Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-αδιαχώριστα-κείμενα-2 . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Μέρος 1        Μέρος 2         Μέρος 3        Μέρος 4        Μέρος 5  

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com 

 

Μέρος 2

 

 

Ο ίδιος Lucy Pringle, ένα από τα πιο διάσημα φαινόμενο ντοκιμαντερίστας, μεταξύ άλλων, ασχολείται με μια μυστηριώδη ηλεκτρομαγνητικά και ηλεκτροστατικά εκδηλώσεις στο σημείο εύρεσης του φαινομένου κύκλους των καλλιεργειών ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! συνέντευξη είναι κάπου στις 2001, αναφέρθηκε σε πολλά προγράμματα σχετικά με τα αγρογλυφικά και συνεντεύξεις με LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Αυτή η σελίδα ήταν πολύ αισθητή θυμίζει σημειώσεις ψυχολόγος από συνεντεύξεις με άτομα υπό την επήρεια ναρκωτικών 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Εντελώς τα ίδια φαινόμενα και τις επιπτώσεις 

 

μέρος του κειμένου από http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Χαρακτηρισμός διάφορα ασυνήθιστα αισθήματα των ατόμων που βρίσκονται στη θέση των κύκλων)  

 

λίστα των κατηγοριών και των επιπτώσεων στην υγεία τους: 

 * Προφορική - γεύση (μεταλλική), πόνος των δοντιών, ασυνήθιστη δίψα 

 * Κρανιακή - πονοκεφάλους 

 * Οφθαλμικές - διαταραχές της όρασης, παραίσθηση 

 * Ακουστική 

 * Εντερική - ναυτία, διάρροια, ξαφνική πείνα, κλπ.. 

 * Συστηματική - ζάλη, αδύναμη στα γόνατα, πόνος στα κάτω άκρα, κ.λπ.. 

 * Ψυχική - Η σκέψη επεξεργάζεται πληγέντες, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, αίσθημα πανικού, τρόμου, το κακό, την ειρήνη, την αγάπη και το φως, τον αποπροσανατολισμό και την αίσθηση της παρουσίας  

(Τέλος της παραπομπής) 

 

απολύτως όλα ανεξαιρέτως είναι κλασική, σχεδόν τις περιπτώσεις βιβλίο των ναρκωτικών σύνδρομο, ή δηλητηρίαση από μια ποικιλία χημικών ουσιών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, λόγω του ό, τι είχε γίνει πρόσφατα Αυτός θέση ακριβώς πάνω από το έδαφος και σε ρηχά υπόγεια συμβαίνει, πραγματικά, πραγματικά δεν αποτελεί έκπληξη. Εκεί είχε εργαστεί σε μια έκταση δεκάδων τετραγωνικών Αρκετές χιλιοστά (ή ο όγκος των λίγων κυβικών μέτρων) πολλά εκατομμύρια ή ακόμη και δισεκατομμύρια ή περισσότερο του σταθμού Temelin σε ένα χρόνο, ακόμη και αν μόνο για μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου ( κατά μέσο όρο 100) 

 

Πολύ συχνά ότι οι Μάρτυρες του διηγηθούν μια ποικιλία συνδρόμων ασθένεια φεύγει, τον πόνο και μειώνει Συνήθως αισθάνονται υγιείς. Δεν υπάρχει καμία κατάπληξη, επειδή το σώμα τους σε αυτές οι στιγμές είναι πιο πιθανό ασχολούνται με κάποια εντελώς διαφορετικά προβλήματα. Αν κάποιος πέσει σε νερό, Σίγουρα Κατά τη δεύτερη διάσπαση έχει εντελώς ξεχάσει ότι ήταν πεινασμένοι, ότι αισθάνθηκε πόνο στη μια πλευρά του ή είχε ένα τικ στο μάτι του. 

 

"Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί ανώμαλη εμμήνου ρύσεως και μετά την εμμηνόπαυση προβλήματα μετά τη μετάβαση σε μια γνήσια αγρογλυφικό"  

ακριβώς τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται μετά από την κατάποση των φαρμάκων δηλητηρίαση ή χημικά ...  

 

Lucy: Πιστεύω ότι είναι ένα αποτέλεσμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κύκλου των καλλιεργειών. Lucy ξέρει ότι μέσα στα αγρογλυφικά είναι (ήταν) ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αλλά δεν ψάχνει για, πώς θα μπορούσαν να προκύψουν. Ναι, Λούσι, υπήρχε τεράστιο αρχείο ηλεκτρομαγνητική ... από κεραυνό. Και υπάρχει ακόμα ίσως εκατοντάδες κιλά χημικών ουσιών είναι πολύ επικίνδυνο, όπως τα ναρκωτικά ή Ομοίως, ακόμα και πολύ χειρότερα. Τα αέρια, τα ιόντα, μόρια επικίνδυνα, και megajoules του Παραμένοντας στατικό ηλεκτρισμό υπόγειο. Επίσης κάλεσε LIRM αποτέλεσμα - Lightning Induced Μαγνητισμός υπόλοιπα - δεν είναι τόσο επικίνδυνη.  

 

Σύμφωνα με την περιγραφή Είναι απολύτως κλασικά συμπτώματα της δηλητηρίασης με Δηλητήρια ή παραισθησιογόνων ουσιών. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί, ότι ο χώρος ήταν μέσα σε ένα κλάσμα του χιλιοστού του δευτερολέπτου ακτινοβολίας πάνω από το έδαφος και τον υπόγειο ξηρό μια ammount της εξουσίας, με την οποία το φορτηγό τρένο εμπορευμάτων και οδήγησε δεκάδες μεγαλύτερες διαστάσεις (πλήρης φορτωμένο φορτηγό, στρογγυλά 40 τόνους) εκατοντάδες ή χιλιάδες χιλιομέτρων. Δεν μπορεί να είναι πολύ βαθιά υπόγεια και δημιούργησε τεράστια ποσότητα των εκπομπών ρύπων. Μεταξύ αυτών μπορεί να υπάρχουν, αλλά μερικά ξηρά, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα, αλλά εκτός από το ότι ακόμα ....... ιόντα, τι πραγματικά ακριβώς την εύρεση μόνο για "την περίπτωση ανθεκτικές». Περιλαμβάνονται εξαιρετικά επικίνδυνη και Δηλητήρια παραισθησιογόνων ουσιών, δεκάδες κιλά ή περισσότερο, από τις οποίες κάθε άτομο σε μια σαφή κατάσταση του νου που είχε έτρεξε μακριά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην προσθήκη, μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σημαντική Stored της ποσότητας υπολειμματικής στατικού ηλεκτρισμού (μετρήσιμη - photo) Ποια εγείρει περαιτέρω αναστάτωση - "Ακουστική" (διάφορες αισθήσεις ήχου, πυρόλυση) και μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία από φωταύγεια. Υπολειμματική στατική ενέργεια μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί επικίνδυνες χημικές ουσίες. Στο υπόγειο μπορεί να σιγοκαίει για Συνεχώς Αρκετές ημέρες υπάρχει παρουσιάζουν ξύλο, χούμο, τύρφη ή παρόμοια θέματα, και έτσι συνεχώς προσθέτουν Ειδικά CO2 και CO 

 

Σημειώστε ότι οι "ελεγκτές". Συσσωρευμένες υπόγεια ηλεκτρική ενέργεια (δεκάδες kilowatthours ή περισσότερο), αμέσως άλλαξε σε θερμότητα, μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη διαφορά πίεσης, που είναι σε θέση να δημιουργήσει πολύ πιο αισθητή Σημαντική και ήχους. Υπόγεια αέρια ή υγρά μπορούν να ρέει πολλές ημέρες από περιοχές με υψηλότερη θερμοκρασία και πίεση σε άλλους, δημιουργούν επίσης ήχους. Εμφανής Underground στερεά (βράχια, πέτρες, ογκόλιθοι) μπορεί να έχουν σε μείωση και αύξηση της μεταβολής της θερμοκρασίας του όγκου, και τριβή Εμφανίζεται υπάρχει μεταξύ τους, που προκαλεί ακούγεται και πάλι. Σφαίρα με εκκενώσεων μετά από μόλις εδώ και εκεί λίγο "γουργουρητό στην κοιλιά" (υπόγειο). Η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα απίστευτα Παρόμοια με ό, τι συμβαίνει στο στομάχι, για παράδειγμα μετά από υπερφαγία ή μετεωρισμός. Υπάρχουν επίσης στις μεταφορές υλικό προόδου από τόπο σε τόπο, με διαφορετικές πιέσεις, σε υγρή ή αέρια κατάσταση. 

 

Κοινοποίηση των εγγραφών είναι πιθανό να υποκινήσουν μεταξύ των καλλιεργειών κύκλους Explorers πολλές συγχύσεις, αλλά το πρώτο και μοναδικό, που πρέπει να επισκεφθείτε πάντα κάποια πρόσφατα ανακαλύφθηκαν κύκλο των καλλιεργειών, θα πρέπει να είναι τακτικό προσωπικό του διαπιστευμένο εργαστήριο τοξικολογίας (εξοπλισμένη με τα κατάλληλα προστατευτικά ρούχα, μάσκες και συσκευές μέτρησης ), και μόνο μετά από πολλές μέρες από την ανακάλυψη των προτύπων θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο με την έκδοση και την απόφαση - να επιτρέπεται να εισέλθει σε αυτόν τον τόπο, η συγκέντρωση των τοξικών και επικίνδυνων αναθυμιάσεων δεν υπερβαίνει ένα επικίνδυνο όριο. Έρευνα των αγρογλυφικών Ίσως χάρη θα ήταν ότι είναι πολύ πιο ακριβό, αλλά αυτό που είναι σήμερα φθηνή. Σίγουρα καλύτερα από ό, τι αν πολλοί από τυχαία άτομα υποδέχτηκαν γίνει εντελώς ακούσια και ασυνείδητα ινδικά χοιρίδια και δοκιμαστεί και "μεταλλική γεύση στο στόμα" στο σημείο όπου τα αγρογλυφικά είναι παρατήρησης, ενώ η μεταλλική γεύση είναι απλώς τυπικό για ορισμένες εξαιρετικά επικίνδυνη poissons, μεταξύ των Επίσης, πολλά άλλα ........).  

 

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που έχουν δηλητηριαστεί από κάθε χημική ουσία, ακόμη και με μια θανατηφόρα δόση, και επιτυχώς θεραπευτεί από το εν λόγω κράτος, ορισμένοι περιγράφουν τα συναισθήματα του εντυπωσιακά παρόμοια με ό, τι το ίδιο όπως παραπάνω.  

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των θανατηφόρων δηλητηριωδών ουσιών που εφαρμόζονται σε δόσεις κάτω από το όριο για μέθη (θανατηφόρες) προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την έκθεση στο φάρμακο, ενώ τα ναρκωτικά αιτία θανάτου υπερβολική δόση. Κατά τη χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου είναι η πραγματικότητα και Sublimity εφαρμοζόμενη δόση των θανατηφόρων δηλητηριωδών ουσιών. Βάλτε μαζί με την επίδραση της mysteriosity, την πολυπλοκότητα, ακατανοησία, και φοβερό σχέδιο του μόλις Ανακαλύφθηκε μυαλό για το φαινόμενο των αγρογλυφικών Explorers Αποδυναμωμένη αυτή τη στιγμή, ακόμα και την ποικιλία της υγείας επιβλαβείς ουσίες, και όλα αυτά ακόμα και σε συνδυασμό με άλλο φάρμακο, και όχι η επινεφρίνη (επίσης φάρμακο), το είδος του φαρμάκου ευκαιρία να επικοινωνήσετε με κάτι ξένο, αιθέρια, ανεξήγητο, δεν προσκομισθεί από τους ανθρώπους (αλήθεια), επιπλέον διαστάσεων, παραφυσικό, δεν είναι περίεργο Εκείνη τη στιγμή στο ότι δεν είναι σε θέση να σκεφτεί λογικά και ρεαλιστικά . Ας τους αφήσουμε μέσα αυτοκρατορία τους, εν μέρει αυτο-που συστάθηκαν από αυτά, ας διαλογιστούμε και να δημιουργήσουν τη δική τους ψευδαίσθηση για τους εξωγήινους και mysteriosity. Αλλά μάλλον τον Εαυτό μας αφήσει για πάντα αυτή την αυτοκρατορία του υπερφυσικού, και θα συνεχίσει να επικεντρωθεί κυρίως στην πραγματική αντανάκλαση.  

 

Μόνο μέσω της έκθεσης για τα ναρκωτικά ξηρασίες Ύποπτο παραφυσικών και mysteriosity είναι δυνατό να εξηγήσει, Αυτή η ξηρή narcosed Explorers είναι σε θέση να εξηγήσει το αποτέλεσμα της παρατεταμένης και λυγισμένα κόμβους από τη δράση μιας "δύναμης", χάρη στο ότι είναι αλλάξει με αυτόν τον τρόπο. αγρογλυφικά Explorers θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά ανακοινώσει ότι δεν υπήρχαν άλλες δυνάμεις που δρουν θερμοκρασία ως την έλξη της γης, και ένα φαινόμενο που ανοίγει και κλείνει κόμβους Ονομάζεται αρνητική γεωτροπισμός και μέσω των κόμβων (κάμψη τους) προσπαθεί να διορθώσει την εξομάλυνση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας ) των φυτών - προσπαθεί να ισιώσει το φυτό που είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και φαίνεται μόνο και μόνο μετά την κάμψη του στο έδαφος, ή Κατά τη διάρκεια αυτής. Η διαδικασία δεν μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά ή ώρες, αλλά ένας αριθμός των ημερών ή ακόμα και εβδομάδες. Λοιπόν, Νομίζουν καλλιέργεια Explorers κύκλους φαινόμενο που συμβαίνει χάρη στις ενέργειες των άγνωστες δυνάμεις ή μορφές ενέργειας, οι κόμβοι έχουν λυγίσει ή να παραταθούν Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για δέκατα του δευτερολέπτου Ως εκ τούτου Αιτίες και κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) των φυτών. Σε μερικά σημεία υπάρχουν ακόμη φορές σε νανοδευτερόλεπτα, ως "παρατήρησης". Θα έπρεπε να είναι πολύ ενδιαφέρον "παρατήρηση".  

 

BLT Έρευνα: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "επιμήκυνση κόμβο (η επιμήκυνση) Αυτό είναι ένα μόνιμο αποτέλεσμα που προκαλούνται από τις ενέργειες σχηματισμού" "Σε ορισμένες σχηματισμούς των καλλιεργειών, το σύστημα Συμμετοχή της ενέργειας είναι αρκετά έντονη για να προκαλέσει κάμψη της κορυφής (top) κόμβος " , δηλαδή οι ​​δυνάμεις που λαμβάνουν επίδραση στα φυτά, κάποια φωτιά κόμβους, και ως εκ τούτου Παράταση τα άλλα φυτά που κατέθεσε `είναι (κοτσάνια κλίση του εδάφους). Όχι, όχι, όχι, ποτέ, ποτέ ποτέ, λάθος, λάθος, λάθος. 

 

Ο σκοπός και η αρχή λειτουργίας των κόμβων (στέλεχος κόμβους) για την καλλιέργεια φυτών Αξιόπιστη εξηγήσει σε καθένα τις πρωτοετείς φοιτητές από οποιοδήποτε μέσο (στην Αμερική υψηλή) γεωργική σχολή. Ένα από τα κόμβων φυτικών λειτουργία (Poaceae, αλλά σχεδόν όλα τα άλλα φυτά) καθώς και την ισοπέδωση των αποκλίσεων από την κατακόρυφη κατεύθυνση της ανάπτυξης, αυτό γίνεται με τη διεύρυνση τους στο σημείο, Ποια είναι η αντίθετη προς την απόκλιση από την κατακόρυφη διεύθυνση (drawing) Και η αλλαγή είναι μη αναστρέψιμη (αυτό γίνεται με τον Αύξηση του αριθμού των κυττάρων που δεν, το μέγεθος και το σχήμα τους). Αν το φυτό καταφέρνει να ισιώσει εντελώς, πρώτον ισιώσει λυγισμένο κόμβοι πρέπει να είναι περαιτέρω πολλαπλασιασμό των κυττάρων στην απέναντι πλευρά, και έτσι να παραμείνουν αισθητή επίμηκες (drawing), Αν το φυτό είναι τόσο αποδυναμωμένοι, που δεν είναι πια σε θέση αυξήσει, κανείς να το πει έτσι κι αλλιώς κόμβους, και είναι ακριβώς Μόνιμα extendig (σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το εργοστάσιο, το οποίο αποτυγχάνει). Συχνά συμβαίνουν και ο συνδυασμός και των δύο φαινομένων, όταν το φυτό είναι τόσο αποδυναμωμένοι, ειδικά στο κάτω μέρος, ας πούμε ότι τα πρώτα δύο κόμβους κάτω στο έδαφος δεν είναι πλέον αρκετή ενέργεια για να αυξηθεί το φυτό, μόνο επεκτείνοντας έτσι, αλλά άλλοι είναι σε θέση Τουλάχιστον θέτει το Υπολειπ μέρος του φυτού προς την κατακόρυφη διεύθυνση (photo), Με αποτέλεσμα να βοηθήσει σημαντικά Όταν συγκομιδή, drawing principle. Πολύ παρόμοια με τους κόμβους, χρησιμοποιώντας μια αρχή και Συναφών να επιτύχουν τα ίδια λειτουργία μπορεί να συμπεριφερθεί επίσης σχεδόν κανένα κόμβους χωρίς μίσχων, ή μετά από οποιεσδήποτε άλλες φυλές των φυτών, και φυσικά οποιαδήποτε φυτά Poaceae, ακόμη και πριν από αυτό να συμβεί σε αυτούς και μεγαλύτερη διαφοροποίηση των ιστών . Έτσι στα στελέχη των φυτών σε ορισμένες μεσογονάτια, χωρίς τη χρήση μόνο κόμβους για αυτό το χαρακτηριστικό. Ένα παράδειγμα είναι η παπαρούνα. Μεσογονάτια τους είναι containng ακόμα σημαντική ποσότητα των ιστών, ώστε meristenatic που μπορεί να εκτελέσει την απαιτούμενη λειτουργία, χωρίς να περιορίζεται στα μεσογονάτια. 

 

Εκτός από το εργοστάσιο μέσα που εμφανίζεται σε ένα ευρύ φάσμα των τοξικών ουσιών για αυτό Αμέσως μετά τα αποτελέσματα ηλεκτρικό ρεύμα, πιθανώς Εμφανίζεται εκεί volgende Κατά τη διάρκεια της ημέρας και «περίοδος μετάβασης», κατά τη διάρκεια αυτής της διατριβής τοξικών ουσιών μετεγκατάσταση περισσότερο προς τα χαμηλότερα μέρη του το εργοστάσιο, αποτελεσματικά, επομένως, ότι θυσίες για την επιτυχή «αύξηση των απογόνων," Σε αυτή την περίπτωση, των μεταποιημένων σπόρων δημητριακών και την καλύτερη διατήρηση του γενετικού κώδικα. Από την Αντίθετα, στην αντίθετη κατεύθυνση, προς τα πάνω, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες χρήσιμοι για την ολοκλήρωση ενός επιτυχούς Ωρίμανση κόκκων. Αν και δεν μοιάζει με αυτό και φαίνεται ότι το φυτό είναι σχεδόν στεγνό και η κατάσταση Κατάλληλο για συγκομιδή σε εξέλιξη υπάρχει μόνο ελέγχεται αποξήρανση, Διαδικασίες ωρίμανσης και μεταφοράς των ρευστών είναι σε εξέλιξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Γεωπόνοι γνωρίζουν πολύ καλά, για παράδειγμα, ότι το κριθάρι, σε περίπτωση που συγκομίζονται πολύ νωρίς, δεν έχει ακόμη ωριμάσει πλήρως, παίρνει πολλούς μήνες για να επιτευχθεί η βέλτιστη και ισορροπημένη φύτρωμα του σπόρου.  

"Μια τέτοια κριθάρι έχει μια μακρά περίοδο ωρίμανσης μετά τη συγκομιδή»  

Τεχνολογία παραγωγή βύνης και μπύρας , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, σελίδα 34).  

 

Ένα ευρύ φάσμα των διεργασιών που συμβαίνουν σε φυτά που αναπτύσσονται κάτω από αντίξοες, επίσης συνθήκες οι οποίες περιγράφονται περιπτώσεις κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) Αποδυναμωμένη φυτά, είναι δυνατόν να διαβάζονται: 

Εγχειρίδιο του στρες των καλλιεργειών φυτών παραπάνω , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 ου  

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα δοθεί μια σειρά από σημειώσεις σε άλλους δικτυακούς τόπους  

 

Το βασικό γεγονός ότι είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσει, ότι με οποιαδήποτε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών κατ 'αρχάς Αποδυναμωμένη, και είναι απαραίτητο να βρεθεί η αιτία αυτής της αποδυνάμωση, και δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να κοιτάξουμε μετά από αλλοδαπούς (ET). Για την καλλιέργεια φαινόμενο κύκλους είναι φυσικά Explorers Αναγκαία αλλά πολύ ωραία ευχαριστώ, Αυτή η ξηρή, Παρά το γεγονός ότι γι 'αυτούς, εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί και κατανοητά φαινόμενα, έφερε κάτω από τον εαυτό τους σε ένα σωρό Περισσότερα από αρκετό. Θα Όποιος ποτέ θέλω να προσπαθήσω να εξηγήσω την αρχή των κύκλων που προκύπτουν, θα ήταν φυσικά χάρη στη μεγάλη πιστωτική τους Περιστασιακά αισθάνονται σαν νυφίτσα στο κοτέτσι, ή ένα γουρουνόπουλο σε μια λωρίδα της σίκαλης. Απλά χρειάζεται μόνο ένα έξυπνο αρπάξει τα βιβλία, και να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με εξήγηση.  

 

Εκεί πραγματικά ενεργεί για φυτά "πολύ υψηλής ενεργειακής δύναμης", αλλά πραγματικά πολύ συχνά πολλές εβδομάδες πριν από την υποβολή (επιζήμια, αποδυναμώνοντας). Ήταν (πιθανότατα) ως επί το πλείστον η ηλεκτρική ενέργεια, κατά την οποία ήταν το "ηλεκτρομαγνητική έκρηξη" μέσα που προκαλείται από τα φυτά, στους ιστούς τους. Ένα άλλο μέρος της ενέργειας μπορεί να Παρέχεται με ηλεκτροστατική επαγωγή, και το άλλο από διεξαγωγή άμεσης ηλεκτρικού ρεύματος μέσω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ιονισμένο αέριο σε άμεση γειτνίαση με κάθε εκκένωσης υψηλής τάσης - photo, drawing - Εδώ μερικά δέκατα του χιλιοστού, κεραυνοί Αρκετά μέτρα ή ακόμη και πολλών δεκάδων μέτρων (καθώς και την εκκένωση κορώνας, drawing). Ένα άλλο μέρος της ενέργειας μπορεί να Μεταφερόμενο Διεξαγωγή το συνεχές ρεύμα υπό την επιφάνεια του εδάφους (Κυρίως ρίζες), και μπορεί Τελικά η εξασθένιση δωρεά σημαντικά ηλεκτροχημικές αλλαγές στο έδαφος. Η ένταση από όλες τις ονομαζόμενες φαινόμενα σταματήσει ολοκληρωτικά στην πράξη μια ορισμένη απόσταση, με Μειώνει απόσταση από το σημείο πρόσκρουσης, μέχρι σε κάποια απόσταση σταματά εντελώς. Χωρίς αέρα - ένα σπάνιο φαινόμενο σε μια καταιγίδα - και ομοιόμορφα κατανεμημένο ηλεκτρική αντίσταση του εδάφους μπορεί να είναι το αποτέλεσμα Σχετικά Ακριβής κύκλο. Ακόμη και με όλες τις πιθανές ανακρίβειες, ωστόσο, είναι πιθανό ότι το ολοκλήρωμα Τελικά αποτελέσματα των Αρκετοί δεν είναι πολύ ακριβής κύκλους διπλώνει μαζί ένα λίγο πιο ακριβής, δεδομένου ότι έχει βελτιωθεί μέσα από ένα ντόμινο. 

 

Κοιλότητες απέλασης, a picture from BLT(Ενδιαφέρουσες αντιστοίχιση όνομα - η απέλαση του χάσματος). Δεν θα συμπεριληφθεί ως στόχος αποδείξεις για τυχόν συνέπειες για την ενέργεια ή τη δύναμη σε όλους. Απολύτως αδύνατο να το χρησιμοποιήσετε για αυτό. Είναι και θα εξηγηθεί σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πολλές άλλες παραγράφους και σελίδες. Παραμορφώσεις των φυτών Αυτό ορατά στις φωτογραφίες, επίσης κάθε Ομοίως, δεν χρειάζεται να προκληθεί από κάθε πράξη βίας ή οποιαδήποτε δύναμη σε όλους, με μόνη εξαίρεση τις δυνάμεις και την πίεση της καλλιέργειας και αποξήρανσης και χάρη Αυτό αλλάζει σχήματα ιστούς και τα μέρη των φυτών . Παρά το γεγονός ότι η ζημιά στα φυτά πραγματικά θα είναι σε θέση να συμμετέχουν επίσης το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος, ηλεκτρομαγνητική επαγωγή και ηλεκτροστατική, μηχανικές δυνάμεις. Αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού μέσα από πολύ εντατικά ιονισμένο αέρα στο άμεσο περιβάλλον των απορρίψεων. Παρόμοια με πολύ αγωγιμότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσω διαφόρων αερίων σε οποιαδήποτε απόρριψη ή σωλήνων φθορισμού. Η εκφόρτιση κορώνας - εκτείνεται σε μία απόσταση των Αρκετές μέτρα σε δεκάδες μέτρα, χωρίς άνεμο έχει ένα πολύ ακριβές κυκλικό σχήμα, και η διάμετρος του εξαρτάται σχεδόν μόνο από την ένταση του ρεύματος που διέρχεται μέσω (drawing). Βήμα τάσης (drawing). Η μέση τιμή της αντίστασης του εδάφους, σύμφωνα με το CSN 332000-5-54 περίπου 100 Ω ανά μέτρο. Αντίσταση του εδάφους ορίζεται ως η ενεργή αντίσταση του κύβου του εδάφους της ακμής 1 m Μετρούμενη Μεταξύ απέναντι τοιχώματα.  

 

Με την ευκαιρία, πολύ παρόμοια βλάβη των κόμβων μπορεί να βρεθεί σε περιοχές όπου τα στελέχη λυγισμένα καθαρά μηχανικό (απαλά, χωρίς να σπάσει) με σχεδόν 90 ° από εκείνους που αρχίζουν κόμβους με την ίδια ακίδα πίσω σε όρθια θέση (1η και 2η από πάνω , photo). Θα είναι παρόμοιο και ακόμη και μηχανικές βλάβες, μηχανικές δυνάμεις που προκύπτουν λόγω της πίεσης των κόμβων πολλαπλασιασμό βλάβη των κυττάρων και αυτό λίγο, χωρίς σημαντικές συνέπειες για τη ζωτικότητα των φυτών. Πιθανώς αυτό οφείλεται η, είναι μια περίπτωση ακραίων μεταβολών στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, σχεδόν 90 μοίρες, στις περισσότερες περιπτώσεις επιλύει κόμβους γωνιακή απόκλιση των Αρκετές βαθμούς. (photo) 

 

Για να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο φαινόμενο η καλλιέργεια κύκλους υπάρχον Explorers πιστεύουν, καμία επιλογή αλλά για να προσπαθήσουμε και υποδέχτηκαν το βρείτε, ακόμη και σε μέρη όπου Αυτό δεν θα ήταν από την πλευρά τους άποψη σε όλα. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να καλέσει όλα τα νηφάλια Εξερευνητές της αγρογλυφικά φαινόμενο ότι μερικές φορές οι ίδιοι Εκτελέστε ένα πείραμα γνωστό ως τυφλό πείραμα, ή τυφλή πείραμα (επίσης «μηδενική διόρθωση"). Μία από τις βασικές αρχές, που χρησιμοποιείται ευρέως Ειδικά σε μια αντικειμενική και έγκυρη επιστημονική έρευνα. Απλά αφήστε κάποια καλλιέργεια αναπτύσσονται στο εργαστήριο, χωρίς την έκθεση σε οποιαδήποτε ενέργεια. Σε κάποιο σημείο να αλλάξει την κατεύθυνση της ανάπτυξης τους, το μόνο περιστρέφοντας το δοχείο στο οποίο μεγαλώνουν. Μερικά από αυτά είναι δυνατόν μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα πίσω την επιστροφή τους στην αρχική του θέση. Επίσης, ένα άλλο είδος του τυφλού διαλύματος είναι δυνατό να δοκιμάσετε - επισκεφθείτε μέρη με πολύ ακανόνιστο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών, όπου, από το σημείο τους άποψη, δεν ενεργεί κανένα "ενέργειες αλλοδαπών", ούτε οποιαδήποτε άλλη, όπως για παράδειγμα και φούρνο μικροκυμάτων.  

 

Επιπλέον, δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά του υπερβατικού, υπερφυσικά, παραφυσικά ή Παρόμοια φαινόμενα μπορούν να επηρεάσουν την Εξερευνητές της αγρογλυφικά φαινόμενο στην περιοχή, μπορεί να συμβεί εκεί πραγματικά "περίεργο", περίεργος, ανώμαλη και ασυνήθιστο ενώσεις, οι ελεύθερες ρίζες, ιονισμένα άτομα, μόρια και άλλο κακό, που μπορεί να επηρεάσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο Με τον ίδιο τρόπο όπως και τα μαγικά μανιτάρια σε σπρέι 

 

Αγαπητοί μας θα ανθρωπότητα αργά ή γρήγορα θα διερευνήσει η ίδια. Γεγονός ότι κύκλοι, και σχεδόν κάθε άλλη τακτική ή ακανόνιστα σχήματα σε εντελώς καλλιέργεια, Σίγουρα πολύ περισσότερο από 99.9999999% παράγεται από χάρη στις απορρίψεις αστραπή, και όχι μέσα από κάποια αυτο-ανακήρυξη άστοχες άτομα, είναι απλά ένα αντικειμενικό γεγονός , και η ανθρωπότητα είναι σε θέση να ανιχνεύσει Στόχος πραγματικότητα μετά από όλα (μερικές φορές), να ξέρει πραγματικά πώς. (Αν και αυτό λύνει ήδη πάνω από 30 χρόνια και τα αποτελέσματα πουθενά ...)  

Αναφερόμενος στην: δεν έχει σημασία μετά από όλα, μερικές φορές ήταν ακόμη πολύ χειρότερα ... 

 

Φυσικό μιμητισμός (Νο 1)

Ένα από τα πιο σημαντικά και την ίδια ώρα προκαλεί η πιο ενδιαφέρουσα, γιατί συμβαίνει αυτό όπως και ότι - οι δυνάμεις της φύσης Χρησιμοποιείται μια από τις πιο θεαματικές φυσικό τρόπο του καμουφλάζ, τι ποτέ Κατάφεραν να κατασκευάσει. Αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα και απαράμιλλο φυσικό μίμηση. Αλλά είναι πολύ απλή Σχετικά ΓΕΓΟΝΟΣ: Αγρογλυφικά είναι πραγματικά πολύ απλά Σπάνια Εμφανιζόμενος την ίδια ώρα, όταν δημιουργήθηκαν, δηλαδή αμέσως "μετά την εκδήλωση" Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές μπορεί να συμβεί, αλλά ίσως πραγματικά μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις. Ακριβώς το αντίθετο, τα περισσότερα από τα μοτίβα εμφανίζονται στη συντριπτική πλειονότητα των μέχρι αρκετές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες μετά τη χρονική στιγμή, όταν δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα, "Exposed" στη δομή των φυτών στον τομέα της ενέργειας από την αστραπή εκπληρώσει. Χρήση της λέξης "Exposed" είναι στην περίπτωση αυτή πολύ σωστή, η ομοιότητα με την κλασική φωτογραφική διαδικασία, ή με κάποιο από τους προκατόχους του, για παράδειγμα - το παλαιό είδος φωτογραφίας, είναι αρκετά εύχρηστο και αξιοσημείωτη. Καθώς και με τη φωτογραφία, υπάρχει στο "ευαίσθητο στρώμα» των φυτών στο πεδίο και δημιούργησε εντελώς αόρατο λανθάνουσα εικόνα. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η λέξη "Exposed" είναι πραγματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμη και με το γεγονός ότι το σχέδιο έχει δημιουργηθεί - Εκτεθειμένα - κάτω από κεραυνό φλας shinigami Παρόμοια με πολλές φωτογραφίες. Αμέσως μετά η απαλλαγή θα είναι στην ιστοσελίδα εξεύρεση μόνο κάποια πολύ σπάνια φαινόμενα - νεκρά έντομα, Απανθρακωμένα φυτά, φυτά ή μπερδεμένα καλώδια στην πολύ έντονη δίνη περιστρέφεται, μερικές φορές που λαμβάνει χώρα μετά την απαλλαγή αστραπή και δεν διαρκεί περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Επίσης, οι αλλαγές σε μαγνητικά πεδία, θερμικές αλλαγές στο υπέδαφος, υπέρβαση του στατικού ηλεκτρισμού θα ανιχνευθεί αμέσως. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, (κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί, εξακολουθεί να είναι μόνο κατ 'εκτίμηση) αριθμό των οργανισμών που είναι επιβλαβείς χημικές ουσίες. ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) καλλιέργεια Εμφανίζεται κυρίως μετά από αρκετές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες περισσότερο από την επιλογή δύο. Η συντριπτική πλειοψηφία των φυτών Δηλαδή Αμέσως μετά το σοκ αδιακρίτως επιστρέφει στην αρχική του θέση, και τα πάντα είναι μόλις αρχίζει. Θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν, κυρίως χάρη στην ηλεκτρική ενέργεια, η οποία πέρασε μέσα από αυτά. Επίσης, θα μπορούσε πιθανότατα να προκληθεί βλάβη σε ορισμένα επιλεγμένα χαρακτηριστικά με μια απότομη κίνηση, και το ξεθώριασμα τους διαρκεί για εβδομάδες. Το γεγονός ότι συχνά τα φυτά σταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε όρθια θέση, κατά πάσα πιθανότητα πολύ περισσότερο, από ό, τι διαφορετικά θα επιτρέπεται από το Σύνταγμα της συνεχώς ξεθώριασμα μοναχικό φυτό, και με μεγάλο βαθμό θα μπορούσε να συμβάλει Νερό ένταση επιφάνειας . Τους κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) που πραγματικά συμβαίνει μέχρι Αρκετές εβδομάδες μετά από αυτό, αντίθετα, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις Γίνετε απίστευτα γρήγορα σε σύγκριση με το πόσο διήρκησε αποδυνάμωση τους. Ενώ η αποδυνάμωση των φυτών κράτησε για εβδομάδες, κάμψη τους στο έδαφος μπορεί να γίνει ακόμη και στην περίπτωση ενός αρκετά μεγάλα σχέδια σχετικά γρήγορα, μέσα σε λίγα λεπτά. Ως ένα πολύ αξιοσημείωτο γεγονός συμβολή που μπορεί μερικές φορές ίσως να ισχύει το Domino Effect . Πολύ συχνά επίσης λόγω του γεγονότος ότι ορισμένοι πεταλούδα πέταξε γύρω.  

 

Αγαπητοί ανθρωπότητα!

Την επόμενη φορά πολύ καλύτερα να μην αποδεχτεί την όποια συμβουλές από γεροντική άνοια.

Αν δεν ήταν γεροντική άνοια αυτών των δύο ανόητοι, D & D, που εδώ και πολύ καιρό κάπου στην ταβέρνα έκανε μια "ομολογία" Θα μπορούσε να πάρει πολλές δεκαετίες έρευνας μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, όπως και κάθε άλλο κλασικό και εντελώς σοβαρή επιστήμη. Εν πάση περιπτώσει, στη συνέχεια, η ανθρωπότητα θα επιλύσει οριστικά το όλο θέμα η ίδια, για παράδειγμα, είναι Πιθανές YouTube και βρείτε ένα βίντεο (ίσως Wylatovo;, δεν μοιάζει με αυτό, κάποιος θα βρει), όπου οι άνθρωποι σύγκληση για ένα αγρογλυφικό μόλις ανακαλυφθεί, και στην απόσταση είναι ακόμα πιο πιθανές για να δείτε υποχωρούν καταιγίδα ...  

 

Επιπλέον στο κείμενο αναφέρεται επίσης, ότι σε ορισμένες ντοκιμαντέρ είναι μια λογική που εκφράζεται, ότι μπορεί να πίδακες μπλε και κόκκινα δαιμόνια, τα οποία είναι ατμοσφαιρικές απορρίψεις, αλλά ψηλά στην ατμόσφαιρα, Ανακαλύφθηκε Σχετικά πρόσφατα. Αυτό είναι πιθανώς αρκετά μια παρανόηση. Απόσταση τους είναι πάρα πολύ μεγάλη για να προκαλέσει κάτι στην επιφάνεια της γης, έτσι απότομα οριοθετείται. Ακόμα Them γι 'αυτό είναι δυνατό να διαβάζονται Φωτισμοί: Φυσική και Επιδράσεις , Rakov, Uman , p.  

 

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η ανθρωπότητα θα λύσει βέβαια το πρόβλημα είναι το ίδιο στον κόσμο που θα γίνει όλο και περισσότερο εγκαθίστανται σε διάφορες περιοχές, έτσι ονομάζεται Live κάμερες (ή τουλάχιστον time-lapse φωτογραφικές μηχανές), και ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου Θα κάποιος να κάνει μια συμπέρασμα ότι τα αγρογλυφικά είναι πραγματικά εξαρτάται από τον καιρό ότι η προηγούμενη φαινόμενα, ακόμα και αν τα αγρογλυφικά εμφανίστηκαν Αρκετούς μήνες αργότερα. 

 

Ο τελευταίος λόγος είναι ότι υπάρχουν εταιρείες όπως η Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - αποσυνδεθεί από τη Siemens, μόλις Vaisala μόνο), που ασχολούνται με τη μέτρηση των επιπτώσεων της θέση, το είδος, την πολικότητα και την ένταση του κεραυνού, επίσης δική μια εκτεταμένη βάση δεδομένων των τελευταίων ετών , και σίγουρα δεν θα είναι ένα πρόβλημα γι 'αυτούς (αν ενδιαφέρεστε) ότι απαιτείται δεδομένα ίχνος. Με τον τρόπο αυτό, τα στοιχεία τους είναι πολύ ακριβή Συχνά, ακόμα κι αν Ενδείκνυται και σφάλμα μέτρησης ως ένα στρογγυλό κύκλο διαμέτρου 180 μ., συχνά είναι πολύ πιο ακριβής, ακόμα λιγότερο από 10μ. Για το λόγο αυτό, η θεωρία του "CC-Lightning" είναι δυνατόν να θεωρηθεί ως "επαληθεύσιμη εντελώς προς τα πίσω", και Fidli. Η συλλογή δεδομένων σχετικά με τις απορρίψεις αστραπή (χρόνος της απαλλαγής, τα δεδομένα GPS για το σημείο πρόσκρουσης, πόλωση, ισχύς, τύπος - αγρογλυφικά ή CG). Για παράδειγμα, στην Κεντρική Ευρώπη ασχολείται με Τ Αυτό CELDN - Κεντρικής Ευρώπης Lightning Δικτύου Ανίχνευσης Σε όλη την Ευρώπη, τότε πολλά άλλα. Όλα χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο ανιχνευτών Vaisala-Siemens, ή κάτι παρόμοιο. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε, τι σχέδια Τελικά, ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, θα εκτελέσει ως "μη άνθρωπο", ή γνήσιο;  

 

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχουν επιλογές για http://www.blitzortung.org   - σελίδα από ένα άλλο σύστημα δικτύου της Explorers των σημείων των επιπτώσεων αστραπή, που χρησιμοποιούν το δικό τους δίκτυο ανιχνευτών. Αν Αυτό πιθανώς δεν έχουν ξηρό ακριβείς πληροφορίες για τη θέση, αλλά θα μπορούσαν να προσθέσει στο όλο θέμα ενδιαφέροντα στοιχεία.  

 

Ένα άλλο πράγμα είναι, (και για την ακρίβεια των μετρήσεων), που συχνά μόνο ένα πολλαπλασιάστε διακλαδισμένης αστραπή (συν Ενδεχόμενες μετέπειτα απόρριψη του) είναι σε θέση να "ψεκαστήρα" μια περιοχή Αρκετά εκτάρια photo ( στην περίπτωση των εξαιρετικά ισχυρών απορρίψεων μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης Σίγουρα πολύ μεγαλύτερες περιοχές). Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη βιβλιογραφία (για παράδειγμα, το όνομα Lightning: Φυσική και Επιδράσεις , Uman, Rakov ) δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, όταν διακλαδισμένης χέρια ενός και μόνο κεραυνός χτύπησε σημεία μέχρι αρκετά μίλια από ένα από το άλλο. Εδώ και πάλι - δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αναδείξει το πιο σημαντικό γεγονός: η απόρριψη αστραπή στο πεδίο, όπου ένα πρότυπο regullar βρέθηκε Συμβαίνει μερικές φορές ακόμη και σε λίγες ημέρες, αλλά πολύ πιο πιθανό ακόμα και εβδομάδες έως μήνες πριν, Than στελέχη είναι πραγματικά έσκυψε .  

 

Οι αγρότες και οι εργαζόμενοι τους, ακόμη και αν ήταν παρόντες κατά την εμφάνιση της τακτικής πρότυπα και να την παρακολουθήσετε με τα μάτια τους, ποτέ δεν θα δώσει καμία δημοσιότητα ξηρό παρατηρήσεις, καθώς και τα τυχόν ευρήματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί κανονικά σχέδια στους τομείς τους, και γνωρίζουν πολύ καλά γιατί. Από την πλευρά τους άποψη είναι μόνο κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια και τίποτα άλλο, και να στεγνώσει μια στάση είναι η μόνη σωστή. Το έργο τους ήταν πάντα και θα αναλάβει κυρίως τη φροντίδα των καλλιεργειών (συγκομιδή), και όχι για μαλακίες. Ένα σχέδιο σε έναν τομέα δεν είναι η συγκομιδή. Ενδιαφέρονται για οποιαδήποτε επίπεδη (βλάβη, Εξασθένηση) CTOP μόνο από την άποψη του κατά πόσον θα είναι δυνατόν να συγκομιδή πια. Συνδυάστε Driver Ποιος Θα βρείτε πρότυπο στον τομέα, και κάλεσε υπάρχει μια δημοσιογράφος, αμέσως χάνει τη δουλειά του, και ποτέ σε θέση να βρει την ίδια εργασία και πάλι. Εκτίμηση του τακτική σχήματα στα πεδία δεν έρχονται ποτέ οι ίδιοι από αγρότες, πάντα κάποιος από "έξω" (ή "από τα πάνω"), κυρίως από την σκανδαλοθηρική το λαϊκό κοινό.  

 

Περιγράφεται ως άνω, έτσι ώστε ακόμη και μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την απαλλαγή Lightning, κατά τη διάρκεια αυτού η αποδυνάμωση των στελεχών διαρκεί για εβδομάδες, το πραγματικό χρονοδιάγραμμα είναι πιθανό κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) μερικές φορές πραγματικά να πάρει μόνο λίγα λεπτά (Domino Effect), και Ακριβώς μερικές φορές ακόμη και μπροστά από κατατρομαγμένοι τυχαία παρατηρητές (Stonehenge Fractal). Φυσικά, μπορεί να συμβεί σε λιγότερο ξηρασία και περιπτώσεις, όταν η καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σχεδόν αμέσως μετά την απαλλαγή Lightning, Κατά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες όχι περισσότερο από επιλογή, αλλά μάλλον πρόκειται για μια πολύ εξαιρετική περίπτωση. Προφανώς αυτό εξαρτάται από την τρέχουσα κατάσταση, την κατάσταση και την ωριμότητα των σιτηρών, στην οποία κατευθύνεται στην απαλλαγή, και επίσης σχετικά με την αντοχή ενός συγκεκριμένου αστραπή περιστατικό, πιθανώς επίσης Ότι, πόσα καταστήματα υπάρχουν, και πόσες μετέπειτα επιτυχίες απορρίψεις το μόνο μέρος. Μπορεί να υπάρχουν επίσης Επηρεάζουν την ένταση της βροχής συμβάντος και η προκύπτουσα υγρασία και την αγωγιμότητα των φυτών και την επιφάνεια του εδάφους. Πολύ συχνά συμβαίνει (κυρίως αν η καλλιέργεια είναι ακόμα αρκετό πράσινο, με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό στα κύτταρα), που ακόμα και μετά από μια πολύ ισχυρή αστραπή απαλλαγή είναι στο παρατηρήσιμο τομέα εντελώς τίποτα, και όχι μόνο Αμέσως μετά την καταιγίδα, αλλά ακόμα και μετά από πολλά ημέρες και εβδομάδες.  

 

ένα από τα πιο φυσικά τερατώδες αστείο , Αυτό κατά πάσα πιθανότητα η Μητέρα Φύση έχει προετοιμάσει την ανθρωπότητα για πάντα, μαζί αποτελούν το μιμητισμός αριθμός 1 και αριθμός 2

 

Μιμητισμός Αριθμός 2

Dancing Air Vortex

Εκτός από ό, τι έχει ήδη περιγραφεί ό, τι πριν, είναι δυνατό να επιστήσει την προσοχή ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον γεγονός, που λαμβάνει χώρα στο σημείο όπου η καλλιέργεια θα γίνει ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη). Ωστόσο, η ποικιλία των φυσικών διεργασιών Το που έλαβαν χώρα εκεί πολύ πριν από τα στελέχη είχαν κάμψη στο έδαφος, διήρκεσε εκατοντάδες ώρες, μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τυχαία παρατηρητές κατά το χρόνο Όταν τα στελέχη που κάμψη στο έδαφος, κάτι που δεν είναι δυνατό να παρατηρηθεί σε κάθε άλλη φορά, και αυτό μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά: Πιθανές να το αναφέρουμε ως μιμητισμός Αριθμός 2 - σε Vortex Air FACT Dancing.  

 

Λίγο πριν θα είναι το Vortex Air Dancing περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ θα εισαχθούν Αρκετά φαινόμενα ή τα αποτελέσματά Αυτό usuall να προηγηθεί. Δεν είναι όλα που αναφέρονται, μόνο μερικά πιο συνηθισμένες. Πολύ πιο αναλυτικά θα είναι το θέμα της συμμετοχής των διαδικασιών που έχουν αναπτυχθεί σε άλλες σελίδες, όπως το Microsoft Χρονολόγιο και υποσελίδες, ή στο τμήμα συνοδευτικά αποτελέσματα

 

Αυτά είναι παραδείγματα των φαινομένων, ορισμένα από τα οποία έχουν πολύ καιρό πριν, μερικά πολύ στενά προηγείται το πραγματικό φαινόμενο του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση) καλλιεργειών στην περίπτωση των περιοδικών πρότυπα. Δεν είναι μόνο τακτική πρότυπα, αλλά στην πραγματικότητα όλα κατέθεσαν `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Μία από τις πολύ σημαντικές διαφορές, στην προσθήκη της κανονικότητας και της παρατυπίας Το σχήμα που προκύπτει είναι το γεγονός ότι οι τακτικές πρότυπα πρέπει να Μείζονος πολύ πιθανό βαθμό που εφαρμόζεται Domino Effect , Than παράτυπες αυτές. Επεξήγηση μερικών Πιθανές αιτίες θα βρίσκεται στην σελίδα Προσεχείς High Contrast Effect , δεν υπάρχουν ακόμη. 

 

Ορισμένα εφέ που συνοδεύουν τις προηγούμενες περιοχές δημιουργία του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια στον τομέα, περίπου Ταξινόμηση χρονολογικά: Επίδραση Έκθεση , Επίδραση παρεμβολών , αποδυνάμωση της Stem , Νερό ένταση επιφάνειας , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Αμέσως μετά την έναρξη του ντόμινο ως το επόμενο αποτέλεσμα Άρης - Επίδραση του Dancing Vortex (αέρα). Δεν υπάρχει ειδική σελίδα συνδέεται με αυτό, θα είναι ένα ντόμινο Έσοδα ως μέρος της, γιατί είναι η Ανήκει αρκετά άρρηκτα και χωρίς αυτό δεν θα συμβεί. Αν και καμία από τις προηγούμενες ενέργειες που αναφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία προτύπων και μπορεί να είναι ένας από τους πολλούς λόγους που συνδέονται άρρηκτα με αυτήν, την κίνηση του αέρα δίνη είναι μια εντελώς παθητική Συνέπεια, για παράδειγμα Παρόμοια αντικείμενο volgende ρίχνονται στο νερό θα εμφανίζονται πάντα με το κυκλική επιφάνεια κύματα. Ακόμα δίνη αέρα, κινείται σχεδόν συγχρόνως πάνω από δέσμες σιτηρών που είναι σήμερα πτώση στο έδαφος, είναι κατά κύριο λόγο συνέπεια μάλλον θερμοκρασία ως αιτία της φαινομενικά ακατανόητο φαινόμενο, αν και ξηρό αξιώσεις αρχικά μπορεί να φαίνεται σαν κάτι εντελώς απίστευτο. 

 

Ως εκ τούτου, το Vortex Air χορός πήρε το όνομά του ως νούμερο 2 μιμητισμός - χάρη στο γεγονός ότι είναι πολύ καλά διαδραματίσει σημαντικό ρόλο του καμουφλάζ και ανενημέρωτο παρατηρητής πρέπει να αισθάνονται σχεδόν αναπόφευκτο, που είναι εντελώς αναπόσπαστο Συμμετέχει στη δημιουργία των προτύπων. Ως άγνωστη, αν και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αντιληπτά ακόμη μετά από όλα, παρόλο που τα προβλήματα με Παρατηρήσιμες δύναμη. Ως εκ τούτου, Φαινομενικά μπορεί να φαίνεται σαν μια από τις πιο πιθανές αιτίες της διαδικασίας, όπως η "φθίνουσα από πάνω", ή, αντίθετα, που προκύπτουν από το έδαφος. Προχωρώντας δίνη αέρα είναι πολύ volgende ακρίβεια τη θέση των μίσχων δέσμες, σταδιακά πέφτει στο έδαφος σαν ντόμινο. Ότι οι δέσμες των μίσχων μπορεί τελικά να κλιμακώνεται εκ τούτου πάνω από ένα άλλο σαν ένα υφαντό μοτίβο, έτσι η όλη διαδικασία μοιάζει ακόμη πιο μυστηριώδη. Αλλά το όλο φαινόμενο του Dancing Air Vortex δεν είναι τίποτε άλλο, από τουλάχιστον Αρχικά αποκλειστικά και μόνο εντελώς παθητική ροή του αέρα, που προκαλούνται από την πτώση τσαμπιά στελέχη - απλά μόνο για την έναρξη της Domino Effect. Υπάρχει πτώση στο έδαφος πολλές εκατοντάδες κιλά υλικού, ακόμη και σε όχι πολύ μεγάλα ποσά μπορεί να υπάρχουν έως και αρκετές τόνους, από ένα μέσο ύψος λίγο λιγότερο από το μισό μέτρο. Ένα τέτοιο μεγάλο κίνημα υλικό και πραγματικά προκαλεί ήδη σημαντικές και αισθητή ροή του αέρα. Ακόμα στεγνώσει ισχυρή, ότι μπορεί πράγματι αργότερα επίσης μερικώς Συμβολή στην πτώση κάποιων όχι άλλα πολύ μακρινό Τόμοι στέλεχος, και ότι ορισμένα επιλεγμένα χαρακτηριστικά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ για την πορεία του ντόμινο, το οποίο φυσικά υποστηρίζει μόνο τη συνολική εντύπωση του μυστηρίου και inconceivability του Παρατηρήθηκε το φαινόμενο. Αλλά φυσικά, ιδιαίτερα εμφανής δίνη αέρα κινείται σχεδόν ακριβώς σε αυτό το σημείο, όπου τα στελέχη είναι απλά πέφτουν, Παρά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να είναι μια αιτία σε όλα. Πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα μπορεί να προχωρήσει αρκετά ανεξάρτητα από τις εκρήξεις του αέρα, και το έργο του ένα μεγάλο σφάλμα είναι εύκολα επιτυγχάνεται. Σίγουρα δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τονίσω, ότι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μαγεία και μυστηριώδες φαινόμενο είναι Επιτεύχθηκε άπνοιας, κατά την οποία mezi παραπάνω και που συστάδες των καλλιεργειών είναι εντελώς μόνος και ανεξάρτητος ρέει Dancing Vortex Air. Επιπλέον, μόλις ακριβώς όπου υπάρχουν οι συστάδες των καλλιεργειών που στο έδαφος. Χάρη στο ότι φαινομενικά όχι μόνο ως μια δύναμη, Αυτό ισχύσουν για τη θέση εντελώς μόνος, χωρίς καμία αιτία, ακόμη περισσότερο σε όλους ότι φαινομενικά ως μια δύναμη, ώστε ολόκληρη η κίνηση, η οποία εμφανίζεται στην ιστοσελίδα που προκαλούνται από μόνη της. 

 

Μεταξύ άλλων, η εταιρία κατέχει τα databasse θέσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων, ίσως το δικό κάτι, ό, τι δεν έχουν ιδέα για, Δηλαδή μια πολύ λεπτομερή βάση δεδομένων της κατάστασης της υγείας και της ζωτικότητας των αγροτικών καλλιεργειών Κάθε χρόνο, σε μεγάλες περιοχές.  

 

Τέλος Μέρος 2 

 

   

         Μέρος 1        Μέρος 2         Μέρος 3        Μέρος 4        Μέρος 5  

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z