Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-χρονολογία-στοιχεία . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Χρονολόγιο - Λεπτομέρειες
αγρογλυφικά - πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρονολογία των καλλιεργειών κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε τι φέρνει την ευτυχία. Η φτώχεια και ο πλούτος και οι δύο απέτυχαν.  Kin Hubbard
Προστατεύει σύνταγμα μας ως επί το πλείστον αλλοδαπών, μεθυσμένους και USsenators  W.Rogers
Αν το πείραμα σας χρειάζεται τις στατιστικές, που έχουν γίνει oughta ένα καλύτερο πείραμα.         E.Rutherford

Κύκλοι Περικοπή , Περικοπή αριθμητικά Λεπτομερής Χρονολόγιο

PagPh

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Χρονολόγιο των καλλιεργειών κατάλυμα - άλλες λεπτομέρειες

Αυτή η σελίδα θα εμφανίσει μια σταδιακή αλλαγή στις καλλιέργειες δημητριακών, που σημειώθηκε κυρίως στην περιοχή του και γύρω από ορισμένα από τα παρατηρούμενα τακτικές δομές (αγρογλυφικά). Είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο, κάθε έγγραφο για το σκοπό αυτό είναι Πρακτικά κανένα, και μπορεί να Λήφθηκε περισσότερο ή λιγότερο τυχαία. Είναι που προκαλείται από το πιο κοινό λάθος του σχεδόν όλα τα αγρογλυφικά Explorers, ΠΟΥ τεκμηριωμένη ξηρασίες αντικείμενα, και κατά συνέπεια τη δουλειά τους έχει λήξει. Δεν αντιλαμβάνονται τουλάχιστον ότι κάθε αντικείμενο, το οποίο ήταν ακριβώς τεκμηρίωση, με την επιφύλαξη του χρόνου (χρονολογική) εξέλιξη, μέχρι τη συγκομιδή. Αν και ποτέ δεν ήταν σε θέση να συλλάβει την ενέργεια από την αρχή, καθώς και ότι είναι πολύ ενδιαφέρον, ό, τι ακολουθεί μετά έπαυσαν τη δραστηριότητά τους. Τι Είναι τεκμηριωμένο, περιλαμβάνεται όσον αφορά τις εξαιρέσεις χρονολογία μάλλον mezi, επειδή το αντικείμενο δημιουργήθηκε το πολύ γρήγορα, πιθανόν να οφείλεται κυρίως αυτό και το ντόμινο και το φαινόμενο της πεταλούδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει καθόλου, ότι Αυτός τίποτα χώρα θα συμβεί στο μέλλον, το αντίθετο μάλιστα. Ορισμένες αλλαγές είναι δυνατό να παρατηρηθεί μέχρι τη συγκομιδή.

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, από την τεκμηρίωση που ήταν σε δροσερό και ξηρό χώρο αποκτήθηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία των «αγρογλυφικά Explorers", δεν μπορεί να προέρχεται από την άποψη της χρονολόγησης απολύτως τίποτα, επειδή η περιοχή που ποτέ δεν amost επισκεφθείτε ξανά. Ευτυχώς, όμως, είναι δυνατό να χρησιμοποιούν περισσότερο ή λιγότερο τυχαία φαινόμενο, ορισμένες εικόνες που τεκμηριώνουν το φαινόμενο, πυροβολήθηκε από μια ποικιλία των κυνηγών των αγρογλυφικών, συνελήφθησαν σε διάφορες χρονικές στιγμές.

 

Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα απαριθμούνται εκείνες τις περιπτώσεις, όπου υπάρχει λίγο καιρό μετά την πρώτη παρατήρηση του σχήματος - Σήκω υπάρχουν κάποια άλλα μέρη. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι βλέπουν Πιθανές «Εξερευνητές» ανάλογα με την περίπτωση, να αυξήσει τον κώλο τους από άνετες καρέκλες και να πάει να πυροβολήσει το αντικείμενο και πάλι.

 

Αν και τυχόν φωτογραφίες της που συναντούμε αμέσως ένα άλλο τεράστιο λάθος, που δεν θα ήταν κάθε φωτογράφο ΑΠΟ παρέχεται ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ . Αυτό είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι όλες οι εικόνες που έχουν ληφθεί από αυτούς (που δημοσιεύθηκε στις ιστοσελίδες τους) φέρουν σημαντικά με την ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά η ημερομηνία (πιθανή) από την εμφάνιση μοτίβο. Προσπαθήστε να βρείτε EXIF, όπου είναι δυνατόν, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα να κρατήσει την ημερομηνία και την ώρα Ακριβής καταγραφή εικόνας με έναν πολύ εύκολο τρόπο, είναι απολύτως αδύνατο. EXIF είναι εντελώς αυτόματα Έσοδα ανά πάσα στιγμή σε κάθε εικόνα που έχετε τραβήξει με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, περιέχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την εικόνα (ημερομηνία, ώρα, την έκθεση, τον τύπο της κάμερας) και τις συμβατικές μεθόδους Η επεξεργασία σε αυτό για να απαλλαγούμε από. Είναι πολύ πιθανό, ότι οποιαδήποτε ντοκιμαντερίστας των αγρογλυφικών φαινόμενο ξέρουν ακόμη, ότι κάτι τέτοιο υπάρχει, και αν ναι, έτσι από ένα ακατανόητο Λόγοι καταργήσετε την εικόνα από κάθε βρόχο, διότι το Προσπαθούν να είναι πιο εσωτερική θερμοκρασία με το μυστηριώδες κάστρο στα Καρπάθια . Λείψανα από ό, τι sa εντελώς κάθε φαινόμενο ντοκιμαντέρ του αγρογλυφικά ρωτήσω, θα πρέπει αν είναι δυνατόν να προσθέσετε αυτό στις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων web άλμπουμ φωτογραφιών τους. Τουλάχιστον το ένα και πιο σημαντικό, η πραγματική ημερομηνία καταγραφής και φωτογραφία. Η αξία των ιστοσελίδων τους στη συνέχεια θα Αμέσως αυξηθεί τουλάχιστον κατά περίπου 10.000%.

 

Μια θετική εξαίρεση από τον κανόνα αυτό είναι Klaus Leidorf. Ο μόνος λόγος για αυτό είναι απολύτως κατανοητό γεγονός, ότι αυτός είναι κατά κύριο λόγο Φωτογράφος κ. Klaus Leidorf, εξαιρετική επαγγελματική Ειδικά στον τομέα των αεροφωτογραφιών. φωτογραφίες των αγρογλυφικών είναι γι 'αυτόν σχεδόν ένα υποπροϊόν.

 

Παρά τις δυσκολίες που περιγράφονται μερικές φορές, αν και πολύ σπάνια, είναι δυνατόν να εκτελέσει κάποια παρόμοια παρατήρηση. Καμιά φορά συμβαίνει, που οι φωτογράφοι ενέργειες λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Παρά το γεγονός ότι η πραγματική ημερομηνία της κάθε Αυτή η φωτογραφία είναι συνελήφθη από τους δικτυακούς τόπους ποτέ δυνατό να βρεθεί, όπως έχει ήδη αναφερθεί, τουλάχιστον κατά προσέγγιση κάτι μπορεί να εκτιμηθεί από την κατάσταση της βλάστησης. Οι περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να τοποθετηθούν αντικείμενο εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Ξέρει τίποτα και νομίζει ότι ξέρει τα πάντα. Αυτό Σαφώς δείχνει τον ίδιο και Πολιτική σταδιοδρομία.  G.B.Shaw
Θα πρέπει να είναι δυνατόν να εξηγήσει τους νόμους της φυσικής σε μια μπαργούμαν.   A.Einstein
Ευκαιρία είναι χαμένη από τους περισσότερους ανθρώπους, επειδή είναι ντυμένοι με φόρμες και μοιάζει με την εργασία.          T.A.Edison
z