Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-logi . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
cirklarna - logi .
tillplattad eller lämnas in `skall gröda försvagas - bleka, skadas av el, nästan många dagar före
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bättre korn, öl, malt, bryggeri, bryggning.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Naturen är vana att gömma sig. Heraclitus
Varje idé Revolutionerande Verkar framkalla tre stadier av reaktion. De kan sammanfattas med fraser: 1 - Det är helt omöjligt. 2 - Det är möjligt, men det är inte värt att göra. 3 - Jag sa att det var en bra idé hela tiden.     A.C.Clarke
Stupidity är en kraft i sig.

 Ställts `skall ligga på en gröda majsfält med Försvagad

PagPh
De viktigaste idéerna i volgende text: Forskare (självutnämnda experter) cirklarna aldrig gjort något som är professionell inom forskning Kallas "blankprovet", eller blind experiment, och inte gå titta på noder att växter är helt Normalt oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad), utanför några mönster. (Dvs. från den plats där enligt deras åsikt fanns det ingen "hemlig" energi.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

logi (skadlig, försvagning). Grundläggande principer.

Cirklarna och andra regelbundna mönster inte inkludera något annat än bara ganska vanligt, normalt tillplattad (försvagats, skadad) gröda, sker samma som överallt i världen. Alla anspråk noder som aldrig skulle böja eller sträcka under naturliga förhållanden på det sätt, Att usuall finns i mönster, är en otäck lögn. Som en ursäkt för Explorers möjligt att visa i deras fall är det en lögn helt medvetslös, från en chock, överraskning och okunnighet, och ibland också tack vare den fullständiga brist på utbildning och kunskap.

 

Bättre korn, bryggning, bryggeri, öl, malt, whisky.

 

All That tidigare forskning har varit i detta område var som helst i världen, gjordes från professionella botaniska - jordbruket synpunkt även i riktigt mycket DILETTANTMÄSSIG, amatör sätt, och den skriftliga bevisning Det skulle var dessa "experter" som lades fram till det allmänna allmänheten, Möjligt jämföra med att dölja bevis. Det är inte möjligt att förvänta sig något bättre av dem, inte en antydan, eftersom verkligen helt i nästan alla fall var en absolut jordbruks Dilettante och amatörer. Även om det ibland avskärmade Deras information olika yrkesexamina, skickliga titlar på forskningsmetoder utförts (se), namn på expertlaboratorier hjälpa dem i. Det forskning, så att de kunde lägga allmänheten ganska grundligt förvirrad. Ur statistisk synvinkel är alla sina undersökningar som hittills helt övertygande, därför praktiskt taget värdelösa. Som jämförelse: det totala antalet grödor stjälkar per år, som är in `skall (skadad försvagades) i odlingar runt om i världen, är det möjligt att uttrycka numret 10 15 . Den stora majoriteten av exakt dem på samma sätt - utan brutna stjälkar, och från de mycket samma skäl som i vanliga mönster i - många dagar efter att skadas av el.

 

Explorers cirklarna visar varje år hundratals fotografier, högst ettusen av skadade stjälkar från mönster. (10 12 gånger mindre, och miljontals miljoner gånger mindre). Allt från de vanliga mönstren, liksom för vissa andra kontroll fotograferad från oskadade delar av fältet. Inte en antydan, inte en chans, inte ens i de mest dolda hörn av deras sinnen tror att de skulle skadas stjälkar också finns i helt oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) beskärningsområden, och definitivt inte att ske för att åka dit och fotografera något. Sådan forskning, Möjligt säga att det utfördes av Avsiktligt subjektiva sätt, sakkunnig slarvat terminologi.

 

Stjälkar, som är skadade och ser ut precis som i en vanlig mönster förekommer över hela världen varje år cirka en miljon mer (i coh antal fall också kvadrat area) än den som finns i vanliga mönster. Inget annat val än att säga att när det gäller forskning Beskrivs mysterium troende verkligen sätta en fot fel och vad det är blankprov (blinda experiment), ingen ens hört i hela sitt liv, eller om ett tips Kanske ja, om så är fallet, bara förvirrat det helt. Till exempel i medicin Verifiera effekterna av placebo, men också används på andra håll i fysik - noll korrigering, anpassning av mätinstrument. Det är alltid först och främst behöver undersöka vad som har hänt och vad är situationen vid kontroll platser, där en förväntad fenomen inte hända. För kontrollpunkten är absolut nödvändigt, därför anser inte bara en plats där grödan inte plattas (skadad, Försvagad), men också Den plats där grödan tillplattad (skadad, Försvagad) ganska oregelbundet. Men eftersom oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad) gröda inte orsakar några mystiska och främmande föreningar, med helt utanför något intresse Explorers of cirklarna. Faktum intresset för dem måste vara helt på första plats.

 

Ingen vill cirklarna forskare att utföra sina synpunkter på relevant antal stjälkar. Antag 10 10 -10 12 , vilket skulle innebära hundratals Tusentals kvadratkilometer lämnats `skall (skadad, försvagad) gröda. Där de gjorde det största misstaget i sina yttranden genom årtiondena fällan och hur man tar bort det i volgende år (2012) samt kommer att ytterligare Anges i vissa kommande stycken.

 

En av de största misstag som helt hela grödan cirklar Explorers, verkligen helt och fullständigt av alla dessa återigen och slutligen absolut all gröda cirkel Explorers begåtts liksom i alla andra regelbundna mönster i grödor med som sätter själva verket inte gjorde så kallade "noll korrektion" (även för blindtestet, blinda experiment). Inte en antydan De trodde att det ser ut och kontrollera hur det ser Undersök grödor på platser lämnats `skall (skadad, försvagade) ganska oregelbundet, helt utanför de vanliga formerna, vilket till synes utan verkan av dem som skulle vara så mycket Adored, markerad, helt obegripligt även verkligen mystiska krafter. Vad skulle de kunna upptäcka att det skulle bli något riktigt mycket överraskande, säger närmare bestämt en liten chockerande för dem.

 

Mycket allvarligt fel som var förmodligen det värsta av allt, ganska Tehy gröda cirklar Explorers regelbundet praktiseras av att stjälkar och växter studeras endast på två ställen. I vanliga mönster, där säden var tillplattad (skadad, Försvagad) och utanför, där var det inte. I sin oändliga enkelhet De trodde, det skulle vara att undersöka och jämföra anteckningar lämnats `skall (skadad, försvagade) grödor utanför mönster och jämförelse, något liknande, blankprov (blint försök) utfördes. I sin oändliga enkelhet De glömde helt att ytterligare jämförande experiment måste utföras av där, där majs är tillplattad (skadad, Försvagad) ganska oregelbundet. Varje mätinstrument måste sättas till 0% och 100%, så är det möjligt att mäta. De allra flesta av de vanliga enheter är fabriksinställd så att i princip finns det inget behov utföra dessa två akter. Om grödor i det område som inte gäller alls, eftersom upptäcktsresande som någonsin flyttat cirklarna hittills ingen har någonsin visste var och 0 och 100% är, till skillnad från till exempel agriculturists.

 

Som en av de starkaste bevis det sorgliga faktum att cirklarna aldrig Explorers i sitt liv har varit närvarande på alla områden av gröda på en annan plats vid den temperatur som platser för regelbundna mönster, är Utvisning håligheter (Sprängskisser noder, se - Google ). I själva verket orsakas De var inte alls vad cirklarna Den Explorers rapport om dem - Varken tryck eller gas. De är helt naturligt tillväxt förändringar, som uppstår under odling, torkning GRADVIS mognad och växtdelar. Formförändringar av vävnader, som ännu inte är helt torkade och härdade, medium-soft, och när de är under press av de omgivande vävnaderna växer hårdare. Aldrig ett tryck av gas.

 

Obs: tryck av växande vävnad är enorm och kan enkelt störa murverk, tegel, betong, därmed kan störa och lättare omforma andra, mjukare omgivande växtvävnader i deras omedelbara närhet. Vilken gröda cirklar Explorers Called Utvisning hålrum (exploderade noder) är initialt helt osynliga, mikroskopiska vävnad deformationer. De sprids och ökar under tillväxten sker i deras närhet för att ytterligare vävnad tyna bort. Allt som redan kan orsakas av helt naturlig mognad och tillväxt av anläggningen. Även nästan torra växtdelar faktiskt fortsätter att uppfylla sin en av de viktigaste funktion - vaskulär, ledande vävnad.

 

(add egna bilder)

 

Bättre öl, bryggeri, bryggeri, whisky, korn, malt.

 

I början av alla skador var inledningsvis helt omärkbar mikroskopisk skada med blotta ögat helt osynlig. Cellerna dödas direkt av elektrisk ström och elektrolys produkter, utan mekanisk skada. De flesta mekaniska skador, vilket synes följd gastryck, är bara tillväxt förändras. Avgörande bevis är möjligt att skapa något skolan bio labb anläggning eller blomma-sängar, utan påverkan av någon "mystisk" och inte mystisk kraft.

 

Om cirklarna Explorers faktiskt av en slump fick någon plats med regelbundna mönster i några minuter som mest inom två timmar efter den vanliga formen skapande, ingen alls, verkligen ingen, förra gången igen, ingen alls sådan skada skulle upptäckas . Det finns bara tre möjligheter:

 

     1) skulle hittas mönster, bestående av in `skall (skadad, försvagade) grödor områden, som majoriteten av stjälkarna (uppskattningsvis över 90%) har bara stjälkar böjd men inte bruten, på en höjd av upp till 5 cm över marken, Och de är alla i hela sin längd rak, utan varje antydan till med böjda eller längre noder. De (böj noder), hänvisar till verkar börjar nästan omedelbart, även under de första timmarna efter logi (skadlig, försvagning).

(Här följer några förklarande tid - lapse fotografering).

Resten av stjälkarna, oftast nära gränsen till regelbunden form, något under 10%, har brutit stjälkar, men helt övrigt identiska i alla längd av raka utan böjda eller förlängda noder, utan formförändring. Varje förändring i form, mestadels noder, liksom tillväxten under varierande tvinnade och skadade växtdelar i mönstret verkligen kommer att skapas under de närmaste timmarna, dagarna och veckorna.

 

     2) fall (liksom 3) avser främst korn, lite mindre delvis observerbar också i andra torra spannmål som vete, råg, rågvete och havre. I de flesta fall kanske bara en prekursor, fasen föregående vad den tidigare beskrevs i (1). Skulle upptäckas och mönster vars majoriteten av stjälkarna inte ligga på marken alls, bara märkbar lutas åt sidan (några grader). Detta kommer att ge en struktur av växter från en fotografisk (eller typografiska) synpunkt något liknande och väsentlig förändring av raster strukturen. De skulle vara mycket svår att mäta, men det är mycket väl observeras från en distans.

(Exempel på galler förstoras knappast observerbar, bra avstånd).

De kan lika gärna skapa grupper av växter stöds att mellan sig själva, Ungefär angränsande

 

     3) Den föregående kan också Fall 1 sekund Växter kan ännu inte har avlänkade från den vertikala tillväxten riktning, men har bleknat märkbar (ändra riktning) den översta bladet, samt några under den, eller spik Tungt lutad mot inte infekterade plantor. (Förändringar i riktning mot spik Avser nästan uteslutande korn). Återigen beskrivs mycket bra observeras från en distans, som raster förändring.

 

Obs: rotation öronen är det ganska oskiljaktiga mognad vanligaste av alla spannmål utom havre, som har lats. Vete, korn, råg, rågvete - Under de sista stadierna av mognad, kommer deras öron gradvis vända från den ursprungliga helt rakt läge 0 grader upp till det slutliga tillståndet 180 grader, när Öronen vänds direkt mot marken. Korn är mycket känslig för förändringar i förhållanden, som representerar och betydande stressfaktor för det, och rotation av öronen kan också lägga stor Tidigare exempelvis bara på de områden skadades av den elektriska stötar. Med tanke på strukturen och bygga av örat (borst), torra goda förändringar är mycket märkbar mot det omgivande, Opåverkad område. För vete, startar råg, rågvete, öronen verkligen vända i slutskedet av mognad, när kornen är nästan fullt utvecklade och växterna är i stort sett torr. Länge sedan och förlorat en betydande del av grön färg och under mognaden bara hålls berövar fukt (efter våren sorter för början av juli). På kornet kan uppstå roterande öra Omedelbart efter full rubrik (vårsorter runt mitten av maj), när växterna är fortfarande ganska gröna och spannmål i de tidiga stadierna av mjölk-mognad skede. Det bara sker främst på platser som drabbats av el efter blixturladdningar. För vete, råg, slog rågvete av elektriska stötar från blixtnedslag urladdning sker sakta mognad (Liknande transplantation effekt), och öronen därför rotation sker tvärtom betydligt senare.

 

Bättre malt, bryggning, whisky, korn, bryggeri, öl.

 

Om skulle någon av gröda cirkel endast en gång i Explorers hela sitt liv också besökte området på platser där grödan normalt, oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad), utan några tecken på regelbundenhet, säger de att det så graciöst Utvisning hålrum skulle finnas där också. Skulle ha funnit att även i en plats där, enligt deras krav var fullständig avsaknad av några "mystiska, övernaturliga" energier sker det exakt samma tillväxt förändringar och bockning noder, samt håligheter utvisning (Sprängskisser noder) förekommer i på samma sätt lätt.

 

     Obs: det är helt omöjligt att inte att några av de platser som anges Explorers (med Vanligen oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda) någon gång besökt, och det faktum att det finns exakt samma Deformed noder och växter, helt enkelt dolda professionell och allmän offentliga. För något sådant är det möjligt att använda termen "en smutsig trick av värsta kaliber," och satsa på den kan bara människor i extremt låga moraliska kvaliteter.

 

Explorers of gröda cirklar kommer att rekommenderas i detta skede en goda råd. De får inte alls bry ta bilder av varje konstruktion stjälk, deras olika deformationer och böjda noder. Sådana bilder visas på Internet varje år tiotals, på de flesta hundratals. Yrkesverksamma och allmänheten kan vara något förvirrad av det. Allt som dyker cirklar Explorers De kan vara helt säkra på att på alla andra områden runt om i hela världen, där grödan tillplattad (skadad, Försvagad) helt oregelbundet, stjälkarna ser exakt likadan. Det finns "bara" lite mer av dem än finns i regelbundna mönster. Uppskattningsvis 10 15 år. Det skulle inte kunna fotografera dem. Prof. Som sagt Ernest Rutherford inom vetenskap man inte ska aldrig satsa mot kursen mer än 10 12 till den första

 

Det är möjligt att ens försöka döda den aktiva ingripande av försöksledaren, försiktig vissa växter böja nästan till marken, vikt, låta dem växa ett tag i en förändrad position och observera hur de beter sig i deras noder. I detta fall finns det överväldigande bevis för att växterna var ingen annan en ytterligare känd eller okänd kraft, och vad som händer med dem, absolut inte orsakats av något annat än verkan av geotropism och FOTOTROPISM. Det fanns absolut ingen närvarande mystiska makt eller gas släpptes av elektrolys eller termiska processer. Men Explorers gröda cirkel kan vara säker på vad de säger att Sprängskiss noder eller utvisades håligheter efter en tid, i sig helt på (vissa) av Beskrivs stjälkar visas.

 

Alla, alla, och än en gång, och den sista gången faktiskt varje person i världen har möjlighet att göra exakt samma fotografier av böjda och utökade noder, bara för att gå på ett fält gröda i ett genomsnittligt avstånd av högst alternativet några hundra meter från hans bostad. Under växtsäsongen kommer säkert några tillplattad (skadad, Försvagad) visas grödor, och om inte, kan de ta sina telefoner eller DIGIpfoto och göra en kick av konsekvenserna av FOTOTROPISM och geotropism effekter på växter mekaniskt avböjda från ett upprätt läge nära traktor spår. Hur som helst, på varje kvadratkilometer av majs fält är möjligt att hitta Ungefär minst ett par hundra kvadratmeter ganska vanligt in `skall (skadad, försvagad) grödor. Det är bara ett verk av naturen.

 

I den tempererade zonen, som omfattar Tjeckien, liksom intilliggande Europa finns i genomsnitt 2 till 3 blixturladdningar per kvadratkilometer per år. Nämns 2-3 utsläpp per kvadratkilometer innebär utsläpp elektromagnetiskt registrerade. I varje slinga av dem kan vara undantag för den förstaReturn StrokeInnehöll ett antal efterföljande (3-5, liksom 15) RS, att det kan slå Ungefär på samma plats. Ibland exakt samma ställe, men i vissa fall, tiotals till hundratals meter. Var och en av RS Kan innehålla räknade upp ett antal upp till tiotals parallella armar, som i vissa fall väl i strejk längre än ett par hundra meter ifrån varandra. Beskrivs fakta som innebär en kvadratkilometer odlingar kan påverkas hela året i genomsnitt, ibland två grenar blixturladdningar och ingenting mer, men också upp till flera hundra.

 

Denna gröda cirklar Explorers mönster i grödor skulle vara möjligt endast de starkaste ordalag rekommenderar, att från nästa säsong (2012) mycket noggrant också besökte de platser där det är möjligt tycker är ganska Vanligen oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad) gröda (eller så det till dem åtminstone en gång, för första gången). Att försöka fotografera växter och deras fysiologiska förändringar i torka och plats, och försöka också förstå vad som hände Ungefär där. Här är ett tips: absolut samma som på de platser där återfinns att deras roliga regelbundna mönster. Bara utan en mycket slumpmässiga och sällsynta manifestationer av störningar och resonans effekter, liksom alla andra mycket slumpmässiga effekter, som skulle ge upphov till åtminstone en enda cirkel.

 

OBS: rekommendationer från föregående stycke, och kritik i de föregående punkterna skall inte tillämpas på grödor cirklar upptäcktsresande och fotografer från Italien, som upptäckte något liknande för många år sedan. En av en länk med tacksamhet och beröm till exempel här .

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Vissa människor tror att vår planet lider av en feber. Nu har forskare säger till oss att Mars upplever sin egen planetariska uppvärmning: Martian uppvärmningen. Detta har lett till att vissa människor, inte nödvändigtvis forskare, att undra om Mars och Jupiter, icke signatärer till Kyotoavtalet, faktiskt bebos av främmande SUV-körning företagare. Fred Thompson
z