Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-linjer-i-gröda . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Linjer in `skall gröda
linjer inkom `skall vara , ofta döda växter eller grödor i ett fält som bildas på exakt samma sätt som mönster
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

Man finner ibland vad man inte är ute efter. A. Fleming
Ur vetenskaplig synpunkt kan vara ämnen som delas in i två grupper: De som vi aldrig behöver sökbart någonstans runt oss, och dem vi behöver just nu, aldrig kunna hitta.
Inom områdena observation chans gynnar bara det förberedda sinnet.  L. Pasteur

Raka linjer är också

mycket regelbundna mönster

Crop circle created by lightning with underground pipes
Raka linjer in `skall vara helt död eller majs (och alla andra jordbruksgrödor) bildas av mycket Similary, nästan identiskt sätt, eftersom alla vanliga också men helt oregelbundna mönster i någon gröda.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Skadade, svag och in: skall växter (kanske helt dött)

Under de långa rader kan skapas i alla fall på ett mycket liknande sätt.

På grund Genomförande av den elektriska strömmen genom växter, deras rotsystem och jord i deras omedelbara omgivning, men med betydande bidrag från ledande vägar i tunnelbanan. De ökar den elektriska ledningsförmågan, främst jorden i närheten och ovanför dem, upp till flera storleksordningar. Sådana spår kan vara av naturligt ursprung, arkeologiska eller industriell. De resulterande linjerna kan ha olika längder. Från mindre än en meter till över en kilometer. Det beror på intensiteten av ansvarsfrihet och karaktär kompletterande tunnelbanelinjer - hur de bidrar till avledningen av de underjordiska strömmar. På några av dem (mycket lång) kan delta flera utsläpp, eller gnistor från samma urladdning, eller eventuella efterföljande RS AV SAMMA ansvarsfrihet, faller på andra platser än de de första stora RS (i undantagsfall kan falla hundratals meter från varandra, ytterligare). Deltar på något sätt och Manner, vilket skapar en ledande länk mellan molnet och marken, före utsläpp kommer havet Detaljerad beskrivning till exempel vara här .

 

De allra flesta av dem kommer att förbli under resten av växtsäsongen helt obemärkt. Är inte omöjligt att de genereras i en mycket större utvalda funktioner, än så mycket beundrade regelbundna mönster, men de registrerades endast om en torka, om de vore en del av några torra mönster. Annars kommer de sannolikt att betraktas som en gren av spårvagnslinje, eller sökvägen i fältet.

 

Bland de mest intressanta långa rader på fältet hette linje FL Ålderskategori Opocno och Dobruska. Hänvisningar till kortare linjer är redan i mainpagee . Dessa avser främst sannolika underjordiska rörledningar, vattenledningar eller sewerages. Frågan kommer att vara här på denna plats i tid utarbetas mer i detalj, med hänsyn till de arkeologiska och geologiska möjliga orsaker.

 

Två bilder i huvudet på den här sidan relatera dessa en torr plats, med bevisligen lokaliserare linje (även nämns i huvudsidan). Den andra fångades Flera veckor efter den första, medan till höger högst upp på sidan är en bild av korn "bara" in 'skall (skadad, Försvagad) - men är troligen helt död. Vad som händer där, kommer att bli mycket mer detaljerad beskrivs exempelvis på sidan Kronologi och undersidor. På bilden är copyright under grödan helt död, och han var förmodligen den plats bara för att finna dess svårigheter med översättningsbar och identifierbart Remains. Den första fotot är från arkiv Lucy Pringle , den andra från busty-taylor.com . Ett gemensamt drag för nästan utan undantag alla cirklarna bilder är ganska sorgligt faktum, att om de någonsin nämnt något datum, det finns bara ett tilldelat dem information om tidpunkten för mönstret upptäckt, (i detta fall, datum 23 respektive 22 maj 1998). Den andra togs med sannolika intervall minst en månad från den första. Inget annat val än artigt, men också mycket starkt tyder på att alla grödor cirklar Explorers, det vill varje bild helt professionellt Taken oskiljaktigt Tillhör dagen för förvärvet, liksom (eller mer) till någon dokumentär fotografi Förvärvad för vetenskaplig forskning . Datumet är till exempel med i Exif bilden för varje slinga sedan dagar, när han köpte sin första digitala kameror (men om någonsin De vet vad det är EXIF). Detta mycket användbara information som åtföljer varje konstruktion foto bild, tyvärr, är alltid under ett sätt från deras kamera är deras hemsida "mystiskt Lösen". Det bästa sättet för att inte dem satt Informationsvärdet av av sina webbplatser skulle vara från en professionell synvinkel Omedelbart ökade med tusentals procent. Om konstaterandet av EXIF-information, och att veta vad är det, för dem oslagbara ju bara problem skulle vara tillräckligt mycket dagen för foto förvärva, skulle detta en bro Viktig information vara användbar för att öka nyttan av sina webbplatser för World Scientific framsteg på exakt samma sätt. Naturligtvis, åtminstone ungefärliga också GPS-data är mycket fördelaktigt.

 

Liknande fall kommer som de är i huvudet på den här sidan, här på denna webbplats namnges arbetsnamnet för nu " lokaliserbara metallplatta undergroundd "

 

Obs: Alla författarens egna fotografier på denna site innehåller EXIF ​​information

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Tillämpar också GPS-data, om de ingår. Alla foton som tillämpas från andra webbplatser har, om möjligt, fylls i EXIF-information om källa - författare, hemsida. Bland annat Fungerar som en indikation på att författarna till denna webbplats, och om inte omedelbart upprätta en länk direkt till källan, Visst finns läggs någon gång inom en snar framtid. Dessutom var det bara de etablerade (december 2011) och de särskilda sida cirklarna grödor - GPS, där de successivt GPS-data till det största antalet cirklarna foton, som någonsin har hittats runt om i världen, inklusive platsen för ungefärlig form modell så nära som möjligt i terrängen profil ( Google Earth ).

 

Slingrande stigar

En andra fall av stigar och i fält och också linjer skapas av el, men i detta fall de är inte raka alls. Dessa är olika slingrande vägar, väg ingenstans att ingenstans i fältet, eller från någonstans synes det någonstans. De visas (Arise) mycket ofta under flera dagar efter upptäckten av mönster och deras varje observatör tänker därför spårade det Att någon där ute. Paths naturligtvis är nära vissa mönster spårade ur, men sannolikt långt ifrån alla av dem. Detta kan vara en helt slumpmässig vägar, skapad av överskottet av den elektriska laddningen, Det myntade resan därifrån, mer eller mindre slumpmässigt, och de är ofta väldigt slingriga. Inom en snar framtid här kommer att placeras objektet i ett antal fotografier torra, de är dussintals tillgängliga. Naturligtvis ingalunda alla vägar dem han måste ha gjort tillfälligt krypa på marken blixtnedslag utsläpp, en del av dem skulle vara riktigt skapas av några "berusade sjömän", men absolut inte alla. De kan vara en helt slumpmässigt vägar, skapade av överskott av elektrisk laddning, WHO klasser att komma bort därifrån, mer eller mindre slumpmässigt och är ofta mycket slingriga. Helt samma som slingrande slingrar av blixten ansvarsfrihet luften. Inom en snar framtid här kommer att placeras objekt nummer och bilder på torr mark gröda spår ligger direkt på cirklarna fotografier, det finns massor av torra tillgängliga. Naturligtvis inte alla sådana vägar på en orm dem att tillfälligt görs på marken krypande blixtnedslag urladdning kan några av dem vara riktigt skapas av några "berusade sjömän", men säkert långt ifrån alla av dem. De kan dyka upp senare efter mönstret upptäckten (flera dagar) att den kvarvarande utsläpp, krypa bort från nedslagsplatsen, inte längre har tillräckligt med energi, och därför växter påverkas inte så intensivt, som i främsta mönstret. Naturligtvis är inte omöjligt att även några av vägar är torra efter deras upptäckt ytterligare förlängas med besökare av mönster, som bara helt enkelt tänker hade Att någon banat dem tidigare. Ännu mer, att de inte får visas på den första dokumentära fotografier registreras före eftersom de inte finns ännu.

 

Det finns ett fall där det inte riktigt omöjligt att blixten från nedslagsplatsen och skapandet av mönster utvecklats bort och boll belysning. Detta kommer att beskrivas på något annat sida, särskilt i en plats där det förklaras att bollen blixtnedslag verkligen behöver inte delta i att skapa regelbundna mönster, på sidan där uppmärksamhet ägnas åt bollen blixtar. Naturligtvis, men det är inte på detta sätt otänkbart att flyttat klassiska kanal Overground urladdning. Skulle det vara ganska svårt att någon av de möjliga alternativen för att utföra. Att det är viktigt på platsen i en liten höjd över marken rörde stora elektrisk laddning.

 

Raka linjer över rörledningar

Oskiljaktigt anhängare till många cirklarna, som upptäckts i det förflutna, men de lämnades utan ränta, eller var helt obemärkt. De kan passera rakt igenom mönstret, bredvid honom, i mindre eller större avstånd från den. De kan även vara placerade i relativt stora avstånd från mönstret (flera hundra meter), på en helt annan del av fältet, så det kan inte ens betraktas som en del av formen. De kan uppstå på angränsande eller avlägsna fält, där är inte alls regelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda, även på fältet där förutom dem inte någon annan redan ställts `skall (skadad, Försvagad) eller död gröda alls.

 

Dessutom, eftersom den ibland inte har rätt att synas på samma gång. Det kan vara ett antal dagar tidigare, men också senare. I vissa (förmodligen ganska ofta fall) inte bara säd i dem vara in `skall (skadad, Försvagad) ofta helt dör. En av anledningarna till att de inte betalas någon uppmärksamhet nästan med det faktum att säden i dem är troligen död så snabbt att det inte lämnats in: skall (skadad, försvagade), det torkar stående. De uppstår precis som alla Vanligen tillplattad (skadad, Försvagad) majs - efter försvagning av spannmål till följd av blixturladdningar i deras närhet. Mycket ofta får en betydligt högre dos av energi, temperatur som i de vanligaste fallen, tack vare elektriskt ledande strukturer under jord. Förekommer ofta torr och förmodligen fenomen, när anläggningen (dess ovan jord del) Skulle blixten träffen överleva med nästan ingen skada (det ligger i ett relativt stort avstånd från utsläpp), men dess rotsystem Helt dödades eller mottagna torka en stor dos av el som det är absolut oundvikligt tenderar till döden. Hennes situation är ganska lik en växt som plockas i en vas. Också det kan ta lite längre tid än alternativ kommer Appear effekter utsläpp på den. De omgivande växter får in `skall (skadad, försvagade) innan det börjar gå torr.

 

Artefakter i tunnelbanan

Skulle det vara ett misstag att inte ta med denna sida i en annan del av de regelbundna mönster, Bara skulle ha varit helt inte registrerats. Tilldelas ett par skott där man kan se i närheten av mönster vissa oidentifierbara föremål som tillskrivs en mängd av magi, kulten, känner astrologiska och Gud vad andra grafiska betydelser. Liknande artiklar Visst skulle vara möjligt att hitta på andra cirklarna fotograferar ett stort antal. Många av dem Visst även i frånvaro av regelbundna mönster lämnas utan publicitet. Dessa är objekt som ligger ostört i tunnelbanan i många år, och visas på ett liknande sätt varje gång i närheten av ett blixtnedslag (tiotals meter). Det är inte så ofta, eftersom höga breddgrader där siffrorna Appear, sker årligen i genomsnitt detta 2-3 blixtnedslag träffar per km2 , mindre än hälften kan vara utanför växtsäsongen, så slog inneslutningen i fältet När det finns inget mer växer, och så varje slinga väntar en torr föremål som ska visas igen vid minst 10 till 20 år eller längre, kanske 100. Men som redan nämnts, om det inte visas i deras närhet samtidigt en stor regelbundet mönster, torka en händelse sker helt utan reklam. Visst möjligt, att många av torka Visualisering Visas i närheten av någon regelbundet mönster, och absolut inga resultat intresse från det, och de inte får plats på den stora majoriteten av bilderna.

 

Principen om visualisering är exakt samma, som i fallet med underjordiska rör - ligger på ett djup under alven plöjning, men deras närvaro påverkas i hög grad ledningsförmåga av marken nära och över dem, och ledning av blixtströmmar i de underjordiska tack vare dem kan orsaka påverka och signifikant av växter i omedelbar närhet, främst deras rotsystem. Detta kan vara de arkeologiska artefakter, eller delar av lantbruksmaskiner apostated och plöjde i, förblir också Remains av alla industriella aktiviteter, för länge sedan övergivna vattenledningar eller avlopp, eller delar av flygplan kollapsade. Ligger på ett djup under alven plöjning och om ingen har gräva ut dem, de är fortfarande där. Visad GPS föremål är kända, och som är intresserad kan gå för dem med en hacka, och efter förhandlingar tillstånd från markägaren. Vi önskar lycka till i dem gräva. Också skulle vara möjligt att hitta dem med metalldetektorer eller underjordiska radar (vissa av dem behöver inte vara riktigt metall).

 

Ganska exakt GPS-position av underjordiska artefakter som kommer att publiceras här först. Snart.

 

En annan typ av räta linjer på fältet

De är belägna i mitten Främst precis Mellan körspåren

Här bara en kort omnämnande av dem. De är inte direkt relaterade med föremål placerade under jord, men med hur ledningen av elektricitet över markytan och under jord i närheten. De orsakas huvudsakligen av strömmen genom Genomförandet av korridoren. Mycket ofta inträffar på åkrar och torr fenomen, att de flesta drabbade anläggningarna ligger exakt halvvägs mellan dem (det läggs strömmar in från båda håll). Liknande Devoted formationer kommer att vara mycket mer utrymme på sidan korridoren . Det finns redan fått en hel del omnämnanden på dem är några andra sammanfattande sidor, varifrån de kommer gradvis flyttas till också Att huvudsida om körspåren. (Viss belysandephotos)

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

De säger President Wilson har tabbe. Kanske han har, men jag märker han usuall misstag framåt.  T. A. Edison
Brunetter är bråkmakare. De är värre än judarna. Charlie Chaplin
Om jag kunde komma ihåg namnen på alla avhandlingar partiklar, skulle jag vara en botanist.             E. Fermi
z