Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-διάφορα . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Διάφορα έργα
Σημειώσεις, συνδέσεις με Ενδιαφέροντα, Σημαντικές πληροφορίες από οπουδήποτε στο Διαδίκτυο και αλλού
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

Πολλά έχουν ειπωθεί για την Αλχημεία, ότι είναι για την κατασκευή του χρυσού και του αργύρου. Για μένα στεγνώσει δεν είναι ο στόχος, αλλά να εξετάσουμε μόνο ό, τι αρετή και δύναμη μπορεί να βρεθεί σε φάρμακα. Paracelsus
Αναρχία είναι η μόνη μικρή αχτίδα ελπίδας. Mick Jagger
Πάρτε τα γεγονότα σας πρώτα, τότε μπορείτε να τους στρεβλώσουν όπως σας παρακαλώ. M.Twain

Κύκλοι Περικοπή , Περικοπή στοιχεία, Σύντομη Χαρακτηριστικά

PagPh

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Εδώ θα τοποθετούνται διάφορες αντικείμενο πληροφορίες που λαμβάνεται κυρίως από το Internet που δεν έχουν ακόμη τη δική σελίδες τους, ή δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη αντικείμενο σε άλλες σελίδες, των οποίων το αντικείμενο ταιριάζει περισσότερο με το θέμα τους. Reservoir όλα τα είδη των πληροφορίες

 

Μεταξύ άλλων, θα συλλέγονται εδώ είναι μερικά λάθη , τα οποία ήταν μέχρι σήμερα μέσω δεσμευτεί να Explorers του αγρογλυφικά σχέδια. Πιθανές μέλλον κάποια ειδική σελίδα. Επίσης, μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα από το παρελθόν, όπου ανήκουν επίσης Στόχος τυχαίες παρατηρήσεις.

 

Μερικά από αντικειμενική παρατήρηση, που προκαλούνται από τις περιστάσεις

(Είτε με τυχαία συνθήκες, ότι ορισμένα επιλεγμένα χαρακτηριστικά αντικειμενοποιείται)

 

ΚΥΚΛΟΙ CORN ΚΟΝΤΑ RETREAT μμ'S (ημερομηνία?) (photo)

 

Με DAVID PAUL

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μια σειρά ξέσπασε χθες το βράδυ μετά την τεράστια κύκλους καλαμπόκι εμφανίστηκε στις γεωργικές εκτάσεις της χώρας σε υποχώρηση του πρωθυπουργού. Οι κύκλοι είναι μόλις λίγα μέτρα από εκατοντάδες Chequers, όπου ο John Major ξοδεύει τα Σαββατοκύριακα του. "Αν αυτά συντάχθηκαν από hoaxers αυτό είναι συγκλονιστικό Δεν πιάστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας φρουρούν τον πρωθυπουργό", δήλωσε ο Λένα Godsall-Bottriell, που βρέθηκαν χθες τους κύκλους. "Αν Ήταν η εργασία των αλλοδαπών, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς κανείς δεν είδε τι συνέβη», πρόσθεσε ο κ. Godsall-Bottriell και την άγρια ​​ζωή συγγραφέας των βιβλίων γύρω Terrick. Χθες το βράδυ, Thames Valley ανακοίνωσε η αστυνομία ήξεραν τίποτα για τους κύκλους στο κτήμα κοντά Wendover. Αλλά απίστευτα, και Downing Street Εκπρόσωπος είπε: "Γνωρίζουμε για τους κύκλους καλαμπόκι Chequers, αλλά αυτά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια." "δεν γίνονται από ανθρώπους, Είναι ένα φυσικό φαινόμενο, είναι κάτι που με τον καιρό. »

 

σχεδόν κανείς σε σχέση με τα αγρογλυφικά ποτέ εκφράζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια, Than υφισταμένους και δουλοπάροικους του John Major και της Αυτής Μεγαλειότητας. Ναι, κύριε Πρωθυπουργέ! Ναι, αυτό είναι ένα καθαρά φυσικό και φυσιολογικό φαινόμενο, το οποίο αφορά ακόμη και καθαρά και μόνο με τις καιρικές συνθήκες, με μία από τις πολύ ακραίες φαινομένου του. Απλά κρίμα που οι δουλοπάροικοι και των υπαλλήλων που ήδη δεν συνεχίσει στην ανάπτυξη του αρχικού, φαίνεται πολύ γόνιμη ιδέα. (Μήπως όμως πραγματικά; θα ήταν δυνατό να βρει κάτι στα κρυφά αρχεία και εκθέσεις, 007 .. πιθανώς πολύ ύποπτος, ο οποίος είναι ο πραγματικός συγγραφέας, αλλά ακόμα δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν, καθώς και αγρότες)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Το 1995, πέντε πέταλα αστέρι εμφανίστηκε

σε εξοχική κατοικία συνθέτης Andrew Lloyd Webber κατά Kingsclere, Παρά το ακίνητο που Επανδρωμένο με ένα 24-ωρη ομάδα ασφαλείας. Με τις εκτεταμένες λόγους εξοπλισμένα με αισθητήρες και μικρόφωνα, μια ερευνητική ομάδα ψάχνει για το εικονόγραμμα συνελήφθη Μέσα σε λίγα λεπτά από την άφιξή τους. Αλλά κανένας δεν είχε συλληφθεί κάνει το μοτίβο. Webber ήταν σε διακοπές στο χρόνο και την ασφάλεια του προσωπικού χτύπησε για να του πει τι είχε συμβεί. Πεπεισμένοι ότι όλα τα αγρογλυφικά ήταν προϊόντα απομίμησης, που απαίτησε να μάθει πώς το φίδι πήρε σε hoaxers. Όταν του είπαν ότι φάνηκε δεν υπήρξε οποιαδήποτε hoaxers, ήταν πολύ συγκινημένος.

Εικ. 9,4 Το όμορφο σχηματισμό των καλλιεργειών Αυτό σύγχυση Andrew Lloyd Webber - ακόμα κι αν ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να το δει κανείς.

 

 

Ηχογραφημένο μήνυμα για την ανακάλυψη των αγρογλυφικών μέσα σε ένα εξορύσσεται ενεργά πεδία με αεροπλάνο Salisbury

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Το καλοκαίρι του 1991, Terence Meaden, και μια ομάδα από Ιάπωνες επιστήμονες είχαν ένα πεδίο υπό την επίβλεψη του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των ραντάρ, μαγνητόμετρα, αισθητήρες βίντεο με νυχτερινή όραση, την κίνηση. Υπό την κάλυψη της ομίχλης εμφανίστηκε σχηματισμό μικρών αλτήρα, αλλά κανένας από τους σαρωτές δεν έχει καταχωρηθεί από εισβολείς οτιδήποτε άλλο.

 

Ο αξιωματικός του στρατού που βρίσκεται στην πεδιάδα του Salisbury κατάρτισης σε αγρογλυφικά όταν συναντώνται σε ενεργό ναρκοπέδιο.

 

 

Προσθήκη αγρογλυφικά στο αεροδρόμιο - το πεδίο είναι περιφραγμένος, και οι αλλοδαποί ούτε οι ερευνητές δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό. Απαλλαγή Lightning παίρνει σε κάθε περιφραγμένο χώρο (εάν μόνο κάποιος θα μπορούσε να θέσει σε χωράφι κλωβός Faraday), και, επιπλέον, θα είναι πιθανώς να τοποθετηθεί πάνω στο δέντρο μέχρι σήμερα την υπογραφή του. Θα πρέπει να τοποθετούνται σε προβλέψεις (προβλέψεις).

 

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις όπου τα αγρογλυφικά βρέθηκαν σε μια θέση Impenetrable Αυτό ήταν απόλυτα ελεγχόμενα από τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, ιδιωτικούς ή άλλα προστατευτικά υπηρεσία, αλλά το γεγονός δεν Παραμένει δημοσιευθεί για λόγους εμπιστευτικότητας.

 

Τυχαία, Συμπληρωματικές, Πιθανές Δικαιολογητικά Στόχος της θεωρίας των επιπτώσεων απαλλαγή αστραπή στη θέση του αγρογλυφικά: λείπει (καταστραφεί), και στη συνέχεια να κοπούν τα δέντρα, η περιοχή στερείται κολοβώματα δέντρο και τελικά κάτω από οργωθεί

18 του Απριλίου 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

Οι παρασιτικές κάτι σχετικά με (αυτόματη) επαγωγές

----- End του τμήματος: Μερικές Στόχος παρατήρηση ...

 

 

Blog Libor Τσέρμακ του (χρησιμοποιούν κάποια μηχανή μετάφρασης)

liborcermak.blog.idnes.cz ... σε σιτηρά lanech.html

έγραψε για την έλλειψη κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης αφορά τα αγρογλυφικά

"Θα ήθελα να καλύψει αυτό το κενό. Για παράδειγμα, ήδη Αυτό θα ήταν, όπως και πέρυσι και το προηγούμενο έτος, θα ήθελα να υποβάλουν αμερόληπτες εκθέσεις από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια χωράφια με δημητριακά. Θα είναι αμερόληπτες στο ότι δεν θέλουν οι αναγνώστες να επιβάλουν καμία από Πιθανές οι υποθέσεις από την προέλευσή τους, είτε πρόκειται για αλλοδαπούς, κύκλος-κατασκευαστές, στρόβιλοι αιολικής ενέργειας, ο πλανήτης Γη, πνεύματα των σιτηρών ή μυστική στρατιωτική έργων, κλπ.. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Σημείωση: στη Λ. Cermak blog μπορεί να βρεθεί σε μια σειρά από εισφορές, οι οποίες είναι σχετικά στόχου, που ασχολούνται με την περιγραφή και αξιολόγηση των σχημάτων σε καλλιέργειες, ειδικά στην Αγγλία, αλλά επίσης στη χώρα μας (Τσεχία) και αλλού στην ο κόσμο. Πολλές θέσεις με την εμφάνιση των agrosymbols συγγραφέας επισκέφθηκε προσωπικά, έτσι ώστε οι θέσεις μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πολύτιμο αποθετήριο πληροφορίες. Άλλα χαρτιά Αφιερωμένο σε διάσημες φιγούρες του λευκά άλογα και ανθρώπους, εξηγεί Αλλού την προέλευση και τη χρήση των Ley Lines όνομα και είναι επίσης που ασχολούνται με την περαιτέρω προβληματισμό σχετικά με τον προϊστορικό οικισμό των Κελτών και άλλα μεγαλιθικά και προϊστορικά δομές. Πολύ χρήσιμο για την κατανόηση της ιστορίας της Περιγράφεται χώρους και περιβάλλοντα, μπορεί να συστηθεί.

 

Το μόνο μειονέκτημα του εν λόγω blog μπορεί να δει κανείς, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναφορών για cropcircleconnector.com (σε οποιοδήποτε νωρίτερα από την περασμένη σεζόν) δεν λειτουργεί πλέον, επειδή η Είχαν μετακινηθεί μετ 'την περιοχή της ιστοσελίδας. Αλλά οι πληροφορίες από το blog Είναι αρκετά μεταδοτικές χωρίς αυτούς. Οι αναφορές σε cropcircleconnector έτος 2011 εξακολουθούν να λειτουργούν. Γράφει, τον Φεβρουάριο του 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Ότι παράξενα καμπύλη δείγματα από το εικονόγραμμα στο All Cannings δείχνουν ότι κάποια άλλη δύναμη που λειτουργούν εκεί από τις πλακέτες και Υποθέσεις χορδές του κύκλου-διαμορφωτές -. Επομένως πλαστογράφους αποτυγχάνουν εδώ θα ήταν αυτό που μόνο μια ειδική τεχνολογία που είναι ακόμα άγνωστη σε μας αυτό.. Έτσι, όποιος δεν πιστεύει στην απόκοσμη καταγωγή των προτύπων στην καλλιέργεια, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες να βρουν κάποια επίγεια υπόθεση; "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ ναι, αυτό είναι, εδώ είναι η αναφορά θα ήταν να υπάρχει ένα, σημειώστε JL)

 

 

 

Ανεξάρτητη προβληματισμός για τα προηγούμενα λάθη έρευνες:

 

Λάθη, λάθη και σφάλματα σε προηγούμενες παρατηρήσεις

 

 

Αδιάψευστα σφάλμα: Ίσως δεν έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί μηχανικές δοκιμές του αντοχή στην κάμψη και να σπάσει κατά τα κοτσάνια από τα μοτίβα από το εσωτερικό και έξω από αυτά ... (Δεν κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) / ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση))

Τα φυτά δεν ήταν καθόλου κάτω από την επιρροή των τυχόν άγνωστη και ακατανόητη δύναμη. Οι μίσχοι λυγισμένα προς το έδαφος, διότι η Εξασθενημένο Είχαν. Μίσχοι κάμπτονται προς το έδαφος, διότι η Εξασθενημένο Είχαν. Είναι δυνατόν να είναι πολύ σαφές ότι για να πείσει ότι η αντοχή σε εφελκυσμό και κάμψη των δοκιμών αντοχής υποβάλλεται `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) κοτσάνια από τα πρότυπα και ότι του στέκεται έξω. Η δύναμη που απαιτείται για την εκτροπή μίσχοι από την κατακόρυφη θέση και η γωνία είναι στην Ορισμένα στελέχη μέσα στο μοτίβο πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία, όπως έξω. Ακόμα και μίσχοι Αμέσως μοτίβο γύρω από τα σύνορα και μέχρι μερικά μέτρα προς την κατεύθυνση της μόνιμης καλλιέργειας θα εμφανίζουν μέχρι πολλαπλά στελέχη αποδυνάμωση έναντι Ολοκληρωτικά δεν επηρεάζεται από την ηλεκτρική ενέργεια.

 

Τεράστια λάθος, κατάταξης μεταξύ άγνοιας και απειροτεχνία , ήταν εύκολα αποδείξιμη γεγονός ότι ουδέποτε επισκέφθηκε, και Διαφορετικά δεν ενδιαφέρονται για τις περιοχές όπου η καλλιέργεια είχε υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) αρκετά συχνά, ακανόνιστα, ούτε στα χαρακτηριστικά των φυτών και των μίσχων των καλλιεργειών , και τα μέρη τους (κόμβοι, κλπ..) που υπάρχουν βρίσκονται. Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα παραδείγματα απειροτεχνία και αντιεπιστημονικό έργο εκτίθενται ποτέ στον κόσμο. Παρόμοια δραστηριότητα Α δεν είναι δυνατό να καλέσετε τον έρευνας, ακόμη και υπαινιγμός, πόσο μάλλον επιστημονική, όπως ορίζεται dilettants ήθελα να καλέσω την εργασία τους θα ίδιοι. Τα άτομα που έχουν επιχειρήσει ή θα προσπαθεί να οργανώσει με κάθε τρόπο και Παρόμοιες έρευνες στην τακτική στην cro, θα πρέπει να ανήκουν μόνο μία ετικέτα: Primitives. Αυτά είναι ένα από τα πιο αρχέτυπα, Dilettanti και bunglers όλο τον κόσμο όλων των εποχών.

 

----- Άλλη από 18.697 ιδιαίτερα ορατά τα σφάλματα , οι διάφοροι αυτόκλητοι οπαδούς μυστήριο συσσωρεύονται Κατά τη διάρκεια της έρευνας τους στο μυστήριο οπαδούς ατιμωτικό σωρό της κοπριάς: Υποθέτουν ότι αυτός μόνο φυτά και σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (λεπτά) λειτουργεί μια μυστηριώδη ενέργεια που θα είναι σε θέση να έχουν κάτι σε αυτό με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (μικροκύματα;). Τέτοια ενέργεια δρούσε λεπτά το πολύ δεκάδες λεπτά, και κατά τη διάρκεια των επόμενων λίγων λεπτών, σε περισσότερες από δεκάδες λεπτά για να πραγματοποιηθεί με κατάθεση (κάμψη στο έδαφος. Είναι δυνατόν να εντελώς αντικειμενικά εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια ότι αυτό θα έχει κάποια φυτά Αρκετές λειτουργεί για λεπτά σε δεκάδες λεπτά σε ένταση για να προκαλέσει μια μηχανική εξασθένιση των ιστών, έτσι ώστε μετά από μερικές δεκάδες λεπτά, Είχαν υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) θα είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι η ενέργεια που απαιτείται για το σύνολο του θανάτου τους. Μυστήριο οπαδοί θεωρούν επίσης, ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει φυτά κάποιες άγνωστες δυνάμεις, ίσως απόκρυφη -. Ψυχολογική χαρακτήρα, όπως η ανύψωση, τηλεκίνηση, επίσης η οποία έχει ως αποτέλεσμα, σε όλες τις εγκαταστάσεις ηλεκτρομαγνητικής παρατήρησης, φυσικές και άλλες αλλαγές στο έδαφος και τα φυτά Επίσης ο ίδιος οποιαδήποτε άλλη Η τοποθεσία παρατήρησης δύσκολο να εξηγηθεί φαινόμενα Θερμοδυναμική και όλοι οι άλλοι νόμοι της Φύσης και της φυσικής, αλλά έχουν παρόμοια αποτελέσματα, έτσι ώστε ακόμη και μετά από έκθεση σε κάθε απόκρυφη -. μαγεία - οι δυνάμεις ανύψωσης στα φυτά στα επιλεγμένα χαρακτηριστικά Αναπόφευκτη Απαραίτητη Θα πρέπει να είναι εντελώς νεκρό Όλα. Δηλαδή Εκδηλώσεις στη Γη θα πρέπει να υπόκεινται στους τοπικούς φυσικούς νόμους, επίσης δράσης σε όλες τις μάγισσες, μάγοι, μυστηριώδη και ανεξήγητα φαινόμενα, καθώς και ο Πατέρας Frost και Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden και Lewengood Παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά κοντά στην αποκρυπτογράφηση του φαινομένου, αλλά και τη δική σας Λανθασμένη συλλογιστική τους βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη ή εντελώς ανεξέλεγκτη επαληθεύσιμη εκτιμήσεις. Πήραν Έτσι, για μίλια ή περισσότερα, όπως έτη φωτός μακριά από πιθανές λύσεις. Προβληματισμούς τους συνδέουν Σταθερά Ηλεκτρομαγνητισμός. Σχεδόν το μόνο, ενώ το μεγαλύτερο προσωρινή επίσης φυσικό φαινόμενο ηλεκτρομαγνητικής με την απαλλαγή αστραπή. Είναι πολύ γρήγορα άρχισε να σκέφτεται μυστήρια, το πρώτο φούρνο μικροκυμάτων (L), δεύτερη (Μ) έως σοβαρή δίνες αέρα, ηλεκτρισμένη από την τριβή. Μαζί, ενωμένοι με την πεποίθηση, "κάτι ηλεκτρομαγνητική ακατανόητο" το φαινόμενο και την εμφάνιση της connect σε διάφορα μέρη. Αυτό που συνδέει το φαινόμενο μπορεί να είναι πολύ έντονη, πολύ κατανοητό ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα - η απαλλαγή αστραπή, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει στις συζητήσεις τους. Θα μπορούσε να εξηγηθεί μέσα από μια σειρά από αντικειμενικά προσδιοριζόμενη και αναγνωρίσιμο, καθώς και μετρήσιμες ανωμαλίες στο σημείο αγρογλυφικά. Δεν είναι πολλά, αλλά σχεδόν χωρίς εξαίρεση όλα. Συμπεριλαμβάνονται όλα πολύ υποκειμενική και πολύ δύσκολα επαληθεύσιμο αισθήματα των επισκεπτών στους χώρους όπου συνέβη πρότυπα.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Πίσω μετάφραση από τα αγγλικά)

BL: Αυτό νομίζω ότι τα αγρογλυφικά είναι σίγουρα μερικά παράξενα προϊόν της νοημοσύνης, κάτι που είναι αλλού. Τέλος πάντων, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν υπάρχουν αγρογλυφικά που δημιουργήθηκε από εξωγήινους σε φυσική μορφή ή άλλα πλάσματα προέρχονται από ξηρά Αυτό διαφορετικές διαστάσεις της πραγματικότητας μας. Σίγουρα, όμως, γνωρίζουμε ότι η θέση των καλλιτεχνών, συγγραφέων, είναι πολύ έξυπνος, δημιουργικός και έχει μεγάλη γνώση της γεωμετρίας, Ποσοστό και τα μαθηματικά και είναι σε θέση να δημιουργήσουν μοτίβα τόσο όμορφο και ακριβείς λεπτομέρειες. Αν και κανείς δεν έχει δει ποτέ κανένα πλάσμα από άλλο πλανήτη για να δημιουργήσετε τα αγρογλυφικά, αλλά όλα δείχνουν ότι προέρχονται από αλλού. Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν σχέδια που είναι "τεχνητή" ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε, αλλά οι περισσότεροι από εμάς είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι η διατριβή από το "γνήσιο".

 

 

----- "Πιάσε τη δική τους παραγωγή hoaxer σας κύκλους"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (χρησιμοποιούν κάποια μηχανή μετάφρασης)

Θα μπορούσε κάτι τέτοιο πραγματικά κανείς δεν έπρεπε να προσπαθήσει, επειδή το αν θα γίνει Κατά τη διάρκεια μιας Παρόμοια attempt've και "πιάσει" την πραγματική συγγραφέας των αγρογλυφικών, ή να συναντηθεί με τον (του σφίξω το χέρι), ήδη δεν θα επέστρεφε ποτέ πίσω από το τομέα, και αν βρέθηκε ποτέ, τον Πραγματοποιήθηκε μακριά από το πεδίο, όπως λένε «πόδια πρώτο" (αλλά μόνο αν θα τα σημεία του να βρίσκεται ως ένα ενιαίο, ολοκληρωμένο δείγμα). Γιατί αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια κεραυνούς (στην περίπτωση της λεγόμενης «Stroke Επιστροφή"), αν το σώμα του ήταν πραγματικά επηρεάζονται από την εν λόγω και όχι μόνο από μερικά από τα φαινόμενα που συνοδεύουν την ή πριν από αυτό. Stepped ηγέτης, θετική ταινία - όχι για τις όλες να μετατραπεί σεReturn Stroke, Ότι κατά την απόρριψη γίνεται μόνο ένα ή μερικά - κατά μέσο όρο 3-5, μερικοί απ 'αυτούς μπορεί να έχουν πολλαπλούς παράλληλους βραχίονες, ενώ οι θετικές σερπαντίνες και ασύνδετο μπορεί να προκύψει έως και αρκετές δεκάδες ημιτελή ενισχυθεί ηγέτες, καθώς και πολλές δεκάδες έως εκατοντάδες . Στην περίπτωση της άμεσης δράσης της RS είναι η ακεραιότητα του οποιοδήποτε θέμα πολύ σοβαρά διαταραχθεί και δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι κάθε αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι πριν από την παρέμβαση της RS Περιγράφεται ως ένας ζωντανός οργανισμός ήταν πολύ κατανέμονται σε όλη την έκταση των στρεμμάτων Αρκετές μετά την Αποσύνθεση στα προηγούμενα μέρη που δεν υπερβαίνει το μέγεθος των αρκετών εκατοστών. Την ίδια ώρα ή λίγο πριν Περιγράφεται αποσύνθεση (χιλιοστά του δευτερολέπτου κλάσμα) Θα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του αρχικού ζωντανός οργανισμός (δεκάδες τοις εκατό κατά βάρος) μετατρέπεται σε αέριο. Ειδικός RS συνοδευτικά φαινόμενα, και volgende Η προηγούμενη, η βαθμιδωτή Leader, Θετική Streamer, Συνεχίζοντας Current - δεν μεταδίδουν περισσότερο από το 1% της συνολικής ενέργειας εκκένωσης, αλλά κάποια από αυτά θα μπορούσε να σκοτώσει ένα κοπάδι αγελάδες.

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των έμβιων όντων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, σκοτώθηκε από κεραυνό μάλλον δεν σκοτώθηκε από την παρέμβαση της RS, επειδή κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης του πολύ καιρό πριν πεθάνει, ή τουλάχιστον έκπληκτος από τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

 

Αν και φαίνεται πολύ απίθανο, κάποια προστατεύει τα ζώα από το θάνατο από κεραυνό την απαλλαγή δική του, γιατί τα χτυπήματα από κάποια Θέμα φαινόμενο από την προηγούμενη RS sa Είναι ξαπλωμένος στο έδαφος. Μερικοί θα σκοτώσει έτσι κι αλλιώς, αλλά μπορεί να επίσης πέσει από ύψος. Κάποιοι μπορεί να σκοτώσει ακόμη και μετά, οφείλεται στο γεγονός ότι η RS χτυπά πολύ κοντά σε αυτά. Αλλά παρ 'όλα αυτά κάθε ζώο που βρίσκεται στο έδαφος δεν χρειάζεται να επηρεάζονται άμεσα από την RS, ήδη μόνο για τον απλό λόγο για τον αντίκτυπο που θα χρησιμοποιούν ένα πολύ καλύτερος αγωγός. Ρεύματα του Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ χρειάζεται πραγματικά μια «καλύτερη αλεξικέραυνα." Κάθε ακόμα πολύ διαστάσεων ζώο, και ακριβώς επηρεάζονται άμεσα από την RS, εκρήγνυται αμέσως. Όπως και μερικές από πολλά-ton δέντρα που επλήγησαν "πολλά και άμεσα μέσα". (photo) Όλα τα δέντρα, που οφείλονται στην απόρριψη αστραπή "μόνο" σχισμένα, Παραμορφωμένα ή σπασμένα, σε RS ΓΕΓΟΝΟΣ απλά μόνο «έγλειψε» Διευθύνει ήταν ακριβώς δίπλα τους.

 

----- Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των αγρογλυφικών Explorers είναι να ζητήσετε βοήθεια με "έρευνα" των αγρογλυφικών ufologist, αστρολόγοι, οι πιστοί μυστήριο actaX-logists, μάγους, psychotronics, υπεραισθητική άτομα, εσωτερισμό, αποκρυφιστές, μάγους, μάγισσες και διάφορα άλλα παρόμοια ημιμαθής. Παρόμοια παράσιτα στην περιοχή ξεκινά αυτόματα ανάβαση, όπως κατσαρίδες ή σφήκες για μπύρα.

 

Γιατί να μην ζητήσει έρευνα επί τόπου των εκπροσώπων συμφερόντων κλασική επιστήμη και τη βασική έρευνα, βοτανολόγοι, αγρότες, φυσικοί, χημικοί (toxicologists!! Πρώτα απ 'όλα), βιοχημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι, οι μετεωρολόγοι σπηλαιολόγους διαχειριστές νερού αρχαιολόγοι υδρογεωλογία, οι φωτογράφοι που ειδικεύονται in Time-lapse φωτογραφία; Απλώς και μόνο επειδή θα τους επιτρέψει «ανεξήγητο» φαινόμενο να εξηγήσει μία φορά και για όλα που έχουν το μεγαλύτερο φόβο και θα πρέπει να χάσει κάποια από τα έσοδά τους.

 

----- Κάθε αξίωση του "200, 300, 500% επιμήκυνση των κόμβων δεν είναι δυνατή σε συνθήκες φύση" είναι μια άσχημη ψέμα. ερευνητές ατυχές, διότι οι ίδιοι τα αγρογλυφικά ακούσια αποκαλύπτουν ότι αν δεν ήταν καλλιέργεια φαινόμενο κύκλους στη ζωή του δεν επισκέφθηκε τομέα. Φυσικά, επίσης, είχε επισκεφθεί ποτέ οπουδήποτε με καμία τομέα κανονικά, ακανόνιστα polehlým με πτερύγια λυγισμένα προς το σιτάρι έδαφος. Θα πρέπει να υπάρχουν απόλυτα ταυτόσημες τροποποιήσεις των κόμβων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν περήφανα που ονομάζεται "εξεδίωξε Κόμβοι" ή "κοιλότητες απέλαση". Για να ελέγξετε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικό για τυχόν αλλαγές που κατέθεσε , που βρίσκεται στο σιτάρι έδαφος. Όλες οι εργασίες τους ήταν στην πραγματικότητα Προηγουμένως Πραγματοποιήθηκε με έναν τρόπο που φωτογραφήθηκαν και πήραν δείγματα των κόμβων από τα μοτίβα με κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών, καθώς και δείγματα από τις κοντινές περιοχές όπου η καλλιέργεια δεν έχει υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη). Αλλά τι Προηγουμένως Μήπως δεν έχουν γίνει σε μια σειρά από δεκαετίες, ας πούμε Ποτέ ξανά δεν γίνεται, πρέπει να δίνουν έμφαση ΠΟΤΕ ξανά γίνει, δεν πάμε κάπου μακριά από την τακτική σχήματα που ρωτήθηκαν από αυτούς, σε χώρους όπου υπάρχουν μερικοί RDF (τυχαία Κατεβασμένοι Σχηματισμός , καλύτερα να πω ακανόνιστα κατέθεσε `είναι καλλιεργειών), και πήρε δείγματα εκεί.

 

Αλλά αν μετά από όλα ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, μερικές φορές μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε μέρος, όπως αυτό γίνεται, ομοίως καταστραφεί καλλιέργειες εκεί, ίσως εκπλαγείτε να βρείτε μια μεγάλη ανοιχτό το στόμα. Αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο, αλλά ότι όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις έχουν δηλωθεί ως μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Δεδηλωμένη μόνο ότι είναι η ενέργεια που πουθενά στον κόσμο δεν κάνει τίποτα άλλο από εκείνο που παράγεται κανονικά σχέδια, για κάποιο ακατανόητο λόγο μάλλον "μάστιγα προχώρησε παράνομα και έτρεξε στη γειτονιά."

 

Σε αυτό το σημείο, είναι το záhadologům είπε κάποτε και για όλους: όλοι τους τόσο πολυσυζητημένη "υπερφυσικό", "αλλοδαπός" ενέργεια να παρέχεται το δικαίωμα να τους το 2012 (κάτι που πρότεινε αρχαίους Μάγια;) Κάπου μεταξύ 0,5 - 1.500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα του κατεστραμμένου , αποδυναμώνεται και κατέθεσε , ξαπλωμένος στο έδαφος σιτηρών στον κόσμο. Πρόκειται για ένα εκατομμύριο φορές υψηλότερο αριθμό και το μέγεθος των περιπτώσεων από ό, τι είναι στην τακτική. Θα δείξει ακριβώς τα ίδια σημάδια φθοράς που βρίσκονται σε τακτική διαδικασία. Συμμετοχή σε τέτοιους χώρους είναι αρκετά κάτω από την αξιοπρέπειά τους, και κάνουν κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα μειωθεί. Δεν πειράζει, αλλά είχε κάποιον να το κάνει για να κρατήσει τις δικές τους από το βρώμικο ρύγχος τους záhadologické μία φορά και για όλους τους σταμάτησε και κοπριά έσκαψαν σε αυτό.

 

Θα είχε διαπιστώσει ότι οι κόμβοι και τα φυτά στην ξηρά μέρη δείχνουν απολύτως αλλάζει το ίδιο, περιλαμβανομένων τους ότι θα ήταν τόσο πολύ Αγαπήθηκε "εξεδίωξε κοιλότητες", "εξερράγη κόμβους», τα οποία όλα αποδίδεται Σταθερά αν δεν εξωγήινης προέλευσης, τουλάχιστον την αιτία του είδους της "πνευματική - pretersenzual - extrasenzual - αστρολογικά" στον τομέα της πνευματικότητας, Paranormality, αστρολογία ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια κακή επιστήμη σκουπίδια. Θα είχε διαπιστώσει ότι απολύτως όλα αυτά συλλαμβάνονται από τις αλλαγές στην ανάπτυξη - επέκταση και λυγισμένα κόμβων, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών που προκαλούνται από την πίεση του αερίου Υποψία (υποτίθεται Σύμφωνα με τους), αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά φυσικές αλλαγές που προκαλούνται από την ανάπτυξη αμοιβαία πίεση της αυξανόμενης ιστούς . Σε ορισμένες ακόμα πράσινα μέρη των φυτών μπορεί να προκαλέσει την πίεση των άλλων, ήδη νεκρό και ξηραίνεται, ή απλά πεθαίνουν και ξήρανση (Αυτές είναι πολύ φυσικό Συνέπειες των Διεργασιών της ανάπτυξης και ωρίμανσης των ετήσιων φυτών). Η καθυστερημένη ωρίμανση του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) φυτά συμβαίνει εξ ολοκλήρου χωρίς εξαίρεση σε όλες τις θέσεις με ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σιτηρά, και στη συνέχεια, ενδεχομένως να είναι σε θέση να φτάσει την άποψη: ό, τι και αν υποτεθεί ότι όλοι, επίσης Τακτικά κατέθεσε `είναι ( κατεστραμμένο, Εξασθένηση) τα πρότυπα καλλιέργειας, επίσης εντελώς παράτυπα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια οπουδήποτε αλλού στον τομέα, έχει ακριβώς την ίδια αιτία; Έχει δίκιο, Πρόεδρε! καθυστερημένη ωρίμανση σε polehlých (με πτερύγια λυγισμένα προς το έδαφος) τα φυτά γίνεται απολύτως χωρίς εξαίρεση σε όλους τους χώρους με ακανόνιστο polehlým (στελέχη λυγισμένα προς το έδαφος) σιτηρά.

 

Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, όλα τα αγρογλυφικά Explorers στην πραγματικότητα μόνο παρασιτούν από το γεγονός ότι μεταξύ του τομέα των σιτηρών και ένα ρολό ή φέτα ψωμί είναι μια πολύ μεγάλη απόσταση, και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης δεν είδε ποτέ τα πεδία των καλλιεργειών με διαφορετικό τρόπο από την ίδια θερμοκρασία παράθυρο από ένα τρένο ή το αυτοκίνητο. Στην άμυνα τους δυνατόν να δείχνουν από τα αρχεία του σχεδόν Υποβλήθηκε από σαφώς Αυτό προκύπτει το ευρύ κοινό σχετικά με την έλλειψη των κύκλων γνώση παρασιτούν καλλιέργεια πιστοί κυρίως λόγω της άγνοιά τους, επειδή οι ​​φτωχοί από το ευρύ κοινό Αυτές χωρίζονται μόνο από λίγα περισσότερες επισκέψεις για τα πεδία, όπου ορισμένες τακτικές μοτίβα εμφανίστηκε στην καλλιέργεια. Δείτε επίσης τα μέρη όπου η καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μόνο αρκετά ακανόνιστα, θα ήταν βαθιά τους κάτω από το επίπεδο, και είναι εντελώς περιττή μετά από όλα, επειδή η Προέλευσης Ήταν σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και τίποτα παρόμοιο με αυτό που δεν μπορεί να να βρίσκεται εκεί. Λάθος! Σε όλους τους χώρους με ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σιτηρά θα έχουν βρει πολλά σημεία τους που θα είναι απολύτως χωρίς εξαίρεση έχουν αποδοθεί σε "άγνωστο μυστηριώδη επίδραση των ενεργειακών φαινομένων» που θα ρίξει επάνω από αυτό. Οποιαδήποτε αινιγματική φαινόμενα και η επίδραση των άγνωστες δυνάμεις τόσο γρήγορα ξεχνάμε. Τα πάντα ανήκουν στους υφιστάμενους λογική δραστηριότητα και μετρήσιμες δυνάμεις, ενώ την ίδια υψηλής ενέργειας είναι σωστή. Σημείωση: Η εξαίρεση είναι για τα αγρογλυφικά παράδειγμα Explorers από την Ιταλία, που πιθανώς για πρώτη φορά παρατηρήσει ότι η τακτική και ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια έχει πολλά κοινά, και σε πολλά σημεία σε αυτό το site είναι για ευχαριστία επανειλημμένα ότι είναι Them (photo).

 

Παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι ερευνητές τύφλωσε και θαυμαστές των μυστηρίων μέχρι τώρα Κατά τη διάρκεια της έρευνας από τα αγρογλυφικά ενήργησε ως απίστευτα ηλίθιο ηλίθιοι και Blockheads, κανείς δεν θα τους ή κύκλο ιθύνοντες απαιτούν να πάει στο πεδίο και να μετρηθεί κάτι εκεί ακριβώς τη στιγμή που μόνο υπάρχει πραγματικά δημιούργησε μια πραγματική, γνήσια μοτίβο στην καλλιέργεια. Ακριβέστερα, κατά τη στιγμή Όταν είναι στη δομή του Recorded κοτσάνια. Κάθε κύκλος μυστήριο-maker ή οπαδός που θα επηρεαστούν άμεσα από την πιο δραστήρια μέρος της εκκένωσης του κεραυνού,Return Stroke, Δεν ήταν μόνο αυτός που αμέσως αμέσως σκότωσε, αλλά την ίδια ώρα επίσης ακριβώς τη στιγμή της πρόσκρουσης του μετώπου Return Stroke ώθηση εξερράγη. (pic)

 

----- Οι παρατηρητές είναι (ως επί το πλείστον αυτο-αποκαλούμενο «ειδικοί» ότι το ζήτημα των αγρογλυφικών) εντελώς σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η ίδια η φύση θα μπορούσε να δημιουργήσουμε κάτι τόσο απίστευτα πολύπλοκο και συμμετρική. Παρατηρητές υποτιμηθεί σημαντικά Μητέρα Φύση, καθώς κάθε κύτταρο του κάθε οργανισμού είναι ένα εκατομμύριο εκατομμύρια φορές πιο περίπλοκη από ό, τι η επιλογή ακόμα και το πιο πολύπλοκο σχέδιο στην καλλιέργεια, αλλά είναι μια πολύ συμμετρική δομή, και σε εκτέλεση addition πολλές λειτουργίες.

 

Όποιος αναρωτιέται, πιστεύαμε ότι η φύση μπορεί να δημιουργήσει όμορφα κρύσταλλα και συνελεύσεις τους, διάφορα άλλα κρύσταλλο; Χιλιάδες διάφορα άλλα εντελώς φυσικά δημιουργείται φράκταλ μονάδες, δέλτα ποταμών που εκβάλλουν στη θάλασσα, τα κλαδιά των δέντρων, αγγειακό σύστημα των φυτών και των ζώων, τη δομή των κεραυνών, το ριζικό σύστημα των φυτών, τα πλανητικά συστήματα, τους γαλαξίες, μόρια, μακρομόρια, και Εκατομμύρια και δισεκατομμύρια άλλα παραδείγματα που δεν αναφέρονται εδώ; Φύση χωρίς προβλήματα όλες οι δομές που δημιουργούνται πάνω από Περιγράφεται εκατομμύρια και δισεκατομμύρια χρόνια. Είμαστε όλη η ανθρωπότητα και θα συνεχίσει να είναι στεγνό ανόητοι, ότι θα προσπαθήσετε συνεχώς αυτή την ικανότητα να προσδιοριστούν με ακρίβεια και με ακρίβεια στη συγκεκριμένη μία περίπτωση αφαιρέσετε; Όλες οι άλλες ικανότητες αναγνωρίζουμε τη φύση, εκατομμύρια και δισεκατομμύρια από τις άλλες περιπτώσεις, ο σχηματισμός των τακτικών και φράκταλ δομές, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας σημεία. Ακόμη και το σύνολο του ανθρώπινου σώματος είναι ένα πολύ τακτική δομή, με χιλιάδες και χιλιάδες εξ ολοκλήρου φυσική ικανότητα να σχηματίζουν φυσικό φράκταλ δομές. Όλες οι namend ικανότητες που ευγενικά να επιτρέψει στη φύση, επίσης Δισεκατομμύρια πολλοί άλλοι περισσότερο, και μόνο σε αυτό το ενιαίο μία περίπτωση, θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε το όλο θέμα σε εξωγήινους, άγνωστες ενέργειες και θεωρίες συνωμοσίας;

 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του αυτοαποκαλούμενου "ερευνητές" των αγρογλυφικών με το γεγονός ότι η ημερομηνία των fractals δημιουργία Θεωρείται αρχές του 20ου αιώνα, όταν ανακαλύφθηκαν από το Discoverer τους, ή ακόμη και σε 70 χρόνια, όταν η πρώτη φορά που ο υπολογιστής-προσομοίωση. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν παντού από την πρώτη στιγμή του Big Bang, και είναι πολύ πιθανό ακόμη και οποιαδήποτε στιγμή πριν, TROM είτε σωματική ή φιλοσοφική άποψη.

 

Αγαπητοί (καθυστερημένη) οπαδούς των μυστηρίων επιτρέπουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες κάποιο μυστηριώδη ενέργεια, αν δεν είναι τόσο μυστηριώδες προτιμότερο μικροκύματα. Αλλά πρώτα απ 'όλα, μια γέφυρα σαν ένα μυστηριώδες, ακόμα απαρατήρητα μορφή ενέργειας. Αν ήταν μόνο μετά από όλα (μάλιστα γι 'αυτούς) ήταν κάποια "κοινή", δεν είναι εντελώς μυστηριώδης μορφή ενέργειας, σύμφωνα με αυτούς, Επίσης, θα πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη, μυστηριώδη και υπερφυσικές ιδιότητες. Μόνο λόγω διατριβές αποτελέσματα, τα αποτελέσματα των κοινών μορφών ενέργειας θα μπορούσε να διαμορφωθεί σε ξηρό και ακατανόητη ειδικές τακτικές και σχήματα. Ακόμα κι αν ήταν απλά μια εντελώς συνηθισμένη ηλεκτρική εκκένωση, κατά την άποψή τους θα ήταν να είναι τουλάχιστον "Άγνωστο ή προηγουμένως αδήλωτοι είδος της ηλεκτρικής εκκένωσης." Μπορεί κανείς να φανταστεί κάτι σαν "άγνωστος τύπος ηλεκτρικής εκκένωσης"; Ίσως μόνο οι φανατικοί οπαδοί του μυστηριώδες και μυστήρια. Όλες οι πιθανές υπάρχουσες ηλεκτρικές εκκενώσεις είναι από τους φυσικούς και τους φυσικούς και τους φυσικούς νόμους τέλεια Περιγράφεται και χαρακτηρίζεται. Σε περιπτώσεις όπου η ανθρωπότητα χρειάζεται κάτι σε αυτούς, είναι πραγματικά πολύ αξιόπιστο χρησιμοποιούνται (κινητήρες εσωτερικής καύσης, λιθοτριψία). Σε περιπτώσεις που είναι εντελώς άχρηστα για την ανθρωπότητα, και τα ξηρά ηλεκτρικών εκκενώσεων, τουλάχιστον αυτές περιγράφονται και πολύ καλά χαρακτηριστεί. Αναφερόμενος στο: Γίνετε όπως έχει ήδη εθιμικού κανόνα, Περιγράφεται όλους τους τομείς της τεχνολογίας, της επιστήμης και της έρευνας ανήκει άρρηκτα εντελώς σε ένα υποκατάστημα της βασικής ή εφαρμοσμένης έρευνας. Αυτές είναι όλες οι δραστηριότητες για τις οποίες οι θαυμαστές και λάτρεις των μυστηρίων Φοβάται σαν το διάβολο. Δηλαδή από αυτά των περισσότερων τα πάντα σαν να πηγαίνεις μόνο σε εντελώς απατηλή δαχτυλίδια τους και περίπλοκα πέρα από όλα τα σφάλματα αναγνώρισης και ιστούς αράχνης. Είναι όλα συγκεντρωμένα στις Αρχές λειτουργίας των εξωγήινων, ψυχική ενέργεια, Ψυχικών ενημέρωσης, η μυστικότητα της έρευνας και δεκάδες παρόμοια ημιμαθής αξιώσεις ή θεωρίες συνωμοσίας, και άρπα για Them ξανά και ξανά σαν να ανέμη.

 

Θα είναι μια τεράστια απογοήτευση για αυτούς, ότι ο ανεξήγητο φαινόμενο έτσι τις, οι ξηρασίες και τα αγρογλυφικά, μπορεί να προκαλέσει κάτι τόσο αηδιαστικά κοινό ως την απαλλαγή αστραπή. Απλά αρκετά Εξετάστε μερικές επαγγελματικές εκδόσεις (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), για να είναι σε θέση να πείσει κανέναν ότι η "συνήθης" απαλλαγή αστραπή είναι ένα θέμα πραγματικά εξαιρετικό. Η τεράστια ενέργεια, πολύ τακτική και συνεχή έλεγχο από πολύ ακριβείς κανόνες και φυσικούς νόμους. Ήταν σε θέση Ενδεχομένως την πάροδο του χρόνου να το εξηγήσω ακόμα και για τον εαυτό τους, Αυτό το φυσικό φαινόμενο που θα μπορούσε να μετακινήσετε μια ηλεκτρική μηχανή έλξης σε απόσταση πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων με το τρένο, πραγματικά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για να αλλάξετε την κατεύθυνση της ανάπτυξης των καλλιεργειών (κυρίως λόγω σε βλάβη), ή "νοκ και καρφίτσα στο έδαφος." Αυτό το μυστήριο εραστές θα διαρκέσει για πολλά χρόνια πριν θα είναι σε θέση να αποδεχθεί μια παρόμοια εξήγηση πρωτόγονη, ότι κάποιος στην ΕΤΣΙ προσβλητικό τρόπο »ποδοπατήθηκαν πίτες λάσπη τους." Μέσα από μια πρόσφατη απαλλαγή αστραπή είναι απολύτως δυνατό να εξηγήσει, χωρίς εξαίρεση, όλοι οι "ανωμαλίες" που παρατηρείται σε περιοχές των αγρογλυφικών εμφάνιση. Σε τυχαία ξηρά εδάφη υπό το ανάγλυφο, οι αλλαγές στις αποκλίσεις πυξίδα, αποτυχίες των ηλεκτρονικών συσκευών. Αν η απόρριψη ρεύμα του κεραυνού και της τάσης δόθηκαν μόνιμα, θα είναι σε θέση να παρέχει ενέργεια για τη λειτουργία της αρκετά δισεκατομμύρια tokamaks, ή Εκατομμύρια επιταχυντές του CERN σε ένα χρόνο.

 

Μικρές χειρόγραφες: Για άλλη μια φορά, και σίγουρα δεν είναι η τελευταία: ουφολόγοι, λάτρεις του μυστηρίου και συνωμότες πιστούς φίλους τους και άλλα παράσιτα, που για το θέμα των αγρογλυφικών πάντα απλά μόνο παράσιτο, είναι απαραίτητο να το όλο ζήτημα των αγρογλυφικών χωρίς έλεος , όπως γρήγορα και πιο αποφασιστικά να λάβει μακριά, απαγορεύει, κάπου για να κλειδώσετε και να ρίξει μακριά το κλειδί. Έτσι θα υπάρχει ακόμη μείνει για αρκετό Αυτό πίτες από λάσπη τους δεν έχει ακόμη πατήσει κάτω. (Για πόσο καιρό;)

 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθος, το οποίο έγινε μέχρι σήμερα μέσω ασκείται από όλα τα αγρογλυφικά Explorers απολύτως χωρίς εξαίρεση, είναι το γεγονός ότι οι αγρογλυφικά πέρασε μια ενιαία επίσκεψη ή πτήσης του αεροπλάνου, πήρε φωτογραφίες, και το θέμα ολοκληρώθηκε για αυτόν. Βασική και τη βασικότερη δραστηριότητά τους, αλλά θα πρέπει να είναι μια τακτική επίσκεψη σε κάθε κατασκευάσει ένα ξηρό μέρος σε γέφυρα Κατά διαστήματα λίγες ημέρες μέχρι τη συγκομιδή, επίσης λίγο μετά. Θα έγγραφο στην πραγματικότητα απόλυτα φυσιολογικό φυσικό φαινόμενο που λαμβάνει χώρα την πάροδο του χρόνου (βλ. χρονολογία) επίσης και αναπτύσσει την πάροδο του χρόνου. Πολύ πριν κάμψη, και ότι μετά τη συγκομιδή, ακόμη και μετά τη συγκομιδή. Αρχικά κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μόνο ένα μικρό ποσοστό της επιφάνειας του πεδίου πολλαπλασιάζεται συχνά. Πολύ εύκολα θα μπορούσε να είχε διαπιστώσει ότι οι πληγείσες περιοχές με κατάθεση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) σταδιακά όλο και περισσότερες καλλιέργειες, καθώς και αυτούς που θα πρέπει να εξεταστεί, "εντελώς ακατανόητο έως υπερφυσικό" φαινόμενο έχει πολλά κοινά σημεία με αρκετά Συνήθως κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη) καλλιέργεια. Αυτός ο δημιουργός εντελώς νόμιμη και παράνομη κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένηση) και μόνο ένα είναι. Πρέπει να είναι το καλύτερο, συμβουλεύει ότι η καλλιέργεια επίσκεψη Explorers κύκλους και ομοίως έγγραφο στο διάστημα των ημερών Πολλά πεδία με αρκετά κοινό, ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών. Θα έχουν βρει, ότι η κατάσταση εξελίσσεται πολύ κοντά ομοίως όπως και στους τομείς της τακτικής σχήματα. Εξερευνώντας τα πεδία με ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών θα είναι πιθανώς κάτι κάτω από το επίπεδο τους. Θα ήταν καλύτερα μάλλον συνεχίσει Αφήστε τα όνειρα αμείλικτη όνειρό τους για εξωγήινους και ιπτάμενες μηχανές τους, μυστηριώδεις ενέργειες Μυκητολογικές ασθένειες και τα έντομα που μπορεί να σκοτώσει τόσο γρήγορα Ικανός Αυτό δεν είναι καν ένα δελτίο πηγάζει (βλ.).

 

----- Το γεγονός ότι είναι δυνατόν, για παράδειγμα, ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων επιτύχουν παρόμοια αποτελέσματα στους ιστούς των φυτών (ποτέ δοκιμαστεί επαναλήψιμο, και πολύ καλά τεκμηριωμένη), είναι δυνατόν να συγκρίνετε volgende είδος του συλλογισμού: Ο σκύλος μου έχει τέσσερα πόδια. Μια γάτα έχει τέσσερα πόδια. Ο σκύλος μου είναι μια γάτα (Ναι, ο Πρωθυπουργός). Ισχυρισμός, ότι η ενέργεια των μικροκυμάτων θα βλάψει τους ιστούς των φυτών, Σίγουρα θα ήταν δυνατό να πιστέψει κανείς, αλλά ισχυρίζονται ότι η ενέργεια των μικροκυμάτων θα προκαλέσει ΕΠΕΚΤΑΣΗ των κόμβων (π.χ. κριθάρι) είναι δυνατή χωρίς οποιοδήποτε πείραμα επαλήθευσης περιγράφουν ως πλαστογραφία. Το επιχείρημα έχει την ίδια σημασία, όπως αν κάποιος, αφού διαπίστωσε Απομεινάρια του μαγειρεμένου κρέατος από την περίοδο 6000 χρόνια πριν υποστήριξαν, ότι οι ιθαγενείς είχαν σόμπες αερίου, ηλεκτρικού και φούρνους μικροκυμάτων. Σήμερα είναι σίγουρα αρκετά αδύνατη την επεξεργασία του κρέατος με άλλο τρόπο ...

 

--- Τέλος τα λάθη τμήμα (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αργότερα μετακόμισε σε άλλη σελίδα) -----

 

 

 

Αυταπάτες. Σημαντικό Μια άλλη ομάδα θεωριών,

 Ότι δεν μπορεί πλέον να περιγραφεί μόνο ως λάθη, είναι αδιαμφισβήτητο Αυταπάτες και στοχευμένες μυθοποίηση, ψέματα και παραπληροφόρηση, που συνορεύουν με τις θεωρίες συνωμοσίας, με φρικτά άγνοια του θέσει το κοινό. Εκείνοι, βέβαια, Αυτές οι περιοχές τείνουν να αποφεύγουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετά δυνατή. Οι αναγνώστες μπορούν να κάνουν τουλάχιστον μια γενική ιδέα για το πόσα μυστήριο που ασχολούνται σοβαρά κοπριά Περιστασιακά ερευνητής πρέπει να ψάχνω μέσα.

 

Hesemann, Μ. : Η Κοσμική Σύνδεση: Παγκόσμια σχηματισμοί των καλλιεργειών και επαφές ET

Από την καλλιέργεια Επηρεασμένος υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο κάτω μέρος μπάντα gigahertz. Οι πληροφορίες ενθουσιασμένοι ηλεκτρόνια στα άτομα του εδάφους και των φυτών και σε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας. Εξισορρόπηση των επιπέδων ενέργειας θα αυξηθεί ακριβώς ότι αυτές οι ανωμαλίες που εκδηλώνεται με agrosymbols. (Δεν είναι ακριβής αναφορά, πίσω μεταφραστεί από τα Αγγλικά)

(Κάθε απόδειξη; Σημειώστε JL)

 

Διάφορα Αυταπάτες χτισμένο γύρω από τη γεωμετρία των αγρογλυφικών - ακόμη Περιττό να καθορίσετε παραδείγματα, απλά εισάγετε τον όρο σε μια μηχανή αναζήτησης. Ακριβώς Τα ίδια διαγράμματα και τα αποτελέσματα μπορούν να Λήφθηκε, αν θα υποβληθεί Παρόμοιες έρευνες οποιοδήποτε μόριο, άτομο, κρύσταλλο. Δομή του δέντρου φύλλα (φλέβωση), και άλλοι, και πολλά άλλα.

 

Αυταπάτες Κάτι δεν είναι μόνο, μερικά είναι ψέματα:

από τις σελίδες στο internet UFO klub Zablesk

... δείγματα εστάλησαν για να μάθετε αν τα φυτά ήταν κάτω από την επήρεια της ακτινοβολίας μικροκυμάτων.

... Επιβεβαίωσε ότι ήταν ναι.

Εστάλη όπου, πότε, από ποιόν;

αυτούς που εξετάστηκαν, το πώς, τι αιτιολογημένη μέσα από αυτό και παρόμοια δήλωση;

Χρησιμοποιείται στη μεθοδολογία της έρευνας;

Αποφασισμένος πώς ήταν η συχνότητα της ακτινοβολίας;

τι ηλίθιος είναι σε θέση να υπογράψει κάτω από κάτι τέτοιο; (Αν και ξηρό Παρόμοια κατάσταση υπάρχει σε όλα)

τι ηλίθιος είναι σε θέση ξηρό Ομοίως, σε όλες τις κατηγορίες εντελώς αναπόδεικτες δημοσιεύει οπουδήποτε;

 

--- Τέλος αυταπάτες, που είναι πιθανόν να μεταφερθεί κάπου αλλού --------------

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ένας σχεδιαστής ξέρει ότι δεν έχει την τελειότητα επιτυγχάνεται όταν δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω, αλλά όταν δεν υπάρχει πια τίποτα να πάρει. A.de Saint-Exupery
Ποτέ δεν μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα. Οι νικητές δεν εγκαταλείπουν ποτέ, και quitters δεν κερδίζουν ποτέ. Ted Turner
Σε όλα τα πράγματα της φύσης υπάρχει κάτι το υπέροχο. Aristotle
z