς συμπεριφέρονται σε κόμβους τους. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα φυτά είχαν καμία άλλη περαιτέρω πρόσθετες γνωστή ή άγνωστη δύναμη, και ό, τι συμβαίνει σε αυτούς, απολύτως δεν προκαλείται από το οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δράση του γεωτροπισμός και φωτοτροπισμός. Δεν υπήρχε απολύτως καμία παρόν μυστηριώδης δύναμη ή αερίου που απελευθερώνεται από την ηλεκτρόλυση ή θερμικές διεργασίες. Ωστόσο Explorers αγρογλυφικό μπορεί να είναι βέβαιοι για το τι λένε οι κόμβοι που εξερράγη ή εξεδίωξε κοιλότητες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εγγενώς εντελώς (κάποια) από στελέχη Περιγράφεται θα εμφανιστεί.

 

Όλοι, ο καθένας, και για άλλη μια φορά, και η τελευταία φορά που πράγματι κάθε άτομο στον κόσμο έχει την ευκαιρία να κάνει ακριβώς το ίδιο φωτογραφίες του λυγισμένα και εκτεταμένη κόμβους, απλά και μόνο για να πηγαίνει σε οποιοδήποτε καλλιεργειών σε μια μέση απόσταση όχι μεγαλύτερη από την επιλογή μερικές εκατοντάδες μέτρα από την κατοικία του. Κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, θα υπάρχει σίγουρα κάποια ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) εμφανίζονται καλλιέργειες, και αν όχι, Μπορούν να λάβουν τα τηλέφωνα τους ή DIGIpfoto και να κάνει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα των συνεπειών της φωτοτροπισμός και γεωτροπισμός επιδράσεις στα φυτά μηχανικά εκτρέπεται από όρθια θέση κοντά στο κομμάτια τρακτέρ. Τέλος πάντων, για το κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο των πεδίων καλαμπόκι είναι δυνατόν να βρεθούν περίπου τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα του αρκετά συχνά υποβάλλονται `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειες. Είναι απλώς ένα έργο της φύσης.

 

Στην εύκρατη ζώνη, η οποία περιλαμβάνει Τσεχική Δημοκρατία, καθώς και παρακείμενο Ευρώπη, υπάρχει κατά μέσο όρο 2 με 3 ηλεκτρικών εκκενώσεων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο σε ετήσια βάση. Αναφέρεται 2-3 απορρίψεις ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο νοούνται οι απορρίψεις ηλεκτρομαγνητικά καταχωρηθεί. Σε κάθε βρόγχο των Them μπορεί να είναι εκτός από την πρώτηReturn StrokeΠεριέχεται μια σειρά από μεταγενέστερες (3-5, καθώς και 15) RS, ότι μπορεί να χτυπήσει στην ίδια περίπου περιοχή. Μερικές φορές είναι ακριβώς στην ίδια θέση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, δεκάδες έως εκατοντάδες μέτρα μακριά. Κάθε ένα από τα RS μπορεί να περιέχει έναν αριθμό που αναφέρονται, επάνω σε δεκάδες παράλληλους βραχίονες, η οποία μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις και σε απεργία μακρύτερα από μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Περιγράφει γεγονότα τα οποία σημαίνουν ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο των αγρών μπορεί να επηρεαστεί όλο το χρόνο, κατά μέσο όρο, μερικές φορές δύο σκέλη των ηλεκτρικών εκκενώσεων και τίποτα περισσότερο, αλλά επίσης έως και αρκετές εκατοντάδες.

 

Αυτό κύκλους πρότυπα Explorers καλλιεργειών στις καλλιέργειες θα είναι δυνατή μόνο οι απερίφραστα προτείνουμε, ότι από την επόμενη σεζόν (2012) πολύ καλά επίσης επισκέφθηκε τους χώρους όπου είναι δυνατόν βρείτε αρκετά συχνά, ακανόνιστα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) καλλιέργεια (ή έτσι να τους Τουλάχιστον μία φορά, για πρώτη φορά). Για να προσπαθήσουμε για τα φυτά φωτογραφία και φυσιολογικές αλλαγές τους στην ξηρασία και τον τόπο, και να προσπαθήσουμε να επίσης καταλάβει τι συνέβαινε εκεί περίπου. Εδώ είναι μια υπόδειξη: απολύτως το ίδιο και για τους τόπους όπου είναι διαπίστωσαν ότι τους διασκέδαση τακτική διαδικασία. Μόνο χωρίς μια τυχαία και πολύ σπάνιες εκδηλώσεις της παρέμβασης και συντονισμού αποτελέσματα, καθώς και κάθε άλλο πολύ τυχαία αποτελέσματα, που θα οδηγούν σε τουλάχιστον ένα κύκλο.

 

Σημείωση: Οι συστάσεις από την προηγούμενη παράγραφο, και η κριτική των προηγούμενων παραγράφων δεν εφαρμόζονται στις καλλιέργειες Explorers κύκλους και φωτογράφοι από την Ιταλία, ο οποίος ανακάλυψε κάτι τέτοιο πριν από πολλά χρόνια. Ένα από έναν σύνδεσμο με ευγνωμοσύνη και έπαινο για παράδειγμα εδώ .

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο πλανήτης μας πάσχει από πυρετό. Τώρα, οι επιστήμονες μας λένε ότι ο Άρης βιώνει τη δική πλανητική αύξηση της θερμοκρασίας του: Άρη του πλανήτη. Αυτό έχει οδηγήσει μερικούς ανθρώπους, όχι κατ 'ανάγκην επιστήμονες, να αναρωτιούνται αν ο Άρης και ο Δίας, μη υπογράψαντες τη Συνθήκη του Κιότο, είναι στην πραγματικότητα Κατοικήθηκε από βιομηχάνους αλλοδαπός SUV-οδήγηση. Fred Thompson
z