Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar, sponsring . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Sponsring Möjligt
cirklarna skapas av blixten, nya enkelt och begripligt teori - Söker sponsorer
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

Hur underbart att vi har träffat en paradox. Nu har vi ett visst hopp om framsteg. N.Bohr
Ingen glömmer någonsin var han begravde stridsyxan. Kin Hubbard
Den säkra övertygelsen att vi kunde om vi ville är anledningen till att så många bra sinnen är inaktiv.  G.C.Lichtenberg

Crop Circles , beskära siffror Sponsring Möjligt

PagPh
Med denna hjälp kommer du att kunna att avveckla helst utomjordiska invasioner av inkräktare.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

någon vetenskaplig forskning kräver finansiering, och varje person, också organisationen har möjlighet att bidra till spetsforskning, förklarar Detta är en av världens största mysterierna genom tiderna.

 

Komplett grundläggande vetenskaplig forskning, grundforskning, utredning. En helt ny typ av vetenskap som skapats för forskningsändamål - Electro-Phytopathology - se menyn. Beskriver åtgärder av el på växtvävnader. Inte ens en enda ensam försöksledaren gjordes fram till nu, om växter skadas av el. Ja, de är. Men 90% mer inte dödas, bara skadad - försvagas. Beror på intensiteten, på hela mängden energi, och hur energin bandspridda i anläggningen och vävnader.

 

Två kompletta vetenskapliga upptäckter (kanske mer)

En helt ny scientivic etablerade vetenskapliga disciplin (elektro-Phytopathology)

 

Den andra forskning upptäckt: Helt beskära alla ligger på jordytan (. Inte bara gröda - vallmo, raps etc) I hela världen, som ligger även i absolut att oregelbundna former, (även miljon gånger mer yta större än vanligt former - Piktogram - cirklarna) skapas av blixtar. Rund och blixtar slår miljarder in i åkrar och områden gräs årligen. Allt som dyker skadats av el står upprätt många dagar, veckor, successivt försvagas och böja ner en dag. Möjlig dominoeffekt, se menyn. Mycket mer effekt inblandade.

 

Den andra forskningen upptäckt är faktiskt den första, eftersom det var den huvudsakliga rektor för hela rörelsen Investigation.

 

Grödan cirkeln Upptäckten är bara en biprodukt, sopor, mycket mer omfattande undersökning.

 

Bli en sponsor av mest realistiska Crop Circle, helt otroligt teori, relativt fet, men den första och enda som arbetar med:

 - Verkliga fysiska och naturliga verkliga krafter och effekter, kemi, biologi osv.

  - Den första och enda teori kontrollerbar och vetenskapligt bevisbara.

  - Den första och enda teori tillåter test av refutability.

  - Tillgängliga när som helst och kontrollerbara repeterbara tester och experiment.

 - Inget behov av någon åtgärd eller dumt utomjordisk kraft 

 

Kontrollerbara repeterbara experiment och observationer - grundläggande och leda några grundläggande principer för forskning och vetenskap

 

Mer 40 grenar av vetenskap och grundforskning, som det många användbara delar av detta bara aborning, nyutvecklade teorier

 

Likvidera, döda din egen utomjordiskt. (Hittills betraktas som exklusiva cirklarna författare)

 

Alla bidrag skickas hit skulle användas, bland mycket annat, för att besegra, utplåna, anihilating någon utomjordisk, ET också teori i världen.

 

Ditt namn kommer att vara varaktigt och citated alltid Markerat som mördare av utomjordingar, förstöraren av utomjordingar, ET - Annihilator, ET - Eraser, ET - Destructor, sniper mördare av utomjordingar .

 

Du hjälper till att förhindra mänskligheten skulle vara märkbar ökning av självförtroende från ett av de värsta hot - utomjordingar (Hawking säger).

 

Du kommer att hjälpa till att utrota någon tänkande om eventuella utomjordingar, utomjordingar - ET från alla människors förvirrade sinne.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

 

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper. De kan således agera som magnetiserade kompassnålar och elektromagnetiska krafter tillfälligt avleda dem till marken i en medurs eller moturs riktning, beroende på den relativa förhållandet, riktning och fas skillnaden i passage elektriska strömmar. Tillfälliga mekaniska förändringar och spänningar kan skapa några också Samtidigt osynlig mekaniska skador, orienterade i riktning. Sådana mikroskopiska riktningarna orienterade skador kan GRADVIS odling av skadade vävnader senare ge upphov till successiv riktat orienterade böjning av alla stjälkar i en riktning (CW eller CCW). Magnetiska fält av en genomsnittlig blixturladdningar är minst tiotusen gånger starkare än jordens magnetfält. En annan del av arbetet kan utföras av enorma elektrostatiska krafter tack vare det blad och stjälkar av växter beter sig som blad och stjälkar av electroscopes. Diametrarna för cirklarna representerar cirka utbudet av de elektromagnetiska blixtnedslag ansvarsfrihet krafter. Förutom allt som, med hänvisning till: grödan mönstret inträffar minst flera dagar, ibland upp till flera veckor efter blixten slog. Det beror på att berörda växtvävnader försvagas mycket långsamt på grund av stora tröghet och därför mycket långsamt pågående förändringar i växter ( PPE , kronologi ). Eftersom det ibland på orten får ske mycket komplexa störningar och resonanser, kan det skapa ibland en mycket intrikata mönster. En enda blixtnedslag ansvarsfrihet utstrålar energi till elektriska lok som skulle reser tusentals kilometer. Genomsnitt (!) Ansvarsfrihet. (Förenklad förklaring)

 

Det var en av de största naturliga skämt - mystifikation, smart trick, skulle Det var naturen skojar hela mänskligheten förbryllade hundratals, tusentals år.

 

Med nämnda idéer är överens möjligt inte, också Möjliga protest mot dem, men kanske det är verkligen allt som är möjligt att att med den eller mot den. Så kallade Jerry Cimrman postulatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Det är så trevligt att komma över människor dummare än oss själva. Vi älskar dem på en gång för att lör J.K.Jerome
Du kan inte ge upp hoppet bara för att det är hopplöst. Du måste hoppas ännu mer!
Vetenskapen måste ha sitt ursprung i en känsla av att något var fel. T.Carlyle
z