Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - gröda cirklar som skapats-by-lightning-lokalisering . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
 Ansvarsfrihet Lokalisering
Den enklaste beviset på samband med regelbundna mönster med lokalisering av blixturladdningar
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

Vetenskapen har bevis utan säkerhet. Kreationister har Säkerhet utan några bevis. C.E.Montague
Fakta är luften av forskare. Utan dem kan du aldrig flyga. Linus Pauling
Problemet är inte att det är för många dårar, men blixten som inte är fördelat rätt. M.Twain

Cirklarna , beskära bilder, Discharge Lokalisering

PagPh

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Blixtnedslag urladdning Lokalisering

Det finns ingen anledning att skriva långa texter om blixtnedslag lokalisering. Den viktigaste information som blixten lokalisering är tillgänglig och möjlig. Mätt elektriskt, som och radiosignaler, och använder trigonometriska utvärdering. Möjliga noggrannhet är i meter. Många andra informationer tillgängliga. Intensitet - i kiloampere, t.ex. 6, men kanske mindre, men också kanske många fler - ibland mycket mer än 250 000 Polaritet, typ (CG, CC). Om multiplicerat, än antalet och intensiteten i efterföljande utsläpp.

 

Realtime EUCLID lightning kartdata

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Teknik

Just nu komplett nätverk består av ca 140 sensorer, vilket bidrar till att upptäcka blixtar.

Alla blixtnedslag data detekteras med hjälp av elektromagnetiska sensorer, som sänder rådata till en central analysator. Deltar med den teknik som tillhandahålls av Vaisala (Tucson, AZ). Varje sensor detekterar den elektromagnetiska signal som avges av blixten returslag.

Denna teknik använder GPS-satellitsignaler för tidsinformation.

För varje konstruera de viktigaste blixtnedslag parametrar Inspelad, mjöldryga tid för händelsen, påverkan punkt (latitud och longitud), aktuell intensitet och polaritet, och antalet efterföljande slag.

Uppgifterna för alla sensorer genomgående nätverket koncentreras i realtid i två Euclid centrala operativa centrum. De beräknas omedelbart dit för att beräkna blixtar platser och Optimera kvaliteten på uppgifterna. Resulterande data skickas i samband med behandlingen av de Euclid operativa servicecentra. Detta leder till en fullständig bild av blixtnedslag i realtid. Alla blixtar Insamlade data arkiveras även för post-storm analys.

 

Användbara länkar

LIGHTNING UPPTÄCKT
ALDIS - Österrikes Belysning Detection och nätverk
METEORAGE - Mjukvara leverantör för blixtar datahantering och chef för det franska blixtnedslag upptäckt nätverk
MeteoFrance - franska nationella meteorologiska byrå - ägare av den franska blixtnedslag upptäckt nätverk
BLIDS - "Blitz Information Dienst der von Siemens tyska blixt upptäckt nätverk, som ägs av Siemens
SKALÄR - slovenska blixtnedslag upptäckt nätverk
Instituto Nacional de Meteorologi - spanska nationella meteorologiska institut, ägare av det spanska blixtnedslag upptäckt nätverk
SINTEF - Norska Statens Meteorologiska institutet - ägare av Norska lightnnig upptäckt nätverk
Meteorologiska institutet (FMI) - ägare av Finlands lightnnig upptäckt nätverk
CESI SIRF - han italienska blixt Detection och nätverk
Information om och Blixtar Åska
tigger.uic.edu Blixtnedslag skada Research Program
www.lightningsafety.com Nationella Blixt Safety Institute
www.usatoday.com USAToday, tidningar webbplats med mycket information och länkar om blixtar
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, USA laboratorium forskning om extremt väder och blixtar
wwwghcc.msfc.nasa.gov Globala klimat-och Hidrology Center, en institution av NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, en institution NOAA
www.nssl.noaa.gov Nationella svår storm Laboratory, en institution NOAA
Meteorologiska CENTER
www.magmacom.com Magmacom, Meteorologiska länkar till webbplatser av alla världens
www.noaa.gov NOAA National Oceanic and atmosfäriska Administration - USA
www.meta-office.gov.uk Brittisk Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
INTERNATIONELLA grupper på Blixtar
www.cenelec.org CENELEC Europeiska kommitté för standardisering inom elområdet
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Learning

Vad är blixten?

Lightning är överföringen av laddningen betydande mellan två laddade objekt. Blixturladdningar kan förekomma moln-till-moln (CC), moln-till-luft (CA), och moln-jord (CG). Buienradar.nl ger online-data på moln till marken blixtnedslag. Cloud-till-jord blixtnedslag har störst inverkan på våra dagliga liv. Ett blixtnedslag kan döda, förstöra utrustning, starta bränder och ansvara för så mycket som 70% av en typisk strömavbrott.

 

Stroke

En blixt händelse fortsätter flera steg i den första som kallas "ledare" som du inte kan se. Dessa ledare producera en ledande bana till jord så som används för en stor urladdning av elektrisk energi. Denna urladdning kallas "stroke". Det är den bländande vita blixten du ser följt av kraschen av åska på grund av den supersoniska expansionen av luften när den värms upp. Den första stroke följs ofta av en annan ledare / slag sekvens efter några hundradels sekund. Upp till 20 eller fler sekvenser av en ledare / stroke kan förekomma, och det är därför det verkar blixtnedslag flimmer.

 

Blixt

Alla slag inträffar att inom en sekund och inom 10 kilometer från den första slaget samlas ihop och kallas en "Flash". Detta hjälper gruppen relaterat Potentiellt elektriska händelser i en enda händelse för visning.

 

Realtid

Realtid: bearbetning av information som den anländer till en central punkt. En Processen fortsätter inte i "realtid" kanske skulle lagra information innan du använder den. I system blixtnedslag detektion är blixten data som kommuniceras från en sensor till en central behandlingspunkt.

 

Projektion

Ungefär Jorden är ett klot. Om du vill visa den sfäriska jorden på den platta skärmen på en bildskärm Kräver lite fantasi Kallade matematik och projektion.

 

Tidszon

Webbplatsen www.buienradar.nl Stöder alla de stora tids-zoner i hela Europa. Observer Blixt, Lightning och Lightning Explorer rådgivare använder alla rörliga tidszon som du kan ange Under abonnemanget. För en bra diskussion om tidszoner, klicka här.

 

Förkortningar

EUCLID - europeiskt samarbete för Lightning Detection

BLDN - Benelux Blixt Detection nätverk

CELDN - centraleuropeisk blixt Detection nätverk

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper. De kan således agera som magnetiserade kompassnålar och elektromagnetiska krafter tillfälligt avleda dem till marken i en medurs eller moturs riktning, beroende på den relativa förhållandet, riktning och fas skillnaden i passage elektriska strömmar. Tillfälliga mekaniska förändringar och spänningar kan skapa några också Samtidigt osynlig mekaniska skador, orienterade i riktning. Sådana mikroskopiska riktningarna orienterade skador kan GRADVIS odling av skadade vävnader senare ge upphov till successiv riktat orienterade böjning av alla stjälkar i en riktning (CW eller CCW). Magnetiska fält av en genomsnittlig blixturladdningar är minst tiotusen gånger starkare än jordens magnetfält. En annan del av arbetet kan utföras av enorma elektrostatiska krafter tack vare det blad och stjälkar av växter beter sig som blad och stjälkar av electroscopes. Diametrarna för cirklarna representerar cirka utbudet av de elektromagnetiska blixtnedslag ansvarsfrihet krafter. Förutom allt som, med hänvisning till: grödan mönstret inträffar minst flera dagar, ibland upp till flera veckor efter blixten slog. Det beror på att berörda växtvävnader försvagas mycket långsamt på grund av stora tröghet och därför mycket långsamt pågående förändringar i växter ( PPE , kronologi ). Eftersom det ibland på orten får ske mycket komplexa störningar och resonanser, kan det skapa ibland en mycket intrikata mönster. En enda blixtnedslag ansvarsfrihet utstrålar energi till elektriska lok som skulle reser tusentals kilometer. Genomsnitt (!) Ansvarsfrihet. (Förenklad förklaring)

 

Det var en av de största naturliga skämt - mystifikation, smart trick, skulle Det var naturen skojar hela mänskligheten förbryllade hundratals, tusentals år.

 

Med nämnda idéer är överens möjligt inte, också Möjliga protest mot dem, men kanske det är verkligen allt som är möjligt att att med den eller mot den. Så kallade Jerry Cimrman postulatet.

 

några korta informationssidor:

cirklarna , en annan internationell cirklarna - Kornkreise

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Viss del information nu kan hittas till exempel på vissa sammanfattande sidor.  cirklarna - förståelse Främst är nu en av de mest omfattande sidan. En annan ganska omfattande information kan hittas på länkarna från sidan Texter . Det finns länkar till några publicerade texter. Även några ännu opublicerad, dvs lite förhandsversion. Andra tester osorterat Placerad här . Texterna kommer naturligtvis tillkommer kontinuerligt.

 

Vissa sidor eller också delar preliminärt har åtagit sig att publicera någon annanstans, så den första kommer visas där, så snart de kommer att kopplas från sidan texter , och efter en tid kommer slutligen visas på sidan för vilket den är avsedd.

 

Dessutom är det nästan alla sidor är beredda en rad kompletterande bilder eller illustrativa grafik, Vare egen skapelse, eller "samlade verk" från Internet. Sådana punkter för placering av Även befintliga, men ändå oplacerad foton, finns i texten mycket starkt färgade som märkts. Dessa är främst för Beteckningar författare av texten själv att äntligen bryr till steg att placera dem där. Det är en gradvis publicering av forskningsresultat. Att forskningen varade i flera år, så det kommer att ta tid ännu. Ofta också hände att i samband med att skriva lite sidan ibland placerades objekt i sina stycken en text, som snarare borde finnas med på en annan sida, men hittills har inte har kopierats eller flyttas dit.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Det är inte bra att försöka stoppa kunskap från att gå framåt. Okunnighet är aldrig bättre än kunskap.  E.Fermi
En engelsman tror att han är moraliskt När han är bara obehagligt. G.B.Shaw
De säger Äktenskap görs i himlen. Men så är åska och blixtar. Clint Eastwood
z