Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-elektro-Phytopathology-induktion-i-anläggningar . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Induktion av elektriska strömmar i växter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

Aldrig berätta för folk hur man till saker. Berätta för dem vad de ska göra och de kommer att överraska dig med deras påhittighet.  G.S.Patton
Vill vi alla att rösta för den bästa mannen, men han är aldrig en kandidat.   Kin Hubbard
Att vi vet vilken typ av geni är att ge idioter med idéer 20 år senare.     L. Aragon

Cirklarna , beskära bilder, elektrisk induktion

PagPh
Vem inte gråta inte koreanska

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

Inledning

På den här sidan kommer att visas ett experiment, vars resultat Initierat Fortsatt all efterföljande forskning om Möjlighet logi (skada, försvagning) och skadliga grödor och andra växter på grund av blixturladdningar. Det var ett prov på om är möjligt, att i anläggningen genom elektrisk induktion skulle vara torka skapade en av mängden elektrisk energi, som kan det avsevärt skada. Om det är möjligt skulle det även om endast en minimal resultat spridning av energi under jordytan till sidorna och skadliga rötter därmed att efter ett blixtnedslag utsläpp till grödan fältet skadats omedelbart också växt organ på ett avstånd av meter till tiotals meter från utsläppet. Diameter blixtnedslag utloppskanal sällan överstiger 5 mm. Vissa resurser visar ett värde på 10 till 20 mm, kanske beroende på den exakta mät tidpunkten, som kan skilja sig i nanosekunder. Till exempel mellan tiden för nuvarande vs genomsnitt. max (topp) passerade "mycket tid" som verkligen uttrycks i mikrosekunder, men det kan Under diametern hos kanalen ändras flera gånger. Genomsnittlig ström av kanske två fall - stigande och fallande del av kurvan, och diametern i båda två fallen kommer att vara helt annorlunda. Viktigast är konstaterandet att dess diameter aldrig överstiger några centimeter.

Eftersom resultaten av experiment som bestämdes, att induktion i växter verkligen möjligt .

Bara påverkar och försvagning av rötterna skulle förmodligen inte leda till allmän svaghet och nedbrytning av ovan jord växtdelar och efterföljande logi (skadlig, försvagning), skulle dess resultat endast en minskning av avkastningen. Befintliga bakterier av frön Skulle mogna endast under genomsnittet i storlek. Påståendet är naturligtvis bara antagandet, men det är naturligtvis alltid en möjlig statistiskt och experimentellt bekräfta eller motbevisa det. En som även skulle kunna säga att det är en Kvalificerad antagandet, uttalat sig om bakgrunden till många observationer av växter utsätts för vissa förhållanden med negativa effekter på tillväxt och mognad.

 

 

En fråga för läsare från Filippinerna

Varför är du så väl intresserad förmå el på växter?

Möjligt att skriva ett svar här: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Anläggningsstruktur i termer av elektrisk ledningsförmåga

Växtvävnader innehåller några elektriskt ledande material, främst elektrolyter. Det är också möjligt, att de är torka och dåliga ledare, att deras bidrag är torr och lätt Betydande (subliminalt skadlig) induktion av el i växtvävnader. Därför är det först nödvändigt att avgöra om en väsentligt annorlunda miljö, till exempel Microsoft elektrolyt i strukturen för växtvävnader mot metall, kan leda till elektrisk induktion. En sådan omständighet är möjligt att inte automatiskt förutsätta, eftersom det sätt Genomförande av strömmen genom en elektrolyt är från ledningstråd (mestadels metall) mycket olika. I metaller med ström Orsakas av ledning elektron moln, som fritt rör sig elektroner i högsta valens sfären, medan elektrolyter med elektriska ledningsbundna nuvarande tack vare anjoner och katjoner, går i lösning. Om det bildades genom att applicera en elektrisk spänning celler Mezi och vissa hinder (motsvarande elektrolytisk barriär) skulle leda elektrisk ström genom induktion av växtmaterial helt omöjligt. Det enklaste sättet att övertyga torka och hypoteser, är en praktisk experiment.

 

Kommentar:

Den nuvarande ledning genom växter är naturligtvis möjligt, är elektriska motstånd grödor stjälkar och blad möjligt att mäta och i delstaten gröna växter är ungefär Flera megaohm per centimeter. Växtvävnad skall informera om varandra sina tillstånd genom elektriska signaler, som vävnader från djur organismer. De frågan handlar om vetenskaplig disciplin som kallas Plant elektrofysiologi. Detaljer kan bestämmas till exempel växt elektrofysiologi: teori och methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Arrangemanget av experimentet

För att kontrollera möjligheten till elektrisk ström induktion i anläggningarna byggdes och transformator, där var primärsidan och fem varv koppar PagPhtråd och på sekundärsidan 2,5 varv byggt av växtmaterial. Som växtmaterialet användes och blad av gräslök (Allium schoenoprasum) placerades i en spagetti isolering. Den elektriska resistansen hos gräslök och befanns Cirka 2,5 MOhm / cm. I den primära spolen hos transformatorn ansluten signal av 1 kHz Cirka 0,3 V. Signalen av primär och sekundär spole applicerades på ingången hos två balk oscilloskop. Några fler bilder kommer senare placerade objekt här. Experiment Realiserade maj 2008.

 

Före detta experiment genomfördes en kontroll experiment, där användes som sekundärspolen materialet koppar - 2,5 varv också. Slutligen insåg var en annan kontroll experiment, och den fastställa Eliminera parasitiska induktion i direktinmatning trådar, om några torra induktioner fanns. Nåt sånt är helt enkelt inte automatiskt utesluta möjligt, eftersom skillnaden mellan motstånd trådarna ledande och växtmaterial kan uppskattas till 10 nio gånger lägre. I det senare fallet användes därför i stället för koppartråd oledande nylonfiber. Samtliga tre försök var helt rumsligt arrangerade identiskt.

 

I fallet med gräslök mättes spänning några hundradels mV, när det gäller koppar - Cirka 0.15V, nylon - Uppmätt var inget alls, eller någon antydan till ett ljud. Detta var uppenbarligen beroende på den mätande begagnade tekniken. Det viktigaste är det faktum att möjligheterna för eventuella parasitära induktioner var tillräckligt Under experimentet Utslagna Uppmätta strömmar och faktiskt kommer från induktion i begagnade blad för gräslök. När det gäller ytterligare försök De faktiskt används som "inställning av använt mätutrustning" till värdet 0 (noll korrigering) och 100%. Det var i själva verket och två gånger verkställa en blind experiment. Inte att förväxla med den dubbelblinda experiment, det är något helt annat. Om en torka SKULLE HA experiment för att utvärdera och helt oberoende person som skulle inte alls bli informerad, vad material som används i vilken av experimentet. En sådan experiment (dubbelblind) är av särskild betydelse inom medicinen. I enkla fysik finns det inte en torr och stort behov av att använda denna forskningsmetod, på grund av torkan Möjligheter att upprepa ett experiment under de mycket mycket samma eller liknande villkor, vad som är tillräckligt för att kvalificera objektivt resultat och Eliminera Subjektiva influenser.

 

Från experiment utförda med möjligt att härleda, att inuti växtmaterialet kan induceras av elektrisk energi elektrisk gemensamma regler, och även med möjliga affär med det. Troligtvis han delta Det, liksom den nuvarande ledning under thro anläggningen finns närvarande elektrolyter. Ekvivalent krets av anläggningen kan anses övervägande seriekoppling av motstånd grupper. Strömmar induceras i växtmaterial, på samma sätt som i torra luftledningar (se IEC - EN 62.305 1-5). Bara för att vara mycket Förväntade högre resistans av växtmaterial.

 

Experiment är mycket enkelt körbar, kontrollerbara och reproducerbar. De är absolut, utan undantag, en körbar experiment i skolan någon fysisk eller biologisk laboratorium.

 

Mer allmän resultat av experiment med att hitta beskrev att även i elektrolyter är möjliga elektriska induktion. Även om det är elektrolytisk ledning. Den praktiska effekten av torka experiment är antagligen nästan ingen, eftersom det är möjligt knappast kräva konstruktörerna att bygga transformatorn från vattnet eller i vatten.

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

 

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar ledd och inducerad elektrisk ström, tack vare att deras delar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper och kan bete sig som en magnetisk kompass nålar. Magnetfält blixtnedslag ansvarsfrihet är i genomsnitt någon gång Cirka ettusen gånger mer starkare än jordens magnetfält. Radierna för cirklarna motsvarar cirka intervallen elektromagnetiska blixtnedslag ansvarsfrihet effekter.

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

En forskare mål i en diskussion med sina kollegor är inte att övertyga, utan att klargöra.  Leo Szilard
Ärlighet lönar, men det verkar inte betala tillräckligt för att passa vissa människor.  Kin Hubbard
Om du tror att din chef är dum, kom ihåg: du skulle inte ha ett jobb om han var något smartare.     J.Gotti
z