Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-ανωμαλίες . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Ανωμαλίες CIRCLE ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Κάθε είδος "ανωμαλία" κοντά αγρογλυφικά είναι εύκολα να εξηγηθεί από την πρόσφατη απαλλαγή αστραπή
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

 - Site μεταφράζονται αυτόματα

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Είναι όλα απλά μια σύμπτωση;
Θεωρία ανάπτυξη και την πρόοδο της έρευνας που ξεκίνησε πριν από Μάρτιος 2008

Ανωμαλίες CIRCLE ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ κατανοητό τώρα.

PagPh
Τα αγρογλυφικά, που δημιουργήθηκε από φυσικές δυνάμεις, άρρηκτα Συνοδευόμενος από πολλούς "ανεξήγητα" ανωμαλίες

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

Ανωμαλίες, που συμβαίνουν μέσα και γύρω από τον κύκλο των καλλιεργειών (μικρό)

Εδώ μόνο μια σύντομη εισαγωγή και μερικά πρακτικά παραδείγματα, περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Η απαλλαγή αστραπή είναι πολύ απλή, φυσικά, και συγκλονιστικό LogicAll εξηγώντας την αιτία της σειράς ηλεκτροστατικά, ηλεκτρομαγνητική και οποιεσδήποτε άλλες ανωμαλίες, που είναι usuall παρόν Μέσα και κοντά σε κάθε γνήσιο, φυσικές δυνάμεις δημιούργησαν τον κύκλο των καλλιεργειών.

 

 

Σημείωση:

Αυτή η σελίδα εξυπηρετεί μόνο ως μια σύντομη περιγραφή που εξηγεί κάποιες σημαντικές ανωμαλίες που βρέθηκαν κοντά αγρογλυφικά. Το όλο ζήτημα είναι πολύ πιο λεπτομερείς σε μια άλλη σελίδα, Ανωμαλίες , μέρος του κύριου μενού, και pop-up υπομενού εμφανίζεται εκεί, όπου είναι η προβληματική αναλυτικότερα. Μια πιο λεπτομερής λίστα με τις πιο σημαντικές ανωμαλίες, ορισμένα από τα οποία θα συζητηθούν με περισσότερες λεπτομέρειες εκεί, ακόμα και στο τέλος αυτής της σελίδας εδώ . Είναι ακόμα μόνο ένα προ-απελευθέρωσης, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον θα σελίδες μαζί.

 

Περιγράφεται Απολύτως όλα, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε, ακόμα και σχεδόν εντελώς «ανεξήγητα» φαινόμενα Πιθανές εύκολα να εξηγήσει και να κατανοήσει ως απλή ηχώ του τι Αυτό το μέρος κάποια στιγμή έλαβε χώρα πριν - ένα τεράστιο, γιγαντιαίο ηλεκτρομαγνητικό-ηλεκτροστατικής - Μ παλμού (έτσι ονομάζεται LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse), ότι για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκαλείται μια ποικιλία υλικών στην επιφάνεια και διάφορες υπόγειες "Ανεξήγητη" ιδιότητες - διαφορές θερμοκρασίας (και οι μεγάλες διαφορές που προκύπτει πίεσης - διαφορετικούς ήχους) το στατικό ηλεκτρισμό, μαγνητισμό. Χάρη σε αυτή μπορεί να είναι στα υπόγεια αποθηκεύονται προσωρινά πολλές δεκάδες κιλά εξαιρετικά τοξικές χημικές ουσίες. Πρωτιά στην ασφάλεια, Λούσι. Συνιστάται ιδιαίτερα να μην πάρει τη θέση ξηρό ινδικά χοιρίδια, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς στην περιοχή βιώνει αρκετά τυπικά συμπτώματα Συνεπής με τη χρήση των φαρμάκων. Ήδη πάνω από 20 χρόνια. Μαζί σας, ορισμένοι από αυτούς που επανειλημμένα προσπαθούν να βρουν δροσερό και ξηρό χώρο για να είναι ευτυχισμένος και πάλι. Περικοπή κύκλο κακοποίησης, Φυτικής σύνδρομο στέρησης κύκλο.

 

 

 

Δυσλειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών και μικροηλεκτρονικής

 

ή κάτι τέτοιο, πολύ παρόμοια. Οι πληροφορίες μεταφοράς ή εγγραφής χρησιμοποιείται χωρίς καμία εξαίρεση - ηλεκτρικό φορτίο , μερικές φορές ταυτόχρονα επίσης Ηλεκτρομαγνητισμός. Το ίδιο ισχύει ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερο επιλεγμένα χαρακτηριστικά για την αφαιρούμενη μνήμη (SD, xD, SDHC, SDXC, φλας και οποιαδήποτε άλλη) σε όλη την διατριβών συσκευές, τα οποία μπορούν όχι μόνο να καταστραφεί ολοσχερώς ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές από στατικό ηλεκτρισμό (δική παρατήρηση) επίσης "μόνο" διαγράφονται (και πάλι, προσωπική παρατήρηση) ή Ευτυχώς, για ένα χρονικό διάστημα σε θέση να εργαστούν (άλλη προσωπική παρατήρηση).

Μεγάλες ποσότητες στατικού ηλεκτρισμού επίσης μετρήθηκαν από τους ερευνητές αγρογλυφικών.

 

Ίσως σήμερα και υπολείμματα ενός ηλεκτροστατικού φορτίου, το οποίο ήταν σε θέση λίγο πριν την απόρριψη κεραυνό συνέβη και κατά τη διάρκεια αφήστε το να στεγνώσει σε ποσότητες που είναι πέρα ​​από κάθε κοινή ανθρώπινη φαντασία υπάρχει, ακόμη και ένα μικρό μέρος από αυτό εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο του ποσού της ενέργειας από την οποία Τα μετρήσιμα κατάλοιπα κρυμμένα υπόγεια LOWL πιθανό να παραμείνουν περισσότερο.

 

Με την ευκαιρία, ένα ενιαίο, κάτω από μια μέση ξηρή αστραπή μεταφέρει ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας, που θα είναι ότι εξόντωσε όλη την ανθρωπότητα που θα, που συνδέονται με παράλληλες σειρές χέρι με χέρι. Αλλά ποιος θα ήθελε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ανόητα ξηρό εργασία (ολόκληρη η ανθρωπότητα χειραψία μεταξύ τους) ...

 

Lightning Hunter
Τη δική σας παρατήρηση: μετά την επίσκεψη και τα γυρίσματα δύο θέσεις του κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών (η πρώτη μέρα Όταν κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) εμφανίστηκε, 10 ημέρες μετά την καταιγίδα και ηλεκτρικών εκκενώσεων που προκάλεσε το κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση)) 90 περισσότερο % των 16GB κάρτα SDHC διαγράφονται και καταστράφηκε - δεν μπορεί να μορφοποιηθεί πίσω στην πλήρη δυναμικότητα, ακόμη και λιγότερο από 1GB. Κάμερα "Επέζησε". Εικόνες με ερωτηματικά -; - Εικόνες που έχουν διαγραφεί και δεν μπορεί να αποκατασταθεί, που βρίσκεται στο κατεστραμμένο τμήμα της κάρτας. Volgende αποτυχία ημέρα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων (ίδιες θέσεις που επισκέπτονται, νέα κάρτα μνήμης), και το μήνυμα "κενή κάρτα". Μετά την επανεκκίνηση λειτουργίες αποκατασταθεί, οι εικόνες δεν είναι κατεστραμμένο. Απενεργοποιήστε και μακριά! Από τότε φωτογραφικές μηχανές Μεταφορά σε αγώγιμα δοχεία, καθώς και γυρίσματα.

 

 

 

Γεωμαγνητικές ανωμαλίες, ασυνήθιστη behavioring πυξίδα:

- Για παράδειγμα, ένα φαινόμενο που ονομάζεται LIRM , δείτε το wiki . Επίσης μαγνητισμό των σωλήνων σωλήνων (σίδηρο), υπόγεια, Παραμένοντας εκεί μετά παλμούς υψηλής τάσης. Αυτό θα έχει τεράστιες επιπτώσεις που προκαλούνται ηλεκτρομαγνητικό πεδίο Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης (περίπου 30 000 Αμπέρ, μερικές φορές ίσως περισσότερο 500 000) - L ightning I nduced R emanent Μ agnetism, Πιθανές βρείτε εδώ . Φαινόμενο προκαλείται από ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που προέκυψε κατά τις απορρίψεις στην άμεση γειτονία του. Κατά τη διάρκεια απορρίψεις πραγματοποιούνται μέση ρεύματα 30.000 αμπέρ, αλλά περισσότερο διαθέσιμο 500 000A. Διατίθεται πολύ σημαντικά μαγνητίζει κάθε Ουσίες ικανές να παρόντος μαγνήτισης στο χώρο, για μεγάλο χρονικό διάστημα - Ειδικά στην περίπτωση του τομέα πανταχού Fe, Fe2O3 FeO, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις παρουσιάζουν υπάρχουν υπόγειες σωλήνες νερού.. Κλίση του στην αιχμή του τρέχοντος παλμού είναι 5000 έως 30.000 αμπέρ ανά μικροδευτερόλεπτο, μετέπειτα παλμούς Περισσότερα από 200 000A/μs! Σίγουρα θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί ενδιαφέροντα συμπεράσματα συγκρίνοντας τα σχέδια της ύδρευσης και της αποχέτευσης, ηλεκτροδότηση, το φυσικό αέριο και το σήμα γραμμές και τα δίκτυα με τη μορφή και την πορεία των μοντέλων που βρέθηκαν πάνω τους (για παράδειγμα, τα κέντρα των κύκλων). Όχι μόνο σήμερα, επίσης σχέδια από χρόνια μακρινό παρελθόν, και τώρα να εγκαταλειφθεί εντελώς. Ένα σημαντικό βαθμό από το σχήμα ορισμένων σχεδίων και των γραμμών μπορεί να επίσης συμμετέχουν σε αρχαιολογικούς δομές - δείτε Αρχαιολογίας.

 

 

 

φωτογραφίες εδώ - ίσως υπάρχουν υπόγειες σωληνώσεις,

μπορεί να είναι ήδη πολύ καιρό αχρησιμοποίητο.

 

Αλεξικέραυνα παραμένουν περισσότερο μετά από κεραυνό μόνιμα μαγνητισμένο. Υπάρχει δυνατό να βρεθεί στη βιβλιογραφία Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την μαγνήτισης του πέρασμα καλωδίων του ρεύματος κεραυνού, η οποία προκαλεί την μαγνήτισης των υπόγειων σωληνώσεων μεταλλικό (σίδηρος). Για παράδειγμα, οι μετρήσεις των αλεξικέραυνων προσδιορίστηκαν ρεύματα μαγνήτισης που διέρχεται από αυτούς κατά τη διάρκεια κεραυνούς. Στο βιβλίο Η απαλλαγή Lightning (Μ. Uman) - υπάρχει μια αναφορά ότι θα έχει 1.900 επιστήμονες παρατήρησαν Μεταχειρισμένο μαγνήτισης του βασάλτη (που περιέχει μικροσκοπικά Διασκορπισμένη καθαρό μεταλλικό Fe) για τον υπολογισμό των ρευμάτων που ήταν σε εξέλιξη κοντά Κατά τη διάρκεια ηλεκτρικών εκκενώσεων. Λοιπόν, περισσότερο από 100 χρόνια οι επιστήμονες είχαν περπατώντας μέσα και κοντά σε ορισμένους τομείς των καλλιεργειών με μια πυξίδα, δεν εκπλήσσεται καθόλου από Μετρημένες αποκλίσεις κοντά σε σημεία πρόσφατα χτυπήθηκε από κεραυνό. Πολλά πράγματα χάνονται θέλουν για να ζητήσει ...

 

 

 

Dead μύγες, τα ζώα

 © Δρ Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Τα νεκρά ζώα, έντομα κολλημένη σε στελέχη και αιχμές - το ρεύμα του κεραυνού χτύπημα. Στην περίπτωση των εντόμων ίσως μόνο που προκαλούνται τάσεις (πολλές χιλιάδες Volts / m) - ηλεκτροστατική ή ηλεκτρομαγνητική επαγωγή. Κανείς δεν Ικανός να απορεί κανείς που ο ίδιος και ο τόπος, όπου ο κεραυνός χτύπησε, υπάρχουν νεκρά ζώα - από λιγότερο από χιλιοστόγραμμα σε διάφορους τόνους (ένα ενιαίο τεμάχιο). Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραμένει μετά χτύπησε κεραυνός κάθε κατασκευή στον τομέα, και πάνω από υπόγειο, μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες κιλά των νεκρών ζώων - κυρίως τα έντομα και μικρά ζώα. Αμέσως έγινε ένα μέρος της τροφικής αλυσίδας, και άλλα ζώα να φροντίζουν τους.

 

Δυνατού, ότι μερικά μικρά ζώα, τραυματίστηκαν Άμεσα εξ ολοκλήρου από το Return Strokeκανάλι, μπορεί να εκραγούν. Με τοReturn Stroke Μεταφορά είναι μερικές φορές ξηρό και μεγάλη δύναμη της ενέργειας, χάρη στο ότι κάτι τέτοιο θα είναι πολύ εύκολα να εκραγεί ακόμη και μια αγελάδα ...

 

(Κάθε αγελάδα στην μεγάλη κοιλία έχει περίπου. 200 kg του υγρού υλικού ζύμωσης φυτών, καθώς και αν θα μπορούσε να απορροφήσει ακόμη και ένα μικρό κλάσμα της ενέργειας που περνά μέσα από το Return Stroke, Tore την αγελάδα, καθώς θρύψαλα Αρκετές εκατοντάδες κιλά TNT)

 

Με την ευκαιρία, δεν είναι μόνο μια αγελάδα. Χάρη στην προσέγγιση μόνοReturn Stroke Θα μπορούσε να εκραγεί οποιαδήποτε παρόν πεδίο που κύκλο-maker ...

 

Αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές κύκλο-και έχει πολύ smaller.These του ποσού της ζύμωσης φυτικού υλικού σε μεγάλη κοιλία τους. Όμως, πολύ μεγαλύτερη από το ποσό των υγρών που έχουν υποστεί ζύμωση από φυτικό υλικό.

 

Οι περιπτώσεις στις οποίες κάποιος επιβιώνει μια παρόμοια συνάντηση, που καταγράφονται κατά πάσα πιθανότητα μόνο και μόνο επειδή χτυπήθηκε απλά κάποια "ζιζάνιο dýchavičným", υπασπιστής του κύριου απαλλαγή (Return Stroke), Κλαδί Παράλληλα Stepped Leader (εκπέμπει πολύ χαμηλότερα ρεύματα και χρέωση από RS), ή ακόμα και επαγωγικά ρεύματα, ή το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που έφερε ένα δέντρο ή κάποιο άλλο, καλά γειωμένο αντικείμενο. Ίσως μόνο για επεξήγηση μπορεί να σημειωθεί ότι μια ενιαία, ελαφρώς άνω του μέσου όρου ακτινοβολεί αστραπή κατά τη διάρκεια της διαδρομής μεταξύ ουρανού και γης, που ταξιδεύει μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά, σε λιγότερο από ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, έτσι πολλή ενέργεια, ότι το ηλεκτρικό ατμομηχανή περιόδευσε αρκετές σε όλο τον κόσμο. Οι υπερφυσικές καταιγίδες λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της κανονικής δεκάδες (ο μέσος όρος καταιγίδα: αρκετές χιλιάδες σε δεκάδες χιλιάδες των απορρίψεων, στη διάρκεια της οποίας προσβάλλει νέφωση μερικές δεκάδες έως μερικές εκατοντάδες, αλλά πάνω από ένα χιλιόμετρο χιλ.). Στην περίπτωση της αληθινής "Mack", η οποία αποδίδει σε λίγες ανά σεζόν, θα χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, στη συνέχεια η ίδια απόσταση που έχει διανυθεί σε όλη την πολύ φορτωμένο φορτηγό τρένο. Περιγράφεται από μια ενιαία, αν και πολύ υψηλότερα από το μέσο όρο φλας.

 

 

Μικροσκοπικά σωματίδια από Fe ή Fe2O3 (ΡβΟ)

στο έδαφος? επίσης Θα πρέπει να τηρούνται τα κοτσάνια, φύλλα και αιχμές.

Μικροσκοπικά σωματίδια του Fe ή Fe2O3 εμφανίζομαι εκεί

- Αναγκαστική το μαγνητισμό των μίσχων των καλλιεργειών και φύλλα λόγω ηλεκτρικό ρεύμα

που προκαλείται από κεραυνό σε αυτό. (Classic ηλεκτρομαγνητική επαγωγή)

Στελέχη των καλλιεργειών είναι επίσης ηλεκτρικοί αγωγοί, ακόμη και αν είναι πολύ κακή. Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει τάση Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης προκάλεσε πολλές χιλιάδες βολτ ανά μέτρο σε αυτά, ορισμένα από τα σημερινά πρέπει να περάσει μέσα από αυτά.

Υψηλή Ποσό (αισθητή επιζήμια) της ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να γίνει μέσα από αυτό λόγω της ηλεκτροστατικής επαγωγής. Ολόκληρο το σώμα των φυτών συμπεριφέρεται Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης ρεύματος ως ένα κλασικό αγωγός, Αυτός είναι ο λόγος Πράξεις ως ηλεκτρομαγνήτη με το περιβάλλον του (μαγνητικό πεδίο γύρω από τα καλώδια), τους κόκκους του κάθε μαγνητίζονται Ουσίες που καλύπτονται από την Ηλεκτρομαγνητική - Ηλεκτροστατική - Ηλεκτρομηχανολογικές έκρηξη που προκλήθηκε από κεραυνό απορρίψεις , εμφανίζεται σε έντονα ιονισμένο αέριο και σκόνη μπάλα σε αυτό το μέρος υψηλά ποσά. Ένα μικρό μέρος του σιδήρου που περιέχονται στο έδαφος (εκεί είναι 3%) μπορεί να είναι παρόν υπό την μορφή διαλυτών ενώσεων (θειικό, όξινο ανθρακικό, δισόξινο) Κατά τη διάρκεια ηλεκτρικών εκκενώσεων και χάρη στην ηλεκτρόλυσης (μείωση στην κάθοδο) μπορεί να είναι μετατρέπεται σε καθαρό Fe. Στην προσθήκη Ο τόπος μπορεί να είναι παρόντες υδρογόνου που παράγεται από την ηλεκτρόλυση και η θερμική αποσύνθεση, όπως αναγωγικά μέσα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από ουσίες που υπάρχουν στο έδαφος, ο υψηλής θερμοκρασίας αποσύνθεση και Διαχωρισμού μπορεί να συμβεί.

 

Μαγνητικά σωματίδια στο έδαφος: οι απορρίψεις κεραυνό τη στιγμή Δημιουργεί ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο που μαγνητισμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα όλα τα σιδηρομαγνητικά υλικά σε απόσταση πολλών δεκάδων μέτρων, υπόγειο μεταλλικοί σωλήνες πολύ μακρύτερα. Περιεχόμενο του Fe στο έδαφος είναι περίπου 30 g / kg υπό τη μορφή ένυδρα οξείδια, φωσφορικά, ανθρακικά και μερικώς διαλυτές μορφές τους. Η δυνατότητα μετατροπής τους σε καθαρό σίδηρο Κατά τη διάρκεια της απαλλαγής ήταν το εξήγησε την προηγούμενη παράγραφο, και αυτό είναι πολύ φυσικό ότι όλο το σίδερο που σχηματίζεται έτσι θα παρουσιάζουν μετρήσιμα μαγνητισμό. Στη BLT σελίδα Ικανός βρείτε μεταχειρισμένα εδώ ως ξηρά εικόνα. Προφανής μετεωριτών - που σημαίνει απατηλή, εικονική, φυσικά. Το σύνολο της ποσότητας του υπάρχοντος σιδήρου σε καλλιεργούμενες γεωργικές περιοχές οφείλεται μόνο στην φυσική περιεκτικότητα του στο έδαφος (γύρους 3%), περίπου 100 τόνους ανά εκτάριο. Εμείς Εξετάστε μόνο το στρώμα του εδάφους σε βάθος 10 cm! Είναι πραγματικά είναι αρκετά, και είναι απολύτως άχρηστο να ψάξουν για ορισμένους μετεωρίτες. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ο σίδηρος που προκαλείται από τη μείωση μπορεί να μαγνητίζει όλα τα οξείδια και άλλες ενώσεις που υπάρχουν στην μαγνητίζονται Αυτό τοποθεσία.

 

 

 

Γραφική αναπαράσταση

Απλοποιημένο μοντέλο είναι δυνατόν να θεωρηθεί Ιδιαίτερη κάθε βρόχο, μόνο αγρογλυφικό ως "απεικόνιση των γραμμών του μαγνητικού πεδίου γύρω από επαγωγή του αγωγού" .

Αυτό ήταν μόνιμος μαέστρος σε αυτή την περίπτωση ο αέρας, θάλασσα Συγκεκριμένα πλάσμα, που δημιουργήθηκε μέσα από αυτό Κατά τη διάρκεια της απαλλαγής, ήταν περίπου 5 mm, όχι περισσότερο 10mm, και το ρεύμα μέσα από αυτό διεξήχθη Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ. Μαγνητικό πεδίο γύρω από ένα σύρμα ξηρασία είναι προφανώς «κάτι πιο ψηλά" από έναν τομέα, που δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Κατά τη διάρκεια μιας φυσικής πείραμα στο εργαστήριο του σχολείου. Ενδιαφέρον Πιθανή Beed Αυτό είναι το ποσοστό της τρέχουσας αύξησης της ξηρασίας και του αγωγού (di / dt) υπερβαίνει μερικές φορές περισσότερα από διακόσιες χιλιάδες αμπέρ Κατά τη διάρκεια μιας μόνο μικροδευτερόλεπτο. Στην κοινή πρακτική μηχανική (ξεκινώντας κινητήρες, γεννήτριες, υπερτάσεις) φαίνεται ότι υπάρχουν τιμές της τάξης πολλών εκατομμυρίων φορές χαμηλότερο. Ο ρυθμός αύξησης του ρεύματος είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που επηρεάζει την επαγωγή των γύρω καλώδια (κάθε φυτό είναι επίσης ένα σύρμα, ακόμη και αν είναι πολύ κακό), το Ανώτερο Υψηλότερο ποσοστό η επαγόμενη τάση.

 

 

 

Υπέρυθρες ακτίνες

Υπέρυθρες ανωμαλίες - Ποσότητες σημαντική υψηλή (εκατοντάδες megajoules? 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh) ηλεκτρικής ενέργειας μετατρέπεται σε θερμότητα υπόγειο, remmants συσσωρευτεί εκεί, και υπέρυθρες ανωμαλίες μπορεί να προκαλέσει πολλές ημέρες μετά από χτύπημα κεραυνού - τοπικά υπόγεια θερμοκρασία μπορεί να Αρκετές βαθμούς Κελσίου είναι υψηλότερες.

 

Για τον ίδιο λόγο, θέση κάτω από το σχέδιο ή κοντά σε αυτήν, και όπου η Αλλού κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Εμφανίζεται καλλιέργεια, εμφανίζουν σαφώς χαμηλότερο υγρασία του εδάφους Than Ανεπηρέαστη θέση. Αλλά αυτό είναι πιθανώς μόνο ένα θέμα της μετέπειτα έρευνες. Κάπου στο Διαδίκτυο είναι πράγματι δυνατόν να βρείτε μερικές φωτογραφίες των αγρογλυφικών, Takeno "πληροφορίες" στο υπέρυθρο, αλλά ότι οι φωτογραφίες είναι απολύτως ασαφή, χωρίς καμία τεκμηρίωση της ευαισθησίας αισθητήρα ή φιλμ στο υπέρυθρο φάσμα, καθώς και οποιαδήποτε αναφορά για το ρόλο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, καθώς και οποιαδήποτε ερμηνεία των αποτελεσμάτων χρωματομετρική κλίμακα. Κοιτάξτε περισσότερο σαν απλά ένα συνηθισμένο έγχρωμες φωτογραφίες με αλλαγμένο χρωματική κλίμακα. Ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό των εικόνων βίντεο Παρόμοια ήταν ίσως περισσότερο ή λιγότερο τυχαία Κεκτημένα από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βίντεο. Αισθητήρες CCD τους να μην έχουν τόσο καλά φιλτραρισμένο υπέρυθρο φάσμα, αλλά που δεν επηρεάζει τη συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών. Στην περίπτωση των σημαντικά αυξημένη εκπομπή θερμότητας από ορισμένα αντικείμενα φωτογραφήθηκαν κατά του περιβάλλοντος (εδάφους, αέρα) και ξηρό φαινόμενο θα μπορούσε να δείξει την αυξημένη αξία της κόκκινης συνιστώσας στο αρχείο. Ως αποτέλεσμα, σε μερικές φωτογραφίες μπορεί να εμφανίζονται "κάτι" Φαίνεται ό, τι δεν σε εικόνα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Θα ήταν η γέφυρα αυξημένη τιμή του κόκκινου εικόνα συστατικό, όπως αν σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ κόκκινο αξία υψηλότερο από αυτό που πραγματικά είναι. Μπορεί να προκαλέσει υπερέκθεση των άλλων δύο συστατικών - G, Β, (χάρη στη δομή του αισθητήρα CCD) και να οδηγήσουν σε Ειδικές φαντάσματα ή σκιές στην εικόνα. Το θέμα αυτό θα είναι πολύ περισσότερες λεπτομέρειες περιγράφονται αλλού ( υπέρυθρη ακτινοβολία ή αισθητήρες CCD )

 

 

 

 

Δεν κατέθεσε `είναι άτομα των ξένων ειδών στην μονοκαλλιέργεια

Επόμενη ανωμαλία (που περιγράφεται επίσης σε επίσημα έγγραφα σχετικά με τα αγρογλυφικά) είναι θέσεις με κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών (π.χ. κριθάρι), η οποία έχει ενσωματωθεί στην ξηρασία και τις μικρές του ποσού του σιταριού, αλλά κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) είναι μόνο το κριθάρι. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί εύκολα, με το σιτάρι που θα μπορούσε να Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης κεραυνού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο, ας πούμε, πριν από λίγες εβδομάδες, πολύ υψηλότερη υγρασία, μικρότερη αντίσταση έλαβε έτσι μια πολύ χαμηλότερη δόση της ενέργειας Σχεδόν Ότι δεν έβλαψε κριθάρι και παρουσιάζουν εκεί. Εκτός από όλες τις διαφορές που σημειώνονται, για παράδειγμα, μόνο το σιτάρι κριθάρι να έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό φυσική σύσταση και μηχανική αντοχή - Επεξήγηση αλλού. Αν δεν ισχύουν στον τόπο στον ξεχωριστό βαθμό ντόμινο , στέλεχος κριθάρι με μίσχο πτώσεις, όχι σε (άγρια) τσαμπιά, και το σιτάρι θα παραμείνουν ανενόχλητοι. Πιθανές θα ακολουθήσει αργότερα. Στην προσθήκη, μπορεί μερικές φορές να φανεί στις εν λόγω γειτονικά πεδία, όπου το κριθάρι αισθητή στο στάδιο "στεγνό άχυρο" σε ένα γειτονικό τομέα σίτου δεν είχε καν αρχίσει κιτρινίζουν, και εξακολουθεί να περιέχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό της υγρασίας. Τα πάντα εξαρτώνται ουσιαστικά από τους όρους της σποράς, φυσικά.

 

2010 - δει σε πολλά μέρη σιτάρι Αυτό ανταποκρίνεται στην απαλλαγή την ίδια ώρα πετάει πιο αργά από το κριθάρι. Milovice - Ανατολικά Προάστια, αστραπές Κατά τη διάρκεια ενός καταιγίδα που εντοπίζονται στην επίσης στο κριθάρι και το σιτάρι, Μερικά λεπτά Διαδοχική: κριθή ανταποκρίνεται (στοές) Περίπου μετά από δύο εβδομάδες. Σιτάρι σε ένα κοντινό πεδίο, 2 μήνες μετά την απαλλαγή, δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι του καταλύματος (επιζήμια, αποδυνάμωση) (Οι σκαντζόχοιροι μόνο ...)

 

κριθάρι την ημέρα Όταν αστραπή Ενδείκνυται μετά την πλήρη, τίτλος στάδιο ανάπτυξης 71-75, σιτάρι μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την πλήρη τίτλο (ακολουθεί μετά από 2-3 εβδομάδες), πολύ πιο πράσινο, υψηλότερη περιεκτικότητα σε υγρασία, το στάδιο ανάπτυξης 37-39. Κριθάρι είναι ήδη στεγνό, τα στελέχη σχεδόν θυμίζουν ξηρό άχυρο.

 

Αλλά επίσης παρατήρησης κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) κριθάρι με ένα μικρό του ύψος του σιταριού μικτή πλήθος, πολύ πιο πράσινο και σχεδόν χωρίς καμία αδυναμία, κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) με κριθάρι τέλεια συντονισμένα, χωρίς εξαίρεση, πιο πιθανό χάρη στο φαινόμενο του ντόμινο .

φαίνεται πράσινο σιτάρι, κριθάρι κίτρινο - όλα τα άλλα

 

Γενικά σε όλα, από την γεωπονική άποψη, κριθάρι είναι ένα σίτου ή σίκαλης στο γεγονός πολύ λιγότερο ανθεκτικά, και δεν θα διαρκέσει όσο ανεπιθύμητες ενέργειες, σε όλες απόκριση σημαντικά πιο ευαίσθητη. Αυτός είναι ο λόγος η μπύρα είναι όλο και πιο ακριβά.

 

 

αποτελέσματα των «ξεφάντωμα σκαντζόχοιροι" στο σιτάρι (Ο Ιδιος τοποθεσία, οι διαφάνειες διαχωρίζονται κατά 60 ημέρες

 

 

Ένα άλλο ανωμαλίες, ακόμη undescribed

1η φύτρωσης των σπόρων δεν βλαστήσει ακόμη

Ένα μικρό ποσοστό των σπόρων δημητριακών προς σπορά που έχουν σπαρεί δεν μπορούν να βλαστήσουν (περίπου 1% Αρκετές Pcs/m2). Αμέσως μετά το σοκ του κεραυνού, χάρη στην τεράστια θερμότητα, χημικές αλλαγές στο έδαφος, μπορεί να προκαλέσει αυτή η διατριβή φύτρωσης των σπόρων προς σπορά, όπως "είναι συνταγματαρχών σε ενέδρα," βλάστηση αναγκάστηκε να οφείλεται στην τεράστια αλλαγή των ιδιοτήτων του εδάφους (χημική σύνθεση, ρΗ, καταπληξία θερμότητας, ο ιονισμός, θερμική αποσύνθεση)

 

Επεξήγηση: τα φυτά από τα αρχαία χρόνια είναι πιθανό να κρατήσει κάποια αποθέματα σε περίπτωση διάφορες καταστροφές. Είναι γνωστό ότι οι σπόροι ορισμένων φυτών της Αυστραλίας Μπους θα βλαστήσει μόνο μετά από μια πυρκαγιά, επειδή η αν το έκαναν πριν, θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξαφάνιση του συνόλου του πληθυσμού (θα έπρεπε να γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό το Mike Νταντί και φίλους ιθαγενείς του) .

 

Στους τομείς του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Πιθανές καλλιέργεια είναι στη συνέχεια να βρει ένα πολύ νεότεροι φυτά, η οποία απαλείφει τη διαδρομή μέσα από το ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) βλάστηση. Βλαστική τους αντιστοιχεί περίπου σε χρονικές περιόδους Όταν φυσάει ο καταιγίδα πάνω από το πεδίο και χτυπήθηκε από κάποιους από αστραπές.

 

 

 

2η Patterns, με αποκορύφωμα μεγάλες αλυσίδες.

Σχηματισμός τους είναι δυνατό να εξηγηθεί ξηρασία και με αυτόν τον τρόπο που έπεσε στη θέση λεγόμενη χάντρα αστραπή, η οποία αποτελείται από πολλές και συνεχόμενες μπάλες ή μπαλόνια έκρηξη, πέφτοντας στο έδαφος, πριν Φαίνεται ότι το καλώδιο να κρέμεται από τον ουρανό. Ίσως υπάρχουν αέρια (Η 2 , Ο 2 ) που προκαλείται από θερμική αποσύνθεση ή ηλεκτρόλυση του νερού, ίσως ιονισμένο ενώσεις. Πρόκειται για ένα φαινόμενο πολύ πιο σπάνια από τη συνηθισμένη αδιάκοπη αστραπή, ένα από τα κατ 'εκτίμηση Αρκετές χιλιάδες απορρίψεις. Στην περίπτωση του σχηματισμού προτύπου ήταν πιθανώς ένα από τα διαδοχικές απορρίψεις, τελειώνοντας το σχηματισμό.

 

Ως παράδειγμα δύο εικόνες, Σίγουρα θα ήταν δυνατό να βρείτε περισσότερες  

Lucy Pringle αρχείο

Αριστερά: Μεταξύ A361 Beckhampton και Devizes, Wiltshire 21 του Ιουλίου, 1998 ,

Δεξιά: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10 Ιούλη 1998 .

 

Στη δεξιά φωτογραφία - και πάλι, πολλοί «κλασικό, εντελώς παράτυπη," κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση), που δημιουργήθηκε από κεραυνό. Στην κάτω αριστερή γωνία κοντά σε γραμμές τραμ, δεξιά από το κέντρο του προτύπου Μεταξύ γραμμές τραμ, καθώς και την πολύ άκρη για το επόμενο πεδίο πίσω αποφεύγουν να προβούν, ένα μικροσκοπικό ποσό, πολύ ακανόνιστο Εκτιμώμενη κατά μέσο όρο 3-4 μέτρα. Εξερευνητές του μεγάλου σχήματος, που σίγουρα τους χαρακτήρισε μέσα έκπληξη και δέος ( WOW! ) επίσης Θα έχουν βρει ακριβώς το ίδιο κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) τα συμπτώματα εκεί, όπως και στην ανάλυση μοτίβο. Bent και εκτεταμένη κόμβους, τα φυτά υποβλήθηκαν `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) χωρίς να σπάσει τα κοτσάνια. Σίγουρα το ίδιο θα ανωμαλιών που διαπιστώθηκαν σε όλα τα ακανόνιστα σχήματα και σε επιλεγμένα παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως στις εικόνες. Για να συμπληρώσει στο αριστερό μία ακόμη εικόνα από την Καλιφόρνια, Νομός Solano. 29, Ιουλίου του 2004. Πιθανές βρείτε εδώ

 

 

 

 

Broken πέτρες

Φαινόμενο είναι τεκμηριωμένη, θα κυκλοφορήσει με το χρόνο, ως μια μικρή έκπληξη (να συμπληρωθεί εδώ, σε αυτό το σημείο).

 

 

 

Fulgurites

Στις θέσεις των άγνωστων αγρογλυφικά ποτέ. Μπορούν να εμφανιστούν σε βαθιά υπόγεια. Κάτι παρόμοιο, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να βρεθεί στις σελίδες BLT Ίσως έρευνα και αλλού. Ζητήστε και εσείς θα βρείτε. Είναι εκεί στα βάθη κάπου.

Θα πρέπει να δοθεί μια πλήρη σελίδα Fulgurites .

 

 

 

Μια αυξημένη εμφάνιση των ζιζανίων σε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών

Φαινόμενο δεν έχει ποτέ συμπεριληφθεί mezi ανωμαλίες, που βρέθηκαν στις θέσεις των τακτικών σχήματα, αυτό είναι μάλλον το συνοδευτικό επίδραση, συνδέεται άρρηκτα με το φαινόμενο του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών. Είναι "αυτόματα" Πολλές τεκμηριωμένες στις φωτογραφίες των αγρογλυφικών, ειδικά μετά τη συγκομιδή. Στις ξηρές περιοχές συγκομιδή είναι πολύ σαφές ότι οριοθετείται χώρους πρασίνου - σημεία με αυξημένη συχνότητα εμφάνισης των ζιζανίων. Συνήθως καλλιεργούνται στην μονοκαλλιέργεια καλλιεργειών και κατεργασμένης Εμφανής στο πεδίο, δεν υπάρχει θέση για τα ζιζάνια Επειδή τα φυτά που καλλιεργούνται με μία πυκνότητα Αυτό χρησιμοποιήσουν σχεδόν 100% των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στο έδαφος. Μετά την απόρριψη αστραπή Αρκετές μονάδες (ένα μικρό ποσοστό 10-20%) θα πεθάνει, το ισοδύναμο αμέσως ότι είναι μέρος των διατριβών θρεπτικές ουσίες απελευθερώνονται για τα ανεπιθύμητα φυτά. Φυτά που επέζησαν, για αρκετές ημέρες σταματήσει σχεδόν την ανάπτυξη και ωρίμανση Σαφώς αισθητή και πιο αργά, ώστε να υπάρχει μια πιο αργή εξαγωγή των θρεπτικών συστατικών από το έδαφος, επίσης αξιοσημείωτη είναι αδύναμη, όλα αυτά παίζει στην καλλιέργεια των φυτών ανεπιθύμητα. Φαινόμενο δεν έχει ποτέ μελετηθεί συστηματικά στις περιοχές των αγρογλυφικών, αλλά φυσικά, θα είναι δυνατή η παρακολούθηση και αξιολόγηση, ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Μπορεί να σημειωθεί σε μια σειρά από φωτογραφίες αγρογλυφικά ως πρόσθετο αποτέλεσμα, ο επίσης μερικές φωτογραφίες αεροπορική βάση χάρτη από το Google Maps ( Google Earth ), ή Bing Maps, ή άλλη φωτογραφία airshot πηγές.

 

 

 

Κέντρο τρύπες που προκαλούνται από ένα "σφυρήλατο καρφίτσα"

Μέσω ηλεκτρικών εκκενώσεων στον τομέα της καλλιέργειας ακόμη δυνατό να εξηγήσει την "ανωμαλία" ότι τα αγρογλυφικά Explorers φαινόμενο οι ίδιοι ποτέ δεν απολύθηκε Σκεφτείτε ως ανωμαλία: μια τρύπα στο κέντρο του μερικούς κύκλους (όπως σφυρήλατο οφείλεται σε μια καρφίτσα, ή κάτι τέτοιο ). Αντίθετα ήταν πάντα θεωρείται ως μια σαφή απόδειξη των στοιχείων falsificated ανθρώπους.

 

Πραγματικά πιθανό ότι μόνο πολύ εύκολα να φανταστώ κάτι σαν αστραπή απαλλαγή ήταν δυνατή η δημιουργία κάτι τέτοιο στο έδαφος. Η διάμετρός του (το κανάλι κεραυνού) είναι ακριβώς τη στιγμή που ο μεγαλύτερος μεταφορά των προϊόντων ενέργειας, που δεν υπερβαίνει το πολύ 5 mm, αλλά "κολλάει" στο έδαφος με δύναμη από ηλεκτρική μηχανή έλξης. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, εκτελεί ταχύτητα μεταξύ 1/3 - 2/3 του φωτός ταχύτητα. Πράγματι, ηReturn Stroke, Το κύριο μέρος της απαλλαγής, το οποίο φέρει τη μεγαλύτερη ενέργεια εκφόρτισης, είναι πραγματικά κινείται με αυτή την ταχύτητα, το άλλο μέρος της διαδικασίας είναι πολύ πιο αργή κίνηση, π.χ. σε μια σύντομη επισκόπηση εδώ . Ο πίνακας δείχνει ότι η απαλλαγή αστραπή είναι μια σχετικά πολύπλοκη διαδικασία, που αποτελείται από πολλά διαδοχικά βήματα. Όπως είναι δυνατόν να προσδιοριστεί από φωτογραφικά παραδείγματα εδώ , η απαλλαγή αστραπή έχει αρκετή ενέργεια για να κάνει πραγματικά μια "καρφίτσα κολλήσει στο έδαφος."

 

Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες που ήταν σε εξέλιξη εκεί, εδώ .

 

 

 

Άλλες ανωμαλίες Προηγουμένως απαρατήρητα - μονοπάτια.

Στον περιβάλλοντα χώρο του μεγάλες ποσότητες και τα μονοπάτια των αγρογλυφικών - φαινομενική κατευθύνεται προς το σχήμα ή έξω από αυτό. Λόγω του μεγάλου αριθμού των παρατηρητών, που έχουν επισκεφθεί τη χώρα, δεν μοιάζουν να είναι ασυνήθιστο. Αλλά Να είστε προσεκτικοί , δεν είναι όλοι τους πρέπει να έχουν δημιουργηθεί από τους ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό ότι κάποια από αυτά δημιουργήθηκαν από την περίσσεια του ηλεκτρικού φορτίου. Μέρος της απαλλαγής που πέρασε μακριά από το τεράστιο φορτίο άνω, σε οποιοδήποτε τόπο όπου είναι στιγμιαία έλλειψη, σύμφωνα με τους κανόνες της ηλεκτροδυναμικής.

 

Ενάντια στον τόπο όπου απαλλαγή αστραπή προσγειώθηκε με την έλλειψη ηλεκτρικού φορτίου Σχεδόν παντού, και την απαλλαγή διεξάγεται usuall από εκεί με τον ευκολότερο δρόμο μακριά, όχι μόνο θα επίσης αυτό. Μερικές φορές (όχι πάντα) και ξηρό τρόπο μπορεί να είναι κατ 'ευθείαν κάτω Άμεσα στο έδαφος, άλλες φορές πριν Διεξαγωγή τελικά το υπόγειο μπορεί να έχει και σημαντικό μέρος της ενέργειας να ταξιδεύουν Σχετικά μακρά και ενδιαφέρουσες διαδρομές στο έδαφος και ακριβώς κάτω από αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακολουθεί κατά κύριο λόγο τα κομμάτια τρακτέρ, οι άλλοι μπορούν να ταξιδεύουν έξω από αυτούς και, επίσης μπορεί να ακολουθήσει διάφορα εξαρτήματα και γραμμές του υπόγειου σιδηρόδρομου, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, επίσης αρχαιολογικά αντικείμενα, ή μπορεί να συνδυαστεί περισσότερο των διατριβών επιλογές.

 

Στη βλάστηση δημιουργούνται μερικές φορές τόσο ακατανόητη μονοπάτια meandering, μερικές φορές φαίνονται να οδηγούν πουθενά, που δημιουργήθηκε από την πορεία της χήνας "Drunken ναύτες." Συχνά πάρει σφιχτό, και θα μπορούσαν να προκύψουν σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την ανακάλυψη των αγρογλυφικών. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων (100.000%), Θα έχουν καταβληθεί καμία απολύτως σημασία, κάθε παρατηρητής σημειώνει απλώς ότι υπάρχει «κάποιος εκεί βάδισε." Σε ορισμένες περιπτώσεις, επειδή το σχήμα της δημιουργίας τους πραγματικά δεν μπορεί να Ύποπτο για οποιονδήποτε άλλο εκτός από ένα γύρο μεθυσμένους - το ζιγκ-ζαγκ είναι μερικές φορές μπλέκοντας.

 

Ώρα να πάρει σφιχτό χρόνο για τίποτα, σύμφωνα με behavioring του ηλεκτρικού ρεύματος. Εδώ θα τοποθετηθεί αντικείμενο μερικές φωτογραφίες από παρόμοιες περιπτώσεις. Φωτογραφίες των αγρογλυφικών, όπου κάποιοι, όχι όλοι, οι διαδρομές με το περιβάλλον δεν μπορεί να δημιουργηθεί από ανθρώπους, αλλά από την επιφάνεια σέρνεται meandering "φίδι από την απαλλαγή αστραπή», ή μάλλον ξεθώριασμα απομεινάρι του.

 

Μόνο όταν θα έχουν πραγματικά καταβληθεί από την προσοχή, ότι σε περίπτωση που δεν ήταν μια άμεση μονοπάτια, αλλά οι ακτινικές επεκτάσεις του κεντρικού κύκλου (Τσεχία), και αργότερα εμφανίστηκε πραγματικά, ίσως την επόμενη μέρα.

 

 

 

Ασυνήθιστο συναισθήματα

Επίσης, πολλοί ( πρώτα η ασφάλεια , Lucy !) προβλήματα υγείας, Ανακοινώθηκε από πολλούς ερευνητές. Οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να εξηγηθεί από τα εξής: τεράστια ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να παράγει μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων χημικών προϊόντων, Δηλητήρια λόγω της θερμότητας και ηλεκτρόλυση σε ανόργανα και οργανικά υλικά εκεί (υπόγειο). Πολλοί από αυτούς μπορεί πραγματικά να είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει κάποιες επιπτώσεις όπως τα ναρκωτικά. (Αίσθηση του παρουσία, ναυτία, μεταλλική γεύση, Ψευδαισθήσεις, δίψα, αποπροσανατολισμός, απώλεια μνήμης, αίσθημα πανικού, τρόμου, το κακό, την ειρήνη, την αγάπη και το φως ή κάτι τέτοιο, ρωτήστε τοξικολόγους).

Διαβάστε προειδοποίηση .

 

 

 

Κατάλογος των Ανωμαλίες:

Κόμβοι

 

Μαγνητικό πεδίο διαφορές ανάμεσα

 

Σωματίδια Fe, Fe2O3 . FeO στο έδαφος και στα φυτά

Βλάβη των συσκευών (ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων επίσης, Συνδυάζει? Προκαλείται από στατικό ηλεκτρισμό)

Υπέρυθρο επιδράσεις (θερμότητα, αποξηραμένα χώμα και φυτά)

Καίγεται και απανθρακωμένο φυτά (κινητήρων σε suspection ...)

Dead μύγες

Νεκρά ζώα ή Ελλιπή (calf. ..)

Ελαττώματα ωριμότητας (grainless αιχμές, παραμορφωμένα σπόρους, αλλαγές φύτρωσης)

Ελαττώματα των φυτών

Θόρυβοι

Φως αποτελέσματα

Ανεξήγητο αντικείμενα στις φωτογραφίες των αγρογλυφικών

Dowsing   (είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει αν δεμένα τα μάτια, dowsers είναι γενικά πολύ λογικό άτομα, αν και μόνο σπάνια ή ποτέ Μπορούν ακόμη και να ξέρει πραγματικά, τι να ανταποκρίνεται στις αισθήσεις τους, υπάρχουν αρκετά αποδείξιμες τοξίνες επερχόμενης χημικά ανιχνεύσιμο)

Ασυνήθιστη συμπεριφορά των ανθρώπων και των ζώων (τις επιδράσεις των φαρμάκων)? Παρόμοια με ένα μικρό Dowsing

Φαντάσματα - "κορδέλα αντίγραφο" Ειδικά στα πρότυπα χιόνι volgende Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά επίσης σε ανάπτυξη το επόμενο έτος, πολύ αργότερα εξαιρετικά επίσης

Λιωμένο κόκκους του SiO 2 - θερμοκρασία τήξης περίπου 1600 ° C. Ένας υποψήφιος που ονομάζεται, υπάρχουν Εμφανής θερμοκρασίες στο γύρο του καναλιού 30 000 ° C

 

χωριστά:

Λευκή σκόνη

Μόλις αναγνωρίσιμο μάζα, προφανώς οργανικής προέλευσης

Ως εκ τούτου χωρίζονται, ότι στην περίπτωσή τους, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες πιθανό ότι κάποιος έρχεται στη θέση του για να αυξήσει αξιολογήσεις. Θα ήταν δυνατό να φέρει επίσης SiO 2 κόκκους κάπου, αλλά διοξείδιο του πυριτίου, που ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα κάτω από την επιρροή των αποδεδειγμένα θερμοκρασία είναι υψηλότερη από 4000-5000 ° C, είναι πραγματικά δύσκολο Αποκτήστε το φαρμακείο. Άλλες ουσίες που περιλαμβάνονται, δεν έχει σημασία πόσο καθαρό ή ακόμα και μυστηριώδης, είναι σίγουρα εφικτή Αποκτήστε κάπου.

 

Ακόμα κι έτσι, η παρουσία τους μπορεί να οφείλεται, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις: Μπορούν να είναι ένα "πύρινο" - Αμέσως μετά την απαλλαγή μπορεί να βρίσκεται υπόγεια μικρές καταθέσεις του νερού σε αρκετές εκατοντάδες βαθμό Κελσίου και αντίστοιχη πίεση, που μπορεί να πάει γρήγορα στο επιφάνειας, εάν Πιθανά, και επίσης υπάρχει οτιδήποτε βρίσκεται στην εγγύτητά του. Εάν έχει εκπληρώσει μια λευκή σκόνη, που παίρνει επάνω, και αν υπάρχει κάποια οργανική ή πλαστικά απορρίμματα, μπορεί να λιώσει και να τους επάνω, πάρα πολύ. Τα απόβλητα μπορεί να μπει στο υπόγειο Είτε μέσω επίσημης τρόπο (χωματερή) ή από έναν ανεπίσημο τρόπο (παράνομη χωματερή, τυχαία σκέδαση).

 

Σημείωση:

Τέτοιες ανωμαλίες και βλάστηση. Explorers βρείτε μερικές φορές, ότι οι σπόροι μέσα από τα πρότυπα έχουν καλύτερες θέσεις βλάστηση, όπως θερμοκρασία έξω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ερευνητές από τα αγρογλυφικά είναι σχεδόν χωρίς εξαίρεση συνολικής γεωργικής αναλφάβητων, που ποτέ δεν είχε ακούσει ότι υπάρχουν φαινόμενα όπως λήθαργο της Microsoft (αναστολή της φύτρωσης) και μετά τη συγκομιδή ωρίμανσης, και πραγματοποίησε πειράματα oversoon τους. Λήθαργος είναι φυσιολογικό φυσικό φαινόμενο, την προστασία των σπόρων (όχι μόνο δημητριακά) από την πρώιμη βλάστηση, έτσι ώστε να τους σπόρους usuall αμέσως μετά τη συγκομιδή εμφανίζουν σημαντικά χαμηλότερη βλάστηση και πολύ ακανόνιστη, και διαρκεί αρκετές εβδομάδες ή και μήνες, πριν φτάσουν τις υψηλότερες τιμές. Είναι λογικό, διότι οι απόγονοι για τη συντήρηση είναι μεγαλύτερη importan σπόρους, Βλαστήσουν το επόμενο έτος. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως φυσιολογικό ότι ορισμένα δείγματα ληφθεί από τα στοιχεία μπορεί να έχουν για κάποιο χρονικό διάστημα την καλύτερη θερμοκρασία φύτρωσης ως δείγματα που λαμβάνονται από τις περιοχές με intacted φυτά. Η βλάστηση της Κάτω Αυτός μέρη είναι εντάξει, επειδή έχουν διατηρήσει την αναστολή της φύτρωσης, και Τριτοβάθμιας φύτρωσης των σπόρων από το πρότυπο ακριβώς χαλαρό ότι είναι κατεστραμμένο, με αποτέλεσμα την αποτυχία του λήθαργου. Εάν τα αγρογλυφικά ερευνητές Ερωτηθείς ακόμη πολλά ηλίθια ζυθοποιίας σε μια ζυθοποιία, θα δώσει σίγουρα μια αρκετά λεπτομερείς εξηγήσεις για το φαινόμενο ονομάζεται λήθαργο επίσης μετά τη συγκομιδή ωρίμανσης, επειδή η αν δεν το λαμβάνει υπόψη, μπύρα του θα εντελώς λάθος. Αν, αναφερόμενος στην: βρήκε μια ζυθοποιία, που δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με λήθαργο, καθώς η ξηρασία μπορεί να προκύψει (κάποιες Ζυθοποιίες δεν κάνουν τη δική σας κονιάματα τους), σίγουρα θα είναι σε θέση να τους εξηγήσω ότι προβληματικών λεπτομερώς τυχόν εργαζομένων Malthouse ή σπουδαστές οποιουδήποτε μέσο (υψηλή στην Αμερική) γεωργική σχολή. Μία από τις αιτίες της αποτυχίας λήθαργου, Βλάστηση στην επίτευξη υψηλότερων ακατάλληλο χρόνο, μπορεί μερικές φορές να στεγνώσει το χώμα κάτω από το ανάγλυφο από τη δράση των κεραυνών ενέργειας, η οποία είναι βεβαίως δυνατό να τεκμηριωθεί αντικειμενικά. Οι σπόροι μπορεί να στεγνώσει Γίνετε λίγο πιο γρήγορα σε κατάσταση ωρίμανσης Παρόμοια, αν και όχι εντελώς, και ο συνήθης τρόπος (και, συνεπώς, έχουν εν μέρει καταστραφεί ιστούς, η οποία μπορεί να είναι η αιτία των αλλαγών Περιγράφεται). Σπόρους των καλλιεργειών είναι ήδη περισσότερο από ένα μήνα πριν από τη συγκομιδή στην ξηρασία και το στάδιο της ανάπτυξης, ότι ακόμα και μετά να πάρει δεν είναι εντελώς ώριμο αυτί μόνο στεγνώσει, δεν είναι πραγματικά ώριμα, όλα τα όργανα αναπαραγωγής τους είναι ήδη στην ξηρασία και το στάδιο της ανάπτυξης, ώστε να μπορεί να εκτελέσει την αναπαραγωγική διαδικασία τους από τη βλάστηση μέχρι τη λήξη της μετέπειτα απογόνους, Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναπτυχθεί, ως πλήρως ώριμους σπόρους. Έχουν να μην αναπτύξει πλήρως τα αποθεματικά 100% του αμύλου, αλλά ακόμα κι έτσι Έχουν αναπτυχθεί επαρκώς. Επίσης Μπορούν να είναι ποικιλοτρόπως στριμμένα και μαραμένα. Twisted μαραμένα και σπόρους, που θα μπορούσε να είχε κάτι στις φωτογραφίες τους ερευνητές κύκλο αγαπημένο μας καλλιέργεια;

 

Κόκκοι από κάθε ακίδα κατασκευή του πλήρως ώριμα ακέραια δημητριακών, όπως το σιτάρι ξηρά, τον όγκο τους και την ανοχή βάρος του άλλου είναι λίγο διαφορετική, και ιδίως το ανώτατο δύο είναι σημαντικά κάτω από το μέσο όρο, αλλά Κανονικά βλαστήσουν. (photo)

 

Όλες αυτές οι ανωμαλίες θα είναι στο μέλλον, σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε λεπτομέρειες σχετικά με τη σελίδα Ανωμαλίες (ταξινόμηση και εξήγηση), μέρος του κύριου μενού, και υποσελίδες του.

 

(Κάτι σαν "δεν υπάρχει μια εξήγηση Πιθανές χρησιμοποιώντας μεθόδους της επιστήμης"?

  - Μετρά από κάποια σελίδα ...)

 

αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z