Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-kronologi-timelapse . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Cirklarna - Timelapse
Kontinuerlig tid förflutit kamera erbjuder intressanta möjligheter efter upptäckten av en formation
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

Jag tror det händer saker som inte kan förklaras, men så många människor verkar inställda på att förklara dem. Alla har ett svar till dem. Antingen utlänningar eller saker från andevärlden. H.Ramis
Det är alltid för tidigt att sluta. N.V.Peale
Mycket inlärning lär inte förstå. Herakleitos

Cirklarna , beskära bilder, Capture Timelapse

PagPh
Den oförklarliga mysteriet förklaras slutgiltigt

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Alla grödor cirklar Inspektörer ganska felaktigt tror att efter utseende att hitta mönster och upptäcka att de har förlorat den viktigaste fasen (dess tillkomst). Då är det endast möjligt att dokumentera den och det finns inget mer att göra. Men detta är inte helt sant, eftersom en hel del mycket intressanta saker kommer bara hända kommande dagarna (bortsett från - massorna av nyfikna åskådare, rusar fältet). Det är inte möjligt att spela in hela processen från början, men att det kommer att följa, är inte mindre intressant, tvärtom. Framstegen kan spåras till skörd, ibland också lite senare.

 

Timelapse kamera

I utvecklingen

 

Fel av gröda cirklar Explorers

En av de andra stora misstag gjorde gröda cirklar Explorers, deras antagande att bildandet av cirklarna var som helst i världen är en fråga om minuter, beräknas uppgå till cirka 5-10, 20-30 vid bron, och även före eller efter i fältet redan händer ingenting. I själva verket upptar hela handlingen, det som händer på uppsättningen, kumulativt 1000 - 1500 gånger längre tid. Flera månader. logi (skadlig, försvagning) av grödan (Det primära, bro Observerbara), då det verkligen och fullständigt förekommer naturligt, är usuall bara några få procent av hela perioder, men också väl under en procent. Ibland kan det uppstå tillplattning (skadlig, försvagning) av gröda egentligen redan under (Omedelbart efter) blixten ansvarsfrihet, men de är verkligen en mycket exceptionella fall. Speciellt när det förmodligen redan hänt helt olika utsläpp i grödan fältet Samma Flera veckor innan (Två utsläpp i ett rum). Men även om en unik och mycket stark urladdning hände, kan allt behandlas på ett annat sätt, och ingen "Föregångare" behövs.

 

Mekaniska egenskaper för oskadade gröda

Även om det kanske inte riktigt märks, kan helt oskadad sunda grödor tål även de mest extrema väderförhållanden (vind) och omedelbart efter tryckvågen från explosionen, vilket motsvarar en explosion av flera hundra kilo TNT nära ytan fält över fältet på en bråkdels sekund vid överdriva Flera hundra km / tim. Explosionen wavw stora Beskär tillfälligt kan böjas utan att bryta nästan till marken, stjälkarna Omedelbart efter remission omedelbart sätta tillbaka i upprätt läge. Anläggningarna har en torr men naturligtvis en utomordentligt intensiv mekanisk impuls "Remembered" i sina vävnader kan det förekomma och skada Deform (riktad) delar av vävnader, vissa celler, initialt Även helt omärkbar, mikroskopisk, men att under en längre tid börjar växa till makroskopiska dimensioner.

 

Mekaniska skador

  Skenbar är på växterna tills relativt träffsäkra och marginella avstånd från effekterna av utsläpp, snarare just i en cirkel, längre bort avstånd bortom det nästan inte alls Detta avstånd kan noggrant Relativt Bestäms av intensiteten av ansvarsfrihet. Det är tiotals till hundratals tusentals ampere, kan i extrema fall vara nära en miljon. Ansvarsfrihet inträffade Mezi fördelade punkter på ett genomsnitt av 2 km. Starta spänning mellan molnet och marken kan finnas flera miljarder volt, var strömmen utförs för några miljondelar av en sekund (den mest energiska delen), och under urladdningen skedde, stig mellan himmel och jord (det finns saker mellan himmel och jord) var utstrålade Flera megawattimmar el. Beskrivs är en genomsnittlig eller över genomsnittet blixtar Något Vid extremt stark urladdning kan vara pågår och mer värde Större tusen gånger.

 

Bestrålade elektrisk energi under de senaste några meter till tiotals meter ansvarsfrihet ovanför fältet delvis induceras i växterna (i en relativt exakt cirkel från islagspunkten) och skadade dem. Denna skada, hänvisar till var Omedelbart efter urladdning helt visuellt omärkbar, och flera timmar efter någon effekt på växter, minskning av mekanisk hållfasthet, flexibilitet, draghållfasthet, beständighet mot brott och bryta. Men efter några dagar veckor år enbart mikroskopiska förändringar börjar växa märkbar även makroskopiskt och förändringar kommer att vara på växter visuellt och mekaniskt observeras.

 

Jordbrukarna skulle kunna räkna theirrselves tur att den stora majoriteten av energi strålas i urladdningsvägen mellan himmel och jord yta, blixten kanal vars bredd är ca 5 mm, och även i de mest extrema blixtnedslag ansvarsfrihet inte överstiger 10 mm ( källor skiljer sig åt, finns också uppgifter från 10 till 20 mm, förklaras på andra ställen). Denna kanal plasma med en temperatur av 30.000 ° C Ungefär vid den tidpunkt då blixtströmmen passerar genom den, fungerar som en resistor på Cirka 1 ohm per meter. Det är en grov uppskattning, men nu är förklaringen räcker. Om värdet av kanalen motståndet var mycket lägre, säger gånger, utstrålas nästan varje energi av ansvarsfrihet skulle vara precis efter beröring av ansvarsfrihet (Return Stroke) Panna mot marken och jordbrukarna skulle vara torra ställen på en betydande område av torra åkergrödor istället för skörd och träkol.

 

Utöver de inducerade energin kan vara en del energi Ledningsbunden också in växterna genom jorden, som en motsvarighet till den så kallade kliva spänning. Tack vare att kan påverkas främst vissa delar av växter rotsystem, beroende på variationen av elektrisk resistivitet och underjordiska jordlager, återigen relativt ofta noggrant i en cirkel.

 

En annan faktor kan detta beteende en elektrisk ström i växterna på något avstånd från pannan urladdning islagspunkten, med korona (koronaurladdning). Den omgerReturn Strokesom täcker upp till ett visst avstånd, är som en ledare omgiven av en isolering (mantel - Corona Mantel, se sökmotorer). Diameter korona beror endast på urladdningsströmmen (topp), desto högre toppströmmen, desto längre sträcker sig. Gör kontakt med växter med elektrisk ström mycket exakt med avståndet radie koronan, naturligtvis, i en cirkel. Finns det ligger mellan PT publik längre "Sceptic" som inte tror att blixturladdningar kan skapa i fält och kretsen av skadade växter, att förr eller senare dör, eller bara böja till marken medurs eller moturs?

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

   Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper. De kan således agera som magnetiserade kompassnålar och elektromagnetiska krafter tillfälligt avleda dem till marken i en medurs eller moturs riktning, beroende på den relativa förhållandet, riktning och fas skillnaden i passage elektriska strömmar. Tillfälliga mekaniska förändringar och spänningar kan skapa några också Samtidigt osynlig mekaniska skador, orienterade i riktning. Sådana mikroskopiska riktningarna orienterade skador kan GRADVIS odling av skadade vävnader senare ge upphov till successiv riktat orienterade böjning av alla stjälkar i en riktning (CW eller CCW). Magnetiska fält av en genomsnittlig blixturladdningar är minst tiotusen gånger starkare än jordens magnetfält. En annan del av arbetet kan utföras av enorma elektrostatiska krafter tack vare det blad och stjälkar av växter beter sig som blad och stjälkar av electroscopes. Diametrarna för cirklarna representerar cirka utbudet av de elektromagnetiska blixtnedslag ansvarsfrihet krafter. Förutom allt som, med hänvisning till: grödan mönstret inträffar minst flera dagar, ibland upp till flera veckor efter blixten slog. Det beror på att berörda växtvävnader försvagas mycket långsamt på grund av stora tröghet och därför mycket långsamt pågående förändringar i växter ( elektro-Phytopathology , kronologi ). Eftersom det ibland på orten får ske mycket komplexa störningar och resonanser, kan det skapa ibland en mycket intrikata mönster. En enda blixtnedslag ansvarsfrihet utstrålar energi till elektriska lok som skulle reser tusentals kilometer. Genomsnitt (!) Ansvarsfrihet. (Förenklad förklaring)

 

Det var en av de största naturliga skämt - mystifikation, smart trick, skulle Det var naturen skojar hela mänskligheten förbryllade hundratals, tusentals år.

 

Med Uttalade idéer är möjligt inte överens också Möjlig protest mot dem, men kanske det är verkligen allt som är möjligt att att med den eller mot den. Så kallade Jerry Cimrman postulatet.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Vetenskapen kan rena religionen från misstag och vidskepelse. Religion kan rena vetenskapen från avgudadyrkan och falska absoluta ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  En dag utan skratt är en dag till spillo.  
Om Stupidity fick oss i den här röran, så varför inte det kan få oss? W.Rogers
z