Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-diverse . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Diverse arbeten
Noter, länkar till intressen, Viktiga informationer från var som helst på Internet och på andra ställen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

Många har sagt om Alchemy, att det är för tillverkning av guld och silver. För mig torka är inte syftet, utan att tänka på bara vad dygd och makt kan ligga i läkemedel. Paracelsus
Anarki är endast smärre strimma av hopp. Mick Jagger
Klara fakta först, sedan kan du förvränga dem som du vill. M.Twain

Crop Circles , beskära siffror, Kort Egenskaper

PagPh

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Här placeras objekt olika informationer som huvudsakligen kommer från Internet som inte har egna ännu sidor, eller ännu inte placerade objekt till andra sidor, vars tillämpningsområde passar mer till ämnet. Reservoar alla typer av information

 

Bland annat kommer samlas här vara några fel , Vilken tills nu var engagerade i Explorers of cirklarna mönster. Eventuell framtida det lite särskild sida. En del intressanta händelser från det förflutna, där hör också mål slumpmässiga observationer.

 

Några mål observation, orsakats av omständigheter

(Eller slumpmässiga omständigheter, att vissa utvalda funktioner objektifieras)

 

Majs CIRKLAR nära PM reträtt (datum?) (photo)

 

Genom David Paul

SÄKERHET En rad utbröt i går kväll efter enorma majs cirklar dök upp på jordbruksmark vid statsministerns land reträtt. Cirklarna är bara några hundra meter från Chequers, där John Major tillbringar sina helger. "Om de var teckningar av hoaxers det i etapper de inte omfattades av säkerhetsstyrkorna vaktade statsministern", säger Lena Godsall-Bottriell, som fann cirklarna igår. "Om de var arbete utlänningar, jag kan fortfarande inte förstå hur ingen såg vad som hände", tillade fru Godsall-Bottriell och djurliv författare närliggande Terrick Books. Igår kväll Thames Valley polisen sade de visste ingenting om cirklarna på gården nära Wendover. Men otroligt, och Downing Street talesman sade: "Vi vet om Chequers corn cirklar, men de är inte en säkerhetsrisk." "De är inte gjorda av människor, de är ett naturligt fenomen, det är något att det med vädret. "

 

knappast någon i samband med cirklarna uttryckte allt mer exakt, än underordnade och livegna av John Major och Hennes Majestät. Ja, premiärminister! Ja, detta är en rent naturlig och normalt fenomen, som gäller till och med rent och endast med vädret, med en av dess mycket extrema fenomen. Bara synd att livegna och tjänare redan inte fortsätta utvecklingen av den ursprungliga, verkar det mycket givande idé. (Men de verkligen? Skulle det vara möjligt att hitta något i hemliga rapporter och arkiv, 007 .. de förmodligen mycket misstänker, som är den verkliga författaren, men ändå inte lämna det till någon, samt jordbrukare)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

År 1995 kom en fem-kronblad stjärna

på kompositören Andrew Lloyd Webbers lantställe i Kingsclere, trots den egendom som bemannade av en 24-timmars bevakning team. Med de omfattande skäl Rigged med sensorer och mikrofoner har en forskargrupp letar efter piktogram gripits Inom några minuter efter ankomsten. Men ingen hade fångats gör mönstret. Webber var på semester vid den tiden och hans säkerhet personal ringde för att berätta för honom vad som hade hänt. Är övertygade om att alla cirklarna var förfalskningar, krävde han att få veta hur ormen kom in hoaxers. När han fick veta att det verkade det inte hade funnits några hoaxers, han var mycket upphetsad.

Fig. 9,4 Den vackra grödor formation som förvirrade Andrew Lloyd Webber - även om han aldrig brytt sig om att titta på den.

 

 

Spelat in ett meddelande om upptäckten av cirklarna inuti en minerade aktiva fält på Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Sommaren 1991 hade Terence Meaden, och ett team av japanska forskare ett fält under överinseende av elektronisk utrustning, inklusive radar, magnetometrar, video med, mörkerseende rörelsesensorer. I skydd av dimma dök bildandet av små hantel, men ingen av skannrar har inte registrerat oavsett inkräktare.

 

Den officer i armén ligger på Salisbury Plain utbildning området cirklarna gång stött på en aktiv minfält.

 

 

Lägg cirklarna på flygplatsen - Planen är inhägnad och utlänningar eller de forskare inte har tillgång till den. Blixtnedslag utsläpp hamnar på något inhägnat plats (om bara någon kunde sätta majsfält i Faradays bur), och dessutom kommer troligen att placeras på trädet tills idag hans signatur. Kommer att placeras i förutsägelser (prognoser).

 

Dessutom är det ganska troligt att det finns fler fall där cirklarna hittades på en plats ogenomträngliga som helt vaktades av militär, polis, privat eller annan skyddande tjänst, men faktum kvarstår offentliggörs inte på grund av sekretess.

 

Oförutsedda, kompletterande, Möjligt Stöd objektiva belägg för teorin om blixten ansvarsfrihet påverkan i placeringen av cirklarna: saknas (förstörd), och därefter avverkade träd, område saknar stubbar och slutligen plöjas enligt

18 apr 1998, Weyhill, Hampshire, 51,215244, -1,556524

 

De parasitiska något om (automatisk) induktioner

----- Slutet av avsnittet: Några mål observation ...

 

 

Libor Cermak blogg (använd lite översättning motor)

liborcermak.blog.idnes.cz ... i-spannmålsbaserade lanech.html

skrev om bristen på täckning i media Beträffande cirklarna

"Jag skulle vilja att fylla denna lucka. T.ex. redan Det skulle, i likhet med förra året och året innan jag vill skicka objektiva rapporter från Europa och världen spannmål fält. Skulle vara opartiska i att de inte vill ha läsare ålägga något av De möjliga hypoteser om deras ursprung, antingen de är utlänningar, cirkel beslutsfattare, vind virvlar, planeten jorden, sprit av spannmål eller hemliga militära projekt, osv. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Obs: I L. Cermak bloggen kan hittas en rad insatser, vilka är relativt Mål, som handlar om beskrivning och utvärdering av formerna i grödan, särskilt i England, men också i vårt land (Tjeckien) och på andra ställen i den värld. Många platser med förekomst av agrosymbols författare besökte personligen så stolparna kan fungera som en värdefull förråd av information. Andra tidningar ägnas åt berömda figurer vita hästar och människor, håll Förklarar ursprung och användningen av namnet Ley Lines och är också engagerad i ytterligare diskussioner om den förhistoriska bosättningen av kelter och andra megalitiska och förhistoriska strukturer. Mycket användbart för att förstå historien om platser som beskrivs och sammanhang, kan rekommenderas.

 

Den enda nackdelen med den ovan nämnda blogg kan ses, att det stora flertalet av referenser till cropcircleconnector.com (till tidigare än förra säsongen) inte längre fungerar, eftersom de flyttades till betald del av webbplatsen. Men information från bloggen De är kommunicerbara nog utan dem. Hänvisningarna till cropcircleconnector år 2011 fungerar fortfarande. Skrivet i februari 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Att konstigt böjda prover från piktogram vid alla Cannings visar att det någon annan kraft som drivs än kort och stråkar hypoteser om cirkeln beslutsfattare -. SÅLEDES förfalskare misslyckas här skulle detta endast utföras en särskild teknik som är ännu okänt för oss det.. Således är den som inte tror på andlig ursprung mönster i gröda, fortfarande någon chans att hitta någon markbunden hypotes? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ ja, det är, här rapporterar Skulle det finnas en, not JL)

 

 

 

Oberoende reflektioner från de tidigare undersökningar fel:

 

Fel, misstag och fel i tidigare observationer

 

 

Omisskännliga fel: Kanske aldrig har utförts mekaniska tester av böjhållfasthet och bryta mot stjälkar av mönstren från insidan och utsidan av dem ... (Inte in `skall (skadad, försvagade) / oregelbundet in `skall (skadad, försvagade))

Plantorna var inte alls under påverkan av någon okänd och obegriplig kraft. Stjälkarna böjda mot marken, eftersom de försvagade De var. Stjälkar böjda mot marken, eftersom de försvagade De var. Det är möjligt att mycket tydligt övertyga om att drag-och böjhållfasthet provning av in `skall (skadad, försvagade) stjälkar från mönster och av stående utanför. Den kraft som behövs för att stjälkar böjning från det vertikala läget och vinkeln är vid vissa stjälkar inuti mönstret mycket lägre temperatur som utanför. Även stjälkar omedelbart mönster runt kanten och upp till ett par meter mot stående grödan kommer att visa upp till flera stjälkar försvagas mot Helt inte påverkas av elektricitet.

 

Enorma misstag, ranking mellan okunnighet och dilettantism , var lätt påvisbara faktum att de aldrig besökt, och annars var inte intresserade av de områden där grödan lämnats `skall (skadad, försvagade) ganska vanligt, oregelbundet eller i egenskaperna hos växter och stjälkar grödor och deras delar (noder osv.) att det finns. Detta är en av de värsta exemplen på dilettantism och ovetenskapligt arbete som någonsin utställda i världen. Liknande aktivitet A är inte möjligt ringa forskningen och även antyda, att inte tala om vetenskaplig, som utsågs dilettants vilja kalla deras arbete skulle själva. Individer som har försökt eller kommer att försöka organisera på något sätt och liknande undersökningar i regelbundna mönster i CRO, ska tillhöra endast en etikett: primitiver. Det är en av de mest primitiva, dilettanti och klåpare över hela världen genom tiderna.

 

----- En annan av 18.697 väl synlig fel , de olika självutnämnda mysterium anhängare staplade under deras forskning i mysteriet anhängare vanhedrande hög av gödsel: De antar att han bara växter och relativt kort tid (minuter) drivs en mystisk energi som skulle kunna ha något i den med elektromagnetisk strålning (mikrovågor?). Sådan energi agerade minuter vid de flesta tiotals minuter, och under de närmaste minuterna, på de flesta tiotals minuter att ske med logi (böjning till marken. Det är möjligt att helt objektivt utföra någon energi att det skulle han ha några växter Flera drivs i minuter till tiotals minuter vid en intensitet för att orsaka en mekanisk försvagning av vävnaderna, så efter några tiotals minuter, de var in `skall (skadad, försvagade) skulle vara mycket högre än den energi som krävs för deras totala död. Mystery anhängare anser också, att han skulle drift av anläggningar några okända krafter, kanske ockulta -. Psykologisk karaktär, som levitation, telekinesi, också vilket har resulterat i allt på plats Observation elektromagnetiska, fysiska och andra förändringar i jord och växter också alla andra han Den webbplatsen Observerat svåra förklarliga fenomen Termodynamisk och alla andra naturlagar och fysik, men skulle ha liknande effekter, så även efter exponering för någon ockult -. trolldom - levitation krafter på växter till de valda objekten Inevitable Nödvändiga skulle behöva vara helt död alla. Nämligen Happenings på jorden bör omfattas av de lokala fysiska lagar, också verkar för att alla häxor, trollkarlar, mystiska och oförklarliga fenomen samt Fader Frost och Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden och Lewengood Även varit ganska nära dechiffrera av fenomenet, men deras egna felaktiga resonemang befann sig i mycket svåra eller helt okontrollerbar Verifierbara överväganden. De fick alltså för miles eller mer som ljusår från möjliga lösningar. Sina reflektioner ansluta Konsekvent Elektromagnetism. Nästan det enda, medan den största tillfälliga också naturliga elektromagnetiska fenomen med blixt ansvarsfrihet. De mycket snabbt börjat fundera mysterier, den första mikrovågsugn (L), andra (M) till allvarliga luftvirvlar, elektrifieras med friktion. Tillsammans, förenade i tron, "något obegripligt elektromagnetisk" fenomen och förekomsten av koppla på olika ställen. Att ansluta fenomen kan vara mycket intensiv, mycket förståeligt elektromagnetiska fenomen - blixten ansvarsfrihet, men hittills inte få i sina överläggningar. Det skulle kunna förklaras genom en rad objektivt identifierade och identifierbart samt mätbara avvikelser vid tidpunkten för cirklarna. Inte många, men nästan utan undantag alla. Inklusive alla mycket subjektiva och mycket svårt kontrollerbara känslor av besökare till platser där mönster inträffat.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Tillbaka översättning från engelska)

BL: Att jag tror cirklarna är definitivt några konstiga produkt av intelligens, något som är någon annanstans. Hur som helst, vad vi inte vet är om det finns cirklarna skapats av utomjordingar i fysisk form eller andra varelser kommer från torr att olika dimensioner av vår verklighet. Men säkert vet vi att tesen om konstnärer, författare, är mycket intelligenta, kreativa och har stor kunskap om geometri, proportioner och matematik och kan skapa mönster så vacker och detaljerat. Även om ingen har någonsin sett någon varelse från en annan planet för att skapa cirklarna men allt tyder på att komma från annat håll. Vi vet också att det finns mönster som "artificiella" att människor skapas, men de flesta av oss kan känna igen denna tes från "äkta".

 

 

----- "Fånga din egen produktion cirklar bedragerskan"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (använda några översätta motor)

Kan något liknande som verkligen ingen någonsin var tvungen att prova, eftersom om han ville under en liknande gjord attempt've och "fånga" den sanna författaren cirklarna, eller träffa honom (skaka hans hand), skulle redan aldrig återvända tillbaka från fältet, och om han någonsin hittats, bar honom bort från fältet, som man säger "fötterna först" (men bara om hans skulle punkter placeras som en enda, integrerad exemplar). För vad som händer under blixtnedslag (i fallet med den så kallade "returslag"), om hans kropp var verkligen påverkas av denna och inte bara av några av de fenomen eller medföljer föregående. Stegad ledare, positiv streamer - De som inte nödvändigtvis alla förvandlas tillReturn StrokeAtt under urladdning sker endast en eller ett fåtal - i genomsnitt 3-5, kan vissa av dem har flera parallella armar, medan de positiva serpentiner, kan osammanhängande Stå upp till flera tiotals oavslutade klev ledare liksom många tiotals till hundratals . I fråga om direkta åtgärder för RS är integritet något ämne mycket allvarligt störd och det är inte omöjligt att något föremål som kan vara före ingripandet av RS Beskrivs som en levande organism var mycket jämnt fördelad över en yta på flera hektar efter Disintegration i de tidigare delarna som inte överstiger storleken på flera centimeter. Samtidigt eller strax före Beskrivs Disintegration (tusendelar av en sekund fraktion) Skulle vara en mycket stor del av den ursprungliga levande organismen (tiotals procent vikt) omvandlas till gas. Betecknad RS kompletterande fenomen och volgende det föregående, den stegade ledaren, Positiv Streamer, Fortsatt Current - inte sända mer än 1% av det totala utsläppet energi, men någon av dem skulle kunna döda en flock kor.

 

De allra flesta levande varelser, inklusive människor, dödad av blixten är förmodligen inte dödas av ett ingripande av RS, eftersom de är vid tidpunkten för dess konsekvenser för länge sedan döda, eller åtminstone bedövas genom de händelser som föregick den.

 

Även om det verkar mycket osannolikt, några skydda djur från döden av blixten urladdning egen, eftersom slår ut någon företeelse Tema av den föregående RS sa De ligger på marken. Vissa kommer att döda alla fall, men kan också falla från en höjd. Vissa kan dödas även efter, på grund av att RS träffar för nära dem. Men ändå något djur som ligger på marken behöver inte påverkas direkt av RS, redan bara för den enkla anledningen till den inverkan som kommer att använda en mycket bättre ledare. Strömmar av flera hundra tusen ampere behöver verkligen en "bättre åskledare." Varje även mycket dimensionell djur, och just som direkt berörs av RS, omedelbart exploderar. Som en del av flera tons träd som drabbades "mycket och direkt i". (photo) Alla träd, som beror på blixten ansvarsfrihet "bara" kluvna, deformerad eller sönder, i själva verket RS bara bara "slickade" Genomförs var rätt bredvid dem.

 

----- En av de största misstagen av gröda cirklar Explorers är att be om hjälp med "forskning" av gröda cirklar UFOLOG, astrologer, mysterium troende actaX-logists, guider, psychotronics, översinnliga personer, esoteriken, ockultister, trollkarlar, häxor och diverse andra liknande sciolist. Liknande ohyra till platsen börjar automatiskt klättra som kackerlackor eller getingar på öl.

 

Varför inte be om en på plats undersökning av lobbyister klassisk vetenskap och grundforskning, botanister, jordbrukare, fysiker, kemister (toxicologists!! Först av allt), biokemister, biologer, geologer, meteorologer grottforskare vatten chefer hydrogeologi arkeologer, fotografer specialiserar i Time-lapse foto? Helt enkelt eftersom de skulle ge dem "oförklarligt" fenomen att förklara en gång för alla som de har störst rädsla och förlorade om någon av sina inkomster.

 

----- Anspråk på "200, 300, 500% töjning noder är inte möjligt i naturen Villkor" är en otäck lögn. forskare olyckligt eftersom cirklarna själva oavsiktligt avslöjar att om det inte vore gröda cirklar fenomen i livet i inget fält besökte. Naturligtvis är det också aldrig hade besökt någonstans utan fält normalt oregelbundet polehlým med blad böjda mot marken säd. Det skulle vara helt identiska noder förändringar, inklusive de som stolt har kallat "utvisades noder" eller "hålrum utvisning". För att kontrollera att de är helt normalt och naturligt för eventuella förändringar som lämnats liggande på marken säd. Alla deras arbete var i själva verket tidigare utförts på ett sätt som fotograferade och tog prover av noder från mönster med in `skall (skadad, Försvagad) gröda, och prover från närliggande platser där grödan inte lämnats in `skall (skadad, Försvagad). Men vad tidigare gjorde de aldrig har gjort i ett antal decennier, säger återigen Aldrig gjort, igen aldrig måste betona gjort, gick de inte någonstans långt borta från vanliga former undersökts av dem, på platser där det finns vissa RDF (slumpmässigt downed Bildning , bättre att säga oregelbundet in: skall gröda), och tog prover där.

 

Men om trots allt mot alla förväntningar, ibland ett besök på någon plats som denna gjort, på samma sätt skadade grödor där, förmodligen överraskad att hitta en vidöppen mun. Men de gjorde ingenting annat än att alla liknande fall deklarerats som ett undantag som bekräftar regeln. Anges endast att de är den energi som ingenstans i världen gör ingenting annat än den som produceras regelbundna mönster, av någon obegriplig anledning ganska "gissel fortsatte oregelbundet och sprang in i grannskapet."

 

Vid denna punkt, vare sig det záhadologům berättat en gång för alla: alla av dem så mycket omtalade "övernaturliga", "utlänning" energi erbjudas rätt till dem 2012 (något som antydde gamla mayaindianerna?) Någonstans mellan 0,5 till 1.500.000 kvadratkilometer av den skadade , försvagades och in , låg på marken säd i världen. Det handlar om en miljon gånger högre antal och storlek fall än i regelbundna mönster. Det kommer att visa exakt samma skador som är i regelbundna mönster. Närvarande sådana platser är ganska under deras värdighet, och de gör något sånt här absolut inte kommer att minska. Glöm det, men han hade någon göra det åt dem att hålla deras från deras smutsiga trynen záhadologické en gång för alla stoppas upp och gödsel grävde i den.

 

Skulle ha funnit att noder och växter i torra platser visar absolut ändrar oförändrade, också dem som skulle vara så mycket Adored "utvisades håligheter", "exploderade noder", som alla Konsekvent tillskrivs om inte utomjordiskt ursprung, åtminstone orsaken till typ av "andlig - pretersenzual - extrasenzual - astrologiska" inom andlighet, övernaturlighet, astrologi eller någon annan liknande usel skräp vetenskap. Skulle ha funnit att absolut alla av dem fångas av förändringar i tillväxt - utökade och böjda noder, inklusive alla förändringar orsakade av Misstänkt gastryck (förmodligen Enligt dem), men i själva verket är ganska naturlig tillväxt förändringar orsakade genom ömsesidig tryck av växande vävnader . På vissa fortfarande gröna växtdelar kan orsaka trycket av andra, redan döda och torkas, eller bara dör och torkning (Dessa är ganska naturliga konsekvenser av processerna för tillväxt och mognad av ettåriga växter). Fördröjd mognaden av in `skall (skadad, försvagade) växter sker helt utan undantag till alla platser med oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) korn, och sedan eventuellt kunna nå vyn: tänk om det var möjligt att alla, också Regelbundet in `skall ( skadade, försvagade) grödor mönster, också helt oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda någon annanstans i området, har exakt samma sak? Han har rätt, ordförande! Försenad mognad i polehlých (med blad böjda mot marken) växterna sker helt utan undantag på alla platser med oregelbunden polehlým (stjälk böjd till marken) säd.

 

Nästan utan undantag, alla Explorers cirklarna i själva verket parasiterar endast det faktum att mellan områdena spannmål och en rulle eller brödskiva är en mycket lång sträcka, och de allra flesta av allmänheten aldrig såg odlingar annorlunda samma temperatur fönster av ett tåg eller bil. I deras försvar möjligt att visa ur journalerna från nästan Skrivet av dem tydligt Detta följer allmänheten om bristen på kunskap parasiterar cirklarna troende främst på grund av sin egen okunnighet, eftersom de fattiga från allmänheten De separerade endast av ett fåtal fler besök till fälten, där vissa regelbundna mönster inträffade i grödan. Se även de platser där grödan lämnats `skall (skadad, försvagade) endast mycket oregelbundet, skulle det vara deras djupt under nivå, och det är helt onödigt när allt eftersom Härstammar De var i ett helt annat sätt och inget som liknar det som inte kan placeras där. Fel! I alla platser med oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) korn skulle ha funnit många tecken Dem som absolut skulle utan undantag hänförs till "okänd mystisk effekt av energiska fenomen" som skulle kasta upp från det. Eventuella gåtfulla fenomen och effekten av okända krafter både snabbt glömma. Allt hör till befintliga logiska aktivitet och mätbara krafter, samtidigt hög energi är korrekt. Obs: Undantaget är för gröda exempelvis Explorers cirklar från Italien, som troligen först märkte som regelbundet och oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda har mycket gemensamt, och på många ställen på denna webbplats är för Thanksgiving upprepade gånger att det dem (photo).

 

Även om nästan alla förblindade forskare och beundrare av mysterier hittills under forskning av cirklarna fungerade som otroligt dumma idioter och Blockheads, ingen kommer dem eller cirkel beslutsfattare behöver för att gå ut på fältet och uppmätt något där exakt den tidpunkt då endast Det är verkligen skapat en riktig, äkta mönster i grödan. Närmare bestämt, i det ögonblick när det är i strukturen av inspelade stjälkar. Varje cirkel-maker eller följare mysterium Vem kommer att påverkas direkt av de mest energiska delen av utsläpp av blixtnedslag,Return Stroke, Inte bara var han som omedelbart omedelbart dödade, men på samma gång också exakt vid tidpunkten för effekterna av pannan Return Stroke impuls exploderade. (pic)

 

----- Observatörer (främst självutnämnda "experter" att frågan om cirklarna) är helt chockade av att Kan naturen själv skapar något så otroligt komplicerat och symmetriska. Observatörer underskattade kraftigt Moder Natur, eftersom varje enskild cell i en organism är en miljon miljoner gånger mer komplex än alternativ även de mest komplexa mönster i grödan, men det är en mycket symmetrisk struktur, och i addition utföra många funktioner.

 

Någon undrar, kan Att naturen skapa vackra kristaller och deras församlingar, olika kristall andra? Tusentals olika andra helt naturligt genererade fraktal enheter, delta floder flyter ut i havet, de grenar av träd, vaskulära system av växter och djur, struktur blixtnedslag ansvarsfrihet, roten system av växter, planetsystem, galaxer, molekyler, makromolekyler, och Miljoner och miljarder andra exempel listas inte här? Naturen utan problem alla de organisationer som skapas över Beskrivs miljoner och miljarder år. Vi är hela mänskligheten och kommer att fortsätta att vara torra dårar, att vi ständigt kommer att försöka denna förmåga att exakt och exakt i detta ett särskilt fall bort? Alla andra förmågor vi erkänner natur, miljoner och miljarder andra fall bildandet av regelbundna och fraktal strukturer, inklusive våra egna punkter. Även hela den mänskliga kroppen är en mycket regelbunden struktur, med tusentals av helt naturliga förmåga att bilda naturliga fraktal strukturer. Allt som namend förmågor vi nådigt tillåter till naturen, också Miljarder många fler andra, och endast i detta ett enda fall, kommer vi att försöka tillskriva hela frågan till utomjordingar, okända energier och konspirationsteorier?

 

En av de största misstag i självutnämnda "forskare" av cirklarna med det faktum att Datum fraktaler Anses början 20th century, när de upptäcktes av sin Discoverer, eller till 70 år när det första gången dator-simulerade. I själva verket fanns någonstans sedan det första ögonblicket av Big Bang, och även mycket sannolikt helst innan, trom antingen fysisk eller filosofisk synvinkel.

 

Kära (utvecklingsstörda) fans av mysterier tillåter störst chans att någon mystisk energi, om inte så mystiska föredra mikrovågor. Men först av allt, en bro som någon mystisk, men ändå oupptäckt form av energi. Om det var precis efter alla (de även för dem) var några "vanliga", inte helt mystisk form av energi, enligt dem, också bör ha några speciella, mystiska och övernaturliga egenskaper. Bara på grund av avhandlingar effekter skulle resultaten av vanliga former av energi formas till torra och obegripligt speciella och regelbunden former. Även om det var bara en helt vanlig elektrisk urladdning, skulle enligt dem måste det vara minst "Okänd eller tidigare odokumenterad typ av elektrisk urladdning." Kan man tänka sig något som "okänd typ av elektrisk urladdning"? Kanske bara fanatiska anhängare mystik och mysterier. Alla eventuella befintliga elektriska urladdningar är av fysiker och naturliga och fysiska lagar perfekt beskrivs och karakteriseras. I de fall där mänskligheten behöver något för dem, de är verkligen mycket pålitlig används (förbränningsmotorer, litotripsi). I de fall där de är helt oanvändbar för mänskligheten och de torra blixturladdningar, åtminstone de beskrivs och mycket väl karakteriserade. Med hänvisning till: Bli Som redan vanliga regeln Beskrivs alla teknikområden, vetenskap och forskning Tillhör oskiljaktigt helt en gren av grundforskning eller tillämpad forskning. Dessa är alla de aktiviteter som den beundrare och älskare av mysterier befarats det som djävulen. De Nämligen bland de flesta av allt som rör sig bara i deras helt vanföreställningar ringar och intrikata oigenkännlighet fel och spindelväv. De är alla samlade på principerna om drift av utomjordingar, psykisk energi, psykisk medier, hemlig forskning och dussintals liknande anspråk sciolist eller konspirationsteorier, och dem harpa på om och om igen som om han spinnrock.

 

Det kommer att bli en stor besvikelse för dem, att det oförklarliga fenomen varför det dem, torka och cirklar grödor, kan det orsaka något så äckligt vanligt som blixten ansvarsfrihet. Helt enkelt nog Undersök några facktidskrifter (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), för att kunna övertyga någon om att det "vanliga" blixt ansvarsfrihet är en fråga om verkligt enastående. Den enorma energi, mycket regelbunden och fortlöpande kontrolleras av mycket exakta regler och fysiska lagar. Kunde möjligen över tid att förklara det även för sig själva, att det fysiska fenomen som kunde flytta en elektrisk lokomotiv på ett avstånd av många tusen mil med tåg, finns det egentligen inget stort problem att ändra riktningen på tillväxten av grödan (främst på grund till skada), eller "slå och stift ner i marken." Detta mysterium älskare kommer att pågå i många år innan de kan acceptera en liknande primitiv förklaring, att någon i därmed kränkande sätt "trampas Deras lera pajer." Genom en nyligen blixtnedslag ansvarsfrihet är fullt möjligt att förklara utan undantag, alla de "anomalier" som iakttagits i områden med grödor cirklar händelse. Slumpmässigt torkad jord under mönstret, förändringar i kompass avvikelser, fel i elektroniska enheter. Om blixten urladdning ström och spänning levererades permanent, skulle kunna ge ström för drift av flera miljarder tokamaker, eller Millions CERN acceleratorer samtidigt.

 

Liten interlineation: Återigen, och definitivt inte den sista: UFOloger, älskare mysterium och konspiratörer deras trogna vänner och andra skadedjur, som på frågan om cirklarna alltid bara bara parasit, är det nödvändigt att hela frågan om cirklarna utan nåd så snabbt och de flesta resolut ta bort, förbjuda, någonstans att låsa och kasta bort nyckeln. Således finns fortfarande stanna dem tillräckligt för att deras lera pajer, ännu trampat ner. (Hur länge?)

 

En av de största misstag Som tills nu var praktiseras av alla grödor cirklar Explorers helt utan undantag, är det faktum att cirklarna han passerade en enda plats besök eller flygplan flygning, tog bilder och ärendet avslutades med dem för det. Deras grundläggande och viktigaste verksamhet men bör vara en regelbunden besök till varje bygga en torr plats på Bridge under några dagar intervall tills skörden, också lite efter. De dokument i själva verket helt normalt naturfenomen som sker över tid (se kronologi) också och utvecklas över tiden. Långt innan böjning och att tills efter skörden även efter skörd. Ursprungligen in `skall (skadad, försvagade) bara några få procent av ytan av fältet multipliceras ofta. Mycket lätt kunde han ha funnit att den drabbade områdena med logi (skada, försvaga) gradvis mer och mer gröda och dem som skulle undersökas, "helt obegripligt till övernaturliga" fenomen har mycket gemensamt med ganska vanligt in `skall (skadad, Försvagad) gröda. Att upphovsmannen till helt laglig och olaglig logi (skadlig, försvagning) och enda är. Bör vara den bästa, ge råd som dyker cirklar Explorers besök och liknande dokument i intervallet dagar flera fält med ganska vanligt, oregelbundet in `skall (skadad, försvagad) gröda. Skulle ha funnit, att situationen utvecklas mycket liknande vill nära och inom regelbundna former. Exploring fält med oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda skulle vara deras förmodligen något under nivån. Skulle det vara bättre utan fortsätta lämna dem deras obevekliga drömmar om utomjordingar och deras flygande maskiner, mystiska energier av svampsjukdomar och insekter som kan döda så snabbt kan Det är inte ens en release stjälkar (se).

 

----- Det faktum att det är möjligt, till exempel att mikrovågsstrålning uppnå liknande effekter i vävnader hos växter (aldrig testat repeterbara och mycket dåligt dokumenterad), är det möjligt att jämföra volgende typ av resonemang: Min hund har fyra ben. En katt har fyra ben. Min hund är en katt (Ja, premiärminister). Påstående, att verkan av mikrovågor skadar växtvävnader, skulle säkert vara möjligt att tro, men hävdar att effekten av mikrovågor orsakar utvidgning av noder (t.ex. korn) är möjlig utan kontroll experiment beskriva som en förfalskning. Argumentet har en liknande innebörd, som om någon efter att hitta rester av kokt kött från perioden 6000 år sedan påstod, hade den urinvånarna gasspisar, elektriska och mikrovågsugnar. Idag är säkerligen helt omöjligt att bearbeta köttet på ett annat sätt ...

 

--- Slut på avsnittet Fel (förmodligen kommer senare flyttas till en annan sida) -----

 

 

 

Vanföreställningar. Viktigt annan grupp av teorier,

 Som inte längre beskrivas endast som fel, är obestridliga Vanföreställningar och riktade mystifikation, lögner och desinformation, gränsande till konspirationsteorier, med fruktansvärt okunnighet om låg publik. De är naturligtvis Dessa områden tenderar att undvika så mycket som möjligt, men ibland är det inte helt möjligt. Läsarna kan göra minst en ungefärlig uppfattning om hur många mysterium handlar gödsel Ibland allvarliga forskare måste rota igenom.

 

Hesemann, M. : Den Kosmiska Anslutning: Worldwide Crop formationer och ET kontakter

På grödan Influerad högfrekventa elektromagnetiska vågor i den nedre delen gigahertz bandet. De sägs upphetsad elektroner i atomer jord eller växter och på högre höjd. Balansering av energi nivåer kommer att stiga precis att dessa avvikelser manifesteras i agrosymbols. (Inte exakt citat, tillbaka översatt från engelska)

(Alla bevis? Notera JL)

 

Olika Vanföreställningar uppbyggd kring gröda cirkel geometri - även Onödigt att ange exempel anger du bara termen i en sökmotor. Exakt samma diagram och resultat kan uppnås om den utsätts Liknande forskning varje molekyl, atom, kristall. Struktur för lövträd (ÅDRING), och andra, och mycket mer.

 

Något Vanföreställningar är inte bara, vissa är direkta lögner:

från internetsidor UFO klub Zablesk

... prover skickades ta reda på om växterna var påverkade av mikrovågsstrålning.

... Bekräftat att det var ja.

De sändes var, när, av vem?

undersökte dem som, hur resonerade vad igenom den och liknande uttalande?

Används i forskningsmetodik?

Fastställt hur var frekvensen av strålningen?

Vilken idiot kan skriva under något sådant? (Om torr och liknande uttalande finns på alla)

Vilken idiot kan torr Similary på alla helt obevisade anklagelser publicerar någonstans?

 

--- Slut på vanföreställningar, som sannolikt kommer att flyttas någon annanstans --------------

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

En designer vet att han inte har perfektion uppnås när det inte finns något kvar att lägga, men när det inte finns någonting kvar att ta bort. A.de Saint-Exupery
Man kan aldrig sluta. Vinnare sluta aldrig, och Quitters aldrig vinna. Ted Turner
I allt i naturen finns det något av de fantastiska. Aristotle
z