Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-αδιαχώριστα-4-κείμενα . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Machine-μεταφρασμένου κειμένου

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Μέρος 1        Μέρος 2        Μέρος 3        Μέρος 4         Μέρος 5

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

Μέρος 4

 

Σε πολλά έγγραφα που ασχολούνται με το ζήτημα των αγρογλυφικών συμβεί αναφέρω εντελώς Ανεπηρέαστη φυτά, "ξένο" αναμιχθούν, καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια (αλλοδαποί κατέθεσαν `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μόνο κριθάρι, δεν ενεργεί για σιτάρι επίσης παρόντες εκεί) - ff φυσικά, διαφορετικά περιεκτικότητα σε υγρασία, διαφορετική αντίσταση, επάγεται διαφορετική ενέργεια, διαφορετικές (κατώτερο) επίπεδο βλάβης, οικολογικότερες φυτά μπορεί να φαίνεται εντελώς Ανεπηρέαστη. Κατά τον χρόνο (2010 παρατηρήσεις,foto foto) Όταν το κριθάρι είναι σε ορισμένους τομείς ήδη στην ξηρασία και το στάδιο ωρίμανσης, ότι ένα σημαντικό μέρος του στελέχους του είναι ξηρό άχυρο, το σιτάρι και σε άλλους τομείς εξακολουθεί να είναι πολύ πράσινο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και ηλεκτρική αντίσταση Σίγουρα πολλές χιλιάδες φορές χαμηλότερη, η οποία έτσι Αντιπροσωπεύει σχεδόν ένα βραχυκύκλωμα για επαγόμενες τάσεις. Φυσικά, δεν αποκλείεται ότι μετά από λίγες εβδομάδες θα υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) επίσης ότι διαφορετικά άτομα αναμειγνύεται σε μονοκαλλιέργεια, και εκείνου που λαμβάνεται έχουν πολύ μικρότερη ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά αυτό είναι αγαπητός μας κύκλους των καλλιεργειών Explorers δεν μπορεί ποτέ να παρατηρήσετε καθόλου.

 

Η τάση που επάγεται κατά την απευθείας καλώδιο (στην απόσταση) μπορεί να Θεωρείται ως ένα πολύ μαλακό πηγή ενέργειας, Τίνος τάσης (Ο Ιδιος αναλογικά ρεύμα και επομένως επίσης δεύτερο κλάσμα δύναμη της ενέργειας) κατά τη διάρκεια της διασύνδεσης με χαμηλή αντίσταση του αγωγού ποτέ ανέβει να στεγνώσει και υψηλές τιμές, όπως την τάση στον αγωγό με μια αντίσταση πολύ υψηλότερες. Το ίδιο ισχύει και για την ενέργεια, που παράγεται με άλλους τρόπους - την άμεση διεξαγωγή και ηλεκτροστατική επαγωγή. Ένας άλλος πιθανός τρόπος του ηλεκτρικού ρεύματος για τα στελέχη των σιτηρών είναι αυτό που ονομάζεται η τάση και η εντατικοποίηση προκύπτει για παράδειγμα Κατά τη διάρκεια της πτώσης του καλωδίου υψηλής τάσης στο έδαφος - λόγω της αντίστασης του εδάφους μπορεί να είναι τάση μεταξύ των δύο σημεία στην επιφάνεια της γης σε απόσταση ανθρώπινη βήμα Χιλιάδες πολλά βολτ, και στην περίπτωση των κεραυνών φυσικά πολύ Ανώτερο. Επιπλέον, και σημαντική συμβολή στην βλάβη των φυτών προσθέτει ρεύμα που περνά μέσα από τις ρίζες τους κατά τη διάρκεια της διασποράς της underground ρεύμα του κεραυνού, δηλαδή, Κλασικά Διενεργήθηκε από τον αγωγό - θα ήθελα ένα καλώδιο, δεν προκάλεσε.

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον φαινόμενο είναι το γεγονός ότι σε ορισμένες περιοχές, όπου συνέβη εκεί απαλλαγή αστραπή στο πεδίο, αρκετές εβδομάδες μετά μεγαλώνουν νεαρά φυτά του ίδιου είδους, Τίνος περιόδους βλάστηση μπορούσε υπολογίζεται ότι είναι περίπου η εποχή που υπήρχε η απαλλαγή. Αυτό μπορεί να είναι ένα κατάλοιπο της αρχαιότητας, η οποία αρχικά χρησίμευσε για τη διατήρηση των ειδών, που τώρα καλλιεργείται και καλλιεργείται είδη των σιτηρών, φυσικά, δεν χρειάζεται, αλλά σίγουρα αυτά θα ήταν χρήσιμο, αν για τον κόσμο και έχει γίνει μεγαλύτερη καταστροφή . Για παράδειγμα, το ένα αρχαίοι Μάγια προβλέψει για το 2012 (ότι οι πέτρες θα πάει έξω από τις επιχειρήσεις). Χαρακτηριστικό από την άποψη αυτή είναι οι σπόροι ορισμένων φυτών, ίσως από την αυστραλιανή ζούγκλα, επίσης Ίσως κάποια άλλη, ότι μόνο φυτρώνουν μετά την πυρκαγιά. Βλαστήσουν πριν θα ήταν να οφείλεται η κανονικότητα των τοπικών πυρκαγιών ήταν σχεδόν άχρηστο, επειδή η τότε Θα το σύνολο του πληθυσμού εξαφανίστηκαν.

 

Αγρογλυφικά Explorers, φυσικά, ήταν σε θέση να ανακαλύψει κάτι για τους τόπους Ομοίως, ή ακόμα και ήδη έχουμε κάτι τέτοιο σε φωτογραφίες κατέλαβε τους, αλλά δεν αξιολογούνται.

 

Αντικειμενικά είναι απαραίτητο παραδέχονται ότι κάποια καλλιέργεια Explorers φαινόμενο κύκλοι έχουν πολύ καιρό πριν παρατηρήσει ότι στην περιοχή των αριθμών είναι δυνατό να καταχωρηθεί η ύπαρξη (ή την προηγούμενη ύπαρξη) "ηλεκτρομαγνητική κάτι ακατανόητο». Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, αναφερόμενος στην: Ότι τα επινοήματα, που αντλούν από αυτό, μπορεί να είναι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις που ταξινομούνται ως πλήρη Trumper. Μπορούμε να αμφισβητήσει γι 'αυτό, θα μπορεί ακόμη και να διαφωνεί με αυτό, αλλά αυτό είναι όλο αυτό που μπορεί να γίνει εις βάρος της.

 

Bent και εκτεταμένη κόμβους:

Θα παρουσιαστεί απόλυτα με κάθε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργειας στον κόσμο. Όχι περισσότερο από την επιλογή κατά τη διάρκεια μιας ώρας Αμέσως μετά την κατάθεση (επιζήμια, αποδυνάμωση) Πιθανές μητρώο αυξάνεται στους κόμβους αλλαγές, οι οποίες, μέσω της εγκατάστασης προσπαθεί να διορθώσει μια μόνιμη απόκλιση από την κάθετη κατεύθυνση. Το γεγονός ότι τα αγρογλυφικά ερευνητές δεν θα παρατηρήσετε ακόμη (λυγισμένα κόμβους στην καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) οπουδήποτε), μπορεί ίσως να δικαιολογηθεί από έκπληξη, έκπληξη τους, ο ενθουσιασμός για την έρευνα του κάτι το φανταστικό και εντελώς ακατανόητο, και ότι είναι Φαινομενικά έτσι εύκολα διαθέσιμες χρησιμοποιούν την ιδέα της εξωγήινης νοημοσύνης ή αιθέρια, δυστυχώς ότι δεν νομίζω ότι ποτέ ασχοληθεί με κάτι τόσο συνηθισμένο και επίγεια, όπως "είναι συνήθως" εντελώς παράτυπα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών, χωρίς σχέδια. Κοιτάζοντας κάποια μοτίβο των σχηματισμών των καλλιεργειών στο Discoverer τους πιθανώς μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από την επιλογή:

Πρώτα να είναι εντελώς σοκαρισμένος

Δεύτερος σημείωση: είναι απολύτως αδύνατο να είναι ανθρωπογενείς (έχει δίκιο, Πρόεδρε!)

Τρίτος σημείωση: αυτό έπρεπε να δημιουργήσουμε κάποια μορφή ευφυούς ζωής ή πλάσμα ή είναι (Εδώ είναι με την αλήθεια κάπως χειρότερα, Πρόεδρος)

μια σημείωση 3: η αντίθεση των αγρογλυφικών Explorers κατά των φυσικών, χωρίς να ενεργεί από μοτίβα που σχηματίζονται νοημοσύνη οδηγεί στο γεγονός ότι στη φύση δεν μπορεί να γίνει μόνο με την τακτική διαδικασία οι ίδιοι ή μόνο τα (τυχαία) φυσικές δυνάμεις

 

Ω, όχι, αυτά μπορούν, ακριβώς θυμηθείτε:

κρυσταλλικά πλέγματα, κρυσταλλικές δομές, κρυσταλλογραφία

δομή του ατόμου, κέλυφος ηλεκτρονίων, η μοριακή δομή των υλικών, ατομικών και μοριακών τροχιακών και υβριδοποίηση τους, η κατασκευή των ατομικών πυρήνων

φράκταλ δομή του πλεονάζοντος φορτίου ηλεκτρικής εκκένωσης (Lichtenberg πρότυπα), fractals των ζωντανών οργανισμών (αγγειακό και νευρικό σύστημα, τα συστήματα ρίζας, τα σχήματα των φυλλοβόλα και κωνοφόρα δέντρα ... Fractals σε άψυχο δομές - σχήματα των γαλαξιών, νιφάδες χιονιού, και, τέλος, , ξανά και ξανά: συντονισμός και παρέμβαση - φυσική, η μηχανική, η ηλεκτρονική, οπτική.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προσφύγει Explorers φαινόμενο των αγρογλυφικών να πραγματοποιήσει κάτι που ποτέ δεν έχουν κάνει κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια περισσότερων από τριάντα χρόνια τοπογραφικά αγρογλυφικά.

Επισκεφτείτε ένα πεδίο όπου η καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) πλήρη ακανόνιστα, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια της ένα κανονικό σχέδιο. Επίσης, εκεί θα βρείτε πολλά (εύκολο Πανομοιότυπη) ανώμαλη effetcs, λυγισμένα και παρατεταμένη κόμβους. Με τη σύγκριση αποφασίζουν ότι θα είναι απολύτως κόμβους αδιακρίτως από εκείνους που βρήκαν μέσα αγρογλυφικά. Θα βρείτε ότι οι μύγες είναι στη σχάρα ακριβώς τα ίδια με αυτά στο εσωτερικό αγρογλυφικά. Infra, στατικό ηλεκτρισμό (δυσλειτουργία), μαγνητικές και άλλοι. vzorek.jpg, moucha.jpgΤα πάντα θα είναι εκεί, συμπεριλαμβανομένων των εξεδίωξε κοιλότητες και explosed κόμβους, μαγνητικές ανωμαλίες θα ανακαλύψετε και τα κινητά τηλέφωνα θα σταματήσει να λειτουργεί. Ακριβώς Οι Ίδια αλλαγές των κόμβων θα εμφανίζονται Επίσης, ακόμη και αν τα πειράματα θα γίνουν αλλάζοντας την κατεύθυνση της ανάπτυξης των φυτών στο εργαστήριο, μόλις αναγκαστική, αλλάζοντας τη θέση των μίσχων. Και πάλι, επίσης εξεδίωξε κοιλότητες θα γίνει. (Διόρθωση από το μηδέν, κενό, έχει ήδη αναφερθεί)

 

Εν τω μεταξύ, ήταν απαραίτητο να το κάνει γι 'αυτούς από κάποιον άλλο. Επίσκεψη εκατοντάδες περιοχές, όπου υπήρχε η καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) αρκετά συχνά, φύρδην μίγδην. Στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων Ήταν και περιοχές, όπου το πεδίο χτυπήθηκε από την αστραπή πριν, αρκετές ώρες, ημέρες ή εβδομάδες πριν. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν περιοχές όπου είναι (ήταν) δυνατόν να ληφθεί κάποια περιορισμένη ενημέρωση σχετικά με τις απορρίψεις αστραπή τοποθεσία (Απόσπασμα από εξωτερικές πηγές) με σχετικά υψηλή ακρίβεια - δεκάδες έως εκατοντάδες μέτρα. Το σφάλμα ήταν μάλλον προκαλείται από το γεγονός ότι το GPS τοποθεσία, όπου η απαλλαγή αρχίζει και όπου οι απεργίες, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαφέρουν σημαντικά, ή ακόμα και ότι θα είναι ένα ενιαίο απαλλαγή ίδια μπορεί να έχει ταυτόχρονα πολλές παράλληλους βραχίονες και τους ώμους μπορεί να έχει restrikes του, η οποία μπορεί να αποδειχθεί σε διάφορες περιοχές περιοχές, και γενικά σημαντικά μεγαλύτερο από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο. (Οι αναφορές στη βιβλιογραφία, πολλές εικόνες -kouty.jpg)

 

Πάρα πολύ ακανόνιστα, φύρδην μίγδην εντελώς επίπεδη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των αγρών μέρη αυτός είναι ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός από φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία και σε ιστοσελίδες των αγρογλυφικών Explorers, ο καθένας μπορεί να πείσει τον εαυτό του, και ενώ απέχει μόνο λίγα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα εδώ.

Wylatowo.jpg

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων που σχηματίζονται από κεραυνό μοιάζει με τη σύγχρονη τέχνη (απλά είπε, όπως Daub - ακανόνιστο), μόνο ένα μικρό μέρος είναι κλασικά, αντίκες, μπαρόκ, art nouveau - τακτική σχήματα, μπορούσε επίσης Αν και μερικοί ανήκουν στη σύγχρονη τέχνη.

 

Μεταξύ άλλων, την άνοιξη του 2008, αλλά ακόμη και διάρκεια επόμενα χρόνια Συχνά σχεδόν τυχαία, αλλά σκόπιμα επίσης, Takeno και τον αριθμό των πεδίων πλάνα ακόμα "πριν από δράση" (κεραυνός), χωρίς κανένα χτύπημα από κεραυνό, ή πεδία, Παρά το γεγονός ότι επηρεάζεται από αστραπή, αλλά ακόμα χωρίς οποιαδήποτε σημάδια της ισοπέδωσης (επιζήμια, αποδυναμώνοντας).foto vzorky ze stožáru

 

Οι δοκιμές περιλαμβάνουν πάνω από απορρίψεις εντελώς nemag. ματ - πλαστικού, καθώς και Cu, Al, τελικά μαγνητικό μέταλλο (κουτί της ταινίας - τα πρώτα λίγα απορρίψεις χωρίς Fe2O3 fe ή πριονίδι, έπειτα s απορρίψεις ΑΙ (container) στο νερό, και το μη-μαγνητικό εύκαμπτο φύλλο Προσπαθώντας σκόνη αλουμινίου..

 

κάτι για περιπλάνηση τοξικό φυτό - το κάτω μέρος βασικά θυσιάζει

"supernatural"

 

Η ιδέα ότι τα μοτίβα εμφανίζονται κυρίως τη νύχτα. Τουλάχιστον αυτό είναι μια ταινία, Nancy Talbot κράτη, αλλά χωρίς να δώσει άλλες πηγές (μεγάλο λάθος!) Που συχνά συμβαίνουν πρότυπα γέφυρα μεταξύ 4-5 το πρωί. Σίγουρα δεν είναι όλα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι η αιτία των «φαινόμενο ντόμινο» φυτά έχουν καταγραφεί από νωρίς πρωινή δροσιά ακόμα στο σκοτάδι και την επακόλουθη συσσώρευση τους στο έδαφος. Δεν είναι αδύνατο, αλλά, ότι δημιουργούν αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά είναι Ενηλίκων Ανακαλύφθηκε μετά από αρκετές μέρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ψυχολογικά και όχι Επεξήγηση - κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ποτέ τα αγρογλυφικά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας (για να συναχθεί το συμπέρασμα ότι Arosa Κατά τη διάρκεια της ημέρας). Είναι πολύ φυσικό που προκαλούνται από FACT, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας Δηλαδή οι άνθρωποι κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρατήρηση των πεδίων δεν είναι σίγουρα mezi Δραστηριότητες διατριβή. Σχεδόν αδύνατο με τυχαία παρατήρηση από το ύψος υπέρπτησης με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, κυρίως λόγω του απλού γεγονότος ότι τη νύχτα με το σκοτάδι. Ως εκ τούτου, οι παρατηρητές που δεν είναι ικανοί άλλο ανιχνεύσει ένα σχέδιο παρά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν σκέφτονται ακόμη και για άλλη απάντηση από το "κάποιος έπρεπε να το κάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας". Πρότυπο θα μπορούσε εύκολα να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως και 5 ημέρες πριν.

 

Πολλά θα είχε βοηθήσει να εγκαταστήσετε ένα time-lapse κάμερες κοντά σε μέρη όπου η γέφυρα μοτίβα εμφανίζονται συχνά, η οποία μπορεί, στην παρούσα κατάσταση της τεχνολογίας έπρεπε να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. 'Ετσι θα ήταν να θεωρηθεί ως μια απλή "συνηθισμένο" κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) των καλλιεργειών και να καθορίσει το χρόνο που έχει παρέλθει από την καταιγίδα, ενώ η Time-lapse Canon θα μπορούσε να προγραμματιστεί, η οποία θα επίσης αστραπές σύλληψη, εισερχόμενη σε γωνία θέασης τους. Σημαντικό χαρακτηριστικό της (μερικά) Canon συσκευές είναι ότι, ότι μπορούν να προγραμματιστούν πολύ καλό για την καταγραφή time-lapse και γρήγορη Διαδικασίες εγγραφής (κεραυνών)

 

Κοτσάνια λυγισμένα, σπασμένα. Broken μίσχοι είναι Σίγουρα επίσης λαμβάνουν χώρα σε αγρογλυφικά, Ειδικά στην άκρη του σχεδίου, κυρίως στην περίπτωση της Domino Effect. Εξερευνητές του αγρογλυφικά Παρουσιάστηκε το αποτέλεσμα της πραγματικότητας σε μια κάπως "τροποποιημένα" μορφή, ή το λεγόμενο πιο ευέλικτη μορφή ( Ναι, Υπουργός ), και ένα μικρό ποσοστό των σπασμένων στελέχη, όχι μόνο λυγισμένα, απλά πυροβολούν ή να περιλαμβάνουν στις εκθέσεις σχετικά με τους εξερεύνηση Είτε απλά "λάθος" να παραλείψει ή να τους θεωρούν ως εξαίρεση από τον κανόνα ότι χαλαρό.

 

Xtreme Μυστήρια - 062 - αγρογλυφικά, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Στην κορυφή του πλαισίου (μήκος της οριζόντιας γραμμής του τραμ) μπορεί να δει κανείς φαινόμενα τυπικά των συμβατικών ηλεκτρικών εκκενώσεων στα πεδία. Επιπλέον, το σχήμα, εντός περιγράφεται περαιτέρω, δευτερεύον σχήμα. Παρόμοια φαινόμενα συμβαίνουν σε πολλά κλασικά αγρογλυφικά. Το φαινόμενο των αγρογλυφικών εξερευνητές είναι εντελώς παραμελημένο - οι φωτεινές γραμμές που αποκλίνουν από το κέντρο προς τις άκρες που είναι πιθανό να ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές, μέσω της οποίας έτρεξε υπόγεια απορρίψεις ηλεκτρικής ενέργειας. Σημείωση - κάτι παρόμοιο μπορεί να παρατηρηθεί και σε πολλές άλλες φωτογραφίες των αγρογλυφικών, αυτό είναι το ισοδύναμο της διπλής έκθεσης με τόσες πολλές συγκρίσεις κλασικό φωτογραφίες.

 

8:55 κάτω από υψηλής τάσης καλώδια ... Είναι αρκετά συνεπής με ό, τι προτείνεται παντού στην περιοχή - HV γραμμές είναι πολύ καλοί αγωγοί.

 

Φώτα, φως φαινόμενα κινείται πάνω από το πεδίο, συχνά εκπροσωπούνται από εικόνες σε ταινίες για τα αγρογλυφικά. Στις ταινίες διατριβή είναι επίσης αποδεικνύεται, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι και πλαστογραφίες, ή (πολύ LogicAll) από αντικείμενα που φέρουν εστίασης (χάρτινη σακούλα, τους σπόρους ή τα μέρη του φυτού). Επίσης, μπορεί να είναι η περίπτωση, ότι αν ξαφνικά απελευθερώνεται από το υπόγειο και ιδιαίτερα φούσκα του ιονισμένου αερίου και σκόνης, που έχει πρόσφατα εκτεθειμένος σε πιθανές διαφορά της υπολειμματικής στατικού ηλεκτρισμού Αρκετές χιλιάδες βολτ ή και περισσότερο. Επιπλέον μπορεί να περιέχουν εύφλεκτες ιονισμένα αέρια (CO, H 2 ), τα οποία θα μπορούσαν να είναι παρόντες στο υπόγειο για πολλές ημέρες μετά την απόρριψη. Μπορεί να πετάξει για δέκατα του δευτερολέπτου μέσω του αέρα πρύμα. Ταυτόχρονα επίσης μπορεί να φωσφορίζει, αλλά ακόμη και μόνο για να είναι διαφορετικό από το περιβάλλοντα αέρα, δείκτης διάθλασης, φασματική ανακλαστικότητα, διαπερατότητα ή το χρώμα, τουλάχιστον, ότι ίσως κάτι παραπάνω υπό προϋποθέσεις πληρούνται. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι απλά ένα σύννεφο καπνού ή σκόνης, η οποία κατέχει μαζί κάποιο χρόνο στατικό ηλεκτρισμό ή απλώς αέρα δίνες. Επιπλέον, CCD αισθητήρα κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να καταγράψει ακόμα και μόνο θερμικές διαφορές. (Επεξήγηση Αλλού)

 

Ακόμα ένα Κοίμηση της Θεοτόκου: Το γεγονός ότι σε ορισμένες περιοχές παλιές καλές συνήθειες Αγγλία παράγουν πολύ περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο, θα μπορούσε να προκληθεί από επίσης ότι, αν σε αυτά τα μέρη δεν ήταν παρόντες τόσο συχνά και με ισχυρούς ανέμους και στο υπόλοιπο του κόσμο. Η Κοίμηση της Θεοτόκου δεν υποστηρίζεται από κανένα αποδεικτικό στοιχείο, από φυσικά ή από Μετεωρολογική Πιθανόν να συμβιβαστεί με Δεν βρέθηκε κανένας Γεγονός, που θα υποστηρίξουν αυτή την υπόθεση. Μάλλον κάποια κοιλάδα, κάπως προστατευμένη από τους ανέμους, Που έρχεται σε αντίθεση με περισσότερο σαν επίπεδη Αγγλία. Θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα είναι μάλλον κάποιοι ακόμα undescribed τοπικές γεωλογικές ανωμαλίες. Κάτι προέκυψε, κιμωλία υπέδαφος παρουσιάζει σημαντικά πιο συχνές μορφές, τα υπόγεια ύδατα μπορεί να επίσης συμμετοχής (καθώς και σε μηχανολογικό συντονισμού), αρχαιολογία. Μπολτ από το μπλε;

 

Τα νεκρά ζώα, έντομα - Για παράδειγμα, σκουλήκι νεκρός επί τόπου απαλλαγή, μετά από λίγες μέρες εξαφανίστηκε (photo), Η οποία μπορεί να αποδοθεί με τις συνήθεις διαδικασίες Το που λαμβάνουν χώρα στη φύση. Σκελετοί των σπονδυλωτών - των πτηνών, όπως το Microsoft - όπως είναι γραμμένο κάπου αλλού, τα ζώα ζουν στη φύση και να μην τάφους. Ακόμη και λυπάμαι για λίγο τραγουδίστρια πουλί, αλλά αν πραγματικά πέθανε τη στιγμή που το σχέδιο ήταν "Exposed", ίσως ήταν μόνο από το σοκ και άμεσα Σίγουρα δεν χτυπήθηκε από το δικαίωμαReturn Strokeκανάλι, επειδή το αν αυτό γινόταν, θα ήταν πιο πιθανό να εκραγεί. Θα τον βρίσκουμε σχεδόν από το τίποτα, ή πολύ πιο πιθανό απολύτως τίποτα.

 

Έντομα - (photo) Στη σχάρα και καμένης μύγες μπορεί να θεωρηθεί σχετικά σαφή απόδειξη της αστραπής που εξέτασε θέση. Λοιπόν άγνωστη ενέργεια, στρατιωτικά πειράματα, extaraterrestrial ή ξένων δυνάμεων και ούτω καθεξής.

 

CCD

 

Ένα ακόμη «ανωμαλία», η οποία έχει χαρακτηριστεί από τα αγρογλυφικά Explorers. Μερικές Πιθανή αναφορά σε " αγρογλυφικά Ovni - CERCLES dans les ψύλλων ίχνη d'ovnis - Planete τηλεόραση 11.02.2006 "- Λοιπόν, ήταν Αλλού άλλο. Πιθανή είναι επίσης να εντοπιστεί σε μερικούς κύκλους των καλλιεργειών σε ορισμένες περιοχές και τις δημοσιεύσεις. Φωτογραφίες από τα πρότυπα, όπου εμφανίζεται "κάτι αινιγματικό" (φαντάσματα του άλλου τύπου), αυτό που δεν ήταν ο τόπος ορατός με γυμνό μάτι, και μπορεί να συμβεί εν μέρει (ή ακόμη και εξ αποστάσεως αρκετά) εκτός από τα σχέδια φωτογραφίζονται. Το πιο πιθανό είναι, ως επί το πλείστον Είναι εικόνες που λαμβάνονται με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, δεν κλασικό ασήμι αλογόνου υλικό. Αυτό Πιθανή εξήγηση για την εικόνα με Exposed επίσης και τμήμα του υπέρυθρου φάσματος, ότι το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται. Υπόγεια μπορεί να είναι για ορισμένα στοιχεία αποθηκευμένα εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο από το ποσό της θερμικής ενέργειας (και πάλι, η μέση ισχύς εκπομπής στην κατάψυξη αστραπή Αρκετές εκατοντάδες κιλοβατώρες έως και αρκετές μεγαβάτ-ώρες), και Αν και κάτω από την επιφάνεια του εδάφους παραμένουν λιγότερο από ένα τοις εκατό, προκαλεί ακόμα ξηρασίες και αλλαγή (θερμική), η οποία μπορεί να είναι στο υπέρυθρο φάσμα πολύ αισθητή. Ενώ η κλασική υλικά ασήμι είναι αλογόνου υπέρυθρο φάσμα σχεδόν εξ ολοκλήρου αναίσθητος, φασματική ευαισθησία τους, ακόμη και στο χρώμα και ασπρόμαυρες υλικά παγχρωματική δεν υπερβαίνει κάπου γύρω 690n, το όριο της φασματικής ευαισθησίας του ανθρώπινου ματιού είναι κάπου μεταξύ 700-720nm, ευαισθησία των συμβατικών χρωμάτων αισθητήρες CCD υπερβαίνει κατά πολύ το όριο 780nm (1050-1100nm). Για το λόγο αυτό είναι μπροστά από τα τοποθέτησε IR φίλτρο, το οποίο συχνά ένα μέρος των IR δελτία εύρους ζώνης, ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των συμβατικών φωτογραφίες δεν έχει σημασία. Είναι πιθανό ότι σε κάποια αγρογλυφικά εκτέθηκαν κάποια εικόνα Συνέπειες της ξηρασίας και ταυτόχρονη ή μεταγενέστερη απαλλαγή, η οποία δεν δημιουργεί κανένα σχέδιο, μόνο στο κοντινό υπόγειο Stored κάποια «ζεστή». Ακόμα και απορρίψεις που δημιουργούν πραγματικά σχέδια μπορούν να απεικονίζουν ΕΤΣΙ «οδούς διαφυγής» τους στο υπόγειο. (" το μυστήριο (!) από τα αγρογλυφικά, Bongiovani, Καρία "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 Ιουλίου 1997 (Lucy Π.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR αγρογλυφικά φαινόμενα σε περιοχές Explorers διερευνήσει, που ονομάζεται μια άλλη ανωμαλία, αλλά τις πληρώνουν και Dilettante και πολύ κακή προσοχή, έτσι και εδώ θα υπάρχουν αναφορές ή φωτογραφίες, Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι στις σελίδες τους. (Σύνδεσμος fototo Έρευνα από BLT). CCDresponse.jpgΤυπικές φασματική απόκριση ενός αισθητήρα εικόνας CCD. Προσαρμοσμένος από http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Απειροτεχνία την πρόσβαση σε ορισμένα φαινόμενα που βρίσκεται στο σημείο της αγρογλυφικά είναι μία από τις κύριες αιτίες για το γεγονός, γιατί καμία από τις τρέχουσες Explorers καλλιεργειών κύκλους απέτυχε να χτυπήσει το καρφί στο κεφάλι, και η προσφυγή σε ένα μάλλον πολύ επιφανειακή εξήγηση, προτιμότερο εντελώς αναπόδεικτη. Απλά χρησιμοποιώντας μια αρκετά πρωτόγονη thermocamera Θα μπορούσε να είναι εντελώς Στόχος είναι ανιχνεύουν την παρουσία της σημαντικής ποσότητας θερμότητας από κιλοβατώρες αποθηκευμένα στο υπόγειο, και ότι θα ήταν πολύ μεγάλη για να είναι οι αλλοδαποί που δεν θα μπορούσε να δελεάσει.

 

Φαντάσματα. Σε ορισμένες περιοχές εμφανίζονται το επόμενο έτος, αξιοσημείωτη διαδρομή, παρόμοια με το αρχικό σχήμα, όπου το καλαμπόκι δεν ήταν καθόλου ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) (αλλά αυτό είναι επίσης δυνατόν, αν και πολύ λιγότερο σε σχέση με το προηγούμενο έτος).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © Peter Sorensen από

ghosts2.jpg Pics: Peter Sorensen

boh1.jpgΔεν υπάρχει. 1 (γ) Miroslav Zuzánek. Η εμφάνιση των μοντέλων mezi πιθανώς 2-4.7.1999 Φωτογραφίες από την τέταρτη 7ο 1999, όταν το σχέδιο ανακαλύφθηκε από αιωρόπτερα από τον κ. Miroslav Zuzánek. Η έρευνα των τρόπων: 7.7.1999  

boh2.jpgΔεν υπάρχει. 2 (γ) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgΔεν υπάρχει. 5 (γ) Miroslav Zuzánek Φωτογραφίες από την 20η του Μάη 2000 στο ίδιο μέρος λίγους μήνες αργότερα. Είναι σαφές ότι το σχέδιο είναι ήδη ορατά. Στη θέση της εμφάνισής του αυξήθηκε μόνο περιορισμένη βλάστηση.

Εικόνες Απόσπασμα από την σελίδα http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , όπου είναι δυνατόν να διαβάσει περισσότερες λεπτομέρειες

 

Εικόνες (boh2 και boh3) Επίσης τυπώνεται στα "δημοσίευση Εικονογράμματα στην Τσεχική Δημοκρατία και το ενεργειακό σύστημα της Γης - Ομορφιά agrosymbols στη Μοραβία 2000-2006 ", οι συγγραφείς Mgr. Tiffany Pliskova et al. , με σχολιασμό: Ήταν πιθανότατα δημιουργήθηκε Μεταξύ 2.7-4.7.1999. Ανακαλύφθηκε 4.7.1999 και 7.7.1999 πραγματοποιήθηκε η εξερεύνηση. Στον τομέα, και πάλι κοντά της σιδηροδρομικής γραμμής, εντοπίστηκαν 5 κύκλοι με διάμετρο σχεδόν ταυτόσημες, γεγονός που ήταν της τάξεως περίπου 17,5 εκατ. Σύμφωνα με την κατάσταση της στο οποίο το σχέδιο βρέθηκε, ήταν προφανές ότι ήταν οι πρώτοι ερευνητές από Streaker, ο οποίος μπήκε στο σχήμα. Κατασκευή κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) ήταν εξαιρετικά ακριβείς περιοχές, ξηρασία και την ποιότητα, με την οποία αυτή τη φορά αντιμετώπισε σε κανένα από τα αγρογλυφικά εξετάστηκαν. Αναφερόμενοι στο: η παρουσία του προτύπου σε Bohuslavice δεν έληξε μετά τη συγκομιδή σίτου. Μετά από όλα αγροτεχνολογικής τυπικές λειτουργίες, που αποτελείται κυρίως από οργωμένου εδάφους, σπορά νέες καλλιέργειες, κλπ ...., volgende χρόνο την άνοιξη βρέθηκε το ίδιο μοτίβο και πάλι. Αυτή τη φορά, αναφέρεται σε: δεν αντανακλάται στη βλάστηση και κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, αλλά επιβράδυνση του. Βλάστηση ήταν στη θέση των πέντε κύκλους επισκιάζονται Ολόκληρη η καλλιεργητική περίοδος. (σιδηροδρομική γραμμή μπορεί να επίσης εμφανίζονται ως αλεξικέραυνο, σημειώστε JL)

 

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι στην περιοχή έγιναν μια τεράστια ηλεκτρικά ρεύματα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν διάφορες παρεμβολές που παρατηρήθηκε δεν ήταν μόνο στα φυτά αλλά επίσης στο έδαφος, λόγω αμέσως κάτω από αυτό και ηλεκτροχημικές διεργασίες Η termochemical που έλαβαν χώρα εκεί. Επιπλέον, η στέρηση φυτά μέσω του ριζικού συστήματος των φυτών ορισμένες τοξίνες έχουν συσσωρεύσει μέσα που τους, και Όσοι μπορούν ακόμα να βρίσκονται εκεί στο έδαφος. Αυτό καθιστά δυνατό να παρατηρηθεί σε volgende έτος - σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν μεγαλύτερα ρεύματα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια μεγάλη ποσότητα για τα φυτά δεν Αυστηρά Επιβλαβές, αλλά δεν επίσης πραγματικά κερδοφόρα ενώσεις. Ακόμη και οι πραγματικές τοπικές συνθήκες σε χώρους όπου δεν υπάρχει απόρριψη έχει λάβει χώρα, μπορεί να προκαλέσει διάφορες αποχρώσεις του Ωρίμανση ή ώριμα σιτηρών για μεγάλο όχι, εντελώς κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) και υγιή πεδία των καλλιεργειών. Πρόκειται για ένα ορισμένο ανάλογα γνωστών σύμβολα κοπής από Αρχαιολογίας .

 

Μια άλλη ανωμαλία, σε κύκλους σελίδες Explorers καλλιεργειών δεν βρέθηκε ακόμα. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Αγρογλυφικά - Crossover από μια άλλη διάσταση (2006) , 22:07 μ.μ. - 22.29μ.μ. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, Ανεπηρέαστη σιτηρών δείχνει καθαρά και υψηλότερο βαθμό ωριμότητας (γυρίζοντας τα αυτιά, ενώ πλήττονται τα αυτιά του καλαμποκιού είναι ακόμα τέλεια ευθεία - λιγότερο ώριμο). Περικοπή πληγεί από ηλεκτρικό ρεύμα και τα προϊόντα της ηλεκτρόλυσης στο έδαφος Σαφώς ωριμάζει πιο αργά. Παρατηρήθηκε, φωτογραφήθηκε, πολλές φορές, επανειλημμένα. Μερικές φορές παρατήρησης μπορεί να είναι μια διακριτή διαφορά στο χρώμα - καλαμπόκι πλήττονται ακόμη πράσινο και ανέγγιχτη ήδη με ασφάλεια κίτρινο άχυρο. Εδώ, τα στοιχεία απευθείας από τα αγρογλυφικά Explorers,+ several own. Φωτογραφίες 6.8.2010, Kounice - πολύ παρόμοια περίπτωση, επίσης σιτάρι, τα αυτιά των κοτσάνια καλαμποκιού που βρίσκεται στην ωριμότητα και το μέγεθος μερικές εβδομάδες πραγματικά υστερεί. Δείγματος, από χώρους καλλιέργειας Περίπου 20 και 20 θέσεις επηρεάζονται καλλιέργεια Ανεπηρέαστη. Αντικειμενικά μιλώντας, οι Ανεπηρέαστη αυτιά της βλάστησης σε σύγκριση με την πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) είναι πολύ μεγαλύτερη βλάστηση (κατ 'εκτίμηση 20-30% του όγκου). Τα πάντα θα ζυγίζονται, μετρήθηκαν ο αριθμός των κόκκων ανά αυτί, το μέσο μήκος και το βάρος των αυτιών, το μέσο βάρος των κόκκων. Αργότερα ακολούθησε δοκιμή βλάστησης (για να περάσει η ανισότητα και η απροθυμία να βλάστηση που προκαλούνται από Ωρίμανση μετά τη συγκομιδή, όχι νωρίτερα από δύο μήνες μετά). Τα αναλυτικά αποτελέσματα και τη συνεχή μέτρηση www.cropcirclesonline.com / Kounice . Πιθανά από ορισμένες άλλες περιοχές. Το σιτάρι, που παίρνει πραγματικά πολύ χρόνο, Πρόεδρος! (ΕιδικάOstrá φέτος - περίπου 4 μήνες ...)

 

Ή δήλωση ευρήματα, τα οποία εκτείνεται απολύτως όλα τα προγράμματα για τα αγρογλυφικά:

Είναι πολύ επικίνδυνο για ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο σχηματισμό των καλλιεργειών . Στο ότι ο εξοπλισμός είναι πολύ καθαρά γραμμένο σε χοντρά γράμματα, ή τουλάχιστον στο εγχειρίδιο οδηγιών, " Μπορεί να προκαλέσει βλάβη από στατικό ηλεκτρισμό ! " Εδώ στον τόπο όπου εξακολουθούν να είναι αποθηκευμένα σε υπόγεια megajoules υπόλοιπο στατικό ηλεκτρισμό (στην περίπτωση των εξαιρετικά ισχυρών απορρίψεις Θα υπάρξει ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν από αυτό gigajoules Overground ή ακόμη και terajoules των ηλεκτρικών και πολλά άλλα είδη της ενέργειας ...)

 

Ως ένα ενδεικτικό παράδειγμα μπορεί να Περιγράφεται μια περίπτωση δηλητηρίασης με διοξείδιο του άνθρακα (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Crossover από μια άλλη διάσταση (2006) Περιγράφει μεταλλική γεύση και όλα τα άλλα συμπτώματα της δηλητηρίασης Περίπου 49 λεπτά πριν από το τέλος του εγγράφου

 

Glickmann: . Πολλοί κοιμάται καλύτερα, μετά την αποχώρηση των καλλιεργειών σχηματισμό κύκλους Δεν αποτελεί έκπληξη, Βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, όπως όταν έπιναν μισό λίτρο ρούμι, 5 μπύρες, και αυτό είναι που έφαγε ακόμη ένα ζευγάρι των μαγικών μανιταριών ...

 

Μυστηριώδεις κόσμο-Περικοπή circles.avi 17:12 Γεωλογίας και σύνδεση με υπόγειο νερό. (όχι μόνο αυτό, JL σχόλιο, αλλά με υπόγεια κανάλια και αγωγούς, ίσως πολύ καιρό αχρησιμοποίητο, βλ. φωτογραφία) 18:25 - πολύ εντυπωσιακά κύματα στον αέρα σιτηρών -

 

Οικόπεδο 1686 επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Ρόμπερτ τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι κύκλοι των καλλιεργειών σε Staffordshire ( Η Φυσικής Ιστορίας του Staffordshire ) προκλήθηκαν από κεραυνό. Αρκετά καλή εκτίμηση, πολλά χρόνια πριν Franklin (έρευνά του που πραγματοποιήθηκε γύρω από το έτος 1750), δεν είναι καθόλου περίεργο ότι παρέμεινε παρεξηγηθεί. Η ανθρωπότητα δεν θέλουν να καταλάβουν ακόμη και την εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας. Αλλά όταν θα δείτε τις φωτογραφίες ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Βαθιά ριζωμένη είναι αρκετά συνηθισμένο σε πολλές ταινίες ντοκιμαντέρ που ασχολούνται με τα αγρογλυφικά, το μυστήριο της προέλευσής τους περιγράφεται με μια εικόνα της αστραπής περιστατικό ...

20:33 Άγρια ανέμους ...

zskvo25_39.jpgΑνωμαλίες - ηλεκτρομαγνητική, Elst, τα ναρκωτικά -: συντριπτική ευεξία, ευφορία, ευκολία (κάτι σαν το επίσης αναφέρθηκαν από ναρκομανείς μετά τη δόση), πονοκεφάλους, σύγχυση και άλλα προβλήματα κριθάρι στέκεται εδώ, λίγο πριν την εξομάλυνση (επιζήμια, αποδυνάμωση) που θα εμφανιστούν afterseveral ημέρες

 

35:30 εξεδίωξε κοιλότητες

 

38:10 Είτε κύκλους διατριβή παράγει τίποτα και κανέναν, αυτά πρέπει να είναι εκπαιδευμένο και Μαθηματικός. Συγκρίνετε με εικόνες από το Καλειδοσκόπιο. Ας υποθέσουμε ότι τετραετή παιδί με ένα ισχυρό ζωγραφικό ταλέντο που ποτέ δεν είχε ακούσει ότι υπάρχει κάτι σαν τα μαθηματικά, στο χέρι και καλειδοσκόπιο χρωματιστά μολύβια. Χρώματα και εικόνες ξηρασίες Όταν η οποία θα Ανακαλύφθηκε μετά από 5000 χρόνια, οι ερευνητές γράφουν γι 'αυτούς και τις μαθηματικές νόμους που βρίσκονται όλα μέσα, στοίβες από χοντρά βιβλία ...

 

41:08 ακόμη και ένας επιστήμονας φοβάται να εισέλθουν

 

43:10 μέτρηση των ηλεκτρομαγνητισμός, ισχυρή φυσική δύναμη . Ακόμη και σήμερα, ορισμένοι παρατηρητές υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση των αγρογλυφικών παρατηρήθηκε μετά από μια καταιγίδα. Δείτε το blog Tiffany Pliskova, iDnes: (αγρογλυφικά Jitrava 2010) Pattern ιδρύθηκε το 2010 και πράσινη καλλιέργεια μετά από μια μεγάλη καταιγίδες των τελευταίων ημερών, με σχεδόν τα μοτίβα σκαλισμένα κοιλότητες από το νερό που ρέει κάτω από την κλίση (αλεξικέραυνα, σημειώστε JL), ανακάλυψη των προτύπων στα αυτιά σιτάρι πιέζεται σταθερά στο έδαφος, κοτσάνια καλαμποκιού που καλύπτεται με λάσπη, το σχήμα του προτύπου ήταν τέλεια ...

 

2.008 jitrava2008.jpg η πρώτη εντύπωση των φωτογραφιών έδωσε την εντύπωση μάλλον ψεύτικο, αλλά ο καθένας μπορεί να είναι λάθος ... jitrava2010.jpg 2.010

Tiffany Pliskova idnes.cz blog: Αγρογλυφικά στη γη της πόλης Šlapanice έχει μια μακρά παράδοση. Ακόμα και δημοφιλής ηθοποιός Λούσι Safrankova υπενθυμίζει στο βιβλίο της, όπως Έπαιζαν ως παιδιά και στους κύκλους του καλαμποκιού ...

 

Μία σταγόνα νερού που πέφτουν πάνω στην επιφάνεια του νερού (photo) Είναι επίσης άπλωμα πολύ Αντίστοιχα σε πολλές σελίδες, ενώ δεν είναι γνωστό εκ των προτέρων ακριβώς πώς μάνα. Είναι επίσης ένα ενιαίο, μικρό, πηδώντας από το περιστατικό παλμό παραπάνω.

 

Προσκλήσεις για επίσκεψη agrosymbols έντονα να μην αποδεχθεί

www.kpufo.cz / περιοχή / AGR / cc / ccweb / index.htm

σύνδεσμος έχει ήδη σπάσει (φθινόπωρο 2011) Αρχικά σε αυτό το site βρέθηκε την πρόταση, η οποία αναφέρεται στην παράγραφο που ακολουθεί. Στις σελίδες διατριβή είναι ήδη δυνατό να βρεθεί μόνο στο έγγραφο στο http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (Αγγλικά). Αυτό είναι ένα απόσπασμα από ένα μεγαλύτερο "θεωρίες για την τεχνολογία των agrosymbols δημιουργία" κείμενο

1.1.1. κατατέθηκε `είναι καλλιέργεια

Ειδικά τρόπος που κατέθεσε `είναι (επίπεδη) καλλιέργεια πρώτα προσπάθησε να εξηγήσει τις ιδέες, Αυτό είναι ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο, ότι μόνο τυχαία Δημιουργεί ένα κυκλικό σχήμα. Αυτή η άποψη, πολύ σύντομα εγκατέλειψε για τον παραλογισμό του, ωστόσο βρέθηκε ακόμη και μετά από είκοσι χρόνια οι υποστηρικτές του στην Τσεχική Δημοκρατία.

Υπογραμμίζοντας τη φράση είναι δυνατή μετά τη θεραπεία ήσσονος σημασίας σε οποιαδήποτε στιγμή cert. Ακριβώς πριν από τη λέξη «τυχαία» μπορεί να προστεθεί μία δίοδο - "σε ορισμένες περιπτώσεις δεν"

Το σύνολο PDF έγγραφο που συνδέεται με την τοποθεσία Σήμερα εργάζεται με Προορίζεται ως «ροής εργασίας για την εξέταση του κύκλου των καλλιεργειών». Μην έχετε καμία επιλογή αλλά έντονα προειδοποιούν ενάντια σε όλους όσους ενδιαφέρονται για κάθε χώρο εργασίας και έρευνας για παρόμοια ημιμαθής, όπως ινδικά χοιρίδια και δωρεάν παροχής πληροφοριών, καθώς και κάθε αγρογλυφικό δεν τέθηκε ποτέ.

Στη θέση αυτή βρίσκονται μερικές φορές ως πολλές βλαβερές χημικές ουσίες που θα έχουν ικανοποιήσει την ανάγκη για τοξικομανείς για δεκαετίες. Κάθε πρόσκληση να επισκεφθεί έναν τόπο ξηρό υπενθυμίζει Ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα "η εξάπλωση της τοξικομανίας," Ποια μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να εφαρμοστεί σε επίσης Το έγγραφο αυτό.

§ 287 Η εξάπλωση της τοξικομανίας (Τσεχική νομοθεσία))

(1) Ποιος άλλος φέρνει στην κατάχρηση άλλων εθιστικών ουσιών ή αλκοόλ Than σ 'αυτόν που υποστηρίζει Ποιος ή κατάχρηση της ξηρασίας και ουσία ενθαρρύνει την εξάπλωση ή Διαφορετικά, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών ή απαγόρευση των δραστηριοτήτων του.

 

Τέλος Μέρος 4

 

 

          Μέρος 1        Μέρος 2        Μέρος 3        Μέρος 4         Μέρος 5

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z