Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-συσκευές (ΚΓΠ) . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Περικοπή διάγραμμα του κυκλώματος τομέα
Στον τομέα των καλλιεργειών υπάρχουν όλα τα είδη των ηλεκτρικών εξαρτημάτων, αντιστάσεις, επαγωγικά πηνία, πυκνωτές
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Είστε υπεύθυνοι, για πάντα, για ό, τι έχετε εξημερώσει. Είστε υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σας.    A.de Saint-Exupery
Επιστήμη γνωρίζει μόνο μία Εντολή, η συμβολή στην επιστήμη.  B.Brecht
Αποδεχτείτε τις προκλήσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώσετε τη χαρά της νίκης.       G.S.Patton

Ηλεκτρική αντίσταση - R. Πυκνωτής - Γ. Coil - Λ.

PagPh
Όλα τα αντικείμενα στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των φυτών, δείχνουν φυσικές ιδιότητες, ηλεκτρικές επίσης. Για παράδειγμα, η ηλεκτρική αντίσταση ενός στελέχους των καλλιεργειών με αρκετές Megaohms / εκατοστό, λίγο πριν από τη συγκομιδή αρκετά περισσότερο.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ηλεκτρικά εξαρτήματα και συσκευές στους τομείς

Από την αρχή, ήταν πιο απλά ένα διασκεδαστικό. Αναζήτηση πεδία για διάφορα εξαρτήματα και συσκευές του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Μια τέτοια αντισυμβατικό τύπο του χιούμορ, που χρησιμοποιούνται κυρίως ως ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας ομαλή δραστηριότητα, να απαλλαγούμε από μονοτονίας και λίγο. Όχι μόνο μόνο μέρη, αλλά το σύνολο συσκευών, και όχι μόνο ηλεκτρικά, αλλά και διάφορα τεχνικά και τεχνολογικά εργαλεία και συσκευές. Παραδείγματος χάριν, αλφάδι και βαρίδι - είναι χτισμένο μέσα σε εργοστάσια, για να βοηθήσει να διατηρήσει σωστή κατεύθυνση από τις ρίζες για να αυξηθεί κάτω και προέρχεται επάνω. Luxmeter - να παρακολουθεί πόσο φως είναι διαθέσιμο και πού, ποια κατεύθυνση, και τα φύλλα και λουλούδια ωρίμανση περιστροφή και το άνοιγμα-κλείσιμο. Οι μίσχοι και τα φύλλα είναι σε πολύ υψηλά δυναμικό τάσης του νέφους καταιγίδας (τάση του που σχετίζονται με τη γη με αρκετά δισεκατομμύρια βολτ), κινείται σαν ένα μικρό φύλλο ή ηλεκτροσκοπίων στέλεχος, εκ περιτροπής σε διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς ανάγκη οποιασδήποτε εκκένωσης κεραυνού σε κοντινή απόσταση τους . Στην αρχή φαινόταν στον τομέα που θα μπορούσε να εντοπιστεί σε οποιαδήποτε γέφυρα παθητικά στοιχεία - αντίσταση, πυκνωτή, σπείρα. Οποιοδήποτε υλικό έχει μια μετρήσιμη αντίσταση, Επαγωγή και την ικανότητα, και τα φυτά μπορούν να θεωρηθούν ως διαφορετικές σειρές-παράλληλη διασύνδεση των συστατικών διατριβής. Επίσης, μια απλή συσκευή, όπως αναφέρεται ηλεκτροσκοπίων, αλλά επίσης βολτόμετρο και αμπερόμετρο πρέπει να βρεθεί.

 

Μέσω R, L και C θα συσταθεί για να παρατάξει μια ποικιλία από σειριακή, παράλληλη και σειριακή-παράλληλη σύνδεση των συντονισμένων κυκλωμάτων RC, LC, RLC, με διαφορετικές συχνότητες συντονισμού, και θα ήταν δυνατό να προσπαθήσει να καθιερωθεί συντονισμός τους με το ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας διαφόρων συχνοτήτων, τα οποία όλα είναι πραγματικά πάνω πεδίο δημητριακών διάρκεια εκκενώσεων συμβαίνουν, βλέπε Φυσικής .

 

Με λίγη φαντασία είναι alo δυνατό να βρεθεί ξηρά σύνθετη συσκευή και έναν παλμογράφο, και προσπαθούν να εξηγήσουν την περιστασιακή εμφάνιση του πολύ σπάνια συμβαίνουν απομιμήσεις των Lissajous πρότυπα (), αλλά επίσης μια ποικιλία από κυκλώματα συντονισμού. Για να εξηγήσει το σχήμα των στοιχείων είναι πιθανώς αρκετά επαρκή μηχανική συντονισμού και παρεμβολές, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν μπορεί να μοιάσει με αυτό. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν πιο σύνθετες παρεμβολές ηλεκτρομαγνητικών και τις αντανακλάσεις, (δηλαδή επίσης φωτός και της θερμότητας - υπέρυθρη) κύματα, στο πολλαπλασιαστικό της ταχύτητας του φωτός, και διάφορα όρια φάση Μεταξύ μερικά από θέσεις μέσα ενημέρωσης: το πλάσμα - ωστικό κύμα - κύμα πίεση - αέρα, τους διασύνδεση φάση κινείται με ταχύτητες συγκρίσιμες με τον ήχο, δηλαδή Βραδύτερη εκατομμύρια φορές.

 

Μετά από μια σχετικά ταχεία ανακάλυψη των R, L, C, στον τομέα δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να δηλώσει: Τώρα ανακαλύψουν περισσότερα διόδων και τρανζίστορ. Το τρανζίστορ και διόδου, Αν και δεν Ανακαλύφθηκε, αλλά ο σωλήνας κενού ήταν. (Pic) Αν και σχεδόν αμέσως Ανακαλύφθηκε (άνοιξη 2008), ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν τη θεωρία των αριθμών καταγωγής αρχή λόγω ηλεκτρικά ερεθίσματα LEMP, αλλά διαπιστώνοντας ότι στην πραγματικότητα είναι μια αρχή σωλήνα περίμενε μέχρι το φθινόπωρο του 2011-3 , 5 από την αρχή της έρευνας. (Φωτογραφία) Air είναι μια ουσία που κανονικά δεν constitue και ακόμη minomum εμπόδιο για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, σε αντίθεση με το σοκ και τα κύματα πίεσης, είναι πολύ σημαντικά ανέστειλε εκεί, μέχρι που τελικά εξαφανίζονται εντελώς. Αλλά φράχτη σύρμα, μέσω πίεσης και Which κρουστικό κύμα να περάσει σχεδόν χωρίς αντίσταση, είναι πραγματικά ξηρά και εντελώς Αδιαπέραστα εμπόδιο για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, καθώς ένα γειωμένο σωλήνα κενού πλέγματος (εικόνα)

 

Τα φυτά στο πεδίο, φυτεύεται ως συνεχής Σχετικά Πλέγμα Συμπεριφέρονται ως ευαίσθητο στρώμα ενός φωτογραφικού (εγγραφή) υλικό, ή CCD ή CMOS αισθητήρα. Φορτίστε τη συσκευή συζευγμένου φορτίου (CCD) - Μεταξύ μεμονωμένα κύτταρα ταξιδεύει ηλεκτρικό φορτίο, μεταξύ των επιμέρους μονάδων επίσης μετακινήσετε ένα ηλεκτρικό φορτίο. Αλλά όπως «Πεδίο CCD" πρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον 14 ημέρες (μερικές φορές περισσότερο από ό, τι η επιλογή δύο μήνες), πριν δείχνει το αρχείο εξόδου.

 

Αντίσταση - κάθε αντικείμενο, φυσικά, παρουσιάζει κάποια αντίσταση. Για παράδειγμα, ένα στέλεχος καλαμποκιού στο πράσινο στάδιο, δηλαδή περίπου στο τέλος του Ιουνίου επίσης κάτι περισσότερο είναι περίπου 5 MW / cm (επίσης φύλλα, παρόμοια αντίσταση). Ακόμα και αν το 2011 έχει φωτογραφηθεί κοντά Patrin Μάιο στεγνώσει το χειμερινό κριθάρι και το βαθμό της ωρίμανσης, που θα μπορούσαν να συλλέγονται αμέσως (φωτογραφία), δηλαδή σε μια κατάσταση εντελώς ξερά, ώριμα φυτά.

 

Μετά την επίτευξη ωριμότητα, και Τριτοβάθμιας προέρχεται προφανώς και παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντίσταση. Σημαντικό Μια άλλη ένδειξη είναι η επαφή αντίσταση og άγγιξε ελαφρά μίσχους και φύλλα, Τίνος ενημερωτικό πίνακα θα βρίσκεται εδώ, καθώς και αντιστάσεις επαφής των φύλλων και των μίσχων στερεωμένα καλά μαζί. Επίσης, θα παρουσιαστούν σαφώς τι επίδραση στην αντίσταση επαφής έχει τις πρέσες δύναμη που τα μέρη του φυτού μαζί. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας ορισμένων προτύπων μπορεί να παίξει Δηλαδή και σημαντική ξηρασία ρόλο και την προσωρινή δομή που δημιουργείται από μερικώς κλίση μίσχους και φύλλα, αγγίζοντας κάθε κατασκευή άλλων, ότι η αγωγιμότητα του ξηρού δομές μπορεί να είναι χιλιάδες φορές περισσότερο από τις υψηλότερες, Than όρθια στέκεται καλλιεργειών, Τίνος στελέχη και Τα φύλλα δεν αγγίζουν σχεδόν μαζί, ή μόνο σε ασήμαντο βαθμό. Τα φυτά μπορούν να κλίση το κύμα αέρα, πίεση ή σοκ μετά την απαλλαγή Lightning, που δημιουργεί συχνά στην επιφάνεια της δομής των φυτών στον τομέα Αποκλίνουσες κυκλική κύματα, όπως κύκλους στην επιφάνεια του νερού. (Φωτογραφία, videogif) Ποιος δεν έχει δει ποτέ ένα wind-κύματα στον αγωνιστικό χώρο, είναι επίσης σε θέση να αναγνωρίζουν πολύ σαφές, ότι το ξηρό μετά από μια εντατική κάθετο παλμό από τα πάνω, όπως και η απαλλαγή είναι αστραπή, πρέπει να υπάρχει εμφανίζονται κυκλικές άνεμο και τα κύματα για την Η επιφάνεια για τον τομέα των καλλιεργειών, και οι απορρίψεις μπορεί να χτυπήσει εκεί Διάφορα άλλα κοντά σε κάθε βρόχο και να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις και παρεμβολές. Τα φυτά δημιουργούν μια προσωρινή δομή, στο οποίο είναι αρκετά εντατικά αγγίζουν το ένα το άλλο (με μια μετρήσιμη δύναμη), αρχικά από τη δράση των κυμάτων πίεσης, αργότερα, από τη δική τους δυναμική. Αγγίζοντας σε πολλά σημεία και ένα μεγάλο μέρος της μεγαλύτερη δύναμη από σημαντική διάρκεια χωρίς άνεμο, όταν είναι σε επαφή μόνο πραγματικά πολύ αμελητέα. Μπορεί να εμφανιστούν πολλές φορές Χιλιάδες λιγότερη ηλεκτρική αντίσταση, όπως θερμοκρασία, υπό κανονικές συνθήκες (χωρίς αέρα, χωρίς κύμα πίεσης). Αν ξηρασία και προσωρινή δομή χτυπήσει κάποιο επανεκκίνησης (επίσης επαγωγή είναι δυνατόν), περνά μέσα από αυτό κεκλιμένο φυτά πολύ περισσότερη ενέργεια, αλλά μόνο μέσω εκείνων που είναι ακριβώς κλίση, έτσι δημιουργούν προσωρινά μια αρκετά ακριβή εικόνα, ή Αρκετά στοιχεία, ή Διασταυρώσεις παρεμβολές τους, ή άλλα σχήματα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, όλα θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση, και η όλη διαδικασία είναι απλά Αρχίζοντας. Όλα εξηγείται με περισσότερες λεπτομέρειες στις σελίδες χρονολογία . Επίσης, θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα στα ιστοσελίδα μηχανική , κατασκευάστηκε Αρκετά μοντέλα υπολογιστών.

 

 

Ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, κυκλώματα συντονισμού

Παρά το γεγονός ότι το ευρύ κοινό, μετά την αρχική, εντελώς ασυμβίβαστη και πολύ επιθετική απόρριψη (ως συνήθως), αργότερα θα είναι πολύ ανυπόμονα, εντελώς ασυμβίβαστη και πολύ επιθετική υποστήριξη (ως συνήθως) τη δυνατότητα δημιουργίας και συντονισμού πρότυπα συμβολής στην καλλιέργεια μέσα από ηλεκτροστατικά και ηλεκτρομαγνητικά Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης συντονισμού και ηλεκτρικών εκκενώσεων, htere Θα είναι μια ανάγκη για περιορισμό κάπως. Ακόμη και αν το ποσό της ενέργειας που εκπέμπεται από την απαλλαγή αστραπή είναι τεράστια, απολύτως αφάνταστα θα καμίας μυαλό των ανθρώπων, κυρίως χάρη στο ότι η πλήρης μεταφορά του συμβαίνει μέσα σε λίγα εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, δείτε το μενού Φυσικής και υπομενού επίσης πολλές άλλες υποσελίδες αυτής της ιστοσελίδα. Ως εκ τούτου μπορεί να υπάρχουν τοποθετήσετε επίσης τεράστια, αφάνταστα ηλεκτροστατική - ηλεκτρομαγνητική - Μ παρεμβολές. Ωστόσο, μια ενδιάμεση έρευνα, οι υπολογισμοί και προσομοιώσεις σε υπολογιστή δείχνουν, ότι ένας πολύ πολύπλοκα σχήματα παρέμβαση μπορεί να είναι αρκετά αποδειχθεί επαρκώς μόνο με μηχανικές παρεμβάσεις. Φυσικά, το αποτέλεσμα των ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις δεν μπορεί να αποκλειστεί, αντιστρόφως. Δεν είναι ότι μερικές φορές αποκλείονται Συμμετέχει, σε συνδυασμό με τις μηχανικές δυνάμεις, ή μάλλον τους είναι πολύ τακτική και συμμετρική εξαπλώνεται σε όλες τις κατευθύνσεις της καταγόμενα από τις πιο σύνθετες, φράκταλ δομές κάποτε. Ένα φράκταλ είναι, φυσικά, μόνο μια ορισμένη μορφή συντονισμού και παρεμβολές. Σχεδόν πάντα μέσα στον κύκλο, πολύ περίπλοκο, πολλαπλασιάστε άξονες συμμετρική παρέμβαση ή combinated ή φράκταλ. Αν και δεν αποκλείεται είτε ότι, σύμφωνα με ορισμένα μοντέλα, όλα πολύ πολύπλοκες δομές που θα έχουν συμβεί σε ένα καθαρά μηχανικό τρόπο. Modellings είναι υπό κατασκευή, αλλά υπάρχει ανάγκη λίγο περισσότερο χρόνο και εργασία (τόσο των ανθρώπων όσο και υπολογιστών) χελιδόνια. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατόν να συγκριθούν τα δύο στοιχεία, ένα από αυτά μοιάζει με μια ημιτελής έκδοση του δεύτερου, όταν η δέσμη (δοκοί) στο εσωτερικό της προσωρινής κύκλος δεν κινούνται αρκετά μεγάλη για να πάρει τη δουλειά τελείωσε. Η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει ένα ωραίο μοντέλο υπολογιστή όπως έκανε-, και δεν χρειάζεται καν ένα λεπτό ενός ανθρώπου ή ενός έργου πληροφορικής, ήταν αρκετά για όλες τις εργασίες που είναι μια ενέργεια των ηλεκτρικών εκκενώσεων για μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, και αρκετές ημέρες από την ανάπτυξη και την ωρίμανση των διαδικασιών Η εργασία επίσης, ότι οι εν λόγω εμφάνιση όλων (μερικοί, όπως Φύση και υπέρυθρες - εκτυπωτής laser).

 

Ένα Πιθανή πρότυπο δημιουργίας προτύπου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό των δύο παρεμβολές και μηχανικά κύματα και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Μέσω αυτής πρέπει να είναι δυνατό να εξηγήσει ακόμα και τα πιο πολύπλοκα σχήματα, τι συμβεί μερικές φορές - σχεδόν πάντα μέσα σε κύκλο, πολύ περίπλοκη και την ίδια στιγμή με μεγάλη ακρίβεια και τακτική συμμετρική παρέμβαση ή φράκταλ και οι συνδυασμοί τους. Το μοντέλο συνδυάζει τη διάδοση των κυκλικών κυμάτων (Ειδικά σοκ και τα κύματα πίεσης) απαλλαγή από την περιοχή της σύγκρουσης. Γύρω από το πρώτο κανάλι τηςReturn Strokeδημιουργήθηκε με τον κύλινδρο από μια ταχέως αναπτυσσόμενη αέρα , στην άκρη του οποίου είναι μια πολύ σημαντική όριο φάση των δύο μέσων - ταχεία κίνηση του αέρα Μέσα σε αέρα και στέκεται γύρω από την περίμετρο του εξωτερικού (εικόνα και μερικές επεξηγηματικές φράσεις, ότι κυρίως η ταχύτητα με την 10 6 χ χαμηλότερη, αλλά από την άποψη της διαδρομής κάθε μεταγενέστερη διάρκεια απόλυτα σταθερή, η διάμετρος του είναι 100 ms μετά 30 m). Πιθανές Επίσης βρείτε υπάρχει πολύ σημαντική διαφορά πιέσεως και τριβής. Ηλεκτρομαγνητική δέσμες κάποια μεταγενέστερη εκροής (s) κινούνται και αντανακλούν στο εσωτερικό του, καθώς και το μοντέλο που θα ήταν δυνατόν ίσως προσπαθήσω να εξηγήσω μερικές ιδιότητες αυτού του πολύ πολύπλοκα σχήματα:

 

1) Γιατί οι πολύ πολύπλοκα σχήματα σχεδόν πάντα αντικείμενο τοποθετείται σε ένα κύκλο

Είναι ένας συνδυασμός ενός από τα απλούστερα μοτίβα, που σχηματίζει το σύνορο - ένα κύκλο, και επίσης μια πολύ περίπλοκη μοτίβο μέσα σε αυτό. Ο κύκλος ορίου δημιουργήθηκε από την πρώτη απόρριψη, κυρίως από τις μηχανικές δυνάμεις. Μοτίβο δημιουργήθηκε μέσα Κυρίως από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από μία ή περισσότερες μετέπειτα απόρριψη. Δοκοί Μέσα σε ένα κύκλο (κύλινδρος) Κυρίως αντανακλά στον τοίχο όριο σχηματίζεται από διεπαφή φάση. Κατά την υπέρβαση του ορίου γωνία μπορεί να προκαλέσει πολλαπλές αντανακλάσεις και τη συνολική Μέσα σε μια πολύ ακριβή κύκλο, Αυτό είναι πολύ αργά (σε Εξέταση ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ταχύτητα περίπου Βραδύτερη εκατομμύρια φορές), αλλά και πάλι αισθητή την ταχύτητα ομοιόμορφα και πλήρως εκτείνεται στην γύρω περιοχή. Την στιγμή κατά την οποία οι ακτίνες ηλεκτρομαγνητικής σε μια διευρυνόμενη κύκλο ταξίδεψε πολλές χιλιάδες μέτρα, η διάμετρός του από Αυξάνει μόνο λίγα χιλιοστά. Το μεγαλύτερο του ποσού της μεταγενέστερης ενέργειας ηλεκτρομαγνητικών παλμών (LEMP, RS), πάνω από 99%, είναι σε πολλές περιπτώσεις ακτινοβολούμενη Κατά τη διάρκεια μιας χρόνο δεν είναι υψηλότερη από 10 εκατομμυριοστών του δευτερολέπτου. Κατά την περίοδο αυτή το φως ταξιδεύει 30 χιλιόμετρα και η διάμετρος του κύκλου μέσα ότι είναι Επανειλημμένα αντανακλώντας έχει αλλάξει κατά 30 mm.

 

Ως ένα παράδειγμα της διασύνδεσης ενός φάσης, Αυτό είναι Ικανός να αντανακλούν τα κύματα, ακόμη και Πιθανές να σημειωθεί η περίπτωση των ήχων νύχτας. Ως εκ τούτου είναι δυνατή κατά την νύχτα ακούω πολύ απόμακρους ήχους, όπως το Microsoft τρένα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στην απουσία του τον ήλιο και χάρη σε εκείνη που προκαλείται ταχεία ψύξη ορισμένων στρωμάτων της ατμόσφαιρας Δημιουργεί ένα πολύ ευκρινείς διασύνδεση του κρύου και θερμού αέρα από το οποίο ακούγεται πολύ πολύ αντανακλά αυτό. Όχι μόνο μία διαφορά θερμοκρασίας, αλλά με επίσης Σημαντικές διαφορές στο σημείο πίεσης, της υγρασίας και δροσιά. Συχνά δημιουργούν επίσης σε ένα ορισμένο υψόμετρο σύννεφα, που λειτουργούν πολύ παρόμοια. Η ένταση του ήχου μειώνεται στην περίπτωση αυτή μόνο ως τετράγωνο της απόστασης, ενώ σε μια σαφή ημέρα ξεθώριασμα του εξαρτάται από τον κύβο. Στην περίπτωση που περιγράφεται πράξη μηχανικά κύματα (ήχος), και είναι μια παρόμοια περίπτωση, ως η διαφορά στην εξάπλωση της βροντής μετά αστραπή κάτω από τα σύννεφα Κατά την κανονική καταιγίδα και το κεραυνό εν αιθρία.

 

Πολύ παρόμοια περίπτωση, όπου οι αντανακλάσεις πράξη και διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ακόμα και τη νύχτα ραδιόφωνο βραχέων κυμάτων διάδοσης, όπου σε αυτή την περίπτωση τα κύματα αντανακλούν πολλές φορές μεταξύ της ιονόσφαιρας και του εδάφους.

 

 

 2) Γιατί είναι ο καθρέφτης συμμετρικά σχήματα με πολλαπλές, κάποτε πολύ άξονες, συμπεριλαμβανομένων των πολύ "ασύμμετρη" αριθμούς (και πρώτοι αριθμοί, όπως και 7, 13).

Ένα από τα σημαντικότερα κατόχους ρεκόρ όλων των εποχών είναι ίσως ο σχηματισμός από τις 13 Αυγούστου 2000 στο Woodborough, Αγγλία, (που συνοδεύει το ανώτερο αριθμό) που δείχνει ένα πολύ ακριβής άξονα συμμετρίας με καθρέπτη 44. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι μερικές φορές θα πρέπει να πάνε πίσω στο μέλλον, λόγω της υπερχείλισης και ατελείωτες δυνατότητες της Μητέρας Φύσης. Αν αυτή η ημιτελής «κολέγιο» (κάτω εικόνα, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 του Αυγούστου 2001), Θα υπάρξει πιθανώς 54 άξονα συμμετρίας. Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πρότυπα ότι το κάτω μέρος, όπως ένα ημιτελές αντίγραφο του στην κορυφή Ανακαλύφθηκε ήταν μόλις ένα χρόνο και μία ημέρα μετά την προηγούμενη. Είναι δυνατό να σημειωθεί ότι ο αριθμός κάτω μέρος έχει περίπου 2 φορές μεγαλύτερη διάμετρο, Αυτό είναι 4 φορές μεγαλύτερη περιοχή, οπότε μάλλον δεν υπάρχει έμεινε μια επαρκή ποσότητα της ενέργειας μετά την απαλλαγή για την ολοκλήρωση της απόδοσης αυτό το μοτίβο. Εικόνες μπορεί να αυξηθεί με την τοποθέτηση κέρσορα πάνω (μόνο - κάντε κλικ ακολουθήστε τις συνδέσεις με τις πηγές).

 

Μια σημείωση σχετικά με primes: Poirino 2011 - πολύ ωραίο 7 (14) άξονες συμμετρίας (από το βασικό σχήμα, υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμμετρίες στο εσωτερικό). Μια άλλη εικόνα - ακόμη και 7, 11 και 13 στην κατεύθυνση από το κέντρο - μοιάζει περισσότερο με ένα ανθρώπινο Αδύναμο προσπάθεια επικοινωνίας με (ανύπαρκτη) χώρο και εξωγήινης νοημοσύνης. Μερικά άτομα τελικά έπεισε Τουλάχιστον, μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια, ότι, στις 7, 11 και 13 είναι πρώτοι αριθμοί.

 

3) Γιατί τα μοτίβα τόσο περίπλοκο.

Η απάντηση είναι αρκετά καλά ήδη περιέχονται στις παραγράφους 1 και 2, αλλά εδώ θα πρέπει να εργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον Αρκετές άλλες, λιγότερο σχετικούς λόγους, και πάνω απ 'όλα τεκμηριώνεται από τα σχέδια και προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

 4) Εκδρομή με το πρότυπο κοντά στην περίφραξη - μια εξήγηση της απουσίας του κεντρικού κύκλου όριο. Περίφραξη που ενεργεί ως Διεξαγωγή των ιστών και το πλέγμα αναρρόφησης.

Εκείνη την εποχή τα φυτά Όταν μετά την πρώτη μηχανική ώθηση σχημάτισε την πρώτη προσωρινή κύκλο, ήταν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του και ως εκ τούτου όλα ηλεκτρικής ενέργειας ήδη σε κατ 'εκτίμηση απόσταση 30.000 χιλιομέτρων από το σημείο εκφόρτωσης, και εκ τούτου δεν μπορεί να συμβάλει στη ζημία φυτά (με την ηλεκτρικής ενέργειας). Ως εκ τούτου είναι πολύ πιο πιθανό να προκαλείται από κάποια μεταγενέστερη απαλλαγή, η οποία χτυπά ακριβώς στη θέση αυτή τη στιγμή, Όταν Ο κύκλος δημιουργείται από μηχανικά αποτελέσματα της προηγούμενης απαλλαγής. Φυτά αγγίζουν ο ένας τον άλλον πολύ στενά σε πολλά σημεία και αποτελούν πολλές χιλιάδες φορές ηλεκτρικά αγώγιμο θερμοκρασία δομή, όπως σε κανονικές συνθήκες. Ακριβώς τη στιγμή Όταν στο σημείο πρόσκρουσης της απαλλαγής (η πρώτη RS) συνέβη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την ενέργεια του, τα φυτά ήταν μηχανική δράση του δεν θα παρεκκλίνει από τη βασική θέση τους ακόμη και ένα χιλιοστό ή απλά λίγο, Επειδή όλα τα μηχανικά συνέπειες θα γίνει ακόμη μετά τον ηλεκτρικό παλμό. Αν Φτάνουν αρκετά γρήγορα, οι μονάδες μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος αλλαγές που υπολογίζονται σε κλάσματα του ενός εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου, ενώ οι μονάδες του χρόνου τη μέτρηση της έντασης και αλλαγές στην μηχανική δράση της απαλλαγής αρκετά πιθανές συνέπειες μετρήσει αρκετά έξω σε χιλιοστά ή εκατοστά του δευτερολέπτου. Τρέχουσα ταχύτητα καμπύλες αύξησης του πρώτου RS (κλίση, γάμμα, di / dt) είναι κατά μέσο όρο 30.000 αμπέρ σε  ένα μικρο- δευτερόλεπτο, μετά Νούμερο έως 200 000 Οι συγκεκριμένες αποκλίσεις σε κατεύθυνση κλίσης των φυτών πριν από τις πρώτες RS χτύπημα μπορεί να συμβεί, τα φυτά και τα φύλλα τους μπορεί να παρεκκλίνει από την κανονική του θέση λόγω του στατικού ηλεκτρισμού. Πιθανές διαφορά πολλών δισεκατομμυρίων βολτ, ακολουθούμενη από επανειλημμένες ηλεκτρικές ωθήσεις των Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ, είναι μετά από όλα απλά λίγο διαφορετική από τη δύναμη, εκτρέπονται από τον εν λόγω στελέχη και τα φύλλα του ηλεκτροσκοπίων στο εργαστήριο του σχολείου, όπου υπάρχει Γίνετε εκτροπή του Κλάσματα των αντικειμένων ζύγισης χιλιοστόγραμμα σε απόσταση μερικών Χιλιοστά. Από την θέση μερικές φορές παρασκευάζονται, και αργότερα υπάρχει πραγματικά Διευθύνει Μεταξύ Ουρανού και το έδαφος ξηρό και τεράστια δύναμη και ρεύμα, που είναι σε θέση να οδηγήσει μια ηλεκτρική μηχανή έλξης σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων χιλιάδες.

 

Το γράφημα δείχνει τον κατά προσέγγιση χρόνο ανάπτυξης του ηλεκτρικού ρεύματος Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης κεραυνού, Πιθανή επαγωγή και αγωγή για το περιβάλλον και τις επακόλουθες μηχανικές επιδράσεις - θα είναι εδώ κάποτε

 

Για να συνεχιστεί ...

 

Ολοκληρώνεται σημείωση

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη από πολύ δημιουργική φαντασία για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, ότι τα σημεία 1, 2, 3 και 4 θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και με μια πολύ σοβαρή αέρα και τη βροχή, που θα οποιαδήποτε συμμετρική εκδηλώσεις Είτε γίνει απολύτως αδύνατο, ή Τουλάχιστον επιμελώς "ατημέλητα". Οι απορρίψεις αστραπή είναι σε μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων Συνοδευόμενος από τον πολύ ισχυρό άνεμο και τη βροχή, ξηρασία και στις περιπτώσεις που θα γίνει το "μόνο" και πλήρως κοινό, αρκετά ακανόνιστη κατάλυμα (επιζήμια, εξασθένηση) και μοτίβα.

 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Για να περιορίσει την προσοχή μας σε επίγεια ζητήματα θα ήταν ότι το όριο το ανθρώπινο πνεύμα. S.Hawking
Πέντε θαυμαστικά, το σίγουρο σημάδι μιας τρελό μυαλό! T.Pratchett
Μου αρέσει να μαγειρεύω, είμαι ένα είδος τρελού επιστήμονα στην κουζίνα.  Kyle Chandler
z