Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-για-γεωπόνοι . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Γεωπόνοι dear!
Μερικές συμβουλές για όλους τους αγρότες, πώς να ασχοληθεί στο μέλλον με τα αγρογλυφικά, βρίσκονται στα χωράφια τους
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Καλύτερη κριθάρι, βύνη, μπύρα, ζυθοποιείο, ζυθοποιία.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.           A.Einstein
Ο κόσμος είναι στα χέρια σας, τώρα να το χρησιμοποιήσετε. Phil Collins
Αν υπάρχει κάτι ένας δημόσιος υπάλληλος μισεί να κάνει κάτι για το κοινό.              Kin Hubbard

Αγρογλυφικά εμφανίζονται

αφού υπάρχει η ανθρωπότητα

PagPh
Αν και σε παλαιότερες εποχές, βέβαια όχι τόσο όσο σήμερα. Δεν υπήρχαν ακόμα στον κόσμο, όπως πολλά πεδία, ούτε ανθρώπινο ούτε καλλιεργειών. Μικρό βαθμό θα συμβεί στην αρχαιότητα, Beed κάποια μηνύματα.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Καλά νέα (από τον καθηγητή Farnsworth) για γεωπόνων.

Όχι μόνο γι 'αυτούς, αλλά για επίσης σερίφηδες, policemans και με οποιαδήποτε άλλα ενδιαφερόμενα άτομα.

 

Τα πιο ενδιαφέροντα νέα για τους αγρότες, γεωπόνους και άλλους ειδικούς των φυτών:

 

 

Απομακρύνετε όλα hayforks σας, pop-όπλα, καραμπίνες, περίστροφα, πουλάρια, μαχαίρια και άλλα όπλα, δε θα χρειαστεί ποτέ να τιμωρήσει ή να διώξει κάθε κύκλο ιθύνοντες.

 

Ο λόγος είναι απλός - ποτέ δεν υπήρξαν (Crop Circle-διαμορφωτές).

 

Καλύτερη μπύρα, ζυθοποιείο, βύνη, το ουίσκι, ζυθοποιίας, το κριθάρι.

 

Το ένα που πραγματικά Αυτός δημιούργησε τα πρότυπα, ποτέ δεν θα πιάσουν, το αντίθετο μάλιστα. Είναι πραγματικά το καλύτερο για να κρατήσει έξω από αυτόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν οι καταιγίδες αστραπές Δηλαδή, η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επίσης Αρκετές εβδομάδες πριν και τα σχέδια προέκυψαν.

 

Πραγματικά, κανείς (όχι πραγματικό πρόσωπο) θα έρθει να κάνει κάποια στοιχεία στα πεδία σας.

 

Και αν θα (Αυτό πραγματικός λόγος), βιάσου στην εκκλησία και να δώσει πολλές ευχαριστίες στον Θεό, που δεν έχετε τον συναντήσω εκεί, "σε χρόνο". Αυτό πραγματικές αιτίες της λήψης στοιχείων σε τομείς σας ήταν μόνο αστραπές Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Ίσως επίσης και βίδες από το μπλε. Ούτε καν άνεμος βροχή. Και τα δύο από αυτά τα σύμβολα αναφέρονται σε αιτίες της δημιουργίας κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) εκτάσεων συμμετείχε μόνο πολύ ελαφρά. Εάν δεν ήταν για την αιτία, η απόρριψη αστραπή, δεν θα υπάρχει στους τομείς σε όλο τον κόσμο υποβάλλονται `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σχεδόν τίποτα. Μόνο χαλάζι Παρόμοια αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει, αλλά μάλλον πολύ χειρότερα - ότι μετά τη συγκομιδή έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Περικοπή κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μετά την απαλλαγή αστραπή μπορεί ακόμη να ανακτήσει πολύ συχνά αρκετά ώστε να είναι δυνατή με τη συγκομιδή. Εκτίμηση (για να είμαστε ακριβείς) στον κόσμο χαιρετά αιτία μόνο το ένα χιλιοστό του Ποσοστό των κατεστραμμένων καλλιεργειών, σε σύγκριση με περιοχές που έχουν ετήσια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) από κεραυνό.

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (επίσης καταπληκτικό) γεγονός είναι ότι καταιγίδες και αστραπές εμφανίστηκε ως επί το πλείστον πολλές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες πριν από πραγματικά στοιχεία έγιναν ορατά. Καμιά φορά, δύο ακόμη μήνες.

 

foto blesk, krávy

 

Μετά τη συνάντηση με οποιοδήποτε πραγματικό Αυτό πραγματική αιτία με οποιοδήποτε άτομο (για παράδειγμα κάθε ανόητο κύκλο-maker) Θα υπάρξει ανάγκη μιας δράσης ορισμένων Men in Black (αυτοκίνητα) στον τομέα σας, που βοηθούν στην καθαρή θέση και από τα λείψανα τους. Στην αιτία της συνάντησης με τα ζώα σας (και Lightning), θα χρειαστεί μια βοήθεια της παροχής των εργαζομένων των φυτών. (foto)

 

Doug και Dave; Και κάποιοι άλλοι "declarators"; Ω, καταραμένο.

 

Η κ. Allzheimer με ξηρασία και ανόητο, κακό αγόρι, και σε συνδυασμό με τον κ. Μεθυσμένος ...

 

Καλύτερη μπύρα, ζυθοποιία, βύνη, κριθάρι, ζυθοποιίας, το ουίσκι.

 

Μην συγκομιδή κανένα αγρογλυφικά πριν ωριμάσουν. Απόλυτη περιττή εργασία. Που έγινε καλλιέργεια ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) όπως και κάθε άλλη που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειες στον κόσμο, αλλά μόνο χάρη στην πολύ ανώμαλες συνθήκες, μια φορά από πολλά εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις, έχει έγινε μια συμμετρική μορφή.

 

Ο λόγος ήταν μεγάλη μηχανική και ηλεκτρομαγνητική, επίσης αντηχήσεις ηλεκτροστατική και παρεμβολές μεταξύ των φυτών βίδες, και επιφάνεια της γης. Ένα απλό μοντέλο κάνει κύκλο σε κοκκώδες υλικό από μια σύντομη σειρά από αρκετές απορρίψεις ισοδύναμου σπίθα μπορείτε να δείτε εδώ . Μόνο ένα πολύ κατά προσέγγιση λύση, αλλά είναι σε θέση να εξηγήσει ότι η μηχανική δυνάμεις του κάθε κάθετη απόρριψη διαδίδεται σε κύκλους (είναι εκρηκτικό και το κύμα πίεσης). Αυτό ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αλλά σε τομείς σας δεν υπάρχει δεν γίνει μηχανική βλάβη (ως επί το πλείστον), πολύ πιο πραγματικά ηλεκτρική βλάβη - ηλεκτρόλυση, θερμότητα, ατμού και αερίων υπό πίεση, τα πάντα γίνονται από τον κλασικό ηλεκτρικό επαγωγή στα φυτά, αρχικά μόνο τις αλλαγές microscopics, απολύτως αόρατη στο μάτι, ακόμη και αν τα φυτά έχουν υποστεί ζημιά ή πέθανε.

 

Η καλλιέργεια θα προσπαθήσει να σηκωθεί μετά από λίγες μέρες (με τη χρήση κόμβων), και στις περισσότερες περιπτώσεις

 

θα με επιτυχία σε (χρήσιμο για τη συγκομιδή). Θα ώριμα όπως κάθε άλλο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών,

 

μόνο λίγο αργότερα.

 

Επίσης είναι δυνατό, ότι στην ξηρασία φυτά καταστραφεί Έγινε Θα φυτοπαθολογικού δευτεροβάθμιας αποζημιώσεως - έντομα, τους ιούς, βακτήρια, μούχλα, μύκητες. Συνεχίστε, να φροντίσει, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιήσει την αφθονία των χημικών ουσιών, σοβαρές ζημιές περιοχές των καλλιεργούμενων φυτών ή όχι τη συγκομιδή, το άροτρο κάτω. (Το ξέρεις, είναι ξηρό infos τοποθετούνται αντικείμενο στην ειδική βιβλιογραφία φορές σας πολλά)

 

Που έγινε καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) όπως και κάθε άλλη που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειες στον κόσμο, αλλά μόνο χάρη στην πολύ ανώμαλες συνθήκες, μια φορά από τα εκατομμύρια, έχει έγινε ένα συμμετρικό σχήμα.

 

Η καλλιέργεια θα παραμείνουν στο συρτάρι μετά από λίγες ημέρες, και στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάνουν (χρήσιμο για τη συγκομιδή). Θα ώριμα όπως κάθε άλλο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, μόνο μερικές ημέρες αργότερα. Άσχημα καταστραφεί ή καλλιεργούμενων φυτών (αν υπάρχει) να μην συγκομιδή, το άροτρο κάτω.

 

Το επόμενο έτος - καλύτερη συγκομιδή.

 

Καλύτερη ζυθοποιία, κριθάρι, βύνη, ζυθοποιείο, η μπύρα, ουίσκι.

 

Δεν έχει σημασία, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τώρα, το λιγότερο ενδιαφέρον από κανέναν στην εν λόγω αριθμητικά στοιχεία. Ειδικά μετά την προειδοποίηση . Ίσως δεν είναι απόλυτο νέο ενδιαφέρον μετά από αυτό.

 

Ίσως, καλύτερα για εσάς, τους επισκέπτες σήμερα θα πρέπει να φοβόμαστε από κάθε επίσκεψη οποιαδήποτε αγρογλυφικά οπουδήποτε.

 

Θα είναι σκατά-φοβάται ότι ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

 

Σας Man in B & W , εργάζεται τώρα ως deufoizer, desaucerizer και dealienizer, πάρα πολύ.

 

James Blond

 

Επίσης, ειδικός σε Alien-Rats εκκαθάριση.

 

 

 

Αναμένει από το παρελθόν

Απλά δεν ήταν Σχεδόν παρατήρησης για τις επιλεγμένες λειτουργίες, ούτε εξετάστηκε φωτογραφηθεί. Νωρίτερα αιώνες δεν ήταν σχεδόν όσο και οι ιδιοκτήτες rogallists αεροπλάνο χθες. Όπως και οι ιδιοκτήτες της κάμερας. Στα μέσα του 19ου αιώνα ήταν το περπάτημα μέσα στο νομό πάνω από πρώτες στον κόσμο συσκευές ιδιοκτήτες του Daguerre. Αλλά αυτά ήταν πολύ ενδιαφέρονται για πολλά άλλα πράγματα, Than αγρογλυφικά. Αλλά αν μετά από όλα καταγράφηκαν, με υψηλή πιθανότητα Σχετικά καταγράφηκαν με τη μορφή της ζωγραφικής συμβεί και αρχεία, καθώς και εικονογραφήσεις ορισμένων αρχαίων πολιτισμών. Μόνο αυτό το γεγονός δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Τα αρχεία των αρχαίων πολιτισμών άνοιξε στους ερευνητές του σήμερα όλο και περισσότερο. Ακόμη και μερικές βασικές εικόνες των αρχαίων πολιτισμών θα μπορούσαν να αντληθούν από τα πρότυπα του κόκκου, ξηρό και Yin - Yang σύμβολο, ή κάποια αρχαία των Μάγιας στοιχεία. Σε εκείνες τις ημέρες ήταν, φυσικά, αντιμετωπίζεται ως έργο του Θεού, και αντιμετωπίστηκαν σωστά. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο παράδοξο είναι δυνατόν να θεωρηθεί το γεγονός ότι δεν είναι αδύνατο αρχαίων πολιτισμών που μερικοί μπορεί ακόμη και να φτάσει στη συνειδητοποίηση ότι τα σχέδια των καλλιεργειών που σχηματίζεται μετά την εκκένωση του κεραυνού. Στη συνέχεια, όμως, δεν πρέπει αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση να διερευνήσει περαιτέρω και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο για την αντιμετώπιση, επειδή και οι δύο η απόρριψη της αστραπής, έτσι ώστε τα σχήματα που δημιουργούνται από όλα αυτά Θεωρείται ως ένα έργο του Θεού. Η πρόσβασή τους σε αυτούς θα μπορούσε να είναι και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ παρόμοια και δεν χρειάζεται καμία Περίτεχνα ή καταγράφουν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προκύψουν σε σχέση με το άλλο, είτε επειδή ο συγγραφέας ήταν γι 'αυτούς μέσα και στις δύο περιπτώσεις ένα και το αυτό - και ο θεός Δίας βροντών Ισοδύναμα, Παρόμοιες σκέψεις και περίμεναν από οποιονδήποτε Ποιος θα ασχολείται με παραστάσεις τους στο μέλλον. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι, στην περίπτωση των πιο προηγμένων αρχαίων πολιτισμών, θα είναι μια εικόνα που μπορεί να είναι αρκετά ακριβής αναπαραγωγή μοτίβα που βρέθηκαν στην καλλιέργεια, σε συνδυασμό με την εκπροσώπηση του Υψίστου Θεού ή των θεών. Είτε κατάλαβαν ότι τα σχέδια δημιουργήθηκαν από κεραυνό απορρίψεις ή όχι. Αν όλοι ότι δύο δομές Θεωρείται ως ένα έργο του Θεού, είναι σχεδόν το ίδιο. Είναι ακόμα δυνατόν να πούμε ότι ήταν πολύ καλύτερη από ό, τι σκέψη ανθρωπότητα σήμερα, ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω τις διασυνδέσεις τους. Υπάρχει ακόμα πολύ πιο απλή Lightning Κοίμηση της Θεοτόκου - ο Θεός, αγρογλυφικά - ο Θεός, η θερμοκρασία σήμερα ως ανθρωπότητα επίπονη παραγωγή της αστραπής - φύση, τα αγρογλυφικά - αλλοδαπών. Με τον τρόπο αυτό, θα ήταν δυνατό να μετά από όλα, αστραπές Τα πραγματικά Παράγεται από εξωγήινους; Δεν θα ήταν απαραίτητο να ζητήσει από δασκάλους και Uman Rakov Καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ( www.ufl.edu ), αλλά θα τους τόσο πολύ δύσκολο να συμφωνήσει με κάτι τέτοιο. Σε κάθε δημοσίευση, θέση που είχαν οι δύο «γκουρού» ηλεκτρικών εκκενώσεων World Science γραπτή, για τους εξωγήινους δεν είναι καν αναφορά δεν, ένα φυστίκι, ακόμα και αν Έγραψαν για τις απορρίψεις, για παράδειγμα, στην Αφροδίτη και τον Δία.

 

 

Πώς να ασχοληθεί με τα αγρογλυφικά σήμερα

όχι υπερβολικά. Δεν έχουν κατασκευαστεί από τις ημι έξυπνη, και γεροντική άνοια κατασκευαστές-κύκλο, ή αλλοδαποί (επίσης ημι ευφυής, και γεροντική άνοια). Για ύπαρξή τους δεν είναι να είναι θυμωμένος με τον οποιονδήποτε, ακόμη και για τη δίωξη ή Γι τιμωρήσει. Περικοπή σε όλα τα τακτικά σχέδια που υποβάλλονται πρέπει να είναι ` (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) για τους ίδιους ακριβώς λόγους που προκάλεσε την επιζήμια και κατάλυμα (βλάβη, αποδυνάμωση) της καλλιέργειας σε όλο τον κόσμο. Όποιος Συναντήσεις με οποιοδήποτε σχέδιο στην καλλιέργεια, έστω και αν αυτά δεν παρουσιάζουν σημάδια της κανονικότητας, και που ανταποκρίνεται με οποιαδήποτε επίπεδη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) καλλιέργεια οπουδήποτε στον κόσμο, να συγχαρώ τον εαυτό μόνο που δεν ήταν ακριβώς σε αυτή τη θέση με ακρίβεια σε Όταν ο καιρός ήταν ότι πραγματικά υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβο Προέρχεται (Recorded, Exposed). Απολύτως καμία σημασία αν Τακτικά τυχαία ολοκληρώσει συμμετρικά ή ασύμμετρα.

 

Εάν, παρά το γεγονός ότι όλοι ο καθένας θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ότι μερικά σχέδια στους τομείς των καλλιεργειών είχαν παραχθεί από τον ίδιο, δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητη για να τον διαψεύσουν. Δεν επιλογή, αλλά μόνο να του ευχηθώ καλή τύχη, που δεν έχει επιτευχθεί στον τομέα με ότι ένα στα αριθμητικά στοιχεία που η καλλιέργεια πραγματικά πραγματικά παράγεται. Θα είναι πιθανώς το καλύτερο ξηρό μέρος ένα άτομο σε ένα Ινστιτούτο (Madhouse) είναι αυτό που πολλοί σε όλο τον κόσμο, όπου είναι και για τους σκοπούς της αποθήκευσης και υπόθαλψη Παρόμοιες δομές με κατάλληλα εξοπλισμένα.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ο σοσιαλισμός είναι μια φιλοσοφία της αποτυχίας, το θρήσκευμα από άγνοια, και το ευαγγέλιο του φθόνου, εγγενώς αρετή του είναι η ίση κατανομή της μιζέριας. W.Churchill
Συχνά βλακεία σώζει έναν άνθρωπο από το να τρελαίνεται. O.W.Holmes
Μπορεί να είμαι μεθυσμένος, χάσετε, αλλά το πρωί θα είμαι νηφάλιος και θα εξακολουθεί να είναι άσχημο.   W.Churchill
z