Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-δημιούργησε-με-αστραπή-μηχανική . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Μηχανική Lightning
Μηχανική επιπτώσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων, επαναλαμβανόμενη απόρριψη σε ένα ή περισσότερα σημεία
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

Το αντίθετο του FACT είναι ψεύδος, αλλά το αντίθετο μιας βαθιάς  N.Bohr αλήθεια μπορεί κάλλιστα να είναι μια άλλη βαθιά αλήθεια.
Thunder είναι καλή, βροντή είναι εντυπωσιακή. Αλλά M.Twain Αυτό είναι αστραπή κάνει τη δουλειά.
Δεν είναι σαφές ότι η νοημοσύνη έχει οποιαδήποτε  S.Hawkingμακροπρόθεσμη αξία επιβίωσης.

Μέχρι αρκετά κιλά ΤΝΤ / μέτρο της απαλλαγής

PagPh
Μηχανικές επιδράσεις της απόρριψης αστραπή (Ελαφρώς άνω του μέσου όρου) μπορεί να συγκριθεί με έκρηξη της ακαριαίας θρυαλλίδας, αρκετές εκατοντάδες γραμμάρια ανά μέτρο. Περισσότεροι από το μέσο εκκένωσης πολύ περισσότερο από μερικά χιλιόγραμμα εκρηκτικής ανά μέτρο. Ειδικά αποτελέσματα σημαντική και εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά επιλεγμένο τύπο της επαφής εκκένωσης με το έδαφος.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Φυσική, τη θεωρία, τις αρχές, την ανάπτυξη, εφέ φωτισμού.

Οι καλύτερες πηγές από επιστημονικά βιβλία και το διαδίκτυο.

Φωτογραφίες από 117 φωτογραφίες από Lightning Chuck Dosswell .

Πολύ καλές φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Slideshow

 

 

Παρακολουθήστε προσεκτικοί δύο εικόνες εδώ κάτω.

Κοιτάζοντας φωτογραφίες theese δύο παραπάνω, είναι σε θέση να προσπαθήσουμε να φανταστούμε, πως ισχυρές δυνάμεις εμφανίστηκε εκείνο το μέρος. Αυτό δέντρο, βάρους αρκετών τόνων, μοιάζει με σπασμένο αγώνα, και σπασμένα εξαρτήματα που βρίσκονται παντού γύρω από τον εν λόγω τόπο, όπως διάσπαρτα Αγώνες. Έχει γίνει πραγματικά μια μεγάλη έκρηξη εκεί, όπως και εκατοντάδες Πολλά κιλά ΤΝΤ, ​​καθώς και σε σχετικά ασυντόνιστη ανάπτυξη πολύ πιο εκρηκτική. Επίσης, μπορείτε να φανταστείτε, πόση ενέργεια και το έργο θα πρέπει να είναι, να κάνουν το ίδιο Παρόμοια επίδραση με ένα δέντρο, ανέγγιχτη, για παράδειγμα, για τα γυρίσματα ταινιών. Άξονες, πριόνια, πριόνια εξουσία, γερανού, τρακτέρ, των εργαζομένων, των Αρκετές ώρες εργασίας της ομάδας. Συγκρίνετε το μόνο περίεργο αστραπή, και μόνο μια διάσπαση της δεύτερης. Μερικές Φυσικά χαρακτηριστικά του κεραυνού σε volgende πίνακα.

 

Τυπικά χαρακτηριστικά φλας (από Φωτισμοί: Φυσική και Επιδράσεις , Rakov, Uman , σελίδα 6)? (ολόκληρο τον πίνακα κάτω αυτής της σελίδας)

Συνολικά φλας (CG - τύπου αρνητική απαλλαγή)

Διάρκεια 200-300 ms
Αριθμός εγκεφαλικά επεισόδια ανά φλας 3-5 (Περίπου 15 με 20 τοις εκατό των αστραπές που αποτελείται από ένα και μόνο εγκεφαλικό επεισόδιο).
Διάστημα Interstroke 60 ms
Μεταφορά φορτίου 20 ° C
Ενέργεια 109 - 1010 J

 

Επίσης, μια σύντομη ματιά σε ένα άλλο βιβλίο, Ηλεκτρομαγνητισμός Lightning , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, όπου ακριβώς τις αρχικές σελίδες σε θέση να διαβάσει κάτι για το στέμμα Απάλλαξε, που εμφανίζονται σε πολύ υψηλής τάσης. Κάθε αστραπή-απαλλαγής είναι μια "πραγματικά πολύ-πολύ-πολύ-πολύ-πολύ υψηλής τάσης συστήματος εκκένωσης", και λειτουργεί με την ξηρασία και υψηλής τάσης, που θα μπορούσε να βρεθεί ποτέ σε οποιαδήποτε τυχόν άνθρωποι - που τα συστήματα και μηχανήματα. (Ίσως μόνο αστραπή - ράβδοι) περισσότερα για την εκκένωση κορώνας σε κάποια άλλη σελίδα

 

Παράλληλα, αναφορικά με: Σημειώνοντας αξίζει ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Παρά το ό, τι συνέβη στην περιοχή από την άποψη της μηχανικής, δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, ούτε οποιαδήποτε υπόδειξη των καμένων ή καύσιμη ύλη, δεν υπάρχει τίποτα Αυτό ένδειξη ότι κάηκε στο χώρο του ξενοδοχείου ή απλά μια στιγμή έλαμψε, πόσο μάλλον οποιαδήποτε σημάδια μιας μεγαλύτερης πυρκαγιάς.

 

Επίσης, μπορείτε να φανταστείτε, που πετά παρόμοια ή μεγαλύτερη δυνάμεις εμφανίζονται σε ένα πεδίο, Κατά τη διάρκεια ηλεκτρικών εκκενώσεων υπάρχουν, αλλά πολύ ομοιόμορφα κατανεμημένη. Σε περίπου 1.000 στελέχη ανά m 2 , λειτουργεί σαν μια γιγάντια σπίθα - χάσμα, και δεν πεθαίνει κάθε στέλεχος, ίσως λιγότερο από το 1% ή λίγο περισσότερο, δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν. Πραγματικά πολύ συχνά, αστραπές Αμέσως μετά, δεν υπάρχει κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Ότι στέλεχος στον τομέα, επειδή η μηχανική ώθηση ήταν πραγματικά τεράστια, αλλά μικρή. Μηχανική βλάβη μπορεί να εμφανιστεί, αλλά αγνώριστος, και θα αυξήσει χάρη στην αυξανόμενη. Τα φυτά είναι περισσότερο πληγεί από ηλεκτρική ώθηση ενέργειας, που προκαλείται σε αυτές (κλασική ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, Πράξεις των φυτών, όπως κρατήσει περίπου σημεία ευθεία σύρμα), ή απευθείας Διευθύνει ο ηλεκτρικό ρεύμα, που ρέει μέσα από αυτό χάρη στην κορώνα ρεύματα, αέρα αγωγιμότητας (πολύ μικρή αλλά μη μηδενική) ή "συνδεδεμένη momentally δίκτυο των μίσχων και των φύλλων», που δημιουργήθηκε από μηχανικό στιγμιαία παρόρμηση τηςReturn Stroke 'S μερικές προηγούμενο στις επόμενες RS και multistoke κεραυνών, προκάλεσε ότι τα βραχυπρόθεσμα, στιγμιαία κάμψη των βλαστών προς την επιφάνεια του εδάφους.

 

Τα φυτά μπορεί να επηρεαστεί από ένα ή περισσότερα διαδοχικά απορρίψεις (έρχονται σε μια σειρά λιγότερο από το ένα δέκατο του δευτερολέπτου), και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, το σχήμα των μοντέλων που προκύπτουν με διαφορετικό τρόπο μπορεί να αλλάξει προσωρινά (όπως δαχτυλίδια νερό), και στη συνέχεια μπορεί να απορρίψεις κάποια στιγμή Ποτέ δεν εμπίπτουν στην ίδια σημείο. Για παράδειγμα, το βιβλίο ... Αυτό περιπτώσεις έχουν αναφερθεί κάποιες θετικές αστραπές Κατά τη διάρκεια της μετέπειτα απορρίψεις ποτέ δεν χτύπησε στο ίδιο σημείο, κάθε φορά Πολλές δεκάδες μέτρα πιο μακριά, σαν τους ώμους της, που μόλις το ένα μετά από κάθε βρόχο άλλων, Αμοιβαία απωθούνται από ένα άλλο.

 

Χάρη στους ιστούς, ακόμα και σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει υποστεί ζημιές, "μαλακό και εύκαμπτο" είναι σε θέση να σηκωθείτε πολύ γρήγορα, και να "αποσυνδεθεί" Αυτό θα ήταν, αλλά πριν από την αποσύνδεση That στιγμιαία ξηρό ολόκληρη η δομή έχει πληγεί από την επόμενη , Αμέσως έρχονται επανεκκίνησης (Γίνεται περίπου. 30-60 ms μετά την πρώτη Return Stroke), Και στιγμιαία Η όλη δομή είναι "Exposed" από το εν λόγω ηλεκτρικό ρεύμα. Τίποτα ορατό, μένοντας όρθια στελέχη ότι μετά από όλα, τα φυτά φαίνονται intacted, ακόμη και αν έχουν υποστεί μεγάλες ζημίες. (photos)

 

Πραγματικά, αμέσως μετά την αστραπή, ακόμη και αν έχουν υποστεί ζημιά (ή πέθανε), φυτικών ιστών και των δομών παραμένουν σχεδόν μηχανικά Αμετάβλητη ακόμη και αν περιέχουν σημαντικές τοις εκατό των νεκρών κυττάρων, μηχανικές ιδιότητες τους - ελαστικότητα, αντοχή, δακρύρροια και δύναμη στρέψης θα μειώσει γρήγορα, αλλά μετά Αρκετές ημέρες ή εβδομάδες. Ακόμη και ξηρό και φυτά, που σκοτώθηκαν Αμέσως μετά την αστραπή, και ακόμα και αν λάβει την ξηρασία και την ποσότητα της ενέργειας, πολύ υψηλότερες από ό, τι θανατηφόρα, ακόμα λίγες μέρες μοιάζουν ζωντανοί, τότε κιτρινίζουν, στεγνό και να καταρρέουν. Η κατάστασή τους είναι δυνατόν να συγκριθούν για παράδειγμα, η κατάσταση ενός σχισμένο λουλούδια σε ένα βάζο. Παράδοση και μεταφορά υγρών είναι συνεχής, και ορισμένα τμήματα μπορεί να εμφανίζουν το μεταβολισμό τους για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα. Μόνο ότι τα φυτά έχουν λάβει ποσότητα της ενέργειας που πετά πραγματικά υψηλότερο από εκείνο που περιγράφονται στις περιπτώσεις (50, 200 ή και περισσότερες φορές πάνω από θανατηφόρος δόση), μπορεί αμέσως να κιτρινίζουν καφέ, ή ακόμα και καμένα επίσης κάρβουνο. Φυτά με διακοπή μεταφοράς νερού παρουσιάζουν εμφανή σημάδια της απονέκρωσης πολύ πιο γρήγορα (100, 1000 φορές) θερμοκρασία όπως και στην αντίθετη περίπτωση. Σε σύγκριση με ημέρες ή εβδομάδες, η ξηρασία και οι συνέπειες σε περίπτωση που εκδηλώνονται ήδη Συχνά Μέσα σε λίγα λεπτά, το πολύ ώρες. Αυτή η διαταραχή της μεταφοράς νερού Εντός των φυτών είναι πολύ αισθητή Απαραίτητες μηχανική ή θερμική βλάβη, απλή και ξήρανση ή θανάτου μέρη του φυτού (π.χ. εκατό) είναι εντελώς ανεπαρκής. Πώς είναι δυνατόν να πείσει σε ένα πολύ απλό πείραμα (και θα είναιphoto), Και ακόμη και μέρος του φυτού, που είναι εντελώς νεκρός, μπορεί να Καθ 'όλη υπόλοιπο της καλλιεργητικής περιόδου, ή τη διάρκεια ζωής ενός μέρος του φυτού (φύλλα) χωρίς ελαττώματα Εκτελέστε με επιτυχία τη λειτουργία του αγγειακού ιστού.

 

Το θέμα θα αναπτυχθεί σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σελίδα Electro-Φυτοπαθολογίας . Θα πρέπει να περιγράφεται για παράδειγμα ποσοτική μεθοδολογία για τον προσδιορισμό της αξίας της ηλεκτρικής ενέργειας που διεξάγεται μέσω, μετά την οποία θα εμφανίζεται το θάνατο ενός καθορισμένες ποσότητες μάζας του φυτικού υλικού, ίσως εκ νέου στην ξηρή ύλη. Επίσης θα εξεταστούν και τεκμηριώνεται για παράδειγμα τον προσδιορισμό της θανατηφόρου Δόσεις ηλεκτρικής ενέργειας για διάφορα φυτικά υλικά, Επίδραση της τρέχουσας ταχύτητας διόδου (εφαρμοζόμενη τάση), η συμπεριφορά του φυτικού υλικού, μετά το πέρασμα του υπο θανατηφόρου, πάνω θανατηφόρο και ιδιαίτερα θανατηφόρος Ποσότητες πάνω της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και πολλά άλλα φαινόμενα.

 

Άλλα τμήματα της ηλεκτρικής ενέργειας σε στελέχη ίσως Μεταφορά από ηλεκτροστατική επαγωγή τρέχον και το επόμενο με αγωγή στο έδαφος γη, και υπόγειο κοντά ρίζες. Υπάρχει Πιθανές να εμφανίζεται πολλές παρεμβολές και συντονισμοί μεταξύ όλων των ρευμάτων που περιγράφεται. Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή και ηλεκτροστατική, στέμμα ρεύματα και ρεύματα σε απευθείας γείωση. Επίσης πιθανών παρεμβολών μεταξύ LEMP - παράγει κύματα οποιαδήποτε συχνότητα και κάθε πιθανή κοτσάνι και φύλλα έχει την ικανότητά της, επαγωγή, αντίσταση, συχνότητα συντονισμού και μπορεί να φαίνεται σαν LC, RC ή LRC ηλεκτρικό κύκλωμα.

 

Επίσης, μηχανικό Πιθανές παρεμβάσεις - κοτσάνια και φύλλα μπορεί να φαίνεται σαν ελατήρια και Εκκρεμή.

 

Επίσης δυνατό να φανταστεί κανείς, ότι σε παρόμοιες συνθήκες και (πολύ μικρή μηχανική ερεθίσματα που προέρχονται από πάνω), μπορεί να φαίνεται κάτι σαν ένα κύμα πάνω στο νερό, επίσης κύκλους. Είναι δυνατό να δείτε κύματα ανέμου σε τομείς των καλλιεργειών, ( βίντεο ), γιατί Δεν κύκλους μετά την ξηρασία και μεγάλη κάθετη μηχανικά ερεθίσματα από κεραυνό; Όπως και αρκετές εκατοντάδες κιλά TNT ακριβώς πάνω από το πεδίο. Επίσης, δεν είναι μόνο ένα μικρό γη τρέμει του εδάφους, ακριβώς στον τόπο όπου ο κεραυνός χτύπησε γειωμένη, και του κάθε Περιγράφεται μεταξύ των πιθανών επιπτώσεων να συμβεί μεγάλη μηχανικοί συντονισμοί και παρεμβολές. Επίσης, στάσιμα κύματα μπορεί να εμφανίζονται, όπως στην περίπτωση του Chladni εικόνες .

 

Αναφερόμενος στην: δεν είναι όλα, ό, τι μπορεί να συμβεί, υπάρχει μεγάλη επίσης Πιθανές ηλεκτρομαγνητικό παρορμήσεις, και επίσης αντηχήσεις και παρεμβάσεις τους. Και εκτός από όλα αυτά, μπορεί να φαίνεται κυκλική ή ημι-cirdular ηλεκτρικά ρεύματα (και δυνάμεις), ακριβώς το ίδιο ή παρόμοιο και πολύ κλασικό σε τριφασικό ηλεκτρικό δίκτυο ισχύος. Ίσως ακόμη πιο περίπλοκη.

 

Αλλά μετά από όλα αυτά, η ξηρασία και μεγάλες μηχανικές και ηλεκτρομαγνητικές παρορμήσεις και τις δυνάμεις και όλα παρεμβολές και συντονισμοί τους, η γέφυρα Πιθανές τι συμβαίνει, ότι αμέσως μετά την καταιγίδα, είναι δυνατόν να δούμε στον τομέα της καλλιέργειας ή οποιαδήποτε orher απολύτως τίποτα, κανείς και ζημιές κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) φυτό ή κοτσάνι. Χάρη στην πολύ αργή κίνηση των βιολογικών διεργασιών, το μεταβολισμό των φυτών, πολλά από αυτά, ακόμη και αν εντελώς νεκρός, κατεστραμμένα ή κακή, πολλές ημέρες μετά από χτύπημα και φαίνεται πολύ παρόμοια δυσδιάκριτα από Ελαφρώς Αυτό επηρεάζεται ακόμη και από αυτή την απολύτως άθικτη. Ίσως μετά από μια εβδομάδα, μπορείτε να δείτε τις διαφορές στο μήκος. Νεκρά φυτά δεν να αυξάνεται, αλλά παραμένει πράσινη, μόνο smaller.These. Μόνο μετά από μια πολύ μεγαλύτερη χρονική περίοδο Γυρίζουν κίτρινο, στη συνέχεια, καφέ, ξηρό και καταρρέουν. Βλάβη αλλά ακόμα ζωντανός μόνο επίσης φυτά σταματήσει να αυξάνεται και ώριμα προφανώς Βραδύτερη. Είναι λοιπόν σαφές ότι ωριμάσουν πιο αργά, ήδη θα είναι πάντα σε λιγότερο Αρκετές ημέρες αξιοσημείωτη διαφορά στο μέγεθος και η ταχύτητα της ωρίμανσης από ακέραια φυτά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα Ανατομία (μέρος της σελίδας Βιολογίας) επίσης πολλά πειράματα εκεί, φωτογραφία, βίντεο.

 

Ένα τέτοιο αργή βιολογικές διεργασίες των φυτών, Αυτός είναι ο λόγος, γιατί μόνο ο κατασκευαστής και Πιθανές συγγραφέας και deliquent και ποινικές, ξηρασία και πολύ καιρό με επιτυχία διέφυγε και δεν ήταν ένοχος PERFORM και κυνηγήθηκαν. Επιπλέον, κατάφερε με μεγάλη επιτυχία όλη την ώρα στερεώστε το φταίξιμο για όλα τα είδη άλλου δυνητικού ενόχους στον τομέα της ral, tic, ric, γικό και δεκάδες άλλα δόγματα και διδασκαλίες, με οποιαδήποτε σοβαρή επιστήμη και τα υπάρχοντα στον κόσμο ρεαλιστικά minded άτομο (στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο μερικές από αυτές) πολύ γρήγορα απορρίφθηκε.

 

Όλα που περιγράφεται (τεράστιο) μηχανικές και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις (ηλεκτροστατική Πιθανές επίσης, επίσης υπήρχαν τεράστια ηλεκτροστατικό πεδίο, όχι μόνο σε θέση να εκτρέψει σπόρους ή φύλλα του ηλεκτροσκοπίων σε «βασικό σχολείο-πειράματα", αλλά επίσης "Deflect" δέντρα που ζυγίζουν τόνους, Τους και να σπάσει σαν αγώνες, ή να σκοτώσει κοπάδια από αγελάδες ή άλλα βοοειδή) μόνο "Exposed" σε κάποια λανθάνουσα στελέχη φύλλα εικόνες, και τα δημητριακά, καθώς και στην αρχή υπήρχαν μόνο Έγινε μικροσκοπικές αλλαγές. Όλα τα στελέχη, χάρη στην ακόμα πολύ καλή κατάσταση και την ευελιξία τους, πολύ συχνά γίνονται διαμονή back up (σε δευτερόλεπτα ή και λιγότερο). Αξιοσημείωτη και μετρήσιμες αλλαγές θα γίνει πολύ περισσότερο αργότερα. Πολύ αργή βιοχημικές μεταβολές, επίσης φυσιολογικό (αργή) αυξανόμενες αλλαγές. Μετά από ημέρες, εβδομάδες, αλλά πιο συχνά, όλα αυτά που μικροσκοπικές αλλαγές (επίσης παρόντες και των επιβλαβών τοξικών χημικών ουσιών που δημιουργούνται από ηλεκτρόλυση εκεί, και οι αλλαγές που δημιουργούνται από τη θερμότητα) θα γίνει αισθητή μακροσκοπικές αλλοιώσεις, και πραγματικά μειώνει την ευελιξία και την κάμψη έντατος δύναμη από δέκατα του τοις εκατό. Ακριβώς λόγω της αύξησης, ότι όλες οι αλλαγές Προηγουμένως απόλυτη αόρατο γίνονται όλο και πιο ορατά και μετρήσιμα. Κατεστραμμένα φυτά Γίνετε όλο και πιο αδύναμο, " Μετανάστευση Περίοδος "Επιβλαβών και τοξικών χημικών ουσιών προς τις ρίζες είναι η αιτία της εν λόγω πυθμένα τμήματα των μίσχων (μόνο λίγα εκατοστά κάτω από το έδαφος) Γίνεται το ασθενέστερο, λιγότερο εύκαμπτη, ανθεκτική σε πολύ λίγο κάμψη. Μετά από μια μακρά ξηρή εποχή (ίσως και μερικές εβδομάδες), έκπληκτος ο καθένας, στελέχη των καλλιεργειών είναι ακόμα που μένουν όρθια. Συνεπώς, αυτό το τμήμα είναι το πιο επιρρεπή σε κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας), αλλά τα φυτά είναι ακόμα όρθια, επίσης χάρη στο γεγονός ότι υποστηρίζει μερικώς το ένα το άλλο. Ενώ υγιή φυτά αντέχουν τις δυνάμεις (π.χ. άνεμος) που υπερβαίνουν κατά πολύ το βάρος τους, την πάροδο του χρόνου θα αποδυναμώσει τόσο πολύ ήδη που δεν μπορούν σχεδόν ένα αφιέρωμα το δικό τους βάρος. Το πραγματικό βάρος των φυτών αραβοσίτου, Καταλαμβάνοντας ένα εκτάριο, είναι ανάλογα με το είδος και το στάδιο της ανάπτυξης για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν φτάσει ωριμότητας πάνω από 50 τόνους. Αυτό σημαίνει 5 kg/m2, και στην περίπτωση που αποδυνάμωσε τα φυτά είναι ακόμα ξεθώριασμα. Μερικές ημέρες αργότερα ...

 

Τα στελέχη εξακολουθούν να μένουν όρθια, αλλά πάντα πλησιάζει στο τέλος της, εύκολη και πιο απρόβλεπτο και πιο τρελό μέρος του συνόλου. Μετά από μια μακρά ξηρή εποχή της προετοιμασίας, πολλές εβδομάδες, κατά την πρώτη και Γίνεται Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μόνο και ώρα ή δύο, ή αρκετά λεπτά - πολύ ελαφρά βροχή, ή το βράδυ - ξημερώματα - υπερηφάνεια το πρωί, και λίγα λεπτά βάρος Κατά τη διάρκεια της κάθε καλλιέργειας φυτό μπορεί να διπλασιαστεί. Γύρος αύξηση που ίσως έξι γραμμάρια ανά στέλεχος (Συμπεριλαμβανομένων φύλλα και αιχμές), πραγματικά δεν είναι πολλά. Αλλά επίσης Μέσα γύρο 5 κιλά ανά τετραγωνικό μετρητή, και μισό τόνο ανά εκτάριο.

 

(10x10m, κύκλο διαμέτρου ή 11,2 μέτρα, ένας τόνος ανά κύκλο διαμέτρου 16m)

   - Μερικές αγρογλυφικά είναι πολύ μεγαλύτερες ...

Όλα, πραγματικά πολύ αποδυναμωμένοι στελέχη εξακολουθούν να διαμένουν μέχρι, αλλά πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

 

Και τώρα ό, τι πρόκειται να τελειώνει πραγματικά που δείχνουν, το πιο συγκλονιστικό μέρος του αγρογλυφικά που σχηματίζουν, που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, ή λίγο περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της ακούγεται φιλαρμονική της ανύπαρκτης μουσικούς, Κατά τη διάρκεια χειροκρότημα του ενός ανύπαρκτου κοινού, Συνοδευόμενος από ακούγεται ήχους και φώτα που αναβοσβήνουν της αόρατης ανύπαρκτη τελετουργικό πυροτεχνήματα, για παράδειγμα, ενεργοποιείται μόνο από ένα ελαφρύ αεράκι, ή, και ίσως τίποτα τέτοιο (φαινομενικά) - η πρώτη αναδύεται ορατό αποτέλεσμα, και η αιτία της δημιουργίας τελευταία τακτική πρότυπα στην καλλιέργεια, το πρώτο και μόνο οι συνέπειες των οποίων θα είναι πραγματικά ορατός, Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα σε λίγα λεπτά (πολλά τετραγωνικά μέτρα Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα). Ότι μόνο θέσεις, με μεγάλη ακρίβεια διαπίστωσε ότι όλα θα μακρύ προηγούμενο χρόνο Αν και πολύπλοκο, αλλά πολύ ακριβή παρεμβολές και αντηχήσεις, επίσης άλλα μηχανικά και ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, που εμφανίστηκε στην ίδια θέση πολλές εβδομάδες πριν και κανείς δεν είναι σε θέση να το θυμηθείτε, μόλις τώρα έχει αρχίσει να προχωρήσει

 

Η Domino Effect!

Με την ευκαιρία, ότι «πυροτεχνήματα» ήταν πραγματικά παρουσιάσει εκεί, από μεγάλη ποσότητα των φώτων και earsplitting ρωγμές, αλλά κάποια στιγμή νωρίτερα - ίσως πολλές εβδομάδες - η καταιγίδα και αστραπή ...

 

Τώρα, όλα είναι έτοιμα για το ότι ο τερματισμός, πραγματικά μεγάλο τελικό:

Μετά από μόνο ένα ελάχιστο, ίσως αόρατο απόλυτη πρώτη μύηση ή ώθηση (πεταλούδα, ή μόνο μερικά στελέχη, που τείνουν να κρατούν στο έδαφος Περισσότερο από μόνο μια μικρή, και μεταφορά τους άλλους), sheafs των μίσχων Γίνεται πολύ γρήγορα να πέσει κάτω και να αρχίσει κάμψη της όλοι οι άλλοι στο έδαφος. Αυτό, όμως, μόνο σημεία, όπου "έκθεση" εμφανίστηκε. Αυτό είναι το πραγματικό τέλος του όλα αυτά πολύ καιρό, που διαρκεί πολλές διαδικασίες εβδομάδες. Κανείς δεν θυμάται, τι ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη και η μόνη αιτία και πότε συνέβη. Howgh .

 

Το κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) Εμφανίζεται στις ενηλίκων που πραγματικά μέρη, που ήταν "Exposed" από κεραυνό και παρεμβολές, εδώ και πολύ καιρό, πολλές εβδομάδες. Η έκθεση, πραγματικά Παρόμοια με την κλασική, ως επί το πλείστον στο παρελθόν αιώνα που χρησιμοποιείται, ασήμι-αλογόνα υλικά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, στη διάρκεια αυτής μόνο μια λανθάνουσα εικόνα εμφανίστηκε στην καλλιέργεια. Μετά που έγινε και την ανάπτυξη (πραγματικά πολύ αργή), χρησιμοποιώντας μόνο μια πραγματική φυσική φύση - βιοχημικές - Χημικών Διεργασιών στην ανάπτυξη των καλλιεργούμενων φυτών, "ανάπτυξη", κάνοντας οξείδιο-μείωση διαδικασίες, που αναπτύσσονται σε βιοχημικές διεργασίες Οι μίσχοι και weaking τους λόγω αποβλήτων-προϊόντα της παρούσας ηλεκτρόλυσης εκεί), και μετά από όλα που γίνεται "συναρμολογητής," οπτικοποίηση της εικόνας από την Domino Effect. Πολύ ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η «έκθεση» στα στελέχη των καλλιεργειών (raster), στο γήπεδο μόλις προχώρησε λόγω της πολύ, πολύ, πολύ εντατικά "φωτογραφικά φλας" - αστραπή. (10 9 -10 14 πιο ισχυρό)

 

Πιθανές να πω, ότι κάθε τομέα καλλιέργειας λειτουργεί ως πραγματικό, αναλογικό (μη ψηφιακά μέσα) υλικό καταγραφής, ικανή να καταγράφει οποιαδήποτε (αλλά τεράστιο) ηλεκτρομαγνητικά διεργασίες, που εμφανίστηκε ακριβώς πάνω από αυτό, επίσης μηχανικός (αλλά τεράστιο, πολύ). Αυτό είναι καλό, ξηρό υλικό και είναι πολύ δύσκολο να Πιθανές υπερέκθεσης.

 

Ότι οι προηγούμενες παραγράφους έμοιαζε λίγο σαν να περιγράφει διαμόρφωση των αγρογλυφικών μόνο, ή κάποια άλλη Ομοίως, μόνο συνηθισμένο και συμμετρικά σχήματα. Αλλά στο γεγονός που περιγράφεται είναι η αρχή του σχηματισμού οποιοδήποτε άλλο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειας στον κόσμο. Απολύτως Ίδια διαδικασία, αλλά μόνο διαμόρφωση και Εμφανής των απλών συμμετρική, συντονισμού και τα στοιχεία που λείπουν παρεμβολές. Μια τέτοια εύκολη διαδικασία ταυτόσημα έντυπα και στρογγυλά εκατομμύρια φορές περισσότερο "στοιχεία καλλιεργειών» στον κόσμο, απόλυτη ασύμμετρη, με το μοναδικό πιο κοινή ιδιοκτησία: Όλοι τους εμφανίστηκε χάρη στην Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοπλισμένο με την απαλλαγή αστραπή, και εμφανίστηκαν τα περισσότερα από αυτά πολλές ημέρες ή εβδομάδες μετά από αυτό. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, που πραγματικά συχνά πολύ ξηρό τρόπο και κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια Εμφανίζεται πολλές εβδομάδες μετά από καταιγίδα και κεραυνούς, κατά το θαυμάσιο καιρό, για παράδειγμα, μετά από μια πολύ αδύναμη άνεμο ή τη βροχή ή την υπερηφάνεια του το πρωί ή τίποτα σαν Αυτός (Butterfly. ..), και σόκαρε αγρότες ή οποιαδήποτε τυχαία παρατηρητές ποτέ να φανταστώ ότι Ικανός Ποιος ήταν ο πραγματικός ένοχος, ποινική deliquent, και προσπαθούν να πιάσουν κανέναν άλλον. Αυτό θα είναι πραγματικά ποτέ Πιθανές να τον πιάσει. Γύρους ταχύτητα του μεταξύ 1/3-2/3c. Η καλλιέργεια είναι κατεστραμμένο Πιθανές πάντα μόλις sacrifise όλα. Μέσος βλάβη δεν θα υπερμεγέθη 10% των καλλιεργούμενης έκτασης. Πιθανές ενέργειας που προορίζεται για άλλες σκοπούς χρήσης. Δείτε επίσης Πιθανές να σημειωθεί για γεωπόνων

 

Αλήθεια: Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα, μόνο με τη δική τους, στεγνό βρείτε πολλά ασύμμετρα σχήματα κάθε χρόνο, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο σπίτι Περισσότερα από περίεργο χιλιόμετρο, δύο χιλιόμετρα ως επί το πλείστον σε μια ευθεία γραμμή.

 

Τα σχήματα που σχηματίζονται αμέσως μετά επίσης Πιθανές καταιγίδες, δείτε http://www.iccra.com . Πιθανές, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει "εργαστεί" δύο καταιγίδας (και αστραπές) ακριβώς για το ίδιο αυτό χώρο, η πρώτη αστραπή εμφανίστηκε μερικές εβδομάδες πριν από τη δεύτερη, μόνο έφερε νέους ορίζοντες για την "επόμενη ζωγραφική", ένα φίδι από μια επίπεδη Αρκετά εκτάρια με καλλιέργειες Εξασθένηση, αλλά όχι ως Αποδυναμωμένη ώστε να υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση), ακόμα και μετά από εβδομάδες. Η επόμενη αστραπή σε θέση να εργαστούν πολύ πιο εύκολο, και τα στοιχεία που επικαλείται που ενδέχεται να εμφανιστούν αμέσως ή με τις ώρες.

 

Επίσης, είναι δυνατόν, ότι είναι πολύ ισχυρή, ανώμαλη και έκτακτες αστραπές είναι σε θέση να κάνουν τα στοιχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. (Sunflower Μαρτίου 2010 - Αργεντινή )

 

Και πραγματικά παρατήρησης ( HOTY2008 ), που ακόμα και μετά από μια "αδύναμη" αστραπή ("μόνο" 6kA), αλλά πιθανότατα χάρη στην πολύ δυνατή βροχή, σύννεφο-έκρηξη volgende ότι η αστραπή (αρκετές δεκάδες χιλιοστά rainfal κατά τη διάρκεια των λεπτών) θα Πιθανές να υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Αμέσως στο σύνολό της (περισσότερο από 90%) του τομέα των καλλιεργειών.

(Στρογγυλοποίηση έξι εκτάρια, κριθάρι).

 

Έτος 2008, 1,8 χλμ. ευθεία γραμμή από το εργαστήριο-θέση, ότι η αστραπή ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν και να ακούσουν. Όχι περισσότερο από δύο ώρες μετά το τόπο επίσκεψης, γύρω από το 90% του τομέα 6 εκτάρια (κριθάρι) εντελώς κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη). Τοπική αγρότης επιβεβαίωσε ότι, πριν από την καταιγίδα δεν υπήρχε στέλεχος καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Ότι τομέα.

 

Παρόμοιες εικόνες μπορείτε να δείτε τα αγρογλυφικά σε ορισμένα βιβλία ως ένα παράδειγμα του "κλασικό κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση). " Ο άνεμος ποτέ δεν είναι σε θέση να προκαλέσει κάτι παρόμοιο σε μια υγιή καλλιέργεια, άθικτη από την ηλεκτρική ενέργεια και δεν θα αποδυναμωθούν την πάροδο του χρόνου, θα Ικανό να είναι μόνο ένα πραγματικό τυφώνα. Σχετικά με την αλήθεια της Παρόμοια δήλωση μπορεί να πείσει τον εαυτό σε κάθε άτομο, είναι δυνατόν να το δοκιμάσετε στη βλάστηση της κάθε υγιή, ακέραια καλλιεργειών κάθε χρόνο.

 

Ποτέ δεν υπήρχε καμία «κλασική» κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) στον κόσμο, για παράδειγμα, λόγω της λεγόμενης «αδύναμη αντίσταση στην κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) ", κάθε κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) υπήρξε ποτέ ήταν, είναι και θα είναι μόνο "Παρόμοια αγρογλυφικά", Lightning-made, αλλά δεν τα αγρογλυφικά φαίνεται να υπάρχει (πάνω από ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη περιοχών τότε τα αγρογλυφικά στον κόσμο ετησίως). Ορισμένες εξαιρέσεις μπορεί να εμφανίζονται (ανεμοστρόβιλοι, κυκλώνες, τυφώνες), αλλά μόνο το χαλαρό κανόνα. Howgh.

 

Φωτογραφίες από 117 φωτογραφίες από Lightning Chuck Dosswell .

Πολύ καλές φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Slideshow

 

Εδώ κάτω πίνακα: "πλήρη χαρακτηρισμό των αρνητικών αστραπή σύννεφο-εδάφους,« ο πιο κοινός τύπος της αστραπής - CG αρνητικό, από

Φωτισμοί: Φυσική και Επιδράσεις , Rakov, Uman , σελίδα 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Όλες οι παράμετροι των "κανονικών, κλασικό", ο μέσος όρος αστραπή.

 

Κλιμακωτό ηγέτης
Βήμα Βήμα μήκος μήκους 50 m
Χρονικό διάστημα μεταξύ των βημάτων 20 έως 50 μικροδευτερόλεπτα
Βήμα ρεύμα > 1 kA
Χρέωση Βήμα > 1 MC
Μέση ταχύτητα διάδοσης 200 χλμ / s
Συνολικά διάρκεια 35 ms
Μέσος όρος ρεύμα Μια 100-200
Συνολική χρέωση 5 C
Ηλεκτρικό δυναμικό ~ 50 MV
Θερμοκρασία Κανάλι ~ 10.000 Κ
Πρώτα Return Stroke με βάση τις μετρήσεις στη βάση κανάλι κεραυνού.
Peak ρεύμα 30 kA
Μέγιστη ταχύτητα αύξησης του ρεύματος > 10 - 20kA / μικροδευτερόλεπτο
Τρέχουσα risetime (10-90%) 5 μικροδευτερόλεπτα
Τρέχουσα διάρκεια στο μισό-μέγιστη τιμή 70 έως 80 μικροδευτερόλεπτα
Μεταφορά φορτίου 5 C
Ταχύτητα διάδοσης 100 έως 200 000 χλμ / s
Ακτίνα καναλιών ~ 1-2 εκατοστά
Θερμοκρασία Κανάλι ~ 30.000 Κ
Ηγέτης Dart
Διάρκεια 1-2 msec
Χρέωση 1 Γ
Ρεύμα 1 kA
Ηλεκτρικό δυναμικό ~ 15 MV
Ταχύτητα 10 - 20 000 χλμ / s
Θερμοκρασία Κανάλι ~ 20,000
Dart βαθμίδες ηγέτης
Στάδιο μήκος 10 m
Χρονικό διάστημα μεταξύ των βημάτων 5 έως 10 μικροδευτερόλεπτα
Μέση ταχύτητα διάδοσης 1 - 2000 χλμ / s
Οι επόμενες Return Stroke με βάση τις μετρήσεις στη βάση κανάλι κεραυνού.
Peak ρεύμα 10 - 15 kA
Μέγιστη ταχύτητα αύξησης του ρεύματος 100kA / μικροδευτερόλεπτο
10-90 τοις εκατό της τρέχουσας ρυθμό αύξησης 30-50 kA / μικροδευτερόλεπτο
Τρέχουσα risetime (10-90 τοις εκατό) 0,3 έως 0,6 μικροδευτερόλεπτα
Τρέχουσα διάρκεια στο μισό-μέγιστη τιμή 30 έως 40 μικροδευτερόλεπτα
Μεταφορά φορτίου 1 Γ
Ταχύτητα διάδοσης 100 έως 200 000 χλμ / s
Ακτίνα καναλιών ~ 1-2 εκατοστά
Channcl θερμοκρασία ~ 30.000 Κ
Συνεχίζοντας ρεύμα (~ 40 ms πλέον) Περίπου 30 με 50% των ηλεκτρικών εκκενώσεων ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ρεύματα διάρκειας μεγαλύτερης από την επιλογή ~ 40 ms.
Μέγεθος Μια 100-200
Διάρκεια ~ 100 ms
Μεταφορά φορτίου 10 - 20 C
M-συνιστώσα με βάση τις μετρήσεις στη βάση κανάλι κεραυνού.
Peak ρεύμα Μια 100-200
Τρέχουσα risetime (10-90 τοις εκατό) 300 έως 500 μικροδευτερόλεπτα
Μεταφορά φορτίου 0,1 - 0,2 Γ
Συνολικά φλας
Διάρκεια 200-300 ms
Αριθμός εγκεφαλικά επεισόδια ανά φλας 3-5 (Περίπου 15 με 20 τοις εκατό των αστραπές που αποτελείται από ένα και μόνο εγκεφαλικό επεισόδιο).
Διάστημα Interstroke 60 ms
Μεταφορά φορτίου 20 ° C
Ενέργεια 109 - 1010 J

 

Αν η απόρριψη είναι η μόνη, χωρίς πλάγια και παράλληλα δευτεροβάθμιας απορρίψεις (πολύ σπάνια) και με επαρκή ακρίβεια Κάθετο, εξαπλώθηκε συμπιεστικές δυνάμεις από το τις πρώτες στιγμές μάλλον με ακρίβεια σε σχήμα κύκλου (σε απόλυτο ηλεκτρομαγνητική ακριβές σχήμα κύκλου, ανά πάσα στιγμή). Αλλά αν αυτό δεν είναι απομονωμένη, μερικοί μπορούν να εκπληρώσουν μεταξύ τους και δημιουργούν πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις και συντονισμοί (πιθανώς Κυρίως σε ακίνητο αέρα, πολύ σπάνια και πάλι). Μερικά φυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν από την ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, στο κέντρο των επιπτώσεων απαλλαγή μπορεί μερικές φορές να είναι μέχρι και δεκάδες τοις εκατό νεκρών φυτών, ανάλογα με την κατάσταση κυρίως βλάστηση και την ηλικία τους, το ύψος και την περιεκτικότητα σε υγρασία. ( Νο.1 # 1 - χτυπήσει ακόμη και βλάστηση Κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά), μερικές φορές ακόμη και από την απλή Λιγότερο ποσοστά, που μπορεί να μην ορατός στη βλάστηση καθόλου. Δεν υπάρχει απολύτως αδύνατο να βρεθεί μετά από μερικές εβδομάδες από οποιαδήποτε παραμένει ότι τα φυτά δεν κατάφερε να επιβιώσει μέσα στη βλάστηση ( No.1 # 2 ), θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο ως αραίωση. Στη βλάστηση Εμφανίζεται τότε μόνο σιγά σιγά κάτι σαν φαλάκρα.

 

Η ενέργεια που ακτινοβολείται από ακόμα μόνο ένα μέσο αστραπή είναι 109 - 1010 Joules (στεγνώσει ένα ποσό της ενέργειας θα οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα φορτωθεί μάνα εμπορευματικές αμαξοστοιχίες), ενέργεια από κάποια εξαιρετική, πολύ πάνω από το μέσο "Μεγάλη Guys", η οποία αποδίδει μόνο μερικά ανά σεζόν, με τουλάχιστον εκατό φορές, αλλά πολύ περισσότερο επίσης φορές μεγαλύτερο από χίλια (ξηρό ένα ποσό της ενέργειας θα ήταν η ίδια σύστημα κίνησης χαρούμενα σε όλο τον κόσμο Αρκετές φορές). Όπως αναφέρεται και σε πολλές άλλες περιοχές του αυτό το web παρά το γεγονός ότι ορισμένα φυτά μπορεί να είναι αστραπή Αμέσως ύστερα από την νεκρών, πάντα διαρκεί τουλάχιστον αρκετές ημέρες, και στο υπόλοιπο της καλλιέργειας, η οποία έχει επιβιώσει, αν και με σοβαρές βλάβες, μέχρι Αρκετές εβδομάδες πριν τους θα ήταν ορατός οποιεσδήποτε αλλαγές.

 

 

 

Παρεμβολές και αντανακλάσεις μέσα επέκταση στήλη αέρα

Περιγράφεται Εκεί δεν είναι μόνο ένα απλό μηχανικές επιδράσεις του dischargee

Επειδή η απαλλαγή αστραπή είναι πάντα ένας συνδυασμός ηλεκτρομαγνητικές και μηχανικές επιδράσεις, με τεράστια ενέργεια, με απίστευτα απότομη ταχύτητα αύξησης του ρεύματος (γ).

 

Συγκρότημα φράκταλ και παρέμβαση σχέδια που βρίσκονται σε πεδία μερικές φορές είναι πολύ συχνά χαρακτηρίζεται από ένα κοινό, χαρακτηριστικό γνώρισμα: Βρίσκονται μέσα σε ένα κύκλο. Μία από τις δυνατότητες της ανάπτυξης τους είναι ότι το πρώτοReturn Stroke Δημιουργεί την πρώτη στήλη της επέκτασης του αέρα, μέσα στο οποίο συμβαίνει τότε ένα ή περισσότερα διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια. Κυρίως τείνουν να είναι ασθενέστερη της θερμοκρασίας ως το πρώτο RS, αλλά δεν μπορεί να είναι κατά κανόνα όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Πάνω από όλα, αναφορικά με: τείνουν να έχουν ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό του τρέχοντος άνοδο. Το πρώτο RS - Κυρίως Λιγότερο από 30.000 Α / μικροδευτερόλεπτο, οι επόμενες κινήσεις ακόμα πιο 200000 Α / μικροδευτερόλεπτο. Μέση τρέχουσα απαλλαγή CG είναι περίπου 30.000 αμπέρ.

 

Είναι πιθανό ότι τα κανονικά σχέδια παρεμβολές που δημιουργούνται από εξαιρετικά ισχυρό απορρίψεις, πάνω από μισό εκατομμύριο αμπέρ. Στο επέκταση στήλη του αέρα που δημιουργείται μετά την πρώτη απόρριψη (που ισοδυναμεί με μια έκρηξη Αρκετές εκατοντάδες κιλά TNT, απλώνεται ομοιόμορφα στο κανάλι των κεραυνών), μπορεί να φαίνεται πολλαπλές ακτίνες που εκπέμπονται από τον προβληματισμό της μετέπειτα εγκεφαλικό επεισόδιο. Πολλαπλασιασμός Αντικατοπτρίζεται δοκάρια mezi οι ίδιοι μπορεί να δημιουργήσει πολύ πολύπλοκες παρεμβάσεις. Μέσα από την επέκταση στήλη αέρα Μπορούν να κινηθούν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μεγάλη απόσταση. Σκέψεις κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, ο αέρας κινείται με τη σειρά της ένα εκατομμύριο φορές Βραδύτερη, δηλαδή σε σύγκριση με την ταχύτητα του φωτός σχεδόν μηδενική ταχύτητα. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν αλλά στέκεται, κινείται, ακόμα και πολύ χαμηλά, αλλά μη μηδενική ταχύτητας. Εντός της περιόδου παρατήρησης (Κλάσματα δευτερολέπτου σε δευτερόλεπτα) σχεδόν σταθερό, ή με σταθερή Περίπου επιτάχυνση. Μπορεί να είναι αρνητική, επίσης εκθετική, μπορεί να εμφανίζουν διάφορα περιοδικά την εξέλιξη, αλλά για τις βασικές εκτιμήσεις Επαρκής είναι σταθερή. Θα μπορεί έτσι να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των παρεμβολών που προκύπτουν.

 

Μέσα από τη στήλη του αέρα μπορεί να επίσης τρέχει μέσα από μια σειρά από μεταγενέστερες απορρίψεων, οι οποίες μεταξύ τους με κάθε βρόχο μπορεί να δημιουργήσει άλλες παρεμβολές. Ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας που μπορεί να προκληθεί και πάλι ανέδυε σε διεπαφές φάση του πλάσματος - αέρα, στέκεται αέρα - αέρα κινούμενο, αραιωμένο αέρα - πεπιεσμένου αέρα. Μερικά ή όλα από τις διεπαφές Περιγράφεται φάσης μπορεί να είναι σημαντικά ηλεκτρικά αγώγιμο, στην κατακόρυφη προβολή επί της επιφανείας Είναι ομόκεντρους κύκλους. Κατά τη διάρκεια κάθε μεταγενέστερη απαλλαγή μπορεί να οφείλεται σε τμήμα του που διέρχεται ρεύμα μέσω, είτε με επαγωγή σ 'αυτά, μέσα στα φυτά, πάνω από το οποίο ακριβώς εκείνη τη στιγμή Προσωρινά τυχαίνει να είναι, "Exposed" άμεση κατάσταση τους (το σχήμα και τη θέση). Η πιο σημαντική μέρος της ενέργειας, το 99% περισσότερο από την επακόλουθη διαδρομή ακτινοβολείται Κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου μικρότερης των Than μικροδευτερόλεπτα. Κατά την περίοδο αυτή ο αέρας (περιθώριο επέκτασης της στήλης), μετακινώντας την ταχύτητα του ήχου, και ταξίδεψε απόσταση 3 mm. Με αυτό θα ήταν δυνατό να εξηγηθεί περιστασιακή παρουσία των πολύ στενών κύκλων στα πρότυπα, που δεν θα δημιουργεί ανάπτυξη, ακόμη και σε ένα παιδί, το μεταφέρουν μέσα.

 

Αυτό πιθανώς συμβαίνει στο εσωτερικό του επέκταση στήλη του αέρα, αν λάβει χώρα μετά υπάρχει εγκεφαλικά επεισόδια, ήταν στην προηγούμενη παράγραφο Περιγράφεται ως πολύ απλουστευμένο παράδειγμα. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει δημιουργείται μετά από κάθε μετέπειτα εγκεφαλικό επεισόδιο πρόσθετη στήλη επέκταση πλάσμα μέσα της προηγούμενης, και με μεγάλη διαφορά, δεν είναι όλα είναι ομόκεντροι. Μερικά επόμενες κινήσεις μπορούν να φέρουν κατά μήκος της άκρης της επέκτασης στήλη πλάσματος, που δημιουργήθηκε από την προηγούμενη απαλλαγή, άλλοι μπορεί να πέσει έξω το επίσης. Κάθε ένας από τους Περιγράφεται Δημιουργεί απορρίψεις ίδια γύρω από ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Υπάρχουν ρεύματα συμβεί μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ, η κλίση αυξάνεται έως και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Amperes / μικροδευτερόλεπτο. Μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται μπορεί να επηρεάσει σημαντικά όλα, τι συμβαίνει στο εσωτερικό Προσωρινά δημιουργήθηκε έντονα ιονισμένο στήλη του αέρα. Μαγνητικό πεδίο (τεράστιο), που δημιουργήθηκε με την ταυτόχρονη σε εξέλιξη όπλα μιας απαλλαγής, μπορεί να δημιουργήσει παρεμβολές Σημαντικές μεταξύ τους (εικόνα).

 

Μέσα το διαστελλόμενο στήλη αέρα Κυρίως στο εξωτερικό περιθώριο της στήλης (διεπαφή φάση) μπορεί να λάβει χώρα και η ολική ανάκλαση των ηλεκτρομαγνητικών δέσμες ακτινοβολίας σε ικανοποιητική γωνία πρόσπτωσης (μεγαλύτερη από ένα κατώφλιο). Σε ένα συνεχώς ποικίλες περιβάλλον στο εσωτερικό του κυλίνδρου μπορεί δοκών λυγίσει και να σπάσει. Η πίεση στο εσωτερικό της στήλης δεν είναι ισομερώς κατανεμημένα, σε κάποιο σημείο στη μέση είναι η υψηλότερη και η χαμηλότερη στην άκρη, σε ένα άλλο το αντίστροφο. Πίεση και θερμοκρασία στο εσωτερικό της στήλης είναι εξαιρετικά μεταβλητή. Το εσωτερικό αέρα κάπου και μερικές φορές Βαριά αραιώνονται, αλλού σε μια άλλη εποχή, με τη σειρά του πολύ έντονα συμπιεσμένο. Θυμίζει σωλήνα εκκενώσεως, Η οποία συνδέεται με την τάση έως πολλά δισεκατομμύρια βολτ. Καθ 'όλη ότι οι τρέχουσες ροές μερικές φορές σχεδόν κοντά εκατομμυρίων αμπέρ. Μπορεί ακόμη μοιάζουν ένα σύνολο πολλών σωλήνες εκκένωσης, τα οποία διασυνδέονται σε διάφορες Τρόποι σύνδεση σε σειρά παράλληλα. Μπορεί ακόμη και να μοιάζει με ένα σύστημα σωλήνων εκκένωσης, το οποίο δεν εμφανίζεται σε καμία τεχνική πρακτική - ομόκεντρους κυλίνδρους διαφορετική πίεση, από υψηλό κενό σε υψηλή πίεση. Στην προβολή κάθετη στην επιφάνεια (πεδίο καλλιέργειας) εμφανίζονται ως ομόκεντρους κύκλους (εικόνες).

 

Για να επιβεβαιώσετε Πιθανές παρεμποδίσεις μέσα στήλη αέρα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απαραίτητη για την κατασκευή ενός προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, έτσι προφανώς κάποια δουλειά στο μέλλον, και θα πρέπει να έρθει σε επαφή Μεγάλη Προγραμματιστής, η οποία δεν είναι καθόλου φθηνή υπόθεση.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του hRobert A. Heinlein Uman βλακεία.  
Λένε γάμοι γίνονται στον ουρανό. Αλλά  Clint Eastwoodέτσι είναι βροντές και κεραυνούς. 
Τα αντικείμενα μπορούν να ταξινομηθούν επιστημονικά σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: αυτές Russell BakerΑυτό δεν λειτουργούν, εκείνους που διασπώνται και εκείνων που χάνονται. 
z