Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-osorterade-texter . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 1

 

27 jun 2010, 10:06:35 Början att skriva

(Slutfördes i mars 2011, vissa parragraphs - till senare - anmärkte)

 

För läsare som är intresserade av frågan om CCwill vara bäst, inte försöka hitta i texten nämnda filmen dokument var som helst på internet eller observera dem skulle det inte finnas behov av några av dem och Återställning i flera månader från det. Men det finns en fördel som nämns i skapelser - (ibland) innehåller ett antal antenn skott, som kan ge möjlighet och en bedömning av läget i omgivande vegetation, också långt från mönster, ibland han också Angränsande områden och på längre avstånd, i kontrast till fotografering av "konstnärer" uppvisar sina skapelser på Internet eller i böcker publicering, som är av sådan "onyttighet" relativt ofta mycket försiktig bort. Inte alla och inte alltid, en del av dem är på Able minst 50% av sina fotografier har utsikt över den omgivande landsbygden, det som redan möjligt att betrakta som tillräcklig. Mycket bättre kommer att vänta tills de nämnda fenomen kommer att upphandlas från fotografier och platser om cirklarna och placeras objekt här (kopior av alla publicerade artiklar kommer att ske på någon delsida cropcirclesonline.com eller lightningsymbols.com , både i den exakta formen av den tryckta texten , men det också länkar och nyare versioner Främst kompletteras med andra viktiga och intressanta fotografier, foton förklaring av ursprunget och hur experimenten utfördes.

 

En av de bästa möjliga introduktionen till oregelbundna strukturer som lämnats `skall (skadad, försvagade) gröda, ger sidorna av italienska cirklar Explorers gröda. De visar bilder på sina webbplatser utan beskärning, eftersom de fångades. Också uppenbarligen tidigare De började förstå, att mellan mönstren i grödan måste vara också Det inkluderade alla ganska oregelbunden in `skall (skadad, Försvagad) områden (senare i 2005-2007, också tidigare). Möjligt att det var på grund av mer regelbundna former under dessa år, med riklig deras förekomst i år volgende De lättade något i deras ansträngningar. Även om det är nödvändigt att mycket tacka dem för deras bidrag till att avslöja den sanna skyldige, liksom Explorers of Wylatowo, vars bilder INNEHÅLLER också underbart drabbade omgivning. Förresten, har 99% av alla människor runt om i världen möjlighet att fotografera och utforska torka en oregelbundet tillplattade (skadad, försvagade) grödor strukturer, oftast utan att behöva lämna mer än en mil från sitt hem. Även i torra oregelbundna strukturer De kommer att hitta alla så kallade "typiska förändringar" upptäcktes i prover från cirklarna. Böjda och utökade noder, också fenomen sk sprängskisser noder eller utvisades kaviteter. Det olyckliga blinda experiment , vilken gröda cirklar Explorers, alla berusad av mysteriosity av detta fenomen, inte den utför även udda tid ...

Men som nämnts har den blå planeten varje medborgare möjlighet. Att en procent är immobiliserade eller lata personer.

 

Sweet Mänskligheten! Så redan, vi writting dig igen. Förvånad, att du fortfarande inte fått något från oss? Inte undra på, vi aldrig skickar något. Det var en gång, i dessa tidiga tider (ca februari 2008) började torka och skriftligen, det är definitivt en bra bit över två år. (Tillagd 13 februari 2011 -.. Tredje året avslutade Hurra)

 

Den tidigare uppgiften var inte alls: kompletta och publicera (i en fälla, kommunistiska tider också mycket ofta använd term komma nära och få ett försprång), tvärtom. Det skrevs och sedan mer, olika typer, mer eller mindre som en utbildning, men med det enda syftet: start writting, fat Kanske komplett, och sedan ett år minst åren. Hela materialet gjorde verkligen se lite "het" och även från vetenskaplig synpunkt lite komplicerat, än att presentera det för allmänheten bara i torr och rå form och kan vara mycket svår att uppskatta, vad kan följa. Det var mjöldryga och "mycket omfattande sökning" för ett stort utbud av överväganden och experiment. Det kan antas möjligt att för evigt. Det var slutligen lämnade för mer än två år.

 

Lade 18 JULI 2010: det verkar fullt möjligt att ljuga det får stanna ytterligare ett år eller två ...

 

Förresten, var att ett år faktiskt exakt följt (och år plus en dag), och den grundläggande idén, en mycket kort uttalande, egentligen bara en absolut bas, publiceras, dock utan någon publicitet på sidan www.lightningsymbols.com (numera inte inte tillämpas, en kopia av uttalandet ligger här ) Detta datum är rätt där, det är exakt ett år och en dag efter början av forskning (kommer att förklaras). Men detta räknas som publicering, även om det bara veta om ett fåtal personer (den ungefärliga). Möjligt se att två år var quiete värdefull metod. Till exempel fanns det inga tecken på en "dominoeffekt" i hela teorin för några veckor sedan (våren - sommaren 2010), och idag kan betraktas som en av de mest intressanta delen av hela teorin. Något liknande Gäller teorin om dubbla utsläpp i samma rum minst flera inom dagar, utan snarare veckor. Aviation Arkeologi började visa oss sina intressanta kunskaper i år 2011 ...

 

 

I början av 2011 var möjligt att betala ränta på flygbilder arkeologer. En uppfattning om möjligheten att ingripa arkeologiska lämningar och artefakter i strukturen av vissa siffror i fältet har funnits sedan början av forskningen (över linjerna i gröda, förändringar i den underjordiska motståndet och det grundläggande antagandet att alla underjordiska föremål kan låna och hand ...) 2011 - tre år efter början av forskningsprogrammet ... Vad väntar det mer?

 

Teorin om vad? Här läggs objekt och meddelandets nummer ett (blir totalt två, och endast de andra blir det verkligen en bomb): Alla så kallade cirklarna (CC), inte konstgjorda, (som, även om det är otroligt, nästan utan undantag alla, skulle visserligen i några dokumentärfilmer ägnas åt cirklarna problemställningar det ser ut som bara en motsatt), skapas genom blixturladdningar i fältet under åskväder.

 

Citerat från den största geni av mänskligheten, Jaroslav Cimrman (inte helt korrekt citat, men intellektuellt samtycker, så kallade Jerrys Cimrman postulat): kan vi inte håller med om det, vi kan tvivla på det, kan vi protestera mot det, men det är om allt, vad Det är möjligt att med den eller mot den.

 

Mot detta meddelande kommer att bli (naturligtvis helt förgäves) enorma motstånd från Explorers av grödan cirklar fenomen, som kommer att fortsätta att kämpa som lejon för sin övernaturliga princip, flygande tefat, utomjordingar, paranormala fenomen, beskära intelligens, tänkte processer Jordens kärna, obegriplighet och oansvarighet, hel-värld, interplanetära och hel-universum intellekt. I volgende (eller ens i någon fortsätter ursprungligen planerades korta artikel klart mer delas upp i mer än alternativ tre) de erbjuds genom möjligheten, hur du kontrollerar allting (ganska objektivt och vetenskapligt odiskutabelt), och det är bara en fråga om huruvida de kommer att använda det.

 

Fläktar och anhängare av en tidigare existerande, och alla andra icke-vetenskapliga och pseudovetenskap förklaring kan, dessutom försöker utföra fordran, som vid varje tidpunkt var där fann en äkta cirklarna, aldrig tidigare slagit blixten i fältet , eller ens att det fanns ingen storm ända sedan När fältet såddes tills mönstret upptäcktes. Redan innan han börjar den komplexa och utmanande forskning, är det möjligt att fastställa ganska tillförlitlig dem, att de torra skivor nästan aldrig kommer att hitta.

 

Redan från början påvisades vara en mycket viktig faktum att alla dessa insatser invändningar och rätt i början Hittar skapar nästan omöjligt: ​​en av de mest intressanta fakta (med praktisk forskning inom området och laboratorieverifierad många gånger, även av de ofta Explorers fenomenet cirklarna själva utan att inse det) av hela teorin med det faktum, att mellan blixten ansvarsfrihet, och sin egen skapelse - verklig uppkomsten av mönster, respektive dess visualisering, vilket innebär att böja grödan till marken, kan också upp till flera veckor, och alla dess delar behöver inte uppstå på samma gång, beroende på exponeringen (den första matchen med ett foto), som kan uttryckas som intensitet skada (som det första steget Orsakas av el) enskilda växter, som kan påverkas vid sidan av alla andra möjligheter också av den elektriska strömmen, som bara inducerades i dem. Det behöver inte vara bara en urladdning, men armarna av hela systemet inklusive en efterföljande blixturladdningar, bland vilka skapade en mängd elektromagnetiska, elektrostatiska och mekaniska störningar och resonanser. Åskväder föregå ibland upptäckten av mönster samt mer än två månader, omedelbart efter stormen mönstret Visas endast i undantagsfall, men någon gång kan det hända också.

 

Växter i mönstret försvagas, deras tillstånd mycket lik att plantera blekning, ( se ) Därför De böjda mot marken, kan bero på försvagningen skadas av sekundära skadedjur, som kommer mer försvaga dem. Eftersom de böjde sig ned som en följd av den försvagade och minska den mekaniska hållfastheten hos stjälkar (Speciellt nära marken, eftersom ned till rötterna migrera alla gifter, att inom dem har skapats genom elektrolys, den nedre delen av anläggningen faktiskt därmed Offer för en framgångsrik utveckling av avkomman), inte har några sprickor eller trasiga (med få undantag, främst på kanterna i mönstret), eftersom bryta deras inträffar efter allt genom inverkan av en stor mekaniska krafter, där summan av vikterna hos många rader av stjälkarna, avsevärd lutande och lutar på varandra, även upp till flera kilo.

 

Dominoeffekt , kedjereaktion: omedelbart efter blixtnedslag ansvarsfrihet stjälkar av spannmål har Oförändrad mekanisk hållfasthet och tål även i de starkaste vindarna samt oskadade. Även om de hade redan skadats av märkbara el har i sina celler och vävnader ännu inte märkbara torra en omfattande fysiologiska och anatomiska förändringar, som påverkar avsevärt på deras fysiska egenskaper. Samtidigt skulle det vara möjligt att hitta bara mikroskopiska förändringar, och förändringar av mekaniska egenskaper i intervallet högst några procent, det som är inom toleransen värde och statistiska fel även relativt nära intilliggande anläggning objektivt nästan omöjlig att upptäcka. Även en liten förskjutning av den vertikala stjälkar i centrum Ca ANVÄNDAS behöver ett tryck motsvarande tiotals gram per centimeter, nära marken mer adekvat sätt, och omedelbart efter Eftergift av kraften snabbt vänder tillbaka. Under dagarna och veckorna i dem pågår för närvarande växtskyddsintyg bearbetat denna mekanisk hållfasthet avsevärt försvaga, och förmodligen mer den del av stjälken är närmare marken. Inte alls lika, eftersom den nuvarande fördelningen skedde på grund av olika slumpfaktorer mycket oproportionerligt, men ungefär i en cirkel (inte behöver vara helt korrekt) påverkan från utsläppspunkten till ett avstånd av exempelvis ca 10 m, stjälkar är drabbats av en stor mängd el, men på längre avstånd nästan omärklig (kanske också tack vare Corona urladdning ). Mest drabbade och då kommer att försvagas stjälkar i mitten, och efter några dagar kommer att bli, en del av dem som inte redan kunna hålla sin egen vikt och luta mot att relativt friskare, fortfarande står vinkelrätt. På den tiden, de mekaniska egenskaperna hos växter har uppskattas till cirka 10% av de friska oskadade växter eller mindre. Även om torra Försvagade stjälkar Skulle fortfarande hålla upp sin egen vikt, men summan av vikterna av många andra inte längre, och kommer att starta också därför luta åt sidan, luta på mer och mer, och plötsligt allting sakta driver ner till marken. Det kan också Bidra och betydande ökning i vikt på grund av fukt, bara morgondagg eller dimma, upp till tiotals ton per hektar. Därför mest stjälkar böjs, inte bruten, kunde hela processen tar tiotals minuter, men också stora kortare eller längre perioder. Det började med några av de svagaste individer, vilket det, med hänvisning till: har lagts tiotals och hundratals andra, som ensamt skulle ha ännu motstå, därför en motsvarande av en kedjereaktion. Enskilda bockning Större grupper kan dra sig ner med fler och fler andra, som alla faller över varje slinga ner en annan, vilket skapar en situation att ingen skulle D & D eller någon av deras anhängare imitera kunde under några omständigheter. Huruvida stjälkar placeras objekt medurs eller moturs, mer eller mindre beroende av slumpmässiga förhållanden och på punkten där böj ner har börjat. Det även kan hända, kan denna del av stjälkar av en cirkel placeras objekt medurs, en annan motsols. Också möjligt att på grund av en dominoeffekt ganska stora förädlar gränserna Helt inte exakt "Exposed" cirkel . Det är också möjligt att den dominoeffekt är ofta den främsta orsaken till grupper stjälkar står i mitten av cirklarna. I det första fallet att volymerna av stjälkarna inte starta böjning Jost i mitten av mönstret, grupper av stjälkar buntar faller ner är som kretsar runt centrum. Stående centrum är också hänförliga till vissa ännu inte mekaniska eller elektromagnetiska utforskas - elektrostatiska fenomen, som inträffar strax före effekterna av utsläpp under påverkan av ofattbart starka elektrostatiska och elektromagnetiska krafter för början när stjälkar i mitten inte påverkas av torka en stor mängd energi som deras omgivning. Liknande fenomen kan delvis förklaras av de, att de mekaniska eller elektrostatiska krafter Orsaker för ett ögonblick, Det stjälkar tillfälligt skapa något som liknar en volym eller i en bunt diameter på cirka en meter, och stjälkarna inuti som inte påverkas lika mycket som en stjälkar runt omkretsen är el bedrivs huvudsakligen genom omkretsen av gäng (vild) Liknande som gillar skärmad elkabel. Effekterna av mycket intensiv Perpendicular impuls från toppen inte mekaniskt störa växter exakt i mitten av islagsområdet lika mycket som intensivt i det omgivande området. Det kan bero på den riktningen av den mekaniska effekten av chockvågor precis vid träffpunkten är exakt vinkelräta och även om det har den största makten, dess effekt det växter inte behöver vara så böjs i sidled, som i ett visst avstånd från nedslagspunkten, där riktningen av tryckvågen följer riktningen markytan.

 

En annan uppgift för cirklarna forskare: fotografera mönstret från den dag då den upptäcks från en plats med ungefär en veckas mellanrum till skörd, också Kanske även en tid efter det. Om slump något liknande som redan fanns, skulle det vara en mycket bra sak, men efter att ha studerat och Controll av tusentals också på internet i litteratur som finns bilder från olika "brottsplatser" Tyvärr finns det inget annat val än att ange det motsatta . Om någon skulle ha liknande ägde uppsättning bilder, nästan säkert skulle gärna vilja hans egna slag trumpeter. Det skulle vara möjligt att enkelt Observera, att på plats mer och mer börjar framstå som mer och mer in `skall (skadad, försvagade) platser, men den här gången redan ganska oregelbundna. De kommer att följa riktningen på spårvagnslinjer och ofta förekommer nära centrum av kvart eller några spån "mer än kvart vändningar." Uppfylla några val, men med endast mycket sällan existerande fotografier av cirklarna vissa webbplatser, bron ofta från olika författare, tagna vid olika tidpunkter. (foto- Italien + Google ...)

 

Mycket ofta ytterligare fotografier bekräftar relativt ofta fenomen som inträffar i grödan fältet påverkas av el av blixten ansvarsfrihet - värst drabbade växterna är den största avstånd från traktorn spår, som drabbades av den nuvarande kommer från två sidor. Det är intressant på olika odlingar ibland Denna avhandling Separata två fall av "dubbel hit", ibland mellan ett par spår i mitten av traktorns hjul avstånd (2,5 - 3 m), ibland i mitten Avstånd mellan traktor tvärgående - det motsvarar ca 20 m en annan mycket stor utsträckning av el påverkas och skadade områden, ofta bron i avstånd av ca 10 m från spåren vid kanten av fältet, mot insidan, där allt skadligt elektrisk strömmar summerade alltogether i den största mängden. Något liknande är möjlig att hitta på fotot från Ancona - Italien i någon nästa stycke. Kommer att placeras här fotografier av alla sådana fall. Å ena sidan är det möjligt att finna dem i. några fotografier av cirklarna, i sin omgivning, han också angränsande och mer avlägsna områden, men även om det är möjligt dessa fält innovativa bilder cirklarna någonsin. Nästan en oändlig källa av torra fotografier är Google Earth , liksom alla andra tillgängliga flygfoton (antenn arkeologer kan hitta en hel del genom sina arkiv). Naturligtvis också Möjligt att hitta och ta bilder av liknande exempel på logi (skada, försvagning) i något fält, som drabbades av blixten. Gradvis kommer att vara här, men främst på många andra sidor på denna webbplats Placerad exempel av allt som före uppräknade alternativ. cirklarna och Google bara bara hitta och placera här, är de redo. Det sista fallet - kanske bland de cirka 18.000 fotografier, som gjordes och ackumulerade endast under de första tre åren av observationer och forskare Mellan 2008 till 2010, "något" skulle vara möjligt att hitta. Speciellt är dessa skott av odlingar med instrumentellt Uppmätta och registrerade blixturladdningar några dagar innan (datum, tid, GPS, aktuell i kA, typ - CG, cirklarna). (Ritning ellerphoto eller båda)

 

Crop Circles - sökande efter sanningen , 1:09:53 övre högra hörnet av fältet - de ljusare områdena - en klassiker oregelbundet in: skall (skadad, försvagade) skörd efter blixtnedslag, utan inblandning regelbunden form. Till vänster om formen, nedanför och till höger - Mörkare grönare områden - också drabbade platser, men ännu inte lämnats in `skall (skadad, försvagade) mognad betydligt långsammare, mer skadad och bör inges `skall (skadad försvagades) i framtiden . Mycket mer information kommer att finnas på sidan Kronologi och undermeny

 

Ancona, Italien 29 juni 2008 övervåningen nära gränsen av fältet, men volgende ner körspåren också, också genom mönstret, klart synlig är mycket vanliga, oregelbundna effekter av blixturladdningar inom området och dess Genomföra induktion och genom korridoren och i deras närhet. Om det inte fanns på den vanliga mönster som plats, mycket därför liknar ser som alla andra vanliga grödor fält efter blixtnedslag, utan en vanlig form (men mest flera dagar, eller till och med mycket mer senare). Platser med växter som påverkas mest av el, och mest uppenbart in `skall (skadad, försvagade), ofta ganska exakt följa riktningen av spårvagnslinjer, som genom och nära Det var oftast genomförde största mängden av elektrisk energi. Den mest skadade av el grödan är nära till spårvagnslinjer att nära platser, där traktorn vänder, ofta bara precis i mitten av kvartalet cirkel svarvning. Om någonstans i slumpmässig fältet visas "mer än kvart cirkel", det är oftast precis den mest drabbade grödan och en liknande situation är där körspåren konvergerar.

 

(2010 Mellan Kostomlaty och Stone produkt, till höger från järnvägen i riktning KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Ganska mycket beror på den tid som förflutit sedan de första tecknen på logi (skada, försvagning).

 

En intressant analoger nämns flera gånger i volgende text och på många andra sidor, är en jämförelse, en bild av skapelsen i klassisk halogen silver känslig lager av fotografiskt material. Omedelbart efter den elektriska strömmen genom Genomföra vävnader, effekten av mekaniska krafter, IR-strålning, mindre mekanisk skada som orsakats av snabba tippning av växter och deras återkomst tillbaka alla elektriska och mekaniska orsakade effekter av blixturladdningar sker liksom i den fotografiska material för att skapa enda latent - osynlig bild. Främst försvagning av växterna genom den elektriska strömmen leds genom växt vävnader och celler och deras skadliga till exempel genom elektrolys, dess avfallsprodukter. Kanske också grund termiska effekter av elektrisk ström som passerar genom, men med betydligt mindre sannolikt (förklaras här ). På grund av den enorma tröghet processer i växter kommer att bli en visuellt observerbara förändringar och effekter ( logi (skada, försvaga) av växter och efterföljande böjning och förlängning av noder i deras mer eller mindre lyckade försök att stå tillbaka upp med inflytande av negativ geotropism ) Under upp till flera dagar. Dessutom, tack Det är det totala utsläppet makt och en enorm elektrisk ström spridning oproportionerligt bland många Miljontals växter, usuall dör helt bara några få procent (mindre 10%, vilket visuellt är nästan omärkbar). Den andra överlever, trots att på betydande skada. Det ger möjlighet till jämförelse med djur. Manu av dem efter mötet med en blixt ansvarsfrihet ser ut som på det medföljande foto Under en sekund

 

För skojs skull (i fallet med cirkel beslutsfattare också mycket stark varning): Liknande mycket som djur på denna picutre Skulle bara se ut som någon verklig möte så kallade hoaxers, cirkel beslutsfattare eller cirkel beslutsfattare med en som är den första och bara en verklig författare cirklarna - detta skulle vara deras första, och för närvarande är den enda och sista kontakt med varandra ... (Skakar hand?)

 

Lade November 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

En anmärkning till circlemakers (cirkel beslutsfattare, hoaxers):

 

Kära cirkel beslutsfattare!

 

Tack så mycket för alla era ansträngningar, ett försök att förklara processen, Det var ganska okänd och oförklarliga att i tider, och därför har du valt att ta denna svåra uppgift som ditt jobb. Nyligen hänvisar till det börjar Appear, att den verkliga och verkliga författare, hittills, inledningsvis Även om mycket, mycket försiktigt, men ändå bara börjat redovisa sitt arbete i stil

 

"Som ibland möjligt att säga lite här och där, men de flesta egentligen bara undantagsvis får vi beed något ..."

Till exempel är hösten 2011 i Pardubice, men det fortfarande helt verifierad meddelande och kan inte i slutändan varken bekräftat.

 

Henco, kära circlemakers i framtiden snarare aldrig ens göra en steg in i grödan fältet. Skulle det vara att föredra någon verkligen aldrig förekommer i alla områden gröda, som inte har någon verksamhet där. Det tillhör endast lantarbetare och deras assistenter, eller jordbruks - vetenskap och forskare. Mestadels människor i området som utför något nyttigt. Framför allt de bara och rimliga människor. Med full respekt, något som att du var aldrig riktigt, du är inte, och du kommer aldrig att bli. Inte bara att du verkligen inte ett folk inom områdena utföra något användbart, eftersom du som ordspråket säger, har ett uns av sunt förnuft inte få.

 

I några sällsynta fall skulle kanske vara även några av dina ansträngningar som finansieras av militära eller hemliga tjänster, eller, mer troligt, utfört avhandling tjänster något liknande på egen hand för experimentella skäl. Den grundläggande uppgiften för säkerhetstjänsten har alltid varit, är och kommer att skapa disinformations, i kampen med någon intern eller extern fiende. De använder dem för att förlöjliga eller skjuta upp doften oftast bara Misstänkt fiende, men mycket ofta också att avleda uppmärksamheten från sina egna Oförmåga. De ofta inte ens veta, vem är egentligen den fiende, mot vilka de är lika mycket slåss flitigt. I fall en torr, ofta de flesta tror att de kämpar mot vissa andra underrättelsetjänster, framgångsrikt Deras dölja identiteten. Detta gäller även de fall som beskrivs här. Ibland kan det till och med hända att vissa komponenter i vissa underrättelsetjänster av regeringen, som arbetar i den högsta sekretess, många år kämpar mot andra komponenter i alla underrättelsetjänster i samma regering, som arbetar i ännu hårdare sekretess. Ingenting händer, den skattskyldiges fickor är bottenlöst. Förmodligen främst eftersom de är fortfarande full av hål. Med all sannolikhet Beskrivs att verksamheten vid något tillfälle i det förflutna, i dag och i morgon var, är och kommer att vara helt värdelös.

 

En anteckning här - detta meddelande tills nu var naturligtvis inte relaterad särskilt de cirkel beslutsfattare, som ibland faktiskt gick ut på fältet en gjort något där. De i själva verket var egentligen bara en liten andel, och i synnerhet med kameror och fotografer i ryggen (dvs. för att tjäna pengar, vilket gör också Främst för sina egna synlighet). Faktiskt i de flesta fall mycket mer andra aldrig har varit närvarande vid samtliga fält gröda, försöker de bara att skriva bara skulle TOMMA FRASER Deras handlingar helt av någon annan. Även naturligtvis mycket ofta bara för sina egna pengar och synlighet. I själva verket var de bara de så kallade self-Deklarera cirkel beslutsfattare, som aldrig riktigt varit mer långt borta från tappen i puben än deras bara några meter, där många dricker var förmodligen den enda anledningen figments av sina . En sådan aktivitet är inte ens så mycket som Onödigt dum. Därför är det möjligt ur teknisk synvinkel att dela upp cirkel beslutsfattare som Onödigt eller dum. I vissa fall har de även från dumma Bli en värdelös (goda, de har befordrad till en högre tjänst), eftersom känslan torra De var en upphöjd genom figments av sina egna, att de gick in i ett fält och gjorde ett mönster där. Men det var helt onödigt aktivitet, i deras fall skulle vara fullt tillräckligt, om de hade stannat kvar i läget för dumma ..

 

Men förmodligen inte kommer att verkställas och lösen "Circle beslutsfattare i alla länder, förena er!", Måste man beakta, att grödan cirkel beslutsfattare överallt i världen har alltid varit, är och kommer att vara värdelös och dum. De försöker att gå i skor av detta, vem skulle i varje möte ansikte mot ansikte i fält utan att tveka, rätt på plats och omedelbart under bråkdelen av en sekund om döda dem.

 

Strax innan slutgiltigt och dem säga adjö för alltid, är det möjligt att hänvisa dem ett meddelande till de Aliens (ET) , det finns många idéer ganska mycket gemensamt med detta meddelande till CM.

 

Yours

 

Lightning urladdning

 

Alltid Redo att träffa dig och var som helst, skaka hand med dig, alltid hålla det torka och stor mängd energi, kan driva en elektrisk lokomotiv på ett avstånd från tusentals flera kilometer till flera hundra Tusental kilometer.

 

Kanske bara i slutet, när den första motto misslyckades,

"Circle Maker i alla länder, knulla dig!"

 

Howgh.

 

Slut på text läggas i november 2011 ------------------------------------------- ----------

 

En mycket intressant effekt kan mycket Observerat tidigare flera dagar innan logi (skada, försvaga), så långt han observerat huvudsakligen korn, annan spannmål med förmodligen inte visar nästan lika mycket (barley). Växter med "huvuden ner" (eller öron översta blad, i detta fall är det också det sista bladet, följt av fullständig rubrik) påverkades av el från blixtnedslag och andra effekter tillhör och medföljer inom några dagar eller veckor de böja sig ner till jord. Ibland, kanske till och med timmar, säger natten, beror främst på intensiteten av skador. Också det kan vara in `skall (skadad försvagades) växter i sin omgivning, påverkas mindre, men återigen innan alla att de "Incline huvuden." Nåt sånt friska plantor av korn i avhandlingen fas av tillväxt uppvisar aldrig (vårkorn, från början till slutet av maj, strax innan full rubrik och efter det), när de är fortfarande lika gröna som växter på fotot. Till vågrätt läge (vinkelrätt mot den vertikala blad) når öronen på korn inte påverkas och skadade förrän strax före mognad (tillväxtfas precis innan 69 vårkorn ungefär i slutet av juni eller senare) När växter börjar gulna mycket tydligt eller är redan helt gula.

 

Beskrivs fenomen är troligen i andra spannmål (vete, råg, rågvete) på grund av konstitutionen (fast) visar inte på öronen, eller absolut inte så mycket, men på bladen bör observeras ..

 

Obs: Rotationen av örat nedåt Tillhör mognaden av vete, råg och korn och liknande eller härledda gröda helt oskiljaktiga, det är ett fenomen där (förmodligen) både större deltar kontinuerligt mekanisk påfrestning nära stammen ansluter örat, både naturliga morfologiska förändringar under mognad. Mycket lätt kontrollerbara, men ännu inte gjort. Detta gäller även i höst 2011th Skall kontrolleras. Ersättningen är baserad på det faktum att till exempel stjälken av korn är så litet fast, att även vid minsta Ökad mekanisk påfrestning nära örat eller skada (Withering) hela anläggningen öronen börjar rotera ner betydligt märkbar före, än Det var under deras naturliga tillväxt och utveckling. Tvärtom är vete kännetecknas av stjälken strax nedanför kolven är så tjock och fast, att dess vrida ner örat under mognaden aldrig kan hända, om det inte Underlätta och naturlig Anatomisk, fysiologiska eller morfologiska förändringar. (photo)

 

2010/07/31: Andra uppskattningar - Är det möjligt att en del av cirklarna skapas genom upprepade blixturladdningar till samma plats - först det sker strax innan något liknande - exposition (igen: vad likheten med den fotografiska processen, hur många gånger igen!), och och betydande del av fältet bara försvagad, men inte in `skall (skadad, försvagade) Kanske bara ibland. Så nyligen som den andra ansvarsfrihet träffar i stället (betydligt känsligare för mekaniska impulser), där det är lätt att skapa ett mönster, till exempel en cirkel, och nästan omedelbart, i en uppdelning av en sekund. Tanken går tillbaka till 2008, är den dag bara tid writen här

 

I volgende text (men främst på andra undersidor) är eller kommer att bli en del av avhandlingar uppgifter avsevärda mer preciseras, här bara kortfattat. Elektrostatiskt fält som skapas precis innan, under och strax efter blixten urladdning är enorm. Det elektromagnetiska fältet som alstras vid den tidpunkt av blixturladdningar är enorm. Den mekaniska kraften som genereras av blixten urladdning är enorm. Alla dessa symboler är variabler i storleksordningen minst miljoner till miljarder gånger större, också mycket mer än något som en person kan skapa i ett laboratorium eller industri. Inget ens en antydan sånt är inte möjligt att förberett även i de mest enorma kraftverk i världen. Kanske bara för jämförelse, under ansvarsfrihetsförfarandet (endast!) med en genomsnittlig blixt (varar från 100 till 150 miljondelar av en sekund) är ovan jord, utstrålade underjordiska också energi, tack vare det skulle långa och laddad godståg (Tusentals ton) Flera resor tiotals kilometer, och en full lastad lastbil (tiotals ton) Tusentals eller hundratals kilometer. När det gäller logi (skadande, försvagning) Flera tiotals till hundratals kvadratmeter vete kan det ske och omlokalisering oftast flera hundra kilo material genom ett avstånd av tiotals centimeter, även utan transport från en plats till en annan. ..

 

Lite detaljerad analys av den aktuella kurvan Under blixturladdningar kan identifiera att den mest relevanta delen av energin som utstrålas under denna (mer 99%) Överfört är under tiden inte är högre än 10 mikrosekunder. Den nuvarande nivån på ökningen mellan 30 tusen (den första RS) till 200 tusen (vissa efterföljande RS) ampere per mikrosekund. (pic - norm), Kort desc.

 

Beskrivs uppgifter om de genomsnittliga blixturladdningar (toppström om 10 till 30 Tusentals ampere). Förutsatt att, liksom på andra håll i elektroteknik praktiken är sann Andel, är den överförda energin proportionell mot kvadraten på strömmen (även om detta är ett extremfall och slumpmässiga skulle gälla olika regler), då energi från torra blixtar (i alla Dessa tre ärenden så kallade positiva blixtnedslag, som är mycket mer kraftfull och slående även många miles från stormen moln, utan regn Ofta som en "blixt från klar himmel"), som mättes 6 Augusti 2010 nära byn Morkovice -Slížany (en av 115 tusen ampere, tiden runt 10:39, så nära en annan 133 tusen ampere, Tid Cirka 10:40), eller mindre än en mil ovanför norra kanten av Austerlitz, cirka 10:40 CEST, 219 Tusentals ampere, kanske tåget cirkeln jorden skulle flera gånger ...

 

Obs: besöksorten (Austerlitz) dokumenteras. Vissa förändringar i växtmaterial (majs) var observeras, men endast obetydlig i jämförelse, vad som hände över fältet. För att bli det är en process av växter logi (skadlig, försvagning), måste vara blixten slå gröna växter någon fas av växande, när det skulle finnas observeras partiell skada och avbrott i meristematiska vävnader, som skulle ta över tiden bara en effekt i tillväxtstörningar. I augusti har växterna redan ganska lång tid efter att den gröna stadiet av mognad och full produktion höjd, avslutade tillväxt, tillväxt meristatic vävnader är redan inaktiva och deras celler inte dela, det pågår just bara mognadsprocessen. Det var förmodligen en av de sena hög tillväxt sort, inte undersökts i detalj. Men återigen måste betonas, även om situationen uppstod Beskrivs många veckor innan och växter, säger bara halv-height Omedelbart efter Eftergift av blixten ansvarsfrihet skulle ha varit nästan ingenting observerbar, Även om ovanstående område det verkligen skedde rätt och verkliga fyrverkerier.

 

Det är nödvändigt att ta hänsyn till de enorma tröghet anläggningen Processer. Även vete, vilket är mycket snabbt helt dödade (el, kemikalier), inte i början nästan möjligt att skilja från överleva det, eller nästan intacted och oskadad, stod i dess närhet. Visst skulle det vara möjligt att utföra den bara skulle det redan inte uppvisar någon ämnesomsättningen. Först efter några dagar börjar vissna, och efter några veckor, och bokstavligen sönderfaller till stoft. Men cirklarna är inte fallet, där endast bro Appear Försvagad gröda. Som ett exempel skulle hjälpa situationen för eventuella ogräs eller oönskade växter i flera dagar efter ogräsmedel ansökan - synes som om ingenting hänt, objektivt Även växter är redan helt och fullständigt dött utan några tecken på ämnesomsättningen, och detta faktum skulle säkerligen detekterbart objektivt, När du reser men i fälten, som är att ta ett kemiskt laboratorium i en väska ...

 

Ett liknande fall redan fotograferad under 2008 - det var en blixt ansvarsfrihet för brandpost och total död av gröda (korn) på platser precis ovanför metallröret Lagrad jord. (foto) Hur länge kommer det plockas blomma i vas ut som levande? (De Immortelle blommor evigt)

 

Lade oktober 2011:

som ett exempel på den långsamma processerna Insidan växter kan tjäna gulnande gräset vid Pardubice kapplöpningsbanan hösten 2011 - Som sagt, måste tillämpningen av herbicider ha hänt minst en vecka innan gulfärgning. För övrigt är det möjligt att det även har hänt en blixt slog ner i gräset, var lite höststorm observeras. Kan vara ännu längre än en månad före gulnande gräs. Det skulle vara nödvändigt att fråga meteorologer. Om det verkligen hända en blixt urladdning, märkte ras arbetare Visst, även om de inte har en stat rätt bredvid, lyckligtvis för dem. Det kan också lämna en inverkan på några träd som stod där (tecken på träffen på stammen, nedfallna grenar). Herbicider observerades inte. Frågan är verkligen intressant för alla, det var inrättat en särskild sida. Om det verkligen hade det hända och blixtar slog gräset dör helt över tiden, men platsen kommer att vara ganska Able enkelt åter sått, utan konsekvenser på nytt gräs. Se sidan heter Pardubice - gräs cirklar.

 

Varför grödan cirklar fenomenet Explorers sig uppenbarligen inte för att vilja sätta fakta i sitt sammanhang avhandling, När på webbplatsen är ofta funnit ett antal mycket intressanta fenomen, som kan vara absolut inga undantag med alla ingående Mezi fenomen Kompletterande och Efter blixten ansvarsfrihet ?

 

Störningar av elektroniska apparater - Rester av statisk elektricitet.

 

Kompass - till exempel LIRM (se wiki). Möjligt också finna till exempel i Uman : Blixten urladdning , sid 7 (i modern tid)

... "Var den första blixt strömmätning görs av Pockels (1897, 1898, 1900) i Tyskland. Han analyserade den återstående magnetfält induceras i basalt från närliggande blixt nuvarande och genom att göra så kunde uppskatta värdena för dessa strömmar" ...  

(Obs - med 1900, var forskare gå runt odlingar ovanför basalt alven med en kompass och magnetometer, och var inte förvånad ändå att de platser som nyligen drabbades av blixten, och det verkar avvikelse från det normala magnetfältet Det var det. Möjligt att bara be eller läsa några böcker lite ...)

 

Döda djur, insekter - dödades av elektrisk stöt, när det gäller insekter kan ibland vara endast den inducerade strömmen. Hur kommer det sig att döda insekter på växterna inte finns i någon plats och cirklar beskära ens plats med tillplattad (skadad, Försvagad) gröda? Jo, objektivt sett, under våren och sommaren insekterna finns absolut överallt. Eftersom detta är i nästan alla fall lång tid innan blixten slog platsen något alla som antingen kämpa insekter i ett härbärge (mötande storm, vind, regn), eller bara blåsa bort (stark vind), eller tvätta ner. Döda insekter med Därför är de bara finns i mycket sällsynta fall, där det hade blivit Det är mycket ovanligt fenomen, är som blixten från klar himmel. Under forskning inom flera hundra platser, där fältet drabbades av blixtnedslag 2008 - 2010, var den plats där de döda insekter också fann upptäckte bara en gång. Å andra sidan var det en torr fall där det inte finns något behov av att tvivla om orsaken till deras eventuella tillstånd. Varje fångade exemplar av insekter fick en dos på minst ett par joule energi, men kanske mycket mer. Ändå växterna på att de antagligen placerade överlevt alla det.

 

Partiklar av järnoxid och järn i marken, kanske också på stjälken, spikar och korn: katodisk reduktion och pyrolys, kan partiklarna vara delvis smält. Enligt uppgift uppvisar magnetism, vad som verkligen inte uteslutet, medan det hände var där. Explorers styrka aldrig trovärdig, hur magnetism deras påstådda hittats eller mätte den. Förresten, det finns egentligen ingen anledning att leta efter meteoritic ursprung järn i jordbruksmark sig finns det bara på grund av dess naturliga innehåll i en enda hektar och endast till ett djup av 10 cm innehöll från 7.500 till 10.000 ton. Om den jordbruksmark kommer att vara någon gång även tillfälligt exponerade på cirka 30.000 ° C, och en elektrisk ström som ibland överstiger 500.000 ampere, skulle vissa smältas partiklar (reducerad) av järn i säkert vara möjlig finns där. Ingenting och ingen Förhindra någon, för att försöka göra något liknande i laboratoriet, Uppnå säkert några resultat med mycket lägre temperaturer och strömmar. (photo) Efter experimentet inte utfördes med åkermark, men kan tjäna som ett objekt demonstration. Fotot är ren järnoxid, utfälldes från lösningen av ferriklorid med ammoniak, tvättades med destillerat vatten och torkades. På vänster sida i sitt ursprungliga skick och på höger efter upprepad exponering för gnistor av en intensitet av 0,03 J runda 2500 V i dess omedelbara närhet (båda är en och samma prov före och efter experimentet). Färgförändring kan orsakas av en partiell reduktion eller ändras modifiering, som ännu inte undersökts närmare. Mängd Fe2O3 var ungefär 0,3 gram och mängden gnistor flera tiotals. Experimentet är helt enkelt körbar och repeterbara helst. Urladdningseffekt Används i experimentet med 10 Cirka 12 gånger mindre än den genomsnittliga flash energi (tusen miljarder gånger eller miljon miljoner gånger lägre). Möjligt att föreställa sig att även "något och" Starkare än utsläpp som avses i experimentet (1000 gånger, 10000 gånger) Skulle valda mediet utförs med betydligt mer omfattande kvalitativa och kvantitativa förändringar. Fe ingår i jordbruksmark på motsvarande drygt 3% Främst som Hydratiserade järnoxider. 

 

Förekomsten av olika Gifter och skadliga kemikalier. Även besökare till cirklarna aldrig realiseras, men deras vittnesmål och erfarenheter någon toxikolog kanske inte har ens den minsta tvekan, och de bör vara försiktig, men kraftfullt rapporterats. Många besökare beskriver de klassiska symtomen på förgiftning av olika kemikalier eller farliga åtgärder från hallucinogena ämnen - orsakas av aktivitet och överföring av stora av mängden elektrisk energi, som kan omvandla hundratals kilo det helt ofarligt naturligt Ursprungligen Ämnen ligger det till en mycket farliga kemikalier. Elektrolys, hög temperatur, högt tryck, pyrolys, vid hög temperatur Dissociation, termiska processer och deras kombination och många andra Processer volgende. På platsen kan ske främst mycket väsentligt ökade mängder kemikalier avhandling: Koldioxid CO2 (dödliga koncentrationer av ca 20% i luft), kolmonoxid CO (dödlig koncentration i luften drygt 0,2%), cyanväte eller cyanider ( LD runt 300 mg). Kommer att preciseras. Förutom att nämnda tre exempel kan uppstå där LÅNGVANDRANDE Tusentals andra farliga kemikalier. De kan uppstå genom de processer Det enda uppräknade från helt annorlunda vad finns naturligt i jord i en helt ofarlig form. Slumpmässigt kan namnges exempelvis organofosfater.

 

Påståendet är ännu experimentellt verifierats, är det exklusivt och endast för så kallade kvalificerade gissning. Någon som skulle vilja säga att det finns inget sånt, inte förekommer eller inte förekommer där, kan försöka att utföra det nära några mönster i framtiden. Eftersom detta är en mycket allvarlig påstående kommer läggas här under tiden i detalj många andra symptom på förgiftning Främst finns dessa uppräknade tre kemikalier (på vissa andra platser De är redan listade). De allra flesta av dem beskrevs i olika former av uppfattningar, upplevelser, känslor, intryck och smaker eller till och med hallucinationer av besökare till cirklarna åren i områden med dokumenterade bevittnat mönster. Som ett exempel - metallisk smak i munnen - typiskt för t.ex. cyanidförgiftning, men också många andra extremt farliga gifter. Cyanider (i fallet med vätecyanid HCN) i första hand ut som den mest typiska fallet eftersom att alla tre av dess komponenter - H, C, N också, han som plats är helt utan tvekan Obestridligen närvarande, och för utsläpp av blixtnedslag och dess energi är inte sannolika Särskilt stort problem koppla ihop dem ("koka den i en naturlig underjordisk autoklav"). Därför vissa grödor cirklar besökare kan tillhöra under en mycket sällsynt grupp människor, som kunde beskriva sina känslor och dela med någon om dem efter cyanidförgiftning. Den stora majoriteten av människor som någonsin har förgiftade av cyanidjoner, kunde dela med någon om sina känslor, nästan aldrig mycket mer tid än några sekunder, högst två minuter.

 

läggas November 2011

Enligt vissa ställen på vittnesbörd cirklarna förekommer ibland individer, som "sniffa marken" (som beskrivs i "Bara KLARA aktier" (CZ) eller något liknande). Dessa är förmodligen individer som försöker agera som en kanariefågel i en bur lanserades ner till botten av gruvan. (Red Dwarf, serie 8 EP 4 -. Kassandra)

 

Kolmonoxid och koldioxid bildar en speciell undergrupp av giftiga kemikalier, som kan i vissa fall Härstammar även under besöket på plats av gröda cirklar Explorers, många dagar efter blixtnedslag ansvarsfrihet. I tunnelbanan under djupplöjning kan förekomma olika träföremål - en del av de ursprungliga byggnaderna, avverkade träd rotsystem, humus eller torv avlagringar. Något av dessa föremål kan antändas av tidens blixtnedslag, även i ett tillstånd av mycket hög luftfuktighet, och bränna (pyra) antal dagar, liknande högen av träkol produktionen utan detta villkor över marken oavsett hur betydligt manifesteras, och observerades. Något skulle förmodligen kunna detekteras genom värmekameror, vilket säkerligen också visa en hel del om värme, förbrukas i underjordiska endast av genomförda energi och elektrisk ström. Värmekameror (termografi) aldrig har använts i områden där cirklarna hittades så, kära forskare under kommande år inte tveka att prova! Detta är en mycket lämplig metod för observation, så kallad avlägsen, så betraktaren inte utfärdas till alla potentiella risker som kan förekomma på webbplatsen. För sämre Explorers kommer att vara någonstans på webbplatsen kunna hitta och relativt detaljerad beskrivning, hur man använder och relativt enkel och billig kamera (<$ 100) och en värmekamera (> $ 3000) att det är möjligt åtminstone identifiera en över -tillförsel av värme på grund av underjordiska Lagrad genomförts och skingrade elektrisk ström.

 

Lagt hösten 2011: När anomalier som visas på cirklarna är webbplatser ibland beskrivs motorfordon fel i deras närhet, kanske till och med flygplan rör sig över dem. Motorer för sin verksamhet med hjälp av en serie av elektroniska apparater som kan påverkas av kvarvarande statisk elektricitet och induktion, som beskrivs på annat håll. Statisk elektricitet kan också ingripa direkt med driften av tändsystemet. Statisk elektricitet som kan vara torr blixtnedslag utsläpp efter en tid på måfå lagrade underjordiska naturliga kondensator isoleras genom högeffektiv dielektrisk (några stenar) kan representera många kilowattimmar (megajoule). I konventionella kondensatorer i utrustning med lagrade på Bridge och få milijoules, undantagsvis lite mer, de flesta gånger mycket mindre. En annan möjlig orsak till misslyckande förbränningsmotorer på de beskrivna områden Kan vara det faktum att det inte behöver vara närvarande mängden syre som finns i luften (procent) att liknande enheter kräver det, och bekymmersfria verksamhet. Minskad Andel av syre också kan leda till att andra enheter körs på den plats, som människor och djur organismer. Sådana fel är också beskrivs ofta. Liksom i många fall på denna webbplats är det (bara) Främst (inte mycket) kvalificerad gissning.

 

Nästan varje grupp eller person, som försöker betala det även lite uppmärksamhet, på Internet eller i en bok på grödan cirklar fenomen ägnar minst en webbsida eller ett kapitel i en bok "Oförklarliga" fenomen i stället för upptäckten , medan helt utan undantag, absolut alla avhandlingar synes oförklarliga fenomen kan förklaras genom inverkan av mycket intensiv elektrisk urladdning nära den plats där upptäckten kort tid innan, och exponering för extremt starkt elektrostatiska och elektromagnetiska puls, som The Lightning urladdning är. Se Anomalier .

 

Ett annat kapitel av "oförklarliga fenomen" cirklarna ur synvinkel Explorers "grödor avvikelser" Vilket för nu kommer att vara helt åt sidan. Till exempel i fallet med böjda och utökade noder är en helt normal reaktion försvagad och över tid tillplattad (skadad, Försvagad) (liggande på marken) växter, därför är de inte riktigt några avvikelser alls, se Noder .

 

 

Även belysningen bör nog förklaras av kvarstående effekterna av statisk elektricitet och annan energi under jord - utsläpp, ons Elmos eld, gnistor. I organiska föreningar presenterar jord kan också Arise Liknar vissa kärr gas, CO, H 2 , O 3 , också några av dem med kraftigt joniserat atomer och molekyler. Mystiska ljus sannolikt orsakas av för mycket livlig fantasi observatörer. Främst på grund av relativt lätt kontrollerbara själva verket kan att betydande andel av dem verkligen vara "under ett visst inflytande". Endast delvis av deras eget fel. På platsen kan ske vid sidan av andra torra kemiska föreningar ( se ), att deras hjärnor fungerar på helt olika "redskap" temperatur som vanligt, så det finns ingen anledning att undra, i vissa fall att de kunde se att saker och ting har hänt alls.

 

Ofta finns överväganden om möjligheten att bollen blixtnedslag effekt, analoger cirkel - bollen ser riktigt användbar. Verkligheten ser mycket sannolikt att vara enklare, är närvaron av en boll blixtnedslag på webbplatsen förmodligen inte nödvändigt alls. Det är mycket troligt var bara en av väldigt traditionella, används ganska ofta återvändsgränder i mänsklighetens samtidigt som man försöker "förklaring av en av en annan oförklarlig företeelse, ofta mer oförklarlig." Utlänningar Förmodligen skulle kunna berätta långa historier om det.

 

För vissa, även om endast mycket sällsynta tillstånd, som beskrivs i dussintals sidor och hundratals punkter i denna webbplats, cirklarna är sannolikt att kunna skapas genom en blixt. Alla styrkor från punktkällor, också linjära vinkelrätt infallande källor, sprida i cirkulära vågor på ytan som de drabbades. En sådan yta är oftast fasgränsen. Ytan på majsfält på en höjd där stjälkarna når, kan anses som mycket noggrann approximation av fasgränsytan. Vind vågor kan färdas på dess yta samt vågor på vattnet (youtube - vind vågor). Liksom effekterna av alla element i vattnet Skapar en cirkulär vågor, och flera element Skapar störande cirkulära vågor, inverkan av flera armar Samma blixtnedslag ansvarsfrihet, vid små avstånd från varandra, i samma tid eller i intervaller om tiotals till hundratals millisekunder, skapa på grödan ytan störande cirkulära vågor, det som de kan slå, och därmed fastställa en annan efterföljande utsläpp som tillsammans också kan resonans och skapa störningar. De efterföljande utsläpp av el sker främst genom att tillfälligt skapade strukturer lutande grödor stjälkar som har flera tusen gånger lägre resistans än stående upprätt, eftersom det finns mycket fler kontaktpunkter mellan dem och de är mycket starkare pressas samman. Skapar en tillfällig struktur till exempel Simulera cirklarna på vattnet, med växter som finns inuti som dem kommer att få mycket större i mängd energi för den efterföljande urladdning. Omedelbart efter Eftergift av alla mekaniska impulser, med hänvisning till: De helt återställa tack vare elasticiteten i deras egna sin ursprungliga position. Den "bild", som skapas i dem alltså genom deras större mycket skada mot växter i sin närmiljö, är helt osynlig, latent. Deras Ökar skador över tid på grund av tillväxtprocesser, som sker i dem, och stjälkar Kontinuerligt försvagas tills slutligen böja sig ner - är in `skall (skadad, Försvagad). Således egentligen bara verkligen hända att visualisering av regelbunden, men också någon oregelbundet mönster. Problemet med det eller snart kommer att utarbetas mer i detalj på andra sidor på webbplatsen, till exempel Microsoft Kronologi och undersidor.

 

Lagt hösten 2011:

På grund av de speciella egenskaperna hos korn kan ibland vara ett mönster synligt innan logi (skada, försvaga), vilket är fallet med mönster ..., (photo) I vilken stjälkar inte ligga på marken alls, de står fortfarande ganska vinkelrätt. Mönster är synlig, främst på grund lutning av örat och och blad översta till en helt annan position i jämförelse till de omgivande växterna. Detta är faktiskt en ekvivalent eller en form av växter vissnar bort, också logi är (skadlig, försvagning) i själva verket endast form av en viss Wilting bort, marken är bara böjning och kraftigt skadade och därmed försvagas (vissen) växter. Likaså kan bete sig också den översta bladet ensam (photo) Kanske även i andra spannmål. Beskrivs beteende öronen är egentligen bara en specialitet korn. Mycket mer detalj kommer att vara åter på plats Kronologi och andra. Detta är inte ett enda fall av cirklarna, när kornet visade en liknande beteende, men det är snarare ett undantag, hela den långa historien av cirklarna i cirka 30 år, råkade bara några liknande fall. Kornet IA Able uppvisa liknande beteende och förmodligen mycket ofta, särskilt under perioden från maj till juni. Kanske Främst under perioden omedelbart före och efter full rubrik - vårkorn i ungefär mitten av maj. Förhindrar att ingenting i detta avseende skulle göras i framtiden och statistiskt signifikant antal ytterligare synpunkter, men det finns inga Nees att genomföra dem bara i regelbundna mönster. Också möjligt, i korn mönster som finns i de flesta fall för sent, strax efter logi (skada, försvaga), men skulle vara möjligt att hitta dem tidigare. Också möjligt att perioden med endast lutande öron i de flesta fall är verkligen mycket kort, och helt omöjligt registrera det. Betydligt längre tid tar endast i fall ganska unik på grund av eventuella bidrag av någon annan, till exempel av vatten Ytspänning Effect , som hjälper stjälkar att stanna upp längre tid.

 

Kanske är det mer än 99% säker, nämnde att stjälkar i mönstret senare böja sig ner till marken, som i alla andra fall, men senare fotografier på alla grödor cirklar Explorers webbplats aldrig dök upp. Varför hänvisar till när de redan har "alla gjort". Även efter flera 30 års forskning, gjorde de inte inser, att de följer handlingen, som ofta redan börjat Flera månader innan de kom för att ta foton, och fortsätter i flera månader efter, fram till skörd och efter, det finns alltid något nytt att fotografi, det finns alltid något nytt att upptäcka, har observerbara förändringar skett nästan varje dag. Även en fotografi Weekly skulle vara tillräckligt. Kanske, med hänvisning till: kan hittas någon besökare, som besökte och fotograferade siffran senare.

 

Vortex ring ofta uppstår efter en konventionell explosion strax ovanför marken eller i luften, absolut alltid efter kärnvapen, och ganska ofta skulle förmodligen skapas för flera sekunder efter blixten ansvarsfrihet, eftersom vad som hände där från mekanisk synpunkt. Omedelbart efter blixtnedslag ansvarsfrihet kan flytta över dess konsekvenser punkt och vortex ring Flera meter till tiotals meter i diameter, som innehåller en stor av mängden elektrisk laddning, och vid vissa tillfällen kan "skriva ut sig" till strukturen under den (beskära). Det kan röra sig upp till flera ringar i närheten, koncentriska och excentriska, kan deras avgifter addera och subtrahera. Jämföra några av sina former kan föreslå en uppfattning om några av dem som skulle skapas genom en ganska komplex uppsättning vortex ringar, rör sig över marken i olika riktningar, vars delar visas vid vissa tillfällen i strukturen av grödan. De kan lutas i olika vinklar.

 

Det är fortfarande bara en mycket Behandling teoretiker. På vissa andra platser Visst kommer det att finnas en hel del skrivet om det. Vortex ring mycket ofta observeras Vissa Omedelbart efter explosionerna. ((photo/) Vid den punkt där blixten urladdning händer, det pågår mycket liknande processer explosion. Verkligen mycket få av observatörer som kan lämna torr plats med egna ben (levande). Några ytterligare detaljer kommer att vara här .

 

endast för engelska läsare:

Det var molnigt februari morgon, en dag, och som alla andra, och absolut ingenting indikerade, som verkligen snart det bara kan vara Kommande en lösning en av de största mänsklighetens mysterier av 20-talet, att utan någon antydan till en lösning fortsatte till 20 -talet. Program programmerats, dokument dokumenterades, rekord noterades, var filmerna Filmade och fotografier fotograferades. Projection material läggs till projektion enheter överföringsvägar aktiverade, mottagare mottagna överföring rör förvärmd. Det var den 12 februari 2008 ... Fortsättning ...

 

Slutet av del 1

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z