Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-έκθεση-δράση . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
αγρογλυφικά - Έκθεση
"Flash φωτισμού", εκθέτοντας τα αγρογλυφικά, μπορεί να είναι 10 18 φορές υψηλότερα, από τακτική φωτογραφιών
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Ένας επιστήμονας είναι κατά μία έννοια μια μαθημένη μικρό αγόρι. Υπάρχει κάτι από τον επιστήμονα σε κάθε μικρό αγόρι. Άλλοι πρέπει να το ξεπεράσουν. Οι επιστήμονες μπορούν να μείνουν με αυτόν τον τρόπο όλη τους τη ζωή.  G.Wald
Νοημοσύνη είναι η ικανότητα να προσαρμοστούν στην αλλαγή. S.Hawking
Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η προσπάθεια. A.de Saint-Exupery

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Έκθεση αποτέλεσμα (Φωτογραφία)

PagPh
Motto: αγρογλυφικά, επίσης σχήματα σε οποιαδήποτε άλλη καλλιέργεια, είναι στο πρώτο "Exposed" στη δομή των φυτών (raster - όπως) στον τομέα της ενέργειας θα είναι μεγάλη (αρχικά μόνο ως ανεπαίσθητη ζημιά στα φυτά), μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσω της "διαδικασία ανάπτυξης της φύσης" (εξασθένηση των φυτών και κατάλυμα ) Εμφανίσεις.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Εισαγωγή

Το κεφάλαιο αυτό εξετάζει πιο λεπτομερώς τα ανάλογα Αυτή η διαδικασία δημιουργίας σχημάτων του κόκκου (αγρογλυφικά) θυμίζει. Πιθανές το συγκρίνουμε με τη διαδικασία της έκθεσης του φωτογραφικού υλικού ακολουθούμενη από την ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει ότι μια κλασική φωτογραφική διαδικασία, χρησιμοποιώντας στρώμα ζελατίνης με διάσπαρτα αλογονίδια του αργύρου και ευαισθησία στο φως τους. Ως έλξη είναι δυνατόν να Beed, ότι «έκθεση» των «κύκλων» να συμβεί κατά τη διάρκεια της "φως flash" Αυτό μπορεί να είναι, ας πούμε, 10 18 Times Higher (επίσης αλλά πολύ περισσότερο), σε σύγκριση με το φως Κατά οποίους εκτίθενται τακτικά φωτογραφίες.

 

Ειδοποίηση

Όπως πάντα τονίζεται σε πολλά μέρη γύρω από αυτή την ιστοσελίδα, και η διαδικασία Παρόμοια Δεν έχουν δημιουργηθεί μόνο όλα τα κανονικά σχέδια στον τομέα των σιτηρών (αγρογλυφικά), αλλά σχεδόν χωρίς εξαίρεση, όλα τα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο. Τακτικές πρότυπα Arise μόνο σε πολύ τυχαία αλληλεπίδραση πολλών παραγόντων, σε ένα από τα αρκετά εκατομμύρια περιπτώσεις, στο πεδίο Όταν κεραυνός χτυπά απαλλαγή. Σε μία περίπτωση πολλών εκατομμυρίων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, γίνεται "μόνο" για την καλλιέργεια κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση). Περίπου είναι πολύ πιθανό να εκφράσουν με τον αριθμό και παρόμοια σχέση μεταξύ του εμβαδού των σιτηρών ανά έτος, "Κανονικά ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) "(0,5 έως 1,5 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα της περιοχής κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών ), και ότι οι περιοχές που ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) ως μορφή τακτικών σχέδια (ο γύρος συνολικό ποσό ένα ενιαίο τετραγωνικό χιλιόμετρο, περιοχή της όλα τα κανονικά σχέδια σε όλη τη σφαίρα).

 

Ορισμός

ήδη πριν από πολλά χρόνια από pronaunced The Great Master:

"Με δήλωση που καθορίζονται μπορούμε να διαφωνούμε, μπορούμε να διαμαρτυρηθούν εναντίον της, αλλά αυτό είναι για όλους, για να Πιθανές μαζί ή εναντίον μπορούμε να κάνουμε."

(Jerry Cimrman, κατά προσέγγιση εισαγωγικά)

 

Αναλογία με τη φωτογραφία και τα άλλα αποτελέσματα

 

Μια σημείωση για την εκκένωση κορώνας

 

Σελίδα υπό κατασκευή

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Η ουσία του κινηματογράφου είναι μοντάζ. Είναι ο συνδυασμός του τι μπορεί να είναι εξαιρετική εικόνες των ανθρώπων Κατά τη διάρκεια της συγκινητικές στιγμές, εικόνες ή σε μια γενική έννοια, να θέσει μαζί σε ένα είδος αλχημείας. F.F.Coppola
Ένας επιστήμονας πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη από τους άνδρες. G.Wald
Εάν μπορείτε να ονειρευτείτε, μπορείτε να το κάνετε. W.Disney
z