Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-utställning-effekt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
cirklarna - Exposition
"Belysning Flash", utsätta cirklarna, kan vara 10 18 gånger högre, än vanliga foton
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

En forskare är på sätt och vis en lärd liten pojke. Det är något av forskare i varje liten pojke. Andra måste växa den. Forskare kan förbli hela livet.  G.Wald
Intelligens är förmågan att anpassa sig till förändringar. S.Hawking
Det enda som betyder något är ansträngningen. A.de Saint-Exupery

Cirklarna , beskära bilder, Exposition effekt (Foto)

PagPh
Motto: gröda cirklar, också former i någon annan gröda, är först "Utsatt" till anläggningsstruktur (raster - liknande) inom energiområdet skulle vara bra (först endast som omärklig skador på växter), efter riktigt lång tid, genom "natur utvecklare process" (försvagning av de växter och logi ) Visas.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

I detta kapitel granskas närmare de analogier som processen för att skapa former i säden (cirklarna) påminner. Möjligt jämför med den process för exponering av fotografiskt material, följt av att utveckla. Det innebär en klassisk fotografisk process, med gelatinskiktet med spridda silverhalider och deras ljuskänslighet. Som en attraktion är möjligt att beed att "exponering" av "cirklarna" inträffar under "blixtljus" Det kan vara, säg, 10 18 gånger högre (men också mycket mer), jämfört med ljus under de utsätts regelbundet foton.

 

Kallelse

Som alltid är markerad på många platser runt denna webbplats, och processen lika de är inte bara skapat alla vanliga mönster för spannmål (cirklarna), men nästan utan undantag, alla tillplattad (skadad, Försvagad) gröda över hela världen. Regelbundna mönster uppstår endast i mycket slumpmässig Samspel av många faktorer, i ett av flera miljoner fall, i fältet När blixten slår urladdning. I ett fall av flera miljoner. I alla andra fall är det blir "bara" till grödan logi (skadlig, försvagning). Ungefär det är mycket möjligt att uttrycka med antalet och liknande förhållande mellan området spannmål per år, "Normalt tillplattad (skadad, Försvagad) "(0,5 till 1,5 miljoner kvadratkilometer av området in `skall (skadad, försvagade) gröda ) och att områden tillplattad (skadad, Försvagad) som en form av regelbundna mönster (summan runt en enda kvadratkilometer, område för alla regelbundna mönster Under hela hela världen).

 

Definition

redan för många år sedan pronaunced av den store mästaren:

"Med specificerat uttalande kan vi oense, kan vi protestera mot det, men det är om alla, Möjligt att till med det eller mot det vi kan göra."

(Jerry Cimrman, ungefärlig offert)

 

Analogi med fotografi och andra effekter

 

En anteckning om koronaurladdning

 

Sida under uppbyggnad

Viss del information nu kan hittas till exempel på vissa sammanfattande sidor.  cirklarna - förståelse Främst är nu en av de mest omfattande sidan. En annan ganska omfattande information kan hittas på länkarna från sidan Texter . Det finns länkar till några publicerade texter. Även några ännu opublicerad, dvs lite förhandsversion. Andra tester osorterat Placerad här . Texterna kommer naturligtvis tillkommer kontinuerligt.

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Kärnan i biografen redigerar. Det är kombinationen av vad som kan vara extra bilder på människor under känslosamma ögonblick, eller bilder i en allmän bemärkelse, sätta ihop i ett slags alkemi. F.F.Coppola
En vetenskapsman borde vara den lyckligaste män. G.Wald
Om du kan drömma det, kan du göra det. W.Disney
z